Priviți în viața primei femei afro-americane nominalizate de partid din Statele Unite prin aceste citate Stacey Abrams.
Stacey Yvonne Abrams și-a atins poziția de politician, avocat, activist și autoare prin munca ei imensă și pasiunea pentru atingerea obiectivelor sale.
Este extrem de dedicată căii pe care o alege și își folosește talentul în cuvinte pentru a-și convinge adepții.
În ciuda faptului că provine dintr-o familie de oameni din clasa muncitoare care se confruntă cu sărăcia, situația ei a făcut-o pe Stacey mai dură și plină de compasiune față de oamenii ei.
Intersecțiile identităților ei marginalizate i-au ajutat scrisul să abordeze condițiile opresive dintr-o țară care pune accent pe privilegii.
Scriind sub pseudonimul Selena Montgomery, ea și-a lansat în cele din urmă noua ei lucrare de ficțiune, „While Justice Sleeps”, în numele ei adevărat.
Aflați mai multe despre Stacey Abrams mai jos.
Și nu uitați să verificați aceste citate de Kamala Harris și citate de Michelle Obama.

Cele mai bune citate Stacey Abrams

1. „Nu permite ca eșecurile să te dea înapoi.”
2. „Nu ambițiile tuturor vor fi dominarea lumii sau Carnegie Hall, dar ar trebui să fim conduși dincolo de ceea ce știm și ne simțim în siguranță făcând.”
3. „Pentru că am învățat cu mult timp în urmă că a câștiga nu înseamnă întotdeauna că primești premiul. Uneori obții progrese și asta contează.”
4. „Modul de a câștiga este să încerci.”
5. „Trebuie să folosim cuvinte pentru a ridica și include. Ne putem folosi cuvintele pentru a lupta împotriva opresiunii și a urii. Dar trebuie, de asemenea, să ne canalizăm cuvintele în fapte.”
6. „Dacă poți pleca zile, săptămâni sau ani la un moment dat, nu este o ambiție; este o dorință. Dorințele se simt bine și rareori se împlinesc. Ambiția, pe de altă parte, îți alimentează zilele și refuză să fie ignorată. Îți provoacă sentimentul de sine și îți împlinește sentimentul de uimire.”
7. „Logica este o scuză seducătoare pentru a stabili așteptări scăzute. Precizia sa cool și rațională te îndeamnă să crezi că are sens să te limitezi. Și când scopul tău înseamnă că vei fi primul, sau unul dintre puținii, așa cum mi-am dorit, logica îți spune că, dacă ar fi fost posibil, altcineva ar fi făcut-o până acum.”
8. „Independența financiară ne oferă puterea de a ne decide viitorul și de a ne elibera concepția despre ceea ce este posibil.”
9. „Abilitatea noastră de a participa la guvernare, de a ne alege liderii și de a ne îmbunătăți viața depinde de capacitatea noastră de a accesa buletinul de vot. Știm în inima noastră că votul este un drept sacru, izvorul din care izvorăsc toate celelalte drepturi.”
10. „La fel ca majoritatea celor subestimați, am învățat să supraperformaz și să găsesc modalități blânde, dar cheie de a-mi atrage creditul. Pentru că, în cele din urmă, conducerea și puterea necesită încredere pentru a le folosi în mod eficient pe ambele.”
11. „Trebuie să încetăm să fim participanți la propria noastră oprimare.”
12. „Liderii buni sunt întotdeauna pregătiți, dar nu întotdeauna în frunte.”
13. „Cele mai semnificative succese vin din lăsarea luminii tale să strălucească, îmbrățișarea eșecului și a deveni bun în a greși.”
14. „Cu toții ne punem ochii pe locurile de muncă pe care ni le dorim, pe titluri pe care le râvnim. Dar, ca să ne întâlnim cu persoana greșită, trebuie să învățăm să înțelegem ce este cu adevărat pentru noi și să fim dispuși să ne despărțim pentru a găsi lucrul real.”
15. „Progresul este posibil, dar este fragil și, în toată țara noastră, luptele pentru cele mai elementare drepturi civile continuă.”

Citate inspirate de Stacey Abrams

16. „Când oamenii se îndoiesc de dreptul tău de a fi undeva, responsabilitatea ta cade să dovedești iar și iar că meriți să fii acolo.”
17. „Nu-ți spune niciodată nu. Lasă pe altcineva să o facă.”
18. „Când ne arătăm, acționăm cu îndrăzneală și practicăm cele mai bune modalități de a greși, eșuăm înainte. Indiferent unde ajungem, am crescut de unde am început.”
19. „Prioritățile noastre ar trebui să implice în mod ideal inima și capul.”
20. „A fi o femeie de culoare nu este un deficit. Este o putere. Pentru că nu aș putea fi acolo unde sunt, dacă nu aș fi depășit atâtea alte bariere. Ceea ce înseamnă că știi că sunt necruțător, știi că sunt persistent și știi că sunt deștept.”
21. „Mi-am terminat studiile superioare profund îndatorat și cu șapte ani de credit prost în viitor.”
22. „Invenția, descoperirea și imperiile sunt construite din șanse luate cu grade mari de eșec.”
23. „Suntem cei mai puternici atunci când îi vedem pe cei mai vulnerabili din societatea noastră, depunem mărturie pentru luptele lor și apoi lucrăm pentru a crea sisteme care să o facă mai bună.”
24. „Pentru a ne atinge obiectivele de educare a copiilor îndrăzneți și ambițioși, trebuie să investim în îngrijirea și învățarea timpurii îmbogățite și de calitate.”
25. „Când ești concentrat asupra inamicului tău, atunci îți ignori aliații.”
26. „M-am confruntat cu stereotipurile așteptate știind care sunt acestea și construind o narațiune alternativă despre mine.”
27. „Recunoașterea greșelilor este o abilitate fundamentală pe care prea puțini dintre noi o învață. În parte, asta se datorează faptului că am fost învățați că este greșit să greșim.”
28. „Ceea ce nu este corect este să dai credință acțiunilor rele și, prin urmare, să devii complice.”
29. „Cu toții, la un moment dat, vom întâmpina obstacole pentru a obține acces și intrare, a trece în sus și a învinge îndoiala de sine, dar pe de altă parte este capacitatea de a avea oportunități și de a ne spune propria poveste.”
30. „Pentru că am văzut dintr-o dată o oportunitate în care nu fusesem niciodată suficient de curajos să mă uit înainte și am descoperit că eșecul nu este fatal, că alteritatea deținea o putere extraordinară de claritate și invenție.”

