Am adunat aceste citate Stevie Nicks pentru a te ajuta să crezi în tine și să devii cel mai bun cu putință.
Stevie Nicks a fost menționată drept regina rock and roll-ului de generații.
Vocea ei unică și stilul ei diferit sunt lucrurile care captează atenția tuturor. Chiar și astăzi, ea este încă o persoană foarte faimoasă în toate generațiile.
Află mai multe despre această legendă citind această colecție pe care am pregătit-o pentru tine. Împărtășește-l cu prietenii tăi și inspiră-te împreună.
Începe aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Tom Petty și citate Stevie Wonder.

Cele mai bune citate ale lui Stevie Nicks

1. „Sunt destul de neînfricat și știi de ce pentru
că nu mă descurc foarte bine cu frica. Nu sunt o persoană bună îngrozită.”
2. „Bunătatea ta este cea care te poartă. Nu este vorba despre câți ani ai, cât de tânără, cât de frumoasă ești sau cât de scurtă este fusta ta. Ce este, este ceea ce iese din inima ta. Dacă ești amabil, ai câștigat jocul.”
3. „Viața mea este o dovadă a credinței că, dacă vrei ceva, poți să faci să se întâmple.”
4. „Îmi voi petrece viața scriind poezii, transformându-le în muzică care îi va afecta pe oameni și le va atinge inimile.”
5. „Trăiesc în tărâmul posibilităților romantice.”
6. „Nu am frică, am doar iubire.”
7. „Cu toții avem cu adevărat multă magie – doar cei dintre noi care alegem să o acceptăm sunt cei care o înțelegem cu adevărat.”
8. „Dacă ai frică de scenă, nu dispare niciodată. Dar apoi mă întreb, este cheia acelei performanțe magice din cauza fricii

9. „Poate că am fost împreună într-o altă viață. Într-un univers paralel, poate că drumurile noastre nu ar trebui să se încrucișeze de două ori, poate că brațele tale nu ar trebui să mă înconjoare.”
10. „Sunt în sfârșit liber. Acum pot să fac toate acele lucruri pe care mi-am dorit dintotdeauna să le fac.”
11. „Dar niciodată nu am fost o mare albastră calmă, am fost întotdeauna o furtună.”
12. „Am propria mea viață. Și sunt mai puternic decât știi.”
13. „Cred că am fost cu siguranță trimis aici să iau oamenii pentru puțin timp, pentru a-i face fericiți.”
14. „Nu vei scăpa niciodată de sunetul femeii care te iubește.”

Citate celebre Stevie Nicks
15. „Până la cinci ani, eram o mică divă.”
16. „Fetele mici cred că este necesar să-și pună toate afacerile pe MySpace și Facebook, iar eu cred că este o rușine – sunt doar despre mister.”
17. „Întotdeauna există magie care trebuie invocată în orice moment.”
18. „Cred că toți au mers prea departe. Blugii li s-au lăsat prea jos, topurile au devenit prea transparente. Personal, cred că sexy înseamnă să te menții misterioasă. Sunt cu adevărat o fată de modă veche și cred că sunt total sexy.”
19. „Cred că dacă tocmai mi-aș fi făcut cariera solo și aș fi putut să fiu doar eu, probabil că aș fi fost mai egocentizat decât eram. A fi într-un grup de cinci într-adevăr îți menține egoul pe loc. Nu este la fel de ușor să devii total îngâmfat când ești într-o trupă.”
20. „Cred că are mai mult decât o trupă rock and roll.”
21. „Am fost întotdeauna disponibil să mai încerc. Într-un fel ciudat, mi s-a părut ca și cum am fi fost despărțiți doar de un an. Unele lucruri pe care pur și simplu nu le uiți niciodată.”
22. „Ce a făcut vreodată rock and roll-ul pentru noi
Totul.”
23. „Singuratatea unei aventuri de o noapte este greu de acceptat.”
24. „Dacă ești o fată neatrăgătoare care încearcă să fie frumoasă cu botox, uită-l. Dacă ești o fată frumoasă care încearcă să fie frumoasă cu botox, vei arăta de parcă ești supărată tot timpul.”
25. „A fi capabil să am grijă de mine este ceva pe care mama mi l-a insuflat cu adevărat.”
26. „Tu trăiești prin lumina lunii, iar eu trăiesc prin dorință.”
27. „Este ca o pisică în întuneric și apoi este în întuneric. Ea își stăpânește viața ca o alarcă bună și când cerul este fără stele. Toată viața ta nu ai văzut niciodată o femeie luată de vânt. Ai rămâne dacă ea ți-ar fi promis raiul
. Vei câștiga vreodată

28. „Nu plec în fața adversității și nu am făcut-o niciodată.”
29. „Când crești ca o fată, lumea îți spune lucrurile pe care ar trebui să fii – emoțional, iubitor, frumos, dorit. Și atunci când ești acele lucruri, lumea îți spune că sunt inferioare – ilogice, slabe, zadarnice, goale.”

