S-ar putea să iei câteva lecții de viață valoroase din această colecție de citate Matthew McConaughey.
Având un total de 130 dintre cele mai bune citate ale sale, nu există nicio îndoială că veți obține câteva fragmente utile de înțelepciune de la acest actor câștigător de Oscar.
Cu aspectul său frumos și farmecul sudic, nu există nicio îndoială că Matthew McConaughey este liderul romantic perfect.
Poate îl cunoașteți din hituri celebre precum Dazed and Confused, Mud și Dallas Buyers Club.
Cu toate acestea, el este mai mult decât un actor mare pe ecrane, este și un om cu o inimă mare și are multe lucruri sincere și amabile de spus despre colegii săi, familie, prieteni și comunitate.
Vezi mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Morgan Freeman și citate Jim Carrey.

Cele mai bune citate Matthew McConaughey

1. „Cu cât îmbătrânești, cu atât vor încerca să te determine să urmezi mai multe reguli. Trebuie doar să trăiești, omule.”
2. „Sunt fan al cuvântului egoist. De sine. Ish. Când spun că am devenit mult mai egoist, vreau să spun că sunt mai puțin preocupat de ceea ce cred oamenii despre mine. Nu sunt îngrijorat de modul în care sunt perceput. Egoistul a primit întotdeauna o reputație proastă. Ar trebui să o faci pentru tine.”
3. „Dacă vrei ca părul tău să fie mai gros, tunde-l când luna este pe cale să fie plină – o lună grea, plină, în creștere. Nu o tăiați când luna este în descreștere.”
4. „Așa că oricui dintre noi, oricare ar fi acele lucruri – orice ar fi să privim, orice ar fi să așteptăm cu nerăbdare și pe oricine ar fi urmărim – la aceea eu spun: „Amin”. La asta spun: „Bine, bine, bine”. La asta spun: „Doar continuă să trăiești”. Mulțumesc.”
5. „Dacă fericirea este ceea ce cauți, atunci vei fi dezamăgit frecvent și vei fi nefericit o mare parte din timpul tău. Bucuria, însă, este altceva. Nu este o alegere, nu este un răspuns la un rezultat, este o constantă.”
6. „Nu am fost niciodată un manipulator, nici măcar în zilele mele de burlac. Nu mi-am dorit niciodată să fac lucruri oamenilor care să mă ajungă din urmă mai târziu.”
7. „Bucuria este sentimentul pe care îl avem de a face ceea ce suntem în modă pentru a face, indiferent de rezultat.”
8. „Regula nespusă pentru a locui într-un parc de rulote este că dacă ușa este închisă, nu bătai”. Dar dacă este deschis și treci pe acolo, nu ezitați să salutați.”
9. „Omul care a inventat hamburgerul a fost deștept; omul care a inventat cheeseburger-ul a fost un geniu.”
10. „Sunt trei lucruri, în opinia mea, de care am nevoie în fiecare zi. Unul dintre ei este ceva la care să te uiți, altul este ceva la care să aștepți cu nerăbdare, iar altul este cineva pe care să-l urmărești.”
11. „Viața este o serie de virgule, nu puncte.”
12. „Viața nu este corectă, nu a fost niciodată.”
13. „Mulțumește. Apreciază ceea ce ai. Cu cât mulțumim mai mult, cu atât primim mai mult pentru care să fim recunoscători.”
14. „Există o diferență între a crede că ești un campion și a ști că ești.”
15. „Recunoștința este darul care dă întotdeauna înapoi.”
16. „Acum, pierzi ceva în viața ta sau intri într-un conflict și va veni un moment în care vei ști că a existat un motiv pentru asta. Și la sfârșitul vieții tale, toate lucrurile pe care le-ai crezut că sunt puncte, se dovedesc a fi virgule. Nu a fost niciodată un punct în niciuna dintre ele.”
17. „Nu cădea în capcană – capcana dreptului de a te simți ca o victimă. Nu ești.”
18. „Cred că este pentru că căutăm sensul. Unde este sensul
Avem slujbe fără minte, luăm vacanțe frenetice, călătorii cu finanțare deficitară la mall pentru a cumpăra mai multe lucruri despre care credem că vor umple aceste goluri din viața noastră. Este de mirare că ne-am pierdut simțul direcției

19. „Este un fapt științific că recunoștința este reciprocă.”

