Dacă vă place baschetul sau sportul în general, sunt sigur că vă veți bucura de aceste citate Dick Vitale pe care le-am adunat pentru dvs.
Așadar, alocă-ți puțin timp pentru a citi această compilație și a descoperi cum Dick Vitale a devenit o figură legendară în lumea baschetului.
Avem 110 dintre preferatele noastre aliniate pentru tine.
Richard John „Dick” Vitale, cunoscut sub numele de „Dickie V”, este un analist de baschet în Statele Unite.
Este un veteran colegial și antrenor foarte calificat, care este cel mai bine amintit pentru cariera sa de 40 de ani ca analist de baschet la colegiu ESPN.
De asemenea, este autorul a nouă cărți și a apărut într-un număr de emisiuni.
Începe să citești colecția aici.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Michael Jordan și Stephen Curry.

Cele mai bune citate Dick Vitale

1. „În mintea mea, el a făcut o treabă uimitoare și, cu siguranță, este unul dintre favoriții pentru selecția de antrenor național al anului. Să mă gândesc la ce s-a făcut acolo după ce am pierdut atât de mult de la echipa de anul trecut, pur și simplu mă uluit.”
2. „Îmi place ceea ce fac. Mă bucur de viață.”
3. „Trăiesc visul american.”
4. „Am diploma mea de master, dar am învățat mai multe la masa mea decât orice curs pe care l-am luat vreodată.”
5. „Gloria sportului este ca o echipă bine antrenată să performeze ca o singură unitate, luptă pentru un obiectiv comun și, în cele din urmă, aducând distincție tricoului pe care îl reprezintă jucătorii.”
6. „Un All-American este o persoană obișnuită cu o dorință extraordinară de a excela. Nu ajungi în vârful muntelui doar visând. E frumos să visezi. Dar etica muncii și mândria te fac să ajungi la acel vârf de munte și la acel nivel de succes.”
7. „Într-adevăr, și UCLA este un loc grozav, dar nu au genul de mediu pe care îl au aici. Fanii de aici au o pasiune.”
8. „Timpul este cheia. Dacă oferi ceva timp, lucrurile înfloresc frumos. Lucrurile se întâmplă frumos când li se acordă timp.”
9. „Viața este simplă. Viața este totul despre decizii. Luați decizii bune și se întâmplă lucruri bune. Luați decizii proaste și se întâmplă lucruri rele.”
10. „Coaching-ul pentru mine este maximul maxim, mai ales când ai un plan de joc și vezi acel plan de joc executat la perfecțiune.”
11. „Este cea mai mare realizare la care am asistat vreodată în toți anii mei de antrenor și personalitate de televiziune. Am fost cu adevărat uluit.”
12. „Dacă ai dat 110% tot timpul, se vor întâmpla o mulțime de lucruri frumoase.”
13. „Scaunele de lângă curte aparțin copiilor.”
14. „Un câștigător este cineva care se poate uita în oglindă la sfârșitul zilei și poate spune: „În urmărirea obiectivului și viselor mele, am dat tot ce am putut.”
15. „Un învins este cineva care își face scuze și alibiuri. și dă vina pe toți ceilalți pentru pierderile și eșecurile lor.”
Înrudit: Citate John Wooden Citate

celebre Dick Vitale

16. „Sunt un tip de baschet. Niciun tip de sitcom. Nu-mi pasă de tot jazzul ăsta. Îmi pasă de baschet.”
17. „Incredibil! Connecticut câștigă primul lor Big East Championship. Acest grup de oameni! Dansează, Jimmy, iubito! Dansează, Jimmy, iubito!”
18. „Eu vorbesc foarte mult în fața mulțimii, așa că învăț de la unii dintre acești oameni. Chiar da, chiar și la vârsta mea.”
19. „Este minunat, iubito! Minunat, iubito, cu „A” mare.”
20. „A fost complet înfricoșător, iubito. Înfricoșător a ajuns să însemne „uimitor” sau „necrezut.”
21. „Este un Dandy cu scutece!”
22. „Planul meu este foarte simplu. Planul Dickie V.”
23. „E un PTPer în seara asta, iubito!”
24. „Vreau să continui până la 100 de ani. Vorbesc serios, iubito.”
25. „Tocurile sunt în flăcări. Cineva cheamă șeful pompierilor să stingă focul.”
26. „Băieții cu lipici nu sunt superstaruri. Nu sunt opțiunea numărul 1. Ei fac doar lucruri pe care numai antrenorii le apreciază cu adevărat. Vedetele primesc titlurile, dar băieții cu lipici te ajută să intri în cercul câștigătorilor.”
27. „Vreau să continui să învăț pentru că plănuiesc să fiu prin preajmă.”
28. „Nu s-a terminat. Sunt încrezător că o pot face. Dar nu este un caz închis.”
29. „I-am spus că încă nu este interesată să vândă.”
30. „Îmi place să văd oameni care au controlul unei mulțimi în palmă. Este frumos pentru mine să văd.”

