Aceasta este cea mai bună colecție de citate Brian Tracy care vă vor arăta că munca grea este secretul succesului.
Așadar, dacă sunteți în căutarea de inspirație și un pic de impuls, atunci cu siguranță ar trebui să verificați această listă.
Cu peste 25 de ani de experiență, Brian Tracy și-a perfecționat și dezvoltat învățăturile și idealurile, asigurându-se că toți cei care întâlnesc munca sa le vor putea folosi ca instrumente eficiente de învățare pentru a-și atinge obiectivele.
Continuați cu lista de mai jos.
Și nu uitați să verificați aceste citate Og Mandino și John Maxwell.

Cele mai bune citate Brian Tracy

1. „Alege întotdeauna viitorul în detrimentul trecutului.”
2. „Dezvoltă o atitudine de recunoștință și mulțumește pentru tot ceea ce ți se întâmplă, știind că fiecare pas înainte este un pas către realizarea a ceva mai mare și mai bun decât situația ta actuală.”
3. „Toți oamenii de succes – bărbați și femei – sunt mari visători. Își imaginează care ar putea fi viitorul lor – ideal din toate punctele de vedere – și apoi lucrează în fiecare zi spre viziunea lor îndepărtată, acel scop sau scop.”
4. „Felul în care vă dați numele altora este o măsură a cât de mult vă place și vă respectați.”
5. „Tot ceea ce faci este declanșat de o emoție fie de dorință, fie de frică.”
6. „Nu vă plângeți niciodată, nu explicați niciodată. Rezistați tentației de a vă apăra sau găsiți scuze.”
7. „Căutați binele în fiecare persoană și în fiecare situație. Îl vei găsi aproape întotdeauna.”
8. „Orice crezi, cu convingere, devine realitatea ta.”
9. „Singura limitare reală a abilităților tale este nivelul dorințelor tale. Dacă îți dorești destul de mult, nu există limite pentru ceea ce poți realiza.”
10. „Nu poți controla ceea ce ți se întâmplă, dar îți poți controla atitudinea față de ceea ce ți se întâmplă; și prin asta, vei stăpâni schimbarea mai degrabă decât să îi permiti să te stăpânească pe tine.”
11. „Dragostea crește doar prin împărtășire. Poți avea mai mult pentru tine doar dându-l altora.”
12. „Dacă vrei să obții lucruri valoroase în viața personală și în carieră, trebuie să devii o persoană demnă în propria dezvoltare personală.”
13. „Oamenii de succes caută mereu oportunități de a-i ajuta pe alții. Oamenii fără succes se întreabă mereu: „Ce este pentru mine

14. „Actul de a face primul pas este ceea ce îi separă pe câștigători de cei învinși.”
15. „Nu contează de unde vii. Tot ce contează este unde mergi.”
16. „Am descoperit că norocul este destul de previzibil. Dacă vrei mai mult noroc, riscă mai multe. Fii mai activ. Apare mai des.”
17. „Ai în tine, chiar acum, tot ce ai nevoie pentru a te descurca cu orice îți poate arunca lumea.”
18. „Potențialul unei persoane obișnuite este ca un ocean uriaș neexplorat, un nou continent neexplorat, o lume de posibilități care așteaptă să fie eliberate și canalizate către un mare bine.”
19. „Așteptările pozitive sunt semnul personalității superioare.”
Citește și: Citate Les Brown Citate

Brian Tracy despre excelență și succes

20. „Abilitatea de a te disciplina pentru a amâna satisfacția pe termen scurt pentru a te bucura de recompense mai mari pe termen lung, este condiția indispensabilă pentru succes.”
21. „Excelența și perfecțiunea nu sunt o destinație; este o călătorie continuă care nu se termină niciodată.”
22. „Care abilitate, dacă mi-aș dezvolta și l-aș face într-un mod excelent, ar avea cel mai mare impact pozitiv asupra carierei mele

