Aceste citate Molly Ivins pe care le-am adunat vă vor oferi o perspectivă asupra părerilor ei despre politică, viață și multe altele.
Molly Ivins a fost un editorialist, autoare și comentator american.
A fost o jurnalistă legendară, cu o personalitate unică, care a câștigat milioane de inimi prin inteligența și umorul ei.
Prin munca ei, a făcut mulți oameni să râdă și să fie mai informați.
Molly credea în puterea râsului și a bucuriei.
Așadar, dacă doriți să obțineți o privire asupra spiritului, umorului și inteligenței ei, citiți întreaga colecție de mai jos.
Începe aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate de David Foster Wallace și citate de John Steinbeck.

Cele mai bune citate Molly Ivins
1. „Când politicienii încep să vorbească despre grupuri mari de colegii lor americani drept „dușmani”, este timpul pentru o agitație liniștită de vigilență. Polarizarea oamenilor este o modalitate bună de a câștiga alegeri și, de asemenea, o modalitate bună de a distruge o țară.”
2. „Prefer pe cineva care arde drapelul și apoi se înfășoară în Constituție decât pe cineva care arde Constituția și apoi se înfășoară în drapel.”
3. „Orice națiune care poate supraviețui a ceea ce am avut în ultima vreme în calea guvernării, este pe drumul cel mare către gloria permanentă.”
4. „Chestia cu democrația, iubiților, este că nu este îngrijită, ordonată sau liniștită. Este nevoie de un anumit gust pentru confuzie.”
5. „Porcii se îngrașă, iar porcii sunt sacrificați.”
6. „Ascultă-i pe cei care vorbesc despre cum să remediezi ceea ce este în neregulă, nu pe cei care pur și simplu îi pun pe oameni într-un strop de probleme. Ascultă-i pe cei care au idei despre cum să rezolve lucrurile, nu pe cei care doar dau vina pe alții.”
7. „De câte ori auziți un politician vorbind despre ce mizerie sunt școlile, fiți conștienți că vă uitați la vinovat.”
8. „Singurul motiv pentru a avea o atitudine mentală pozitivă este că face viața mai bună. Nu vindecă cancerul.”
9. „Ceea ce ai nevoie este indignare susținută, există mult prea mult respect ne gândit autorității.”
10. „Satira este în mod tradițional arma celor fără putere împotriva celor puternici.”
11. „Prima regulă a gropilor – când ești într-una, nu mai săpa.”
12. „Continuați să luptați pentru libertate și dreptate, dragilor, dar nu uitați să vă distrați făcând asta. Doamne, lasă-ți râsul să răsune. Fii revoltător, ridiculizează pisicile fricoase, bucură-te de toate ciudateniile pe care le poate produce libertatea.”
13. „De multe ori, libertatea a fost retrasă și întotdeauna din același motiv rău – frica.”
14. „Nu mă deranjează atât de mult faptul că ziarele mor – mă enervează mă enervează să văd cum se sinucid.”
Înrudit: Citate Lemony Snicket Citate