Citate inspirate de Stevie Nicks

30. „Nu fi o doamnă. Fii o legendă.”
31. „Tot ce mi-am dorit a fost să știu că visezi.”
32. „Este corect să joci așa cum simți. Dar ascultă cu atenție sunetul singurătății tale. Așa cum bătăile inimii te înnebunește în liniștea de a-ți aminti ce ai avut și ce ai pierdut.”
33. „Am venit aici cu un motiv. Nu am venit aici ca să fiu mamă. Nu am venit aici să fiu călugăriță. Și nu am venit aici să fiu doamnă de curățenie. Am venit aici ca să fiu poet.”
34. „Vezi, cred că trăiești pe pământ de un anumit număr de ori până când termini ceea ce trebuia să faci aici. Și apoi mergi mai departe. Nu cred că mă voi întoarce aici. Cred că am terminat.”
35. „Când suntem sus pe scenă, cântând cântece unul altuia, probabil că ne spunem mai multe decât am face vreodată în viața reală. Dacă mi-ai oferi o aventură de dragoste pasională și mi-ai oferi un rol de mare preoteasă într-un castel fabulos deasupra unei stânci unde pot doar, ca, să trăiesc un tip foarte spiritual de bibliotecă-religioasă-comunind-cu-stelele, învățând un fel de existență, o să merg după marea preoteasă.”
36. „Atemporal este creatura care este înțeleaptă. Și atemporal este prizonierul deghizat.”
37. „Nu voi fi niciodată în stil, dar voi fi întotdeauna diferit.”
38. „Marea își schimbă culoarea, dar marea nu se schimbă.”
39. „Toți ceilalți se schimbă. Eu nu mă schimb.”
40. „Vrei ca oamenii să-și amintească de tine pentru harul tău.”
41. „Majoritatea femeilor nu ar fi fericite că sunt eu. Oamenii spun: „Dar ești singur.”
42. „Vreau să fiu potrivit vârstei. Nu vreau să fiu fata pe care o vezi plecând și arată 25 de ani, apoi se întoarce și arată 90.”
43. „Dacă aș avea viața de trăit, nu aș visa niciodată.”
44. „Nu mi-e frică deloc de asta. Dar încerc să fac cât de mult pot, pentru că nu știi cât timp vei fi aici.”

Citate Stevie Nicks despre dragoste și relații

45. „Dragostea este la doar o stea bună distanță.”
46. ​​„Am avut multe relații cu adevărat minunate, dar ele par să ajungă întotdeauna în geanta aia. Asta e partea cea mai tristă pentru mine, cred.”
47. „Relația în care ai fost s-a încheiat, sa încheiat cu mult timp în urmă și trebuie să mergi mai departe.”
48. „Tunetul se întâmplă doar când plouă. Jucătorii te iubesc doar când joacă.”
49. „M-am culcat cu dragoste și m-am trezit cu minciuni. Ce este totul, merită doar inima pe care o poate măsura.”
50. „Sper că vei găsi dragostea. Propriile voastre planuri de dragoste.”
51. „Dacă soarele încălzește ploaia și ploaia stinge soarele. De ce cea mai mare dragoste devine cea mai mare durere
De ce cea mai mare iubire devine cea mai mare durere

52. „Așa că, dacă vrei cu adevărat să te salvezi de o mulțime de dureri de inimă, nu te îndrăgosti de cineva dintr-o trupă. Doar nu.”
53. „Dacă vrei să găsești pe cineva și vrei să fii căsătorit și vrei să ai copii, nu-l face un star rock.”
54. „Știi, bărbatul visurilor mele s-ar putea să treacă mâine după colț. Sunt mai bătrân și mai înțelept și cred că mi-aș face o prietenă grozavă.”
55. „Dragostea este un cuvânt pe care unii îl întrețin. Dacă îl găsești, ai câștigat jocul.”
56. „Nu-mi mai târâi inima în jur.”
57. „Bărbații vor ieși la drum și vor găsi alte femei.”
58. „Generația mea a luptat foarte mult pentru feminism și noi am luptat foarte mult pentru a nu fi etichetată, deoarece trebuia să ai un soț sau trebuia să fii într-o relație, sau cumva nu erai o tipă cool.”
59. „El și cu mine eram la fel de compatibili ca un șobolan și un boa constrictor.”

