Fie că este vorba în spital sau chiar doar de activități de zi cu zi, suntem siguri că există o grămadă de lecții pe care le puteți lua din această colecție de citate Meredith Gray.
Medicii tind să lupte spre perfecțiune, deoarece responsabilitatea lor este în linia dintre viață și moarte.
Grey’s Anatomy este un serial TV care scoate în evidență sacrificiile medicilor noștri profesioniști. Dr. Meredith Gray este un personaj din serialul menționat, care funcționează pentru cel mai bun serviciu al ei.
Ea posedă împuternicire și putere în care a fost capabilă să vindece durerea de diferite forme. Fie ca această colecție să vă inspire cu perspectiva vieții lui Meredith.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Grey’s Anatomy și citate Cristina Yang.

Cele mai bune citate Meredith Gray
1. „Unele răni pe care le purtăm cu noi peste tot și, deși tăietura a dispărut de mult, durerea încă persistă.”
2. „Prea des, lucrul pe care îl dorești cel mai mult este singurul lucru pe care nu îl poți avea.”
3. „Trebuie să te întrebi de ce ne agățăm de așteptările noastre, pentru că ceea ce așteptăm este exact ceea ce ne menține neclintiți. Așteptatul este doar începutul, neașteptatul este ceea ce ne schimbă viața.”
4. „Cred că abia aștepți ca cineva să zboare sub tine și să-ți salveze viața. Cred că trebuie să te salvezi.”
5. „Nu lăsa frica să te țină liniștit. Ai o voce, așa că folosește-o. Vorbeste. Ridicați mâna. Strigă răspunsurile tale. Fă-te auzit. Orice ar fi nevoie, doar găsește-ți vocea și când o faci, umple afurisita de tăcere.”
6. „Realitatea este că durerea este acolo pentru a ne spune ceva și există doar atâta plăcere pe care o putem lua fără să ne doare stomacul. Și poate că e în regulă. Poate că unele fantezii ar trebui să trăiască doar în visele noastre.”
7. „Uneori, este nevoie de o pierdere uriașă pentru a-ți aminti de ceea ce îți pasă cel mai mult. Uneori, te trezești că devii mai puternic, mai înțelept, mai bine să faci față următorului mare dezastru care urmează – uneori, dar nu întotdeauna.”
8. „Nu trebuie să fii dur în fiecare minut al fiecărei zile. Este în regulă să lași garda jos. De fapt, există momente în care este cel mai bun lucru pe care îl poți face, atâta timp cât îți alegi momentele cu înțelepciune.”
9. „Decide. Aceasta este viața pe care vrei să o trăiești
Este aceasta persoana pe care vrei să o iubești
Este cel mai bun lucru pe care poți să fii
Poți fi mai puternic
Kinder
Mai plin de compasiune
Decide. Inspira expira. Și decideți.”
10. „Durere – trebuie doar să o îndepărtezi, să speri că va dispărea de la sine, să speri că rana care a provocat-o să se vindece. Nu există soluții, nu există răspunsuri simple. Pur și simplu respiri adânc și aștepți să se calmeze.”
11. „Fiecărei furtuni se termină – odată ce toți copacii au fost smulși, odată ce toate casele au fost sfâșiate, vântul se va liniști, norii se vor despărți, ploaia se va opri și cerul se va limpezi într-o clipă. . Dar abia atunci, în acele momente de liniște după furtună, aflăm cine a fost suficient de puternic pentru a supraviețui.”
12. „Sunt toți lipiți împreună acum. Nu-mi cer scuze pentru modul în care am ales să repar ceea ce ai spart. Nu poți să mă numești curvă.”
13. „Eșecul este inevitabil, inevitabil. Dar eșecul nu ar trebui să primească niciodată ultimul cuvânt. Trebuie să te ții de ceea ce vrei. Trebuie să nu acceptați un nu ca răspuns și să luați ceea ce vi se întâmplă. Nu ceda niciodată. Nu renunța niciodată. Ridice în picioare. Ridică-te și ia-o.”
14. „Ce este mai rău
Răni noi, care sunt atât de îngrozitor de dureroase, sau răni vechi care ar fi trebuit să se vindece cu ani în urmă și nu s-au vindecat niciodată
Poate că rănile noastre vechi ne învață ceva. Ele ne amintesc unde am fost și ce am depășit. Ei ne învață lecții despre ce să evităm în viitor.”
15. „Durere, trebuie doar să lupți, pentru că adevărul este că nu o poți depăși, iar viața face mereu mai mult.”

