Dacă vrei să fii autor și vorbitor, această colecție de citate Anne Lamott te va inspira și te va motiva să nu renunți niciodată la visele tale.
Anne Lamott ne povestește despre experiența ei în timp ce trăia într-o lume complicată.
Ea vorbește și scrie despre viață, familie și semnificația lui Dumnezeu.
De asemenea, își împărtășește părerile liber și cu mare onestitate despre ceea ce crede despre Dumnezeu și despre lume.
Citiți această colecție de cele mai grozave rânduri și cuvinte de înțelepciune pentru a afla mai multe despre cum a găsit ea sensul și valoarea vieții.
Încărcați-vă și pregătiți-vă pentru o colecție plină de perspective și înțelepciune.
Să începem.
Și nu uitați să consultați aceste citate Rudyard Kipling și citate Jack Kerouac.

Cele mai bune citate Anne Lamott
1. „Dragostea este mult mai mare decât ignoranța noastră.”
2. „Nu înțeleg deloc misterul harului – doar că ne întâlnește acolo unde suntem, dar nu ne lasă acolo unde ne-a găsit.”
3. „Bucuria este cel mai bun machiaj.”
4. „Este bine să faci lucruri incomode. Este antrenament cu greutăți pentru viață.”
5. „Opusul credinței nu este îndoiala. Este certitudinea. Este o nebunie. Poți spune că L-ai creat pe Dumnezeu după chipul tău când se dovedește că el sau ea îi urăște pe toți aceiași oameni pe care îi faci pe tine.”
6. „Poți presupune cu siguranță că L-ai creat pe Dumnezeu după chipul tău când se dovedește că Dumnezeu îi urăște pe toți aceiași oameni pe care îi faci pe tine.”
7. „Vei pierde pe cineva fără de care nu poți trăi, iar inima ta va fi zdrobită, iar vestea proastă este că nu vei trece niciodată complet peste pierderea iubitului tău. Dar aceasta este și vestea bună. Ei trăiesc pentru totdeauna în inima ta frântă care nu se sigilează înapoi. Și tu treci. Este ca și cum ai avea un picior rupt care nu se vindecă niciodată perfect – care încă doare când vremea se răcește, dar înveți să dansezi cu șchiopătând.”
8. „Farurile nu aleargă peste o insulă în căutarea bărcilor de salvat; ei doar stau acolo strălucind.”
9. „Aproape toate scrierile bune încep cu primele eforturi groaznice. Trebuie să începi de undeva.”
10. „Odihna și râsul sunt cele mai spirituale și subversive acte dintre toate. Râzi, odihnește-te, încetinește.”
11. „Nimic nu ne vindecă precum să-i lași pe oameni să cunoască părțile noastre cele mai înfricoșătoare. Când oamenii te ascultă plângând și plângând și te privesc cu dragoste, parcă ar ține copilul în brațe.”
12. „Ne arată ce înseamnă comunitatea și prietenia, ne arată cum să trăim și să murim.”
13. „Perfecționismul este vocea asupritorului, dușmanul poporului.”
14. „Motivul pentru care „ajutorul” este o rugăciune atât de mare este că Dumnezeu este darul disperării. Când ești disperat, poți învăța.”
Înrudit: Citate Brene Brown Citate

celebre Anne Lamott

15. „Iertarea înseamnă renunțarea la orice speranță de a avea un trecut mai bun.”
16. „Puteți să exersați fie să ai dreptate, fie să exersezi să fii amabil.”
17. „Speranța începe în întuneric, speranța încăpățânată că, dacă doar apari și încerci să faci ceea ce trebuie, va veni zorii. Aștepți și privești și muncești: nu renunți.”
18. „Lucruri minunate și uimitoare vin în viața noastră atunci când suntem atenți – mango, nepoate, licență, iazuri. Acest lucru se întâmplă mai des când avem cât mai puține așteptări.”
19. „Pentru unii dintre noi, cărțile sunt la fel de importante ca aproape orice altceva de pe pământ. Ce minune este că din aceste pătrate mici, plate și rigide de hârtie se desfășoară lume după lume după lume, lumi care îți cântă, mângâie și liniște sau te entuziasmează. Cărțile ne ajută să înțelegem cine suntem și cum trebuie să ne comportăm.”
20. „Sunt supărat în privința relațiilor, deoarece majoritatea căsătoriilor pe care le-am văzut de aproape au fost ruinătoare pentru una sau ambele părți.”
21. „Drumul fiecărei femei este dificil, iar multe mame au fost la fel de echipate pentru a crește copii precum mamele maimuțe de sârmă. Eu spun că fără judecată, este, din păcate, adevărat. Dragostea unei mame nesănătoase se ofilește.”
22. „Inconștientul tău nu poate funcționa când îi respiri pe gât.”
23. „Scrisul și cititul ne scad sentimentul de izolare. Ele adâncesc și lărgesc și ne extind simțul vieții, hrănesc sufletul.”
24. „Acesta este un loc foarte violent de trăit, Pământul, și suntem o specie foarte violentă. Cain încă îl ucide pe Abel. Vedem asta în fiecare zi.”
25. „Nu trebuie întotdeauna să tăiați cu sabia adevărului. Poți indica și tu cu ea.”
26. „Aproape totul va funcționa din nou dacă îl deconectați pentru câteva minute, inclusiv dumneavoastră.”
27. „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale.”
28. „Toată libertatea vine din disciplină”.
29. „Un lucru pe care îl știu sigur despre creșterea copiilor este că în fiecare zi un copil are nevoie de disciplină. Dar, de asemenea, în fiecare zi un copil are nevoie de o pauză.”
Înrudit: Citate Ram Dass Citate