Citate inspiratoare Dick Vitale

31. „Dă-i tot ce ai mai bun. Ei te vor numi câștigător.”
32. „Viața are momente bune și rele. Și pentru a trece peste ele trebuie să lupți. Viața nu este deloc lină. Am avut lovituri și vânătăi, ca oricine, dar mereu am încercat să privesc viața ca pe un pahar plin pe jumătate.”
33. „Viața nu este atât de dureroasă pe cât crezi tu. Tot ce trebuie să faceți este să faceți alegerile corecte și atunci lucrurile vor merge bine.”
34. „Poate că nu am întotdeauna dreptate, dar nimeni nu mă poate acuza vreodată că nu am o dragoste și o pasiune autentică pentru orice fac.”
35. „Nu era vorba de a avea o diplomă. Era vorba despre învățarea reală despre viață. Asta nu se întâmplă în clasă. Asta se întâmplă în lumea de afară.”
36. „Am inspirat adânc și mi-am spus că tot acest eșec nu este important. Ceea ce este important este că îmi dau sută la sută pentru a-mi atinge scopul.”
37. „Numai oamenii din jurul tău vor fi cei mai buni profesori ai tăi.”
38. „Ziua mea perfectă este să mă trezesc cu tot felul de energie și entuziasm pentru ziua respectivă, să am o listă cu ceea ce vreau să realizez și, la sfârșitul zilei, să mă uit în oglindă și să mă gândesc: „Omule, asta a fost perfect. Tot ceea ce am planificat a devenit realitate.”
39. „Cel mai mare lucru din viața mea – cel mai mare – este să strâng dolari pentru a-i ajuta pe copii să lupte împotriva cancerului. Într-o zi să vezi acest titlu, nu că cineva a câștigat un campionat de baschet, ci să vezi că a fost găsit un remediu pentru cancer, va fi o zi grozavă pentru omenire.”
40. „Totul ține de decizia ta – asta va decide în ce loc vei fi.”
41. „Fiecare plan al tău poate să nu funcționeze. S-ar putea să nu fii întotdeauna cel mai bun. Ideea este să oferi tot ce e mai bun.”
42. „Unul dintre cele mai mari daruri ale mele vreodată, mama mea mi-a făcut o uniformă de yankee când eram băiețel și am purtat-o ​​în pat visând că aș putea cânta în ligile majore și apoi să fiu yankee.”
43. „Eșecul tău este al tău. Poartă-l ca și cum ai avea o coroană. Învață din asta. Nu da vina pe alții ca pe un învins.”
44. „Greșelile tale sunt ale tale. Învață de la ei. Fii individul ideal. Când începi să le faci scuze, atunci devii un adevărat ratat.”
45. „A fost greu să fii concediat de NBA. Chiar nu știam unde mă duc, până când ESPN m-a sunat. Am spus: „Hei, ESPN
nu am auzit niciodată de asta. Sună ca o boală. Acum am aceeași boală ca un fanatic al sportului. Toată această nebunie sportivă pe care nu o aveam cu ani în urmă, acum sunt foarte binecuvântat și norocos să fac parte din ea.”