Citate emblematice Meredith Gray

16. „Suntem adulți. Cum s-a întâmplat asta și cum îl putem face să se oprească

17. „Se spune că moartea este cea mai grea pentru cei vii. Este greu să-ți spui de fapt la revedere. Uneori, este imposibil. Nu încetezi niciodată să simți pierderea. Este ceea ce face lucrurile atât de dulci-amare. Lăsăm mici bucăți din noi înșine în urmă, mici mementouri. O viață întreagă de amintiri, fotografii, bibelouri. Lucruri după care să ne amintim chiar și atunci când suntem plecați.”
18. „Toți credem că vom fi grozavi. Și ne simțim puțin jefuiți când așteptările noastre nu sunt îndeplinite.”
19. „Cine poate determina când se termină vechiul și începe noul

20. „Viața nu este un sport pentru spectatori.”
21. „Așa că alege-mă. Alege-ma pe mine. Iubește-mă.”
22. „Corpul este un sclav al impulsurilor sale.”
23. „Uneori, schimbarea este totul.”
24. „Așa cum avem nevoie de hrană și apă, oamenii au nevoie unii de alții.”
25. „De ce li se întâmplă lucruri rele oamenilor buni

26. „Responsabilitate, chiar e nasol.”
27. „Uneori, cea mai importantă istorie este istoria pe care o facem astăzi.”
28. „Deci, continuă. Nu renunți. Stai înalt. Lupta. Apari mereu pentru a salva ziua.”
29. „A cunoaște este mai bine decât a te întreba, a te trezi este mai bine decât a dormi și chiar și cel mai mare eșec, chiar și cel mai rău, bate dracu să nu încerci niciodată.”

Citate Meredith Gray pentru a te motiva

30. „Trebuie să ne învățăm propriile lecții. Trebuie să măturăm posibilitatea de azi sub covorul de mâine până când nu mai putem.”
31. „A da drumul este partea ușoară. Este dureroasă trecerea mai departe. Așa că, uneori, ne luptăm, încercând să păstrăm lucrurile la fel. Lucrurile nu pot rămâne la fel. La un moment dat, trebuie doar să-i dai drumul. Mergi mai departe. Pentru că oricât de dureros ar fi, este singurul mod în care creștem.”
32. „Trebuie să continuăm să ne reinventăm, aproape în fiecare minut, pentru că lumea se poate schimba într-o clipă.”
33. „Doar pentru că putem trăi fără ceva, nu înseamnă că trebuie.”
34. „Vulnerabilitatea nu este opusul puterii. Este o parte necesară. Trebuie să vă forțați să vă deschideți, să ne expuneți, să oferim tot ce avem și să vă rugați să fie suficient de bun. Altfel, nu vom reuși niciodată.”
35. „În unele zile, întreaga lume pare cu susul în jos. Și apoi, cumva, improbabil și când te aștepți mai puțin, lumea se îndreaptă din nou.”
36. „Nu toată lumea trebuie să fie fericită tot timpul. Asta nu e sănătate mintală. Asta e porcărie.”
37. „Când ne urmăm inimile, când alegem să nu ne liniștim, este amuzant. Nu-i așa că
A ridică greutăți, soarele strălucește puțin mai puternic și, pentru o scurtă clipă, găsim puțină liniște.”
38. „Dar lucrul care ne face oameni este ceea ce putem controla. După furtună, după goană, după ce a trecut căldura momentului, putem să ne răcorim și să curățăm mizeria pe care am făcut-o. Putem încerca să renunțăm la ceea ce a fost.”
39. „În adâncul sufletului, toată lumea vrea să creadă că poate fi hardcore. Dar a fi hardcore nu înseamnă doar a fi dur. Este vorba de acceptare.”
40. „Se spune că, cu cât investiția este mai mare, cu atât rentabilitatea este mai mare. Dar trebuie să fii dispus să ai o șansă. Trebuie să înțelegi – s-ar putea să le pierzi pe toate. Dar dacă profiti de această șansă, dacă investești cu înțelepciune, câștigul s-ar putea să te surprindă.”
41. „Viitorul este casa celor mai profunde temeri ale noastre și al celor mai sălbatice speranțe. Dar un lucru este cert – când în sfârșit se dezvăluie, viitorul nu este niciodată așa cum ne-am imaginat-o.”
42. „Uneori, e bine să te sperii. Înseamnă că mai ai ceva de pierdut.”
43. „Ceea ce este important este că nu încetăm niciodată să credem că putem avea un nou început. Dar este, de asemenea, important să ne amintim că printre toate porcăriile sunt câteva lucruri de care merită să te ții.”

