Dacă te confrunți cu provocările vieții și schimbările din rutina ta, această colecție de citate Kenny Powers este perfectă pentru tine.
În serialul de comedie de succes al lui Danny McBride, Eastbound & Down, Kenny Powers este un cunoscut jucător de baseball.
După o serie de înfrângeri în ligile majore, se întoarce în orașul natal pentru a lucra ca profesor suplinitor de educație fizică.
La fel ca ceea ce a experimentat, este cu adevărat dificil să facem față schimbărilor din rutina noastră.
Aflați mai multe despre realizările sale prin această colecție.
Începeți să citiți lista completă aici.

Cele mai bune citate Kenny Powers
1. „Nu există nici un sentiment mai bun decât să câștigi, să dai oponentului tău lovitura mortală, apoi să stai deasupra corpului său fără viață în timp ce lumea din jurul tău sare în picioare, căzând una peste cealaltă pentru a simți un gust al eroului tău. Omul imatur se delectează cu asemenea adulări. Omul matur, însă, nu sărbătorește, pentru că știe că fiecare victorie este doar un precursor al unui alt test nenorocit.”
2. „Fac sport adevărat. Nu încerc să fii cel mai bun la antrenament. La naiba cu tipul ăsta.”
3. „Rămâneți la școală. Lupta impotriva puterii. Nu te droghezi. Dacă, desigur, nu le faci cu mine.”
4. „Sigur, am fost numit xenofob, dar adevărul este că nu sunt. Sincer, simt că America este cea mai bună țară, iar celelalte țări nu sunt la fel de bune. Asta se numea patriotism.”
5. „Când fundul meu avea 19 ani, am schimbat fața baseballului profesionist. Mi s-au înmânat cheile regatului. Oferte de mai multe milioane de dolari. Avize. Toți voiau o bucată din rahatul meu. Doar un om cu o minte pentru victorie și un braț ca un nenorocit de canon. Dar uneori, când aduci tunetul, te pierzi în furtună.”
6. „Întrebați pe oricine de acolo și vă vor spune că baza unui mare jucător de baseball începe cu înțelegerea unor elemente fundamentale de bază. Alergare, stretching, condiționare fizică. Acestea sunt lucrurile care vă pregătesc corpul pentru numeroasele provocări cu care se confruntă un jucător de baseball.”
7. „Nu este un mister că fundul a fost întotdeauna cel mai mare dușman al țâțelor. Este aproape ca o chestie musulman-evreiască, dar cu țâțe și fund.”
8. „Dacă ai ceva ce vrei să spui, atunci spune-l. Ne poți economisi mult timp cu această al naibii de lecție de istorie fără rost în această sală al naibii de înfiorătoare, neimpresionantă. Nu-mi place aici. Este groaznic.”
9. „E ca la naiba de Cocktoberfest aici. Și eu sunt emoționat, dar să nu ne atingem, bine

10. „Neînfricat, știam că jocul era al meu să câștig. La fel ca în viață, toate succesele mele depind de mine. Eu sunt omul care are mingea, sunt omul care o poate arunca mai repede decât dracu. De aceea sunt mai bun decât toată lumea din lume. Sărută-mă în fund și suge-mi pula, toată lumea.”
11. „Sunt sătul și obosit să port toată greutatea, antrenorii și proprietarii nu îmi dau rahatul de care am nevoie pentru a câștiga. Atlanta, ești la naiba. Kenny Powers este acum agent liber. Să cumpărăm barul și să fim prostiți. Plătește-mă, cățea!”
12. „Am toate atențiile tuturor
. Atenție, vă rog. Pentru cei care nu știu cine sunt, numele meu este Kenny Powers. Și oricât de ciudat și de ciudat ar părea, am fost profesor aici. Dar acum mă întorc la tine. Un învingător, un campion, un om care a învins fața baseballului mexican, ca să nu-mi recuperez vechiul loc de muncă – la naiba cu zgomotul ăsta.”
13. „Sunt treaz și gata să distrug competițiile.”
14. „Îți recunosc parfumul. Îmi recunoști esența
Da
, da, mi se pare familiar
Cred că va trebui să-mi schimb pantalonii. Doar mă joc, nu am venit în pantaloni.”
15. „Am fost binecuvântat cu multe lucruri în această viață – un braț ca o rachetă, un cocoș ca un piton birman și mintea unui nenorocit de om de știință.”