celebre Molly Ivins

15. „După cum se spune în legislatura din Texas, dacă nu le poți bea whisky-ul, nu le poți trage cu femeile, le iei banii și nu le poți vota oricum împotriva lor, nu faci parte din birou.”
16. „Este ca, duh. Tocmai când credeai că nu există nicio diferență între cele două partide, republicanii merg și demonstrează că te înșeli.”
17. „Înveselește-te, oricând poate fi mai rău. Ai putea locui în Texas.”
18. „Deseori plagiez de la mine însumi. Îmi place să mă gândesc la asta ca la jurnalism ecologic. Reciclez.”
19. „Politicile proaste, politicile stupide, politicile fără curaj au consecințe reale.”
20. „Există două feluri de umor. Un fel care ne face să râdem în legătură cu slăbiciunile noastre și despre umanitatea noastră comună.”
21. „Data viitoare când vă spun că cineva din Texas nu ar trebui să fie președinte al Statelor Unite, vă rog să fiți atenți.”
22. „Cei mai mulți dintre noi se gândesc la guvern ca la ei. Cu toate acestea, guvernul nu sunt ei, ci noi.”
23. „Dacă ajungi vreodată în locul în care nedreptatea nu te deranjează, ești mort.”
24. „Vă uitați la marile probleme cu care ne confruntăm – care ar fi suprapopularea, lipsa de apă, încălzirea globală și SIDA. Presupun că toate acestea au nevoie de cooperare internațională pentru a fi rezolvate.”
25. „Am învățat două lucruri când am crescut în Texas. Unu — Dumnezeu te iubește și vei arde în iad pentru totdeauna. Două – sexul este cel mai murdar și mai periculos lucru pe care îl poți face, așa că păstrează-l pentru cineva pe care îl iubești.”
26. „Ceea ce avem aici, concetățeni, este un egocentric, nebunesc.”
27. „Deși este adevărat că doar aproximativ 20% dintre lucrătorii americani sunt în sindicate, acel 20% stabilește standardele la nivel general în ceea ce privește salariile, beneficiile și condițiile de muncă. Dacă câștigați un salariu decent într-o companie nesindicată, datorați asta sindicatelor.”
28. „Este greu să convingi oamenii că îi omori pentru binele lor.”
29. „Margaret Atwood, romanciera canadiană, a întrebat odată un grup de femei de la o universitate de ce se simt amenințate de bărbați. Femeile au spus că le era frică să nu fie bătute, violate sau ucise de bărbați. Ea a întrebat apoi un grup de bărbați de ce se simt amenințați de femei. Au spus că le era teamă că femeile vor râde de ei.”

Citate Molly Ivins despre guvern și politică
30. „Este foarte bine să alergăm pe aici să spunem că reglementările sunt proaste, să luăm guvernul de la spate etc. Desigur, viețile noastre sunt reglementate. Când ajungi la un semn de stop, te oprești. Dacă vrei să mergi la pescuit, iei licență. Dacă vrei să împuști în rațe, poți să împuști doar trei rațe. Alternativa sunt cadavrele la intersecție, fără pești și fără rațe. Bine

31. „Trebuie să reformăm sistemul politic, altfel vom pierde democrația.”
32. „Tot ce are nevoie oricine pentru a se bucura de legislatura statului este un stomac puternic și o insensibilitate totală la nevoile oamenilor. Atâta timp cât nu te gândești la ce ar trebui să facă acel corp ciudat și la ceea ce face de fapt asupra calității vieții în Texas, atunci totul este o distracție minunată.”
33. „Adesea se pare că înotăm printr-o asemenea miasmă de violență sexuală în reclame, programe de televiziune, heavy metal, rap, filme și, cel mai rău, în casă – că până și absolutiștii Primului Amendament visează câteodată cât de frumos ar fi. fie ca guvernul ca dădacă să interzică tot acest efluent.”
34. „Este posibil să citim istoria acestei țări ca pe o lungă luptă pentru a extinde libertățile stabilite în Constituția noastră tuturor celor din America.”
35. „Există mai multă răspândire hooey despre al doilea amendament. Spune destul de clar că armele sunt pentru cei care fac parte dintr-o miliție bine reglementată, adică forțele armate, inclusiv Garda Națională. Motivele pentru a-i ține departe de toți ceilalți devin din ce în ce mai clare pe zi ce trece.”
36. „În Congres, există unii cărora nu le este rușine să aspire la elocvență, chiar și la bursă, dar singurul legiuitor de stat pe care l-am cunoscut vreodată care nu s-ar alătura pronunțării greșite a unui cuvânt de dragul camaraderiei cu semenii săi a fost fostul stat. Senatorul și congresmanul Barbara Jordan.”
37. „Cred că toți liberalii sudici provin din aceeași cursă de plecare. Odată ce îți dai seama că te mint despre rasă, începi să pui la îndoială totul.”
38. „Nu poți ignora politica, indiferent cât de mult ți-ai dori.”
39. „Politica nu este o poză pe perete sau un sitcom de televiziune de care poți decide că nu-ți pasă prea mult.”
40. „Îl cunosc puțin pe George W. Bush de când eram amândoi în liceu și l-am studiat îndeaproape ca guvernator. Nu este nici răutăcios, nici prost. Ceea ce avem aici este un om modelat de trei fire care se împletesc ale culturii texane, combinate cu uriașe ochiuri de clasă. Cele trei teme din Texas sunt religiozitatea, anti-intelectualismul și machismul.”
41. „Ceea ce mă uimește cel mai mult la politica contemporană nu este că sistemul a fost atât de grav corupt de bani. Este că atât de puțini oameni obțin legătura dintre viața lor și ceea ce fac bozos la Washington și capitolele noastre de stat.”
42. „Toate acestea indică faptul că învață destul de repede. Când aprobi un politician, acest lucru este cunoscut sub numele de flexibilitate – când nu o faci, se numește lipsă de principiu – dar, de fapt, politica necesită acomodare”.
43. „Miza pentru care joacă în politică este hârtia și banii. Jetoanele cu care se joacă sunt viața ta.”
44. „Guvernul poate acum să cerceteze înregistrările personale și private ale indivizilor chiar dacă aceștia nu pot fi conectați direct cu un guvern terorist sau străin. Evidențele bancare, e-mailurile, registrele bibliotecii, chiar și evidența cardurilor de reducere de la magazinele alimentare pot fi obținute pentru persoane fizice fără a stabili vreo legătură cu un terorist în fața unui judecător.”