Citate remarcabile Stacey Abrams

31. „Este frustrant să realizăm că suntem învățați să fim umili într-un mod în care bărbații nu sunt.”
32. „Știu că trebuie să avem oameni cu conștiință bună care să se opună opresiunii. Știu că trebuie să avem oameni care să înțeleagă că justiția socială ne aparține tuturor. Și asta mă trezește în fiecare dimineață și asta mă face să lupt și mai tare.”
33. „Liderii eficienți sunt capabili să spună persoanei pe care doresc să o impresioneze cel mai mult: „Nu știu.”
34. „Victoria trebuie să înceapă să însemne mai mult decât câștigarea unei singure alegeri.”
35. „Din momentul în care intru într-o cameră, am clar cum intenționez să fiu tratat și cum intenționez să mă angajez. Nu spun glume auto-depreciate despre rasa sau genul meu, deși voi face acest lucru despre idiosincraziile mele personale. Pot să fiu fermecător de umil sau jucăuș de eliberat de sine, fără să mă răsfăț la stereotipuri pentru a-i face pe ceilalți confortabil. De exemplu, ținuta mea, coafura mea, chiar și stilul meu de prezentare mă reflectă mai degrabă decât să-mi imaginez comportamentul altora. Știu că atunci când critic bărbații la locul de muncă, s-ar putea să fiu privit ca un urător de oameni. Știu că, pentru că nu sunt căsătorită, s-ar putea să fiu văzută ca o lesbiană. Știu pentru că nu voi fi niciodată mai puțin curbă și îmi voi purta părul natural.”
36. „Inima mea este plină”.
37. „A fi un simbol este real, iar uneori dorința de a trece pe bancheta din spate, ca să nu trebuie să fim noi, este tentant. Dar negarea fricii de a dezamăgi pe toți pentru a evita responsabilitatea pentru toată lumea nu face bine nimănui.”
38. „Conducerea necesită capacitatea de a se implica și de a crea empatie pentru comunitățile cu nevoi și idei disparate. A spune o poveste eficientă – mai ales în suspans romantic – necesită un set de abilități similare.”
39. „Romanele mele de dragoste m-au ajutat cu adevărat să mă gândesc la diferitele vieți pe care le duc oamenii și la cât de important este să spui povești, astfel încât să poți aduce oamenii la masă și să înțeleagă de ce problemele contează pentru ei.”
40. „Este frumos să-ți placi pe cineva și să ai pe cineva ca tine. Am scris o mulțime de cărți despre asta.”
41. „Salvarea democrației nu este un apel exagerat la acțiune – avem necazuri.”
42. „Totuși, de la limitarea dreptului de vot inițial la bărbații albi până la originile elitiste și rasiste ale Colegiului Electoral, democrația americană a lăsat întotdeauna oamenii afară. de participare, prin proiectare.”
43. „Indiferent de venitul sau codul poștal al părinților lor, fiecare copil din Georgia merită acces la o educație de înaltă calitate, la prețuri accesibile.”
44. „Argumentele continuă asupra a ceea ce constituie adevărata „politică identitară” ca construcție filozofică, imperativ de politică publică sau un mijloc defectuos de a alege candidații pe baza exclusivă a caracteristicilor externe, mai degrabă decât pe meritul propriu al candidatului. În loc să mă angajez într-o alegere falsă, aleg să scurtcircuitez dezbaterea cu o viziune mai simplistă: identitatea este reală și necesară și se împletește în politica noastră în așa fel încât să nu mai existe întoarcere.”
45. „Ni se spune prea des că greșelile noastre sunt numai ale noastre, dar victoria este un beneficiu comun.”

Citate Stacey Abrams despre suprimarea votului

46. „Să fim clari. Suprimarea alegătorilor este reală.”
47. „Voi continua să fac munca pe care o facem cu privire la suprimarea alegătorilor, sprijinind munca care se face prin numărare corectă, asigurând un număr corect de recensământ.”
48. „O parte din motivul pentru care suprimarea alegătorilor funcționează este că am creat această cultură care spune că nu contestați rezultatul alegerilor decât dacă actul este atât de flagrant încât să fie absolut clar pe față.”
49. „Miasma fricii care este creată prin suprimarea alegătorilor se referă la fel de mult la înspăimântarea oamenilor pentru a încerca să voteze, cât și la blocarea capacității lor de a face acest lucru.”
50. „Suprimarea alegătorilor ia forme diferite.”
51. „Trebuie să recunoaștem că, indiferent dacă te uiți la Georgia, sau Carolina de Nord, sau Dakota de Nord, sau Florida, privarea de drepturi a alegătorilor, suprimarea voturilor, afectează fiecare comunitate și, prin urmare, trece peste partizanismul. ”
52. „Suprimarea alegătorilor își face puterea, mai întâi împiedicându-l și provocându-l pe alegătorul nedorit, apoi convingându-i pe cei care văd cursa cu obstacole să renunțe la cursa fără să înceapă măcar să alerge.”
53. „Suprimarea alegătorilor nu se mai anunță printr-un document clar etichetat test de alfabetizare sau taxă de votare. În schimb, atacurile asupra drepturilor de vot se simt ca o eroare a utilizatorului – și asta este intenționat. Când sistemul ne dă greș, putem să încercăm să forțăm schimbarea. Dar dacă problema este individuală, suntem antrenați să ne ascundem greșelile și să ignorăm preocupările. Lupta pentru apărarea dreptului la vot începe cu înțelegerea unde am fost și știm unde suntem acum.”
54. „Aceasta este una dintre erorile subiectelor de discuție republicane care au fost profund tulburătoare. Nimeni nu s-a opus vreodată că trebuie să dovedească cine ești pentru a vota. A făcut parte din istoria națiunii noastre de la începutul votului.”
55. „Suprimarea alegătorilor nu mai este cluburi Billy Jim Crow. Sunt locuri de votare închise plus 6 ore de așteptare fără plată. COVID nu este o scuză. Cine trebuie să voteze personal
Persoanele cu handicap. Persoanele fără adăpost sau strămutate. Alegători cu bariere lingvistice. Oameni care nu au primit buletinele de vot la timp. americani.”

