Dacă doriți să obțineți sfaturi de la „The Toughest Man Alive”, atunci aceste citate de top David Goggins sunt de citit obligatoriu!
Pe lângă realizările sale în armată, David Goggins este, de asemenea, un atlet binecunoscut – un alergător de ultramaraton, un ciclist de ultradistanță, triatlet și un deținător al recordului mondial Guinness.
Această listă se laudă cu lecțiile sale cheie despre cum să ne depășim constant limitele autoimpuse pentru a ne depăși pe noi înșine.
Să începem.
Și nu ratați aceste citate Yogi Berra și citate Tiger Woods.

Cele mai bune citate ale lui David Goggins

1. „Nu va merge întotdeauna în felul tău, așa că nu poți rămâne prins în această idee că doar pentru că ți-ai imaginat o posibilitate pentru tine că o meriți cumva.”
2. „Negarea este zona de confort suprem.”
3. „În armată, spunem mereu că nu ne ridicăm la nivelul așteptărilor noastre, cădem la nivelul pregătirii noastre.”
4. „Când depășim ceea ce am crezut odată posibil, ne depășim limitele și devenim mai mult, lumina noastră se reflectă pe toți pereții pe care i-au construit în jurul lor. Lumina ta le permite să vadă contururile propriei închisori, propriile lor autolimitări.”
5. „Scânteile mici sunt cele care declanșează mici incendii care în cele din urmă produc suficientă căldură pentru a arde toată pădurea nenorocita.”
6. „Cultura noastră s-a prins de remedierea rapidă, de hack-ul vieții, de eficiență.”
7. „Ești în pericol să trăiești o viață atât de confortabilă și moale, încât vei muri fără să-ți dai seama vreodată de adevăratul tău potențial.”
8. „Toată lumea este în căutarea acelui algoritm de acțiune simplu care realizează profit maxim cu cel mai mic efort.”
9. „Dacă vrei să stăpânești mintea și să-ți elimini guvernatorul, va trebui să devii dependent de munca grea.”
10. „Trăim într-o lume cu mulți oameni nesiguri, geloși. Unii dintre ei sunt cei mai buni prieteni ai noștri. Sunt rude de sânge. Eșecul îi îngrozește. La fel și succesul nostru.”
11. „Nimeni nu va veni să te ajute. Nimeni nu vine să te salveze.”
12. „Cu toții avem nevoie de mici scântei. Mici realizări din viețile noastre pentru a le alimenta pe cele mari.”
13. „Credeam că am rezolvat o problemă când, într-adevăr, cream altele noi, luând calea celei mai mici rezistențe.”
14. „Mintea ta îndreptățită este o greutate moartă. Tăiați-l liber. Nu te concentra pe ceea ce crezi că meriți. Țintește-te pe ceea ce ești dispus să câștigi!”
15. „Este mult mai mult decât mintea asupra materiei. Este nevoie de autodisciplină necruțătoare pentru a programa suferința în ziua ta, în fiecare zi.”
16. „Dacă sunt cu adevărat oamenii grozavi pe care i-ai crezut mereu că sunt, gelozia lor va evolua și, în curând, imaginația lor s-ar putea să treacă în gardul ei și va fi rândul lor să se schimbe în bine.”
17. „Fie suntem din ce în ce mai buni, fie ne înrăutățim.”
18. „Pasiunea și obsesia, chiar și talentul, sunt instrumente utile doar dacă ai etica de lucru pentru a le susține.”
19. „Nimic din rahatul asta nu o va tăia! Nu mai luați calea ușoară! Este timpul să crești naibii!”
Citește și: Citate Robin Arzon, Citate Steve Prefontaine Citate