Citate Molly Ivins despre adevăr și realitate

45. „Nu există o relație inversă între libertate și securitate. Mai puțin dintr-unul nu duce la mai mult din celălalt. Oamenii fără drepturi nu sunt feriți de atacuri teroriste.”
46. ​​„Cred că cei mai mulți dintre noi devenim mai drăguți pe măsură ce îmbătrânim, mai puțin judecători, mai puțin plini de certitudine – viața tinde să doboare câteva colțuri din noi pe măsură ce trecem prin ele.”
47. „Probabil că ați putea dovedi, prin utilizarea judicioasă a logaritmilor și a triunghiurilor congruente, că viața reală seamănă mult mai mult cu telenovele decât vor recunoaște majoritatea oamenilor.”
48. „Lucrul ciudat la aceste discuții de televiziune menite să „prindă toate părțile problemei” este că nu prezintă un spectru de oameni cu opinii diferite asupra realității. Mai degrabă, ele ne oferă frecvent o confruntare între cei care văd realitatea și cei cărora le-a ratat-o ​​cu totul. În numele obiectivității, obținem un ținut al fanteziei.”
49. „Dacă ai vrut cu adevărat să stabilești Orientul Mijlociu, dacă ceea ce ai vrut a fost schimbarea în Orientul Mijlociu, este perfect evident că primul pas este rezolvarea conflictului israeliano-palestinian.”
50. „Un lucru pe care corporațiile nu îl fac este să dea bani din bunătatea inimii lor.”
51. „Stai-te, alătură-te, intră pe linie, ia legătura, află cine face iadul și alătură-te lor. Nu are rost să aștepți pe o grămadă de politicieni nenorociți.”
52. „California este acum aproape de a cheltui mai mult pe închisori decât pe învățământul superior, cu siguranță mandatul de moarte al unei civilizații.”
53. „Confundarea academiei cu lumea este un lucru prost și periculos de făcut. În lumea reală, banii vorbesc, prostiile se plimbă.”
54. „Cum a reușit dreapta americană să se convingă că programele de atenuare a sărăciei sunt responsabile pentru consecințele sărăciei va fi într-o zi studiat ca o iluzie de masă notorie.”
55. „Este o idee monstruoasă să bagi oameni în închisoare și să-i ții acolo.”
56. „Eu cred că ignoranța este rădăcina tuturor relelor. Și că nimeni nu știe adevărul.”
57. „Sunt momente când o țară este atât de obosită de taur, încât numai adevărul poate oferi alinare.”
58. „A existat o mulțime de experiență cu tortura în istorie. Nu merge.”
59. „Cred că cel mai important lucru de reținut despre încercarea de a repara școlile este că nu există un rezultat instantaneu.”