23. „Nimeni nu trăiește suficient de mult pentru a învăța tot ce trebuie să învețe pornind de la zero. Pentru a avea succes, trebuie să găsim în mod absolut, pozitiv, oameni care au plătit deja prețul pentru a învăța lucrurile pe care trebuie să le învățăm pentru a ne atinge obiectivele.”
24. „Îmbracă-te pentru succes. Imaginea este foarte importantă. Oamenii te judecă după felul în care arăți în exterior.”
25. „Dacă faci ceea ce fac alți oameni de succes, te vei bucura de aceleași rezultate și recompense ca și ei. Și dacă nu o faci, nu o vei face.”
26. „Optimismul este singura calitate asociată mai mult cu succesul și fericirea decât oricare alta.”
27. „Succesul este egal cu scopuri; totul este comentariu.”
28. „Citește o oră în fiecare zi în domeniul ales de tine. Aceasta înseamnă aproximativ o carte pe săptămână, cincizeci de cărți pe an și vă va garanta succesul.”
29. „Succesul de care te bucuri astăzi este rezultatul prețului pe care l-ai plătit în trecut.”
30. „Învățarea continuă este cerința minimă pentru succes în orice domeniu.”

Înrudit: Citate inspiratoare despre cunoștințe

31. „Punctul de plecare al marelui succes în viața ta începe, în cei mai simpli termeni, atunci când te disciplinezi să gândești și să vorbești doar despre lucrurile pe care le vrei și refuzi să gândești și să vorbești despre orice faci.” nu vreau.”
32. „Cheia succesului este acțiunea.”
33. „Dacă te aștepți să ai succes, în cele din urmă vei avea succes. Dacă te aștepți să fii fericit și popular, vei fi fericit și popular. Dacă te aștepți să fii sănătos și prosper, asta se va întâmpla.”
34. „Prețul succesului trebuie plătit integral, în avans.”
35. „Prima cerință pentru succes este capacitatea de a-ți aplica necontenit energiile fizice și mentale la o problemă, fără să obosești.”
36. „Succesul în viață este direct proporțional cu ceea ce faci după ce faci ceea ce se așteaptă să faci.”
37. „Cheia succesului este să ne concentrăm mintea conștientă asupra lucrurilor pe care le dorim, nu asupra lucrurilor de care ne temem.”
38. „Să știi cum să faci față schimbărilor în mod eficient este o cerință principală pentru a trăi cu succes în poate cel mai interesant moment din toată istoria omenirii.”
39. „De-a lungul carierei mele, am descoperit și redescoperit un adevăr simplu. Aceasta este: abilitatea de a vă concentra cu gândul la cea mai importantă sarcină, de a o face bine și de a o finaliza complet, este cheia spre mare succes, realizare, respect, statut și fericire în viață.”
40. „Este imposibil să reușești fără a eșua.”
41. „Poate că cea mai importantă înțelegere dintre toate, în ceea ce privește succesul, este că pentru a obține mult, trebuie să devii o altă persoană.”
42. „Există 999 de alte principii de succes pe care le-am găsit în lectura și experiența mea; dar fără autodisciplină, niciunul nu funcționează. Cu autodisciplină, toți funcționează.”
43. „Succesul și fericirea mai mari sunt posibile pentru tine doar atunci când ești dispus să te simți stânjenit și inconfortabil în timpul procesului de creare a unei noi zone de confort la un nivel mai înalt de eficacitate.”
44. „Există, în principiu, trei tipuri de oameni — cei fără succes, cei temporar de succes și cei care devin și rămân de succes. Diferența este caracterul.”
45. „Există mai mult în viață decât doar creșterea vitezei sale.”
46. ​​„Viața ta de astăzi este rezultatul total al alegerilor, deciziilor și acțiunilor tale până în prezent.”
47. „Performați la fel de bine pe cât vă credeți capabil să faceți. Ești la fel de eficient pe cât te crezi în orice faci. Nu poți fi niciodată mai bun sau diferit în exterior decât crezi că ești în interior.”
48. „Talentul este supraevaluat.”
49. „Una dintre semnele oamenilor excelenți este că nu se compară niciodată cu ceilalți. Ei se compară doar cu ei înșiși, cu realizările lor trecute și cu potențialul viitor.”