David Goggins despre Drive și Pushing the Limit

20. „Trebuie să construiești calusuri pe creier la fel cum îți construiești calusuri pe mâini. Calomează-ți mintea prin durere și suferință.”
21. „Totul în viață este un joc mental! Ori de câte ori suntem cuprinsi de dramele vieții – mari și mici – uităm că, oricât de intensă ar fi durerea, oricât de îngrozitoare ar fi tortura, toate lucrurile rele se termină.”
22. „Buddha a spus faimos că viața înseamnă suferință. Nu sunt budist, dar știu ce a vrut să spună și tu la fel. Pentru a exista în această lume, trebuie să ne luptăm cu umilința, vise sparte, tristețe și pierderi.”
23. „În fiecare dimineață din viața noastră, avem de făcut o alegere. Ai de ales să stai în pat și să spui: „Uită, nu mă voi antrena azi” sau „Uită, nu voi munci din greu azi”. Aceasta este alegerea ta pe care o faci în fiecare zi din viața ta. Luați decizia corectă.”
24. „Pentru ca eu să fiu persoana care mi-am dorit să devin, m-am văzut cea mai slabă persoană pe care Dumnezeu a creat-o vreodată. Am vrut să schimb asta în cel mai greu om creat vreodată.”
25. „Este mai ușor să accepți faptul că pur și simplu nu ești suficient de bun. Cu toții avem mult mai mult decât credem că avem.”
26. „Fii mereu dispus să îmbrățișezi ignoranța, pentru că așa este singura modalitate de a-ți extinde corpul de cunoștințe și corpul de muncă. Este singura modalitate de a-ți extinde mintea.”
27. „Te oprești, renunți în loc să devii greu.”
28. „Va fi munca grea, disciplina și abilitățile noncognitive – munca grea, dăruire, sacrificiu – care te vor deosebi.”
29. „Toți suntem grozavi. Indiferent dacă crezi că ești prost, gras, că ai fost agresat, toți avem măreție. Trebuie să găsești curajul.”
30. „Motivația este o porcărie. Motivația vine și pleacă. Când ești condus, orice se află în fața ta va fi distrus.”
31. „Nu vei învăța niciodată de la oameni dacă dansezi mereu în jurul adevărului.”
32. „Corpul uman poate rezista și realiza mult mai mult decât credem cei mai mulți dintre noi că este posibil și că totul începe și se termină în minte.”
33. „Poți să vrei să faci aproape orice vrei.”
34. „Provocările fizice îmi întăresc mintea, așa că sunt pregătit pentru orice îmi aruncă viața și va face același lucru pentru tine.”
35. „Când crezi că ai terminat, ești doar 40% în ceea ce corpul tău este capabil să facă. Acestea sunt doar limitele pe care ni le punem noi înșine.”
36. „Avem capacitatea de a merge într-un astfel de spațiu. Dacă ești dispus să suferi, și vreau să spun suferi, creierul și corpul tău odată conectate împreună, pot face orice.”
37. „Dacă vrei să fii unul dintre puținii care sfidează acele tendințe în societatea noastră în continuă înmuiere, va trebui să fii dispus să intri în război cu tine și să-ți creezi o identitate cu totul nouă, care necesită o minte deschisă.”
38. „De atunci încolo, mi-am spălat creierul în pofta de disconfort. Dacă ploua, mergeam să alerg. Ori de câte ori începea să ningă, mintea îmi spunea: „Încălță-ți dracii de pantofi de alergat.”
39. „Trăim într-o lume în care mulți oameni au nevoie de obiective, motivație și multe alte cuvinte pentru a obține a început. Este doar o scuză mare pentru a nu începe.”
Citește și: Citate Jocko Willink, Citate de antrenament Citate