Citate Kenny Powers care vă vor oferi o discuție directă

16. „Fame, avere, putere, țâțe. Oamenii spun că acestea sunt cele mai importante lucruri din viață. Dar, poți avea un buzunar plin de aur, nu înseamnă un rahat dacă nu ai cu cine să împarți aurul. Pare simplu, dar este o lecție importantă de învățat. Chiar și lupii singuratici aleargă în haite uneori.”
17. „Odinioară, am crezut în destin, dar acum spun: „F that B.” Tot ce am în această viață, l-am câștigat singur. Nu există noroc cosmic să hotărască rahat pentru noi. Bogăția mea, faima mea, fanionul meu World Series — m-am câștigat singur. Singurul lucru pe care nu l-am câștigat singur a fost când am prins crabi. Cred că le-am luat din somn la un han Red Roof.”
18. „De-a lungul carierei mele, am jucat în multe echipe diferite. Unele mi-au plăcut. Unele pe care le-am urât cu adevărat. Nu menționez niciun nume, dar să spunem doar că Seattle poate să-mi sărute cu limba gaura de rahat.”
19. „Când fundul meu avea 34 de ani, am renunțat la baseballul profesionist. Nu mai joc profesionist de câțiva ani, dar în inima mea, de data asta am renunțat cu adevărat. Astă seară. Este timpul să accept faptul că zilele de glorie ale vieții mele sunt acum în spatele meu. La fel ca Neil Armstrong, am mers în spațiu și acum m-am întors și nimănui nu-i pasă”.
20. „Au fost multe reveniri de-a lungul istoriei; Isus era mort, dar apoi s-a întors ca un zombi atotputernic al lui Dumnezeu. Ryan O’Neal a avut suișuri și coborâșuri, dar acum s-a întors și mai bine ca niciodată.”
21. „Dar, să captezi inima unuia dintre profesorii tăi și să o ia de la tine pentru totdeauna. Așa că, în acest moment, aș vrea ca profesorul de artă frumos, iertător, talentat și cu pieptul mare, să facă, vă rog, un pas înainte.”
22. „Vezi, în viață, când ai talent, toate celelalte rahaturi nu contează. Dacă am fi pe o insulă fără greutăți și fără exerciții de alergare, cine ar fi în frunte atunci
Tipul cu talent.”
23. „Capitolul unu, continuare. Mai mult din ceea ce tocmai spuneam. Niciodată într-un milion de ani nu mi-aș imagina că sunt în Mexic. La urma urmei, cine și-ar
petrece majoritatea mexicanilor cea mai mare parte a zilei încercând să iasă, așa că cu greu îi poți învinovăți pe străini ca mine pentru că nu s-au gândit să intre.”
24. „Lucrul bun despre a trece peste depresie este că poți începe să-ți vezi mai clar inamicii. Dintr-o dată, toată lumea nu este un obstacol, doar unii oameni sunt – și ar putea fi cineva pe care îl găsești în linia ta de sânge, îndepărtat și oricât de maronie poate fi pielea lor, tot e parte din tine.”
25. „De ce mi-ai face asta
aici, în tot acest timp, am crezut că ești curva cu o inimă de aur. În schimb, ești doar o curvă cu o inimă adevărată de curvă.”
26. „Am învățat multe în Mexic. Am învățat că uneori, pentru a fi bărbatul, trebuie să-l învingi. Am învățat că iarba nu este întotdeauna mai verde. Am învățat că adversitatea e laptele dulce. Asta e filozofie, April.”
27. „Îmi amintește de ce sunt aici, în primul rând. O căutare nu este nimic dacă nu ai cu cine să te lauzi cu ea, nu va ajunge niciodată la sfârșit dacă o faci doar pentru tine.”
28. „Partea uriașă despre a fi o celebritate este să profiti de asta – să faci o mulțime de bani, să ai lucruri scumpe și luxoase. Astfel, în cazul în care într-o zi nu ești celebru, poți fi totuși bogat ca naiba și mai bun decât toți cei din jurul tău.”
29. „Dacă există un lucru pe care îl urăsc, acela este să pierd. Dacă sunt două lucruri pe care le urăsc, sunt să pierd și să fac cancer.”
30. „Am avut o mulțime de amintiri și, uneori, trebuie să le arunc pe cele mici pentru a le face loc celor mai mari. Dar uneori, când încerci să le arunci pe cele mai mici, crezi că au dispărut, dar nu sunt. Ei stau acolo, așteaptă să reia exact de unde au rămas. Indiferent dacă există amintiri noi care le stau în cale sau nu.”