Citate Stacey Abrams despre drepturile de vot

56. „Trăim într-o națiune care a petrecut secole negăduind dreptul de a vota săracilor, femeilor și oamenilor de culoare.”
57. „Trebuie să respingem cinismul care spune că permiterea fiecărui vot eligibil să fie exprimat și numărat este o „acapare de putere”. Americanii înțeleg că acestea sunt valorile noastre curajoși și femeile în uniformă și veteranii noștri își riscă viața pentru a le apăra.”
58. „Suspansul romantic bun nu poate subestima niciodată audiența, iar cei mai buni lideri politici știu să modeleze o narațiune convingătoare care respectă alegătorii și descrie o imagine a ceea ce urmează.”
59. „Am crescut auzind poveștile părinților mei despre cum au trebuit să lupte pentru dreptul lor de vot în Jim Crow South.”
60. „Drepturile de vot sunt principiul cel mai de bază al democrației noastre și minimul strict pe care trebuie să-l așteptăm de la guvern.”
61. „Știau că are deficiențe pentru că parcase pe aleea aceea și știau când a fugit că nu reprezenta un pericol care să fie un stimulent de forță mortală.”
62. „Am încercat să-l deschid pentru că m-am uitat mult la Perry Mason. Nu a funcționat, așa că a trebuit să merg la vot personal.”
63. „Nimeni nu s-a opus vreodată că trebuie să dovedești cine ești pentru a vota; a făcut parte din istoria națiunii noastre de la începutul votului.”
64. „Alegătorii fără permis de conducere sau ID de stat trebuie să predea informațiile personale și riscă furtul de identitate doar pentru a primi un buletin de vot pentru absent.”
65. „Ceea ce a fost problematic este tipul de ID restrictiv pe care l-am văzut. Ideea noastră este pur și simplu că restricțiile privind formele de identitate ar trebui să răspundă nevoilor oamenilor. Și ceea ce propune el are sens pentru că spune ceea ce am avut în această țară de atâtea decenii, și anume că oamenii își pot dovedi identitatea în diferite moduri. Dar, nu ar trebui să restrângem terenul de joc atât de mult încât să împingem alegătorii de la participare pur și simplu din cauza restricțiilor care nu au sens și nu sporesc securitatea.”
66. „Alegătorii nu vor fi niciodată de acord cu tot ce spui, dar sunt entuziasmați să afle că un politician este dispus să le spună adevărul. Ei vor să aibă încredere că un candidat nu își va suprima valorile pentru a încerca să atragă un anumit grup. Un alegător vrea să știe că cel în care își investește timpul și încrederea este un candidat autentic care se bazează pe valorile pe care le dețin.”
67. „Votul este un drept constituțional în Statele Unite, un drept care a fost reiterat de trei ori prin modificarea constituțională.”
68. „Cercetarea de la Stanford a arătat, de asemenea, că alegătorii neînregistrați au participat la rate comparabile cu cele ale colegilor lor înregistrați; acești alegători ar fi predat alegerile din 2000 și 2004 candidaților democrați la președinție. Ca să nu mai vorbim de rezultatul din 2016, democrații își fac ei înșiși, iar progresiștii provoacă un deserviciu major prin schimbul eficacității cu eficiență – prin sărirea peste tot găurile de potențiali alegători, ne blocăm unilateral de la victorii. Republicanii pierd jocul demografic, așa că, în schimb, trucează sistemul. Dar democrații renunță la alegeri refuzând să se adreseze tuturor alegătorilor care ar putea chiar să înscrie sau să încline balanța.”
69. „Sistemul de vot nu este doar politic; este economic, social și educațional. Este omniprezent și omniscient și este falibil. Cu toate acestea, atunci când o structură este ruptă, suntem proști dacă pur și simplu ignorăm defectul în favoarea prefacerii că democrația noastră nu se sparge la cusături. Obligația noastră este să înțelegem unde este problema, să găsim o soluție și să facem din nou întregul rupt.”
70. „Conform analizei actuale, alergăm chiar sau înaintea locului în care am fost la alegerile din noiembrie 2020, dar știm că acesta este doar începutul, încă mai trebuie să ajungem în ziua alegerilor și nu număr nimic. până când se termină, dar suntem incredibil de entuziasmați nu numai de prezența afro-americane la vot, dar am văzut creșteri în rândul alegătorilor latino-americani și API.”

Citate Stacey Abrams despre leadership
71. „Cred că avem nevoie de lideri care chiar vor să conducă pe toată lumea.”
72. „Există implicații rasiale și de gen asupra modului în care gândim cum arată conducerea în țară.”
73. „Sunt un lider bun. Sunt un executiv bun. Am fost în afara SUA de câteva ori și am făcut puțină politică externă. Dar, cel mai important, sunt suficient de inteligent pentru a fi la conducerea acestei țări.”
74. „Liderii eficienți trebuie să fie căutători de adevăr și asta necesită dorința de a înțelege alte adevăruri decât ale noastre.”
75. „A învinge frica de alteritate înseamnă să știi cine ești și ce încerci să realizezi și să folosești acea alteritate în beneficiul nostru. Știind că nu voi fi niciodată invitat în camere pline de fum sau pe terenul de golf, am solicitat în schimb întâlniri individuale cu colegii politici în care le-am pus întrebări și am aflat despre interesele lor, creând un sentiment similar de camaraderie.”

Citate Stacey Abrams despre a fi negru
76. „Fiind o tânără neagră care a crescut în Mississippi, am învățat că, dacă nu ridici mâna, oamenii nu te vor vedea și nu-ți vor acorda atenție, dar nu este vorba despre atenție pentru a fi alergător. mate. Este să mă asigur că calificările mele nu sunt puse sub semnul întrebării pentru că nu vorbesc doar cu mine, ci vorbesc cu tinere negre, tinere de culoare, tineri de culoare, care se întreabă dacă și ele pot fi văzute. .”
77. „V-aș împărtăși îngrijorarea dvs. de a nu alege o femeie de culoare, deoarece femeile de culoare, în special femeile de culoare, sunt cea mai puternică parte a Partidului Democrat, dar acea loialitate nu este pur și simplu modul în care votăm, este modul în care lucrăm și dacă vrem să semnalăm că această muncă va continua, că vom ajunge nu doar la anumite segmente ale comunității noastre, ci și la întreaga țară, atunci avem nevoie de un bilet care să reflecte diversitatea Americii.”
78. „Sunt foarte conștientă că, în calitate de femeie afro-americană, voi face ceva ce nimeni altcineva nu a făcut.”
79. „Sunt o femeie afro-americană care trasează o cale foarte diferită pentru a face asta. Cred că oamenii vor să știe dacă va funcționa
Dar, de asemenea, cred că sunt încântați de posibilitatea ca acesta să funcționeze. Deoarece schimbă conversația despre modul în care avem aceste dezbateri, cum derulăm aceste campanii, arată că există o altă modalitate de a câștiga.”
80. „Boicoturile au reprezentat o parte esențială a justiției sociale în istoria Americii, în special pentru afro-americani.”