David Goggins despre viață și acceptare

40. „Chiar dacă ești rănit, nu lăsa niciodată concurența să vadă aspectul de înfrângere sau chiar de vulnerabilitate pe fața ta.”
41. „Când cazi, concentrează-te pe soluție, nu pe problemă. S-ar putea să renunți sau să eșuezi de 100 de ori. Păstrează acea imagine clară a locului în care vrei să fii.”
42. „Indiferent cine ești, cine sunt sau au fost părinții tăi, unde locuiești, ce faci pentru a-ți câștiga existența sau câți bani ai, probabil că trăiești la aproximativ 40% din adevărata ta capacitate.”
43. „Așa cum spun taoiștii, cei care știu, nu vorbesc, iar cei care vorbesc, ei bine, ei nu știu jack sh*t.”
44. „Învață-te că nu este ok să iei calea ușoară. Asigurați-vă că sunteți deranjat de lucrurile pe care v-ați propus să le faceți, dar nu le-ați finalizat sau pentru care nu ți-ai făcut timp în timpul zilei.”
45. „Să-ți amintești că ai trecut prin dificultăți înainte și că ai supraviețuit întotdeauna pentru a te lupta din nou schimbă conversația în capul tău. Vă va permite să controlați și să gestionați îndoielile și vă va menține concentrat pe a face fiecare pas necesar pentru îndeplinirea sarcinii în cauză.”
46. ​​„Nu trebuie să-ți lași îndoiala în cockpit! Poți tolera îndoiala ca șofer pe bancheta din spate, dar dacă pui îndoiala pe scaunul pilotului, înfrângerea este garantată.”
47. „Înțeleg tentația de a vinde în lipsă, dar știu și că impulsul este condus de dorința minții tale de confort și nu îți spune adevărul.”
48. „Oricine are mintea și corpul sănătos se poate așeza și se poate gândi la douăzeci de lucruri din viața sa care ar fi putut să meargă altfel. Unde poate nu au primit o scuturare corectă și unde au luat calea celei mai puține rezistențe.”
49. „Numai atunci când îți identifici și accepți slăbiciunile, vei înceta în sfârșit să fugi de trecutul tău. Apoi, acele incidente pot fi folosite mai eficient ca combustibil pentru a deveni mai bune și a deveni mai puternice.”
50. „Suferința este un test. Asta este tot. Suferința este adevăratul test al vieții.”
51. „Mulți dintre noi nu știm despre o altă lume care există pentru noi pentru că este de cealaltă parte a suferinței. Aceasta este adevărata creștere a vieții.”
52. „Este identitatea ta care încearcă să găsească un sanctuar, nu te ajută să crești. Este în căutarea status quo-ului, nu în atingerea măreției.”
53. „Oamenii iau cursuri de autoajutorare, duritate mentală, control al respirației – singura modalitate de a deveni mai dur este să te pui în situații infernale.”
54. „Am devenit cel mai dur critic din lume asupra mea și asta m-a schimbat cu adevărat.”
55. „Spune adevărul despre motivele reale ale limitărilor tale și vei transforma acea negativitate, care este reală, în combustibil pentru avioane. Acele șanse stivuite împotriva ta vor deveni o pistă blestemată!”
56. „Durerea deschide o ușă secretă în minte – una care duce atât la performanță de vârf, cât și la o liniște frumoasă.”
57. „Dacă nu ești pregătit fizic și mental pentru ceea ce îți va arunca viața, atunci te vei prăbuși, iar apoi, nu ești bun pentru nimeni.”
58. „Dar ceea ce a pus distanță între mine și aproape toți ceilalți din acel pluton este că nu am lăsat dorința mea de confort să mă conducă.”
59. „Uneori am rătăcit și a trebuit să mă ocup de asta la „Oglinda de responsabilitate”. Dar înfruntând acea oglindă, înfruntându-mă pe mine însumi, m-a motivat să lupt prin experiențe incomode și, ca urmare, am devenit mai dur. Și să fiu dur și rezistent m-a ajutat să-mi ating obiectivele.”
Citește și: Citate de alergare, citate încurajatoare Citate

