Sunteți gata să vă explorați vulnerabilitatea cu aceste citate Brene Brown
În calitate de cercetător, autoare și profesor american, Brene Brown a venit cu teoria rezilienței rușine – strategii pe care oamenii le pot aplica pentru a evita sentimentul de a fi neputincioși și izolați atunci când se confruntă cu sentimentele de rușine.
Pentru a ajuta oamenii să înțeleagă teoria ei, ea a publicat cărți precum Darurile imperfecțiunii, Rising Strong și Daring Greatly.
Ea este, de asemenea, un vorbitor TED care a împărtășit lumii unele dintre descoperirile și cunoștințele ei. Am compilat primele 150 de citate ale ei pentru a vă oferi o scurtă privire asupra punctului ei de vedere.
Citiți mai multe despre asta mai jos.
Și nu ratați aceste citate Nikola Tesla și citate Carl Jung.

Cele mai bune citate Brene Brown
1. „Dragostea poate supraviețui acestor răni doar dacă sunt recunoscute, vindecate și rare.”
2. „A deține povestea noastră poate fi greu, dar nu la fel de dificil ca să ne petrecem viața fugind de ea.”
3. „Cultivăm iubirea atunci când permitem celor mai vulnerabile și puternice sine să fie văzute și cunoscute profund și când onorăm legătura spirituală care crește din acea ofertă cu încredere, respect, bunătate și afecțiune.”
4. „Ești imperfect, ești pregătit pentru luptă, dar ești demn de iubire și apartenență.”
5. „Vulnerabilitatea este locul de naștere al inovației, creativității și schimbării.”
6. „Autenticitatea este o colecție de alegeri pe care trebuie să le facem în fiecare zi. Este vorba despre alegerea de a apărea și de a fi reali – alegerea de a fi sinceri, alegerea de a ne lăsa să ne vedem adevăratul sine.”
7. „Îmbrățișarea vulnerabilităților noastre este riscantă, dar nu la fel de periculos ca renunțarea la iubire, apartenență și bucurie – experiențele care ne fac cei mai vulnerabili.”
8. „Dragostea nu este ceva ce dăm sau primim; este ceva pe care îl hrănim și îl creștem – o conexiune care poate fi cultivată doar între doi oameni atunci când există în fiecare dintre ei.”
9. „Numai atunci când suntem suficient de curajoși pentru a explora întunericul vom descoperi puterea infinită a luminii noastre.”
10. „Curajul începe prin a ne prezenta și a ne lăsa văzuți.”
11. „Dacă putem împărtăși povestea noastră cu cineva care răspunde cu empatie și înțelegere, rușinea nu poate supraviețui.”
12. „Dacă vrem o mai mare claritate în scopul nostru sau vieți spirituale mai profunde și mai semnificative, vulnerabilitatea este calea.”
13. „Rușinea, vina, lipsa de respect, trădarea și reținerea afecțiunii dăunează rădăcinilor din care crește iubirea.”
14. „Deoarece adevărata apartenență se întâmplă doar atunci când ne prezentăm lumii sinele nostru autentic și imperfect, sentimentul nostru de apartenență nu poate fi niciodată mai mare decât nivelul nostru de acceptare de sine.”
15. „Întunericul nu distruge lumina; o defineste. Frica noastră de întuneric este cea care ne aruncă bucuria în umbră.”
16. „Definesc conexiunea ca fiind energia care există între oameni atunci când se simt văzuți, auziți și apreciați; când pot da și primi fără judecată; și când obțin susținere și putere din relație.”
17. „Vulnerabilitatea sună ca adevăr și se simte ca curaj. Adevărul și curajul nu sunt întotdeauna confortabile, dar nu sunt niciodată slăbiciuni.”
18. „Vulnerabilitatea este locul de naștere al iubirii, apartenenței, bucuriei, curajului, empatiei și creativității. Este sursa de speranță, empatie, responsabilitate și autenticitate.”
19. „Nu putem amorți în mod selectiv emoțiile. Când amorțim emoțiile dureroase, amorțim și emoțiile pozitive.”
Înrudit: Citate Anne Lamott Citate

