Săpănd mai adânc în călătoria lui John Cena către celebritate, putem obține cu siguranță acel impuls suplimentar de care avem nevoie citind aceste 220 de citate John Cena.
John Felix Anthony Cena, John Cena pe scurt, este unul dintre cei mai, dacă nu chiar cel mai popular wrestler profesionist de până acum.
Pe lângă o carieră remarcabilă în lupte, Cena este și un actor de succes, rapper și personalitate TV.
Prin cuvintele sale captivante și mentalitatea care nu renunță niciodată, numele său este legat de cei mai de succes luptători din istoria luptei profesioniste.
Așa că pune-ți centura și scufundă-te în viața lui John Cena. Cine știe
Poate cândva, prin aceste citate, îți poți realiza și visele.
Verifică-le aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Hulk Hogan și citate Ric Flair.

Cele mai bune citate John Cena

1. „Sunt momente în viață în care devine atât de agitată încât timpul devine o neclaritate. Ramai calm si nu renunta niciodata.”
2. „Fie că mă lupt sau scuip, disciplina mea este neiertătoare!”
3. „Nu mă tem de nimic și regret mai puțin.”
4. „Nu am uniforme elaborate — vin la ring într-un tricou, o pereche de adidași și niște pantaloni scurți.”
5. „Când mă vezi la televizor, e cât de aproape de personalitatea mea reală.”
6. „Caracterul unui om nu este judecat după ce sărbătorește o victorie, ci după ceea ce face când are spatele lipit de perete.”
7. „Trăiește repede, luptă din greu, fără regrete!”
8. „Nimeni nu-și amintește locul doi.”
9. „Pentru a reuși, trebuie să cred în fiecare seară, în inima mea, că sunt cel mai bun.”
10. „Nu dau niciodată înapoi și nu renunț niciodată!”
11. „Când vine ziua în care nu crezi în tine, acolo e ușa, ieși naibii afară.”
12. „Nu m-am dat înapoi de la o luptă în viața mea și nu voi începe în seara asta.”
13. „Îmi place foarte, foarte, foarte mult meseria mea. Deci, nu este ca și cum aș încerca să renunț la wrestling pentru a face filme, toate mi s-au părut lucruri grozave de făcut. Adică, mi-ar plăcea să fiu tipul rău dintr-un film de acțiune, pentru că atunci oamenii ar putea să vadă o altă parte a mea pe care nu o pot vedea.”
14. „Nu mă aleg pentru televizor pentru că vreau ca oamenii să mă accepte așa cum sunt.”
15. „Mulți dintre artiștii care ies acum se țin de formula armelor, drogurilor, banilor, toate celelalte chestii. Nu sunt din capotă, nu am fost niciodată arestat, nu am împușcat pe nimeni, nu am vândut niciodată droguri.”
Înrudite: Macho Man Randy Savage Citate Citate

amuzante John Cena

16. „Hei, nu sunt nervos pentru că ai acest fetiș ciudat cu funde. Mi-e frică pentru că mâncarea ta preferată sunt cârnații și nucile!”
17. „I-am strâns mâna săptămâna trecută și mi-a făcut gonoree.”
18. „Bine ați venit la Smackdown. Aici joacă franciza. Acesta este Tazz, este un bandit, iar acesta este Michael Cole, este gay.”
19. „Da, am curea. Port pantaloni mari pentru că fundul meu este imens. Așa că nu pot să merg la un magazin, să cumpăr de pe raft — o mărime potrivită pentru talia mea — pentru că nu mi se potrivesc în fund!”
20. „Vrei „The Next Big Thing
” Lasă-mă să-mi dau pantalonii jos!”
21. „Eu, Brock Lesnar, aici vine durerea. Dumnezeu m-a făcut puternic, uită să-mi dai creier.”
22. „Sfatul de modă de la Zâna Dinților, este grozav.”
23. „Miroși a porcărie, așa că știu că nu-ți place săpunul.”
24. „Heath Slater, sau puiul de la Wendy’s.”
25. „Doamnelor și domnilor, regele întrebării stupide – Todd Grisham!”
26. „Vickie este atât de grasă încât fotografiile bebelușului ei au fost făcute prin satelit.”
27. „Nu am cum să pot face echipă cu Randy Orton. Pur și simplu poartă prea mult ulei pentru copii!”
28. „Ești îmbrăcat ca steagul, să-i ia cineva un stâlp! Oh, nu, nu, nu, știu cum poți obține unul. Du-te la o întâlnire cu Michael Cole.”
29. „Acesta trebuie să fie Monday Night Raw, tocmai am primit un cântec al lui Wendy.”
30. „Fulgerul va trage din fundul meu!”
Citește și: Citate de lupte, Citate amuzante Citate

celebre John Cena

31. „Hustle, loyalty, respect.”
32. „Campionul este aici!”
33. „Dacă vrei, vino să ia!”
34. „Gașca cu lanț este în casă!”
35. „Nu mă poți vedea!”
36. „Nu reușești să mă percepi!”
37. „Baloney fudging mustar!”
38. „Sunt cei care vorbesc despre asta și sunt cei care FIE despre asta!”
39. „Bine ați venit la Noul Raw!”
40. „Eu sunt Mohammad Ali alb”.