David Goggins despre oportunități și străduință pentru măreție

60. „Succesul se bazează pe disponibilitatea ta de a-ți depăși *ss, indiferent de obstacolele pe care le ai în cale.”
61. „Spune-ți adevărul! Că ai pierdut suficient timp și că ai și alte vise pe care să le realizezi, ca să nu mori de p*ck*ng p*ss*.”
62. „Nu te supăra pe ceilalți pentru că viața îți bate cu piciorul.”
63. „Fii fidel cu oricine sau orice ești și poartă-l ca pe o insignă de onoare. Încadrați-vă într-o singură persoană și numai cu o singură persoană – cu voi înșivă.”
64. „Nu limita așteptările de la tine și mulțumește-te cu ceva mai puțin decât ceea ce ești cu adevărat capabil să obții.”
65. „Viața nu înseamnă întotdeauna să facem lucrurile pe care ne place să le facem. Este vorba despre a face lucruri pe care trebuie să le facem.”
66. „Motivul pentru care este important să împingi cel mai tare atunci când vrei să renunți cel mai mult este pentru că te ajută să-ți înșeli mintea. Este același motiv pentru care trebuie să faci cel mai bun lucru când ești cel mai puțin motivat.”
67. „Știi că frigiderul meu nu este niciodată plin și nu va fi niciodată pentru că duc o viață condusă de misiuni – mereu în căutarea următoarei provocări.”
68. „În mintea mea, sunt acel cal de curse care urmărește mereu un morcov pe care nu-l voi prinde niciodată, încercând mereu să-mi demonstrez mie însumi. Și când trăiești așa și atingi un obiectiv, succesul se simte anti-climatic.”
69. „Este vorba despre ceea ce facem cu oportunitățile revocate sau prezentate care determină cum se termină o poveste.”
70. „Este posibil să transcendeți orice nu vă ucide.”
71. „Măreția nu este ceva care, dacă o întâlnești o dată, rămâne cu tine pentru totdeauna. Acel rahat se evaporă ca un fulger de ulei într-o tigaie încinsă.”
72. „Acesta este pentru neobișnuiții neobișnuiți din lumea asta. Mulți oameni cred că odată ce ajung la un anumit nivel de statut, respect sau succes, au reușit în viață. Sunt aici să vă spun că întotdeauna trebuie să găsiți mai multe.”
73. „Este atât de ușor să fii grozav în zilele noastre pentru că majoritatea oamenilor sunt pur și simplu slabi. Dacă ai orice putere mentală, orice fracțiune de autodisciplină – abilitatea de a nu vrea să o faci, dar totuși să o faci – vei avea succes.”
74. „Vrei să fii neobișnuit printre oameni neobișnuiți. Perioadă.”
75. „Numai tu îți poți stăpâni mintea, care este ceea ce este nevoie pentru a trăi o viață îndrăzneață, plină de realizări pe care majoritatea oamenilor le consideră dincolo de capacitatea lor.”
76. „Avem capacitatea de a face ca lucrurile foarte ușoare să pară imposibile. Nu mai pierde jocul minții împotriva ta.”
77. „Nu te mai gândi și fă ceva.”
78. „Poți să te naști într-un canal af*ck*ng și să fii totuși cea mai rea mamă de pe pământ.”
79. „În zilele proaste, este important să scoți nasul din problemă! Ce inseamna asta
Înseamnă că nu puteți obține o imagine clară a problemei dacă trăiți în ea. Îndepărtează-te de problemă și vei vedea cât de diferit arată problema.”