Citate Stacey Abrams despre obiectivele ei

81. „Scopul meu principal este de a eradica sărăcia; Cred că este imoral și o pată pentru societatea noastră. Așa că, atunci când disperez sau mă enervez, îmi fac timp să mă gândesc la cum pot realiza cel mai bine acel obiectiv, apoi mă apuc de treabă.”
82. „Mă voi ridica cu privire la problemele pe măsură ce apar, asigurându-mă că vocile georgienilor sunt mereu auzite.”
83. „Pentru a construi o economie cu adevărat diversă, cu o conductă de forță de muncă calificată, un colegiu tehnic din Georgia ar trebui să fie gratuit, iar studenții ar trebui să poată absolvi fără datorii de la instituția publică aleasă de ei.”
84. „Sunt condus de dorința de a vedea sărăcia încetând și securitatea economică să fie o capacitate garantată pentru fiecare persoană. Majoritatea impedimentelor sau soluțiilor sunt determinate de stat, nu de federal.”
85. „Nu voi face război de clasă; Vreau să fiu bogat.”
86. „Am un CV destul de voluminos pentru că sunt destul de agresiv în a face lucruri pe care cred că trebuie să le fac.”
87. „Nu am de gând să mă tem pentru a câștiga alegerile. Mă voi concentra pe oportunitățile pozitive pe care le avem pentru un viitor luminos pentru toate familiile noastre, în care toată lumea are libertatea și oportunitatea de a prospera.”
88. „Cred că nu candidați pentru locul doi.”
89. „În principiu, soluția la insecuritatea economică este prosperitatea economică, un obiectiv realizabil. Dar pentru oricine a crescut fără securitate financiară, există o umbră care se află chiar și asupra celor care se îndreaptă către independență, lipsa de alfabetizare financiară.”
90. „Cred că da, pentru mine, conversația care m-a determinat să scriu „Lead from the Outside” este că trebuie să începem să evoluăm cum arată fața conducerii.”

Citate Stacey Abrams despre familia ei
91. „În a doua ei carieră de ministru, mama mea a sfidat o moștenire a șovinismului pentru a deveni un lider al comunității noastre. Supravegherea unei biserici care a servit drept centru, oferind cursuri pentru părinți, o cămară de mâncare, programare după școală și, în urma uraganului Katrina, un colac de salvare pentru cei devastați de pierderi.”
92. „În timp ce amândoi părinții mei lucrau cu normă întreagă, ne-am confruntat în continuare cu flagelul sărăciei din clasa muncitoare, dar mama mea întreprinzătoare și-a folosit abilitățile de cercetare pentru a consulta. Și împreună cu tatăl meu, a condus chiar și un restaurant cu mâncare sufletească pentru mătușa mea străbună.”
93. „Vin dintr-o familie care vâna. Știu să vânez, dar nu o fac.”
94. „Am crescut într-o familie în care părinții mei lucrau cu normă întreagă și încă s-au trezit pe ei înșiși și pe cei șase copii ai lor prinși ca mulți dintre cei care lucrează săraci.”
95. „Am crescut unul dintre cei șase copii cu părinți muncitori din sudul adânc. Mama mea era bibliotecară la facultate, iar tatăl meu lucra într-un șantier naval. Nu i-am văzut niciodată cum echilibrează un carnet de cecuri, dar ne-au ținut un acoperiș deasupra capetelor și ne-au făcut pe toți șase la facultate.”

Citate Stacey Abrams despre convingerile ei

96. „Resping ideea echilibrului dintre viața profesională și viața privată. Fraza este o minciună cu fața cheală, menită să atârne peste psihicul uman ca Sabia lui Damocles, deoarece echilibrul presupune o distribuție uniformă a greutății, a valorii. Dar oricine a trăit vreodată înțelege că niciun set de sfaturi sau trucuri nu poate crea un echilibru în stilul de viață.”
97. „Nu cred în luarea de locuri de muncă doar pentru că postul este disponibil. Trebuie să vrei să faci acea treabă și ar trebui să plănuiești să fii acolo pentru o perioadă.”
98. „În orice moment, fiecare ne confruntăm cu un val de obligații, adesea disparate și distincte de ceea ce credeam că se va întâmpla când ne-am trezit. De la tragic la comun la extraordinar, viața refuză să fie împărțită în bucăți atente de timp. Nicio tehnologie nu poate reuși să depășească realitățile realității.”
99. „Sunt mândru că sunt membru al clasei creative, în special aici, în Atlanta, unde divertismentul și industriile creative formează o parte integrantă a economiei, culturii și comunității noastre.”
100. „„Primele lucruri mai întâi” ar putea fi un clișeu, dar este unul util, care înseamnă să prioritizezi ceea ce contează cel mai mult pentru tine și să crezi că nu există un răspuns greșit. Când vine vorba de a-ți da seama de asta, binarul atent al muncii sau al vieții pierde cu totul sensul.”
101. „În calitate de reprezentant al statului, am susținut constant investiția statului nostru în Israel și susținerea noastră vocală a dreptului Israelului de a exista.”
102. „Îmi place să iau informații și să le las să se infiltreze.”
103. „Abordarea mea de a candida pentru funcții a fost întotdeauna determinată de unde pot face cel mai bine și unde sunt cel mai bine aplicate abilitățile mele.”
104. „Nu caut pe Google, nu citesc comentarii și abia mă privesc în ochi când mă privesc în oglindă.”
105. „M-am născut încercând să-mi dau seama de ce alți copii doar se jucau în cerc. Ce faci în cerc
Rață, rață, gâscă
Ce trebuie să facă gâsca
Ai putea să organizezi; ați putea produce produse care sunt de vânzare. Ai un cerc, dar cum îl folosești

106. „Regulile anti-avort dăunează în mod disproporționat femeilor de culoare și femeilor cu venituri mici de orice etnie, afectând capacitatea lor economică și amenințăndu-le chiar viața.”
107. „Sunt fundamental de acord cu natura critică a democrației israeliene, care îmbrățișează noțiunea de bază a libertății de exprimare.”
108. „Unde știu că atuurile mele stau, pentru mine, este să stabilesc sisteme și protocoale, să găsesc soluții și să încerc să împing pentru rezultate. Senatul este o instituție grozavă, dar pentru mine nu este rolul care se potrivește cel mai bine acestor nevoi.”
109. „Nu, nu sunt un optimist. Sunt un ameliorist, ceea ce am inventat. Cred că paharul este pe jumătate plin. Probabil că este otrăvit. Și așadar, treaba mea este să fiu mereu în căutarea antidotului.”
110. „Știu că CV-ul meu se reduce de obicei la „ea nu a devenit guvernatorul Georgiei”. Dar este important să înțeleg toate lucrurile pe care le-am făcut pentru a mă pregăti pentru acel concurs; acea campanie nu a fost un capriciu. A fost rezultatul a zeci de ani de muncă deliberată, care mi-a construit capacitatea de a servi cât mai mulți oameni, în cel mai eficient mod posibil.”

