Permiteți-le acestor citate Morgan Wallen să facă o serenată și să vă încurajeze să vă atingeți obiectivele vieții, în ciuda deficiențelor voastre.
Morgan Wallen este un cântăreț și compozitor country talentat. Cântecele sale sunt larg apreciate de fanii săi. În ianuarie 2021, cel de-al doilea album al său a stabilit un record, rămânând pe locul 1 timp de 7 săptămâni și a continuat până la 10 săptămâni în Billboard 200.
Morgan Wallen a avut parte de eșecuri în trecut, dar nu a făcut-o. lăsați-i să-l împiedice să obțină succes. În schimb, a muncit mai mult pentru a crea cântece și a-și împărtăși talentele. Suntem siguri că și tu vei fi inspirat de călătoria lui!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate și citate de chitară Luke Combs.

Cele mai bune citate Morgan Wallen
1. „Nu știi niciodată planul. Nu știi niciodată ce se va întâmpla. Nici măcar nu ni se promite mâine. Încerc doar să mă concentrez pe o zi la un moment dat.”
2. „Sunt o mulțime de lucruri prin care trecem și nici măcar nu știm de ce – la sfârșitul zilei, Dumnezeu are un scop și un plan pentru tine și așa iau eu asta.”
3. „Am o latură rebelă în mine, dar nu sunt răutăcioasă!”
4. „Vreau doar să pot face totul doar pentru că asta este viața.”
5. „Nu sunt în niciun caz persoana pe care mă străduiesc să fiu. Nu cred că nimeni este persoana pe care ne străduim să fim. Dar încerc.”
6. „Tu ești cu totul despre urmărire.”
7. „Dar nu mă vei lăsa niciodată să te prind.”
8. „Știu că este nevoie de mai mult de un album pentru a rămâne prin preajmă.”
9. „Cred că cea mai bună muzică și muzica la care oamenii se relaționează cel mai mult este muzica sinceră pe care oamenii o simt în ea.”
10. „Și este întotdeauna bine să te întorci acasă și să vezi oamenii pe care îi iubești și să petreci timp cu familia pe lângă muzică.”
11. „Simt că asta este fundația și rădăcinile mele, în ceea ce cred – indiferent unde mă duce viața, voi fi întotdeauna același tip și aceeași persoană la suflet.”
12. „Am stabilit acest tip de personaj sălbatic și aceste cântece de petrecere de redneck și un spectacol live care este cam zbuciumat, dar nu vreau ca oamenii să creadă că despre asta mă refer.”
13. „Spun mereu lucruri normale, iar oamenii de obicei mă înțeleg, dar ei spun „De unde ești

14. „Cred că este nevoie de puțin timp pentru ca oamenii să te ia în serios.”
15. „Dacă nu crezi în ceea ce faci, dacă nu te simți confortabil sau nu vrei să spui ceea ce spui, indiferent dacă îți place sau nu, poți să te conectezi în continuare cu o melodie, dar dacă nu o faci, simt că oamenii pot adulmeca cu ușurință asta.”
Citește și: Citate Willie Nelson Citate