Citate Brian Tracy despre afaceri și leadership

50. „Investește trei procente din venitul tău în tine pentru a-ți garanta viitorul.”
51. „Dezvoltați avantajul câștigător; mici diferențe de performanță pot duce la diferențe mari de rezultate.”
52. „Liderii gândesc și vorbesc despre soluții. Adepții se gândesc și vorbesc despre probleme.”
53. „Performați la cel mai înalt potențial al tău numai atunci când te concentrezi pe cea mai valoroasă utilizare a timpului tău. Aceasta este cheia succesului personal și în afaceri.”
54. „Lucrarea în echipă este atât de importantă încât este practic imposibil pentru tine să atingi înălțimea capacităților tale sau să câștigi banii pe care îi dorești fără să devii foarte bun la asta.”
55. „Acei oameni care își dezvoltă capacitatea de a dobândi în mod continuu forme noi și mai bune de cunoștințe pe care le pot aplica în munca și în viața lor vor fi motoarele și agitatorii în societatea noastră pentru un viitor nedefinit.”
56. „Fă din viața ta o capodopera; Imaginați-vă că nu există limitări la ceea ce puteți fi, aveți sau face.”
57. „Oamenii care au o perspectivă lungă asupra vieții și carierei lor par să ia întotdeauna decizii mult mai bune cu privire la timpul și activitățile lor decât oamenii care se gândesc foarte puțin la viitor.”
58. „Cei mai fericiți oameni din lume sunt cei care se simt absolut grozavi cu ei înșiși, iar aceasta este rezultatul natural al acceptării responsabilității totale pentru fiecare parte a vieții lor.”
59. „Viața este ca un lacăt cu combinație; treaba ta este să găsești numerele în ordinea potrivită, astfel încât să poți avea orice vrei.”
60. „Cele mai valoroase sarcini pe care le poți face în fiecare zi sunt adesea cele mai grele și mai complexe, dar câștigurile și recompensele pentru îndeplinirea eficientă a acestor sarcini pot fi extraordinare.”
61. „Viitorul aparține celui competent. Aparține celor care sunt foarte, foarte buni în ceea ce fac. Nu aparține bine-intențiilor.”
62. „Care este cea mai importantă și mai valoroasă muncă pe care o faci, în orice domeniu sau profesie
Este gândirea!”
63. „Nu poți lovi o țintă pe care nu o poți vedea. Nu poți realiza lucruri minunate cu viața ta dacă nu ai idee despre ce sunt acestea. Mai întâi trebuie să devii absolut clar ce vrei dacă vrei să deblochezi puterea extraordinară care se află în tine.”
64. „Legea randamentului crescător spune că, cu cât te concentrezi mai mult pe a face cele câteva lucruri care reprezintă cea mai valoroasă utilizare a timpului tău, cu atât devii mai bun în acele activități și cu atât mai puțin timp îți ia să le realizezi pe fiecare.”
65. „Lumea este plină de oameni care așteaptă să vină cineva și să-i motiveze să fie genul de oameni pe care și-ar dori să fie. Problema este că nimeni nu vine în ajutor.”
66. „Dacă trebuie să mănânci deloc o broască vie, nu merită să stai și să te uiți la ea mult timp.”
67. „Trebuie să depui multe, multe, multe eforturi mici pe care nimeni nu le vede sau le apreciază înainte să obții ceva util.”

