Am adunat aceste citate Joe Rogan pentru a te inspira să fii amabil și să-ți cucerești sinele interior.
Joe Rogan este cunoscut ca un stand-up comedian, comentator UFC, gazdă și podcaster. Este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de stand-up care sunt încă activi acum. Are o personalitate ieșită și un umor creativ, cu care nu vei dori să te încurci.
Rogan este un susținător puternic că convingerile și gândurile tale zilnice îți extind mintea, inteligența și imaginația. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre povestea, cariera și viața lui, citiți toată această colecție.
Începeți să citiți cele mai bune rânduri ale sale aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Jocko Willink.

Cele mai bune citate Joe Rogan

1. „Fii eroul propriei povestiri.”
2. „Fii cool cu ​​oamenii. Fii drăguț cu cât mai mulți oameni poți. Zâmbește cât mai multor oameni poți și fă-i să-ți zâmbească înapoi.”
3. „Una dintre cele mai fascinante lecții pe care le-am absorbit despre viață este că lupta este bună.”
4. „Odată ce înțelegi despre ce este excelența, vezi cum excelența se manifestă în orice disciplină.”
5. „Acesta este singurul meu obiectiv. Înconjoară-mă de oameni amuzanți și asigură-te că toată lumea se distrează și lucrează din greu.”
6. „Viața este ciudată. Continuați să vă mișcați și să continuați să vă mișcați. Înainte să-ți dai seama, te uiți înapoi și te gândești: „Ce a fost asta
””
7. „Această țară are o problemă de sănătate mintală deghizată ca o problemă cu armele și o problemă de tiranie deghizată ca o problemă de securitate.”
8. „Sunt obsedat de câștigătorii extremi pentru că cred că e o nebunie.”
9. „Când smulgi bucăți mici din viața altor oameni și încerci să le consideri pe ale tale, asta e mai dezgustător decât orice.”
10. „Lucrează pentru acel sentiment că ai realizat ceva. Nu-ți pierde timpul pe acest pământ fără a lăsa un semn.”
11. „Oamenii pe care îi cunosc și cărora le este cel mai greu să o țină împreună din punct de vedere emoțional sunt oameni care nu se descurcă.”
12. „Oricât de civilizați suntem și cât de mult a redus societatea comportamentul violent. Ființele umane au încă aceleași gene pe care le aveau acum 10.000 de ani. Corpurile noastre sunt concepute pentru a avea o anumită cantitate de stres fizic și violență în ele. Suntem proiectați să fugim de jaguari și să luptăm pentru a ne apăra teritoriul.”
13. „Am avut un sentiment despre cine sunt înainte să devin faimos.”
14. „Îmi place o poveste de succes, dar chiar mai mult decât o poveste de succes. Îmi place un tip care își dă jos viața și își reface povestea vieții.”

Citate celebre Joe Rogan

15. „Există o singură modalitate de a deveni bun la orice. Te înconjori de m*th*rf*ck*rs răi care fac exact ceea ce faci și te forțezi să ții pasul și să te inspiri unul pe altul.”
16. „Dacă poți minți, poți acționa, iar dacă poți minți prietenele nebune, poți acționa sub presiune.”
17. „Vorbesc atât de mult despre sex, încât fetele vor doar să mă cunoască.”
18. „În toate călătoriile mele, în toate aventurile vieții mele. Trebuie să spun că încă nu știu ce este viața, absolut nici un indiciu, și este un subiect care îmi este constant în minte. Un lucru pe care îl știu cu adevărat este că, cu cât suntem mai drăguți cu semenii noștri, cu atât universul este mai frumos pentru noi.”
19. „Realitatea este într-adevăr un teatru. Nu există altă modalitate de a o descrie. Totul este atât de absurd, ridicol și haotic.”
20. „Dacă începi vreodată să iei lucrurile prea în serios, amintește-ți doar că vorbim despre maimuțe pe o navă spațială organică care zboară prin univers.”
21. „Pentru a aprecia cu adevărat viața, trebuie să știi că vei muri.”
22. „Universul recompensează riscul calculat și pasiunea.”
23. „Mi-am dat seama cu mult timp în urmă că în loc să fii gelos poți fi inspirat și apreciator. Îți aduce mai multă energie.”
24. „Dacă îți atașezi mintea de orice ideologie, vei fi pe un drum, iar acel drum te poate duce sau nu într-o direcție bună. Dar vei rămâne pe acel drum pentru că ești atașat de o ideologie. Ar putea fi un drum groaznic, dar rămâi cu el indiferent de gândirea rațională.”
25. „Trăiește-ți viața ca și cum ai fi eroul din propriul tău film.”
26. „Crește încrederea și impulsul cu fiecare decizie bună pe care o iei de aici încolo și alege să fii inspirat.”
27. „Succesul altcuiva nu este egal cu un eșec pentru tine.”
28. „Niciodată în imaginația mea cea mai sălbatică nu am visat că voi deveni cumva comentator sportiv.”
29. „Există o corelație directă între energia pozitivă și rezultatele pozitive în forma fizică.”