Brene Brown despre auto-îmbunătățire și perfecțiune

20. „Înțelegerea diferenței dintre efortul sănătos și perfecționism este esențială pentru a pune scutul și a-ți relua viața. Cercetările arată că perfecționismul împiedică succesul. De fapt, este adesea calea către depresie, anxietate, dependență și paralizia vieții.”
21. „Perfecționismul este un sistem de convingeri autodistructiv și care provoacă dependență, care alimentează acest gând primar – dacă arăt perfect și fac totul perfect, pot evita sau minimiza sentimentele dureroase de rușine, judecată și vină.”
22. „Imperfecțiunile nu sunt inadecvari; sunt amintiri că suntem cu toții în asta împreună.”
23. „Ceea ce știm contează, dar cine suntem contează mai mult.”
24. „Efortul sănătos este concentrat pe sine — „Cum pot să mă îmbunătățesc
” Perfecționismul este concentrat asupra celorlalți — „Ce vor crede ei

25. „Adevărul despre cine suntem trăiește în inimile noastre.”
26. „Chemarea noastră la curaj este să ne protejăm inima sălbatică împotriva evaluării constante, în special a noastră. Nimeni nu aparține aici mai mult decât tine.”
27. „Dacă deții această poveste, poți să scrii finalul.”
28. „Chiar și pentru mine, problema „rămâi mic, dulce, liniștit și modest” sună ca o problemă depășită; dar adevărul este că femeile încă se confruntă cu aceste solicitări ori de câte ori ne găsim și ne folosim vocile.”
29. „Perfecțiunea nu există și am descoperit că ceea ce îi face pe copii fericiți nu îi pregătește întotdeauna să fie adulți curajoși și implicați.”
30. „Momentele parentale imperfecte se transformă în cadouri în timp ce copiii noștri ne privesc încercând să ne dăm seama ce a mers prost și cum ne putem face mai bine data viitoare.”
31. „Mandatul este să nu fii perfect și să crești copii fericiți.”
32. „Stoicismul emoțional nu este o ticăloșie. Poziția înfățișată nu este ticăloasă. Swagger nu este o ticăloșie. Perfecțiunea este despre cel mai îndepărtat lucru din lume de rădăcină.”
33. „Când universul te apucă de umeri și îți spune: „Nu mă duc”, folosește cadourile care ți-au fost oferite.”
34. „Cine suntem și modul în care interacționăm cu lumea sunt predictori mult mai puternici ai modului în care se vor descurca copiii noștri decât ceea ce știm despre educație.”
35. „Datoria noastră nu este să tăgăduim povestea, ci să sfidăm sfârșitul – să ne ridicăm puternic, să ne recunoaștem povestea și să răvășim cu adevărul până ajungem într-un loc în care ne gândim: „Da. Asta s-a intamplat. Acesta este adevărul meu și voi alege cum se termină această poveste.”
36. „Îngrijorarea cu privire la deficit este versiunea culturii noastre a stresului post-traumatic. Se întâmplă când am trecut prin prea multe și, în loc să ne unim să ne vindecăm, suntem supărați, speriați și ne tragem unul pe celălalt.”
37. „Cei care au un puternic simț al iubirii și al apartenenței au curajul să fie imperfecți.”
38. „A deveni pe deplin uman înseamnă a învăța să-mi transform recunoştinţa pentru că sunt viu într-un bine comun concret. Înseamnă să devii mai blând față de slăbiciunea umană. Înseamnă să exersez iertarea pentru eșecurile orare ale mele și ale tuturor celorlalți de a se ridica la standardele divine. Înseamnă să învăț să mă uit de mine în mod regulat pentru a avea grijă de ceilalți ei din vecinătatea mea. Înseamnă să trăiești astfel încât „eu sunt doar om” să nu devină o scuză pentru nimic. Înseamnă a primi condiția umană ca binecuvântare și nu ca blestem, în toată realitatea ei dureros de fragilă și răscumpărătoare.”
39. „Când deținem poveștile noastre, evităm să fim prinși ca personaje în poveștile pe care altcineva le spune.”
Înrudit: Citate Glennon Doyle