Citate Brian Tracy despre stabilirea obiectivelor și orientarea obiectivelor

68. „La sfârșitul zilei, suntem cu toții oaspeți în această lume; vom merge mai departe până la urmă. Cu toate acestea, în timp ce ești aici, poți să-ți lași amprenta prin stabilirea obiectivelor și punându-ți inima, sufletul și trupul în ele, iar rezultatul să fie rezultatul concentrării tale. Lasă-ți concentrarea asupra meșteșugului tău și urmărește cum se desfășoară magia.”
69. „Când îți stabilești mai multe obiective, încerci mai multe lucruri, te angajezi în mai multe activități și explorezi mai multe oportunități, probabilitățile tale de succes cresc dramatic.”
70. „O persoană obișnuită cu talent, ambiție și educație medii poate depăși cel mai strălucit geniu din societatea noastră, dacă acea persoană are obiective clare și concentrate.”
71. „Obiectivele sunt combustibilul în cuptorul realizării.”
72. „Cu cât obiectivele tale sunt mai mari și mai clare, cu atât devii mai entuziasmat de a le atinge. Cu cât te gândești mai mult la obiectivele tale, cu atât dorința ta interioară și dorința de a le îndeplini sunt mai mari.”
73. „Dacă nu îți stabilești obiective, ești condamnat să atingi obiectivele altcuiva.”
74. „Acesta este un moment minunat pentru a fi în viață. Nu au existat niciodată mai multe posibilități și oportunități pentru tine de a-ți atinge mai multe obiective decât există astăzi.”
75. „Vei regreta multe lucruri în viață, dar niciodată nu vei regreta că ai fost prea amabil sau prea corect.”
76. „Angajarea obiectivelor pe hârtie crește probabilitatea de a le atinge cu o mie la sută.”
77. „Orice obiectiv poate fi atins dacă îl descompuneți în suficiente părți mici.”
78. „Un scop, însă, este ceva net diferit de o dorință. Este clar, scris și specific. Poate fi descris rapid și ușor unei alte persoane. O poți măsura și știi când ai reușit sau nu.”
79. „Oamenii cu obiective clare, scrise realizează mult mai mult într-o perioadă mai scurtă de timp decât și-ar putea imagina vreodată oamenii fără ele.”
80. „Dacă vă creșteți copiii astfel încât să simtă că pot îndeplini orice scop sau sarcină asupra cărora ei decid, veți fi reușit ca părinte și le veți fi oferit copiilor voștri cea mai mare dintre toate binecuvântările.”
81. „Fiecare minut pe care îl petreceți în planificare economisește 10 minute în execuție; aceasta vă oferă o rentabilitate de 1.000 la sută a energiei!”
82. „O viziune clară, susținută de planuri precise, îți oferă un sentiment extraordinar de încredere și putere personală.”
83. „O persoană obișnuită care își dezvoltă obiceiul de a stabili priorități clare și de a îndeplini rapid sarcinile importante va rula în cerc în jurul unui geniu care vorbește mult și face planuri minunate, dar realizează foarte puțin.”
84. „Cu cât gândești mai bine, cu atât iei decizii mai bune. Cu cât luați decizii mai bune, cu atât luați acțiuni mai bune. Cu cât luați acțiuni mai bune, cu atât obțineți rezultate mai bune.”
85. „Există o singură direcție în care poți ține coasta.”
86. „Îți poți controla timpul și viața doar în măsura în care întrerupi activitățile cu valoare mai mică.”
87. „Când totul este aranjat ordonat și în ordine, vei simți mult mai mult ca să continui cu treaba.”

Citate Brian Tracy despre scop și disciplină

88. „Cu cât cauți mai multă siguranță, cu atât mai puțină ai. Dar cu cât cauți mai mult oportunitatea, cu atât este mai probabil să obții securitatea pe care o dorești.”
89. „Cu cât acordați mai mult credit, cu atât mai mult vă va reveni. Cu cât îi ajuți mai mult pe alții, cu atât vor dori mai mult să te ajute pe tine.”
90. „A te disciplina să faci ceea ce știi că este corect și important, deși dificil, este drumul cel mai mare către mândrie, stima de sine și satisfacție personală.”
91. „Comunicarea este o abilitate pe care o poți învăța. Este ca și cum ai merge pe bicicletă sau ai scrie. Dacă ești dispus să lucrezi la asta, poți îmbunătăți rapid calitatea fiecărei părți a vieții tale.”
92. „Dăruiește întotdeauna fără să-ți amintești și primește întotdeauna fără a uita.”
93. „Una dintre cele mai rele utilizări ale timpului este să faci ceva foarte bine care nu trebuie făcut deloc.”
94. „Viața ta se îmbunătățește doar când te îmbunătățești.”
95. „Cea mai grea parte a oricărei sarcini importante este să începi cu ea în primul rând. Odată ce începi cu adevărat să lucrezi la o sarcină valoroasă, pari să fii în mod natural motivat să continui.”
96. „Cea mai mare greșeală pe care am putea-o face vreodată în viața noastră este să credem că lucrăm pentru oricine în afară de noi înșine.”
97. „Este imposibil să rămâi supărat sau să dai vina pe alții pentru problemele din viața ta când spui: „Sunt responsabil.”
98. „Trăiește-ți viața în orice fel pentru a câștiga și a păstra respectul oamenilor pe care îi respecți. ”
99. „Nu aştepta; timpul nu va fi niciodată „drept potrivit.”
100. „Angajați-vă în învățarea pe tot parcursul vieții. Cel mai valoros bun pe care îl vei avea vreodată este mintea ta și ceea ce pui în ea.”
101. „Disciplina este ceea ce trebuie să ai pentru a rezista momerii scuzelor.”
102. „Cu cât te disciplinezi mai mult să-ți folosești timpul bine, cu atât te vei simți mai fericit și cu atât calitatea vieții tale va fi mai bună în fiecare domeniu.”
103. „Acționează cu scop, curaj, încredere, competență și inteligență până când aceste calități se blochează în subconștientul tău.”
104. „Dezvoltarea autodisciplinei este drumul principal care face totul posibil pentru tine.”
105. „Păstrează-te pe drumul cel bun și concentrează-te pe cele mai importante responsabilități ale tale, întrebându-te, din nou și din nou, „Care este cea mai valoroasă utilizare a timpului meu în acest moment
Cum poți aplica această lege imediat