motivaționale Anne Lamott

30. „Cred că disciplina și iubirea de sine sunt secretele totale ale libertății.”
31. „Așteptările sunt resentimente în construcție.”
32. „Adevărul experienței mele este că toți suntem mult mai asemănători decât diferiți.”
33. „Tu deții tot ce ți s-a întâmplat. Spune-ți poveștile. Dacă oamenii ar fi vrut să scrii cu căldură despre ei, ar fi trebuit să se comporte mai bine.”
34. „Este mai bine să fii amabil decât să ai dreptate.”
35. „Mă simt incredibil de reușit. Îmi câștig existența ca scriitor și pot contribui la întreținerea unei familii mari, a bisericii mele, a cauzelor mele însângerate.”
36. „Nu suntem aici ca să ne vedem unul prin altul, ci să ne vedem unul pe altul.”
37. „Iertarea înseamnă că, în sfârșit, devine lipsit de importanță să dai înapoi. Ați terminat. Nu înseamnă neapărat că vrei să iei prânzul cu persoana respectivă. Dacă continui să dai înapoi, rămâi prins în coșmar.”
38. „Poate că tot ce putem face este să ne facem timpul rămas aici plin de blândețe și bună dispoziție.”
39. „Începem să găsim și să devenim noi înșine atunci când observăm cum suntem deja găsiți, deja cu adevărat, în întregime, sălbatic, dezordonat, minunat cine ne-am născut pentru a fi.”
40. „Amintiți-vă că dețineți ceea ce vi s-a întâmplat. Dacă copilăria ta a fost mai puțin decât ideală, s-ar putea să fi fost crescut crezând că, dacă ai spune adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în familia ta, un deget lung și alb ar ieși dintr-un nor și ar arăta spre tine, în timp ce o voce înfiorătoare a tunat, — Ți-am spus să nu spui. Dar asta a fost atunci. Doar pune pe hârtie tot ce îți poți aminti acum despre părinții tăi, frații, rudele și vecinii tăi, iar noi ne vom ocupa de calomnie mai târziu.”
41. „Nu există nimic la fel de dulce ca o revenire – când ești jos și în afara timpului, pe cale să pierzi.”
42. „În viețile noastre apar tot timpul materiale și revelații uimitoare. Lăsați-l să fie. Nouă ni se dă atât de mult. Trebuie doar să fim deschiși pentru afaceri.”
43. „Am avut gânduri atât de îngrozitoare încât nici măcar nu le pot spune cu voce tare, pentru că l-ar face pe Isus să vrea să bea gin direct din felul de mâncare pentru pisici.”
44. „Recunoștința, nu înțelegerea, este secretul bucuriei și al ecuanimității.”
Înrudit: Glennon Doyle Citate Citate

Anne Lamott despre dragoste și prietenie

45. „Viața este într-adevăr destul de complicată și există o mulțime de pierderi și cu cât rămâi în viață mai mult, cu atât pierzi mai mulți oameni fără de care de fapt nu ai putea trăi.”
46. ​​„Sunt femeia în care am ajuns să fiu parțial în ciuda mamei mele și parțial datorită iubirii extraordinare a celor mai bune prietene ale ei și a mamelor propriilor mele cele mai bune prietene și din surogate, dintre care mulți nu erau deloc femei. dar bărbați gay. I-am iubit toată viața, chiar și după moartea lor.”
47. „Suntem cine iubim, suntem una și suntem autonomi.”
48. „Atunci când avem de-a face cu oamenii din familia noastră, oricât de enervant sau grosolan ar fi ei, oricât de autoprovocată ar părea suferința lor, indiferent cât de afectați sunt de ignoranță, prejudecăți sau fire de păr, dăruim din cele mai adânci părți ale noastre.”
49. „O parte din mine iubește și respectă bărbații atât de disperat, iar o parte din mine crede că sunt atât de jenant de incompetenți în viață și în dragoste. Trebuie să-i înveți chiar elementele de bază ale alfabetizării emoționale. Trebuie să-i înveți cum să fie alături de tine și o parte din mine se simte tandră și blândă față de ei, iar o parte din mine îi este atât de frică de ei, de orice încălcare.
50. „Nu am nicio părere romantică despre părinți. La fiecare pas este foarte greu. Este o lume periculoasă, fizic și psihologic.”
51. „Uneori cred că Dumnezeu îi iubește pe cei care îi doare cel mai disperat și sunt cei mai disperați pierduți – cei mai sălbatici și cei mai încurcați copii ai săi – așa cum i-ai doare și ai iubi pe o fiică rebelă dezamăgită în sala de minori.”
52. „Încerc doar să iubesc și să slujesc pe toți, să aduc tuturor apă și să dau ureche, asta a spus Isus să facă.”
53. „Este iubirea necâștigată – iubirea care merge înainte, care ne întâmpină pe drum. Este ajutorul pe care îl primești atunci când nu mai ai idei strălucitoare, când ești gol și disperat și ai descoperit că cea mai bună gândire și cel mai fermecător farmec te-au eșuat. Harul este lumina sau electricitatea sau sucul sau briza care te ia din acel loc izolat și te pune alături de alții care sunt la fel de surprinși și stânjeniți și în cele din urmă recunoscători ca și tine pentru a fi acolo.”
54. „Experiențele tale vor fi numai ale tale. Dar adevărul și cea mai bună prietenie te vor dezamăgi rareori sau vreodată.”

Citate Anne Lamott despre compasiune

55. „Modul american este să nu ai nevoie de ajutor, ci să ajuți.”
56. „Fii atent la frumusețea din jurul tău.”
57. „Am fost crescut într-o familie în care niciunul dintre noi nu a ridicat vreodată vocea, așa că nu a existat loc pentru a exprima sentimente de furie sau chiar bucurie nerușinată – o mică bucurie zdrobită, aici sau acolo, sau să fiu ușor nemulțumită.”
58. „Voi încerca să fiu atent la primăvară. Mă voi uita în jur la toate florile și voi ridica privirea la copacii agitați. O să închid ochii și să ascult.”
59. „Problema este acceptarea, care este ceva ce suntem învățați să nu facem. Suntem învățați să îmbunătățim situațiile incomode, să schimbăm lucrurile, să atenuăm sentimentele neplăcute. Dar dacă accepți realitatea care ți s-a dat – că nu te afli într-o perioadă productivă de creație – te eliberezi pentru a începe să te umple din nou.”
60. „Bananele sunt grozave, deoarece cred că sunt singurul leac cunoscut pentru teama existențială. De asemenea, Maica Tereza a spus că în India, o femeie care moare în stradă își va împărți banana cu oricine are nevoie de ea, în timp ce în America oamenii strâng și adună cât mai multe banane pentru a le vinde pentru un profit exorbitant. Deci jumătate dintre ei merg prost, oricum.”
61. „Uneori, grația este o panglică de aer de munte care pătrunde prin crăpături.”
62. „Cele trei lucruri pe care nu le pot schimba sunt trecutul, adevărul și tu.”
63. „Pot să-ți spun că ceea ce cauți este deja în interiorul tău.”
64. „Cred în a asculta ceea ce te cheamă din inimă și din spiritul tău și dacă o faci prost, cum ar fi să înveți să dansezi, o faci prost sau vei da cu piciorul când vei îmbătrâni și ai vrut să faci aceasta.”