Citate Matthew McConaughey despre pasiuni, emoții și carieră

20. „Experiența mea în muncă – chiar și să lucrez cu Scorsese – este că oamenii cred întotdeauna că există un truc magic. Nu există truc magic.”
21. „Oamenii care sunt cu adevărat buni în ceea ce fac fac lucruri simple foarte, foarte bine.”
22. „Am propriul meu vocabular. Iubesc lingvistica. Asta surprinde oamenii.”
23. „Provocarea pentru mine ca actor este că dacă devii o celebritate, nu mai întâlnești străini. Iar străinii sunt acolo unde avem anonimatul nostru. Și cred că este esențial ca sufletul să fie anonim, mai ales dacă vei fi actor.”
24. „Există două feluri de frică – una pe care o îmbrățișezi și una pe care ar trebui să o asculți și să te întorci în cealaltă direcție.”
25. „Ca actor angajat, treaba mea este să fac ceva de pre-producție pentru mine. Apoi, treaba mea este să apar și să dau cea mai bună performanță pe care o pot.”
26. „Dacă poți fi stimulat mental de antrenament și afli cum să treci peste el, este mai distractiv.”
27. „Când am început pentru prima dată să câștig bani, când mi-am făcut primele șase cifre, cel mai important lucru a fost că am mers să pun super fără plumb în camionul meu pentru prima dată.”
28. „Vrei să fii scriitor
Începe să scrii. Vrei să fii regizor de film
Începe să filmezi lucruri pe telefon chiar acum.”
29. „A aduce un copil pe lume este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna, iar acum sunt complet pregătit ca viața mea să înceapă să se învârte în jurul unei alte ființe umane.”
30. „Am un simț al umorului grozav și, dacă sunt capabil să spun sau să fac ceva într-un film pe care oamenii simt că vor să îl repete, este extrem de măgulitor.”
31. „Ideile bune sunt gratuite – sau cel puțin ar trebui să fie.”
32. „Aparatele foto nu sunt arme. Nu te pot răni cu adevărat.”
33. „Nu sunt suficient de arogant ca să mă uit înapoi la cariera mea și să-mi critic alegerile. Chiar nu este locul meu.”
34. „Nu am fost niciodată o persoană geloasă și nu m-am simțit niciodată construită de eșecul altcuiva – acesta este un fior ieftin.”
35. „Îmi place. Este o prostie să spui că este o lume de oameni falși și proști. Sigur că există vrăjitoare și escroci, dar poți întâlni și mulți oameni creativi, talentați și generoși. Hollywood este un loc plăcut când ești la modă la joc și te bucuri de el pentru ceea ce este cu adevărat.”
36. „Călătorind este o mare dragoste a mea. Iubesc America de Sud și Africa. Sunt cel mai bun turist în spate când sunt plecat. Sunt doar eu și rucsacul meu. Este bine pentru a scăpa de industrie.”
37. „Africa este probabil unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost vreodată.”
38. „Poate că ceea ce trebuie să facă specia noastră este să ne refuze programarea, să nu ne mai reproducem, să mergem mână în mână către dispariție, un ultim miez de noapte, frații și surorile renunțând la o afacere brută.”
39. „Îmi place să pot să port ceva potrivit pentru oriunde mă duce ziua – la serviciu, la drumeție și apoi la cină. Îmi place să scot formalitatea din programul zilei și să fiu pregătit pentru orice ocol în teren.”
40. „Îmi place orașul. Îmi place betonul. Îmi plac afacerile mari. Îmi place să fiu CEO al propriei mele companii și să am multe responsabilități. În același timp, când pot să plec cu un rucsac sau să plec pe o placă de surf sau chiar să plec la o alergare undeva în pădure, acolo sunt cu adevărat fericit.”
41. „Comediile romantice sunt construite pentru a fi ușoare. Sunt construite pentru o anumită flotabilitate.”
42. „Lucrez prin viață cu virgule. Nici măcar nu știu, ai paranteze