Citate Molly Ivins despre Texas
60. „Îmi place foarte mult statul Texas, dar consider că este o perversiune inofensivă din partea mea și o discut doar cu adulții care consimțesc.”
61. „A te distra în timp ce luptă pentru libertate trebuie să fie una dintre acele trăsături nebunești din Texas pe care le obținem din apă – despre care se știe că are litiu în ea, pentru că merge până la Sam Houston, cu siguranță cel mai iubit, cel cel mai uman și cel mai amuzant dintre toți oamenii mari pe care i-a produs vreodată această țară.”
62. „În Texas, nu avem așteptări mari pentru biroul „guvernatorului”. A fost ocupat în cea mai mare parte de escroci, idioți și cei în comat.”
63. „Texasul este un loc minunat pentru bărbați și câini, dar iadul pentru femei și cai.”
64. „Uneori, cred că Texas există ca o verificare a realității pentru cei care ar putea rătăci prea departe către prețios.”
65. „Liberalii din Texas sunt cămilele veștilor bune. Putem traversa deșerturi întregi între oaze.”
66. „Umanismul nu este viu și bine în Texas. Diferite culori și tipuri de texani nu se plac unul pe celălalt și nici nu pretind că le place.”
67. „Cred că Texasul este un laborator al guvernării proaste.”
68. „Nu am văzut niciodată nimic mai amuzant decât politica din Texas.”
69. „Dar democrații din Texas cu greu își pot aduce speranță.”
70. „Cu cât un corp încearcă să explodeze mai mult toate miturile nebunești care au crescut despre Texas spunând adevărul, cu atât un corp va ajunge să adauge mai mult la mitologie.”
71. „Bineînțeles, când vine vorba de vot, noi, în Texas, suntem obișnuiți să discernem acea diferență fină de lățimea părului care face ca o joja fără speranță să fie puțin mai puțin îngrozitoare decât cealaltă. Dar ridică întrebarea. De ce să te deranjezi

72. „Bine că încă mai avem politică în Texas – cea mai bună formă de divertisment gratuit inventată vreodată.”
73. „Până la 26 iunie 1918, toți texanii puteau vota, cu excepția „idioților, imbecililor, extratereștrilor, nebunii și femeilor.”
74. „Texasul nu este un loc civilizat. Texanii se împușcă mult unul pe altul. De asemenea, ei se cuțit, brici și se lovesc unul pe altul până la moarte cu o oarecare frecvență. Și se luptă în baruri tot timpul.”