106. „Oricand nu te mai străduiești ca să te faci mai bine, cu siguranță te vei înrăutăți.”
107. „Refuzați să permiteți ca o slăbiciune sau o lipsă de capacitate în orice domeniu să vă rețină. Totul este de învățat. Și ce au învățat alții, poți învăța și tu.”
108. „Îți poți crea propriul viitor schimbându-ți comportamentele. Poți face noi alegeri și decizii care sunt mai în concordanță cu persoana care vrei să fii și cu lucrurile pe care vrei să le realizezi cu viața ta.”
109. „Schimbarea obiceiurilor care nu mai sunt în concordanță cu scopurile tale superioare este unul dintre cele mai grele lucruri pe care le vei face vreodată și unul dintre cele mai esențiale pentru calitatea vieții tale.”
110. „Dacă va fi, depinde de mine!”
111. „Singura modalitate de a-ți depăși fricile este să faci lucrul de care te temi.”
112. „Amintiți-vă, obiceiurile proaste sunt ușor de format, dar greu de trăit; obiceiurile bune sunt greu de format, dar ușor de trăit. Treaba ta este să-ți formezi obiceiuri bune și să le faci stăpâni.”
113. „Abilitatea ta de a gândi, de a planifica și de a lucra din greu pe termen scurt și de a te disciplina să faci ceea ce este corect și necesar înainte de a face ceea ce este distractiv și ușor este cheia pentru a-ți crea un viitor minunat.”
114. „Baza încrederii în sine — baza îndrăznenței și a afirmării de sine — este o încredere interioară profundă, bazată pe trăirea unei vieți de integritate perfectă și disciplinarea pentru a trăi în concordanță cu cele mai înalte valori ale tale în fiecare situație.”
115. „Orice gând sau acțiune pe care o repeți din nou și din nou va deveni în cele din urmă un nou obicei.”
116. „Așadar, cheia fericirii este să eliminați sistematic, sau cel puțin să minimizați, părțile din viața voastră care vă provoacă negativitate sau stres de orice fel.”
117. „Nu te poți ridica niciodată mai sus decât așteptările tale de la tine însuți. Deoarece sunt complet sub controlul tău, asigură-te că așteptările tale sunt în concordanță cu ceea ce vrei să vezi să se întâmple. Așteaptă-te întotdeauna la ce este mai bun de la tine.”
118. „Abordați fiecare dificultate ca și cum vi s-ar fi trimis în acel moment și, în acest fel, să vă învățați ceva ce trebuie să învățați pentru a putea continua să mergeți mai departe.”
119. „Îmbunătățiți-vă în mod continuu abilitățile în domeniile cheie de rezultate.”
120. „Ține minte, oricât de bun ai fi astăzi, cunoștințele și abilitățile tale devin învechite într-un ritm rapid.”

