Această colecție de citate Bill Burr vă va oferi plăcere și satisfacție chiar în momentul în care o citiți!
Deci, dacă ai o zi grea și cauți o modalitate de a ameliora lucrurile, atunci această colecție este pentru tine!
Bill Burr este cunoscut pentru că este genial ca stand-up comedian și podcaster. Și din această cauză, toată lumea îl adoră pentru că le oferă o comedie crudă și sinceră, care este foarte rară în zilele noastre. Citiți mai multe despre el în colecția de mai jos.
Începeți să citiți aici.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Bo Burnham și citate Anthony Jeselnik.

Cele mai bune citate Bill Burr

1. „Înconjoară-te de oameni pozitivi. De asemenea, fii o persoană pozitivă. Rădăcină pentru oameni. Succesul altcuiva nu este eșecul tău.”
2. „Nu am de gând să mint. Sunt un psiho. Din fericire, scot cea mai mare parte pe scenă.”
3. „Pentru mine asta nu înseamnă țipete. nu strig. Sunt doar pasionat de opiniile mele și vreau să vi le spun pe toate înainte de a începe să vorbiți din nou.”
4. „Am acest tip ciudat de Gemeni în care pot fi cu adevărat empatic și o persoană iubitoare. Dar dacă mă enervezi, pot fi unul dintre cei mai răi, cei mai sadici oameni.”
5. „Nimic mai rău decât atunci când 6 se comportă ca un 10.”
6. „Am prieteni în această afacere care pun poze cu copiii lor pe Facebook. Nu este ceva ce aș face.”
7. „Negați-vă emoțiile și acționați după cum aveți răspunsuri.”
8. „Douăzeci de ani înseamnă să-ți scoți copilăria pe toți cei cu care te întâlnești.”
9. „Avem nevoie de o ciumă. Trebuie să se întâmple. Și nu-ți face griji, îi va ucide doar pe cei slabi. Serios, pune-ți un pulover, ia niște vitamine, o să fii bine! Trebuie să o lăsăm pe mama natură să-și facă treaba, omule. Ea continuă să încerce să ne ajute și nu o vom lăsa să o facă.”

Citate Bill Burr despre viață

10. „Nu mă gândesc atât de greu de ce oamenii vin la spectacolele mele sau încearcă să-i influențeze sau ceva. Sunt doar fericit că au apărut.”
11. „Am auzit odată un citat într-un documentar despre o trupă care spunea că ar fi mai bine să deții totul 100% și să vinzi 20.000 de copii ale unui album decât să semnezi cu o casă de discuri și să vinzi un milion de copii. Nu a existat niciodată o declarație mai adevărată despre show-business decât asta.”
12. „Părinții mei au o etică a muncii ridicolă. Tatăl meu doar lucrează, lucrează, lucrează, lucrează, lucrează. Cred că ar fi greu să găsești un tip care a înregistrat mai multe ore decât acel tip.”
13. „Se spune că nu vrei să-ți cunoști eroii, dar acei doi tipi, chiar vrei să-i cunoști, pentru că nu dezamăgește. Walken are acest uimitor simț al umorului, iar Pacino este ca doar un tip iubit.”
14. „Știi, nici măcar nu sunt un tip amuzant, mi-a plăcut doar stand-up comedy și am vrut să o fac. A fost unul dintre puținele lucruri din viața mea pe care știam că voi putea să le fac și, de asemenea, am simțit că voi putea să le fac așa cum mi-am dorit să fac.”
15. „Cred că știu să cresc un copil. Joacă-te doar să prinzi cu ei. Vorbești doar despre viață și le distragi atenția aruncând mingea. Nici măcar nu observă că le umpli capul cu teoriile tale.”
16. „Toată lumea ar trebui pur și simplu să iasă cu mașina în deșertul Mojave și să experimenteze, și este un loc distractiv de trăit.”
17. „Ceea ce se întâmplă este că atunci când ai un copil, ești o ființă umană unică, așa că vei avea o experiență unică. Nimeni nu-ți poate spune cu adevărat ce vei simți.”
18. „Un instalator nu schimbă felul în care prunează când are un copil. Ești un comedian. Acesta este stilul tău.”
19. „Întotdeauna caut noi moduri de a spune o glumă, astfel încât să nu devină învechită în timp ce lucrez la glume noi în fiecare seară, altfel aș înnebuni absolut și aș vrea să mă sinucid. Vreau doar să intru acolo și să vorbesc despre ce mă deranjează.”