Citate semnificative de Anne Lamott care te vor învăța despre pace și fericire

65. „Sunt mult mai calm pe măsură ce îmbătrânesc, dar sunt încă la fel de capabil să am acel sentiment de stres mintal și spiritual.”
66. „Vârsta mi-a oferit darul meu – mi-a oferit doar ceea ce am dorit mereu, adică să ajung să fiu femeia pe care deja am visat să fiu. Care este cineva care poate să se odihnească și să muncească din greu și să fie un tovarăș constant, o soție constantă și blândă pentru mine însumi.”
67. „Încerc să scriu cărțile pe care mi-ar plăcea să dau, care sunt sincere, preocupate de vieți reale, inimi umane, transformare spirituală, familii, secrete, minune, nebunie și care mă pot face să râd.”
68. „Știu de ani de zile că resentimentele nu rănesc persoana pe care o supărăm, dar ne rănesc pe noi.”
69. „Ideea mea de fericire absolută este să fiu în pat într-o zi ploioasă, cu pătura mea, pisica mea și câinele meu.”
70. „Și ea o să danseze, să danseze flămând, să danseze plin, să danseze fiecare moment rece uimitor, acum când este tânără și din nou când va fi bătrână.”
71. „Este un moment grozav pentru a fi în viață.”
72. „Nu vă comparați niciodată interiorul cu exteriorul tuturor celorlalți.”
73. „Zilele acestea strigă, ca niciodată înainte, să fim atenți, ca să putem trece prin ele și să ne recuperăm bucuria și mândria.”
74. „Am toate vârstele pe care le-am avut vreodată.”
75. „Nu te uita la picioarele tale pentru a vedea dacă faci bine. Doar danseaza.”
76. „Râsul este sfințenie carbogazoasă”.
77. „Îngrijirea radicală de sine este ceea ce tânjim cu disperare, toată viața noastră – prietenia cu propriile noastre inimi.”
78. „Câinii sunt cel mai aproape de a cunoaște iubirea divină a lui Dumnezeu de pe această parte a eternității.”
79. „Îmi place tăcerea. Îl caut și creez cu fiecare ocazie. Am nevoie să funcționeze.”

Citate Anne Lamott despre credință

80. „Eu și creștinii evanghelici putem să stăm și să vorbim unul la unul despre cât de mult Îl iubim pe Isus, și totuși nu sunt transportat în librăriile creștine.”
81. „O mulțime dintre noi, credincioșii, din toate religiile diferite, suntem gata să întoarcem valul nebuniei mergând împreună, atât în ​​întuneric, cât și în lumină – cu alte cuvinte, prin viață – înregistrând alegătorii pe măsură ce mergem și pastrând credința.”
82. „Ne este deseori rușine să cerem atât de mult ajutor pentru că pare egoist, meschin sau narcisist, dar cred că, dacă există un Dumnezeu – și cred că există –, Dumnezeu este acolo pentru a ajuta. Aceasta este treaba lui Dumnezeu.”
83. „Nimeni nu se poate însuși pe Dumnezeu, bunătatea, Biblia sau Isus. Pur și simplu așa pare.”
84. „Credința include observarea mizeriei, golului și disconfortului și a lăsa să fie acolo până când se întoarce o lumină.”
85. „Dacă viața noastră este alcătuită dintr-un șir de o mie de momente, în unele dintre acele momente, părem mult mai evoluați spiritual decât în ​​altele.”
86. „Am iubit fiecare secundă a bisericii catolice. Mi-au plăcut mirosurile dulci și dulci de rodie putrezite ale tămâiei. Mi-au plăcut altarul supraformat, baia de păsări cu apă sfințită, lumânările votive. Mi-a plăcut că era o cutie săracă, posturile crucii redate în vitralii pe ferestre.”
87. „Am fost crescut fără pregătire sau influență religioasă. Doar că influența urma să fie o persoană morală și etică la nivel secular. Și să fii un marșăr pentru pace, un activist pentru drepturile civile, pace și justiție.”
88. „Am auzit că cea mai mare cruce a noastră pe care trebuie să o purtăm suntem noi înșine – cât de grav suntem lipsiți.”
89. „Pentru mine, Isus este crăpătura mea în stâncă. El este cel mai sigur prieten al meu, sigur, total iubitor care acceptă fratele meu mai mare.”
90. „Cred că dragostea divină a lui Isus se manifestă pe pământ, așa cum vine prin comunitatea creștinilor.”
91. „Sunt un creștin groaznic și să meditez este foarte greu pentru mine și o fac. O fac prost, ca și cum fac multe lucruri. Cred în a face lucrurile rău.”
92. „Merg la biserică în fiecare duminică, ceea ce este ca și cum aș merge la benzinărie o dată pe săptămână și mă umplu cu adevărat.”
93. „Venirea mea la credință nu a început cu un salt, ci mai degrabă cu o serie de șocuri de la ceea ce părea a fi un loc sigur la altul. Ca niște crini, rotunde și verzi, aceste locuri m-au chemat și apoi m-au susținut în timp ce creșteam. Fiecare m-a pregătit pentru următoarea frunză pe care aveam să aterizez și, în acest fel, am trecut prin mlaștina îndoielii și a fricii.”
94. „Sunt unul dintre acei oameni religioși cărora le este frică de tot. Sunt instantaneu îngrijorat de tot ce ar putea merge prost.”