Citate John Cena despre Being a Wrestler

41. „Am o grămadă a mea, dar mișcarea mea preferată din toate timpurile este Figure Four Leglock a lui Ric Flair.”
42. „Aș prefera să fiu în ring, de 10 ori din 10.”
43. „Aceasta este viața mea, aceasta este pasiunea mea, asta este tot ce am.”
44. „Aveți încredere în mine, știu unde este inima mea și inima mea este chiar aici. Voi continua să fac totul pentru că îmi place să fac asta, dar nu îmi voi sacrifica niciodată timpul dintre frânghii. Nu este o lovitură pentru nimeni. Toată lumea are căi de carieră diferite. Aceasta este a mea.”
45. „Sunt un campion care are impact.”
46. ​​„Pentru mine, nu intru pe ușa din spate – acesta este singurul lucru pe care nu îl fac.”
47. „Ceea ce facem este divertisment. Nu s-ar duce la Tom Cruise să-l întrebe dacă filmele lui sunt false. Oferim divertisment. Aș prefera ca cineva să-mi spună că nu mă distrez decât să întreb dacă ceea ce facem este fals.”
48. „Cred că în fiecare an, rolul meu se schimbă. Și sunt o casă deschisă pentru sfaturi pe care să le folosească oricine. Este doar o chestiune de a pune întrebări.”
49. „Sfatul meu pentru tinerii din domeniul luptei ar fi să vă repetați astfel de întrebări precum: „Cum mă fac remarcat
Cum sunt recunoscut
Cum trec peste asta
” Și dacă nu ai răspunsuri definitive pentru a face acele lucruri, o faci greșit. Este, în esență, pe ei. Nu există o modalitate corectă de a face acest lucru și acesta este unul dintre lucrurile grozave ale acestei afaceri, deoarece poți fi creativ. Oamenii care spun că și-au dat seama greșesc.”
50. „Voi lupta cât de mult pot. Este ceva ce mă pasionează foarte mult și ceva care îmi place.”
51. „A fi un luptător profesionist poate fi uneori dificil. Avem o percepție despre ceea ce facem și înțeleg perfect percepția, pentru că suntem un program episodic săptămânal și ne distrăm tot timpul, așa că oamenii cred că este cel mai talentat lucru pe care l-aș putea face.”
52. „Trebuia ta ca superstar este să manipulezi publicul și să încerci să-ți spui povestea. Îmi place dinamica publicului.”
53. „Când am început pentru prima dată să obțin succes în WWE, am ajuns să fiu înconjurat de ultima clasă de adevărați mari, și toți aveau mici sfaturi și secrete. Înveți multe urmărind pe cineva lucrând.”
54. „Mi-am muncit toată cariera pentru a încerca să extind percepția asupra WWE. Mulți oameni cred că pentru că suntem atât de distrași și, de multe ori, avem personaje atât de sălbatice și bine definite, că asta este tot ceea ce suntem. A fost munca vieții mele să spun publicului că nu este adevărat.”
55. „Bănuiesc că declarația mea de misiune este acum să anunț lumea la scară globală că WWE, cu siguranță, este o formă minunată de divertisment, dar superstarurile sale sunt mai mult decât superstaruri în interiorul ringului – fac mult mai mult în afara ringului. sunați și mai aveți multe de oferit.”

Citate John Cena despre industria luptei

56. „Divertismentul este adesea un mediu în care te poți pune în prim-plan.”
57. „Sângele este unul dintre lucrurile care au făcut ca luptele să fie cool. Ca, știai că devenise grav. Înțeleg de ce nu o mai facem.”
58. „Urăsc orice meci care nu este un meci tradițional pe echipe sau un meci tradițional de simplu, pentru că orice se poate întâmpla. Este cu adevărat una dintre acele oferte în care totul este să fii la locul potrivit la momentul potrivit.”
59. „O mulțime din lucrurile despre care spun eu nici măcar nu fac televizor, pentru că sunt tăiate. Deci, dacă ești la evenimentele live, poți auzi ce am de spus, dar dacă te uiți la televizor, primești doar aproximativ 50% din asta.”
60. „Ca companie, cel mai bun lucru pe care îl putem face nu este doar să penalizăm, ci și să reabilitam. Vorbind pentru mine, mereu am fost puternică. Nu am nevoie de acel club pe care să-l pun în geantă. Aceasta este o alegere a sportivului, nu a organului de sancționare. Facem teste pentru abuz de substanțe, teste de impact, teste cardiace, așa că încercăm să adulmecăm aceste probleme chiar înainte de a începe.”
61. „Când am devenit pentru prima dată controversat și baza de fani a fost divizată, a fost înapoi! Pentru că, în mod normal, în industria noastră, când auzi un anumit zgomot, devii un tip rău. Treaba mea nu era să fac asta, care era un pic de rătăcire în pământul nimănui. La WWE, este treaba noastră să spunem povești. Sunt unul dintre puținele personaje care pot fi în WWE și pot apoi să ia acea experiență și să o transforme în lecții din viața reală. Când poți să lucrezi și să faci o diferență în viața altcuiva, acesta este o modalitate bună de a-ți câștiga existența.”
62. „Avem într-adevăr multă personalitate în WWE. Trebuie să fii în această meserie. Prezinți multă personalitate.”
63. „Crezi sau nu, îmi place „Rumble”. Este extrem de imprevizibil și exagerat. Toată lumea din universul WWE așteaptă cu nerăbdare. Devine acel eveniment în fiecare an în care oamenii se concentrează.”
64. „Îmi cunosc drumul în jurul WWE. Știu măcar puțin despre totul și despre modelul nostru de afaceri și mă simt confortabil acolo, deși încă învăț în fiecare zi.”
65. „Nu există nici un „off” a fi John Cena – este mereu pornit. Într-un fel, cred că asta m-a ajutat, pentru că de-a lungul anilor am reușit să fiu umil. Am reușit să fiu umilit în fața universului WWE într-un mod bun.”