Citate perspicace Kenny Powers despre realizările sale

31. „În cele din urmă, judeci un om după modul în care a influențat lumea. Îl judeci după semințele pe care le-a lăsat în urmă. Iar tu judeci semințele lui după recoltă. Ei bine, recolta lui Kenny Powers rămâne necunoscută. Dar, sunt al naibii de mândru de semințele mele.”
32. „Dacă mă întrebi pe mine, secretul succesului este să ai un portofoliu diversificat. Prea mult din orice lucru este al naibii de nu, bueno. Desigur, uneori echilibrarea poate fi dificilă, dar pentru toate lucrurile care merită avute merită să lupți. Uneori, munca grea dă roade.”
33. „Dacă ai noroc, primești un al doilea act în viață. Dar, mai devreme sau mai târziu, moartea va veni – neanunțată. Old Man Reaper vine să-ți recupereze sufletul. Tot ce poți spera este că oamenii pe care i-ai iubit vor prețui timpul petrecut cu tine.”
34. „Dar, dacă un om nu are un vis, ghiciți bine ce
sufletul Lui începe să moară. Deci, după ce ți-ai îndeplinit visele, cel mai bun lucru de făcut este să vii cu vise noi. În acest fel, pe măsură ce anii trec, așa cum o vor face, vei privi mereu viitorul cu speranță.”
35. „Dar, desigur, viitorul este sigur că îi va păstra partea echitabilă de mizerie. Tot felul de necazuri. Găsesc mângâiere în faptul că din fiecare întristare vine un pic de cunoaștere. Și odată cu cunoașterea vine înțelepciunea.”
36. „Și de ce am făcut nenorocitele astea, întrebi tu.
Ei bine, este simplu, într-adevăr. Am crezut că faima, averea și succesul sunt singurul mod în care voi fi fericit. Și am plătit un preț mare pentru acest tren al gândirii. Am pierdut singura femeie pe care am iubit-o vreodată și singura femeie care m-a iubit vreodată.”
37. „Fiul meu este vedeta principală a piesei – rolul lui este mai important decât toți ceilalți copii.”
38. „Dar, nu asta vreau. Și eu spun la dracu ce vor oamenii ăștia. Am făcut o mulțime de greșeli la întoarcerea la super starom. Am dat-o la dracu cu mulți câini — am dat naiba cu mulți oameni. Am muncit mult prea mult timp pentru bărbați mai mici.”
39. „Știi, April, când ți-am spus că sunt nemulțumit de tine și de copii, nu era adevărat. Nu am fost niciodată nemulțumit de voi băieți, am fost nemulțumit de mine însumi. Am vrut doar să fiu un succes. Se pare că am fost un succes tot timpul. Ca tată, soț și al naibii de bun la asta. Am crezut că ar trebui să știi.”
40. „Cu multe luni în urmă, omul alb le-a furat pământul, așa că imediat vor avea o ură pentru tine. Vreau să o ții pe Dakota lângă tine și să nu le arăți niciodată un gram de frică – într-o zi, le poți câștiga respectul.”

