Nu veți dori să ratați aceste citate Rod Serling, care vă vor inspira cu conceptele sale unice de scriere și etica muncii.
Rodman Edward Serling a fost un scenarist, producător și narator american talentat. El a fost cel mai bine cunoscut pentru piesele sale de televiziune în direct din anii 1950 și serialul de antologie, The Twilight Zone. El este, de asemenea, un activist anti-război și social.
El ne-a lăsat o moștenire pe care o vom păstra pentru totdeauna. Rod a fost un om grozav care și-a împărtășit cu generozitate abilitățile superbe de scenariu și media. Consultați întreaga listă de mai jos dacă doriți să aflați mai multe despre înțelepciunea acestui artist fantastic.
Începeți să citiți aici.
Și nu ratați aceste citate Clint Eastwood și citate Sean Connery.

Cele mai bune citate Rod Serling

1. „Pentru ca civilizația să supraviețuiască, rasa umană trebuie să rămână civilizată.”
2. „Dacă vrei să dovediți că Dumnezeu nu a murit, mai întâi dovediți că omul este în viață.”
3. „Cea mai mare responsabilitate a noastră este să nu fim creioane ale trecutului.”
4. „Fiecare scriitor este un actor frustrat care își recită replicile în sala ascunsă a craniului său.”
5. „Nu există nimic în întuneric care să nu fie acolo când luminile sunt aprinse.”
6. „Unii oameni posedă talent, alții sunt posedați de el. Când se întâmplă asta, un talent devine un blestem.”
7. „Fiecare superstat are o regulă de fier; logica este un dușman, iar adevărul este o amenințare.”
8. „A fi ca toată lumea este la fel cu a nu fi nimeni.”
9. „Imaginația – limitele ei sunt doar cele ale minții însăși.”
10. „Cea obscenitate supremă este să nu-ți pese, să nu faci ceva despre ceea ce simți, să nu simți! Doar retragere și retragere, devenind narcisist.”
11. „Se spune că science fiction și fantasy sunt două lucruri diferite. Science-fiction este improbabilul făcut posibil, iar fantezia este imposibilul făcut probabil.”
12. „Se întâmplă să cred că răul singular al timpului nostru este prejudecata. Din acest rău cresc și se înmulțesc toate celelalte rele. În aproape tot ce am scris există un fir din asta; nevoia aparent palpabilă a unui bărbat de a displace pe altcineva decât el însuși.”
13. „Se poate spune cu un anumit grad de asigurare că nu tot ceea ce vede ochiul este așa cum pare.”
14. „Ființele umane trebuie să se implice în angoasa altor ființe umane.”
15. „Orice stat, orice entitate, orice ideologie care nu recunoaște valoarea, demnitatea, drepturile omului, acel stat este învechit.”

Citate binecunoscute Rod Serling

16. „Mi-e teamă că, dacă aș începe să mă gândesc la cine sunt și ce sunt, s-ar putea să nu-mi placă ceea ce găsesc.”
17. „Călătorești printr-o altă dimensiune, o dimensiune nu numai a vederii și a sunetului, ci și a minții. O călătorie într-un tărâm minunat ale cărui granițe sunt cele ale imaginației. Acesta este indicatorul din față – următoarea ta oprire, Zona Amurgului!”
18. „Scrisul este o profesie solicitantă și egoistă. Și pentru că este egoist și exigent, pentru că este compulsiv și exigent, nu l-am îmbrățișat. Am cedat în fața asta.”
19. „Am scris tot ce mi-am dorit să scriu până acum.”
20. „Un loc între apatie și anarhie este poziția ființei umane gânditoare. El îmbrățișează o cauză, își ia o poziție și nu îi poate permite să devină afaceri ca de obicei. Umanitatea este afacerea noastră.”
21. „Cred că destinul tuturor oamenilor nu este să stea în dărâmăturile făcute de ei înșiși, ci să atingă o perfecțiune supremă care trebuie să fie obținută. Momentan, este un vis. Dar, de moment, ne strângem de mână cu vecinul nostru, construim prima treaptă pentru a face puntea dintre cei tineri și cei bătrâni. La ora asta, este o dorință. Dar avem în puterea noastră să o transformăm în realitate.”
22. „A veni cu idei este cel mai ușor lucru de pe pământ. Să le dai jos este cel mai greu.”
23. „Poți să fii un cocoșat și un pitic și ce-toate. Dacă scrii frumos, poți scrie frumos.”
24. „Orice om este pus pe pământ condamnat la moarte. Timpul și metoda de execuție necunoscute.”
25. „Rolul scriitorului este de a amenința conștiința publicului. El trebuie să aibă o poziție, un punct de vedere. El trebuie să vadă artele ca un vehicul al criticii sociale și trebuie să se concentreze asupra problemelor timpului său.”
26. „Dezvoltăm o nouă cetățenie. Unul care va fi foarte selectiv în ceea ce privește cerealele și automobile, dar care nu va putea gândi.”
27. „Televiziunea seamănă foarte mult cu vremea. Se pot spune multe despre asta, dar se poate face foarte puțin în privința asta.”
28. „Există o a cincea dimensiune dincolo de ceea ce este cunoscut omului – o dimensiune la fel de vastă ca spațiul și atemporală ca infinitul. Este calea de mijloc între lumină și umbră, între știință și superstiție și se află între groapa fricilor omului și vârful cunoștințelor sale. Aceasta este dimensiunea imaginației.”
29. „Așa a fost pentru totdeauna; atâta timp cât oamenii scriu ceea ce gândesc, atunci toate celelalte libertăți – toate – pot rămâne intacte. Și atunci scrisul devine o armă a adevărului, un articol de credință, un act de curaj.”
30. „Vezi tu. Fără șoc. Fără înghițire. Fără sfâșiere. Ceea ce ți-ai temut că va veni ca o explozie este ca o șoaptă. Ceea ce credeai că este sfârșitul este începutul.”