Citate Joe Rogan pentru a vă motiva să acționați

30. „Scrieți lucrurile pe care doriți să le îmbunătățiți. Notează lucruri pe care nu le vei tolera de la tine. Scrie lucruri pe care nu vrei să te mai vezi făcând niciodată.”
31. „Oamenii își doresc cele 15 minute și sunt dispuși să facă orice pentru a le obține.”
32. „Când cineva vine și se exprimă la fel de liber pe cât crede, oamenii se îngrămădesc la el. Ei se bucură de asta.”
33. „Măreția și nebunia sunt vecine de alături și adesea își împrumută zahărul reciproc.”
34. „Pentru mulți oameni, motivul pentru care sunt idioți nu este neapărat că creierul lor nu funcționează bine, este că au intrat într-un tipar teribil.”
35. „Alimentează-te cu nenorocirile.”
36. „Dacă ești cel mai mare, de ce ai vorbi despre asta

37. „Trebuie să începem să ne tratăm unul pe altul ca și cum ne-am trata pe noi înșine trăind o altă viață.”
38. „Cred cu adevărat că, pentru a fi cu adevărat grozav la ceva, trebuie să cedezi într-o anumită cantitate de nebunie.”
39. „Ne definim mult prea des prin eșecurile noastre din trecut. Asta nu esti tu. Tu ești această persoană chiar acum. Tu ești persoana care a învățat din acele eșecuri.”
40. „Dacă poți controla ceea ce mănânci, poți controla toate celelalte aspecte ale vieții tale.”
41. „Cheia fericirii nu constă în cifrele dintr-un cont bancar, ci în felul în care îi facem pe alții să se simtă și în felul în care ei ne fac să ne simțim.”
42. „Este foarte important să-i ajuți pe oameni să-și dea seama cum să gestioneze viața, să-i ajuți pe oameni să-și dea seama cum să gândească, să-i ajuți să-i inspire, să le arăți ce se poate câștiga din stabilirea obiectivelor și atingerea lor și acel sentiment excelent și care devine contagios .”
43. „Excelența în orice vă crește potențialul în orice.”
44. „Prin acea formă intensă de stres, face viața obișnuită mai liniștită.”

Citate Joe Rogan despre viziunea sa asupra lumii

45. „Tratează-i pe toți ca și cum ar fi tu. Dacă suntem cu adevărat una, atunci eu sunt tu și tu ești eu.”
46. ​​„Îți vinde viața ca să stai într-o cutie și să lucrezi pentru o mașinărie. O mașină nepăsătoare care cere productivitate care nu te înțelege și nu vrea să te înțeleagă. Nu există comportament natural.”
47. „Nu-mi pasă dacă ești gay, negru, chinez, hetero. Asta nu înseamnă nimic pentru mine. Totul este o iluzie.”
48. „Nu rămâne niciodată într-o căsnicie proastă și nu sta cu nebunii de coca-cola.”
49. „Timpul pe care îl petreci urăndu-l pe cineva îți fură propriul timp. Te urăști pe tine însuți și nici măcar nu-ți dai seama.”
50. „Oamenii în cea mai mare parte pot mirosi minciuni.”
51. „Credința însăși este un mecanism oribil care împiedică creșterea ideilor. De asemenea, împiedică interogarea și face acest lucru împingând ideea că trebuie să ai credință și că nimic nu trebuie dovedit.”
52. „Tot timpul pe care îl petreci plângându-te, ai putea, în schimb, să te grăbești. Ai putea să-ți urmărești visul. Ai putea să-ți dai seama ce faci greșit și să-ți îmbunătățești viața.”
53. „Oamenilor le place să vadă oamenii căzând.”
54. „Atitudinea ta are un efect uriaș nu doar asupra vieții tale, ci și asupra vieții altor oameni din jurul tău.”
55. „Dacă lucrurile nu merg așa cum vrei tu, atunci fă ceva în privința asta. Nu mai vorbi despre problemele tale și ieși și fă ceva pentru a le rezolva.”
56. „Bunătatea este unul dintre cele mai bune daruri pe care le poți oferi. Știm că în mod inerent se simte grozav.”
57. „Vreau să mă asigur că tot ceea ce creez, îl creez pentru ca alți oameni să se bucure de el. Și aceasta este recompensa pe care o primești pentru asta.”
58. „Urătorii sunt toți eșecuri. Este 100% peste tot. Nimeni care este cu adevărat genial în orice nu este un urător.”
59. „Nu poți măsura ceea ce se află în inima unui om.”