Citate clare Kenny Powers

41. „Destul de ciudat, oamenii de aici nu sunt atât de diferiți de cei de acasă, când treci de lipsa de interes pentru sporturile adevărate și de nevoia de a avea orez galben la fiecare masă nenorocită.”
42. „Bună ziua. Școală, mă auziți
. Bună dimineața, studenți, profesori, membri ai facultății, doamnele de la prânz, îngrijitori. El este Kenny Powers, jucător profesionist de baseball și am ceva ce vreau să spun. Mulți dintre voi, nenorociții, credeți că știți cine este Kenny Powers.”
43. „Am două reguli grele după care trăiesc, Pop; Nu mă bat cu diavolul și nu fac niciodată echipe cu rude de sânge. Ia-o mai ușor, bătrâne.”
44. „Fac toate aceste lucruri nu pentru că vreau, ci pentru că trebuie. Din acest moment înainte, Kenny Powers este la fel ca toți ceilalți; normal, nu special; fără speranțe sau vise; prefăcându-se că este fericit când este cu adevărat super trist. Doar un tip obișnuit, cu păr excepțional.” 45. „În cea mai mare parte a naturii, alfa este cel mai puternic din haită. Creaturi de o putere imensă, de dimensiuni mari, un lider de la naștere, hipopotami, bondari, frații Wayans – de cele mai multe ori, se uită doar la cel mai mare dintre ei.”
46. ​​„La naiba de colți, arăt ca un nenorocit de figurant de la Blade. Oh, vrem să vorbim despre păr
Hai să vorbim despre păr pentru o secundă, bine
Să vorbim despre capul ăla strălucitor al tău; arata ca Destro negru. Sincer, nenorocitul ăsta arată ca un Milk Dud. Nah, nah, nah, nu trebuie să fii un Milk Dud.”
47. „S-a terminat această poveste așa cum credeam că se va întâmpla
. Probabil că nu. Dar atâta timp cât câștig, cui îi pasă.”
48. „Mulți oameni mă întreabă: „Kenny Powers, ești o stea uriașă. Poți obține orice femeie. Ai plătit vreodată pentru sex
Și răspunsul este da, am făcut-o. Și de fapt e cam misto. Poți să negociezi practic orice și, uneori, chiar și să faci lucruri în momentul în care nu ai fost niciodată de acord să le plătești și trec fără prea multe argumente.”
49. „Oamenii spun că Kenny Powers urăște femeile. Nu este adevarat. Iubesc femeile. Fiecare dintre ei, chiar și cei urâți ca de rahat. Dar, nu-mi cere să am încredere în ei. Nici măcar călugărițele, pentru că fiecare pereche de sâni vine cu o gaură de nevoie pe care nici măcar Kenny Powers nu o poate umple.”
50. „Aceasta este o meserie adevărată, nu este ca și cum ai preda copiii. Nu pot să mă încurc.”
51. „Acest antrenor a încercat să mă pună într-un program de antrenament cu greutăți și am spus cu toții: „Tu și greutățile tale poți să te draci undeva. Nu ridic rahatul acela. E greu. Spune-mi de ce am nevoie de antrenament de forță când sunt suficient de puternic pentru a arunca o lansare de 100 de mile pe oră
.
52. „Fără supărare, dar ai o slujbă de rahat, nu ești la fel de înalt ca mine, nimeni nu te respectă cu adevărat. Acum, eu, pe de altă parte, am primit gloria. Primesc faima, banii, bijuteriile, banii, Denali. Să mă îmbăt la regulă, timpuri bune la regulă, iahturi pe regulă, sex pe regulă. Practic, toate rahatul despre care fantezează majoritatea bărbaților. Dar primești aprilie.”
53. „Puritatea – este ceea ce ne dorim cu toții și este ceea ce am venit aici să vă împărtășesc. De aici toți albii.”
54. „Am rupt baia aia pentru păsări pentru că știam că o urăști, pentru că suntem la fel. Urăsc și chestia aia dracului. O barză, înfășurată în jurul unei ramuri de copac, ăsta e cel mai stupid lucru pe care l-am văzut până acum. Știi că așa a început ciuma, pe vremuri. Dintr-o mică baie dezgustătoare de păsări din curtea cuiva, șobolanii au făcut sex cu păsările din ea și au creat un cu totul nou tip de ajutor.”
55. „Bine, așa că lasă-mă să înțeleg asta. O să plătesc pentru o mufă și trebuie să plătesc și pentru o cameră de hotel a naibii de hotel
. Se pare că cheltuiesc prea mulți bani pentru nimic. Am o casă. Poți ajunge aici. Pot doar să fac o muie aici. Și pot să port masca Scream Masca
de la Scream
În timp ce te fac din spate.”

Citate jucăuș de Kenny Powers pentru a te face să zâmbești

56. „Mi se pare Fifty Shades of Gross, nenorocitule.”
57. „Tăiat la negru. Publicul se înnebunește.”
58. „De câte ori mă uit la un mexican, mă voi gândi la tine. Ori de câte ori te uiți la prostul ăla, te gândești la mine, bine

59. „Asta e tanga mea
. Nu intri în sertarele mele și îmi scoți o pereche de chones. Este un mare nu-nu!”
60. „Cum își dă seama vreun geniu invențiile
, vreau să spun, cum și-a dat seama Leonardo DiCaprio despre gravitație
„Pentru că cățea dormea” sub un copac și un măr l-a lovit în cap.”
61. „De ce să dai 100% când 35% te vor face plătit și întins

62. „Toby, ce vrei de la mine
Am fost super cool cu ​​tine. Ți-am dat un castron de Chex Mix și niște apă. De ce mă
blestemi Dacă îți dau o jucărie, asta va șterge blestemul

63. „Nu-mi vine să cred că mi-am deschis inima către acea cățea. L-a deschis larg. Și ea s-a ghemuit cu prada aceea mare și frumoasă și a aruncat peste tot.
64. „Ce miros acela
Ce ai mâncat
Diaree