Citate David Goggins despre scop și acțiune

80. „Nu mă opresc când sunt obosit. Mă opresc când termin.”
81. „Veți eșua, veți fi în capul vostru și veți spune: „Nu sunt suficient de bun”. Este vorba despre cum depășiți asta.”
82. „Fii mai mult decât motivat, fii mai mult decât motivat, devii literalmente obsedat până la punctul în care oamenii cred că ești nebun.”
83. „Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui om este să devină civilizat.”
84. „Sunt o grămadă de tipi care nu mă plac și nu-mi pasă. Sunt un razboinic.”
85. „Un războinic este un tip care spune „Sunt din nou aici astăzi”. Voi fi din nou aici mâine și a doua zi. Este o persoană care nu pune limite la ceea ce este posibil.”
86. „Când am absolvit, știam că încrederea pe care am reușit să o dezvolt nu venea dintr-o familie perfectă sau din talentul dat de Dumnezeu. A venit din responsabilitatea personală care mi-a adus respect de sine, iar respectul de sine va lumina întotdeauna o cale de urmat.”
87. „Acelor oameni care spun „Sunt bun”, nu ești un om bun, nu ai sosit niciodată. Asta e doar mentalitatea mea. Poate că ai mai mult decât mine, dar nu ai sosit niciodată.”
88. „Trebuie să-ți începi călătoria. Poate că este nasol, dar în cele din urmă vei ieși pe partea cealaltă în vârf.”
89. „Dar vizualizarea nu înseamnă doar visarea cu ochii deschisi la o ceremonie de trofeu – reală sau metaforică. De asemenea, trebuie să vizualizați provocările care pot apărea și să determinați cum veți ataca acele probleme atunci când vor apărea. Astfel poți fi cât mai pregătit posibil pe călătorie.”
90. „Să-ți bat joc de râs sau să încerci să-l intimidezi pe cineva pe care nici măcar nu-l cunoștea doar pe baza rasei a fost un indiciu clar că ceva nu era în regulă cu ei, nu cu mine.”
91. „Singura persoană care avea să-mi schimbe viața eram eu. Singurul mod în care puteam să mă întorc era să mă supun celor mai rele lucruri posibile pe care o ființă umană le-ar putea îndura vreodată.”
92. „Marea majoritate dintre noi suntem sclavii minții noastre. Majoritatea nici măcar nu fac primul efort când vine vorba de a-și stăpâni procesul de gândire, deoarece este o corvoadă fără sfârșit și imposibil de rezolvat de fiecare dată.”
93. „Singurul motiv pentru care am avut succes a fost pentru că am mers către adevăr. Oricât de dureros și brutal ar fi, m-a schimbat. Mi-a permis, prin dreptul meu, să devin persoana care sunt astăzi.”
94. „Lucrurile de care decidem să fugim sunt adevărul. Când îți faci scuze, fugi de adevăr.”
95. „Toată lumea eșuează uneori și viața nu ar trebui să fie corectă, cu atât mai puțin să se aplece la fiecare capriciu.”
96. „Fiecare viață specifică vine cu propria sa porțiune personalizată de durere. Vine pentru tine. Nu o poți opri. Și tu știi asta.”
97. „Cele mai importante conversații pe care le vei avea vreodată sunt cele pe care le vei avea cu tine însuți.”
98. „Tuturor ne place să mergem pe această autostradă cu patru benzi, dar mereu călcăm peste lopată. Tot ce am făcut a fost să ridic acea lopată și să-mi fac propriul drum.”
99. „Nu mai este timp de pierdut. Orele și zilele se evaporă ca pârâurile în deșert. De aceea este în regulă să fii crud cu tine însuți atâta timp cât realizezi că o faci pentru a deveni mai bun.”
100. „În fiecare zi încerci să găsești mai mult de ceea ce ești capabil – și asta este marea întrebare. De ce ești capabil
Nu mai faci lucrurile pe care le faci în fiecare zi. Dacă alergi în fiecare zi, mergi să înoți.”
101. „Treceți peste orice vă împiedică să fiți cel mai bun sine al vostru! În loc să folosești obstacolele și eșecurile din viața ta ca scuze, folosește-le ca catalizator pentru a te îmbunătăți și a merge mai departe în viață.”
102. „Ca oameni, citim cărți în fiecare zi pentru a încerca să ne dăm seama cum să fim altcineva. Ceea ce nu facem este să intrăm înăuntru, să ne întoarcem pe dos și să citim propria noastră poveste. Trebuie să te uiți înăuntru pentru a afla ce vrei cu adevărat.”
103. „Toată lumea vrea o remediere rapidă, cum ar fi abdomene de 6 minute — s-ar putea să obții niște rezultate din asta, dar acele rezultate nu vor fi permanente. Rezultatele permanente vin din faptul că trebuie să suferi. Trebuie să-ți faci un tatuaj pe creier, astfel încât când vine din nou momentul greu, să nu-l uiți.”
104. „Este nevoie de mare forță pentru a fi suficient de vulnerabil pentru a-ți pune *ss-ul în joc, în public și pentru a lucra spre un vis care se simte ca și cum ar scăpa.”
105. „Dacă reușiți să faceți lucruri pe care nu le urăști să le faci, pe de altă parte este măreția.”
106. „Stresul și durerea sunt imediate și măsurabile. Dai cu ciocanul tare și prindeți cel mai bun personal așa cum ați spus că o veți face sau vă prăbușiți
. Această decizie se reduce rareori la capacitatea fizică – este aproape întotdeauna un test pentru cât de bine vă gestionați propria minte.”
107. „Un lider adevărat rămâne epuizat, detestă aroganța și nu privește niciodată cu dispreț cea mai slabă verigă. El luptă pentru oamenii săi și conduce prin exemplu.”
108. „Realizarea înaltă nu necesită talent înnăscut. Este nevoie să vă dezactivați *ss-ul. Perioadă.”
109. „Trebuie să recunoașteți ceea ce sunteți pe cale să faceți, să subliniați ceea ce nu vă place la el și să petreceți timp vizualizând fiecare obstacol pe care îl puteți.”

