Vrei câteva citate inspiraționale de la prima femeie care a produs un sitcom
Ei bine, avem o grămadă de citate de la Betty White, o actriță, comediantă, autoare și avocată americană pentru drepturile animalelor.
Acum este considerată o pionieră a televiziunii, cu o carieră de divertisment de peste 90 de ani.
De asemenea, a fost una dintre primele femei care a exercitat controlul în fața și în spatele camerei.
Să citim câteva dintre citatele ei motivaționale și să învățăm din ideile ei geniale.
Citiți mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Golden Girls.

Cele mai bune citate Betty White

1. „Despre faptul că sunt numită legendă și doar râd. I-am păcălit

2. „Nu ai noroc în integritate. Lucrezi la asta.”
3. „Sălbăticia este din ce în ce mai greu de găsit în zilele noastre pe această planetă frumoasă și abuzăm de planeta noastră până la punctul aproape fără întoarcere.”
4. „Chiar nu-mi pasă cu cine te culci. Îmi pasă doar ce fel de ființă umană decentă ești.”
5. „Îmi place dublu înțeles pentru că atunci cei care îl înțeleg le place, iar cei care nu îl înțeleg nu știu despre el.”
6. „Scriitorii sunt vedetele oricărui sitcom cu adevărat de succes.”
7. „Dacă cineva nu are simțul umorului, este în dificultate.”
8. „Îmi plac acele atingeri de cavalerism care dispar rapid. Dacă sună demodat, este pentru că sunt la fel de bătrân ca mine! Dar este doar politicos.”
9. „Ocupă-te de treburile tale, ai grijă de treburile tale și nu-ți face griji atât de mult pentru ceilalți.”

Citate celebre Betty White

10. „Râsul îi face pe toți să se simtă minunat.”
11. „Sexul fără durere este ca mâncarea fără gust.”
12. „Cred că femeile în vârstă au încă o viață plină.”
13. „Iubitor de animale care sunt, o pumă nu sunt.”
14. „Unei doamne îi place să fie complimentată pentru aspectul ei, ochii, silueta. Dar comentariile de personalitate sunt mult apreciate.”
15. „Este distractiv din când în când să faci un rol serios, dar îmi place foarte mult să fac comedie pentru că îmi place să râd.”
16. „Oferă cel puțin opt ore de somn frumos, nouă dacă ești urât.”
17. „Fluturii sunt ca femeile – s-ar putea să arătăm drăguți și delicati, dar iubito, putem zbura printr-un uragan.”
18. „Nu am deloc regrete. Nici unul. Mă consider cel mai norocos bătrân pe două picioare.”

Notă: Consultați colecția noastră de citate despre regrete.
19. „Mi-a plăcut mult sexul opus. Intotdeauna am. Mereu voi.”

Citate amuzante Betty White

20. „De ce spun oamenii să crească niște mingi
Bilele sunt slabe și sensibile. Dacă vrei să fii dur, crește un vagin. Aceste lucruri pot lua o lovitură.”
21. „S-ar putea să fiu senior, dar deci
sunt încă fierbinte.”
22. „Sunt un nebun al sănătății. Mâncarea mea preferată sunt hot-dog-urile cu cartofi prăjiți. Și exercițiul meu: am o casă cu două etaje și o memorie foarte proastă, așa că urc și cobor acele scări.”
23. Nu am nevoie de somn. Tocmai m-am dus la hotel și am mâncat un hot dog rece și vodcă pe stânci.”
24. „Sunt un adolescent prins într-un corp vechi.”
25. „Am coloana vertebrală de anghilă.”
26. „Îmi place umorul obscen. Îmi place umorul obscen, dar nu umorul murdar.”
27. „Sunt cel mai norocos lat pe două picioare, vă spun asta. Se spune că odată ce o femeie trece de 40 de ani, nu primește nicio parte bună, așa că sunt binecuvântat.”
28. „Dacă un tip este atât de drăguț, trebuie să atingi prada aia.”
29. „Oare dorința se topește odată cu vârsta
pe care o aștept să vină ziua aceea.”

Citate Betty White despre animale

30. „În capul meu, sunt puma supremă. Iubitor de animale care sunt.”
31. „Poți oricând să spui despre cineva prin felul în care pune mâna pe un animal.”
32. „Nu mă interesează drepturile animalelor. Mă interesează doar bunăstarea și sănătatea animalelor. Sunt la Morris Animal Foundation din anii ’70. Suntem o organizație de sănătate. Finantăm studii de sănătate în campanie pentru câini, pisici, șopârle și animale sălbatice. Am lucrat cu Grădina Zoologică LA aproximativ aceeași perioadă de timp. Primesc remedierea animalelor mele!”
33. „Oamenii uită binele pe care îl fac grădinile zoologice. Dacă nu ar fi grădinile zoologice, am avea atât de multe specii care ar fi dispărute astăzi.”
34. „Mama și tatăl meu erau și ei mari iubitori de animale. Pur și simplu nu știu cum aș fi trăit fără animale din jurul meu. Sunt fascinat de ei – atât animalele domestice, cât și comunitatea sălbatică. Sunt doar cele mai interesante lucruri din lume pentru mine și a făcut o diferență atât de mare în viața mea.”
35. „Animalele nu mint. Animalele nu critică. Dacă animalele au zile pline de caprire, ele se descurcă mai bine decât o fac oamenii.”
36. „Asumă-ți responsabilitatea personală. Mulți oameni spun: „Ei bine, îmi iau un câine pentru că am un copil și un copil are nevoie de un câine”. Și nu merge pentru acel câine și câinele este pe stradă.”
37. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu îngrijitor de grădină zoologică când eram copil și am ajuns să fiu îngrijitor de grădină zoologică!”
38. „Nu poți cere mai bine decât două lucruri pe care le iubești cel mai mult.”
39. „Am golden retriever-ul meu acum, Pontiac. Este un câine ghid care schimbă cariera de la Guide Dogs for the Blind.”