43. „Un bețiv nu încearcă să se ridice; un bețiv încearcă să nu cadă.”
44. „Muzica este un instrument creativ cu adevărat grozav pentru mine, pentru diferite roluri.”
45. „Ofertele s-au uscat după câțiva ani și parcă aș fi căzut de pe radar.”
46. ​​„Sunt un tip destul de loial cu prietenii și familia. Am aceiași prieteni de mult timp.”
47. „M-am interesat de sistemul de justiție. Dacă aș fi, probabil aș fi avocat al apărării. M-am îndreptat în acest sens, dar, din fericire, mi-am schimbat calea către școala de film.”
48. „În orice adulare ai avea, există adevăr și nu există adevăr. Și oriunde te urmăresc și spun că a fost oribil, există adevăr și nu există adevăr. Este natura umană să-ți placă să citești mai mult adularea.”
49. „Eu și soția mea nu concuram. Ne cunoaștem preferințele celuilalt și ne străduim să le oferim unul altuia. Unul va prelua atunci când celălalt se confruntă cu ceva ce nu-i place. Asta fac prietenii.”

Citate Matthew McConaughey despre sprijin, încurajare și prieteni

50. „Cel mai bun sfat vine de la oameni care nu oferă sfaturi.”
51. „Nu mă deranjează nemernicii. E prostul în care nu am încredere. Nebunul este cel care încearcă să fie orice crede el că vrei să fie. Am încredere în nemernic pentru că știi unde va sta.
52. „Când îl ai pe Dumnezeu, ai un prieten. Și acel prieten ești tu.”
53. „Cred că „necrezut” este un cuvânt incredibil de stupid.”
54. „Un profet nu este lipsit de cinste, decât în ​​țara lui și în casa lui”.
55. „Cred că disciplina vine cu oprirea telefonului mobil și Blackberry și deconectarea completă. Faci asta și treci prin unele retrageri la început. Începi să te gândești: „Oh, trebuie să fac asta
, trebuie să fac asta

” Ai uitat că ne descurcam bine cu telefonul public.”
56. „Vulpile au gropi, iar păsările cerului au cuiburi; dar fiul omului nu are unde să-și pună capul”.
57. „Am niște prieteni buni ai mei care se întâmplă să fie gay și, când vine vorba de homosexuali, heterosexuali sau orice altceva, sunt pentru orice afirmativ. Sunt pentru puterea gay, puterea heterosexuală, puterea masculină, puterea feminină; toată lumea ar trebui să se simtă împuternicită, fără a oprima pe cineva care este diferit.”
58. „Fără computer, fără gadget, fără șmecherie. Sunt un animal, este o plantă. Voi bate iarba!”
59. „Avocatul meu mi-a fost un bun prieten de mult timp. El și cu mine avem conversații în mod continuu.”
60. „Cred că pot păstra ritmul în ritm, dar sunt destul de mulți oameni care s-ar certa cu mine.”
61. „Absolut nu. Nu am nicio problemă cu angajamentul. De fapt, îmi place să am pe cineva în viața mea.”
62. „Când văd grație într-o femeie, este foarte sexy. Îți poți da seama după cum se mișcă cineva sau după ritmul său.”
63. „Tatăl meu, despre care știu că este acolo sus chiar acum, cu o oală mare de gumbo, are o plăcintă cu bezea cu lămâie, probabil că e în lenjerie intimă și are o cutie rece de Miller Lite și dansează.”
64. „Ce naiba este dragostea adevărată
Îmi amintesc că am simțit, pe când aveam 12 ani și am mers cu această fată, „Este aceasta dragoste adevărată
””
65. „Îmi place să fiu regizat, dar când zbor și sunt în flăcări, nu vreau pe cineva vin și imi stau în cale doar pentru că simt că au nevoie.”
66. „Sunt obsedat să încerc să înțeleg despre ce vorbește cineva și să încerc să-i fac să mă înțeleagă.”
67. „Îmi doream să am propria mea familie de când eram mic. Mi-a luat ceva timp să găsesc femeia perfectă.”
68. „Pentru mine, unul dintre cele mai grele lucruri despre Ziua Îndrăgostiților este că se pregătește ca ziua în care să-ți mărturisești dragostea.”
69. „Un antrenor, mai ales la nivel de facultate – mult mai mult la nivel de facultate sau de liceu, decât la nivel profesional – ești mai mult un profesor decât un antrenor adevărat.”