Citate John Cena despre WWE
66. „Nu știu de ce ESPN mi-a cerut să găzduiesc ESPY-urile. Cred că își dau seama că noi, la WWE, putem angaja un public live. Cu siguranță avem o mulțime de urmăritori.”
67. „Viața mea este cu WWE.”
68. „De îndată ce am aflat că există o școală la care poți merge pentru a deveni un superstar WWE, am fost imediat cucerit.”
69. „WWE se concentrează cu adevărat pe împuternicirea femeilor.”
70. „Îmi doresc foarte mult ca WWE să poată evolua în mod regulat în China. Cred că ar trebui să putem merge în India în mod regulat.”
71. „Cred că potențialul Divelor Total și al sportivelor este că cerul este limita. Oamenii vor să știe despre aceste femei, iar în WWE, o numim Revoluția Divelor – este o mișcare pentru împuternicirea femeilor.
72. „Vreau foarte mult să mulțumesc întregii zone Phoenix-Scottsdale-Glendale. A fost o casă minunată pentru WWE de ani de zile.”
73. „Știu că va exista un WrestleMania 33, și 34, și 35 și, sper, 100.”
74. „De multe ori, WWE trăiește în propria sa bulă pentru că se mișcă mereu. Adesea, un film va trăi în propria sa bulă, deoarece au o anumită perioadă de timp pentru a face totul. Doar că, atunci când le conectezi pe cele două și înțelegi totul, într-adevăr, poate fi nevoie de puțină unsoare pentru cot.”
75. „Fiind atât de prost, este minunat. Și cred că este doar unul dintre motivele pentru care oamenii ar trebui să se lege cu WWE Network. Este mai mult decât aceste speciale de rețea precum „WrestleMania” și precum „SummerSlam”. Este o programare orientată pentru universul WWE.”
76. „În ceea ce privește mine, participând la „WrestleMania 32”, Magic 8-Ball spune „Întreabă din nou mai târziu.”
77. „Casa mea este la WWE. Îmi place cu adevărat să cânt. Atmosfera de aici nu este ca orice altceva. Este cu adevărat locul unde îmi aparțin.”
78. „Mă uit la WWE la fel de mult ca aproape oricine, dar îmi place. Este ceva ce îmi place să fac. Nu mă forțez să privesc. Sunt entuziasmat de luni. Sunt entuziasmat să văd spectacolul.”
79. „Indiferent de percepția pe care o poate avea talentul sau superstarurile, modelul de afaceri al WWE este „oferiți-le fanilor ceea ce își doresc.”
80. „În ultimii 9 ani, WWE a fost casa mea!”

Citate John Cena despre realizările sale
81. „Pentru mine, să obții orice meci este bine. Pentru mine să fiu aruncat direct în amestec și să fiu numit Candidatul nr. 1 la Campionatul Mondial de greutate grea este o binecuvântare.”
82. „Cred că poți să vezi „Monday Night Raw” și să urmărești orice „US Open Challenge”, iar acțiunile mele vorbesc de la sine.”
83. „Câștigarea Royal Rumble este o realizare la fel de mare ca orice.”
84. „Acesta este totul pentru mine. Dacă nu am asta, nu știu ce altceva voi face. Eu personal am găsit locul unde îmi este locul. Puteți reduce la fotografiile cu mine ținând, uh, campionate de hârtie. Acesta a fost cu adevărat visul meu. Pentru asta m-am născut. În ceea ce privește plecarea de la toate acestea pentru a face altceva, nu știu, pur și simplu nu, nu văd raționalitatea.”
85. „În mod uimitor, realizările atletice sunt unul dintre acele lucruri care par mai mari decât viața în anumite momente. Cred că toți căutăm sport pentru inspirație.”

Citate John Cena despre relații

86. „Când oamenii îți arată loialitate, ai grijă de cei care sunt cu tine. Așa merge cu totul. Dacă ai un cerc restrâns de prieteni, iar unul dintre acei prieteni nu îți rămâne loial, ei nu-ți rămân prietenul prea mult timp.”
87. „Fii loial celor care îți sunt loiali și respectă pe toată lumea, chiar și pe dușmanii tăi și concurența.”
88. „O relație se bazează pe comunicare.”
89. „Întreun cu mulți dintre oamenii pe care i-am făcut când eram în liceu, când eram la facultate. Și am o unitate puternică de oameni în jurul meu, fie că este vorba de prieteni sau de familie. Și dacă capul meu devine prea mare, cu siguranță mă vor verifica imediat.”
90. „Cred că toți avem experiențe când eram tineri în care fie am avut o interacțiune cu cineva pe care îl admiram, fie am avut o viziune despre cum erau și am aflat că nu erau neapărat asta și că tinde să fie o mare dezamăgire uneori.”