Citate motivaționale Rod Serling pentru a trăi după
31. „Sunt suficient de independent pentru a știu că pot trăi bine și confortabil tot restul vieții, indiferent dacă sunt respins sau nu.”
32. „Când sapă înapoi prin celulele memoriei, am un sentiment deosebit de distinctiv – și acesta este unul de căldură, confort și bunăstare. Pentru orice altceva aș fi avut, am pierdut sau voi găsi, încă mai am un oraș natal. Asta, nimeni nu mi-o va lua.”
33. „Am fost un cadou de Crăciun care a fost livrat neîmpachetat.”
34. „Trebuie să crezi, Bolie!”
35. „A vedea nu crede întotdeauna.”
36. „A încerca să fii cel mai bun în orice are propriile riscuri speciale, în sau în afara zonei Twilight.”

Citate Rod Serling despre atitudinea și personalitatea sa
37. „Sunt un om de cultură occidentală care subscrie la vechea înțelegere că oamenii nu plâng, nici eu nu plâng. O să merg la un film, de exemplu, și nu de puține ori ceva declanșează dorința de a plâns, dar nu îmi permit.”
38. „Vreau să încep propria mea companie de producție
Nu, mă îndoiesc. Sunt prea bătrân pentru asta. Nu vreau să încep nimic.”
39. „Aleg să mă gândesc la publicul TV ca la oameni fără nume, fără formă, fără chip, care sunt cu toții ca mine. Și orice scriu, dacă îmi place, le va plăcea.”
40. „Nu am niciun sistem. Dictez mult, printr-o mașinărie, și am și o secretară. Dar obișnuiam să tasteam la fel ca toți ceilalți.”
41. „Am crescut într-o gospodărie unifamilială și când te hotărăști să mergi la perete la primul tău proiect chiar vrei să mergi cu material care te pasionează și cred că acesta este unul dintre motivele pentru care m-am simțit atât de mult obligat să fac acest film.”

Citate Rod Serling despre importanța familiei și a prieteniei

42. „Personal, nunta fiicei mele mi-a făcut o plăcere extraordinară.”
43. „Nu am relații apropiate cu agenții. Sunt prieteni, dar nu sunt confidenti.”
44. „Trebuie să presupui întotdeauna că relația dintre scriitor și producător este cea a adversarilor – indiferent de orice ai tăia-o. Ei pot fi cei mai dragi prieteni ai tăi și te vor invita la cină, dar când tot fumul se va curăța și ozonul se ridică, inamicul tău este producătorul, acesta este tipul cu care concurezi și trebuie să te lupți cu el, doar de parcă ai fi un adversar.”
45. „Odinioară, un fix al verii, anterior o componentă destul de minoră a unui iulie fierbinte, dar de-a lungul vieții, un bărbat iubit de copii și, prin urmare, un om cel mai important.”