Citate Meredith Gray care poartă gânduri dureroase
44. „Sunt zile care fac ca sacrificiile să pară valoroase și apoi sunt zile în care totul se simte ca un sacrificiu. Și apoi sunt sacrificiile pe care nici măcar nu-ți poți da seama de ce le faci.”
45. „Durerea vine sub toate formele. Ușura mică, un pic de durere, durerea întâmplătoare. Durerile normale cu care trăim în fiecare zi. Apoi mai este tipul de durere pe care nu-l poți ignora. Un nivel de durere atât de mare încât blochează orice altceva, face ca restul lumii tale să dispară până când tot ce ne putem gândi este cât de mult ne doare. Cum ne gestionăm durerea depinde de noi. Durere. O anestezizăm, o eliminăm, o îmbrățișăm, o ignorăm și pentru unii dintre noi cel mai bun mod de a gestiona durerea este pur și simplu să trecem peste ea.”
46. ​​„Schimbare. Nu ne place. Ne temem de asta, dar nu putem opri să apară. Fie ne adaptăm la schimbare, fie rămânem în urmă. Doare să crești, oricine îți spune că nu minte, dar iată adevărul uneori, cu cât lucrurile se schimbă mai mult, cu atât rămân la fel. Și uneori, o, uneori schimbarea este bună.”
47. „Negăm că suntem obosiți, negăm că suntem speriați, negăm cât de mult ne dorim să reușim și, cel mai important, negăm că suntem în negare. Vedem doar ceea ce vrem să vedem și credem ceea ce vrem să credem și funcționează. Ne mințim atât de mult pe noi înșine încât, după un timp, minciunile încep să pară adevărul. Negăm atât de multe încât nu putem recunoaște adevărul chiar în fața fețelor noastre.”
48. „Dorința ne lasă cu inima zdrobită. Ne epuizează. Dorința îți poate distruge viața. Dar oricât de greu poate fi să dorești ceva, oamenii care suferă cel mai mult sunt cei care nu știu ce vor.”
49. „Se pare că suntem cu toții răniți. Unii dintre noi, mai mult decât alții, purtăm cu noi pagubele din copilărie, apoi ca mari, dăm cât de bine primim. În cele din urmă, toți facem daune și apoi ne-am apucat de a remedia tot ce putem.”
50. „Poate ne place durerea. Poate că suntem conectați așa. Pentru că fără ea, nu știu, poate pur și simplu nu ne-am simți reali. Ce spune aia
De ce mă lovesc în continuare cu un ciocan
Pentru că mă simt atât de bine când mă opresc.”
51. „Chestia cu dependența este că nu se termină niciodată bine. Pentru că, în cele din urmă, orice ar fi care ne-a făcut să ne sufocă, încetează să ne simțim bine și începe să doară. Totuși, se spune că nu renunți la obicei până nu atingi fundul. Dar de unde știi când ești acolo
Pentru că, oricât de grav ne rănește un lucru, uneori, să-l lași doare și mai rău.”
52. „Adaptează-te sau mori. De câte ori am auzit-o, lecția nu devine mai ușoară. Problema este că suntem oameni. Ne dorim mai mult decât să supraviețuim. Ne dorim succes. Vrem să fim cei mai buni, așa că ne luptăm ca naiba pentru a obține acele lucruri. Orice altceva se simte ca moartea.”
53. „Când vin lucrurile rele, ele ies din senin. Lucrurile rele vin dintr-o dată, fără niciun avertisment. Dar uităm că uneori, așa vin și lucrurile bune.”
54. „O lași să creadă că ești disponibil din punct de vedere emoțional. O lași să creadă că are o șansă. Și nu există nimic mai rău în lume decât să crezi că ai o șansă atunci când cu adevărat nu ai.”
55. „Oricât de greu te lupți cu asta, cazi și e înfricoșător. Doar că există un avantaj în cădere liberă. Este șansa pe care le oferi prietenilor tăi să te prindă.”
56. „Poate că suntem recunoscători pentru lucrurile familiare pe care le știm. Și poate suntem recunoscători pentru lucrurile pe care nu le vom ști niciodată. La sfârșitul zilei, faptul că avem curajul să rămânem în picioare este un motiv suficient pentru a sărbători.”
57. „Suntem prieteni – prieteni adevărați – și asta înseamnă că indiferent de cât timp va dura, când în sfârșit decizi să te uiți înapoi, voi fi în continuare aici.”