Citate Stevie Nicks despre pasiunea și scrisul ei
60. „Dar când mi se întâmplă ceva, simt că este de datoria mea să împărtășesc asta cu voi toți. Vreau să mă duc imediat la birou și să încep să scriu despre asta.”
61. „Țin un jurnal. Am notat totul. Într-o zi, va trebui să scriu o carte care să spună tuturor cum au fost ultimii 15 ani. Este ceva ce am supraviețuit.”
62. „Voi scrie melodiile pe care oamenii nu le pot scrie singuri.”
63. „Nu ai nevoie de ajutor pentru a scrie o melodie. Trebuie doar să treci peste această experiență care te-a deranjat atât de rău.”
64. „A fost ziua mea de 16 ani. Mama și tata mi-au dat chitara mea clasică Goya în acea zi. M-am așezat, am scris acest cântec și am știut doar că acesta este singurul lucru pe care l-am putut face cu adevărat – să scriu cântece și să le cânt oamenilor.”
65. „Vrei să fii un artist și un scriitor, sau o soție și un amant
. Cu copiii, focalizarea ta se schimbă. Nu vreau să merg la întâlnirile PTA.”
66. „O, oglindă pe cer, ce este dragostea
Poate copilul din inima mea să se ridice deasupra
Pot să navighez prin mareele schimbătoare ale oceanului
Pot să mă descurc cu anotimpurile vieții mele

67. „Ceea ce vrea un scriitor să facă este să pună lucruri afară și fă-i pe oameni să se gândească la asta în mintea lor până când dintr-o dată devine ceva mult mai important decât pornirea stereo”.
68. „Există o parte din mine care trebuie să depindă de fantezie, pentru că dacă nu poți fi oarecum o persoană fantastică, atunci nu poți scrie.”
69. „Dacă poți găsi o pasiune la o vârstă fragedă, undeva între 15 și 30 de ani, dacă poți găsi acea pasiune, pot să-ți garantez aproape că poți avea 65 de ani și în continuare să iubești acea pasiune și să ai un motiv să dansezi. din pat și pe hol în fiecare dimineață.”