Citate Stacey Abrams despre scris

111. „Scrisul m-a alimentat, iar sarcina mea a fost să o fac să se potrivească în viața mea. Mi-am practicat meseria de avocat, iar la sfârşit de săptămână şi de sărbători, scriam. Mi-am asumat un nume de plume, Selena Montgomery, pentru a-mi separa ficțiunea de publicațiile mai academice.”
112. „Am avut privilegiul să scriu pe mai multe fațete ale vieții mele, să scriu romane de dragoste, să scriu un memoriu, să scriu despre leadership și să scriu articole de politică fiscală și socială. Actul de a scrie este parte integrantă a ceea ce sunt. Sunt un scriitor, un politician, un avocat fiscal, un lider civic și un antreprenor. Sunt mândru de ceea ce am realizat.”
113. „Când am început să scriu romane, l-am citit pe Aristotel pentru a învăța cum să perfecționez structura, pe Pearl Cleage pentru a menține tensiunea și pe Nora Roberts pentru caracterizare.”
114. „Scrisul este o agitație secundară care mi-a permis anterior să plătesc pentru dezintoxicarea fratelui meu, să cumpăr o mașină pentru părinții mei și să ajut prietenii atunci când au trecut prin momente grele.”
115. „Ca scriitor și fost oficial ales, cred în puterea cuvintelor.”

Citate Stacey Abrams despre opresiune

116. „Consecințele eșecului sunt foarte diferite dacă ești femeie sau persoană de culoare decât sunt dacă ești bărbat. Dacă ești un tip care greșește, ai o a doua șansă. Adesea, pentru cei dintre noi care suntem străini, facem o greșeală și acesta este sfârșitul conversației.”
117. „Un tip poate încerca ceva și să nu aibă succes, și este vorba doar despre el. Dar atunci când ești o persoană de culoare, când ești o femeie – când ești o femeie de culoare – în special, dai peste cap, iar alți oameni sunt înțepați de luarea deciziilor tale. Nu acționezi niciodată singur.”
118. „Facebook surprinde exemple de inegalitate și le pune la dispoziție pentru redare nesfârșită. Twitter îi leagă pe cei fără voce de producătorii de știri. Instagram imortalizează chipurile și consecințele discriminării. Cruzimile izolate sunt înjugate într-o narațiune puternică a marginalizării care stimulează o cauză comună.”
119. „Continuăm să ne confruntăm cu rasismul din trecutul și prezentul nostru, motiv pentru care trebuie să-i tragem pe toți, de la cele mai înalte funcții până la propriile familii, răspunzători pentru cuvintele și faptele rasiste și să numim rasismul ceea ce este, greșit.”
120. „Inegalitatea economică este sistemică, iar una dintre cele mai eficiente bariere este ignoranța cu privire la modul în care funcționează banii dincolo de elementele de bază.”
121. „Aici, în Georgia, continuăm să ne luptăm cu propriile noastre vestigii de ură. Imaginea sculptată în Muntele de Piatră, ca monumentele confederate din acest stat, stau ca mementouri constante ale rasismului, intoleranței și diviziunii.”
122. „Banii dictează aproape pasul mobilității sociale încă din primele momente ale vieții. Cât de mult câștigă părinții noștri determină adesea dacă mergem la facultate. Afectează locurile de muncă pe care ni le oferă și pe cele pe care ne putem permite să le luăm.”
123. „Securitatea economică se poate simți ca un obiectiv imposibil atunci când trăiești din cec pe cec, decizi între a plăti factura la lumină sau factura la apă, știind că decizia de a plăti oricare dintre ele poate însemna că nu poți pune mâncare pe masă. ”
124. „Baza progresului durabil este protecția juridică bazată pe conștientizarea modului în care identitatea a fost folosită pentru a nega oportunitatea.”
125. „Legislația discriminatorie îi încurajează pe cei care încearcă să ne facă să ne fie frică în timp ce le oferă acelor comunități un motiv concret de frică. Trebuie să fim departe de legislația anti-imigranți, precum și de așa-numita legislație privind libertatea religioasă care dăunează comunităților noastre LGBTQ.”

Citate Stacey Abrams despre politică

126. „Monumentele confederate aparțin muzeelor ​​unde putem studia și reflecta asupra acelei istorii groaznice, nu în locuri de onoare din statul nostru.”
127. „Unul dintre riturile tradiționale de trecere pentru candidații politici este revelarea statutului financiar – un catehism – cum ar fi recitalul de bani, greșelile făcute și datoriile datorate.”
128. „Cei marginalizați nu au creat politici identitare, identitățile lor au fost forțate de grupurile dominante, iar politica este cea mai eficientă metodă de revoltă.”
129. „Când te duci după cineva care are un set de convingeri ideologice profunde care este în contradicție cu al tău, este conversie. Conversia este grea. Conversia este miraculoasă. Avem religii întregi construite în jurul ideii de convertire. Politica nu este o religie. Politica este despre persuasiune.”
130. „Politica de identitate îi obligă pe cei care ne cer sprijinul să-și facă treaba. Să înțeleagă că self-made-man a fost încadrat într-un district școlar bun și a primit o educație de înaltă calitate, una care nu ar fi existat dacă codul poștal i s-ar fi schimbat cu o cifră. Să recunoască faptul că femeia care beneficiază de asistență socială cu trei copii este produsul divorțului într-un stat în care riscă să piardă bonuri de mâncare dacă slujba ei cu un salariu mic o plătește prea mult. Sau că drogatul fără adăpost este un veteran din Războiul din Irak care a fost în Garda Națională, dar și-a pierdut slujba din cauza mai multor desfășurări și nu s-a calificat pentru îngrijirea completă a VA. Și că muncitorul este un muncitor agricol migrant care și-a depășit viza pentru a-și îngriji copiii născuți în America. Identitățile cu un singur fir nu există într-o gospodărie, darămite într-o națiune.”
131. „Cei fosti încarcerați – cetățenii care se întorc – se confruntă adesea cu o ironie cruntă în America. După ce și-au plătit datoria față de societate, prea mulți sunt excluși din urne, ceea ce i-ar putea ajuta să demonteze politicile care, în esență, le prelungesc pedepsele.”
132. „Am venerat mișcarea pentru drepturile civile și am apreciat legile care ne acordau dreptul de a merge cu autobuzele, de a sta la ghișeele de prânz, de a vota. Dar încetineala schimbării reale a alimentat intensitatea revoltelor, de la coastă la coastă. Decenii mai târziu, inegalitatea încă a devastat comunitățile sărace și negre. Apoi aruncați în continuare lupta internațională pentru a pune capăt apartheid-ului, ratele de încarcerare crescânde care au adunat prea mulți veri ai oamenilor de culoare și o rată a sărăciei tinerilor care a sfidat bogăția epocii. Știam adevărul din spatele furiei lor.”
133. „Cetăţenii au încercat să-şi exercite drepturile constituţionale şi li sa refuzat în continuare posibilitatea de a-şi alege liderii. Sub supravegherea fostului secretar de stat, democrația a eșuat Georgia”.
134. „A candida la o primă pentru a fi vicepreședinte este foarte diferită de cineva care a fost selectat de partid pentru a fi nominalizat care îți cere să servești ca partener. Sunt deschis la toate opțiunile.”
135. „În plus, pentru că numai Maine și Vermont permit celor încarcerați să voteze, prizonierii din orice alt stat nu au voce politică. Pentru a spune mai bine, încarcerarea în masă a Americii a dus la numărarea a mii de corpuri de culoare și latino din zonele de înclinație democrată în comunitățile rurale albe, care sunt de obicei republicane, unde se află majoritatea instituțiilor penale.”