Citate John Cena despre viața lui personală

91. „Am susținut examenul California Highway Patrol și nu am promovat, așa că am încercat să fiu polițist și am eșuat.”
92. „Am absolvit facultatea cu o diplomă de ex-fiziologie și kinesiologie, pentru că învăța să mă antrenez și deja știam să mă antrenez. Deci, am vrut doar o diplomă ușoară. Îmi pare rău, dar așa a fost.”
93. „Când aveam 15 ani și am intrat în sala de sport din liceu, eram pur și simplu mai puternic decât toată lumea.”
94. „Eu nu interpretez un personaj. Este doar o extensie a mea.”
95. „Majoritatea părinților erau ca antrenorii din Ligi Mici și toate astea. Tatăl meu era un fan de lupte. În loc să ieșim și să jucăm derby de acasă cu bătrânul meu, ne-am uitat doar la lupte împreună.”
96. „Am avut o intervenție chirurgicală reconstructivă pe pectorală. Am avut o fuziune cervicală a gâtului și un osciloscop, iar osciloscopul a fost cel mai dur.”
97. „Eram unic în copilărie, mă îmbrăcam într-un anumit fel, mă comportam într-un anumit fel, nu se potrivea cu toată lumea. Așadar, m-am luat imediat, mai ales în jurul vârstei de 12 și 13 ani, când începi să mergi la liceu și începi să te amesteci cu copiii mai mari. Pentru a contracara asta, strict pentru autoapărare, am vrut să devin mai mare.”
98. „Lucrurea mea preferată la „Evenimentul principal de sâmbătă seara”, a fost acea dată când puteam să stau până până târziu cu tatăl meu și cu cei patru frați și ne bateam cu toții gudronul unul pe celălalt în timp ce spectacolul avea loc și a fost totul în regulă pentru că tatăl meu era un fan de lupte.”
99. „Tatăl meu este motivul pentru care am început să mă uit la lupte. Tatăl meu nu a fost niciodată pasionat de sport, noi toți am fost pasionați de sport când eram copii și mergea la jocurile noastre din Liga Micilor sau orice altceva și nu știa cu adevărat ce se întâmplă, pentru că nu știa despre sport, dar știa despre lupte.”
100. „Sunt în regulă să fiu bătut și împins, dar îmi este foarte frică de înălțimi și de margini.”
101. „În copilărie, ceea ce m-a adus la sală, ceea ce m-a făcut acolo în fiecare zi a fost o șansă de a-ți da cel mai bun punct personal, o șansă de a fi puternic. Pur și simplu sapă asta.”
102. „Tatăl meu nu este un tip sportiv, dar a fost atras de teatrul luptei.”
103. „Cea mai mare șargă de fasole, cred, este când aveam 15 ani. De la 15 la 16, am trecut de la 155 de lire la 215. Când am absolvit liceul, aveam între 235-250.”
104. „Nu pot să cred că spun asta de fapt, dar există o diferență între personajul John Cena pe care îl vezi la televizor și eu ca ființă umană.”
105. „Am fost norocos că atunci când am început în New Orleans, am avut o profesoară de liceu remarcabilă, iar ea a avut o mare, mare influență în viața mea și cred că mi-a dat curajul și încrederea merge mai departe în lumea reală. Ea mi-a insuflat că visele mele sunt importante și că ceea ce mă pasionează era cel mai important.”

Citate motivaționale John Cena
106. „Când te uiți înapoi la corpul tău de muncă, indiferent de calea ta de carieră, până când le închizi, dacă poți spune: „Acest loc este într-o formă mai bună decât când am început”, atunci ai făcut-o. bun.”
107. „Când slujba mea nu are performanță într-un ring WWE, sarcina mea este să revin să performez în acel ring. Când sunt rănit, tot ce trebuie să fac toată ziua este să mă întăresc și să mă fac bine. Sunt un pacient foarte dedicat terapiei fizice și asta ajută foarte mult.”
108. „Dacă nu înveți din greșelile tale, atunci ele devin regrete.”
109. „De multe ori, oamenii sunt rezervați sau poate le este frică să testeze de ce este capabil corpul tău. Nu sunt.”
110. „Adeseori auziți când vorbești cu băieți din industria noastră că aceasta este personalitatea mea, doar am ridicat volumul, dar de-a lungul anilor, am devenit cu adevărat eu – nu a crescut volumul, nici nimic. Am reușit să ies acolo și să fiu eu însumi. Prin performanță solidă după performanță solidă oamenii te iau doar așa cum ești.”
111. „Condiționările și schimbările stilului de viață pe care trebuie să le faci pentru a rămâne un atlet sănătos sunt cele care m-au modelat în ceea ce sunt astăzi.”
112. „Aport o abordare foarte altruistă a meserii mele și a ceea ce fac, pentru că oamenii își cheltuiesc banii câștigați cu greu pentru a se bucura de ceea ce facem, iar scopul nostru este să oferim cel mai bun spectacol posibil. Dacă pot contribui la asta, grozav.”
113. „Momentele mari pentru mine sunt momente în care pot contribui efectiv.”
114. „Aduc multă energie și pasiune în ceea ce fac. În plus, am avut niște fapte ciudate de putere supraomenească!”
115. „În mare măsură, sentimentul meu față de MC este că dacă ai cu adevărat inimă, ai pasiune, hai să mergem mai departe și să facem ceva. Îmi place să fac lucruri reale cu oameni.”
116. „Un adevărat campion nu este judecat după cât de mult este admirat, ci după cât de bine poate rezista în fața adversității.”
117. „Managementul timpului este cheia. Deși pare agitat, atâta timp cât îți gestionezi timpul corespunzător, poți duce totul la bun sfârșit.”
118. „Mă trezesc literalmente și încerc să abordez fiecare zi cât pot de bine și fac tot posibilul să încerc să fac viața cât mai productivă și pozitivă pe cât pot.”
119. „Nu am dominat WWE când am început prima dată, a fost un proces lent. Nu am fost etichetat „Copilul de Aur” din prima zi, a fost un drum foarte lung.”
120. „Atunci când ești înconjurat de oameni care sunt mult mai buni decât tine, ai două opțiuni – poți să te draci de pat, iar performanța se poate duce la naiba. Sau poți să faci un pas și să te ridici la înălțime.”