Citate amuzante Bill Burr

20. „Obișnuiam să cred că trebuie să trăiești această viață mizerabilă și că asta te-ar face mai amuzant, dar nu o faci. Mizeria va veni. Mizeria te va găsi.”
21. „N-ai observat că de fiecare dată când guvernul dă naiba la McDonald’s are un sandviș nou

22. „Un tip care lucrează la Home Depot, vrea să ia la fel de multe femei ca o celebritate. Dar nu o poate face, pentru că cui nu le pasă de cheresteaua.”
23. „Ai scris vreodată un cuvânt atât de rău încât verificarea ortografică să nu aibă absolut nicio idee ce încerci să scrii
Ce vei obține, ajungi să primești, de exemplu, un semn de întrebare
Ai un milion de dolari de tehnologie doar privind înapoi la tine și zicând: „M-ai prins, amice”. Ceea ce este destul de uimitor pentru că am toate cuvintele.”
24. „Ești un copil, toată viața ta este minunată. Este minunat, nu
aveai bani, nici act de identitate, nici telefon mobil, nici nimic, nici chei de la casă. Tocmai ai fugit afară în pădure. Nu ți-a fost frică de nimic. Te provoc să faci asta ca adult. Toate actele de identitate, toate cărțile de credit — doar fugiți din casă fără telefon, întoarceți colțul în care nu vă puteți vedea casa și nu aveți un atac de panică complet.”
25. „Orice alt oraș în care mergi este acest mic diavol și un mic înger pe umărul tău. Un sfat puțin bun, un sfat puțin rău. Te duci la Las Vegas, sunt ca un diavol și un diavol și ei se luptă tot timpul. Este de genul: „Fumează niște crack!” — Ia o prostituată! și apoi spun: „Da! Da, acesta este un oraș bun. Fumați niște crack și obțineți o prostituată! Bine!”
26. „Ce ai prefera să ai
52 de ani și să arăți 52, sau 52 de ani și să arăți ca o șopârlă de 28 de ani

27. „Sexul interrasial este probabil unul dintre cele mai bune sex de pe planetă. Știi ce este asta
Pentru că cu sexul interrasial există o presiune suplimentară pentru a performa. Pentru că, cam ca și cum nu te-ai face doar pentru tine. Îți dorești cursa. Trebuie să-ți reprezinți oamenii.”
28. „Primul tip care a primit SIDA a fost un însoțitor de bord francez. Cum îți place franțuzul ăla
. Știi că când mă întorc și candid pentru o funcție, s-ar putea să fie cel care se întoarce și mă bântuie.”
29. „Vecinul meu nici măcar nu mă ascultă. E încântat de un furtun de grădină pe care l-a cumpărat de la Brookstone. El este convins că a fost proiectat de NASA. De fapt, are două duze, una pentru cea fierbinte și una pentru cea, „Serios,
este suficient de lung pentru a ne înconjura atât gâtul, cât și coșul de fum, astfel încât să putem sări în tandem de pe acesta
” Asta este tot ce îmi pasă cu adevărat la tine și la micuțul tău furtun de grădină.”