Citate David Goggins despre Going the Extra Mile

110. „Viața este un joc imaginar lung, care nu are nicio tablă de marcaj, nici un arbitru și nu se termină până când suntem morți și îngropați.”
111. „Nu-ți face griji pentru elementele din jurul tău și pentru ceea ce se întâmplă. Trebuie să ieși acolo și să-l iei.”
112. „Nebunia înseamnă să faci același lucru iar și iar și să te aștepți la un rezultat diferit.”
113. „Asta este ceea ce însemna a fi neobișnuit printre neobișnuiți. Însemna să fii unul dintre cei mai buni și să-ți ajuți și bărbații să-și găsească tot ce e mai bun.”
114. „A sparge cătușele și a întinde dincolo de propriile noastre limite percepute necesită o muncă grea – de multe ori muncă fizică – și atunci când te pui în joc, îndoiala de sine și durerea te vor întâmpina cu o combinație usturătoare care îți va strânge catarama. genunchi.”
115. „Trebuie să ne înconjurăm de oameni care să ne spună ce trebuie să auzim, nu ceea ce vrem să auzim, dar în același timp să nu ne facă să simțim că ne confruntăm cu imposibilul.”
116. „Ei mă văd acum ca tipul care poate face 4.000 de trageri în 24 de ore, dar ceea ce nu înțeleg este călătoria care m-a dus până în acest punct. Înainte de asta, eram exact opusul celui care sunt astăzi.”
117. „Viața asta este un joc de minte. Realizează asta. Îl dețin!”
118. „„Ce-ar fi dacă” este un „f*ck you” rafinat pentru oricine s-a îndoit vreodată de măreția ta sau ți-a stat în cale. Aduce la tăcere negativitatea. Este o reamintire că nu știi cu adevărat de ce ești capabil până când nu pui tot ce ai în joc.”
119. „Viața este o luptă între încercarea de a găsi mai mult din tine știind că adevăratul tău ți-e frică, îi place confortul, îi place să fii bătut pe spate și a face ceea ce trebuie să faci pentru a te îmbunătăți.”