Citate Matthew McConaughey despre identitatea de sine și morala

70. „Știu cine sunt. Și după toți acești ani, există o victorie în asta.”
71. „Nu există multe lucruri care să fie universal cool și este grozav să nu arunci gunoi. Nu aș face-o niciodată.”
72. „Nu vreau doar să mă învârt. vreau sa evoluez. Ca bărbat, ca om, ca tată, ca iubit.”
73. „Disecăm eșecul mult mai mult decât disecăm succesul.”
74. „Așa că vezi în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună și în fiecare an din viața mea, eroul meu este întotdeauna la 10 ani distanță. Nu voi fi niciodată eroul meu. Nu voi atinge asta. Știu că nu sunt, și asta e în regulă pentru mine, pentru că asta mă ține cu cineva pe care să-l urmăresc în continuare.”
75. „Orice erou nu face acest lucru de mare erou mare. Ei fac lucrul simplu din nou și din nou și se țin de el.”
76. „Mâncarea mea preferată este să curăț frigiderul duminică seara și să improvizez un amestec grozav.”
77. „Cred că conștiința umană este un pas greșit în evoluție. Am devenit prea conștienți de noi înșine. Natura a creat un aspect al naturii separat de ea însăși. Suntem creaturi care nu ar trebui să existe prin legea naturală.”
78. „Un nebun este cineva care pretinde că este una, dar de fapt este alta.”
79. „Nu mă amestec și petrec multă minte sau timp ocupându-mă de, nu știu, percepțiile oamenilor despre mine. Chiar nu am.”
80. „Avem un mare apetit pentru a doborî oamenii, dar în inima fiecăruia, există suficient loc pentru ca noi toți să reușim.”
81. „Cea mai bună calitate a mea este că sunt o persoană cu suflet mare. Și eu sunt rezistent. Cea mai proastă calitate a mea este egoismul, deși toată lumea este vinovată de asta într-o anumită măsură.”
82. „Încercați să nu faceți o linie dreaptă strâmbă.”
83. „Deşertăciunea este o mare motivaţie, să fim corecti.”
84. „Nu te juca cu o atitudine; nu juca un tip negativ. Joacă un tip care nu încearcă să vândă pe nimeni. El doar spune cum este și dacă vrei să știi ce gândește el, ești binevenit. Dacă nu o faci, atunci nu”.
85. „Primul pas care conduce la identitatea noastră în viață nu este, de obicei, „Știu cine sunt”, ci mai degrabă „Știu cine nu sunt.”
86. „Pomul este cunoscut pentru roadele sale.”
87. „Îmi plac glumele. Îmi plac mirosurile de cinism și cred că pot fi pline de spirit. Dar nu prea știu unde este constructivă dorința.”
88. „Mie personal nu-mi place să merg să văd comedii romantice. Dar oamenii vor să le vadă și par să vrea să mă vadă în ele.”
89. „Urăsc să mă repet. Ultimele filme pe care le-am făcut nu am avut vreodată senzația că mă aflu.”
90. „Cinismul poate fi amuzant, dar este calea ușoară. Vei uita să te bucuri de orice. Încerc să fac alegerea în evoluție, alegerea care se mișcă înainte, dătătoare de viață. Continuă să trăiești, omule.”
91. „Sunt un fan al fotbalului, un fan al sportului – un fan al competiției.”
92. „Câinii mănâncă firimiturile care cad de la masa stăpânilor lor.”
93. „Ipocritii fac munca diavolului în chipul lui Hristos”.
94. „Există anumite nopți în care tu și imaginea ta pur și simplu nu sunteți în același pat.”
95. „Acolo va fi plânsul și scrâșnirea dinților”.
96. „Toată familia mea este șuncatori. Sunt povestitori și toată lumea îl întrece pe următorul.”
97. „Sunt zadarnic. Cred că vanitatea este un lucru bun. A făcut mai multe lucruri bune pentru mine decât nu a făcut.”
98. „Vorbesc cu mine însumi tot timpul. Doar asigurați-vă că răspundeți.”
99. „Nu știu să lucrez o cameră. Este o adevărată abilitate.”