Citate celebre Bill Burr

30. „Când sunt acolo sus, mă gândesc doar că trebuie să-i fac să râdă, altfel nu vor apărea data viitoare.”
31. „Căutătorii de aur sunt bătăi de soții ai bărbaților!”
32. „Înțelegeți că să dormi pe futon când ai 30 de ani nu este cel mai rău lucru. Știi ce este mai rău, dormit într-un pat mare lângă o soție de care nu ești cu adevărat îndrăgostit, dar dintr-un motiv oarecare te-ai căsătorit și ai avut câțiva copii și ai o slujbă pe care o urăști. Vei sta întins acolo fantezând că dormi pe futon. Nu există niciun risc când mergi după un vis. Există un risc enorm să joci în siguranță.”
33. „Nu există „frați” când vine vorba de oameni albi. Suntem doar indivizi completi. Nu ne pasă unul de celălalt. El nu este fratele meu, fratele meu locuiește în Ohio, nu-l cunosc pe tipul ăsta.”
34. „În prima seară în care ai mers într-un club de comedie, cel puțin pentru mine, am avut vocea mea, apoi am urcat pe scenă și am pierdut-o.”
35. „Știi de ce bărbații câștigă mai mulți bani decât femeile
Pentru că, în cazul improbabil în care suntem amândoi pe Titanic și începe să se scufunde, dintr-un motiv oarecare, poți să pleci cu copiii și eu trebuie să rămân, asta e de ce primesc dolarul mai mult pentru o oră.”
36. „Dacă mă căsătoresc primesc scutire de impozit, dacă am un copil beneficiez de scutire de impozit, dacă primesc o ipotecă am scutire de impozit. Nu am copii și conduc un hibrid, cred că ar trebui să obțin o reducere fiscală. Încerc să-mi plătesc apartamentul, așa că am ceva tangibil. De fapt, mi-am dat seama că dacă îmi plătesc locul meu, recompensa mea ar fi că voi plăti încă patru mii pe an în taxe.”
37. „Cred că teama de a te umili pe scenă mă motivează întotdeauna să dau cel puțin 90 la sută. Cu siguranță m-am făcut vinovat că m-am sprijinit pe suportul microfonului, dar poți face asta doar atât de mult înainte să spui: „Doamne, bombardez.”
38. „Doar dacă o persoană spune ceva, devine clickbait. și apoi încep să vorbească despre climatul de comedie care este hilar, așa că nu. Știi ce este
Oamenii sunt adulți și știu că sunt la un spectacol de comedie, dar din când în când cineva nu este adult și apoi, dintr-un motiv oarecare, știi, este o raportare leneșă.”
39. „După cum am spus, voi băieți din mass-media îl veți trata pe cel mai prost idiot din întreaga lume ca și cum ar fi câștigat un premiu Pulitzer pentru jurnalism și îi veți pune acest nivel de greutate ca și cum ar fi un ambasador al o țară cu care încercăm să stabilim comerț.”

Citate Bill Burr despre opiniile sale politice

40. „Oamenii se concentrează prea mult pe dacă există un democrat sau un republican în funcție. Nu e ca și cum tipul ăsta Kim-Jong Un a ajuns la putere în momentul în care Trump a ajuns la putere. Nu e ca și cum el nu a fost o problemă. Nu e ca și cum nu am avut bellici. Nu este ca și cum corporațiile nu au fost principala influență asupra a ceea ce facem în întreaga lume.”
41. „Cred că este hilar felul în care Obama este descris după președinție. Mereu face caiac sau joacă Jai Alai de parcă ar fi un atlet pensionat sau ceva de genul ăsta. De parcă el nu făcea exact același lucru pe care îl făceau toți ceilalți.”
42. „Nu prea îmi amintesc pe cine am votat pentru președinte. Totuși, nu a fost Trump sau Hillary. Nu mi-a plăcut niciunul dintre ele.”
43. „Gândește-te la cantitatea de prostii făcute de SUA! Între sclavie și genocidul nativilor americani, dacă ceva din asta ar fi fost filmat ca Hitler, nu l-am trai niciodată pe jos.”
44. „Oamenii bogați nu merg niciodată la război. Îi ceri unui colegiu să meargă la război, iar el spune: „Umm, eu urmez acest curs de sociologie și cred că războiul este chiar prost, iar colegul meu de cameră, ca jumătate afgan, așa că va cauza. unele statice.”
45. „Giantii i-au învins pe Patrioții neînvinși, asta e o glumă. Vedeta unui reality show va conduce țara. Tipul care a decis dacă Bret Michaels sau Cyndi Lauper ar fi un CEO mai bun pentru o companie care nu există, va conduce lucruri.”
46. ​​„Nu simt că este un vot irosit pentru că cred că încurajează mai mulți astfel de oameni să candideze. Eu votez pentru candidații care nu sunt cumpărați și plătiți ca Clinton.”
47. „Vrei să știi cum știi că ești informat ca protestatar
. Nu îți arată interviul la televizor.”
48. „Uite cât a durat să construim Turnul Libertății și noi ne-am dorit asta. A durat 15 ani.”
49. „Există atât de mulți oameni în politică încât sunt prea precauți să râdă de lucruri. Sunt al naibii de îngrijorați de ceea ce gândesc toți ceilalți. De ce sunt ei îngrijorați
Nimeni nu a intrat vreodată într-un spectacol ca un liberal însângerat și a avut un comedian să anuleze 30 de ani de experiență de viață.”