Citate John Cena despre fani

121. „Cred că, cu orice provocare sau orice confruntare, pot avea propriile mele sentimente personale despre ceea ce vreau, dar totul depinde de publicul nostru. Treaba noastră este să le oferim cel mai bun divertisment pe care îl considerăm corect. Dacă e ceva ce vor să vadă, vor fi tare și vocal despre asta, iar noi o vom face.”
122. „Îmi plăcea să văd Milionarii împotriva Hulkamaniacilor. Acea atmosferă de echipă versus echipă în care ai 10 sau 8 băieți și se reduce la 3 la 1 – asta a devenit interesant pentru mine.”
123. „Am întâlnit fani care au între 9 luni și 90 de ani.”
124. „Îți mulțumesc că i-ai lăsat pe idioți ca mine să iasă și să trăiască acest vis minunat minunat. Te iubesc pana la moarte. Hai acasa.”
125. „Vă mulțumesc băieți. Îți mulțumesc că nu renunți niciodată la mine.”

Citate John Cena despre adversarii săi

126. „Mergând de la Lucifer după Omul mort într-un sicriu, nu te băga cu mine. Te voi băga dracului într-un coș de mână.”
127. „Îmi înțelegi acum punctul de vedere
, pentru că înainte, am crezut că ai ratat-o. Sunt un triplu shot de viagra, ești doar un Bizkit șchiopăt. Cuvânt, viață.”
128. „Uau! Acolo merge Cody Rhodes. Vai! Sunteți doar fum și oglinzi. Vai! Sunteți doar fum și oglinzi. Ce mai faci, omule

129. „Poți fugi, te voi urmări. Te poți ascunde, te voi găsi. O să ne luptăm și o să te rănesc.”
130. „Ultima dată când noi trei am fost în ring împreună, a fost destul de grozav. Vickie, am avut o sesiune de make-out dulce, sexy și pasională. Dolph, îți amintești că
ai fost acolo! Ai fost cool cu ​​asta.”
131. „Și chiar acum, voi doi jackwagons sunteți chiar în mijlocul sufrageriei mele, iar eu vin să scot gunoiul.”
132. „Ah, Wade. Wade, ești atât de prost.”
133. „Ușor, George curios! Ia-ți mâinile murdare de pe roata aceea!”
134. „Fiu de sandviș cu muștar, asta se termină în seara asta!”
135. „15 scaune de oțel
E o nebunie. Erau 23 de scaune de oțel.”

Citate John Cena despre a da înapoi și a fi o inspirație pentru copii

136. „Cel mai tare lucru pentru mine, și mai ales acum că programul nostru este prietenos cu PG și facem reclamă pentru asta până la mâner, dar tații și mamele vin la mine și îmi spun să continui să fac ceea ce fac, pentru că sunt un model bun pentru copiii lor.”
137. „Eu sunt singura persoană care poartă cuvintele „furcă, loialitate, respect” pe tricourile și marfa mea. Publicul meu sunt copii. Este foarte măgulitor să vezi un copil purtând tricoul tău. Este și mai măgulitor să ai un tată să vină la tine și să-ți spună: „Te privesc cu copilul meu. Continuă să faci ceea ce faci. Ești un model pentru fiul meu.”
138. „Ceea ce fac pentru Make-A-Wish este să fac copii și familii care se confruntă cu niște circumstanțe destul de grele, îi las să intre în universul nostru WWE și fac tot posibilul să-i fac să se simtă bine. Am văzut o mulțime de copii și o mulțime de familii fericite și cred că oamenii vor urmări „American Grit” și vor avea momente emoționante.”
139. „Singura dată când mă sufoc este când sunt la sediul Make-A-Wish, pentru că vorbești și lucrezi cu oameni care împărtășesc aceleași idealuri.”
140. „Zilele în care văd un copil Make-A-Wish sunt cele mai bune zile ale săptămânii. Este un adevărat privilegiu. Le dau exact ceea ce îmi dau ei – speranță.”
141. „Sunt mândru de faptul că o mulțime de copii mici sapă ceea ce fac eu.”
142. „WWE are o afiliere foarte puternică cu Make-A-Wish și putem oferi o experiență grozavă. Este extrem de măgulitor că, pentru o singură dorință, o familie ar dori să petreacă cu tine. Nu există nimic mai măgulitor decât asta.”
143. „La vârsta mea, nu încerc să fac puncte interesante. Sunt doar entuziasmat când pot vorbi cu membrii mai tineri ai publicului nostru din WWE. Doar ajung să fiu un super-erou pentru copii, dar nu încerc să fiu la vârful stilului sau ceva de genul acesta. Odată ce ajungi la acel punct de privare, nu te deranjează.”
144. „Campania Fistic Minunați este un exemplu grozav. Nu mă implic într-un proiect de care nu mă pasionează. Aș putea să vă vorbesc despre statisticile interne pentru WWE și despre ceea ce am planificat pentru viitor. De ce știu chestia aia
Pentru că îmi place să fac toate acele lucruri.”
145. „Serios, am crescut fan al lui Hulk Hogan și cred că aduc pe ring unele dintre cele mai bune valori ale lui – valorile unui super-erou. Fă întotdeauna tot ce poți. Nu cedati niciodata. Cred că copiii vor să creadă în asta și ar trebui să creadă în asta.”