Citate Anne Lamott despre Speranță

95. „Motivul pentru care nu renunț niciodată la speranță este pentru că totul este practic fără speranță.”
96. „Problema ta este cum vei petrece această viață ciudată și prețioasă pe care ai primit-o. Fie că o vei petrece încercând să arăți bine și creând iluzia că ai putere asupra oamenilor și circumstanțelor, fie că o vei gusta, o vei bucura și vei afla adevărul despre cine ești.”
97. „Dacă nu mori de sete, sunt binecuvântări în deșert. Poți fi atras în nelimitat, după care tânjim cu toții, sau poți să faci frumusețea detaliilor, minuscul și precis. Cerul este oceanul tău, iar liniștea de cristal te va înălța ca o muzică gospel grozavă sau Neil Young.”
98. „Când speranța nu este fixată pe o imagine strălucitoare sau o așteptare, uneori ea plutește și se deschide.”
99. „Speranța nu înseamnă a dovedi nimic. Este despre a alege să credem acest lucru, că dragostea este mai mare decât orice rahat sumbru pe care oricine ne-o poate arunca.”
100. „Este incredibil de emoționant când cineva care pare atât de fără speranță găsește câțiva centimetri de lumină în care să stea și face ca totul să funcționeze cât mai bine posibil. Toți ne zguduim și cădem, stăm în pământ, suntem ajutați să ne ridicăm în picioare, să continuăm să ne mișcăm, să ne simțim ca niște idioți, ne pierdem echilibrul, îl câștigăm, îi ajutăm pe alții să se ridice în picioare și să continuăm.”
101. „Sunt aici să fiu eu, ceea ce durează mult mai mult decât am sperat.”
102. „Ajutorul este o rugăciune la care se răspunde mereu. Nu contează cum te rogi cu capul plecat în tăcere, sau strigând de durere sau dansând. Bisericile sunt bune pentru rugăciune, dar la fel și garajele și mașinile și munții și dușurile și ringurile de dans. Cu ani în urmă am scris un eseu care începea: „Unii oameni cred că Dumnezeu este în detalii, dar eu am ajuns să cred că Dumnezeu este în baie”.
103. „Încearcă să te uiți la mintea ta ca pe un cățeluș captivant pe care încerci să-l antrenezi pe hârtie. Nu dai cu piciorul unui cățeluș în curtea vecinului de fiecare dată când se găsește pe podea. Continuați să-l aduceți înapoi în ziar.”
104. „În toți acești ani, m-am îndrăgostit de marea minciună a palatului, potrivit căreia durerea trebuie trecută cât mai repede posibil și cât mai privat. Dar, ceea ce am descoperit este că teama de durere pe tot parcursul vieții ne ține într-un loc sterp, izolat și că doar durerea poate vindeca durerea. Trecerea timpului va diminua acuitatea, dar timpul singur, fără experiența directă a durerii, nu o va vindeca.”
105. „Pământul este stâncos și plin de rădăcini, este lut și pare condamnat și poluat, dar săpați gropi mici pentru bulbii urâți și zbârciți, aruncați o mână de semințe de mac și îl acoperiți peste tot și știți. nu o vei mai vedea niciodată, este moarte și lut și zbârcire, iar mâinile tale sunt tăiate din stânci, unghiile negre de pământ.”
106. „Uneori, chestia asta umană este sclipitoare și patetică, dar mai bine să le simți și să vorbești despre ele și să treci prin ele decât să-ți petreci o viață otrăvită în tăcere.”
107. „Minunea este că suntem aici, că, oricât de dezmembrați am fost cu o seară înainte, ne trezim în fiecare dimineață și suntem încă aici. Este fenomenal doar să fii.”
108. „Persoana ta din interior nu îmbătrânește. Persoana ta din interior este sufletul, este inima, în eternul acum, cei fără vârstă, bătrânii, tinerii, toate vârstele pe care le-ai avut vreodată.”
109. „Când totul începe să meargă prost dintr-o dată, este pentru a proteja ceva mare și minunat care încearcă să se nască.”

Citate Anne Lamott despre maternitate și copii

110. „Probabil sunt o mamă la fel de bună ca și următorul paranoic reprimat, obsesiv-compulsiv.”
111. „Nu mi-am crescut fiul, Sam, pentru a sărbători Ziua Mamei. Nu am vrut ca el să simtă o obligație să-mi cumpere prânzuri sau flori scumpe, vreo etapă anuală de recunoștință pe care trebuie să strângi din dinți și să o înduri.”
112. „Am fost crescut de părinții mei să cred că ai o obligație morală de a încerca și de a ajuta la salvarea lumii.”
113. „Am fost cea mai supărată fiică de pe pământ și, de asemenea, una dintre cele mai devotate.”
114. „Cred că suntem cu toții destul de nebuni în acest autobuz. Nu sunt sigur că cunosc pe cineva care are toate punctele pe zarurile sale.”
115. „Nu-mi amintesc cine a spus asta, dar chiar există locuri în inimă despre care nici măcar nu știi că există până când nu iubești un copil.”
116. „Și am simțit că inima mea a fost atât de complet și iremediabil frântă încât să nu mai existe din nou bucurie reală, încât, în cel mai bun caz, ar putea exista un pic de mulțumire. Toți voiau să primesc ajutor și să mă reîntru în viață, să ridic piesele și să merg mai departe, și am încercat, am vrut, dar a trebuit doar să stau în noroi cu brațele încolăcite în jurul meu, cu ochii închiși, îndurerat, până când am nu mai trebuia.”
117. „Ziua Mamei sărbătorește o minciună uriașă despre valoarea femeii: că mamele sunt ființe superioare, că au făcut mai mult cu viața lor și au ales o cale mai dificilă.”
118. „Nu trebuie să dăm viață copiilor care vor fi supărați; nu trebuie să punem copii nedoriți asupra societății”.
119. „O, dar stomacul meu, este ca un pat cu apă acoperit cu flanel. Când stau întins pe o parte în pat, stomacul meu stă politicos lângă mine, ca un cățel.”
120. „A avea un copil este ca și cum ai avea dintr-o dată cel mai rău coleg de cameră din lume.”
121. „Este intruziv pentru bunici să creadă că sunt la conducere. Este manipulativ. De asemenea, este autodistructiv, deoarece dacă părinții trebuie să ți se reziste, nu-ți vei pune mănușile pe copil la fel de des.”
122. „Mai mult într-un mod care pune viața în pericol, asta mă făcuse cu mult timp în urmă să renunț la orice speranță de a mă simți vreodată bine că am avut-o ca mamă.”
123. „Mama a fost cea mai bogată experiență din viața mea, dar încă mă opun Zilei Mamei. Perpetuează ideea periculoasă că toți părinții sunt cumva superiori celor care nu sunt părinți.”
124. „Indiferent de circumstanțe, este greu să fii părinte și să menții un sentiment de sine și de identitate în lume.”