Citate spirituală Molly Ivins
75. „Tinerilor reporteri politici li se spune întotdeauna că există trei moduri de a judeca un politician. Primul este să te uiți la înregistrare. Al doilea este să te uiți la dosar. Și în al treilea rând, uită-te la dosar.”
76. „Știu, „armele nu omoară oameni”. Dar bănuiesc că au ceva de-a face cu asta. Dacă arăți cu degetul spre cineva și spui: „Bang, bang, ești mort”, nu se întâmplă prea multe.”
77. „Ei bine, dacă Clinton poate duce Texasul, întreabă-i pe democrații plini de nădejde, cum rămâne cu Victor Morales
. Apoi, toți se gândesc la Phil Gramm și milioanele lui și spun: „Nu, uită-l.”
78. „Chiar și mie mi-a părut rău . pentru Richard Nixon, când a plecat, nu poți face nimic pentru a te naște liberal – peștii trebuie să înoate și inimile trebuie să sângereze.”
79. „Am mai spus-o – războiul scoate la iveală bătăușii patrioti. În Primul Război Mondial, s-au plimbat cu picioarele în teckel pe motiv că teckelii erau „câini germani”. Totuși, ei nu au mers cu piciorul pe ciobani germani”.
80. „Asta e problema cu țara asta, oamenii continuă să-și încurce filmele unii altora.”
81. „Ar trebui ca o fată ca mine, în care laptele bunătății umane curge copios pentru toată lumea, de la hottentoții timizi cu proteinele până la obezi glandulari, să țintească de fapt câteva cizme rapide către forma predispusă a senatorului Phil Gramm
Nah. Dar este tentant.”
82. „Gândește-te la ceva care să facă ridicolul să pară ridicol.”
83. „A-l numi superficial pe George Bush este ca și cum ai numi un pitic scurt.”
84. „Oh, la naiba, nu pot pleca într-o călătorie spirituală — sunt constipată.”
85. „În general, prefer să nu fiu instruit despre patriotism de către cei care păstrează picăturile de corespondență offshore pentru a evita să-și plătească taxele.”
86. „Fondatorii au avut dreptate tot timpul, dar rezultatele sunt mult mai amuzante decât au vrut.”
87. „Pistolele ucid. Spre deosebire de mașini, asta este tot ce fac.”
88. „Era atât de îngust la minte încât putea vedea prin gaura cheii cu ambii ochi.”
89. „Dacă IQ-ul lui scade, va trebui să-l udăm de două ori pe zi.”
Citate Molly Ivins despre gândirea și credințele ei
90. „Este greu să argumentezi împotriva cinicilor – ei sună întotdeauna mai deștepți decât optimiștii pentru că au atât de multe dovezi de partea lor.”
91. „În unele zile, m-aș simți mai bine cu Punxsutawney Phil în Biroul Oval, cel puțin el nu minte despre vreme.”
92. „În timpul unui panel recent despre numeroasele eșecuri ale jurnalismului american, am propus ca aproape toate poveștile despre guvern să înceapă, „Atenție! Sunt pe cale să te lovească din nou!”
93. „Cred în practicarea prudenței cel puțin o dată la doi sau trei ani.”
94. „Cred că provincialismul este o caracteristică endemică a omenirii, cred că toată lumea de pretutindeni este provincială, dar este deosebit de izbitor la texani și avem tendința de a fi foarte texcentrici.”
94. „Manierele sunt doar o expresie formală a modului în care tratezi oamenii.”
96. „De 10 ani am avut economia în țară și cei mai mulți dintre noi nici măcar nu suntem încă umezi.”
97. „Problema cu capitalismul ca sistem este că numai cei care au sau pot obține capital îl pot face să funcționeze pentru ei, iar asta ne lasă pe lângă noi toți.”
98. „O funcție a decalajului de venituri este că oamenii din vârful grămezii le este greu să-i vadă chiar și pe cei din partea de jos. Practic au nevoie de un telescop. Faraonii Egiptului antic probabil că nici nu au petrecut mult timp gândindu-se la oamenii care își construiesc piramidele.”
99. „Cred că se poate argumenta cu ușurință pentru eliminarea lui Saddam Hussein. De fapt, probabil ar putea fi făcută numai din motive umanitare. Dar, așa cum există un risc negativ să nu faci nimic în privința acestui om, există un risc negativ foarte serios la invadarea țării.”
100. „Imaginați-vă că irosești toată această furie perfect bună cu fantezii paranoice.”
101. „Jimmy Carter a fost, fără îndoială, cel mai moral președinte al vieții mele, dar nu prea a fost un președinte.”
102. „Permiterea cetățenilor nereglementați să aibă arme distruge securitatea acestui stat liber.”
103. „Am văzut un psihiatru pentru că am crezut că am suferit de frica de succes.”
104. „Satira este o armă și poate fi destul de crudă.”