Citate Matthew McConaughey despre Viața

100. „În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că el este cel la care mă apreciez. Mi-a înfrumusețat viața cu oportunități despre care știu că nu sunt de mâna mea sau de orice alt fel uman.”
101. „Viața abia e suficient de lungă pentru a deveni bun la un lucru, așa că ai grijă la ce te pricepi.”
102. „Viața nu este un concurs de popularitate. Luați dealul, dar mai întâi răspundeți la întrebarea — care este dealul meu

103. „Viața mea este drumul, omule. Trebuie să continui să mă mișc.”
104. „Îmi place să am mâinile în pământ. Nu este niciodată o știință și întotdeauna o artă. Nu sunt reguli. Și dacă se reduce la mine față de acea buruiană pe care încerc să o scot din pământ care nu vrea să iasă,
știu că voi câștiga.”
105. „Asta îmi place la aceste fete de liceu, omule. Pe măsură ce îmbătrânesc, ei rămân de aceeași vârstă.”
106. „Unele lucruri, pur și simplu îți place ceea ce îți place și te ții de el. Alte lucruri, vă place ceea ce vă place, dar lucrurile care vin cu celebritatea sau succesul vin cu mai multe opțiuni.”
107. „Deodată, sunt nouăzeci și nouă de lucruri la care să spui da, cărora nu ai avut opțiunea să le spui ieri.”
108. „Ei mănâncă, porcării, dorm, iar dacă plâng trebuie să facă una dintre cele trei și au probleme în a face asta. Foarte simplu.”
109. „Suntem lucruri care lucrează sub iluzia de a avea un sine – o secreție de experiență și sentimente senzoriale, programată cu asigurarea totală că fiecare suntem cineva, când de fapt toată lumea nu este nimeni.”
110. „Legea spune că nu poți atinge, dar văd o mulțime de încălcatori ai legii în această casă.”
111. „Există un decalaj între ceea ce vreau să fac, ceea ce fac cu camera și ceea ce este editat. Dreapta
Deci, scopul este să încercăm să reducem golurile. Cel mai mare compliment este dacă citesc o recenzie și este exact ceea ce am notat în jurnal înainte de a o filma. E foarte tare. Acesta este cel mai mare semnificant al reducerii golurilor.”
112. „Când fac surfing, sunt sigur că nu mă gândesc la paparazzi. Cred că dacă încep să urce pe floatoare și să iasă acolo în apă, atunci s-ar putea să fiu puțin supărat.”
113. „Cred în a trăi în prezent și a face ca fiecare zi să conteze. Nu acord prea multă atenție trecutului sau viitorului.”
114. „Sunt unul dintre cei mai adaptabili băieți pe care îi cunosc, în măsura în care călătoriile sunt lucrul meu preferat de făcut în viață. Cu fiecare loc în care merg, încerc să stau acolo suficient de mult pentru a-i face dreptate, suficient de mult încât să-mi pot imagina măcar cum ar fi să trăiesc acolo. Odată ce îmi imaginez asta, atunci este în regulă să mă întorc acasă.”
115. „Nu-mi este îngăduit să fac ce voiesc cu ai mei