Citate David Goggins despre ieșirea din zonele noastre de confort

120. „Ne place să ne trăim viața pe rețelele de socializare cu minciuni despre noi înșine despre cât de grozavi suntem. Ajunge la sursa! Rezolvă problema.”
121. „Deci, ceea ce mă face să continui este că am renunțat la mai multe lucruri. Știu ce se află în spatele renunțării. Este o viață întreagă de gândire: „De ce naiba am făcut asta

122. „Dacă vrei să te faci mai bine, fă lucrurile pe care nimeni altcineva nu vrea să le facă. Fă lucrurile pe care nimeni nu se gândește să le facă.”
123. „Când ești epuizat, slăbit și obosit, iar toți cei din jurul tău arată la fel de rău ca tine sau chiar mai rău – acesta este momentul perfect pentru a face o declarație. Îi lași pe toți cei din jurul tău să știe că atunci când viața lor se termină, atunci începe a ta.”
124. „Cel mai mare lucru este să nu mai crezi că meriți ceva. Tu, eu sau oricine altcineva nu meriti rahat! Deci, ori de câte ori crezi că meriți o zi liberă „doar pentru că”, regândește-te la asta! Este genul acela de atitudine care te face să placi majoritatea oamenilor.”
125. „Nu lăsați niciodată oamenii care aleg calea celei mai puține rezistențe să vă îndepărteze de calea aleasă de cea mai mare rezistență.”
126. „Majoritatea oamenilor care se îndoiesc de tine se îndoiesc de tine pentru că nu se pot vedea niciodată făcând ceea ce încerci tu să faci.”
127. „Nu fi persoana care se uită la buletinul meteorologic cu o seară înainte pentru a decide ce vei face a doua zi.”
128. „Nu-ți lăsa corpul sau mintea să facă exact ceea ce vrea să facă! Preia controlul!”
129. „Convorbirea cu sine și vizualizarea sunt două chei ale succesului meu.”
130. „Există putere în victorie care este transformatoare, dar după sărbătoarea noastră, ar trebui să o reducem, să ne imaginăm noi regimuri de antrenament, noi obiective și să începem de la zero chiar a doua zi.”
131. „Dacă te vezi făcând ceva, poți să o faci. Dacă nu te vezi făcând ceva, de obicei nu poți să realizezi asta.”
132. „Cu cât poți face mai multe lucruri pentru a ieși din acea zonă care te face să te simți bine, cu atât mintea ta va deveni mai puternică. Începe să se obișnuiască să facă așa ceva. Nu este distractiv, dar acum mintea mea s-a obișnuit cu asta.”
133. „Nu mai faceți scuze. Nu mai fii o victimă. Asumați-vă responsabilitatea personală.”
134. „Evaluează-ți viața în totalitatea ei! Toți pierdem atât de mult timp făcând prostii fără sens.”
135. „Și dacă eșuezi din nou, așa naiba să fie. Ia durerea. Repetați acești pași și continuați să luptați.”
136. „Este amuzant, oamenii tind să creeze cele mai provocatoare obiective și vise ale noastre, cele care ne cer cel mai mare efort, dar nu promit absolut nimic, atunci când suntem ascunși în zonele noastre de confort.”
137. „Frica este ghidul meu suprem.”
138. „Indiferent ceea ce realizăm tu sau cu mine – în sport, în afaceri sau în viață – nu putem fi mulțumiți. Viața este un joc prea dinamic.”
139. „De obicei ne mulțumim cu mai puțin decât e mai bun; la locul de muncă, la școală, în relațiile noastre și pe terenul de joc sau cursa.” c
140. „Zone de confort — Dacă stai într-una prea mult timp, asta devine norma ta. Fii confortabil fiind incomod.”

V-au ajutat aceste citate ale lui David Goggins să vă găsiți scopul
În numeroasele sale cărți și discuții, aflăm că a fi motivat nu este suficient și nu este ceea ce ne face să reușim. Ceea ce avem nevoie este scopul. Ceea ce avem nevoie este să ne găsim „de ce”. De ce facem anumite lucruri
Este întotdeauna minte peste materie și disciplină; iar dacă ne este clar care este scopul nostru în spatele acțiunilor noastre, vom putea să depășim limitele pe care ni le-am impus și să realizăm ceea ce intenționăm să realizăm.
Ai reușit să-ți recunoști „de ce”
Care este cea mai valoroasă lecție pe care ai luat-o din colecția de astăzi.
Comentează-ți gândurile mai jos.