Citate Brene Brown despre autenticitate și vulnerabilitate

40. „Dacă îți schimbi autenticitatea pentru siguranță, s-ar putea să experimentezi următoarele: anxietate, depresie, tulburări de alimentație, dependență, furie, vina, resentimente și durere inexplicabilă.”
41. „Când privesc narcisismul prin prisma vulnerabilității, văd frica bazată pe rușine de a fi obișnuit. Văd teama de a nu mă simți niciodată suficient de extraordinar pentru a fi remarcat, a fi iubitor, a aparține sau a cultiva simțul scopului.”
42. „Învăț că recunoașterea și aplecarea către disconfortul vulnerabilității ne învață cum să trăim cu bucurie, recunoștință și har.”
43. „Nostalgia este și o formă periculoasă de comparație. Gândiți-vă cât de des ne comparăm viața cu o amintire pe care nostalgia a editat-o ​​atât de complet încât nu a existat niciodată cu adevărat.”
44. „A rămâne vulnerabil este un risc pe care trebuie să-l asumăm dacă vrem să experimentăm conexiunea.”
45. „A vorbi din inimile noastre este ceea ce consider că este un curaj obișnuit.”
46. ​​„Demnitatea nu are condiții prealabile.”
47. „Vulnerabilitatea nu înseamnă a câștiga sau a pierde; înseamnă să ai curajul de a apărea și de a fi văzut atunci când nu avem control asupra rezultatului.”
48. „Vulnerabilitatea nu este slăbiciune; este cea mai mare măsură a curajului nostru.”
49. „Într-un fel, am ajuns să echivalăm succesul cu faptul că nu avem nevoie de nimeni. Mulți dintre noi suntem dispuși să întindem o mână de ajutor, dar suntem foarte reticenți în a solicita ajutor atunci când avem nevoie de el.”
50. „Împărtășesc doar atunci când nu am nevoi nesatisfăcute pe care încerc să le satisfac. Cred cu tărie că a fi vulnerabil cu un public mai larg este doar o idee bună dacă vindecarea este legată de împărtășire, nu de așteptările pe care le-aș putea avea pentru răspunsul pe care îl primesc.”
51. „Definesc vulnerabilitatea ca incertitudine, risc și expunere emoțională.”
52. „Să ne trezim în fiecare zi și să iubim pe cineva care poate sau nu ne iubește înapoi, a cărui siguranță nu o putem asigura, care poate rămâne în viața noastră sau poate pleca fără preaviz, care poate fi loial zilei în care mor sau trăda-ne mâine – asta e vulnerabilitatea.”
53. „Este în biologia noastră să avem încredere în ceea ce vedem cu ochii noștri. Acest lucru face ca viața într-o lume atent editată, supraprodusă și photoshopată să fie foarte periculoasă.”
54. „Există multe principii ale întregii inimi, dar la baza ei se află vulnerabilitatea și demnitatea; confruntându-mă cu incertitudinea, expunerea și riscurile emoționale și știind că sunt suficient.”
55. „Sentimentul nostru de merit – acea piesă extrem de importantă care ne oferă acces la iubire și apartenență – trăiește în interiorul poveștii noastre.”
56. „Oamenii care pătrund în disconfort și vulnerabilitate și spun adevărul despre poveștile lor sunt adevărații nenorociți.”
57. „Cred că a ne demni demnitatea este actul de a recunoaște că suntem sacri. Poate că îmbrățișarea vulnerabilității și depășirea amorțelii este în cele din urmă despre îngrijirea și hrănirea spiritelor noastre.”
58. „Autenticitatea este practica zilnică de a renunța la ceea ce credem că ar trebui să fim și de a îmbrățișa cine suntem.”
59. „Practicarea conștientă a autenticității în timpul celor mai profunde lupte ale noastre este modul în care invităm harul, bucuria și recunoștința în viața noastră.”
60. „Autenticitatea cere viață și iubire din toată inima – chiar și atunci când este greu, chiar și atunci când ne luptăm cu rușinea și teama de a nu fi suficient de buni și mai ales când bucuria este atât de intensă încât ne este frică să ne lăsăm să simțim asta. .”
61. „A alege autenticitatea înseamnă a cultiva curajul de a fi imperfect, de a stabili limite și de a ne permite să fim vulnerabili; exersarea compasiunii care vine din a ști că toți suntem făcuți din putere și luptă; și cultivarea conexiunii și a sentimentului de apartenență care se poate întâmpla doar atunci când credem că suntem suficienți.”
62. „Rămâneți pe propria dumneavoastră bandă. Comparația ucide creativitatea și bucuria.”
63. „Dacă nu putem face față „niciodată suficient de bun” și „cine crezi că ești”. nu putem merge mai departe.”
64. „A alege să fii curios înseamnă a alege să fii vulnerabil pentru că ne cere să ne predăm incertitudinii.”
65. „Nu am încredere într-un teolog care respinge frumusețea științei sau într-un om de știință care nu crede în puterea misterului.”
66. „Pentru mine, vulnerabilitatea a condus la anxietate, care a dus la rușine, care a dus la deconectare, ceea ce a dus la Bud Light.”
67. „Dezvoltarea este un moment în care ești provocat de univers să renunți la cine crezi că ar trebui să fii și să îmbrățișezi cine ești.”
68. „Vor fi momente când a sta singur va fi prea greu, prea înfricoșător și ne vom îndoi de capacitatea noastră de a ne face drum prin incertitudine. Cineva, undeva, va spune: „Nu o face. Nu ai ceea ce este necesar pentru a supraviețui în sălbăticie. Acesta este momentul în care ajungi în adâncul inimii tale sălbatice și îți amintești: „Eu sunt pustia.”
69. „Când ne simțim bine cu privire la alegerile pe care le facem și când ne angajăm cu lumea dintr-un loc demn. mai degrabă decât lipsa, nu simțim nevoia să judecăm și să atacăm.”