116. „După roadele lor, îi vei cunoaşte

117. „Știu că, când am crescut, era, dacă afară era ziuă, ieși afară. Ei bine, acum, odată cu era tehnologică a computerelor și a altora, toată lumea este înăuntru practic mergând oriunde doresc să meargă, practic având relații, practic călătorește prin cartier, practic mergând pe acea insulă.”
118. „Secerișul este cu adevărat din belșug, dar lucrătorii sunt puțini.”
119. „Omul nu va trăi numai cu pâine”.
120. „Un om nebun și-a construit casa pe nisip.”
121. „Îmi place Los Angelesul și mi-a fost foarte bine. Dar dacă toți aleargă spunând poveștile, cine le trăiește
, nu jucați personaje care sunt celebrități – jucați băieți care știu ce să facă când fosa septică le este blocată.”
122. „Voi spune asta – unul dintre lucrurile care este o durere atunci când aștepți copii este cât de multe sfaturi îți dau oamenii nesolicitați când nu le ceri.”
123. „Regula mea este să transpirați o singură dată pe zi.”
124. „Nu încerc să dau aer pentru nimeni. Încerc să mă impresionez doar făcând cea mai bună treabă pe care o pot face.”
125. „A avea copii m-a ajutat să devin un actor mai bun pentru că îți amintesc să joci să crezi. Este ușurința și naturalețea ființelor lor. Ei doar joacă și este complet real pentru ei în acel moment. Ca actor, dacă o facem bine, te facem să crezi.”
126. „Dacă fac ceva, îmi place să-l duc la limită. Am un tavan înalt – un prag larg pentru a vedea care sunt acele limite pentru mine.”
127. „Sunt foarte rezistent în interior. Găsesc lucruri care îmi plac și le fac, iar băiete, îmi place să mă țin de ele. Nu sunt neapărat un tip care devine dependent de mai multe lucruri, dar dacă găsesc ceva ce îmi place să fac, îmi place să rămân la el.”
128. „Aleg un singur lucru; Nord, Sud, Est sau Vest. Pur și simplu merg pe drum și plec. Acesta este ideea. Singurul guvernator pe care mi-l dau este timpul limită.”
129. „Este unul dintre lucrurile pe care le iubesc când fac filme – locurile în care trebuie să călătoresc în care nu aș fi fost niciodată înainte.”
130. „Cea mai bună educație pe care am avut-o în viața mea este să călătoresc.”

Aceste citate de Matthew McConaughey v-au făcut să doriți să vă urmăriți visele
Fiind în industrie atât de mult timp, Matthew McConaughey a decis că își va lăsa amprenta în lume, nu numai prin actorie, ci și prin transmiterea a ceea ce știe studenților care doresc să reușească în industrie. S-a alăturat facultății sale din Alma Mater pentru a preda funcționarea de la scenariu la scenă. În același timp, le oferă studenților săi câteva îndrumări atunci când vine vorba de actorie și de viață în industrie. Potrivit lui, viața nu este ușoară, dar mai spune că „Necrezut este un cuvânt incredibil de stupid”.
Acest lucru ne ajută să înțelegem că, deși ne vom confrunta cu multe provocări în fața noastră, indiferent dacă suntem sau nu în industria filmului, nimic nu este imposibil. Atâta timp cât îl putem visa, atâta timp cât ne putem imagina, este ceva la îndemâna noastră. Este în puterea noastră să definim ce înseamnă succesul pentru noi și, în același timp, să definim ce trebuie să facem pentru a-l atinge. Așadar, să încetăm cu toții să așteptăm acea oportunitate să vină și, în schimb, să ne creăm propriile oportunități de succes.
Ești un fan al lui Matthew McConaughey
Te inspiră el să mergi mai departe și să începi să acționezi acum pentru a-ți transforma visele în realitate
Spune-ne ce părere ai despre această colecție prin secțiunea de comentarii de mai jos.