Citate veridice Meredith Gray despre viață
58. „Cheia pentru a face progres este să recunoaștem cum să faci acel prim pas. Apoi îți începi călătoria. Speri să fie mai bun și rămâi cu el, zi de zi. Chiar dacă ești obosit, chiar dacă vrei să pleci, nu o faci. Pentru că ești un pionier și nimeni nu a spus vreodată că va fi ușor.”
59. „Uneori, realitatea are un mod de a se strecura și de a ne mușca în fund.”
60. „Lucrul pe care oamenii îl uită este cât de bine se poate simți când în sfârșit eliberezi secrete. Indiferent dacă sunt bune sau rele, măcar sunt în aer liber, vă place sau nu. Și odată ce secretele tale sunt la vedere, nu trebuie să te mai ascunzi în spatele lor. Problema cu secretele este că chiar și atunci când crezi că deții controlul, nu ești.”
61. „Granițele nu-i țin pe alții departe. Te îngrădesc. Viața este dezordonată. Așa suntem făcuți. Așadar, îți poți pierde viața desenând linii. Sau îți poți trăi viața traversându-le.”
62. „Tocmai când credem că ne-am dat seama de lucruri, universul ne aruncă o minge curbă. Deci trebuie să improvizăm. Găsim fericirea în locuri neașteptate. Ne găsim drumul înapoi la lucrurile care contează cel mai mult. Universul este amuzant așa, uneori are doar o modalitate de a ne asigura că ajungem exact acolo unde ne aparține.”
63. „Toți avem eroi – oameni la care apreciem, oameni la care aspirăm să fim, care ne învață cum să fim mai mari decât suntem pentru că ei sunt mai mari decât noi. Sunt grozave dacă nu ne uităm prea atent. Pentru că dacă ne apropiem prea mult, ne dăm seama că eroii sunt doar oameni obișnuiți. Și oamenii obișnuiți ne pot dezamăgi.”
64. „Nu ți-ai dori să-l poți lua înapoi
. Lucrul pe care l-ai spus
. Lucrul pe care l-ai făcut
Nu există niciun buton de anulare. Există doar speranța că putem învăța. Ne putem schimba, corect.
Putem face mai bine. Nu putem lua înapoi ceea ce am făcut. Nu putem anula trecutul, pentru că viitorul continuă să vină spre noi.”
65. „A fi adult este total supraevaluat. Adică, serios, nu vă lăsați păcăliți de pantofii fierbinți și de sex grozav și de niciun părinți care să vă spună ce să faceți. A fi adult este o responsabilitate.”
66. „Ideea mea este că poate nu dăm suficient credit furiei. Poate că poate fi mult mai periculos decât credem. La urma urmei, când vine vorba de comportament distructiv, a ajuns în primele șapte.”
67. „Poți să ceri sfatul altora, să te înconjori de consilieri de încredere, dar până la urmă, decizia este întotdeauna a ta și numai a ta. Și când este timpul să acționezi și ești singur cu spatele lipit de perete, singura voce care contează este cea din capul tău. Cel care îți spune ceea ce probabil știai deja. Cel care are aproape întotdeauna dreptate.”
68. „Vine un moment în care este mai mult decât un simplu joc și fie faci acel pas înainte, fie te întorci și pleci. aș putea să renunț. Dar iată chestia, îmi place terenul de joc.”
69. „La sfârșitul zilei, există unele lucruri despre care pur și simplu nu te poți abține să nu vorbești, unele lucruri pe care pur și simplu nu vrem să le auzim și unele lucruri pe care le spunem pentru că nu mai putem tăce. Unele lucruri sunt mai mult decât ceea ce spui, sunt ceea ce faci. Unele lucruri le spui pentru că nu ai altă opțiune, unele lucruri pe care le păstrezi pentru tine și nu prea des, dar din când în când, unele lucruri pur și simplu vorbesc de la sine.”
70. „Amuzant, nu-i așa, felul în care funcționează memoria
Lucrurile pe care nu le poți aminti în totalitate și lucrurile pe care nu le poți uita niciodată.”
71. „Am auzit că este posibil să crești. Doar că nu am întâlnit niciodată pe nimeni care să fi făcut-o. Fără părinți să sfidăm, încălcăm regulile pe care ni le facem noi înșine. Facem crize de furie atunci când lucrurile nu merg așa. Şoptim secrete cu cel mai bun prieten al nostru în întuneric. Căutăm confort acolo unde îl putem găsi. Și sperăm împotriva oricărei logici, împotriva oricărei experiențe, ca și copiii, nu renunțăm niciodată la speranță.”