Citate Brene Brown despre morală și etică

70. „Curajul înseamnă să ne spună povestea, să nu fim imun la critici.”
71. „Rușinea corodează chiar partea din noi care crede că suntem capabili de schimbare.”
72. „Credința este un loc al misterului – unde găsim curajul de a crede în ceea ce nu putem vedea și puterea de a renunța la frica noastră de incertitudine.”
73. „Ceea ce separă privilegiul de dreptul este recunoștința.”
74. „Dorința de a apărea ne schimbă. Ne face un pic mai curajoși de fiecare dată.”
75. „Amețiți întunericul și amorțiți lumina.”
76. „Curajul este un cuvânt al inimii”.
77. „În una dintre formele sale cele mai timpurii, cuvântul „curaj” însemna „a-și spune gândurile spunându-și toată inima.”
78. „Suntem o națiune înfometată de mai multă bucurie, pentru că murim de foame din lipsă. de recunoștință.”
79. „Parcă am împărțit lumea în cei care oferă ajutor și cei care au nevoie de ajutor. Adevărul este că suntem amândoi.”
80. „Universul nu este lipsit de semnale de trezire. Suntem rapid să apăsăm butonul de amânare.”
81. „Nu putem crește când suntem rușinați și nu ne putem folosi de rușine pentru a ne schimba pe noi înșine sau pe alții.”
82. „Rușinea funcționează ca lentila cu zoom pe o cameră. Când ne simțim rușine, camera este mărită strâns și tot ceea ce vedem este sinele nostru defecte, singuri și luptăm.”
83. „Sunt prea mulți oameni astăzi care, în loc să se simtă răniți, își acționează rănirea; în loc să recunoască durerea, ei provoacă durere altora; în loc să riște să se simtă dezamăgiți, ei aleg să trăiască dezamăgiți.”
84. „Nu poți să rușini sau să subjugi oamenii să-și schimbe comportamentul.”
85. „Nimeni nu vă solicită compasiune sau empatie, astfel încât să îi puteți învăța cum să se comporte mai bine. Ei ajung la noi pentru că cred în capacitatea noastră de a ne cunoaște întunericul suficient de bine pentru a sta în întuneric cu ei.”
86. „Vreau să fiu în arenă. Vreau să fiu curajos cu viața mea. Și când alegem să îndrăznim foarte mult, ne înscriem ca să ne dăm cu piciorul în fund. Putem alege curajul sau putem alege confortul, dar nu le putem avea pe amândouă.”
87. „Integritatea înseamnă a alege curajul în locul confortului; alegând ceea ce este potrivit în locul a ceea ce este distractiv, rapid sau . uşor; și alegerea să ne exersăm valorile, mai degrabă decât pur și simplu să le mărturisim.”
88. „Trăim într-o lume în care majoritatea oamenilor încă subscriu la credința că rușinea este un instrument bun pentru a-i ține pe oameni la rând. Nu numai că este greșit, dar este și periculos.”
89. „Cruzimea este ușoară, ieftină și răspândită.”
90. „Speranța este o funcție a luptei.”
91. „Rușinea urăște când ne întindem mâna și ne spunem povestea. Urăște să aibă cuvinte înfășurate în jurul ei. Nu poate supraviețui împărtășirii.”
92. „Rușinea iubește secretul. Când ne îngropăm povestea, rușinea metastazează.”
93. „Cum ne putem aștepta ca oamenii să pună preț pe munca noastră atunci când nu ne prețuim suficient de mult pentru a stabili și a menține limite incomode