65. „Dumnezeu mi-a luat o gunoială pe față. Iubirea vieții mele nu vrea să facă sex cu mine, pentru că se căsătorește cu o zână care mănâncă smoothie.”
66. „Da, de fapt am avut mai multe orgasme pe motociclete. Poate că este ceva în sângele nostru pe care îl putem ști, să ne îngreunăm călărind al naibii de prost, știi, vehicule de teren, ambarcațiuni…”.
67. „Iubito, te iubesc. Cred că ești o fată grozavă. Dar ai haine ca un nenorocit de prost.”
68. „Ți-ai pus copilul după Titanic
Cum îl cheamă nenorocitul ăsta
Shrek

69. „Când eram copii, eu și tatăl tău obișnuiam să-i bateam pe frații ăștia retardați care locuiau lângă noi. Hilar! Adică tipul ăsta a fost cel mai nemilos! Acum, stau aici, el are o familie, o cămașă drăguță.
70. „Oh, crezi că e amuzant
. Ce zici să-ți arăt mingile acum și poți să-mi spui dacă s-au micșorat, nu
, pentru informația ta, am mingi mari. Urmatoarea intrebare.”

Citate batjocoritoare de Kenny Powers
71. „Bine, Toby, iată-ne, amice. O să te punem pe mobila oamenilor mari. Încearcă să nu te chinui peste tot, bine

72. „Îmi pare sincer rău. V-am adus de la mai puțin de la nimic și v-am dus la un nivel de campionat, doar ca să vă lăsați în stare. Gol și nud. Pradă. Ținte ușoare pentru competiții să te violeze și să te trag. Îmi pare rău pentru asta.”
73. „Aceasta este o jucărie pe care am făcut-o pentru Toby. Este un T. Rex fals cu un vibrator înghesuit în fund. Este unul dintre preferatele lui Toby. Când îl pornești, se mișcă. Dildo-saurus Rex, heh.”
74. „Știi ce
Pot deja să spun că nu te plac. Și probabil că nu o să te plac, indiferent câte trageri sau flotări faci. În regulă, oricine vrea să se bată cu cineva în clasă, țintește spre el, pentru că nu mă uit.”
75. „Am plătit cash pentru nenorocitul. L-am cumpărat cu un avans că am fost plătit pentru acest roman de autoajutorare pe care urmează să-l fi publicat în cluburile de carte ale lui Oprah. Mi-am economisit aproape toți bănuții din zilele mele de ligă majoră. Am investit foarte mult în acțiuni, obligațiuni, opere de artă celebre.”
76. „Nu te entuziasma deloc, omule. 3D este gay. Nimeni nu vrea să stea pe o canapea, purtând ochelari, scoțând bule din aer ca și cum l-ar fi dracu Ray Charles. Oh, îți place 3D
Ei bine, iată un burrito, care vine direct la tine!”
77. „Mongoloid Mike
Așa îi spuneai

78. „Ascultă aici, cățea frumoasă. Sunt pe cale să te bat cu ceva adevăr.”
79. „Fiul ei
Ai ieșit din vaginul ei
. Eram cu totul în rahatul ăla aseară!”
80. „Uită-te la nenorocitul de saxofon din „Lost Boys” de aici care încearcă să-mi frece nenorocitul de bariera lingvistică din față.”
81. „Oh, ce știu
eu știu că unul dintre noi a avut propriul stilist personal și unul dintre noi și-a furat rahatul de la Fashion Bug. Asta știu eu.”
82. „Vorbesc despre mine. Vreau – acestea sunt întrebări despre mine personal ca superstar. Știi, ai acest moment în timp aici cu o icoană americană și o vei irosi punând o întrebare despre nenorocitul de mile
.”
83. „Vrei să știi despre relațiile pe care
eu știu tot ce este de știut. Întrebați-o pe a doua mea soție, Tina. Da, era o stripteză. Și dacă Montel Williams mai vrea să mai vorbească prostii, atunci se poate duce la naiba pentru că acele acuzații au fost renunțate.
84. „În America, oamenii urăsc fotbalul și, sincer, așa ar trebui să fie. Îți place fotbalul
, mă voi preface că nu mi-ai înmuiat pula. Da, nu, este complet moale. Simt că tocmai s-a întors în mine cu acel gen de genul „Nu, nu vorbi despre fotbal.”
85. „Acea țeavă de eșapament dulce a ta m-a fermecat. M-a vrăjit, dar toată magia fundului din Mexic nu-l poate schimba pe Kenny Powers din credințele sale de bază. Nu sunt un om afund. Sunt un om cu țâțe. Îmi plac sânii cu fundul mare – acum și pentru totdeauna. Nu sunt ca un negru, Vida.”