Citate John Cena despre urătorii săi

146. „Am anumite lucruri pe care le susțin, anumite lucruri în care cred, iar dacă nu-ți place și îmi spui să merg în iad, cred că asta este dat de Dumnezeu. chiar ca fan. Este una dintre acele oferte în care eu sunt acel tip care se află în afara acelui tărâm al tipului bun, al tipului rău. Sunt doar eu și provoacă un răspuns atât pozitiv, cât și negativ.”
147. „Fie că îți place de mine sau nu, tot caut să mă prezint la serviciu.”
148. „Fanii Chicago aplaudă și huiduiesc pe cine vor. Sunt fani grozavi, fie că mă plac sau nu. Îți arată cum se simt. Nu-mi plac mulțimile care stau pe mâini.”
149. „Există un anumit număr de oameni care mă admiră, există un anumit număr de oameni care nu mă admir, și nu voi încerca să se răzgândească. Nimic din ce pot face nu le va răzgândi oricum, pentru că au deja o bună evaluare a cine sunt eu ca persoană.”
150. „Nu încerc să-mi spăl creierul criticilor. Dacă sunt critici, sunt critici și asta e treaba lor să fie critici, dar cu siguranță îmi place implicarea pe care o am cu fanii mei. Îmi place timpul pe care îl petrec cu ei și nu pierd timpul cu cineva încăpățânat care nu are de gând să vină în jur.”
151. „Întotdeauna am luat orice fel de răspuns sonor drept un compliment și am înțeles întotdeauna că este dreptul și privilegiul consumatorilor noștri să spună ce vor oamenii la evenimentele noastre. Așa că atâta timp cât nu este tăcere, voi continua să fiu entuziasmat. Dar chestiile astea din arene sunt un lucru. Comentariile de pe internet — comentariile detestabile, viscerale — sunt derutant pentru mine. Pur și simplu nu știu de ce este așa.”
152. „Newsflash! Jumătate din oamenii de acolo cred că sunt nasol!”
153. „Când aud oamenii huiduind, asta mă face doar să vreau să merg acolo și să muncesc mai mult.”
154. „Am fost foarte sincer să știu că am o bază de fani și sunt extrem de loial și extrem de susținător acestei baze de fani. Pentru ceilalți, mă bucur de faptul că umplu arenele și îmi spun să merg în iad.”
155. „La fel cum am criticii mei, Dwayne „The Rock” Johnson are critici, iar eu am fost unul dintre cei mai mari bărbați „Hei, tu nu ești niciodată aici” din jur, dar nu mai. El este complet dedicat WWE.”

Citate John Cena despre alte personalități și sportivi de luptă

156. „Undertakerul, cu siguranță, este o piatră de temelie a WWE și, așa cum îmi spun că mi-ar fi plăcut foarte mult să pot cunoaște și cu siguranță să intru în ring cu Andre. The Giant, doar din cauza respectului și folclorului care s-a întâmplat cu Andre, cred că The Undertaker are același fel de respect și folclor în jurul lui.”
157. „Hulk Hogan l-a trântit pe Andre the Giant, îmi amintesc că m-am uitat la WrestleMania cu familia și prietenii mei la televizor — 93.000 de oameni în Silverdome. Când Hogan l-a luat pe Andre, mi s-a făcut pielea de găină.”
158. „A spune că Roman Reigns nu se conectează cu un public înseamnă că nu asculți. Am urmărit o mulțime de Roman Reigns și de fiecare dată când îl văd, aud zgomot. El se conectează foarte bine cu publicul nostru.”
159. „Vreau să văd pe cineva ca Bobby „Creierul” sărind în costumul lui de nevăstuică cu strasuri. Băieții care sunt animați așa fac cea mai bună traducere la televizor și la jocuri video.”
160. „Mark Wahlberg are 150 de lire sterline! Am 250 slabă. Arăt de parcă Mark Wahlberg l-a mâncat pe Mark Wahlberg.”
161. „Există un singur Dwayne Johnson. Ceea ce a făcut Dwayne este absolut fantastic. A avut o viziune când a fost aici la WWE. El promovează ca un nebun. Vom vedea cum mă descurc cu John Cena înainte de a putea fi menționat în compania lui Dwayne Johnson.”
162. „Ric Flair este unul dintre cei mai distrași băieți alături de care să stai și, prin distracție, nu vreau să spun că are fraze captivante, ci că a trecut prin atât de multe, iar experiențele lui sunt atât de autentice încât l-am putut asculta. vorbește toată ziua.”
163. „Cred că Edge sa plasat complet pe hartă ca un superstar WWE de bună credință.”
164. „Am ochii pe Big Cass și Enzo Amore. Cred că exură tot ceea ce este necesar pentru a fi un superstar WWE. Au atât de multă energie. Băieții aceia și Vaudevillains sunt tipii cărora le-am înclinat șapca din partea spectatorilor.”
165. „Paul Bearer a fost foarte influent în primele etape ale carierei mele. M-a urmărit în mod constant și doar cred că și-a dat seama de potențialul care era acolo. M-a convins că sunt în locul potrivit și că fac ceea ce trebuie.”
166. „În 1985, dacă erai fan de lupte, erai în Hogan. Cam așa a fost.”
167. „Întotdeauna am fost un fan al lui Derek Jeter. Băieți care în mod constant, de-a lungul unei cariere de lungă durată, nu numai că au succes, dar sunt foarte conștienți de situația lor. Chiar sapă asta.”
168. „Se bucurau de asta. Indiferent dacă făceau sau nu, se bucurau de asta.”
169. „Vince McMahon mă deține.”
170. „Nu vreau să mă lupt cu Big Show în seara asta pentru că mi-e frică că o să mă mănânce!”