94. „Când văd că oamenii stau pe deplin în adevărul lor, sau când văd pe cineva căzând, ridică-te înapoi și spune: „La naiba. Asta m-a durut foarte mult, dar asta este important pentru mine și intru din nou’— reacția mea instinctă este: „Ce prost”.
95. „Când suntem definiți de ceea ce gândesc oamenii, ne pierdem curajul de a fi vulnerabili. Prin urmare, trebuie să fim selectivi cu privire la feedback-ul pe care îl lăsăm în viața noastră.”
96. „Dintre toate lucrurile pe care trauma ni le ia, cel mai rău este dorința – sau chiar capacitatea noastră – de a fi vulnerabili. Există o revendicare care trebuie să se întâmple.”
97. „Uneori, cel mai curajos și cel mai important lucru pe care îl poți face este să apari.”
98. „Suntem duri unul cu celălalt pentru că ne folosim unul pe celălalt ca rampă de lansare a propriei noastre deficiențe rușinoase.”
99. „Arătați-vă pentru oamenii care suferă și nu priviți în altă parte.”

Citate Brene Brown despre dragoste și adorație
100. „Să iubești pe cineva cu înverșunare, să crezi în ceva din toată inima, să sărbătorești un moment trecător în timp, să te angajezi pe deplin într-o viață care nu vine cu garanții – acestea sunt riscuri care implică vulnerabilitate și adesea durere.”
101. „Văd acum cum să deținem povestea noastră și să ne iubim pe noi înșine prin acest proces este cel mai curajos lucru pe care îl vom face vreodată.”
102. „Spiritualitatea înseamnă recunoașterea și celebrarea faptului că toți suntem legați în mod indisolubil unul de altul printr-o putere mai mare decât noi toți și că legătura noastră cu acea putere și unul cu altul se bazează pe iubire și compasiune.”
103. „Dacă avem unul sau doi oameni în viața noastră care pot sta alături de noi și pot păstra spațiu pentru poveștile noastre rușinoase și ne iubesc pentru punctele forte și luptele noastre, suntem incredibil de norocoși.”
104. „Dacă avem un prieten, sau un grup mic de prieteni sau o familie care ne îmbrățișează imperfecțiunile, vulnerabilitățile și puterea și ne umple cu sentimentul de apartenență, suntem incredibil de norocoși.”
105. „Rădăcina cuvântului curaj este „cor” – cuvântul latin pentru inimă.”
106. „Oamenii plini de compasiune cer ceea ce au nevoie. Ei spun nu când trebuie, iar când spun da, vorbesc serios. Sunt plini de compasiune pentru că limitele lor îi feresc de resentimente.”
107. „Până când nu putem primi cu inima deschisă, nu dăm niciodată cu inima deschisă.”
108. „Doar pentru că cineva nu este dispus sau capabil să ne iubească, nu înseamnă că nu suntem iubiți.”
109. „Iată ce se află cu adevărat în inima întregii inimi – demn acum; nu dacă, nu când. Suntem demni de iubire și apartenență acum. Chiar în acest moment. Așa cum este.”
110. „Compasiunea nu este o virtute – este un angajament. Nu este ceva ce avem sau nu avem – este ceva ce alegem să exersăm.”
111. „Să ne iubim pe noi înșine și să ne sprijinim unul pe altul în procesul de a deveni reali este poate cel mai mare act de îndrăzneală enormă.”
112. „Cei care se simt iubitori, care iubesc și care experimentează apartenența pur și simplu cred că sunt demni de iubire și apartenență.”