Citate Anne Lamott despre Dumnezeu

125. „Când Dumnezeu va face ceva minunat, El sau Ea începe întotdeauna cu o dificultate, când Dumnezeu va face ceva uimitor, El sau ea = Ea începe cu o imposibilitate.”
126. „Diferența dintre tine și Dumnezeu este că Dumnezeu nu crede că El ești tu.”
127. „Cred că bucuria, dulceața și afecțiunea sunt o cale spirituală. Suntem aici pentru a-L cunoaște pe Dumnezeu, pentru a-L iubi și sluji pe Dumnezeu și pentru a fi uimiți de frumusețea și miracolul naturii. Trebuie doar să scapi de atâtea bagaje pentru a fi suficient de ușor pentru a dansa, a cânta, a te juca. Nu ai timp să duci ranchiuni; nu ai timp să te agăți de nevoia de a avea dreptate.”
128. „Omul se naște rupt. Trăiește reparând. Harul lui Dumnezeu este lipici.”
129. „Nu am o înțelegere sau o opinie teologică profundă, dar nu citesc Biblia ca fiind cuvântul literal al lui Dumnezeu.”
130. „Se întâmplă să fiu creștin, dar știu că există un singur Dumnezeu. Oamenii care se închină bunătății și dragostei și bunătății și adevărului se închină aceluiași Dumnezeu.”
131. „Am auzit oameni spunând că Dumnezeu este darul disperării și sunt multe de spus că ai ajuns într-adevăr la un nivel în care ai rămas fără idei sau planuri bune pentru comportamentul tuturor celorlalți sau cum să faci. salvați și reparați și salvați sau pur și simplu ieșiți dintr-o mizerie uriașă, posibil din propria creație.”
132. „Îmi fac griji că Isus se bea ca să doarmă când mă aude vorbind așa.”
133. „Am un simț al umorului foarte întunecat. Jur. Am o relație foarte jucăușă cu Isus.”
134. „Primul adevăr sfânt în Dumnezeu 101 este că bărbații și femeile cu adevărată credință au trebuit întotdeauna să accepte misterul identității, iubirii și căilor lui Dumnezeu. Urăsc asta, dar este adevărul.”

Citate Anne Lamott despre scris
135. „Recunoștința mea pentru scrierea bună este nemărginită. Sunt recunoscător pentru asta așa cum sunt recunoscător pentru ocean.”
136. „Nu trebuie să vezi unde mergi, nu trebuie să-ți vezi destinația sau tot ce vei trece pe parcurs. Trebuie doar să vezi doi sau trei picioare în fața ta. Acesta este chiar acolo, cu cele mai bune sfaturi pe care le-am auzit vreodată despre scris sau despre viață.”
137. „Părinții mei și bibliotecarii de-a lungul drumului m-au învățat despre spațiul dintre cuvinte; despre margini, unde se puteau găsi atâtea momente suculente de viață și spirit și prietenie. Într-o bibliotecă, ai putea găsi miracole și adevăr și s-ar putea să găsești ceva care să te facă să râzi atât de tare încât să te taci, în cel mai prietenos mod.”
138. „A deveni scriitor înseamnă a deveni conștient. Când ești conștient și scrii dintr-un loc al perspicacității și simplității și îți pasă cu adevărat de adevăr, ai capacitatea de a aprinde luminile pentru cititorul tău.”
139. „Sunt atras de aproape orice scriere cu cuvintele „dragoste divină” și „demitere” în prima propoziție. Dar știu că cuvântul „divin” îi face pe mulți progresiști ​​să țipe după viețile lor drăguțe, așa că cineva ezită să-l folosească.”
140. „Scriu pentru că scrisul este darul pe care mi l-a dat Dumnezeu pentru a ajuta oamenii din lume”.
141. „Noi scriem ca să expunem neexpusul. Dacă există o ușă în castel prin care s-a spus să nu o treci, trebuie să o faci. Treaba scriitorului este să transforme nespusul în cuvinte – nu doar în orice cuvinte, ci, dacă putem, în rhythm and blues.”
142. „Nu scriu pentru a încerca să convertesc oamenii la creștinismul fundamental. Încerc doar să-mi împărtășesc experiența, puterea și speranța, că cineva care este la fel de dezordonat, nevrotic, cicatrici și speriat poate fi acceptat pe deplin de dragul nostru Domn, fără întrebări.”
143. „Obișnuiam să le spun studenților mei care scriu că trebuie să scrie cărțile pe care și-ar fi dorit să le poată găsi, pentru că atunci cărțile de care erau foame și însetate vor exista.”
144. „Pentru că această afacere de a deveni conștient, de a fi scriitor, este în cele din urmă să te întrebi cât de viu sunt dispus să fiu

Citate Anne Lamott pentru a-ți oferi o privire asupra vieții ei de familie

145. „Mama mea a fost un nu… ateu prea devotat. Mergea la biserica episcopală în ajunul Crăciunului în fiecare an, și asta era în mare parte.”
146. „Toți părinții sunt o rușine pentru copiii lor. Adesea, bunicii sunt ușurarea. Copiii nu trebuie să vă reziste.”
147. „Ochii mamei mele erau mari și căprui, ca ai fiului meu, dar spre deosebire de ai lui Sam, ei au fost mereu frenetici, ca o pasăre colibri care nu prea găsește floarea, dar continuă să împingă în jur.”
148. „Nu prea am scris despre mama mea în al treilea an de la moartea ei. Încă încercam să-mi clarific argumentul. Când prietenii ei sau rudele noastre s-au întrebat de ce eram încă atât de dur cu ea, am putut cu adevărat să expun cazul pentru cum a fost să fi fost crescut de cineva care se detestase pe ea însăși, pe soțul ei, chiar și pe propriul ei nume.”
149. „Majoritatea dintre mine m-a bucurat când a murit mama. Era o mână, dar nu într-un mod drăguț, festiv.”
150. „Mama s-ar putea să găsească un lanț subțire de aur în spatele unui sertar, înfășurat într-un nod incredibil de strâns și să mi-l dea să-l descâlc. Ar avea un miros strălucitor, transpirat și m-ar entuziasma. Lanțurile de aur te-au legat de marile basme și mituri, de Arabia și India – de marea greutate a lumii, dar mai ușoară decât o pană.”
151. „Familia mea tinde să fie destul de alcoolică și dependentă de droguri.”
152. „Când eram copil, familia noastră obișnuia să se uite la „Bonanza”. Mi-a plăcut foarte mult să am un ritual TV duminică seara.”
153. „Lăsat în voia mea, prima mea înclinație este să dau peste cap viețile altora. Cred în secret că întreaga mea familie, și într-adevăr întreaga lume, este responsabilitatea mea.”
154. „Mamele ar trebui să asculte și, după aceea, să răspundă cu ceva înțelepciune și perspectivă, dar aceste lucruri nu au fost punctul forte al mamei mele.”