Citate John Cena despre

antrenament 171. „Stabiliți niște obiective și apoi demolați-le.”
172. „M-am antrenat întotdeauna pentru apariție, mai degrabă decât pentru performanță.”
173. „Nu cred că corpul meu se va duce în iad dacă mă antrenez pentru performanță. S-ar putea să se schimbe puțin și să se adapteze, dar îmi place să fiu puternică.”
174. „Eu sunt tipul care va conduce 250 de mile în seara asta și va fi la sală mâine la 10 dimineața, când oamenii încă dorm. Eu sunt tipul care va zbura în Australia și va găsi o sală de sport, va zbura înapoi, și primul lucru pe care îl fac din avion este să mă antrenez înainte de a mă duș sau de a mânca.”
175. „Oamenii pot spune ce vor despre sportul culturismului, dar pentru a se pregăti să facă un concurs, sau chiar să se gândească la un concurs, sau chiar să ajungă într-o formă decentă, este nevoie de o anumită disciplină și este vine din luarea unei rezoluții de an nou la un stil de viață.”

Citate John Cena despre a fi o personalitate TV
176. „Un rol ca l-am avut în „Parks and Rec”, pentru mine, este foarte ușor de înțeles și asta e ceva ce pot face cu ochii închiși.”
177. „Cu oricare dintre filmele pe care am avut șansa să le fac sau cu oricare dintre emisiunile TV la care am avut șansa să contribui, oamenii mă abordează și îmi spun: „Hei, ai vrea să faci asta
” râzi în hohote și spune: „Da, ar fi amuzant”. Sau sunt foarte mișcat de ceea ce citesc și spun: „Da. Cum pot să te ajut

178. „Am deschis scenariul pentru „The Wall”, iar 15 minute mai târziu, am terminat, mi-a plăcut filmul și am vrut să fac parte din el.”
179. „Îmi jos pălăria pentru oricine filmează acțiune, pentru că ești bătut. Dacă o să-mi dau prostiile, mi-ar plăcea ca 15.000 de oameni la îndemână să-mi spună că o fac bine sau că o fac rău. Așa că, dacă o să fiu într-o constrângere fizică, mi-ar plăcea foarte mult să fie într-un ring WWE, motiv pentru care am fost atât de încântat să fac parte din „Trainwreck”.”
180. „Pot” Nu vă spun de câte ori i-aș suna și i-aș trimite mesaje șefului meu, Vince McMahon, pe platourile de filmare din „Sisters” și „Trainwreck” și orice altceva de genul ăsta pentru a-i mulțumi că m-a prea pregătit pentru asta.”
181. „Cred că modul în care se desfășoară WWE Studios acum — se îndepărtează de acțiune, fac mai multă dramă, mai multă comedie — va deschide ochii multor oameni, pentru că mulți oameni văd tipi mari, cadre mari, acțiune superstaruri. Am demonstrat, în special cu „Legendary”, că nu este întotdeauna cazul.”
182. „Ceea ce îmi place cu adevărat la „Grit” – mai ales că sunt tipul care iese la televizor în fiecare săptămână și spune „Never Give Up” și care încearcă cu adevărat să-și trăiască viața conform acestui credo – am recrutat 16 oameni care au spus „ Nu voi ceda niciodată.’ Și singurul mod în care pot părăsi concursul este făcând singurul lucru pe care au spus că nu îl vor face niciodată.”
183. „A fi capabil să particip și să găzduiesc emisiunea „Today” când mă sună, cu siguranță este o experiență nouă cu care mă distrez foarte mult și este diferită de a fi în mijlocul ringului în „Monday Night”. Raw.”
184. „Am încercat activ să-mi extind aria dincolo de WWE. Am vrut să fac niște proiecte care nu sunt legate de acțiune, lucruri care vor rezona cu diferite audiențe care ar putea să nu știe cine sunt.”
185. „Există un regizor cu un motiv, pentru că un regizor știe ce este mai bine pentru film. Îi oferi directorului tău cât poți de mult cu care să lucrezi și, sperăm, că deciziile pe care le iau vor fi grozave.”
186. „Fenomenul „Sisters” a fost un produs secundar al acordului „Trainwreck”. A trebuit să fac procesul normal de audiție pentru „Trainwreck”. Am fost extrem de nervos pentru asta, pentru că plănuiești pentru acest singur eveniment și ai ocazia.”
187. „Cu comediile, a fost foarte îmbucurător să fii capabil să intri, să râzi toată ziua și apoi să ies.”
188. „Și în anumite momente ale filmului, John Cena este de fapt impermeabil la gloanțe!”
189. „Cunosc o mulțime de actori care trăiesc cu un fel de coloană sonoră în viața lor, chiar și pentru a merge la piață. Nu sunt genul ăsta de actor. Nu ascult melodii. De fapt îmi place liniștea.”
190. „Cred că nu sunt foarte interesat de scena comediei, dar îmi place să râd, mai ales în afacerea noastră, unde ești mereu în fața și în centrul unei audiențe live extrem de critice uneori. Cred că ajută să râzi.”