Citate Stevie Nicks care vorbesc despre muzica și cariera ei

70. „Să cânt este dragostea vieții mele, dar eram gata să renunț la toate pentru că nu mă puteam descurca pe oameni care vorbeau despre cât de gras eram.”
71. „Oamenii care nu mai pot să cânte și care au avut voci grozave sunt cei care au plecat timp de cinci ani și apoi au decis să se întoarcă. Și pur și simplu nu poți reveni. Revenirile nu sunt bune. Trebuie doar să continui să cânți. Sau continuă să dansezi.”
72. „Când ești într-o trupă cu trei scriitori, trei scriitori grozavi, primești doar o treime din chestia cu scriitorii. Deci, acesta este motivul pentru care am făcut o carieră solo. Și asta a fost, știi, când i-am spus lui Fleetwood Mac că voi face asta, au fost desigur îngroziți că voi face acea înregistrare și apoi că voi renunța.”
73. „Nu aveam de gând să fiu o cântăreață proastă. Aveam să fiu mult mai mult decât atât.”
74. „Totul din acest disc este ceea ce am vrut cu adevărat să spun și am revenit la poetul pe care l-am crezut întotdeauna că sunt.”
75. „Chiar și în zilele mele foarte proaste și drogate, nu am plecat. Am mai făcut turnee, încă am făcut interviuri. Nu am renunțat niciodată la luptă. De aceea sunt ceea ce sunt astăzi, pentru că nu am plecat. Și cred că am făcut alegerea corectă.”
76. „Rock-ul și menopauza nu se amestecă. Nu este bine. E nasol. Și în fiecare zi mă lupt cu ea până la moarte sau, cel puțin, nu mă las să mă ia în stăpânire.”
77. „A fost greu când exersezi atât de mult și suni atât de bine și toată lumea îți spune că ar trebui să faci altceva.”
78. „Am preferat să nu fiu încărcat cu un instrument mare. Dacă ești în spatele unei chitare, te obișnuiești să fii în spatele unei chitare și nu prea cântă pentru că nu poți. Am vrut să pot să mă țin de microfon și să cânt.”
79. „Fac o mulțime de interviuri și chestii. Tânjesc după zilele în care mă trezesc, să nu trebuiască să mă machiez și să mă părăsesc și să merg doar la studio.”
80. „Nu prea îmi place să fiu filmat.”
81. „Am spus: „În loc să merg în direcția în care merg multe dintre cântărețele, voi fi foarte, foarte sexy sub 18 kilograme de șifon și dantelă și catifea – voi avea mistică.”
82 „Mă simt cu adevărat binecuvântat să fiu Gemenii care sunt și să pot sări înainte și înapoi între cariera mea solo și Fleetwood Mac.”
83. „Dacă trebuie să muncești atât de mult ca să arăți sexy, atunci poate că nu ai fost atât de sexy până la urmă. Poate că muzica ta nu are senzualitate, poate că muzica ta este plictisitoare, într-adevăr, că nu ai de ales decât să-ți faci drumul pelvini printr-un videoclip pop într-un bikini de piele pentru a-i scăpa mediocritatea — ar putea fi indicat să faci altceva. .”
84. „Cealaltă familie a mea este Fleetwood Mac. Nu am nevoie de bani, dar există o nevoie emoțională de a pleca din nou la drum. Există o dragoste acolo – suntem o trupă de frați.”

Citate Stevie Nicks despre adevăr și realitate

85. „Înecându-se în marea iubirii, unde toată lumea ar vrea să se înece.”
86. „Dacă crezi în destin – ceea ce eu cred – se pare că viața mea a fost destul de planificată. Se pare că ar fi fost cineva acolo sus, care mișca jucătorii de șah. Și eu eram regina albă și tocmai m-am dus acolo unde am fost mutat.”
87. „Cred că există o anumită cantitate de misticism pe care toate femeile ar trebui să o aibă, că nu ar trebui să-ți spui niciodată toate secretele, că nu ar trebui să spui niciodată tuturor despre tine.”
88. „Când ești rănit sau furios, lasă-ți drumul accesând umilința ta.”
89. „O rană se agravează când este tratată cu neglijență.”
90. „Nu sunt vrăjitoare. Îmi place Halloween-ul și am crezut că blondele arată mai slabe în negru.”
91. „Cred cu totul în magie. Pentru că viața mea, cred, a fost foarte magică, iar lucrurile magice s-au adeverit pentru mine din când în când.”
92. „Nu trebuie să avem pe cineva care să se asigure că ne plătește facturile de pe piață. E ca și cum am avea un singur motiv să iubim și acesta este ideea reală a iubirii.”
93. „Nu o asculta, ascultă prin ea.”
94. „Acum douăzeci de ani, m-am așezat și am decis că voi crea o imagine cu adevărat minunată, o imagine de neuitat. Și acum sunt cam blocat cu asta. E ca și când nu-mi port chestiile mele friguroase, de țigan, oamenii se uită la mine de genul: „Ce e în neregulă
‘”
95. „Când ești bogat și faimos, ești forța dominantă într-o relație, chiar dacă te străduiești din greu să nu fii. Am vorbit să sacrific totul pentru Fleetwood Mac, dar acum îmi dau seama că este pur și simplu singurul lucru pe care mi-am dorit vreodată să-l fac.”
96. „Nu poți să fii pur și simplu un slăbănog și apoi un an și jumătate sau doi ani mai târziu decizi să nu mai fii slăbănog. Pentru că oamenii te vor trata întotdeauna ca pe un prost odată ce au decis că asta ești.”
97. „Nu mi-ar plăcea să fiu în filme. Oamenii de film sunt ciudați. Ei trăiesc o viață diferită de cea a muzicienilor.”
98. „Și atunci am știut, așa cum știu acum, că mai am atât de multe de făcut.”
99. „Trebuie să fii puternic și dur și inteligent și inteligent și să planifici ce vei spune și să știi cine ești. Pentru ca oamenii să primească asta imediat. Pentru că atunci vor fi mereu grozavi pentru tine. Și întotdeauna te vor trata cu respect.”