Citate Betty White despre viață
40. „Dacă mergi cu doamna ta pe trotuar, încă îmi place să văd un bărbat mergând pe marginea străzii, pentru a o proteja pe doamnă de trafic. Am crescut cu asta și urăsc să văd că așa ceva se pierde.” 41. „A fi binecuvântat cu sănătate bună îți dă putere și să iubești ceea ce faci și—este un privilegiu care te menține în continuare. Așa că sunt fericit ca o ciocârlă.”
42. „O bună prietenă de-a mea a fost Lucy Ball. Mama ei și mama mea erau cele mai bune prietene.”
43. „Ține cont de bunăstarea celeilalte persoane atunci când simți că vine un atac al adevărului care purifică sufletul.”
44. „Zăpada îmi inspiră întotdeauna o asemenea uimire. Luați în considerare doar un mic fulg de nea singur, atât de delicat, atât de fragil, atât de eter. Și totuși, dacă un miliard dintre ei se unesc prin forța maiestuoasă a naturii, pot strica un întreg oraș.”
45. „Sunt atât de compulsiv în privința lucrurilor, știu că dacă aș fi rămas vreodată însărcinată, desigur, asta ar fi fost toată atenția mea. Dar nu am ales să am copii pentru că sunt concentrat pe cariera mea. Și pur și simplu nu cred, la fel de compulsiv ca mine, că le-aș putea descurca pe amândouă.”
46. ​​„Îmi place să fiu ocupat, chiar îmi place. Ține minte, eu sunt capătul ciotului căii ferate. Nu am familie, așa că nu îmi iau timp ocupat departe de oamenii cu care ar trebui să-l petrec. Așa că mă relaxez și mă bucur de asta.”
47. „Sunt încă uluit până astăzi. Mă uit la acest public și văd atât de multe fețe celebre, dar ceea ce mă încurcă cu adevărat este că vă cunosc pe mulți dintre voi. Și am lucrat cu mulți… poate am avut câteva. Și știi cine ești.”
48. „Lucrez cu Morris Animal Foundation de mai bine de 40 de ani și sunt atât de mândru de tot ce au făcut pentru a promova medicina veterinară pentru animale din întreaga lume.”
49. „În timpul crizei, tatăl meu făcea radiouri pe care să le vândă pentru a câștiga bani în plus. Nimeni nu avea bani să cumpere aparatele de radio, așa că le schimba cu câini. A construit canisa în curtea din spate și a avut grijă de câini.”

Citate Betty White despre dragoste

50. „Nu numai că l-am cunoscut pe Houdini, dar am avut o relație foarte frumoasă. Chiar am crezut că avem ceva în curs, iar apoi fiul unei arme a dispărut.”
51. „Întotdeauna mi-au plăcut bărbații în vârstă. Doar că sunt mai atractive pentru mine. Bineînțeles, la vârsta mea, nu au mai rămas mulți!”
52. „Contează perspectiva ta asupra vieții. Dacă te iei cu ușurință și nu te iei prea în serios, destul de curând vei găsi umor în viața noastră de zi cu zi. Și uneori poate fi o salvare de vieți.”
53. „Eram un singur copil și aveam o mamă și un tată care erau doar — nu era un bărbat heterosexual în casă și vreau să spun asta într-un mod foarte drăguț. Au fost distractive și am râde mult.”
54. „Îmi plac Cadillac-urile și le numesc după păsări.”
55. „Nu-mi pasă cu cine se culcă cineva. Dacă un cuplu a fost împreună în tot acest timp – și există relații gay care sunt mai solide decât unele heterosexuale – cred că e bine dacă vor să se căsătorească. Nu știu cum pot oamenii să devină atât de anti-ceva.”
56. „Îmi plac cuvintele. Sudoku la care nu intru, nu mă interesează atât de mult cifrele și sunt oameni care sunt atrași de asta. Dar cuvintele încrucișate, pur și simplu nu pot – dacă primesc un cățeluș și îl dresez pe hârtie și îl pun… dacă dintr-o dată aș deschide hârtia și există un puzzle de cuvinte încrucișate — Nu, nu, nu poți continuă cu asta, dragă. O să-l iau.”
57. „Animalele sunt aproape și dragi inimii mele și mi-am dedicat viața încercând să le îmbunătățesc viața.”
58. „Prietenia necesită timp și energie dacă va funcționa. Poți avea noroc în ceva grozav, dar nu durează dacă nu îi acorzi cu adevărat aprecierea.”

Înrudit: Citate populare despre prietenie

59. „Nu sunt ceea ce ați putea numi sexy, dar sunt romantic. Să o punem așa.”

Citate Betty White despre îmbătrânirea