celebre Morgan Wallen

16. „Vreau doar să fac să placă oamenilor muzica.”
17. „Am dezamăgit atât de mulți oameni care înseamnă mult pentru mine, care mi-au dat atât de mult, pur și simplu nu este corect. Mi-am dezamăgit părinții și sunt cel mai îndepărtat lucru de persoana din acel videoclip. Mi-am dezamăgit fiul și nu sunt de acord cu asta.”
18. „Flanel tăiat și un chefal. Cu asta mă rostogolesc. Dacă mă vezi pe scenă, asta va fi!”
19. „Pentru a-mi face cea mai bună idee despre cine sunt, probabil că aș spune că ascultă primul meu single, „The Way I Talk”
. începuturile și încerc să păstrez acele lucruri în melodiile mele – doar lucruri la care știu că oamenii ca mine se pot simți.”
21. „Nu există niciun motiv să minimizez ceea ce am făcut. Contează și vă rog să știți că aleg cu atenție următorii pași în reparație.”
22. „Nu am făcut altceva decât să scriu timp de șase luni după ce am obținut contractul meu de publicare. Am încercat să mă îmbunătățesc și să-mi dau seama de sunetul meu și de felul în care îmi place să o fac.”
23. „Dacă voi fi singură. Am nevoie de o fotografie dublă a acelui dovadă de rupere a inimii. Și vezi lumea prin pahare de whisky.”
24. „Sunt pentru o melodie lentă bună și iubesc toate tipurile de muzică.”
25. „De câte ori părinții mei s-au căsătorit, tatăl meu avea un chefal. Eu și tatăl meu suntem foarte asemănători cu felul în care arătăm și felul în care ne comportăm, și m-am gândit că dacă ar putea scăpa de asta când avea în jur de 25 de ani, atunci aș putea încerca să fac același lucru.”
26. „Pot vorbi în numele tuturor spunând că toți am trecut printr-o despărțire până la care nu ai vrut să se termine.”
27. „Încă mă practic în diferite tipuri de muzică, dar mă țin de rădăcinile mele din țară.”
28. „Am speranțele mari. Nu știu cum o să depășesc turneul Luke Combs, dar cred că vom vedea.”
29. „Încă am prietenii mei de acasă, încă am familia mea. Ele chiar ajută să mă țină pe pământ. Încerc să-i sun și să vorbesc cu ei despre viața lor de zi cu zi.”
30. „Părinții mei sunt susținători înfocați ai mea și doar a-mi auzi numele și cuvântul „Grammy” în aceeași propoziție ar fi un vis devenit realitate. Adică, asta e ceva ce ai pus pe piatra ta de mormânt.”

Citate Morgan Wallen despre muzică

31. „Este grozav să pot relaționa cu oameni care nu sunt neapărat din același mod de viață ca mine sau nici măcar nu știu despre ce vorbesc în unele dintre melodiile mele. Este minunat că muzica are capacitatea de a face asta.”
32. „Mă jucam în jurul focurilor de tabără cu prietenii mei, iar oamenii îmi spuneau că sunt bun.”
33. „Cred că Diplo este un adevărat artist global. Simt că el expune artiștii din țară la acoperirea sa globală și asta este ceva ce se face rar în genul nostru.”
34. „Femeile din muzica country ar putea face aceeași pretenție, într-o oarecare măsură, pe care ar putea-o face artiștii de culoare. Că nu au fost făcuți să se simtă bineveniți.”
35. „Am primit un telefon de la managerul meu care mi-a spus că Diplo lucrează la un proiect de țară. Mi-am pus vocea pe demonstrația de compoziție și echipa mea a trimis piesa echipei lui. Evident, s-au îndrăgostit de el – iar restul este istorie.”
36. „Am ascultat puțin muzică country, dar nu a intrat în viața mea până nu am început să ascult Eric Church.”
37. „Am vrut să pun un cântec pentru a-i spune oamenilor cine sunt și, în același timp, să mă ajute să mă deosebesc de mulți oameni diferiți în radioul country.”
38. „Nici măcar nu știam ce este „The Voice”, dar mama a spus: „Te-am înscris la acest spectacol de cântări”, iar eu am spus: „Bine, cred.”
39. „Eu Mi-am luat câteva luni de concediu după ce s-a terminat ultimul an, m-am rugat și am încercat să-mi dau seama care era planul meu și scopul meu. Așa am început să scriu cântece și să cânt la chitară doar pentru a-mi expune sentimentele.”
40. „Nu am vrut să mă comport de parcă aș fi prea cool pentru școală sau ceva de genul.”
41. „Cu siguranță nu vreau să fiu cunoscut drept tipul „Up Down”. Îmi place să cânt acea melodie, îmi place acea melodie, dar da, cu siguranță există mai mult pentru mine decât o petrecere.”
42. „Am intrat într-adevăr în Three Doors Down – acesta este sunetul care s-a auzit când aveam 12 sau 13 ani. Îmi plăcea foarte mult Breaking Benjamin și trupele de genul ăsta.”
43. „Mi-au plăcut Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin și Eagles. Acestea au fost unele dintre preferatele mele.”
44. „Nu am crescut neapărat, country fiind prima mea prioritate ca ascultător de muzică. Am crescut ascultând rock clasic și muzică creștină.”