Citate Dick Vitale despre coaching

46. „Astăzi, în coaching, este o stradă cu două sensuri. Te pot concedia oricând doresc. Concluzia — totul este despre ceea ce poți face pentru a te îmbunătăți din punct de vedere profesional. Aceasta este o mișcare mai bună.”
47. „Când un antrenor are ocazia de a observa, el va căuta. Pentru că vrea să creeze un contract puternic și să ofere familiei sale acel tip de siguranță pe care băieții o caută cu adevărat în orice, fie că este vorba de lumea corporativă, fie că este vorba despre sport.”
48. „Când eram mare, îmi doream să fiu antrenor. Am avut oameni care îmi spuneau: „Nu poți face asta, nu ești un jucător grozav. Fii realist.’ Când primeam scrisori de respingere de la colegiile în care voiam să antrenez, mama îmi spunea: „O să reușești într-o zi. Ai ceva special în tine și acesta este spiritul tău pentru viață, care te va ajuta să ajungi în vârf.”
49. „Privind înapoi, îmi amintesc că le-am spus fiicelor mele că nu avem bani, nebunie și multe lucruri. avem astăzi, dar am avut atât de multă dragoste și am trăit ca milionari.”
50. „Ce s-a întâmplat cu studenții care au declarat pentru draftul NBA
Este absolut ciudat, iubito!”
51. „Cred că zona lui de confort se va întâmpla anul viitor când se va putea întoarce la post. Pentru că acum încearcă să facă lucruri pe care nu le-a făcut în liceu. Evident, este un jucător talentat. El arată momente de abilități de trecere, abilitate de post-up, abilitate de revenire – că este remarcabil.”
52. „Este unul dintre cei mai buni. Are un mare control asupra jocului. El comunică bine cu jucătorii și antrenorii. Sunt foarte fericit pentru el că lucrează la o altă Final Four.”
53. „Cred că dacă pot obține opt victorii, au o șansă mare. Cred că este obligatoriu să câștigi unul dintre următoarele două. Și, evident, o victorie în fața lui Duke ar atrage absolut privirea.”
54. „Oh, este o parte vitală a jocului.”
55. „Dacă Princeton poate învinge Georgetown, voi face autostopul la Providence, care nu este atât de departe de aici, voi fi băiatul lor cu minge în următorul lor meci, iar apoi mă voi transforma într-un majorete Princeton. uniformă și voi conduce toate uralele.”
56. „Evident, în afara terenului, a avut unele probleme. El ar fi primul care va spune: „De
ce de ce am făcut asta

” Dar unul, jucătorii lui absolvă. În al doilea rând, ei învață să fie bărbați. Și trei, ei învață cum să contribuie în viață. Uită-te la toți acei absolvenți din Indiana care contribuie la societate.”
57. „Nu pot continua să se clatine, dar acele victorii sunt atât de puternice în Illinois, Ohio State – chiar și Michigan. Sunt victorii puternice, puternice, dar evident că nu pot continua să piardă în ritmul în care au pierdut.”
58. „Sunt atât de sătul și obosit de oamenii care se autointitulează fani și care justifică comentariile brutale ale antrenorului lor din LSU, de la FBI.
59. „Aș spune că Illinois, Michigan State și Indiana vor fi probabil în fruntea clasei. Dar un lucru este că anul acesta liga are mult echilibru. Când menționez Illinois, Indiana și Michigan State, probabil că sunt cele mai bune echipe, dar nu vor domina.”
60. „Criticii TV au venit după mine pentru că l-au exagerat pe LeBron. Mulți oameni nu știu asta, dar nu am vrut să joc jocul. I-am spus ESPN: „Facem din acest copil ceva special”. Întotdeauna urmez ordinele, orice vor oamenii mei să fac.”

Citate Dick Vitale despre familie
61. „Oamenii care nu mă cunosc cred că baschetul este viața mea 24/7. Crede-mă, există mult mai mult în viața mea. Prioritatea mea numărul unu în viața mea este familia mea.”
62. „Părinții mei au fost eroii și modelele mele. Așa că m-am gândit mult și mult la deciziile pe care le voi lua pentru că nu am vrut niciodată să-i dezamăgesc și să le frânge inimile.”
63. „Copilăria mea a fost încarnată de părinții mei care nu erau educați, dar aveau un doctorat în dragoste. Tatăl meu a presat paltoane și prin mama și tata am învățat despre dragoste, familie și respectul oamenilor.”
64. „Doisprezece pentru 23. Nu este nevoie de un geniu pentru a vedea că este sub 50 la sută.”
65. „Gowdy a avut o poveste de dragoste cu microfonul, iar fanii au avut o poveste de dragoste cu el.”
66. „Soția mea m-a prins când am ieșit din biserică. Ea a spus: „Nu face o scenă mare cu comitetul, așa cum faci în fiecare an”. Găsind o echipă – și găsim mereu una – și ne luptăm și ne luptăm, dar știi ce
nu pot suporta, omule, când văd că copiii primesc o afacere brută.”
67. „Soția mea îl știe pe Diddly despre baschet, dar dacă ai pune-o aici și ai spune: „Uită-te la CV-ul lui Colorado, uită-te la UAB și uită-te la VCU”, ar fi o nepotrivire, omule. Ar fi ca un concurs de frumusețe – Roseanne Barr intră împotriva lui Scarlett Johansson. Nicio lovitură. Niciunul, în niciun caz.”
68. „Am fost la biserică și Jim și soția lui, Liz, au mers să vadă casa.”
69. „I-a spus că poate locui acolo cât vrea și să plătească chirie. Asta au făcut.”
70. „Am văzut prin ce a trecut. Plânsul, țipetele de durere și cât de mult durea. Am urmărit asta și am simțit în inima mea că oamenii nu ar trebui să treacă prin asta.”