Citate inspiraționale Bill Burr

50. „În ceea ce privește schimbarea mentalității, mă văd având mai multă empatie la vârsta mea mai înaintată.”
51. „Multe dintre fricile și anxietățile mele sunt fricile și anxietățile unui băiețel de șase ani. Când în sfârșit îi confrunt, sunt foarte mici.”
52. „Îmi place să găsesc lucruri la care sunt nasol și să încerc să mă fac mai bine. Așa că urmez cursuri, mă simt confortabil într-o scenă de actorie. Trebuie să rezolvi acele căpușe. De exemplu, să mă ridic în picioare era foarte greu pentru mine. Mă comport mult mai bine dacă stau jos.”
53. „Dumnezeu este peste tot, dar trebuie să cobor „la biserică” să-l văd .
Chiar
și el e supărat pe mine acolo jos și îți datorez bani

54. „Trebuie să înțelegi cât de rău mi-am dorit să fiu comedian, cât de mult mi-a plăcut mult să o fac. Încă nu-mi vine să cred că pot să fac asta pentru a-mi câștiga existența și că oamenii vin și vor să mă vadă.”
55. „Mi-aș dori să o predea în școli. Dă-le oamenilor credința că se vor descurca bine. Mulți oameni sunt cu adevărat talentați și le este frică să-și urmeze talentul pentru că nu știi unde se duce.”
56. „Sunt unul dintre acei băieți în care știi, am 23 de ani în asta și îmi place drumul mai mult ca niciodată și, în loc să-mi reduc programul pentru a juca doar în orașele mari, am extins de fapt numărul de locuri în care merg pentru că vreau să văd o grămadă de lucruri. Știi, planifică-l cât de mult pot cât timp sunt încă suficient de tânăr pentru a călători.”
57. „Faptul că oamenii plătesc să vină să mă vadă, asta e chiar pe fereastră.”
58. „Dacă ai ocazia să pleci în afara țării, începi să examinezi de unde ești și câteva dintre procesele de gândire. Ca și când am scăpat în sfârșit de coasta de est pentru o vreme și m-am întors, a existat doar această furie subiacentă pe care nu am observat-o niciodată înainte, pentru că m-am născut acolo și tocmai am căzut direct în ea.”
59. „Întoarce-te spre interior și spune-ți: „Doar o voi face”. Acea mentalitate m-a dus acolo unde sunt acum. Mă uit la industrie de parcă ar fi un mall uriaș și am un mic magazin. Asta vand. Fac stand-up, am un podcast și ocazional joc.”

Citate Bill Burr despre podcasting și filme
60. „Asta e treaba mea în camera scriitorului. Eu sunt întotdeauna tipul care merge, cum ar fi, ;Oamenii nu ar spune asta acolo. Nu ar spune asta. De exemplu, urăsc când mă uit la sitcom-uri și se întâmplă ceva nebunesc, iar oamenii doar spun „Huh
”, și apoi merg mai departe.”
61. „Dacă pot să vând cluburi și teatre și să joc dirtbags în filme și să fii aruncat în aer într-o mașină sau să mă scapi într-un film, asta e bine pentru mine. Sunt bine.”
62. „Partea mea preferată din podcasting este să-mi curgă gura timp de o oră. Singura dată când nu îmi place este când plec. Apoi acea oră pare o zi și jumătate.”
63. „Cred că spun doar ceea ce gândesc. Și știi, dacă oamenii se leagă de asta, se leagă de el, dar eu chiar, știi, dacă mă asculți cu adevărat, nu am degetul pe puls.”
64. „Îmi fac podcast-ul luni pentru un motiv anume. Mulți oameni merg la muncă și nu le plac locurile de muncă. Dacă le oferi oamenilor ceva de care să râdă, e bine.”
65. „Ca majoritatea benzilor desenate, am încercat să vin cu o idee de sitcom bazată pe viața mea. Și nu a ieșit. Dar poate pentru că nu a funcționat, de aceea am ajuns la „Breaking Bad”. Nu știu.”
66. „Îmi place să fac filme și să fiu în oricare în care pot fi. Mi-ar plăcea să fiu în acele filme uriașe, ca al cincilea sau al șaselea rol principal, și să am trei sau patru scene criminale. Nu ai responsabilitatea ca întregul film să fie asupra ta. Îmi plac acele roluri. Trag pentru mijloc.”
67. „Nu iau nimic din podcast și nu-l aduc la actul meu pentru că simt că asta a fost ars decât dacă simt că îl pot dezvolta cu adevărat dincolo de două sau trei salturi dincolo de ceea ce am spus pe podcast.”
68. „Podcasting-ul este grozav. Libertate totală.”
69. „Am fost vinovat că am fost în camera scriitorilor și că m-am întunecat prea mult, alți oameni au devenit prea nebuni și nebuni.”