Citate utile Rod Serling despre emoții și oportunitate
46. ​​„Vedeți, putem hrăni stomacul cu concentrate, putem furniza microfilme pentru lectură, recreere, chiar și filme de felul acesta, putem pompa oxigen și deșeuri afară, dar există un lucru pe care nu îl putem simula. Aceasta este o nevoie foarte elementară. Foamea omului de companie. Bariera singurătății, acesta este un lucru pe care încă nu l-am lins.”
47. „Voiam doar să-ți spun că acesta a fost momentul minunat pentru tine. Nu lăsa nimic să treacă fără să te bucuri de el. Nu vor mai fi carusele. Gata cu vata de zahăr. Gata cu concertele trupei. Am vrut doar să-ți spun, Martin, că acesta este momentul minunat. Acum! Aici! Asta e tot. Atât am vrut să-ți spun.”
48. „O necesitate de bază pentru fiecare scriitor. O simplă singurătate – fizică și mentală.”
49. „Ideile se nasc din ceea ce se simte, se aude, se vede, se simte, se simte, se emoționează.”

Citate Rod Serling despre ură și suferințe

50. „O boală cunoscută sub numele de ură; nu un virus, nici un microb, nici un germen – dar o boală totuși, foarte contagioasă, mortală în efectele ei. Nu-l căuta în zona crepusculară – caută-l într-o oglindă. Caută-l înainte ca lumina să se stingă cu totul.”
51. „Și ceva în interiorul tânărului a crăpat. Micul compartiment din spatele minții sale, în care omul își închide fricile, le leagă, le controlează și le comandă, s-a deschis și au trecut peste creier, nervi și mușchi – un potop de coșmar într-o rebeliune deschisă.”
52. „Există arme care sunt pur și simplu gânduri, atitudini, prejudecăți, care se găsesc doar în mintea oamenilor. Pentru evidență, prejudecățile pot ucide și suspiciunea poate distruge; și o căutare necugetată și înspăimântată a unui țap ispășitor are consecințe proprii pentru copii și pentru copiii încă nenăscuți. Și păcatul este că aceste lucruri nu pot fi limitate la Zona Amurgului.”

Citate perspicace Rod Serling despre scris

53. „Nu cred că este rolul omului să scrie. Nu cred că este un lucru normal, cum ar fi să te speli pe dinți și să mergi la baie. Este o poziție înlocuită pe animal.”
54. „Oricand scrii, orice ai scrie, nu faci niciodată greșeala de a presupune că publicul este mai puțin inteligent decât ești.”
55. „Dacă ai nevoie de droguri pentru a fi un scriitor bun, nu ești un scriitor bun.”
56. „Face parte din afacerea să nu-mi pese cu adevărat să mă superi pentru că chiar nu-mi pasă ce se va întâmpla. Cred că doar supraviețuirea este un lucru important. Mi-ar plăcea să scriu ceva pe care colegii mei, colegii mei, colegii mei scriitori ar găsi o sursă de respect.”
57. „Sunt multe de care sunt mândru și multe mi-aș dori naiba să nu le fi scris niciodată.”
58. „Există milioane de moduri de a nu scrie. Spui că nu ai chef, o vei ridica mâine.”
59. „Sunt un scenarist bogat și toate astea—sunt un scenarist cunoscut, dar nu fac parte din fraternitatea oamenilor foarte, foarte importanți. Aș spune că un tip ca Ernie Lehman, William Goldman și alții câțiva sunt cu mult mai sus.”
60. „Vreau doar ca oamenii să-și amintească de mine peste o sută de ani. Nu-mi pasă că nu sunt capabili să citeze niciun rând pe care l-am scris. Dar doar că ei pot spune: „Oh, a fost scriitor”. Aceasta este o poziție suficient de onorată pentru mine.”
61. „De ce scriu
, cred că asta a fost întrebat de la fiecare scriitor. Nu știu. Nu este o constrângere masivă.”
62. „Nu îmi place nimic din procesul scris. Îmi place când continuă, dacă zboară și are căldură și importanță grozave și are succes.”
63. „Scriu mult mai bine în afara limitelor dimineții devreme decât în ​​dezordinea zilei.”
64. „Scriitorii, ca majoritatea ființelor umane, sunt creaturi adaptabile. Ei pot învăța să accepte subordonarea fără a se îndrăgosti de ea. Niciun scriitor nu poate sta pentru totdeauna în aripi și să-i privească pe ceilalți cum iau apelurile cortinei, în timp ce propriile sale contribuții se pierd în amestec.”
65. „Nu știu ce fac prietenii mei. În general, ei devin producători. Așa se pot opri din scris!”
66. „Scriitorul nu este diferit. Când este respins, acea lucrare este respinsă, într-un fel, un fragment considerabil al scriitorului este de asemenea respins. Este o bucată din el însuși care este refuzată.”
67. „Dacă producătorul nu te place, în consecință, el citește scenariul cu o viziune foarte negativă. Dar nu m-aș preocupa de asta, nu-mi pasă”.