Citate grozave de Stevie Nicks, pe care le vei aminti

100. „Este prima dată când îmi amintesc că am fost speriat că Statele Unite s-ar putea încurca și ni se va întâmpla ceva groaznic.”
101. „În comparație cu cei opt ani pe care i-am petrecut pe Klonopin, cocaina și brandy-ul câștigă cu siguranță. Dacă ești vreodată într-o farmacie și te pun pe Klonopin, fugi de acolo țipând.”
102. „Chiar și cele mai bune intenții se întorc într-o zi. Nimeni nu are dreptate tot timpul.”
103. „Timpul te vrajă, dar nu mă vei uita. Știu că te-aș fi putut iubi, dar nu m-ai lăsat. Te voi urma până când sunetul vocii mele te va bântui.”
104. „Sunt zile în care jur că aș putea zbura ca un vultur și ore întunecate disperate când nimeni nu-mi vede brațele întinse triumfătoare pe vârful muntelui. Capul cu mâinile în jos pe genunchi.”
105. „Sunt obsedat de iluminat. Sunt în mod constant la cumpărături pentru diferite becuri. Îmi plac becurile curcubeu. Și, de asemenea, nu ar trebui să trăiești fără dimmere. Viața este totul despre iluminare.”
106. „Am luat o decizie conștientă că nu aveam de gând să am copii. Nu am vrut ca alții să-i crească, iar eu însumi să am grijă de ei mi-ar împiedica să fiu muzician și scriitor.”
107. „Suntem la fel de buni ca și bărbații – și poate mai buni și mai deștepți.”
108. „Acum iată-mă din nou, văd viziunile de cristal. Îmi păstrez viziunile pentru mine.”
109. „Eu schițez fețele cu susul în jos pentru că este ca și cum desen din partea stângă a creierului sau din partea dreaptă a creierului. Nu am luat o lecție de artă în viața mea.”
110. „Nu-mi plac anii care trec. La fel de curând aș rămâne la 45 de ani. Dar e în regulă pentru că mă simt mult mai bine decât mă simțeam la 35 de ani.”
111. „Simt că lumea se află într-un loc cu adevărat periculos și mă sperie.”
112. „Sunt foarte mândru că în sfârșit o femeie a fost aleasă ca candidată la președintele Statelor Unite, pentru că întotdeauna am simțit că femeile ar trebui tratate ca niște cetățeni de primă clasă.”
113. „Compozitoarea rock and roll country-pop s-a întors, iar numele ei este Taylor Swift. Și femeile ca ea sunt cele care vor salva afacerea muzicală.”
114. „Pot fi. În mod normal, nu încerc să fiu. De fapt, au existat câteva recenzii, care mi-au plăcut – care spuneau că nu am încercat să-mi vând emisiunea despre sex, că mi-am cântat emisiunea. Pe de altă parte, știu că sunt drăguț. Pot dansa. Nu am o figură rea. Știu exact ce sunt. Cu siguranță nu sunt o frumusețe grozavă. Știu exact cât de departe pot merge.”