Citate Joe Rogan despre viață și experiențele prin care a trecut

60. „Viața înseamnă căutarea excelenței. Această căutare este probabil mai incitantă pentru mine acum, mai mult decât oricând.”
61. „Așa că, în loc să-ți investești timpul într-o pasiune, ți-ai vândut viața pentru a lucra pentru o mașinărie nepăsătoare care nu te înțelege. Aceasta este problema cu societatea noastră. Și care este recompensa
Du-te acasă și ia un televizor mare.”
62. „Dacă viața nu ar fi reală, ar fi cea mai nebunească călătorie psihedelică vreodată.”
63. „Cu cât mai repede realizăm cu toții că am fost învățați cum să trăim viața de către oamenii care operau pe impulsul unui trecut ignorant, cu atât mai repede putem trece la o etică globală a comunității care nu pune preț pe granițele inventate sau monopolizarea resurselor naturale, ci mai degrabă scopul unei umanități mai fericite și mai iubitoare.”
64. „Cred că unul dintre motivele pentru care oamenii privesc spre sfârșitul umanității este că oamenilor le este frică să moară singuri. Dacă mori singur, oamenii pe care îi iubești le vor lipsi, sau dacă mor, le este dor de ei. Durerea este inevitabilă. Când iubești cu adevărat pe cineva, gândul de a-l pierde pentru totdeauna este oribil.”
65. „Am fost inspirat de o mulțime de oameni în viața mea, așa că dacă există vreodată pe cineva pe care să-l pot inspira, pentru mine acesta este un cadou imens. Pentru a putea întoarce asta.”
66. „Iată cel mai nebunesc lucru despre viață, acesta este lucrul pe care nimeni nu îl ia în considerare cu adevărat. Știi la fel de multe despre ce înseamnă viața ca oricine care a trăit vreodată.”
67. „Fiind o celebritate sau orice altceva în care ești cu adevărat ambițios, este într-adevăr un joc să vezi cât de succes poți obține.”
68. „Pe genunchiul stâng am o cicatrice lungă de la o operație de LCA. Mi s-au reconstruit ambii genunchi.”
69. „Unul dintre lucrurile care s-au întâmplat este că am făcut o mulțime de concerte de rahat. Când faci o grămadă de concerte de rahat la bar, trebuie să te obișnuiești cu oamenii care țipă la tine, ești obișnuit să gândești din mers, să faci față situațiilor ciudate.”
70. „Reevaluăm în mod constant potențialul de viață. Îl găsim acolo unde nu credeam că ar putea exista, cum ar fi gurile vulcanice și alte condiții extreme, cum ar fi sub gheața arctică. Găsim viață în aceste condiții incredibil de dure și dinamice, așa că trebuie să ne reevaluăm propriile idei despre ceea ce este posibil doar pe această planetă.”
71. „Acesta mea este atât de complet și total necenzurată încât singurul mod în care aș putea reuși cu adevărat este dacă tratez publicul ca și cum ar fi cei mai buni prieteni ai mei.”
72. „După ce s-a terminat toată chestia cu actoria, în cele din urmă trebuie să fii om. Unii oameni nu sunt niciodată oameni. Este foarte ciudat.”
73. „Ai vorbit vreodată cu cineva și nici măcar nu vorbești cu ei cu adevărat
Actorii sunt cei mai răi pentru asta.”
74. „Publicul se schimbă în fiecare seară. Ești aceeași persoană. Trebuie să-ți spui părerea și să faci lucrurile care crezi că sunt amuzante și te fac să râzi.”