Citate iconice Dick Vitale

71. „Hainele nu se potrivesc cu personalitatea mea. Sunt mai mult un tip foarte conservator, cu blazer albastru. Dar în ceea ce privește personalitatea mea, este o mulțime de hot dog-muștar – distrează-te mult și bucură-te de mult. Mă simt de parcă aș avea 68 de ani — mă comport ca și cum aș avea 12 ani, vorbind despre un joc de baschet.”
72. „Singura modalitate prin care vom opri această boală este să strângem bani. Jimmy ar merge absolut la banane ca să știe câți bani s-au strâns. Nu putem să stăm pe spate. Această boală ne afectează pe toți.”
73. „Este unul dintre locațiile cu adevărat unice din America.”
74. „Atâta timp cât nu-mi ia slujba.”
75. „Dacă Morrison nu primește premiul Jucătorul Anului, îi voi cumpăra un trofeu de aur, îl voi numi Premiul Dickie V. PT-Per și i-l voi trimite eu însumi.”
76. „Dacă Taylor Swift ar fi fost în campus ca studentă, i-ar fi permis să facă concerte și să câștige milioane. Anumiți copii din fiecare profesie, fie că este vorba despre lumea corporativă, lumea juridică, oamenii de sus și cei de jos, pot câștiga acești dolari. De ce ar trebui să-i refuzăm

77. „Pentru mine, Hansbrough a avut cel mai mare impact al oricărui boboc din America în ceea ce privește un program major.”
78. „Sunt absolut șocată. Nu pot să cred că a ajuns atât de sus.”
79. „Acest loc este fenomenal. Fanii sunt chiar deasupra jucătorilor. Te hrănești cu acea adrenalină. Chiar cred că acest mediu este o parte vitală a ceea ce se întâmplă aici.”
80. „Am o problemă să onorez mediocritatea în atâtea cazuri față de echipele care au ani grozavi.”
81. „Provocarea Allstate March Mayhem este o provocare grozavă, grozavă.”
82. „Suntem foarte încântați de asta pentru că avem o mulțime de povești grozave.”
83. „Concluzia este că îmi place prea mult jocul. Nu există loc în joc pentru antrenorii care vorbesc la interceptări telefonice despre cumpărarea de jucători.”
84. „Nu cred că există nicio îndoială că el este unul dintre cei 15 jucători de top din istoria ACC.”
85. „Acești băieți sunt profesori și puteți vedea asta urmărind oricare dintre antrenamentele lor, cu atât mai puțin jocurile lor. Puteți viziona „Școala de cavaleri” și puteți vedea că încă îi place să fie într-o situație de antrenor. Știu că uneori devine puțin frustrat de pierderi, dar încă mai face asta.”

Citate Dick Vitale despre baschet

86. „Nu sunt eu. Și am rămas cu ceea ce am făcut și sunt foarte mândru că am făcut asta pentru că îmi câștig un trai grozav și sunt norocos și ajung să mă implic în lucrul pe care îl iubesc cu adevărat, și acesta este jocul de baschet.”
87. „Este timpul ca toată lumea să se așeze – NCAA, NBA, sindicatul jucătorilor și fraternitatea antrenorilor – și să vină cu soluții adecvate la aceste probleme.”
88. „Asta se potrivește cu teritoriul ori de câte ori ești un superstar și joci pentru o echipă grozavă. E un compliment. Asta înseamnă că ai reușit.”
89. „Faceți această excursie filozofică, analizați-o, disecați-o și argumentați-o.”
90. „NCAA nu poate plăti jucătorii. Dacă un copil este suficient de bun și un agent vrea să-i dea bani, lăsați-i să-i dea bani.”
91. „John Wooden a fost o forță vitală în viața multora prin mesajele sale inspiraționale.”
92. „Poate că următorul Michelangelo al filozofiei va citi această carte și va veni să-mi împărtășească pasiunea pentru jocul minunat al domnului Naismith.”
93. „Aceasta este o atmosferă foarte specială în Marele Est. Oamenii sunt chiar deasupra podelei. Nu este ca atmosfera pro pe care o ai în locuri precum Madison Square Garden și Meadowlands. Aceasta este esența baschetului universitar.”
94. „Ce s-a întâmplat la Indiana, fiecare joc devine un examen final. Sunteți judecați după cea mai recentă performanță a dvs. și asta îl face dificil pentru toată lumea din program. Este destul de greu să încerci să câștigi fără a avea astfel de presiune.”
95. „Când poți să pleci la drum și să obții 35 de ani la Kansas, cu mulțimea de Jayhawk care merge la banane și faci jocuri mari pentru a-ți ajuta clubul să plece cu o victorie pe drum ca asta, ai talent. Deci, el are talent.”