Citate Meredith Gray despre durere

72. „Este posibil ca lucrurile să se fi schimbat prea radical pentru a se întoarce vreodată la ceea ce erau. S-ar putea să nu te recunoască pe tine. Parcă nu ai recuperat absolut nimic. Ești o persoană cu totul nouă, cu o viață cu totul nouă.”
73. „Nu ne putem abține. Vedem o linie, vrem să o trecem. Poate că este fiorul de a schimba familiarul cu necunoscutul, un fel de îndrăzneală personală. Singura problemă este că, odată ce ai trecut, este aproape imposibil să te întorci.”
74. „Când arunci în turn
Recunoaște că o cauză pierdută este doar aceea
. Vine un moment în care totul devine prea mult. Când suntem prea obosiți să ne mai luptăm. Așa că renunțăm. Atunci începe adevărata muncă – să găsești speranța, acolo unde pare să nu existe absolut deloc.”
75. „Doliu poate fi un lucru pe care toți îl avem în comun, dar arată diferit pentru fiecare. Nu trebuie să ne întristăm doar moartea. E viață, e pierdere, e schimbare. Și când ne întrebăm de ce trebuie să suge atât de mult uneori, trebuie să doară atât de tare.”
76. „Oricât de întuneric se întunecă, soarele va răsări din nou.”

Citate Meredith Gray despre vindecarea rănilor

77. „Când pământul cedează și lumea ta se prăbușește, poate trebuie doar să ai credință și să ai încredere că poți supraviețui. Poate că trebuie doar să te ții strâns și, orice ar fi, nu te lăsa să plece.”
78. „Ne ducem minunile acolo unde le găsim. Trecem peste decalaj și uneori, împotriva oricăror șanse, împotriva oricărei logici, ne atingem.”
79. „Trebuie să venim în mod constant cu noi modalități de a ne repara.”
80. „Nu toate rănile sunt superficiale. Majoritatea rănilor sunt mai adânci decât ne putem imagina. Nu le poți vedea cu ochiul liber. Și apoi, sunt rănile care ne iau prin surprindere.”
81. „Durata recuperării tale este determinată de amploarea rănilor tale. Și nu are întotdeauna succes. Indiferent de cât de mult am munci la asta, unele răni s-ar putea să nu se vindece niciodată complet. S-ar putea să fii nevoit să te adaptezi la un mod cu totul nou de a trăi.”
82. „Trebuie să uităm trecutul care ne-a adus aici, să ignorăm complicațiile viitoare care ar putea apărea și să luăm o soluție rapidă.”
83. „Timpul nu așteaptă pe nimeni. Timpul vindecă toate rănile. Tot ce ne dorim oricine dintre noi este mai mult timp – timp pentru a ne ridica, timp pentru a crește, timp pentru a renunța.”
84. „Poate pentru că atunci când vedem cât de puțin avem de fapt nevoie pentru a supraviețui, ne face să realizăm cât de puternici suntem de fapt. Să ne dezbrăcăm doar la ceea ce avem nevoie. Să ne agățăm doar de ceea ce nu ne putem lipsi. Nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a prospera.”
85. „Toți suntem susceptibili la asta. Teama și anxietatea de a nu ști ce urmează. Este inutilă până la urmă. Pentru că toate îngrijorările și toate planurile făcute pentru lucruri care s-ar putea, sau nu s-ar putea întâmpla, nu fac decât să înrăutățească lucrurile. Așa că plimbă-ți câinele. Sau ia un pui de somn. Doar, orice ai face, nu-ți mai face griji. Pentru că singurul remediu pentru paranoia este să fii aici. Așa cum ești.”
86. „Dar nu așa stau lucrurile, oare
Unele lucruri trebuie doar să învățăm iar și iar și iar.”