Citate Joe Rogan pentru a vă oferi cunoștințe despre munca și industria lui

75. „Pentru mine, comedia este o ocupație grozavă pentru că nu îmi fac cu adevărat griji pentru ceea ce cred alții despre mine.”
76. „Comedia nu seamănă cu orice altă formă de artă prin faptul că este foarte specializată și variată în conținut, dar generică în titlu.”
77. „Nu toate cluburile sau situațiile de comedie sunt ideale, mai ales când vii prima oară și cred că asta e bine pentru tine. În cele din urmă, poți să-ți exprimi personalitatea reală.”
78. „Fii mai bun în orice faci. Deci, ce dacă te simți cu ea acum. Toată lumea suge la tot când încep. Dar dacă îl iubești și nu te minți pe tine însuți, atunci devine mai bine.”
79. „Richard Pryor este, în mintea mea, cel mai onest comedian. Și-a descoperit sufletul oamenilor. Cred că de aceea toată lumea l-a iubit atât de mult.”
80. „Cele două lucruri pe care le înțeleg cel mai bine sunt stand-up comedy și artele marțiale. Și aceste lucruri necesită o înțelegere finală a adevărului. Trebuie să fii obiectiv în ceea ce privește abilitățile și abilitățile tale pentru a concura în ambele.”
81. „Pretinde că viața ta a fost un film și a început acum, ce ar face eroul
Ce ar face persoana pe care o respecti
Ce ar face persoana pe care o admiri și te-ar inspira să faci
asta.”
82. „Nu am avut niciodată nicio ambiție să fiu un comic standup. M-au convins băieții cu care obișnuiam să mă antrenez.”
83. „Sunt un mare fan Groucho. Au fost niște minți grozave de benzi desenate care s-ar transfera în orice generație, iar Groucho este cu siguranță una dintre ele.”
84. „Concepția greșită este că benzile desenate sunt mereu deschise. Nu cunosc benzi desenate cu adevărat amuzante care să fie enervante și care să încerce constant să fie amuzante tot timpul.”
85. „Fă lucruri dificile. Este foarte important să lupți. Nu ajungi să te cunoști fără luptă. Nu știi cine ești până nu ești testat.”
86. „Orice comic ca mine îi datorează tot ce are lui Lenny Bruce. El a fost inițiatorul. Nașul stand-up-ului american necenzurat este în mod clar Lenny Bruce.”
87. „Trăiește-ți viața ca și cum ar fi o echipă de documentare care te urmărește și îți analizezi propriul comportament.”
88. „Dick Gregory a fost un mare comedian care a mers și a fost arestat, a făcut greve ale foamei, proteste. Nu a stricat niciodată cariera lui să fie deschis.”
89. „Sută la sută din toți cei care urăsc din lume sunt potențial nerealizat.”

Citate Joe Rogan care vorbește despre artele marțiale și sport

90. „Artele marțiale sunt un vehicul pentru dezvoltarea potențialului tău uman.”
91. „În calitate de practicant de multă vreme al yoga și o persoană care a fost implicată în fitness fizic toată viața, vă pot spune, yoga vă ajută să obțineți stări modificate de conștiință. Nu este doar întindere. Singurul mod în care poți spune că se întinde este dacă nu ai făcut-o sau că nu ai făcut-o riguros o perioadă lungă de timp.”
92. „Văd artele marțiale ca forme în mișcare de meditație. Când faci tehnici de sparring sau foraj, nu te poți gândi la altceva.”
93. „Deși nu este considerat o artă marțială, boxul este într-adevăr o artă marțială. Este o artă marțială foarte limitată atâta timp cât ești de acord doar cu cutia, dar într-o luptă fizică reală împotriva cuiva care este doar un luptător, vei fi ucis.”
94. „Am făcut jiu-jitsu o mare parte din viața mea și încerc să petrec mult timp educând oamenii cu privire la nuanțele, subtilitatea jocului de teren. Este o mare parte a artelor marțiale mixte.”