Citate Stacey Abrams despre succes

136. „Pentru a lua o decizie bună, trebuie de fapt să vă gândiți la ea, la contururi și la consecințe.”
137. „Mama mea a crescut într-o sărăcie extremă în Mississippi, un abandon școlar primar. Cu toate acestea, cu sprijinul femeilor din jurul ei, s-a întors la școală și a absolvit ca absolventă de clasă – singurul dintre cei șapte frați ai săi care a terminat liceul. A devenit bibliotecară și apoi ministru metodist unit”.
138. „Am intrat în prima mea luptă, democrat versus republican, în clasa a doua. Am castigat.”
139. „Îmi place să rezolv probleme. Știu că este un set de abilități, dar este și o obligație. Am crescut cu părinți care cred că nu pur și simplu te plângi, ci încerci să găsești soluții și să repari ce ai în fața ta.”
140. „Viața mea a fost întotdeauna despre a mă asigura că acumulez abilitățile necesare pentru a-mi face ambițiile reale.”
141. „Îmi place să rezolv probleme care par insolubile. Așa mă descurc.”
142. „Obligația noastră, în Georgia și în întreaga națiune, este să folosim drumul mare, schimbând modul în care facem campanie și cui.”
143. „Când eram în liceu la vârsta de 17 ani—am absolvit liceul în Decatur, Georgia, ca absolvent al liceului meu—eram foarte mândru de mine.”
144. „Multe cărți care îți spun cum să obții vin dintr-o poziție privilegiată. Dacă nu te poți vedea în sfaturi, cum le poți folosi

145. „Cred că sunt un comunicator priceput. Cred că sunt un foarte bun gânditor. Nu, știu că sunt un bun gânditor. Știu că am cotlet de politică. Am experiență în politică externă.”

Citate Stacey Abrams despre democrație

146. „Unde cred că istoricii pot ajuta la păstrarea și, de fapt, la restabilirea democrației este să ne reamintească cum am obținut-o.”
147. „De la îngreunarea înregistrării și a rămânerii în liste, la mutarea și închiderea secțiilor de votare, la respingerea buletinelor de vot legale, nu mai putem ignora aceste amenințări la adresa democrației”.
148. „Locuri de muncă cu energie curată pot exista în întregul stat și pot crea micro-economii pentru a sprijini comunitățile care se luptă. Autoritățile locale pot folosi energia avansată pentru a reinstrui muncitorii și a crea locuri de muncă locale, iar impactul economic pozitiv poate rămâne local.”
149. „De la începutul acestei catastrofe, guvernatorul Kemp a demonstrat că guvernatorul Kemp nu are absolut nicio competență în acest proces.”
150. „Nu fac apel la o revoltă violentă aici. Am făcut asta de două ori în istoria națiunii noastre – pentru a ne revendica libertatea de tiranie și când am purtat un război civil pentru a recunoaște umanitatea negrilor ținuți în robie. Cu toate acestea, pe măsură ce milioane de oameni sunt lipsiți de drepturile lor, trăim consecințele politicii, de la poluarea letală care traversează comunitățile sărace până la grădinițe care practică exerciții active de împușcături predate cu versuri de creșă. Mă întreb ce remediu rămâne. Întrebările cu care mă confrunt zilnic sunt cum să apăr acest drept sacru și democrația noastră și cine va face acest lucru.”

Citate Stacey Abrams despre educație
151. „Prin angajarea pe deplin în sistemul nostru de învățământ public și implicarea holistică de la leagăn până la carieră, putem garanta că toți copiii noștri din Georgia – indiferent de nevoile lor – au în viața lor tipurile de profesori și vecini pe care i-a avut mama mea. ”
152. „Nu ne putem aștepta la succes sistemic atunci când profesorii noștri sunt subplătiți și cu resurse insuficiente sau când își împart timpul fiind îngrijitori și consilieri și pentru copiii noștri.”
153. „Educarea copiilor îndrăzneți și ambițioși de la leagăn până la carieră reprezintă un obiectiv clar și fundamental pentru Georgia.”
154. „O visătoare – o tânără adusă în Statele Unite fără documente – m-a întrebat despre viitorul ei după liceu. Ea aplicase la colegiile din stat, dar regulile Georgiei i-au interzis să fie acceptată la universitățile emblematice, în ciuda calificărilor ei. Alte școli de stat au fost obligate să-i perceapă școlarizarea în afara statului, la costuri care ar putea fi de aproape patru ori mai mari.”
155. „Îngrijirea educațională de calitate crește copiii rezistenți, oferă sprijin familiilor care lucrează și stabilitate pentru angajatori, face Georgia mai competitivă și investește în forța de muncă a viitorului, începând din prima copilărie.”