Citate John Cena despre hobby-urile sale

191. „Joc golf din când în când. Cu siguranță îmi place să mă antrenez. De asemenea, sunt un mare fan al NASCAR și al Japanimation.”
192. „Nimic nu-mi face să pompeze sângele ca un mic Animotion.”
193. „Am un Chevy Impala în care mă rostogolesc și un Jeep Wrangler din ’89, care este prima mașină pe care am cumpărat-o vreodată. Are 180.000 de mile pe el și acesta este biciul meu zilnic. O duc peste tot. Nu uita de unde ai venit, de aceea nu voi scăpa niciodată de acel Jeep.”
194. „Filmul meu anime preferat este „Fist of the North Star”.
195. „Sunt mare în PlayStation 2. Din câte am auzit, Xbox este sistemul mai bun, dar nu mă pot obișnui cu acel controler.”
196. „Sunt de fapt un fan al tuturor titlurilor EA Sports precum „Tiger Woods”, „Madden” și abia aștept să cumpăr „NBA Street V3”.
197. „Sunt un trabuc pasionat.”
198. „„Tropic Thunder” este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile, „Blazing Saddles”, orice mă va face să zâmbesc.”
199. „Mănânc bine. Presupun că nu îmi pregătesc propria mâncare la aburi și nu îmi gătesc propria mâncare în avans. Îmi place mâncarea, dar pur și simplu nu iau decizii proaste.”
200. „Ceea ce vreau să fac este să alcătuiesc o listă frumoasă cu acei tipi pe care i-am admirat cu adevărat când eram copil, ascultând nume precum Lord Finesse.”

Citate John Cena despre hip-hop

201. „Sunt un copil alb care încearcă să reprezinte hip-hop. Dacă apare un artist hip-hop și mă bate într-o luptă, cine a învins
Un copil alb dintr-un oraș mic care nu a fost niciodată MC, care nu a făcut niciodată nimic. Acum, dacă un MC vine la luptă și este bătut de un băiat alb dintr-un oraș mic, aceasta este sinucidere MC.”
202. „Hip-hop-ul, cu siguranță, este în sincronizare cu tinerețea și cu fiecare zi care trece, devin mai puțin tânăr, atât cât am încercat să-l păstrez.”
203. „Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi este că stilul liber este mult diferit de a face muzică hip-hop — există un alt element în a fi un MC hip-hop.”
204. „Dar de la 13 ani m-am ocupat de freestyling și de joc cu rimele. Atunci am început cu adevărat să ascult muzică hip-hop.”
205. „Cred că cel mai mare artist hip-hop din toate timpurile este Jay-Z, fără îndoială. Pur și simplu mă uimește cu performanța sa și, din ’96, tipul acela a produs cel puțin un hit în fiecare vară și în fiecare iarnă. Acesta este un CV destul de bun.”

Alte citate John Cena

206. „Admir militarii. Presupun că într-o lume de răufăcători și eroi, ei sunt eroii mei – dăruirea lor, angajamentul lor, disciplina lor, codul lor de etică.”
207. „Înveți să râzi de tine însuți și, de asemenea, te apleci pe comedie ca pe o cârjă pentru a scăpa de avantaj, deoarece comedianții deseori se autodepreciază și trec liniile pe care nu ar trebui. Lucruri de genul ăsta îmi aduc un zâmbet pe buze din când în când când este nevoie.”
208. „Dacă mi-ai strica tehnica, nu ar fi nevoie de un specialist în rachete pentru a face asta.”
209. „Cred că Jocurile Invictus sunt ceva despre care lumea trebuie să știe mai multe. Ce face pentru concurenți și pentru familii și ceea ce face pentru războinicii răniți și pentru sistemul lor de sprijin este absolut fenomenal. Mai mulți oameni trebuie să știe despre asta.”
210. „ESPYS sunt despre aprecierea momentelor din sport și să nu privească cu dispreț, pentru că poate nu este sportivul tău preferat sau echipa ta preferată.”
211. „Fiecare membru al forțelor armate americane știe la ce s-a înscris și știe care este meseria lor și sunt mândri de munca lor.”
212. „America, în sine, a trecut prin atât de multe provocări de la acea zi fatidică din 1776. Cultura noastră a fost o cultură a sufletului-mânecile și a merge la muncă.”
213. „Orașul meu preferat este orice este aproape de casă. Oricând, pot dormi în propriul meu pat, acesta este unul bun.”
214. „Este distractiv să poți controla o mulțime în direct la ESPY-uri.”
215. „Va fi un moment în care nu voi putea cânta în ring.”
216. „Cred că toată lumea, știi, toți avem simțul umorului și nu sunt unul care să mă ia prea în serios.”
217. „Când crezi că ceva este deja cool, este în regulă să faci o zi de muncă cinstită.”
218. „Să dai în fund, să iau nume, să încaseze cecuri și să se spargă gâtul, campionul este aici.”
219. „Au fost o mulțime de mingi care au bătut în acea zonă de final.”
220. „Nu este evaluat, ceea ce înseamnă că este prea confuz pentru a putea pune un rating.”

Crezi că John Cena este o influență bună pentru copii

Moștenirea lui John Cena a început cu sprijinul tatălui său, care este un pasionat fan de wrestling.
S-a apucat de culturism pentru că a vrut să-i închidă pe bătăuși când era încă la școală. El a vrut să demonstreze ceva și, pentru a face asta, a trebuit să fie dedicat pentru a-și atinge scopul de a obține acel trup Hercule.
Călătoria lui ne învață să fim răbdători și să nu renunțăm niciodată. Cuvintele din marfa sa „Hustle, loyalty, respect” au devenit un mare succes în rândul fanilor de wrestling, în special în rândul copiilor. Își dedică mult timp îngrijirii micilor săi fani, care îl consideră un super-erou.
John Cena ne educă să nu lăsăm niciodată adversitățile din viață să ne împiedice să ne îndeplinim visele. La fel ca și el, putem învinge și cuceri toate provocările care ne vor veni în cale.
Sunteți un fan al lui John Cena
Care dintre versiunile sale este preferata dvs.
Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.