Citate Anne Lamott despre conștientizarea de sine

155. „Îmi place să citesc cât mai mult din după-amiază posibil, până când viața reală își ridică capul urât.”
156. „M-am trezit plin de ură și teamă cu o zi înainte de cel mai recent marș pentru pace din San Francisco.”
157. „Îmi place să citesc și pe cititorii mei, dar zgomotul vocilor publicului mă sperie de scenă, iar zgomotul vocilor din interior îmi șoptește că sunt o fraudă și că jocul este sus. Cu siguranță cineva se va ridica din public și va spune cu voce tare că nu numai că nu sunt amuzant și de ajutor, dar sunt enervant și fals.”
158. „Mi-am petrecut toată viața ajutând-o pe mama mea să-și poarte cufățele psihice ca un clopoțel amar. Așa că o mare sarcină a fost ridicată când ea a murit, iar viața mea a fost mult mai ușoară.”
159. „A te vedea în tipărire este un concept atât de uimitor – poți atrage atât de multă atenție fără să fii nevoit să apari undeva. Nu trebuie să te îmbraci, de exemplu, și nu îi poți auzi huiduindu-te imediat.”
160. „Am o mulțime de lucruri pe care societatea le-a promis că mă vor face întreg și împlinit, toate lucrurile pe care ți le spune cultura de la grădiniță încolo vor potoli anxietatea pulsatorie din interiorul tău — statura, respectul colegilor, poate chiar un fel de faimă slabă.”
161. „Nu am un gust foarte sofisticat în muzică. Ascult multă muzică populară. Îmi place reggae.”
162. „Sunt Berbec. Deși nu cred în astrologie, cred că acesta este exact semnul potrivit pentru care te-ai născut.”
163. „Am renunțat la ultimul meu loc de muncă adevărat, ca scriitor la o revistă, când aveam douăzeci și unu de ani. Acela a fost momentul în care mi-am pierdut locul de prestigiu pe calea rapidă și încet, milimetru cu milimetru, am început să mă găsesc, să descopăr cine m-am născut să fiu, în loc de pachetul imposibil de mic, totul strâns legat. în mine însumi, că am fost de acord să fiu.”
164. „Îmi plăcea să descâlc lanțuri când eram copil. Aveam degete subțiri și ocupate și nu am renunțat niciodată. Poate că a existat o componentă psihiatrică în concentrarea mea, dar la fel ca mare parte din daunele mele psihice, aceasta a funcționat în avantajul tuturor.”

Citate Anne Lamott despre ea însăși și experiențe

165. „Urăsc vara.”
166. „Voi observa luminile pământului, soarele și luna și stelele, luminile lumânărilor noastre în timp ce marșăm, luminile cu care ne tachinează primăvara, lumina care este deja prezentă.”
167. „Problema mea principală este că, din nou și din nou, încerc să fac toate personajele mele să spună lucruri care cred că sunt atât de spirituale sau erudite, să știi, astfel încât toată lumea să meargă.”
168. „Le-am dat băieților mușchii doar pentru că am rămas fără lucruri despre care să vorbesc.”
169. „Am uitat din greșeală să absolv facultatea.”
170. „Am scris șase romane și patru piese non-ficțiune, așa că nu prea am un gen în zilele noastre.”
171. „Sunt un fel de câine de bârfă, dar urmărind mass-media transformând focurile mici în incendii uriașe de pădure, astfel încât să poată acoperi rezultatul, este enervant.”
172. „Nu vreau ceva special. Vreau ceva frumos de simplu.”
173. „Onestitatea nu este neapărat interesantă. Nu vreau să aud despre visele tale sau despre călătoriile tale cu acid, probabil dacă nu le faci cu adevărat interesante.”
174. „Este amuzant, mereu mi-am imaginat când eram copil că adulții au un fel de cutie interioară de instrumente plină cu unelte strălucitoare, ferăstrăul discernământului, ciocanul înțelepciunii, șmirghelul răbdării. Dar atunci când am crescut, am descoperit că viața ți-a dat aceste instrumente vechi ruginite și îndoite de prietenie, rugăciune, conștiință, onestitate și mi-a spus: „Fă tot ce poți cu acestea, ei vor trebui să facă”. Și mai ales, împotriva oricăror pronostici, o fac.”
175. „Îmi place deșertul pentru perioade scurte de timp, din interiorul unei mașini, cu geamurile suflate, și ușile încuiate. Prefer stațiunile de plajă cu room service.”
176. „Serios, prefer să fiu într-o coadă lungă la DMV decât să mănânc cu oameni pe care nu îi cunosc.”
177. „Cei mai buni profesori ai mei au fost mizeria, eșecul, moartea, greșelile și oamenii pe care i-am urât, inclusiv pe mine.”
178. „Perfecționismul este o formă ticăloasă, înghețată de idealism, în timp ce mizeria este adevăratul prieten al artistului. Ceea ce oamenii au uitat cumva să menționeze când eram copii a fost că trebuie să facem mizerie pentru a afla cine suntem și de ce suntem aici.”
179. „Sunt atras de oamenii care nu se vor sfii de lucrurile foarte întunecate și înfricoșătoare ale condiției umane și, în multe cazuri, oamenii au nevoie de alcool sau de droguri pentru a crea poezie și o poziție poetică care te poate duce atât de departe. acolo unde încă mai poți să te recunoști și apoi să te aducă înapoi acasă, unde nu ești aceeași persoană care erai când ai plecat.”