Citate Bill Burr despre a fi un comedian

70. „Am descoperit că făcând stand-up, m-am luptat cu acest tip de lucruri, dar ceea ce am descoperit este că făcând stand-up, de fapt, am învățat despre depresie și despre cum să o combatem. Nu am clinică, dar cu siguranță am avut crize cu ea.”
71. „Îmi place să fac radio și îmi place să fac stand-up, evident.”
72. „Există o perioadă foarte dificilă în cariera unui comediant, este acea fereastră de timp în care ești suficient de bun să scoți bilete, dar nimeni nu te cunoaște încă.”
73. „Este un moment grozav să fii comedian pentru că ai mult mai mult control. Poți să spui ce vrei. Cred că pe vremuri, cu sistemul de studio, interpretul era un pic de după gânduri. Puteți fi un wildcard pe internet. Dar dacă pui ceva pe internet odată ce este acolo, rămâne acolo pe viață.”
74. „Înainte să știu ce este stand-up-ul, am încercat să fac oamenii să râdă la școală pentru că așa mi-am făcut prieteni, așa că cred că așa am fost atras de comedie și, evident, eram doar un copil la școală. prostesc, așa că prima dată când am văzut un comedian profesionist și cât de lină și amuzantă era persoana, m-am apucat total de stand-up.”
75. „Stand-up comedy este acest lucru pe care trebuie să-l faci, așa că trebuie să-l tratezi cu respect. Nu poți spune pur și simplu: „Bine, mi-am pierdut ora, oamenii vin să mă vadă acum. Acum, mă voi sprijini pe suportul de microfon. Nu, trebuie să muncești și mai mult acum. Ai ajuns în vârful a ceea ce ai făcut deja pentru că ei vor găsi pe altcineva.”
76. „Încă îmi amintesc de primul concert la care am făcut oameni să meargă, a fost Rascals în New Jersey și locul era plin. Eram speriat. Oamenii se așteptau să fiu amuzant. Trebuie să fiu sincer, de fiecare dată când intru într-un club, este aceeași frică.”
77. „A fi un comedian este un lucru incredibil, dar poate fi înfricoșător uneori.”
78. „Am fost la New York în perioada 9/11; s-a întâmplat într-o marți, am fost pe scenă joi. A fost o mulțime mică, dar a durat aproximativ 10 zile și cluburile de comedie erau pline.”
79. „A lucrat la spectacolul lui Dave Chappelle a fost uimitor.”
80. „Singurul moment în care mă îmbolnăvesc să fac oamenii să râdă este atunci când sunt într-un mod fără glume de scris și pur și simplu nu pot să vin cu ceva nou care să fie amuzant. Este un loc greu pentru a fi ca comedian.”
81. „Fiind un comic stand-up, aceasta nu este o piatră de temelie pentru mine, este ceea ce fac și asta o să fac mereu. Și chiar dacă fac o emisiune TV, singurul motiv pentru a face o emisiune TV este acela de a face mai mulți oameni să mă cunoască pentru a ieși la spectacolele mele de stand-up.”