Citate profunde Rod Serling despre muncă și mass-media
68. „Mi se pare foarte greu să trăiesc prin cenzura blasfeiilor la televizor.”
69. „Cred că esența argumentului a fost întotdeauna, în primul rând, breasla nu vrea să scrie pe specificații. Și asta a fost o problemă majoră de-a lungul anilor. Dar, evident, pentru tânărul scriitor, acest lucru este incorect și discriminatoriu și poate fi foarte rău pentru cariera cuiva.”
70. „Dacă ai temeritatea să încerci să dramatizi o temă care implică o anumită controversă socială existentă în prezent – ​​atunci ai probleme profunde.”
71. „Dacă scrieți, reparați țevi, notați hârtii, așezați cărămizi sau conduceți un taxi – faceți-o cu un sentiment de mândrie. Și fă-o cât mai bine știi. Fii conștient și simpatic cu tipul alături, pentru că și el își dorește un loc la soare. Și întotdeauna—intotdeauna priviți dincolo de culoarea lui, de crezul său, de religia lui și de forma urechilor sale. Căutați întreaga persoană. Judecă-l ca pe întreaga persoană.”
72. „Sunt adesea surprins, uneori deranjat și uneori fericit, în funcție de actor. Este o realitate a vieții că la fel de des un actor poate da viață unei versuri, așa cum o poate distruge printr-o interpretare greșită, iar eu am fost binecuvântat frecvent să am actori buni.”
73. „Nu cred că jocul în siguranță reprezintă o retragere, neapărat. Cu alte cuvinte, nu cred că dacă, jucând în siguranță, înseamnă că nu vom pătrunde în controverse, atunci dacă asta înseamnă că are dreptate. Nu am de gând să intru în controverse. Cineva m-a întrebat zilele trecute dacă asta înseamnă că voi fi un conformist blând, iar răspunsul meu este nu. Eu joc doar rolul unui nonconformist obosit.”
74. „Diferența majoră este frecvent în timp. Filmul, de exemplu, vă oferă mult mai multă libertate de exprimare decât o emisiune de televiziune limitată de treizeci de minute. Dar, în esență, nu sunt atât de diferite.”
75. „Pe termen lung, aș spune că majoritatea regizorilor cu care am lucrat au fost destul de sensibili la calitatea scenelor interpretate.”
76. „Majoritatea scenariilor, majoritatea filmelor, datorează mult mai mult scenariului. Ingmar Bergman are o astfel de economie a limbajului, atât de puțin limbaj în piesa sa, este atât de vizuală, stările lui sunt introduse și susținute de cameră mai degrabă decât de cuvânt sau caracter. Dar din nou, asta este unic.”
77. „Este dificil să produci un documentar de televiziune care să fie atât incisiv, cât și investigator, când la fiecare douăsprezece minute unul este întrerupt de doisprezece iepuri dansatori care cântă despre hârtie igienică.”
78. „Infinit mai multe tabuuri, la televizor.”
79. „Îți cer îngăduința atunci când scot citate. Acesta este dublu sindrom al bărbaților care scriu pentru a trăi și al bărbaților care au peste patruzeci de ani. Tânărul vas de fum – inspirăm din Bartlett’s’.
80. „Mi-e dor de camaraderia televiziunii în direct—faptul că ai fost pe platourile de filmare, ai lucrat îndeaproape cu regizorul și distribuția, de care mi-e dor. Dar, nu, sunt fericit, sunt fericit că fac film.”

Citate Wise Rod Serling despre dictarea

81. „Mi se pare că dictarea în mass-media este deosebit de bună pentru că oricum scrii pentru voce; scrii pentru ca oamenii să spună o linie și, în consecință, să spui o linie printr-o mașină este un test destul de valid pentru validitatea a ceea ce spui.”
82. „Nu simt, Dumnezeu a dictat să scriu.”
83. „Dacă sună bine așa cum o spui, probabil că nu va suna bine când un actor o spune.”
84. „Tendința când dictezi este să suprascrii pentru că nu numeri paginile, nu știi cu adevărat ce naiba contează paginile.”
85. „Nici o formă de artă dramatică nu ar trebui dictată și controlată de bărbați ale căror pregătire și instincte sunt tăiate dintr-o pânză complet diferită. Faptul rămâne că acești domni vând bunuri de larg consum, nu o formă de artă.”