Citate Kenny Powers despre personalitatea sa puternică

86. „Ei bine, revenirea mea este aproape completă și pot spune că atunci când va fi completă, va zgudui stâlpii acestui pământ sau oraș. Povestea mea este povestea unei figuri furiose a lui Hristos, care s-a smuls de pe cruce și s-a uitat la romani, cu sânge în ochi, și a spus: „Acum, mie rândul meu, nădușilor.””.
87. „Ei bine, sunt aici astăzi să vă spun că nu știți nimic. Vine un moment în viața fiecărui om când trebuie să se privească în oglindă și să decidă exact cine este. Ei bine, am ajuns la acea răscruce și m-am hotărât. Kenny Powers este un bărbat. Kenny Powers este un atlet. Kenny Powers este un amant. Dar cel mai mult este, vreau să spun, ceea ce Kenny Powers este cel mai mult, este un campion al naibii.”
88. „Sunt Kenny Powers! Și sunt foarte supărat de modul în care mă comport acum. Pur și simplu îmi este foarte greu să-mi exprim emoțiile și nu mă pot opri să țip.”
89. „Nimic mai mult, nimic mai puțin. Din acest moment înainte, Campionul Poporului, Shelby Sensation, Reverse Apache Master, Man with Golden Dick, Dr. Cock and Balls — că Kenny Powers este acum mort. Și nu va mai ridica niciodată o minge de baseball din nou.”
90. „Eu, o fac pentru o fată pe care a trebuit să o las în urmă doar ca să ajung atât de departe. Acum trebuie să merg puțin mai departe ca să mă întorc la ea. Tot ce pot face este să sper că într-o zi va înțelege, iar când va veni acea zi, nu este prea târziu.”
91. „Am folosit abilitățile date de Dumnezeu pentru a distruge viețile oamenilor. Am trădat oameni buni. Am călcat fără milă peste cei slabi și puternici, i-am transformat în sclavii mei. Chiar și cel mai înverșunat dintre războinici nu a fost nimic pentru mine — neputincios.”
92. „Și singurul lucru pe care un campion nu îl face este să renunțe. Un adevărat campion își înfruntă dușmanii și îi cucerește. Și de aceea sunt astăzi aici pentru a vă spune tuturor că Kenny Powers acceptă oficial postul de antrenor PE aici la Jefferson Davis Middle School. Adică până când majorele mă sună înapoi. Așadar, hai să continuăm cu predarea!”
93. „Sunt chipeșul tău, Isus alb, nenorocitul.”
94. „Nu există nicio îndoială că stocul meu este în creștere. Sunt mai recunoscut decât am fost vreodată. Cred că este timpul să profităm în sfârșit de aceste oportunități profitabile pe care faima mea le-a adus asupra noastră.”
95. „Mă cunoști, Guy. Sunt întotdeauna gata să fac o nebună pe această audiență de televiziune.”

Citate provocatoare pe Kenny Powers
96. „Cassie, felicitări pentru că ți-ai sprijinit. Ai bile mult mai mari decât are soțul tău. Un om mult mai bun decât el.”
97. „Tu cauți ciocanul ăla, dar acesta nu este homarul roșu, dragă. Nu-ți dau ciocane în restaurantele al naibii de scumpe.”
98. „Vrei să mergi la terapie
Să ne irosim banii pe terapie, e bine. Nu pentru că nu ne putem permite – pentru că crede-mă, dragă – ne putem permite. Este doar motto-ul meu a fost întotdeauna, doar pentru că ai bani, nu trebuie să-i irosești cu prostii frivole.”
99. „Cookout decent, aprilie. Nu cred că l-ai întâlnit pe prietenul meu, Tracey. Ea este de fapt un model profesionist de piste. De asemenea, este o pictor foarte, foarte faimoasă în Franța. Da, ea are mai multe lucrări de artă plastică agățate în Loove-ray.”
100. „Înainte de a pleca, nu vreau să vă las cu mâna goală, voi semna o fotografie personalizată la cap pentru fiecare dintre voi. Singurul lucru pe care l-aș cere este că ți-ai pregăti numele, pentru că nu vreau să fiu nevoit să pun aceeași întrebare de treizeci de ori.
101. „Ai putea fi Tic Tacs așa cum ți-a stricat respirația. Miroși ca și cum ai fi mestecat fundul toată după-amiaza — diaree fundul, diaree puturos puturos. Ia acasă o periuță de dinți!”
102. „La naiba! Mă rahat de aur zilele astea! Mă face să mă întreb de ce naiba atât de mulți oameni încearcă să-mi spună să încetinesc. Se pare că nenorociții ar trebui să tacă dracului și să se bucure de spectacol.”