Citate Stacey Abrams despre Georgia
156. „Energia hidro, eoliană, solară și biomasă au un impact economic în întregul stat și, cu colaborare și concentrare, pot deveni motoare ale prosperității pentru mai mulți georgieni.”
157. „Merim o economie care să funcționeze în fiecare județ – pentru fiecare georgian – și care să ajute familiile să prospere, nu doar să supraviețuiască.”
158. „Georgienii înțeleg obligația, dragostea pentru familie și planurile de plată.”
159. „În Georgia și în întreaga țară, oamenii se străduiesc pentru o clasă de mijloc în care un salariu este cu adevărat egal cu securitatea economică. Dar, în schimb, speranțele familiilor sunt zdrobite de conducerea republicană care ignoră viața reală sau pur și simplu nu o înțelege.”
160. „Georgia mai are de luat o decizie despre cine vom fi la următoarele alegeri. Și cea de după aceea. Și cea de după aceea, așa că am folosit aceste alegeri și consecințele sale pentru a diagnostica ce a fost întrerupt în procesul nostru.”
161. „Nu vă înșelați, fostul secretar de stat a fost deliberat și intenționat în acțiunile sale. Știu că opt ani de lipsă sistematică de drepturi, dezinvestiții și incompetență și-au avut efectul dorit asupra procesului electoral din Georgia.”
162. „Suntem în țara lui Donald Trump. Trebuie să câștig Georgia. Trebuie să devin mai mulți democrați peste tot.”
163. „În fața celui mai puternic loc din Georgia, spunându-mi că nu aparțin acolo, asta a rezonat cu mine în ultimii 20 de ani. Realitatea este că ai dreptul de a fi plasat nu înseamnă întotdeauna că vei obține admiterea.”
164. „Suprimarea alegătorilor nu este doar despre a li se spune „nu”, ci este despre a li se spune că va fi greu să votezi. Și aceasta este preocuparea mai profundă pe care o am. Pentru că sub opt ani de conducere, domnul Kemp a creat o atmosferă de teamă în jurul dreptului de vot în statul Georgia”.
165. „Mecanismele de suprimare a alegătorilor au transformat accesul la democrație în moduri care continuă să remodeleze nu numai politica noastră partizană, ci și modul în care ne trăim viața de zi cu zi. În 2020, o femeie săracă din Georgia de Sud, la kilometri distanță de un medic sau de un spital, s-ar putea să-și descopere sarcina prea târziu pentru a face o alegere. Dacă câștigă mai mult de 6.000 de dolari pe an, este prea bogată pentru a se califica pentru Medicaid și prea săracă pentru a-și permite altceva, deoarece guvernatorul refuză să extindă programul. Dacă este neagră în Georgia, este de trei ori mai probabil să moară din cauza unor complicații în timpul sau după sarcină decât o femeie albă în aceeași poziție.”

Citate Stacey Abrams despre putere
166. „Amintiți-vă acest lucru în momentele cele mai întunecate, când munca nu pare să merite, iar schimbarea pare pur și simplu imposibilă, din dorința noastră de a trece peste vine o putere extraordinară. Foloseste-l.”
167. „Banii și puterea îi fac pe oameni iraționali.”
168. „Oamenii care dețin deja putere aproape niciodată nu trebuie să se gândească la locul lor în încăpere, cu atât mai puțin dacă ar fi ascultați, odată intrat.”
169. „Dreptul de a fi văzut. Dreptul de a fi ascultat. Dreptul de a dirija cursul istoriei este marcatori ai puterii.”
170. „Realitatea practică este că locul în care locuiești determină capacitatea ta de a te căsători, de a cumpăra o casă, de a avorta sau de a începe o afacere, iar crearea egalității în aceste domenii a necesitat de obicei acțiuni federale pentru garantarea drepturilor fundamentale. Astfel, prin recunoașterea și valorificarea puterii birourilor nefederale, cei care tânjesc după o epocă trecută mai omogenă și segregată au devenit mai puternici și mai rezistenți.”

Citate Stacey Abrams despre rasa

171. „Rasa și orientarea sexuală împărtășeau amenințări comune, dar nu identice, iar când a stat prea ferm pe o parte, a fost acuzată că o ignora pe cealaltă.”
172. „Acești bărbați – și sunt de obicei bărbați și de obicei albi – nu trebuie să se confrunte cu așteptări scăzute bazate pe gen, rasă sau clasă. Ambiția pentru ei începe cu reminiscențe ale vremurilor vechi și prietenii mai vechi sau alianțe mai noi. Scopurile au fost deja hotărâte, cu doar mijloacele de discutat.”
173. „O parte din responsabilitate este de a avea conversații sincere și autentice despre rasă. Ceea ce trebuie să vorbim este despre modul în care rasa se intersectează cu puterea. Și misiunea mea este să demonstrez că putem schimba fața puterii, o putem evolua pentru a include mai mulți oameni și oameni de diferite tenuri și medii diferite, fără a diminua accesul nimănui la oportunități.”
174. „Pentru a pune diferența în termeni rasiali, în America, în 2013, averea medie pe gospodărie era de 81.000 USD. Dar mediile au înalte și scăzute. Când dezagregi cifrele, familiile albe au o avere în medie de 142.000 de dolari, latinii vin la 13.700 de dolari, iar familiile de culoare se ridică la 11.000 de dolari.
175. „Codificarea rasismului și privarea de drepturi de drept este o trăsătură a legiferării noastre – nu o neglijență. Iar păcatul inițial al Constituției SUA a început prin identificarea negrilor din America ca fiind oameni de trei cincimi, considerând corpurile negre drept proprietate și sufletele lor ca inexistente.”
176. „Am nevoie de femei de culoare, în special de femei de culoare, să înțeleagă că realizările noastre nu ar trebui să fie diminuate.”
177. „Drepturile de cetățenie deplină sunt strictul minim pe care trebuie să-l așteptăm de la guvern. Cu toate acestea, pentru două treimi din istoria noastră, cetățenia deplină a fost refuzată celor care au construit această țară de la teorie la viață.”
178. „Și de-a lungul secolelor, am interzis accesul la buletinul de vot pentru persoanele de culoare prin al cincisprezecelea amendament, femeile în al nouăsprezecelea amendament și tinerii alegători în al douăzeci și șaselea amendament. Dar fiecare dintre aceste amendamente conținea o lacună pentru suprimare, lăsând implementarea statelor, în special a celor mai ostile includerii.”
179. „Când știi că ceea ce faci va avea un efect disproporționat asupra oamenilor de culoare și asupra femeilor și o faci oricum, asta erodează încrederea publicului în sistem și asta este problematic.”
180. „Pentru cei care se agață de zilele identității americane monocromatice, amploarea schimbării lovește o teamă fundamentală de a nu face parte dintr-o Americă multiculturală și multicoloră. În mintea lor, modul de viață care i-a susținut se confruntă cu o criză existențială, iar răspunsul a fost vicios, calculat și eficient.”