Citate Rod Serling pentru a vă ajuta să vă gestionați finanțele

86. „Puteți deveni mult mai independent, mult mai curajos cu un cont bancar. Și, de asemenea, mult mai independent și mai autonom când știi că ai bani în spate.”
87. „Îmi amintesc că prima vânzare pe care am făcut-o a fost de o sută cincizeci de dolari pentru un scenariu radiofonic și, oricât de sărac eram, nu am încasat cecul timp de trei luni. Am continuat să le arăt oamenilor.”
88. „Aș ghici că prețul scenariului este într-adevăr secundar. Creditul este mult mai mult esența.”
89. „Probabil agentul bun nu este cititorul, el este doar tipul care poate face o afacere.”
90. „Majoritatea emisiunilor, cumpărând emisiuni, au o taxă standard pentru prima fotografie a scriitorului și, dacă ai un agent foarte militant, presupun că ar putea crește cu patru procente sau ceva. Dar, în esență, vinzi pentru ceea ce este cursul curent.”
91. „Nu am putut regiza pentru că sunt prea nerăbdător și nu am putut să fac un pachet pentru că nu înțeleg banii. Aș prefera să fac doar ceea ce fac.”
92. „În ceea ce privește adaptările de scenariu, încearcă să decupezi lucrurile care sunt străine, fără a deteriora piesa originală, pentru că ai o datorie de oarecare respect față de autorul original. De aceea a fost cumpărat.”

Citate Rod Serling despre premii și recunoașteri
93. „Cred că aș prefera să câștig, de exemplu, un premiu al unei breasle a scriitorilor decât aproape orice pe pământ. Iar puținele nominalizări pe care le-am avut cu breasla și puținele premii pe care le-am avut au reprezentat pentru mine o realizare concretă mult mai legitimă decât orice.”
94. „Nu m-am depășit niciodată pentru că premiile în sine nu reflectă realizări majore. Este un fel de ritual ciudat, de palmă pe spate, prin care trecem în acest oraș în care primești premii pentru aproape orice. Pentru că ai supraviețuit zilei, vei primi premii.”
95. „Într-un fel, într-un fel, destul de incredibil, scrierea bună este în cele din urmă recunoscută. Dacă ești un scriitor cu adevărat bun și meriți acea poziție onorată, atunci, Dumnezeule, vei scrie și vei fi citit.”

Citate Rod Serling despre război și justiție
96. „Justiția poate dura ani de zile. Răzbunarea nu este supusă unui calendar.”
97. „De când britanicii au atacat Köln, nu s-au aterizat atâtea bombe într-un spațiu atât de mic într-un timp atât de scurt.”
98. „Prejudecățile și prejudecățile mă înfurie – mai mult decât orice.”

Citate Rod Serling care îți vor provoca imaginația

99. „Bănuiesc că toți avem o mică mâncărime lăudăroșică pentru nemurire, cred că asta trebuie să fie.”
100. „Descuie ușa cu cheia imaginației.”
101. „Acolo sus, acolo sus, în vastitatea spațiului, în vidul care este cerul, acolo sus este un inamic cunoscut sub numele de izolare. Sta acolo, în stele, așteaptă, așteaptă cu răbdarea de eoni, așteaptă mereu în The Twilight Zone.”
102. „Dacă în vreo căutare de magie, în orice căutare de vrăjitorie, vrăjitorie, legi, mai întâi verificați spiritul uman.”
103. „În timp ce se uita la reflexia sa în oglinda de la toaletă, a simțit acea surpriză recurentă că bărbatul înalt și atrăgător care se uita în spate era el și, dincolo de asta, era mirarea că imaginea nu avea nicio relație reală cu bărbatul însuși.”