113. „Suficiența nu este cu doi pași mai sus față de sărăcie sau cu un pas mai departe de abundență. Nu este o măsură de abia suficient sau mai mult decât suficient. Suficiența nu este deloc o sumă. Este o experiență, un context pe care îl generăm, o declarație, o cunoaștere că este suficient și că suntem destui.”
114. „Uneori, când ne batem pe noi înșine, trebuie să ne oprim și să spunem acelei voci hărțuitoare din interior: „Omule, fac tot ce pot în acest moment.”
115. „Dar ceea ce știm acum este: că atunci când ne negăm emoția, ea ne stăpânește. Când ne deținem emoțiile, ne putem reconstrui și ne putem găsi calea prin durere.”
116. „Nu putem să ne ignorăm durerea și să simțim compasiune pentru ea în același timp.”
117. „Uneori, cel mai periculos lucru pentru copii este tăcerea care le permite să-și construiască propriile povești – povești care aproape întotdeauna îi aruncă drept singuri și nedemni de iubire și apartenență.”
118. „Când doi oameni se relaționează unul cu celălalt în mod autentic și uman, Dumnezeu este electricitatea care se răspândește între ei.”
119. „Marca unei inimi sălbatice este trăirea paradoxului iubirii în viețile noastre. Este abilitatea de a fi dur și tandru, emoționat și speriat, curajos și frică – totul în același moment. Se manifestă în vulnerabilitatea și curajul nostru, fiind deopotrivă feroce și amabil.”
120. „Când am renunțat să încerc să fiu totul pentru toată lumea, am avut mult mai mult timp, atenție, dragoste și conexiune pentru oamenii importanți din viața mea.”
121. „Granițele sunt grele atunci când vrei să fii plăcut și când ești încântat, hotărât să fii ușor, distractiv și flexibil.”
122. „Harul te va duce în locuri în care nu se poate împotrivi.”
123. „Suntem cablați să ne conectăm cu ceilalți. Este ceea ce dă scop și sens vieții noastre, iar fără ea există suferință.”
124. „Când suntem anxioși, deconectați, vulnerabili, singuri și ne simțim neputincioși, băutura, mâncarea și munca și orele nesfârșite online ne simt ca confort; dar, în realitate, ei își aruncă doar umbrele lungi asupra vieților noastre.”
125. „Putem vorbi despre curaj, dragoste și compasiune până când sună ca un magazin de felicitări, dar dacă nu suntem dispuși să avem o conversație sinceră despre ceea ce ne împiedică să le punem în practică în viața de zi cu zi, nu ne vom schimba niciodată. Niciodata.”
126. „Dacă vrem să dăm sens, trebuie să facem artă. Gătiți, scrieți, desenați, pictați, pictați, albumul de însemnări, faceți fotografii, colajați, tricotați, reconstruiți un motor, sculptați, dansați, decorați, acționați, cântați – nu contează. Atâta timp cât creăm, cultivăm sens.”
127. „Nu putem iubi pe ceilalți decât atât de mult cât ne iubim pe noi înșine.”
128. „Neliniștea nu înseamnă concentrarea asupra neantului; este vorba de crearea unei poieni. Ne deschidem un spațiu emoțional fără dezordine și ne permitem să simțim și să gândim, să visăm și să ne întrebăm.”
129. „Ne place să vedem adevărul brut și deschiderea în alți oameni, dar ne este frică să le lăsăm să vadă în noi. Ne este teamă că adevărul nostru nu este suficient – că ceea ce avem de oferit nu este suficient fără clopoței și fluiere, fără editare și impresionare.”