Mai multe citate Dick Vitale despre baschet

96. „Da, baschetul universitar din DC este la fel de bun ca orice altă zonă din țară.”
97. „Cred că sunt o echipă de baschet foarte periculoasă, o echipă care ar putea crea multe probleme.”
98. „Știu că oamenii nu vor să mă audă vorbind despre Duke. Hei, deci despre ce
vorbesc despre ei pentru că merită să se vorbească despre ei.”
99. „A fost un efort incredibil al irlandezilor în Tallahassee. Jameis Winston a fost prea dur în a doua repriză – felicitări Seminoles.”
100. „Îmi place să merg în medii noi. Sunt atât de obișnuit să merg la Duke, Carolina și Kentucky, iar acestea sunt fenomenale. Dar este plăcut să mergi în locuri noi.”
101. „Cred că a făcut o treabă fenomenală și nu a primit recunoașterea pe care o merită pentru un tip care a dovedit că poate câștiga într-o situație grea. Sunt oarecum surprins că numele lui nu a apărut până acum.”
102. „Bererul își poate crea propriul shot. Este un jucător grozav din punct de vedere ofensiv și defensiv și va fi o selecție la loterie. Dar și-ar putea folosi încă un an pentru a lucra la poligonul său ca trăgător.”
103. „La începutul sezonului, când te gândeai la Pittsburgh te gândeai la o echipă care se regrupa. Nu credeam că vor avea 17-3 în acest moment. Sunt încântat să joc acest joc.”
104. „Turneele din ’93, ’97 și ’99 sunt singurii trei ani în care trei cap de serie numărul 1 au ajuns în Final Four.”
105. „Nu există nicio îndoială că au fost o adevărată surpriză. Această echipă are o camaraderie uimitoare. Cântă împreună – au făcut o treabă fenomenală.”
106. „Trebuie să trăiești într-o peșteră ca să nu știi despre Carrier Dome. A pus Syracuse pe hartă.”
107. „Au unul dintre antrenorii de top din America. Cumva, cred că Tom îi va pune pe băieții lui să concureze din nou pentru un Big Ten Championship.”
108. „Concluzia – baschetul de la facultate este rupt.”
109. „Sunt atât de mândru să știu că jocul pe care-l iubesc i-a atins chiar și pe jucători filozofi de prime-time precum Walls și Bassham.”
110. „Nu trebuie să mergi la Harvard pentru a-ți da seama că Big East este cea mai bună ligă din țară. Nu trebuie să fii un geniu. Un manechin ca mine își poate da seama.”

Care dintre aceste citate Dick Vitale te-a făcut să-ți apreciezi munca mai mult

Vitale este o vedetă de baschet la colegiu a cărei prezență simplă într-o arenă indică importanța unui meci și îi pune pe suporteri în frenezie. Devotamentul său neclintit față de antrenor și profesie îl ridică la poziția de cel mai bun ambasador al jocului. Vocea lui, livrarea și vocabularul său de baschet îl fac pe Dick Vitale.
În ciuda succesului său în viață, Vitale nu și-a uitat niciodată rădăcinile și a devenit un susținător activ în lupta pentru vindecarea cancerului. De aceea contribuțiile sale la comunitatea sa și la lumea baschetului sunt evidente.
Fie ca citatele iconice Dick Vitale de mai sus să vă încurajeze să vă bucurați de profesia dvs. El este dovada vie că, dacă îți place ceea ce faci în viață, cel mai probabil îți vei atinge obiectivele. Și cine știe, poate într-o zi îți vei îndeplini și ambițiile.
Aveți vreun citat Dick Vitale pe care ați dori să le includeți în această colecție
. Ne-ar plăcea să aflăm de la tine! Vă rugăm să lăsați un comentariu în caseta de mai jos.