Stacey Abrams Quotes To Better Yourself

181. „Ancorele credinței nu ar trebui să împovărească niciodată capacitatea de angajare atentă și de compromis rezonabil.”
182. „Numele contează; etichetele contează. Ar trebui să urmărim întotdeauna cel mai înalt titlu disponibil și să luptăm pentru etichetele care reflectă influența noastră.”
183. „Nu numai că trebuie să încetăm să ne spunem nu, dar trebuie să ne interiorizăm dreptul de a face greșeli și de a folosi fiecare eroare ca punct de intrare către mai multe cunoștințe.”
184. „Demografia nu este destin; este o oportunitate. Trebuie să ne extindem viziunea despre cine aparține marelui cort al progresului, să investim în includerea lor și să vorbim cu ei despre ce este în joc.”
185. „La cea mai complexă ambiție, ambiția ar trebui să fie o animație a sufletului. Nu doar o slujbă, ci o neliniște care vă cere să luați măsuri.”
186. „Nu poți avea acele lucruri la care refuzi să visezi.”
187. „Ni se cere, prin natura noastră, adesea să ne fabricăm propriile pauze, să identificăm noi deschideri chiar înainte ca alții să știe că există. Cel mai bun truc este să știi că acesta este cazul, să-l accepți și să mergi mai departe, pregătit să profiti din plin. Și apoi fă totul din nou.”
188. „Nu putem câștiga pretinzând că suntem ceva ce nu suntem. Misiunea mea este să demonstrez că, dacă îi aducem pe toți la masă, putem câștiga.”
189. „Am văzut o prezență dramatică la vot în rândul comunităților care de obicei nu sunt în fruntea minții candidaților. I-am văzut implicați, încurajați și i-am văzut ieșind la iveală.”
190. „Lucrăm la asta de mai bine de un deceniu. Și au existat zeci de organizații și sute de oameni care au făcut din aceasta misiunea lor principală.”

Citate Stacey Abrams despre privilegiu

191. „Cei mai buni aliați își dețin privilegiul nu ca o insignă de onoare, ci ca un memento să asculte în mod constant și să învețe să devină mai buni în a oferi sprijin celorlalți.”
192. „Alegerile se bazează pe nevoi personale – sfârșitul poveștii.”
193. „Îngrijorarea este că, în timp ce încercăm să împingem o deschidere falsă a economiei, riscăm să punem mai multe vieți în pericol și nu există nimic în acest sens care să aibă sens.”
194. „Cei mai vulnerabili din punct de vedere economic se luptă să supraviețuiască, nu își pot permite alimente sau medicamente pentru copiii lor, cu atât mai puțin să acopere utilitățile, plățile mașinii și chiriei.”
195. „Prin subminarea încrederii în sistem, suprimarea modernă a schimbat câinii și polițiștii turbați cu cluburi de billy pentru legitimații restrictive ale alegătorilor și reguli încurcate de participare. Iar cei care sunt cei mai vulnerabili la suprimare devin cei mai susceptibili de a transmite acea reticență altora.”

Înțeleapta Stacey Abrams Citate

196. „Nu sta acolo ținând mingea dacă un tren de marfă se îndreaptă spre tine. Nu poți juca în al doilea sfert dacă ești mort.”
197. „Statele Unite nu trebuie să mai fie un mozaic de state bune, rele și cele mai rele pentru alegători. O degradare a democrației bazată pe linii de stat și coduri poștale. A fi un cetățean eligibil ar trebui să fie suficient pentru participarea deplină.”
198. „Astăzi, cei care interzic accesul s-au mutat de la utilizarea croselor și furtunurilor la folosirea unor reguli complicate pentru a îngreuna înregistrarea și rămânerea pe liste, votarea sau numărarea votului. Pentru a merge mai departe, trebuie să înțelegem în ce măsură minoritatea conservatoare în scădere va crea bariere în calea democrației.”
199. „Găsirea adevărului necesită trei întrebări simple, a explicat ea, și la acestea trebuie să se răspundă în orice investigație. Unu, care este problema
Doi, de ce este o problemă
Trei, cum o rezolvi

200. „Nimeni născut în minoritate nu are luxul de a renunța, chiar dacă nu câștigăm suficient timp.”

Mai multe citate Stacey Abrams
201. „Așa a funcționat întotdeauna mintea mea, ia ceva care pare imposibil sau prea mare și apoi îl descompune în aceste bucăți, astfel încât să știu cum să ajung acolo.”
202. „Le-am plătit colportorilor noștri un salariu de trai și i-am instruit pe scenarii care vorbeau despre locuri de muncă, sănătate, justiție, educație, mediu și locuințe. Campania a extins echipa noastră de filmare și digitală deja mare și diversificată, folosind din nou mesaje de bază și consecvente cu cea mai largă gamă de instrumente de comunicare.”
203. „Vor exista temeri legitime cu privire la utilizarea buletinelor de vot pentru absent. Trebuie să folosim fiecare instrument din cutia de instrumente.”
204. „Nu suntem pregătiți să revenim la normal.”
205. „Aș susține că politica de identitate este exact ceea ce suntem și exact așa am câștigat.”
206. „Noțiunea de politică de identitate a fost vândută în ultimii zece ani și a fost folosită ca un fluier de câine pentru a spune că nu ar trebui să acordăm prea multă atenție noilor voci care apar.”
207. „Închiderea a fost o cascadorie concepută de președintele Statelor Unite, una care a sfidat orice principiu al corectitudinii și a abandonat nu doar oamenii, ci și valorile noastre.”
208. „Vreau ca prietenii noștri să vină din toată țara.”
209. „Istoria bogată și complicată a statului nostru curge prin amintirile noastre în nopți ca în seara aceasta, când neașteptatul devine adevăr.”
210. „Mai rău, deoarece regulile diferă de la stat la stat, iar implementarea se schimbă de la județ la județ, accesul la democrație devine o loterie a locațiilor.”

V-au inspirat aceste citate să amplificați vocile celor asupriți care

trăiesc într-o societate modelată de supremația albă, oamenii de culoare și oamenii de culoare se luptă să acceseze serviciile esențiale ale statului și să fie auziți. Li se refuză adesea drepturile din cauza culorii pielii, iar Stacey clarifică că nu tolerează acest rasism sistemic.
A găsit puterea intrând în politică, asigurându-se că dezvăluie poveștile poporului ei și situația lor. Această colecție de citate evidențiază importanța ripostului și a deschide ochii fiecăruia asupra puterii lor de a schimba lumea. În epoca modernă, în care sărăcia se agravează pe măsură ce deceniile trec, oamenii primesc mai mult curaj de la politicieni precum Stacey.
Este incontestabil că influența ei în lume are un impact semnificativ asupra împuternicirii altora. La urma urmei, cu toții visăm la un viitor în care opresiunea nu există.
Sunteți adeptul lui Stacey Abrams

Care citate ale ei au rezonat cu dvs.
Alăturați-vă discuției de mai jos.