Citate Brene Brown despre viața și legăturile cu ceilalți

130. „Când nu reușim să stabilim limite și să-i tragem pe oameni la răspundere, ne simțim folosiți și maltratați. Acesta este motivul pentru care uneori atacăm cine sunt ei, ceea ce este mult mai dureros decât abordarea unui comportament sau a unei alegeri.”
131. „Practicarea spiritualității aduce un sentiment de perspectivă, sens și scop vieților noastre.”
132. „Dacă împărtășim povestea noastră rușine cu persoana greșită, ea poate deveni cu ușurință încă o bucată de resturi zburătoare într-o furtună deja periculoasă.”
133. „Poveștile noastre nu sunt destinate tuturor.”
134. „Dacă vrei să faci o diferență, data viitoare când vezi că cineva este crud cu o altă ființă umană, ia-o personal. Luați-o personal pentru că este personal!”
135. „Încetează să te plimbi prin lume căutând confirmarea că nu-ți aparține. Îl vei găsi întotdeauna pentru că ai făcut din asta misiunea ta.”
136. „Conexiunea este motivul pentru care suntem aici; este ceea ce dă scop și sens vieții noastre.”
137. „Nu mai curăța fețele oamenilor pentru dovezi că nu ești suficient. Îl vei găsi întotdeauna pentru că ai făcut din el scopul tău.”
138. „Puterea pe care o deține conexiunea în viața noastră a fost confirmată atunci când principala preocupare cu privire la conexiune a apărut ca frica de deconectare – teama că ceva ce am făcut sau nu am reușit să facem, ceva despre cine suntem sau de unde venim, a ne-a făcut neiubitori și nedemni de legătură.”
139. „Adevărata apartenență și stima de sine nu sunt bunuri; nu negociem valoarea lor cu lumea.”
140. „Când atașăm judecata primirii ajutorului, conștient sau fără știință, acordăm judecată acordării de ajutor.”
141. „Una dintre cele mai mari bariere în calea conexiunii este importanța culturală pe care o acordăm să o facem singuri.”
142. „Adevărata apartenență este practica spirituală de a crede în tine și de a-ți aparține atât de profund încât să poți împărtăși cu lumea cel mai autentic sinele tău și să găsești sacralitatea atât în ​​a fi parte din ceva, cât și în a sta singur în pustie.”
143. „Adevărata apartenență nu necesită să schimbi cine ești; cere să fii cine ești.”
144. „Poate că poveștile sunt doar date cu suflet.”
145. „Nimic nu mi-a transformat viața mai mult decât să realizez că este o pierdere de timp să îmi evaluez demnitatea cântărind reacția oamenilor din tribune.”
146. „Nu întreba de ce are nevoie lumea. Întreabă ce te face să prinzi viață și du-te și fă-o. Pentru că lumea are nevoie de oameni care au prins viață.”
147. „Adesea spun că Inima este ca Steaua Polară – nu ajungem niciodată cu adevărat, dar știm cu siguranță dacă ne îndreptăm în direcția cea bună.”
148. „Nu trebuie să facem totul singuri. Nu am fost meniți să facem niciodată.”
149. „A trăi o viață conectată înseamnă, în cele din urmă, să stabiliți limite, să petreceți mai puțin timp și energie pentru a vă ocupa și de a câștiga oameni care nu contează și să vedeți valoarea de a lucra la cultivarea conexiunii cu familia și prietenii apropiați.”
150. „La sfârșitul zilei, la sfârșitul săptămânii, la sfârșitul vieții, vreau să spun că am contribuit mai mult decât am criticat.”

Îndrăznești să arăți altora vulnerabilitatea și autenticitatea ta
Pentru a fi cu adevărat puternic, trebuie să-și confrunte mai întâi vulnerabilitățile – slăbiciunile, defectele și imperfecțiunile sale. În lumea de astăzi, suntem învățați că dacă suntem capabili să ne suprimăm sentimentele, asta arată putere și putere. Cu toate acestea, acesta este exact opusul constatărilor lui Brene Brown. Pentru ea, a le arăta altora latura ta vulnerabilă este orice altceva decât slăbiciune, pentru că doar prin putere și curaj putem arăta celorlalți o latură diferită, mai „imperfectă” a noastră. Ar trebui să îndrăznim să acceptăm cine suntem pentru ceea ce suntem – să ne confruntăm cu defectele și să mergem înainte pentru a atinge excelența. Pentru că, la sfârșitul zilei, ceea ce ar trebui să ne străduim cu adevărat nu este perfecțiunea, ci cea mai bună versiune a noastră.
Care dintre aceste citate Brene Brown v-a frapat cel mai mult
Ești gata să-ți îmbrățișezi defectele pentru a deveni cea mai bună versiune a ta
Hai să avem o discuție în secțiunea de comentarii de mai jos.