Citate Stevie Nicks despre călătoria ei în viață

115. „Întotdeauna mi-au plăcut hainele lungi și fluide. Obișnuiam să scotocim prin cuferele bunicii mele încercând să le găsesc.”
116. „De 70 de nopți, chiar prin America, am fost acolo cu doi foști iubiți și am cântat melodii care sunt atât de specifice despre fiecare dintre noi, pur și simplu nu ai ști. Suntem prieteni acum, dar nu putem uita ce s-a întâmplat între noi.”
117. „Îmi place pielea și iubesc dantela, dar nu neapărat împreună. Probabil că sunt cel mai fericit într-o rochie lungă de catifea neagră, cizme negre de piele de căprioară și un fel de înveliș cu adevărat frumos decât sunt în orice altceva. Nici măcar nu am o pereche de blugi.”
118. „L-am urât pe Chris, fratele meu. Îl trăgeam de păr și îl loveam cu piciorul, până când într-o zi tatăl meu îi dădea permisiunea să riposteze. Îmi voi cere scuze pentru tot restul vieții mele.”
119. „Am urmărit-o o dată pe Janis – am deschis-o pentru ea – și a fost singura dată când am văzut-o vreodată. Am deschis pentru Jimi Hendrix. A trebuit să stau pe marginea scenei și să-l privesc timp de două ore și apoi a murit. Dar am primit esența înainte ca ei să plece.”
120. „Este uimitor, pentru că uneori, când suntem pe scenă, simt că cineva doar mișcă piesele. Eu doar spun: „Doamne, nu avem niciun control asupra asta”. Și asta e magie.”
121. „Cele mai multe trupe au proiecte secundare și nu este considerat o amenințare cu moartea, așa cum se spunea, cu The Beatles.”
122. „Lucru cu adevărat incredibil este că ne dăm seama că poți să dai un concert de două ore și jumătate fără să fii mare și să te distrezi în continuare.”
123. „Nu am vrut să arăt ca nimeni altcineva – ca Janis Joplin sau Grace Slick. De aceea nu am fost niciodată la niciunul dintre marii designeri.”
124. „Este foarte greu când te desparți de cineva, sau cineva se desparte de tine și ești în această trupă – ghici pe cine trebuie să vezi a doua zi în hotelul din sala de mic dejun
Acea persoană.”
125. „Dar nu mă simt singur. Mă simt foarte nesingur.”
126. „Timpul te face mai îndrăzneț. Chiar și copiii îmbătrânesc și eu îmbătrânesc.”
127. „Și luna nu strălucește niciodată fără să-mi aducă vise și soarele nu strălucește niciodată. Dar văd ochii strălucitori. Mă întind lângă draga mea, viața mea.”
128. „Prince și cu mine eram doar prieteni. Cred că ar fi fost fericit să fi avut o relație.”
129. „Am avut Botox și l-am urât. Timp de patru luni lungi, am arătat ca o altă persoană.”

Mai multe citate Stevie Nicks

130. „Dar pentru mine, știam că, dacă aș avea un copil, ar trebui să am grijă de acel copil și nu aș fi fost mulțumit că o dădacă ar avea grijă de copilul meu și ar fi intrat în cameră și să-mi pun copilul să alerge prin cameră la o altă femeie.”
131. „Și ea a râs și a plâns și a încercat să-l batjocorească.”
132. „Mi-a fost frică să mă schimb pentru că mi-am construit viața în jurul tău.”
133. „Klonopin – mai mortal decât coca-cola.”
134. „Nu-mi place acel sentiment „înfricoșător” și mă uit la știri în fiecare zi din cauza asta. Va fi greu să rezolv toate aceste probleme care mi se par absolut imposibil de rezolvat.”
135. „Oricum voi juca mereu „Stand Back”. Și Prince va sta mereu în spatele meu de fiecare dată când o fac.”
136. „Fiecare fată și băiat – dacă alegi așa – ar trebui să ia ceva balet. Pentru că baletul îți dă har. Vă oferă posibilitatea de a lucra cu mâinile. Totul ține de mâinile tale.”
137. „Dacă vezi pe cineva alergând pe stradă gol în fiecare zi, nu te mai uita în sus.”
138. „Mă uit în jur la toate fetele cântărețe și cred că toți sunt copiii mei și toți vor face asta. Și da, poate i-am inspirat pentru că am trecut prin multe și am avut aceleași probleme pe care le vor avea și ei. Trebuie să renunți la multe pentru asta.”
139. „Totuși, n-aș fi fost niciodată actriță, pentru că mi-am dat seama devreme în viața mea, ca în clasa a șasea, că sunt o actriță groaznică.”
140. „Klonopinul este un drog oribil și periculos.”

Care dintre aceste citate Stevie Nicks te-a inspirat să fii cel mai bun care poți fi

Stevie Nicks sa născut pentru a fi compozitor, interpret și cântăreț. Dintre toate reginele rock and roll, nu poți găsi pe cineva ca ea. Ea a fost zeița muzicii în timpul ei.
Ea a făcut istorie ca prima artistă femeie introdusă în sala faimei rock and roll. Măturând întreaga lume prin faima și succesul ei, nu poți nega faptul că este o legendă.
Cu toate acestea, a avut și o carieră dezastruoasă și o viață amoroasă eșuată. Din fericire, este suficient de puternică pentru a lupta împotriva tuturor provocărilor pe care le întâmpină de-a lungul vieții.
Stevie Nicks ne-a învățat că viața ta este a ta și că ești mai puternic decât știi. Continuă să lupți pentru că în jurul tău este magie.
Care dintre aceste citate ale lui Stevie Nicks este preferatul tău
Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.