Citate Rod Serling despre cer și moarte care te vor face să apreciezi viața

104. „Conform Bibliei, Dumnezeu a creat cerurile și pământul. Este prerogativa bărbatului – și a femeii – să-și creeze propriul iad particular și privat.”
105. „Nu cred în reîncarnare. Asta e o ieșire, știu. Nu vreau cu adevărat să mă reîncarnez.”
106. „Dacă supraviețuirea necesită purtarea armelor, trebuie să le purtați. Dar cea mai importantă parte a provocării este ca tu să găsești un alt mijloc care să nu vină odată cu uciderea semenului tău.”
107. „Atâta timp cât vorbesc despre tine, nu ești cu adevărat mort, atâta timp cât vorbesc despre tine, continui. O legendă nu moare, doar pentru că omul moare.”
108. „Acum moartea este cu noi într-o asemenea abundență și plutește deasupra noastră într-o formă atât de masivă încât nu avem timp să inventăm o mitologie și nici creativitatea noastră nu este îndreptată către aceeași. Acum este pentru a preveni moartea.”
109. „Și ceea ce nu înțeleg mai departe este cât de puțin apreciezi natura plecării tale. Gândiți-vă la toate sărmanele suflete care intră în accidente violente. Acestea sunt victima non-precogniției. Nu avem voie să-i avertizăm. Dumneavoastră, domnule Bookman, intrați în categoria cauzelor naturale.”
110. „În mormântul lui, îl lăudăm pentru decența lui – dar când a umblat printre noi, am răspuns fără decență a noastră.”

Mai multe citate de Rod Serling care te vor intrigă

111. „Am tot așteptat ca Rod Steiger să iasă din dulap pentru că mă simțeam de parcă aș fi în Twilight Zone—The Twilight Zone.”
112. „Am descoperit că este în regulă ca marțienii să spună lucruri pe care democrații și republicanii nu le-ar putea spune niciodată.”
113. „Un film cu Ingmar Bergman ar datora probabil o mare parte din importul și regia și calitatea sa finalului regizoral și regizorului, deoarece este în mod unic un film Bergman. Dar, din nou, acesta nu este generalul – nu, asta este mult mai mult o excepție decât o regulă.”
114. „Star Trek, credeam eu, a fost un spectacol foarte inconsecvent, care uneori strălucea cu adevărată ingeniozitate și abordări științifico-fantastice pure, iar alteori era mai asemănător carnavalului și mult mai mult creatura televiziunii decât creatura unui formă literară legitimă”.
115. „Descuie această ușă cu cheia imaginației. Dincolo de ea este o altă dimensiune: o dimensiune a sunetului, o dimensiune a vederii, o dimensiune a minții.”
116. „Aș prefera să merg de acord cu acest sentiment de iluzie că sunt o fiară neutră care trece prin viață, făcând tot ce este prestabilit.”
117. „Nu este o revelație pentru mine că tinerii din această țară au o perspectivă vagă asupra strâmtării noastre actuale atunci când vine vorba de revolte de stradă. Ei cred, și cred cu adevărat, că, pe scara comportamentului neadecvat, negrul care duce o torță într-o clădire sau sparge o fereastră pentru a jefui și face acest lucru din pasiune este mai puțin criminalul decât albul care își pune torcă ființelor umane și o face cu un plan rece, calculat, prădător, preplanificat de distrugere.”
118. „Dar te face să te întrebi, nu-i
așa
Cât de normali suntem

Doar cine sunt oamenii cărora le dăm salutările din cap când trecem pe stradă
O întrebare destul de bună de pus, în special în The Twilight Zone.”
119. „Această autostradă duce la vârful întunecat al realității: ești pe un traseu complet către țara diferitului, a bizarului, a inexplicabilului – mergi cât de departe vrei pe acest drum.”
120. „Este pur și simplu o recunoaștere națională că, în orice fel de prioritate, nevoile ființelor umane trebuie să fie pe primul loc. Sărăcia este aici și acum. Și dacă nu răspundem la asta – s-ar putea să ajungem să stăm în mijlocul propriilor noastre dărâmături, să căutăm camionul care ne-a lovit – sau bomba care ne-a pulverizat. Obțineți numărul de licență al oricărui lucru care a distrus visul. Și cred că vom descoperi că vehiculul a fost înmatriculat în nume propriu.”

Ai și tu o pasiune pentru scris
Rod Serling s-a înrolat în armata SUA în 1943. A luat parte la bătălia de la Manila și a suferit de tulburare de stres post-traumatic. Apoi a decis să folosească scrisul ca formă de reabilitare.
După ce a absolvit facultatea, Rod a trecut să devină scriitor. Și-a început cariera în radio înainte de a trece la televiziune. Talentul și pasiunea lui au deschis calea pentru succesul său în viață.
Sperăm că aceste citate Rod Serling v-au inspirat să vă urmăriți pasiunea și visele în viață. Lăsați aceste citate să vă aprindă imaginația pentru a vă începe călătoria în scris sau în orice profesie pe care doriți să o urmați.
Care citat este preferatul dvs.
Aveți alte citate Rod Serling pe care ați dori să le adăugăm
Vă rugăm să le distribuiți în zona de comentarii de mai jos.