Deep Anne Lamott Citate pe care le vei iubi

180. „Puteți fie cărămidă să fie ca muncitor, fie ca artist. Puteți face din munca o corvoadă sau vă puteți distra. O poți face așa cum obișnuiai să curățai vasele pentru cină când aveai treisprezece ani, sau o poți face așa cum ar face un japonez o ceremonie a ceaiului, cu un nivel de concentrare și grijă în care te poți pierde și așa în pe care îl poți găsi singur.”
181. „Poți să iei maimuța de pe spate, dar circul nu părăsește niciodată orașul.”
182. „Mi-au adus aminte de cele Patru Legi Imuabile ale Spiritului. Oricine este prezent sunt oamenii potriviți. Ori de câte ori începe este momentul potrivit. Orice s-ar întâmpla este singurul lucru care s-ar fi putut întâmpla. Și când se termină, se termină.”
183. „Drumul către iluminare este lung și dificil și ar trebui să încercați să nu uitați gustările și reviste.”
184. „Vara aproape în fiecare an. Este prea cald și lumina este neiertătoare, iar zilele trec mult prea mult.”
185. „Drogurile mă duceau în locuri, erau ca niște portaluri. Este un fel de clișeu, dar erau ca niște portaluri către stări modificate de conștiință în moduri de a imagina lumea, sau de a vedea o lume dincolo de această lume, sau de a vedea o lume dincolo de această lume, la care s-ar putea să nu aș fi ajuns dacă nu descoperim meditația și o cale spirituală foarte profundă, intensă, bazată pe contemplare și meditație.”
186. „„Nu” este o propoziție completă.”
187. „Cea mai proastă parte a sărbătoririi unei alte zile de naștere este șocul că ești la fel de bine ca tine.”
188. „Dar nu poți ajunge la niciunul dintre aceste adevăruri stând pe un câmp zâmbind beatific, evitându-ți mânia, daunele și durerea. Furia, pagubele și durerea ta sunt calea către adevăr. Nu avem prea mult adevăr de exprimat decât dacă am intrat în acele camere, dulapuri, păduri și abisuri în care ni s-a spus să nu intrăm. Când am intrat și ne-am uitat în jur pentru o perioadă lungă de timp, doar respirând și, în sfârșit, luând-o, atunci vom fi capabili să vorbim cu propria noastră voce și să rămânem în momentul prezent. Și acel moment este acasă.”
189. „Ea a spus să mergi înainte și să simți sentimentele. Am facut. Se simțeau ca un rahat.”
190. „Pentru că atunci când oamenii te-au văzut în cel mai rău caz, nu trebuie să pui atât de mult masca.”
191. „Toată lumea trece prin această viață fără un manual de utilizare, cu orice pic de grație și bună dispoziție pe care le putem gestiona.”
192. „Inima mea a fost frântă și capul meu abia era locuibil.”
193. „Glozia a fost întotdeauna crucea mea, slăbiciunea și rănirea din mine care m-au făcut cel mai adesea să mă simt urâtă și neiubită, ca Sămânța Rău. Am avut mulți ani de recuperare și terapie, ani plini de prietenii intime și devotate, dar încă mă lupt. Știu că atunci când cineva primește o felie mare de plăcintă, asta nu înseamnă că este mai puțin pentru mine. De fapt, știu că nu există nici măcar o plăcintă, că sunt destule de făcut, suficientă mâncare, dragoste și aer.”
194. „Fluturii și păsările sunt ca o linguriță perfectă de creație.”

Citate Anne Lamott pe care nu vrei să le ratezi
195. „Nu te-a înnebunit să te confrunți cu ceea ce a avut viața, ci mai degrabă să încerci să îndrepti viața acolo unde a fost neîndreptată.”
196. „Dar cântatul a fost cel care m-a tras înăuntru și m-a deschis larg.”
197. „Perfecțiunea este superficială, ireală și fatal de neinteresantă.”
198. „Profunzimea sentimentului a continuat să mă surprindă și să mă amenințe, dar de fiecare dată a lovit din nou și l-am plictisit. Aș descoperi că nu m-a spălat.”
199. „Motivul pentru care viața funcționează deloc este că nu toți cei din tribul tău sunt nebuni în aceeași zi.”
200. „Ești norocos să fii unul dintre acei oameni care doresc să construiască castele de nisip cu cuvinte, care este dispus să creeze un loc în care imaginația ta să rătăcească. Construim acest loc cu nisipul amintirilor; aceste castele sunt amintirile noastre și inventivitatea făcută tangibilă.”
201. „Uneori, harul funcționează ca aripile de apă când simți că te scufunzi.”
202. „Giantii sunt de obicei descriși ca o echipă de cârpe, un fel de echipă grozavă de vânzări de garaj, iar democrații sunt descriși ca mamicile taților republicani și toată lumea le urăște pe mami, dar stai, stai, nu am intenționat să primesc în patos și fiorul de a fi un fan al Giganților Democrați.”
203. „Văd că copiii umplu golul existențial pe care mulți oameni îl simt; că atunci când vom avea copii, știm că vor avea nevoie de noi și poate ne vor iubi, dar nu avem idee cât de greu va fi.”
204. „Dezordinea și dezordinea ne arată că viața este trăită. Curățenia mă face să mă gândesc la respirația ținută, la animație suspendată.”
205. „Mi-aș dori ca harul și vindecarea să fie un fel de lucruri mai abracadabra. De asemenea, clopotele acei delicati de argint ar suna pentru a anunța sosirea grației. Dar nu, e sabot și zgârietură, pe podea, în tăcere, în întuneric.”
206. „Am fost la Colegiul Goucher din Maryland din cele mai bune motive posibile – pentru a învăța – dar apoi am renunțat la 19 ani din cele mai bune motive posibile – pentru a deveni scriitor.”
207. „Dar harul poate fi experiența unui al doilea vânt, când, deși ceea ce îți dorești este claritate și rezoluție, ceea ce obții este rezistență și intensitate și puterea de a rezista.”
208. „A fost o simplă realitate, cei mai mulți jucători de tenis competitivi din vremea mea erau privilegiați, răsfățați, îndreptățiți și albi. De asemenea, mulți dintre ei erau frumoși, în formă, bronzați și de natură bună – păr grozav și dinți albi și picioare lungi. Apoi am fost noi ceilalți.”
209. „Dacă ai un corp, ai dreptul la întreaga gamă de sentimente. Vine cu pachetul.”