Meredith Gray Citate despre domeniul medical

87. „Cu cât lovirea este mai puternică, cu atât va ustura mai mult. Acesta este de obicei cazul. Așa că prescriem medicamente, gheață, compresie, înălțime. Lucruri pe care le faci pentru a opri durerea imediată. Dar nu poți atenua durerea decât atât de mult timp, iar când medicamentele încep să dispară, te doare cu adevărat.”
88. „Dacă nu este stricat, nu-l repara. Vorba este la fel de adevărată despre corpul uman, ca și despre o mașină de spălat sau un blender. Un chirurg bun știe că, dacă te încurci cu ceva care nu are nevoie de înșurubare, tu ești cel care poate ajunge să fie înșurubat.”
89. „Oamenii de știință încă nu știu cu adevărat de ce dormim. Știm doar că trebuie să dormim pentru că fără ea luăm decizii proaste, spunem lucruri pe care nu ar trebui și, uneori, vedem lucruri care nu există.”
90. „Există un motiv pentru care medicii preferă să vadă un pacient în persoană, față în față. Este punerea mâinilor. Atingere umana. Acea scânteie de conexiune. Ne punem mâna unul pe celălalt, astfel încât să simțim că suntem cu toții împreună. Ne conectăm unul cu celălalt. Pentru că dacă nu am fi făcut-o, ne-am simți cu toții atât, atât de singuri.”
91. „La facultatea de medicină, avem o sută de cursuri care ne învață cum să luptăm împotriva morții și nu o lecție despre cum să continuăm să trăim.”
92. „În spitale, se spune că știi. Știi când vei muri. Unii medici spun că este o privire pe care o primesc pacienții în ochii lor. Unii spun că există un miros, un miros de moarte. Unii spun că există doar un fel de al șaselea simț, când marele dincolo se îndreaptă spre tine, simți că vine.”
93. „Totul ține de replici. Linia de sosire la sfârșitul rezidențiatului, așteaptă la coadă pentru o șansă la masa de operație și apoi este cea mai importantă linie, linia care te desparte de oamenii cu care lucrezi.”
94. „Ca medici, ca prieteni, ca ființe umane, toți încercăm să facem tot ce putem. Dar lumea este plină de întorsături neașteptate. Și tocmai când ai întins terenul, pământul de sub tine se schimbă.”
95. „Nimănui nu-i place să-și piardă controlul, dar ca chirurg, nu este nimic mai rău. Este un semn de slăbiciune. De a nu fi la înălțime. Și totuși, există momente când pur și simplu scapă de tine. Când lumea nu se mai învârte și îți dai seama că micul tău bisturiu strălucitor nu te va salva. „

Citate Meredith Gray care vorbesc despre intimitate
96. „Deci o sănătate mai bună este un rezultat direct al relațiilor sănătoase. Nu ai nevoie de un soț, ai nevoie doar de cineva în care poți avea încredere, ai nevoie de cineva cu care poți vorbi, ai nevoie de cineva care să-ți sărbătorească victoriile și să-ți întristeze pierderile, ai nevoie de cineva care să te poată ierta, ai nevoie de cineva care arată, fără întrebări și mergi cu tine prin toate întorsăturile neașteptate pe care viața ți-l aruncă în cale.”
97. „Legăturile care ne leagă sunt uneori imposibil de explicat.”
98. „Intimitatea este un cuvânt de patru silabe pentru „Iată inima și sufletul meu, te rog să le măcinați în hamburger și să ne bucurăm”.
99. „Trebuie să fim dispuși să renunțăm la ceea ce credeam. Cu cât suntem mai dispuși să acceptăm ceea ce este și nu ceea ce credeam, ne vom găsi exact acolo unde ne aparține.”
100. „Chestia cu dragostea este că atunci când este bine, este atât de bine, iar când este rău, doare atât de mult.”
101. „Cred că este important să-ți faci timp pentru a le spune oamenilor pe care îi iubești cât de mult îi iubești în timp ce ei încă te pot auzi.”
102. „Crezi că iubirea adevărată este singurul lucru care ți-ar putea zdrobi inima, lucrul care ți-ar putea lua viața și ți-ar putea lumina sau s-o distruge.”
103. „Aș vrea să existe un regulament pentru intimitate. Un fel de ghid care vă poate spune când ați depășit limita.”
104. „Chiar și acum cred că, în cea mai mare parte, dragostea este despre alegeri. Este vorba de a da jos otrava și pumnalul și de a-ți face propriul final fericit, de cele mai multe ori, și că uneori, în ciuda tuturor celor mai bune alegeri și a tuturor celor mai bune intenții, soarta oricum învinge.”
105. „Am avut o mare dragoste în viața mea și el a murit.”
106. „Promite că mă vei iubi, chiar și atunci când mă urăști.”
107. „Bine, aici este. Alegerea ta, este simplă – ea sau eu. Și sunt sigur că e cu adevărat grozavă. Dar Derek, te iubesc, într-un foarte, foarte mare „prefă-te că-ți place gustul muzical, te las să mănânci ultima bucată de cheesecake, ține un radio deasupra capului meu în afara ferestrei tale”, mod nefericit care mă face să te urăsc… te iubesc.”
108. „Nu te întâlni niciodată cu un bărbat care nu-ți poate gestiona puterea.”
109. „De ce alergăm deseori spre dealuri când simțim cea mai mică legătură
De ce ne simțim obligați să luptăm cu ceea ce suntem gata să facem
Poate pentru că atunci când găsim pe cineva sau ceva de care să ne ținem, acel sentiment devine ca aerul. Și suntem îngroziți că o vom pierde. Și crede-mă, poți deveni destul de bun la lucrul singur. Dar majoritatea lucrurilor sunt mai bune atunci când sunt împărtășite cu altcineva.”