Citate Brian Tracy despre avere și prosperitate

121. „Fapt trist este că oamenii sunt săraci pentru că nu s-au hotărât încă să fie bogați. Oamenii sunt supraponderali și inapți pentru că încă nu s-au decis să fie slabi și în formă. Oamenii pierd timpul ineficienti pentru ca inca nu s-au decis sa fie foarte productivi in ​​tot ceea ce fac.”
122. „Dacă știu un lucru, acesta este – oamenii bogați sunt remarcabil de neremarcabili.”
123. „Astăzi cea mai mare sursă unică de bogăție se află între urechile tale.”
124. „Nimeni nu lucrează mai bine sub presiune. Pur și simplu lucrează mai repede.”
125. „Cea mai mare oportunitate a ta se află probabil sub propriile tale picioare, în jobul, industria, educația, experiența sau interesele tale actuale.”
126. „Cel mai valoros bun al tău poate fi disponibilitatea ta de a persista mai mult decât oricine altcineva.”
127. „Pentru a câștiga mai mult, trebuie să înveți mai multe.”
128. „Dacă poți să citești 30 de minute pe zi, îți vei dubla veniturile în fiecare an.”
129. „Ești acolo unde ești și ceea ce ești datorită ta. Tot ceea ce ești astăzi, sau vei fi vreodată în viitor, depinde de tine.”
130. „Toată lumea amână. Diferența dintre cei cu performanță ridicată și cei cu performanță scăzută este în mare măsură determinată de ceea ce aleg să amâne.”
131. „Nu îi poți ajuta pe săraci devenind unul dintre ei.”
132. „Nu lucrurile materiale pe care le realizezi sau dobândești contează atât de mult, ci calitatea persoanei pe care trebuie să devii pentru a le realiza cu mult peste medie.”
133. „Pentru a fi cu adevărat fericit și împlinit, trebuie să lucrezi pentru a realiza ceva care este mai mare decât tine și care face o diferență în viața sau munca altora.”
134. „Când îți permiți să începi să visezi vise mari, abandonezi în mod creativ activitățile care îți ocupă prea mult timp și concentrezi energiile interioare pe atenuarea principalelor constrângeri, începi să simți un incredibil sentiment de putere și încredere. .”
135. „Legea eficienței forțate spune că „Nu există niciodată suficient timp pentru a face totul, dar există întotdeauna suficient timp pentru a face cel mai important lucru.”