Citate Bill Burr despre feminism

82. „Trebuie să fiu sincer cu tine. Sunt cam geloasă pe felul în care tatăl meu poate vorbi uneori cu mama. Unde sunt toate acele femei de școală veche în care poți să-ți petreci ziua
când au încetat să mai facă îngerii ăia

83. „Încerc să scap de la gunoi femeile, să fiu sinceră. Cred că am făcut destule din asta în cariera mea.”
84. „Eram dureros de timid când eram mai tânăr, dar la un moment dat, trebuie să crești. Cred că geniul în chestia bărbat-băiat este că te folosești de instinctele materne ale unei femei.”
85. „Nu există niciun motiv pentru a lovi o femeie. Și am fost exact ca, într-adevăr,
aș putea să-ți dau, ca, 17 chiar din capul meu.”
86. „Patrice O’Neal este cel mai bun benzi desenat pe care l-am văzut vreodată.”
87. „Nu sunt ușor să trăiesc cu mine. Soția mea este o sfântă.”
88. „Îmi iubesc câinele. Urăsc bancherii. Am probleme cu femeile. În mintea mea, sunt un tip grozav.”
89. „Azi am avut nevoia să dau în cot unei doamne în vârstă.”

Citate Bill Burr care te vor face să te gândești

90. „Știi ce spune practic o cabină. Practic spune
: „Știi ce
Nu credem că ești suficient de inteligent pentru un birou, dar nu vrem să te uiți la nimeni.”
91. „Pariez că „The Walking Dead” are evaluări foarte scăzute în Montana, doar pentru că tot ce trebuie să facă este să se uite pe fereastra lor, am dreptate

92. „Pot să-ți spun de ce îmi place tari diferite. Irlanda — unele dintre cele mai amuzante zguduiri pe care le-am primit vreodată. Și ultima dată, am făcut Anglia, am făcut Bristol, Manchester și apoi Londra. Toată țara este pur și simplu uimitor de condus.”
93. „Oh, uite, un bancomat! Ok, iată-ne! Mi-am pierdut toți banii, acum ce să fac
Ia o armă! Jefuiesc un cazinou! Bună idee! Uită-te la toate luminile! Acest lucru este frumos.”
94. „Sunt atât de pro-gripa porcină încât este ridicol.”
95. „Dacă încerci să spui o replică amuzantă într-un mod amuzant, va ieși ca ciudat și strici scena.”
96. „Genul meu de umor preferat este, practic, dacă ți s-ar întâmpla, nu ar fi amuzant, dar să-l observi, este hilar.”
97. „Carnegie Hall este la fel de bun pe cât se spune că este. Nu este ca Stonehenge, care arată grozav în cărți, dar apoi te duci acolo și e un morman de pietre lângă o autostradă. De fapt, este o autostradă chiar lângă ea, dar asta nu se vede în imagini.”
98. „Cuvântul „rănire” este oarecum exagerat acum. Literal, dacă vorbești doar despre un subiect timp de 30 de secunde sau mai mult, chiar dacă nu ridici niciodată vocea, dacă vorbesc doar despre el, se numește răvășire.”
99. „Nu există câștigători la aceste alegeri „2016”. Am fost atent la el vreo două luni și apoi a început să mă deprima. Cel puțin „Clinton” al lui Hillary este un politician, dar faptul că ai un tip dintr-un reality show! Trebuie să spun, din tot ceea ce am urmărit vreodată în sport, cele mai mari reveniri vreodată. Vizionarea lui „Donald Trump” primind nominalizarea pentru Partidul Republican este cel mai uluitor lucru pe care l-am văzut vreodată.”