Citate Molly Ivins despre ea însăși

105. „Din punct de vedere personal, am contractat un caz remarcabil de cancer la sân, de la care intenționez să mă recuperez. Nu am nevoie de felicitări de însănătoșire, dar mi-aș dori ca iubitele cititoare să facă ceva pentru mine. Merge. Obține. The. La naiba. Mamografie. Terminat.”
106. „Întotdeauna mi s-a părut mai ușor să fiu amuzant decât să fiu serios.”
107. „Prima dată când am pus piciorul pe podeaua Camerei Reprezentanților din Texas, am știut că acesta este raiul reporterilor.”
108. „Încă cred în speranță – mai ales pentru că nu există un loc precum Fingers Crossed, Arkansas.”
109. „Nu sunt anti-pistol. Sunt pro-cuțit. Luați în considerare meritele cuțitului. În primul rând, trebuie să ajungi din urmă pe cineva pentru a-l înjunghia. O înlocuire generală a armelor cu cuțitele ar promova condiția fizică. Ne-am transforma într-o întreagă națiune de mari alergători. În plus, cuțitele nu ricoșează. Și oamenii sunt rar uciși în timp ce își curăță cuțitele.”
110. „Vârsta mi-a dat ceea ce căutam toată viața — mi-a dat, mie. Mi-a oferit timpul și experiența, eșecurile, triumfurile și prietenii care m-au ajutat să intru în forma care m-a așteptat toată viața.”
111. „A fi ușor paranoic este ca și cum ai fi puțin gravidă, tinde să se înrăutățească.”
112. „Toată viața mea, am fost un fel de optimist profesionist, plin de voie bună în chestiuni politice și jurnalistice. Întotdeauna am crezut că voi îmbătrâni și voi deveni un bătrân bătrân nefiresc de vesel. Dar nu se întâmplă.”
113. „Și amuzant este că întotdeauna am fost un optimist – este practic o tulburare congenitală pentru mine.”
114. „Întotdeauna am fost un stângaci și un outsider. Mi-a plăcut să fiu așa. Am fost perfect vesel cu acel rol. Apoi, dintr-o dată, ești unul dintre cei care vorbesc pe „Nightline” și crezi că trebuie să te fi vândut.”
115. „Sunt unul dintre acei oameni care nu au legătură cu emoțiile lor. Tind să-mi tratez emoțiile ca niște rude neplăcute – un apel la distanță o dată sau de două ori pe an este mai mult decât suficient. Dacă iau legătura cu ei, ar putea veni să rămână.”
116. „Am fost atacat de Rush Limbaugh în aer, o experiență oarecum asemănătoare cu a fi înghițit de un triton. De fapt, nu doare, dar te lasă cu chestii moale pe gleznă.”
117. „Sunt singura persoană care acoperă politică care a observat vreodată că Newt Gingrich este de fapt un nebun

118. „În mare parte, femeile din Texas sunt dure în unele moduri fundamentale. Nu nefeminin, nici neapărat nedoamn, doar dur!”
119. „Deși am abandonat moda de-a lungul vieții, am absorbit suficient citind Harper’s Bazaar în timp ce așteptam la dentist pentru a înțelege că scopul modei este să fac o declarație. Propria mea afirmație modestă, deslușită de adevărații cunoscători, este: „Femeie care poartă haine ca să nu fie goală”.

Citate profunde Molly Ivins care îți vor schimba modul de a gândi

120. „Chestia este că trebuie să te distrezi. în timp ce lupți pentru libertate, pentru că nu câștigi întotdeauna.”
121. „Impulsul de a ne face mai siguri făcându-ne mai puțin liberi este unul vechi. Când suntem foarte speriați, credem că ne putem face mai siguri sacrificând unele dintre libertățile noastre.”
122. „În primul rând, orice grup de oameni care doresc să-și facă măgari în căutarea unui timp bun ar trebui lăudat și încurajat. Spiritul de distracție umană are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi.”
123. „Ridică iadul – mare lucru. Vreau să plecați acolo și să ridicați iadul aproape de tot. Cuvântul meu, există o lume care trebuie reparată. Ieși acolo și mergi după el.”
124. „Țintesc doar cei puternici. Când satira vizează cei neputincioși, nu este doar crudă, ci și vulgară.”
125. „Statele Unite ale Americii sunt încă conduse de cetățenii săi. Guvernul lucrează pentru noi. Imperialismul de rang și belicismul nu sunt tradiții sau valori americane.”
126. „Doar că marele stat are această problemă suplimentară în înțelegerea sa care o face mai suprarealistă, mai bizară și mai fabuloasă pe moment.”
127. „Oricine crede că oamenii nu sunt capabili să-și murdărească atât de mult propriul cuib încât pământul și apele nu mai pot fi productive, pur și simplu nu a fost atent.”
128. „Este destul de rezonabil să subscriem atât la vechea lege că nicio fată bună nu a fost vreodată distrusă de o carte, cât și la percepția că nu este bine ca copiii să fie expuși constant violenței sexuale din cultura noastră populară. Protejarea copiilor mi se pare logic, legal și destul de ușor de diferențiat de cenzură.”
129. „„Înțelegeți, mergeți împreună” nu este o filozofie inspirațională și numai Dumnezeu știe câtă lașitate morală a acoperit de-a lungul anilor. Servește-ți timpul, adună-ți fișele și încasează-le pentru statul tău de origine
. Nu, aș spune că am putea cere mai mult decât atât de la senatorii noștri.
130. „Problema cu a da vina pe oamenii neputincioși este că, deși nu este nici pe departe la fel de înfricoșător precum a-i învinovăți pe cei puternici, nu e cazul. Oamenii săraci nu închid fabricile. Oamenii săraci nu au decis să folosească „angajați contractuali” pentru că costă mai puțin și nu primesc niciun beneficiu.”
131. „Avantajul de a putea identifica păcatul este că poți să ieși și să faci asta și să te bucuri de el.”
132. „Știu că vegetarienilor nu le place să audă asta, dar Dumnezeu a făcut o mulțime groaznică de pământ care nu este bun pentru nimic decât pentru pășunat.”
133. „Conservatorilor le place să sublinieze că există probleme în această lume care nu pot fi rezolvate aruncând bani în ei. Sunt chiar mai multe care nu pot fi rezolvate aruncând bombe asupra lor.”
134. „Moartea recentă a lui Gene McCarthy mi-a amintit de o lecție pe care am petrecut-o mult, mult timp neînvățat, așa că acum trebuie să o reînvăț. Este vorba despre curajul politic și despre eroi și când o țară este disperată după conducere. Sunt momente în care politica obișnuită nu va funcționa, iar acesta este unul dintre acele vremuri.”