Citate perspicace Joe Rogan

95. „Există încrederea și rezistența mentală care provin de la cel mai înalt nivel de competiție, indiferent de sport. Fie că este vorba de box sau lupte, sau orice altceva.”
96. „Ești o bucată minusculă dintr-un ciclu fără sfârșit. De fapt, nu ești nici măcar o bucată. Ești doar un deținător pentru miliarde și miliarde de alte piese. Indiferent dacă este vorba despre componente organice, organisme vii din corpul tău, bacterii sau orice ar fi, tu ești doar o parte din supa universului, așa că încearcă să te bucuri de ceea ce este bun la el.”
97. „Pentru mine este dureros să privesc pe cineva care nu este amuzant. Este îngrozitor să stai în spate și să privești un tip care pur și simplu e de nasol.”
98. „Ceea ce este interesant la știință este că descoperim constant lucruri noi despre univers, despre noi înșine, despre corpurile noastre, despre boli, despre posibilitățile viitorului. Este uimitor. Știința este unul dintre cele mai tari lucruri despre a fi o ființă umană, fără îndoială.”
99. „A avea privilegiul de a sta jos și de a avea conversații neîntrerupte de 3 ore cu sute de oameni geniali este o îmbunătățire extraordinară a perspectivei.”
100. „A fost unul dintre cele mai importante instrumente pentru mine în creșterea personală pentru a mă înțelege, cum sunt și ce efect am asupra altor oameni.”
101. „Există doar două motive pentru care urăști căsătoria homosexuală. Unu, ești prost, sau doi, ești îngrijorat în secret că penelele sunt delicioase.”
102. „Camera de privare senzorială a fost cel mai important instrument pe care l-am folosit vreodată pentru dezvoltarea minții mele.”
103. „De multe ori, bateți o persoană care bate o persoană care vă poate bate. Adică, nu are niciun sens.”
104. „Mintea este cel mai important lucru în imaginea de ansamblu și nimeni nu are o mentalitate mai puternică decât luptătorii amatori.”

Mai multe citate despre Joe Rogan pe care veți dori să le citiți

105. „Vreau să vorbesc despre natura ființelor umane sau despre modul în care evoluăm ca rasă.”
106. „Există un ocean nesfârșit de tehnici acolo.”
107. „Ești într-un fel programat într-un anumit fel din cauza mediului tău. Asta e tot ce știi. Dar asta nu mai avem din cauza internetului. Datorită internetului, comunicăm cu toții unii cu alții peste tot, astfel încât obțineți informații de la oameni din întreaga lume, ajungând la o porțiune de cultură mult mai diversă.”
108. „Mi-e frică de înălțimi. Nu nerezonabil, dar rațional frică de înălțimi. Cred că toată lumea este.”
109. „Chiar simt că este o parodie să faci un copil faimos. Eu într-adevăr.”
110. „M-am distrat grozav la News Radio, am ajuns să câștig tone de bani într-o relativă obscuritate și să învăț multe despre afacerea TV și să lucrez constant la actul de standup. A fost un concert de vis.”

Te-au inspirat aceste citate despre Joe Rogan să faci schimbările necesare în viața ta pentru a atinge măreția

La un moment dat, s-a trezit la o răscruce, neștiind unde și ce să facă în continuare. A încercat să facă arte marțiale până la stand-up comedy înainte de a-și câștiga succesul.
A preluat o varietate de locuri de muncă pentru a se întreține. Cu toate acestea, de îndată ce și-a găsit pasiunea și nișa, a reușit încet-încet să se îndrepte spre succes. Și acum, el continuă să facă oamenii să râdă și să se simtă inspirați, împingându-i să facă tot ce le stă în putință în orice.
Sperăm că aceste citate v-au putut arăta cum determinarea și munca grea vă pot schimba viața în moduri semnificative. Amintește-ți că lumea va continua să se întoarcă și depinde de tine cum te vei mișca pentru a-ți schimba viața în bine.
Ești un fan al lui Joe Rogan
Ce ai învățat din colecția de astăzi
Ne-ar plăcea să auzim părerile tale, așa că asigură-te că comentați mai jos!