Citate Brian Tracy despre A avea perspectiva corectă

136. „Decizia ta de a fi, a avea și a face ceva ieșit din comun implică întâmpinarea unor dificultăți care sunt, de asemenea, ieșite din comun.”
137. „Natura este neutră. Naturii nu-i pasă.”
138. „Imaginați-vă fără limitări; decideți ce este corect și de dorit înainte de a decide ce este posibil.”
139. „Nu spune niciodată nimic despre tine despre care nu vrei să devină realitate.”
140. „Adevăritatea este elementul principal al caracterului.”
141. „Calitatea gândirii tale este în mare măsură determinată de cantitatea de informații pe care o ai cu care să lucrezi.”
142. „Gândește-te continuu la ceea ce vrei, nu la lucrurile de care te temi.”
143. „Devii ceea ce gândești de cele mai multe ori.”
144. „Există o zicală veche care spune: „La curte e greu; dar centimetru cu centimetru, orice este o simplă problemă!”
145. „Gândurile tale, imaginate și repetate în mod viu, încărcate de emoție, devin realitatea ta.”
146. „Refuză să te plângi de problemele tale. Păstrează-le pentru tine.”
147. „Ești pe deplin responsabil pentru tot ceea ce ești, tot ceea ce ai și tot ceea ce devii.”
148. „Spuneți nu oricărui lucru care nu este o utilizare valoroasă a timpului și a vieții voastre.”
149. „Aproape tot stresul, tensiunea, anxietatea și frustrarea – atât în ​​viață, cât și în muncă – provin din a face un lucru în timp ce crezi și prețuiești ceva complet diferit.”
150. „Mintea ta este concepută în așa fel încât să nu poți avea o idee pe de o parte fără a avea și capacitatea de a aduce acea idee în realitate, pe de altă parte.”
151. „Însasi existența unei idei în mintea ta conștientă înseamnă că ai în tine și în jurul tău capacitatea de a o transforma în realitate.”
152. „Poți să faci scuze sau poți face progrese. Tu alegi.”
153. „Autodisciplina este abilitatea de a te face să faci ceea ce ar trebui să faci, când ar trebui să o faci, indiferent dacă ai chef sau nu.”
154. „Ideile sunt un mod de transport – un vehicul pe care îl poți folosi pentru a te duce de oriunde te-ai afla până oriunde vrei să mergi.”
155. „Întotdeauna vei scoate din viață ceea ce ai pus și vei controla ceea ce ai pus.”
156. „Acesta este procesul de desensibilizare sistematică. Înfruntându-ți frica și făcând în mod repetat lucrul de care te temi, frica dispare în cele din urmă.”
157. „Exersează „gândirea bazată pe zero” în fiecare parte a vieții tale.”
158. „Cei mai mari dușmani ai noștri sunt întotdeauna propriile noastre îndoieli și frici. Dar nu există limite pentru ceea ce poți să faci, să fii sau să ai, cu excepția limitelor pe care ți le pui.”
159. „Fii un student pe viață. Cu cât înveți mai mult, cu atât câștigi mai mult; și cu atât vei avea mai multă încredere în tine.”
160. „Legea corespondenței spune că lumea voastră exterioară este o oglindă a lumii voastre interioare. Lumea ta exterioară corespunde lumii tale interioare. Lumea ta exterioară a relațiilor tale – în special cu copiii și soțul tău – corespunde pur și simplu cu felul în care te simți pentru tine însuți – cum te descurci.”
161. „Toată schimbarea este de la interior la exterior. Orice schimbare începe în conceptul de sine. Trebuie să devii persoana care vrei să fii în interior înainte de a vedea apariția acestei persoane în exterior.”
162. „Cea mai mare problemă a vieții umane este frica. Frica este cea care ne fură de fericire. Frica este cea care ne face să ne mulțumim cu mult mai puțin decât suntem capabili. Frica este cauza principală a emoțiilor negative, a nefericirii și a problemelor în relațiile umane.”
163. „Nu eșecul însuși îi reține pe oameni; teama de eșec este cea care te paralizează.”
164. „Luați o decizie astăzi că, de acum înainte, veți elimina toate „dacă numai” din viața voastră.”
165. „Viitorul tău depinde în mare măsură de ceea ce înveți și exersezi din acest moment încolo.”
166. „Însuși actul de a accepta responsabilitatea scurtcircuitează și anulează orice emoții negative pe care le poți experimenta.”
167. „Nicio persoană sau situație nu te poate face să simți ceva – doar felul în care te gândești la o situație te face să te simți așa cum te simți.”
168. „Uneori trebuie să renunțăm la lucruri din viața noastră pentru a face loc unor lucruri mai bune. Stresează-te mai puțin și trăiește mai mult. Nu-ți pierde energia când ai de ales să fii fericit.”
169. „O persoană care se place cu adevărat de sine are o stima de sine ridicată și, prin urmare, un concept de sine pozitiv. Când îți place cu adevărat într-un anumit rol, performați cel mai bine în acel rol.”
170. „Încrederea în sine care vine cu sentimentul de control este motivul pentru care o persoană cu un scop clar și un plan are întotdeauna un avantaj față de cineva care este vag sau nesigur.”

Aceste citate Brian Tracy te-au făcut să găsești milionarul din tine
Mulți oameni privesc succesul ca pe o formă de noroc, dar nu și Brian Tracy. Viața lui este o dovadă a filozofiei sale personale – că drumul către succes nu este prin noroc, ci prin muncă asiduă și disciplină. Pentru el, să muncești din greu și să-ți stăpânești abilitățile – și lucrurile pe care îți place să le faci – crește probabilitatea ca tu să obții succes în orice îți pui inima și mintea.
Ți-au dat aceste citate impulsul de care ai nevoie pentru a te strădui din greu spre obiectivele tale
. La care te-ai raportat cel mai mult
Comentează-le mai jos.