Citate Molly Ivins pentru a o cunoaște mai mult

135. „A avea cancer de sân nu este distracție enormă.”
136. „L-am acoperit intens pe Bush când era guvernator al Texasului.”
137. „Idolii adolescenței tind să reziste – nu uiți niciodată cum i-ai închinat.”
138. „Oricine i-a urmărit pe George W. și Karl Rove în timp ce primul era guvernator al Texasului va recunoaște un model familiar. La fel ca o mare parte din politica socială a lui Bush, de la serviciile sociale bazate pe credință la balustrade împotriva căsătoriei homosexuale – problemele femeilor sunt una dintre oasele pe care au decis că le pot arunca către dreapta creștină”.
139. „Unul dintre obiceiurile care creează mai multe urp ale specialiștilor din media este acela de a spune că vorbește în numele poporului american, cum ar fi „Poporul american nu va suporta asta!”
140. „Nu mă face să încep despre dublu standard media.”
141. „Pentru a înțelege de ce George W. Bush nu înțelege, trebuie să iei mai multe componente ale atitudinii comune din Texas, apoi să adaugi un grad impresionant de uitare bazată pe clasă. Ceea ce ajungi cu un tip care se vede pe sine ca un tip perfect drăguț și care este cu adevărat deconectat de impactul deciziilor sale asupra oamenilor.”
142. „În spatele unei cortine de fum de femei desemnate de mare profil și de sloganuri liniștitoare, George W. Bush duce război femeilor.”
143. „În camerele orașului și în barurile unde se bea știrile, poți afla ce se întâmplă. Nu o găsiți în ziare.”
144. „Era într-adevăr un nivel remarcabil de sexism în ziare când am început.”
145. „Chiar și după patru ani de mandat, palmaresul lui George W. Bush în ceea ce privește femeile nu se ridică la tine. Este compus aproape în întregime din lucruri mărunte, suficient de mici pentru a zbura bine sub ecranul radar al mass-media, așa că puțini dintre noi avem vreo idee despre impactul lor cumulat.”
146. „Mitul inevitabilității globalizării economice se bazează în mare parte pe munca lui Milton Friedman și, cu ușurință, cea mai puțin raportată poveste a vremurilor noastre este că economia actuală dovedește că Friedman se înșeală total.”
147. „Nimic ca câteva săptămâni odihnitoare contempland declinul civilizației pentru a restabili umorile. Ceea ce am făcut în vacanța mea de vară a fost să ascult cum mulți oameni vorbesc despre declinul practic a tot – ai putea numi asta timpul liber al orelor de teorie.”
148. „După cum am subliniat în repetate rânduri, este mult mai ieftin să trimiți copiii mici la școală decât să-i lași să crească în tineri bandiți care trebuie trimiși la închisoare, ca să nu mai vorbim de economiile din uzura nervilor, proprietății și siguranței restului cetățenilor.”
149. „Obișnuiam să merg în campusurile universitare în urmă cu 25 de ani și să anunț că sunt feministă, iar oamenii credeau că asta înseamnă că cred în dragostea liberă și că sunt disponibilă pentru un hop rapid în sac. Acum merg pe campusurile universitare și spun că sunt feministă, iar jumătate dintre ei cred că înseamnă că sunt lesbiană. Cum am ajuns de acolo până aici fără să trecem „du -te