Citate Bill Burr care te vor interesa
100. „M-am speriat de moarte pentru că pentru benzile desenate ale generației mele, programele speciale HBO sunt ca apogeul. Mă gândesc la toți acești comedianți incredibili pe care i-am văzut la HBO — Chris Rock, George Carlin, Damon Wayans, Richard Pryor și Billy Crystal. Am început să am un atac de panică văzând numele meu pe acea listă de oameni. A fost destul de copleșitor.”
101. „Pentru mine, „răzbunare” a fost dezgustător și delirior. Deci, pentru mine, este accentuat. Se stinge emoțional, spumă la gură. Acolo unde am copilărit, a fost o dezgustă. Nu iau în considerare ce fac rătăcire.”
102. „Hai să mergem la Brunch. Ce idee buna! De ce ai vrea să dormi într-o duminică când poți să plătești 18 USD pentru ouă
. Acum, te gândești.”
103. „Afacerile merg la cald și la rece, așa că cu cât ești mai responsabil de propriul destin, cu atât ești mai bine.”
104. „Pentru noi, o mulțime de desene animate și chestii nebunești de la „F is for Family” sunt personaje terțiare, se întâmplă la televizor în emisiune. Încercăm să păstrăm orice problemă cu care se confruntă familia Murphy înrădăcinată cât de mult putem în realitate.”
105. „Numai un adult cu vise pe moarte poate aprecia cât de minunat este să ai un câine.”
106. „Obișnuiam să lucrez mereu în depozite, pentru că dacă șeful meu îmi dădea o perioadă grea, aș putea să mă urc pe un stivuitor și să mă îndepărtez de el.”
107. „Oricât de mult a legănat Metallica, au avut întotdeauna aceste nume de melodii – „The Thing That Shouldn’t Be”, „The Chair That Wasn’t There”, știi
.”
108. „Sunt un idiot, practic. Nu cred că sunt un tip prost, dar îmi dau seama și că am acces la aproximativ 0,1 la sută din informațiile de care am nevoie pentru a avea o părere cu adevărat informată despre jumătate din lucrurile despre care vorbesc. Sunt ca tipul ăla zgomotos din bar, care are sens pentru vreo zece minute, apoi îți dai seama că a greșit totul la liceu, așa că râzi de el.”
109. „Pitbullii sunt ca o armă pe care o poți mângâia.”

Mai multe citate Bill Burr

110. „Știi de câte ori pe săptămână mă întreabă oamenii de ce țip

111. „N-ai idee cât durează un an până când ești treaz.”
112. „Nu am vrut niciodată să mă sinucid din cauza unor lucruri majore. Întotdeauna lucrurile mărunte mă fac.”
113. „Începi în baruri și apoi în restaurante, apoi vrei să intri în cluburi de comedie în care joci, apoi titlul tău și, odată ce ai vândut cluburile, intri în teatre.”
114. „Când mă uit la „Breaking Bad”, stomacul meu este în noduri.”
115. „Am reușit să ajung acolo și este grozav să fac asta.”
116. „Ric Flair este cel mai grozav tip de vreodată. Vrea doar să iasă, să bea o bere și să spună povești. El este cel mai tare. Totuși, nu am întâlnit niciodată The Rock.”
117. „Am fost certificat să fac radiografii, dar nu poți să apari și să începi să cureți dinții oamenilor.”
118. „Dacă sunteți pe rețelele sociale în calitate de interpret, vă puteți da seama. Dacă nu primești niciun tweet, știi că a fost bombardat. Pot să apreciez cum merge, comparând recepția cu emisiunile pe care le-am făcut și care au evaluări reale.”
119. „Comedianții au capacitatea de a simți alte emoții.”
120. „Cred că este un privilegiu să pot zbura într-un loc unde oamenii vor să-mi vadă spectacolul.”

Care dintre aceste citate de Bill Burr ți-au satisfăcut setea de divertisment

Comedianții sunt cei mai înțelepți băieți din sală. Ei pot înțelege lucruri, le pot exprima în cuvinte și pot face pe mulți dintre noi să râdă; și de aceea mințile lor geniale și bunul simț sunt de netăgăduit.
Bill Burr este unul dintre cei mai buni comedianți de la mijlocul anilor ’90, iar logica lui întortocheată te va face să te gândești și să chicoti. Și chiar și cu opiniile sale politice brute și necenzurate, nu veți putea nega faptul că se ridică la popularitatea mainstream.
Această colecție de citate Bill Burr vă va învăța cum să vă împuterniciți. Și când apar momente întunecate din viața noastră, el ne reamintește că trebuie doar să punem piciorul jos și să-l batem. Viața va fi întotdeauna dură. Trebuie doar să ne susținem și să fim rezistenți.
Mai aveți și alte citate de Bill Burr
Nu uitați să le comentați mai jos și să împărtășiți aceste citate prietenilor tăi!