Citate Anne Lamott care te vor face să vezi lucrurile

altfel 210. „Știm cu toții că vom muri, ceea ce este important este tipul de bărbați și femei care suntem în fața asta.”
211. „Din moment ce nu-ți poți vindeca propria minte bolnavă cu propria ta minte bolnavă, a trebuit să consult mintea bolnavă a altcuiva.”
212. „De cele mai multe ori, tot ce ai este momentul și iubirea imperfectă a oamenilor din jurul tău.”
213. „A fi într-un turneu de carte este ca și cum ai fi pe balansoar când ești mic. Emoția este să ai pe cineva cu care să te joci și să te ridici în aer, dar apoi ești la mila celor care te țin apăsat, iar dacă este fratele tău mai mare, sau Paul Wolfowitz, ei sări în sus, astfel încât tu prăbușește și fii rănit.”
214. „Scrie în mod regulat, indiferent dacă ai chef să scrii sau nu și dacă crezi că ceea ce scrii este bun sau nu.”
215. „Dacă ceva în interiorul tău este real, probabil că îl vom găsi interesant și probabil va fi universal. Așa că trebuie să riști să plasezi emoția reală în centrul muncii tale. Scrie direct în centrul emoțional al lucrurilor. Scrieți despre vulnerabilitate. Riscă să nu-ți placă. Spune adevărul așa cum îl înțelegi. Dacă ești scriitor, ai obligația morală să faci asta. Și este un act revoluționar – adevărul este întotdeauna subversiv.”
216. „Acesta este un lucru pe care ei uită să menționeze în majoritatea cărților despre creșterea copiilor, că uneori îți vei pierde mințile. Perioadă.”
217. „Mintea mea este un cartier în care încerc să nu intru singur.”
218. „Mi-ar plăcea să învăț să meditez cu mai mult entuziasm. Pot să mă așez și să tac timp de 20 de minute, dar pur și simplu nu a făcut parte deloc din creștinismul meu.”
219. „Unii oameni nu vor face milă suplimentară, iar apoi, de ziua lor, când nimeni nu face tam-tam, se simt neglijați și amar.”
220. „Recunoștința începe în inimile noastre și apoi se transformă în comportament. Aproape întotdeauna te face să fii dispus să fii de serviciu, care este locul în care rezidă bucuria.”
221. „Unii oameni par să înțeleagă asta – că viața și schimbarea necesită timp, dar eu nu sunt unul dintre acești oameni.”
222. „Cadourile pot compensa unele dintre dezamăgirile pe care le oferă viața, cum ar fi aproape că nu are sens și se apropie de sfârșit mai repede ca niciodată.”
223. „Dacă prezentul este într-adevăr tot ceea ce avem, atunci prezentul durează pentru totdeauna.”
224. „Nimeni nu-ți spune că viața ta s-a terminat efectiv atunci când ai un copil, că nu vei mai respira niciodată mulțumit sau că orice nivel de ipocondrie și furie pe care ai învățat să-l reprimi și cu care să trăiești va merge să pară vremurile bune.”

Mai multe Citate Anne Lamott

225. „Pasare cu pasare, amice. Doar ia-o pasăre cu pasăre.”
226. „Nimeni nu este mai sentimentalizat în America decât mamele de Ziua Mamei, dar nimeni nu este acuzat mai des pentru oamenii răi și comportamentul culturii.”
227. „Mișcarea femeilor a izbucnit când aveam cincisprezece ani. Atunci am început să cred că până la urmă viața s-ar putea semi-funcționează. Sosise cavaleria. Femeile au început să spună că trebuie să spui adevărul acum, că trebuie să spui adevărul dacă vrei să te vindeci și să ai o viață autentică.”
228. „Chestia cu lumină este că nu este a ta cu adevărat; este ceea ce adunați și străluciți înapoi. Și obține mai multă putere din reflectivitate; dacă stai nemișcat și o iei înăuntru, îți umple paharul și atunci poți să o dai singur.”
229. „Alice Adams mi-a scris o notă drăguță după ce a apărut primul meu roman, când aveam 26 de ani, și am fost atât de uluită încât i-am trimis o grămadă de timbre prin poștă retur. Habar n-am la ce mă gândeam. A fost un impuls lovit de stele.”
230. „A nu ierta este ca și cum ai bea otravă de șobolan și apoi ai aștepta ca șobolanul să moară.”
231. „O căsnicie bună este în cazul în care ambii oameni simt că ar obține finalul mai bun al înțelegerii.”
230. „Societatea căreia îi aparținem pare să moare sau este deja moartă. Nu vreau să par dramatic, dar în mod clar partea întunecată se ridică.”
232. „Nu putem înțelege când suntem însărcinate sau când frații noștri așteaptă, cât de profund este să ai o istorie comună cu o generație mai tânără: sânge, gene, umor. Înseamnă că am fost de fapt aici, pe Pământ, pentru o vreme – ca egiptenii cu piramidele lor, doar cu copiii.”
234. „Îngrijirea radicală de sine este cuantică și iradiază în atmosferă, ca un pic de aer proaspăt.”
235. „Dacă m-ai întrebat, părinții ar fi trebuit să afecteze viața copilului lor în așa fel încât copilul să devină responsabil, capabil să participe la viață și în comunitate.”
236. „Fluierul așteaptă mereu să fie sunat și, în anumite privințe, mă face să fac o muncă mai bună.”
237. „Mi-aș fi dorit să fi aruncat cântarul din baie la 16 ani. A te cântări în fiecare dimineață este ca și cum te-ai trezi și i-ai cere lui Dick Cheney să-ți valideze sentimentul de valoare interioară.”
238. „Vrei să-mi dai ciocolată și flori
. Ar fi grozav. Ii iubesc pe amandoi. Pur și simplu nu-i vreau din vinovăție și nu le vreau dacă nu le vei oferi tuturor oamenilor care ne-au ajutat să mămeze copiii.”
239. „Am citit aceeași cantitate de non-ficțiune și ficțiune.”
240. „Acestea sunt cuvintele pe care le vreau pe piatra funerară – că am fost un ajutor și că am dansat.”

Care dintre aceste citate Anne Lamott te-a motivat să găsești adevăratul sens al vieții

Anne Lamott este un romancier celebru cel mai bine vândut în America. Ea este cunoscută pentru scrierile ei care se bazează pe situații și experiențe din viața reală. Onestitatea și deschiderea ei față de creștinism vă vor capta cu siguranță inima.
Scopul nostru este ca această colecție să informeze lumea că viața este frumoasă și că unul dintre cele mai prețioase cadouri pe care le-am putea avea vreodată. Din această cauză, nu ar trebui să lăsăm experiențele trecute să ne împiedice sau să ne controleze prezentul.
Traieste-ti viata asa cum este, nu te compara cu ceilalti. Trăiește-ți întotdeauna cea mai bună viață în fiecare zi. În cele din urmă, fii entuziasmat să-ți construiești viața pe care vrei să o trăiești.
Ați citit vreuna dintre lucrările lui Anne Lamott
Care dintre aceste citate sunt preferatele dvs.
Nu uitați să le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.