Mai multe citate despre Molly Ivins din care vei învăța
150. „Cei care își închipuie că poligamia este o acoperire la îndemână pentru promiscuitate sunt, aparent, dezactivați. Dacă poligamii împărtășesc o singură calitate, aceasta este că, poligamia deoparte, sunt extraordinar de strâmtori.”
151. „Farmecul lui Ronald Reagan nu este doar că ne spunea lucruri nebunești, ci că le credea pe toate. Nu e de mirare că am avut încredere în el, nu ne-a mințit niciodată. Încăpățânarea lui, chiar și sfidarea, în fața faptelor „lucruri stupide”, le-a numit odată într-un derapaj memorabil, a fost deloc splendidă. Acesta este omul care a demonstrat că ignoranța nu este un handicap pentru președinție.”
152. „Îmi pare rău că guvernul implică completarea multor formulare. Îmi pare rău că nu suntem încă la frontieră, unde am putea toți să punem armele, să împușcăm în orice se mișcă și să scuipă după pofta inimii noastre. Dar trăim într-o țară diversă și aglomerată, iar odată cu civilizația vine și reglementarea.”
153. „Michael Jackson a fost un băiat sărac, negru, care a crescut pentru a deveni o femeie bogată, albă.”
154. „Dacă o națiune înarmată ar fi o națiune politicoasă, America ar fi paradisul. Avem aici peste 200 de milioane de arme în proprietate privată. Dar manierele noastre nu se îmbunătățesc.”
155. „Așadar, teroriștii sunt feriți de snooping cibernetic, dar noi nu suntem.”
156. „Carl Parker observă, dacă i-ai scoate pe toți proștii din Lege, nu ar mai fi un organism reprezentativ.”
157. „Avem accentul pe silaba greșită când vine vorba de crimă în această țară.”
158. „Populismul este premisa simplă că piețele trebuie să fie restrânse de societate și de un sistem politic democratic. Nu suntem socialiști sau comuniști, suntem susținători ai capitalismului reglementat și, aș putea adăuga, oameni care au citit istoria americană.”
159. „Libertarienii, cărora îmi plac destul de mult, îl conduc pe Harry Browne. Libertarienii sunt, așa cum pretind ei, principii și consecvenți – ei cred în libertatea individuală.”
160. „Un lucru este să recunoști că decalajul dintre cei bogați și toți ceilalți crește ca un cancer – un alt lucru este să găsești soluții utile.”

Care dintre aceste citate ale lui Molly Ivins te-a inspirat să fii curajos
Molly Ivins era binecunoscută pentru că era plină de umor cu privire la opiniile ei despre politică. Și-a atras spectatorii și cititorii cu inteligența ei. Mulți oameni s-au inspirat în îndrăzneala și curajul ei.
Molly Ivins a murit în 2007, după ce s-a luptat cu cancerul de sân. Dar și după moartea ei, moștenirea ei rămâne și ne lasă o mulțime de lecții de viață.
Ivins ne-a învățat despre realitatea politicii. Ea a exemplificat curaj în vremuri de incertitudine și a devenit un model pentru noi toți.
Sperăm că această colecție v-a oferit o privire asupra călătoriei în viață a lui Molly Ivins. Mai mult, sperăm că aceste citate te-au învățat că a fi femeie nu înseamnă că nu ne putem exprima opiniile și sentimentele. Trebuie doar să avem suficientă putere și curaj pentru a face asta ca ea.
Care dintre aceste citate Molly Ivins sunt preferatele tale
Care citat te-a frapat cel mai mult
Scrie-le în secțiunea de comentarii de mai jos.