Mai multe citate Meredith Gray care îți vor spori emoțiile

110. „De ce te simți atât de bine să scapi de lucruri
Să descarci
Să-mi dai drumul

111. „Ești sora mea. Tu ești familia mea. Tu ești tot ce am.”
112. „Când rămânem fără anumite lucruri suficient de mult, este ușor să uităm cât de mult avem nevoie de ele.”
113. „Vom încerca și vom eșua din nou pentru că așa arată progresul. Progresul arată ca o grămadă de eșecuri. Și vei avea sentimente despre asta pentru că este trist, dar nu te poți destrama. Și apoi, într-o zi, vom reuși și vom salva viața unei persoane și vom merge pe lună.”
114. „Cariera mea este la fel de importantă ca a lui. Eu sunt soarele. Eu sunt soarele și el poate merge să-l suge. Eu sunt soarele.”
115. „Ma întorc puțin întunecat și întortocheat, dar apoi mă întorc.”
116. „Poate că eu chiar cred, toate aceste lucruri „menite să fie”. De ce să nu crezi, într-adevăr
Cine nu vrea mai mult romantism în viața lor
Poate depinde doar de noi să o facem să se întâmple. Să apară și să fie meniți unul pentru celălalt. Cel puțin așa vei afla cu siguranță dacă ești menit să fii sau nu.”
117. „Mai multă tequila. Mai multă iubire. Mai mult orice. Mai mult e mai bine.”
118. „Dacă vrei să fii rechin, fii rechin. Nu-ți cere scuze pentru asta.”
119. „La sfârșitul zilei, credința este un lucru amuzant. Apare atunci când nu te aștepți cu adevărat. E ca și cum într-o zi îți dai seama că basmul poate fi ușor diferit de ceea ce ai visat.”
120. „Poate că nu ar trebui să fim fericiți, poate că recunoștința nu are nimic de-a face cu bucuria. Poate că a fi recunoscător înseamnă să recunoști ceea ce ai pentru ceea ce este, să apreciezi victoriile mici.”

Ai văzut cât de mult din cuvintele lui Meredith Grey pot fi aplicate vieții reale
Meredith Gray s-a construit ca o femeie de împuternicire. Ceea ce a adus-o în această poziție sunt anii ei de educație, experiență și expertiză. Dincolo de asta, sacrificiile ei ca medic ar putea inspira o mulțime de oameni să devină mai buni.
Pentru Meredith, vom avea de-a face cu durerea din viața noastră, unde unele vor fi greu de vindecat. Cu toate acestea, viața ne va oferi modalități de a renunța la această povară.
Cu o minte pozitivă, ea crede, de asemenea, că acele boli sau răni ne vor întări pentru a face față mai multor provocări care urmează. Prin ea, ni se aduce aminte de scopul nostru de a ne împuternici pe noi înșine, precum și pe ceilalți.
Care dintre citatele ei v-a emoționat
Ce ați învățat din această colecție
Distribuiți-le lăsând un comentariu mai jos.