Citate îndrăznețe Kenny Powers
103. „Acesta sunt eu în fiecare seară, omule, doar mă uit la funduri și mă aflu.”
104. „Ei bine, ar putea fi în regulă pentru tine, dar m-am născut să zbor, câine. Michael Jordan — Air Max de la Air Jordan — numărul 24.”
105. „Sunt și orfan. Tatăl meu a fugit pe mine când eram doar un copil. Tot ce a lăsat a fost un lot de hepatită pe scaunul de toaletă.”
Înțeleptul Kenny Powers Citate care oferă sfaturi grozave
106. „Cineva are o piscină cu apă sărată. Asta e corect. Așadar, lăsați apele adânci și strălucitoare să servească drept simbol pentru fiecare dintre voi – că, dacă munciți suficient, dacă visați suficient de mare, orice este posibil.”
107. „Să știi că niciodată, niciodată nu vei atinge înălțimile pe care le vei atinge în seara asta. Dar poți pleca de aici știind că ai ajutat visele lui Kenny Powers să devină realitate – pentru o grămadă de jucători de baseball mexican, asta nu este prea rău.”
108. „Dar, un adevărat campion, față în față în ceasul său cel mai întunecat, va face tot ce este necesar pentru a se ridica deasupra. Un bărbat se luptă, se luptă și mai luptă. Pentru că predarea este moarte, iar moartea este pentru pisici. Și fundul meu nu e o păsărică. Fundul meu este un nenorocit de campion.”
109. „De aceea, acum mă voi instala în această nouă viață. Voi găsi noi moduri în care să folosesc acest braț. Îmi voi lua în serios responsabilitățile actuale și voi încerca să le fac tot ce pot. Și realizând că iubirea vieții mele a ales o alta, voi merge înainte – fără ea.”
110. „Toată viața mea am auzit prostiile alea aruncate asupra mea. Știi ce spune Kenny Powers
. Fundamentele sunt cârja pentru cei fără talent.”
111. „Cea mai bună modalitate de a aduce o nouă echipă de partea ta este să arunci la gunoi ultima echipă pentru care ai jucat. Vorbește rahat despre cum fanii lor sunt de nebunie și că femeile lor au țâțe de clătite. Dacă asta nu funcționează, la fel ca în închisoare, îl alegi pe cel mai mare și mai rău tip din echipă și îl dai cu piciorul în dinți.”
112. „Bucurați-vă de lucruri noi pentru prima dată în viața voastră.”
113. „Trebuie să-mi amintesc că sunt un câștigător, omule. Trebuie să-mi amintesc că sunt mai bun decât toți ceilalți.”
114. „Lucru amuzant, când ești în vârful lumii, orice nenorocit vrea să-ți ia o bucată din fund. Dar apoi, îți iei puțin timp liber pentru a fi de neoprit doar pentru a te regrupa și a te relaxa, nimeni nu-ți va acorda timpul al naibii de zi.”
115. „Tot așa, călătoria s-a încheiat, depresia s-a terminat și ești pe drumul tău înapoi în lumea oamenilor vii, zâmbitori și obișnuiți. Drumul a fost pavat cu ticăloși, bătători în spate și dureri în fundul naibii, dar s-au făcut amintiri, s-au făcut aliați, au fost răsturnați fumătorii de stâlpi și adevărul a fost descoperit.

Citate Kenny Powers pentru a vă menține interesat

116. „Va fi o grămadă de crabi, homari, vin, Bartles și Jaymes, porumb pe stiule, nenorocit de zahăr de muc.”
177. „Grâs! Îmi faci praf pe tot dormitorul cu pube chiar acum. Nu-ți pare rău, omule. Acoperă doar sacul acela de marmură.”
118. „Port tot negru. Haiducii poartă negru. Fags și dealerii de cocaină poartă alb.”
119. „Încă o dată, sunt cu cea mai tare tipă din oraș, cumpăr cele mai scumpe modă, iau masa în cele mai delicioase locuri de mâncare, călătoresc pe la naiba cu jet ski-uri. Tăierea ploii. Halucinogene. Din nou cu jet-ski. Aruncă căldură. Și să te culci.”
120. „Dacă ar fi trebuit să aleg, vreau să spun din punct de vedere istoric, m-am considerat întotdeauna un om țâț.”
121. „Da, Stevie, sunt destul de sigur că tipul pe care îl caut nu a regizat nenorocitul Blair Witch Project. Doar uită că ai auzit vreodată numele Eduardo Sanchez. Uită că se presupune că locuiește într-un sat de lângă aici. Uită că nu este mexican, ci un gringo.”
122. „Îmi place cum ai sexualizat mâncarea. Este perfect pentru un centru comercial.”
123. „Adevărul să fie spus, lucrurile nu merg atât de bine pentru mine pe cât am făcut să cred. Iubirea vieții mele s-a căsătorit cu alt tip, iar noua mea iubită și-a hrănit păsărica proprietarului echipei de baseball pe care tocmai am renunțat. I-am furat mașina băiatului de acasă, iar acum sunt probabil un fugar căutat.”
124. „Putem face niște lucruri grozave în seara asta, băieți. Urmați-mă. Merge cu mine pe câmpul acela. Și când o faci, îți vei scoate fundul și îți ridici capul în sus.”
125. „Hai să recunoaștem, băieți, după miezul nopții, tot locul ăsta nenorocit se transformă într-un dovleac, iar voi toți vă transformați înapoi în șoareci. Aceasta este o poveste clasică despre Cenușăreasa aici. Știi, Peter Pan nu va mai fi bărbat, se va transforma într-un băiat adevărat. George Washington nu va putea niciodată să taie tulpina de fasole. În cele din urmă, băieți, veți reveni pentru a fi cea mai proastă echipă de baseball mexicană din Mexic.”
126. „Prea cald pentru îmbrățișări aici, omule. De când am ajuns aici, mă lupt un război cu fundul de mlaștină.
127. „Un nenorocit de confruntare mexicană în nenorocitul de Mexic. Speram să intru într-una dintre acestea înainte să plec.”
128. „Nu pot să nu observ cât de mult se lipesc și ei. Adică, când vezi mexicani în State, te gândești: „Oh, există un grup de mexicani care fac lucruri mexicane împreună”, dar aici vezi că nu este doar pentru că vorbesc aceeași limbă și sunt toți catolici. Familia înseamnă mult pentru acești oameni. Relații, soți, soții, părinți, tot rahatul ăsta.”
129. „Ei bine, nu aș vrea să stric o vânzare, nu cred
că voi băieți trebuie să faceți acele comisioane pentru a putea cumpăra tot naiba – FUBU și Oshkosh B’gosh și rahatul care va fi copilul purtare. Hei, potențiali cumpărători de case. Sper că veți ști că au avut loc o mulțime de violuri în această casă.”
130. „Singura slujbă pe care am primit-o este să învăț o grămadă de pisspanți cum să-și lege pantofii.”

Mai multe citate Kenny Powers
131. „Ar trebui să te ții de asta, omule. Sunt pe cale să interzică rahatul ăsta. Încerc să-ți protejez casa.”
132. „La naiba, poți să mori din asta

133. „Vrei să spui evreiul York
. E al naibii de grozav.”
134. „La naiba, omule, sunt un tigru antiglonț, omule!”
135. „Făcând ceea ce
Făcându-i o muie lui Robocop

136. „Există o imagine în viața mea care mă face în mod constant fericit, indiferent când mă gândesc la asta. Și acea imagine – acea imagine este sânii tăi mari.”
137. „Hei, omule, Dustin Jr. este un copil bine adaptat, este suficient de responsabil pentru a deține o pușcă de asalt.”
138. „Bine, am plecat. Petrecerea sa terminat. Cred că va trebui să găsesc pe cineva nou de care să mă îndrăgostesc, care să le aprecieze. Vrei niște rubine al dracului

139. „Nu am intrat niciodată în mitologia nativilor americani. Poți să fumezi pipa păcii până când îți cade pula, dar nu dansez cu niciun lup, indiferent cât de sus m-aș ridica.
Nu că m-aș ridica, dar dacă aș face rahatul meu tot cred în Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. ”
140. „Vreau să-mi dai niște suc.”

Care dintre aceste citate Kenny Powers te-a emoționat cel mai mult

Kenny Powers și-a pierdut locul în liga de baseball din cauza temperamentului său. În ciuda schimbărilor în carieră, a învățat multe lecții importante de viață. El și-a dat seama că pentru a trăi cea mai bună viață, trebuie să fii autonom, perseverent și credincios.
Au existat și multe schimbări în viața personală și în relațiile lui. A devenit un tată excelent și un prieten minunat. Aceste lucruri arată că respingerile, eșecurile și durerea nu sunt obstacole în obținerea succesului în viață.
În afară de personalitatea sa amuzantă, realizările lui Kenny Powers sunt ceva la care ne putem raporta cu toții. Să fim cu toții dornici și înfometați de victorie!
Ți-a plăcut să citești această colecție
Care citate sunt preferatele tale
Comentează mai jos.