Citate perspicace Morgan Wallen despre personalitatea și interesele sale

45. „Nu am crescut ca interpret, într-adevăr. Am jucat baseball.”
46. ​​„Tatăl meu avea o chitară pe care mi-a dat-o. M-am dus la Walmart și am cumpărat o diagramă de acorduri și l-am agățat în camera mea și încercam doar să-mi dau seama cum să cânt la chitară și să pun cuvinte cu ceea ce învățam.”
47. „Vocea mea este, evident, sudic – în mod automat înclin la țară.”
48. „De îndată ce am fost suficient de mare să mă mișc și să merg, am trecut direct la sport. Mama a spus că nu m-am jucat niciodată cu jucăriile.”
49. „Imediat după liceu — prima dată când am înregistrat muzică a fost cu un rapper, un prieten de-al meu, și mi-aș fi spus: „Îți voi cânta refrenele”. Așa că îi cântam cârligele și el intra acolo și rapea.”
50. „Nu vreau să fiu noul vocalist al anului; nu este un scop al meu. Dacă aceste lucruri apar, ar fi minunat, dar nu este ceva pentru care mă străduiesc.”
51. „Mulți oameni spun că vorbesc ca „ganster de la țară” aproape. Nu știu cum este posibil sau cum se întâmplă asta, dar unii oameni spun asta.”
52. „Mi s-a tăiat un castron. A fost destul de rău. Cu siguranță o tăietură de bol. Și obișnuiam să aveam un păr blond, chiar, chiar, blond când eram copil. Deci tăietură blondă în castron – asta mă legănam când eram mic.”
53. „Nu sunt o persoană cu premii uriașe, nu asta îmi aprinde cu adevărat focul.”
54. „Încerc să mă concentrez pe ceea ce îmi place să fac și, dacă acele lucruri, acele premii, acele premii, acele bilete continuă să se vândă și să vină așa cum fac ei, o să mă bucur de asta și o să-mi trăiesc viața cel mai bine știi cum și fii recunoscător.”
55. „Toată viața mea, baseball-ul a fost prima mea dragoste. Voiam să merg la facultate, dar în ultimul an, mi-am rupt ACL, iar facultatea s-a stins oarecum cu oferta lor, ceea ce înțeleg, evident. A fost o perioadă întunecată în viața mea.”
56. „De la o vârstă fragedă, m-am interesat de muzică și mama a observat-o.”
57. „Nu știam dacă pot să scriu. Scriam toate aceste cântece acasă și îmi spuneam: „Poate că pot să scriu
””

Morgan Wallen Citate despre Dumnezeu și Biserică

58. „Cred în Dumnezeu. Cred că El este real și cred că El are control asupra multor lucruri și cred că de-a lungul istoriei au existat multe țări care I-au întors spatele și rezultatul nu este grozav.”
59. „Nu mai punem cele Zece Porunci în școală. Pur și simplu neglijăm totul și oamenii se comportă ca și cum cele Zece Porunci ar fi ceva atât de teribil. Adică, este un mod de a trăi. Cred că toți am putea fi de acord cu ceea ce spun ei.”
60. „Am cântat în biserică și oriunde altundeva am avut ocazia de când aveam trei ani.”
61. „Tatăl meu este un predicator. Crescând, mergeam la biserică de fiecare dată când ușile erau deschise.”
62. „Nu am niciun răspuns, dar în opinia mea personală, sunt o persoană care are credință și cred că mulți oameni L-au neglijat pe Dumnezeu.”

Citate Morgan Wallen despre fanii săi și locurile de concerte

63. „Abia aștept să ajung în Marea Britanie pentru prima dată. Întotdeauna am auzit cât de uimitoare sunt fanii de acolo – aștept cu nerăbdare să experimentez asta pentru mine.”
64. „Cred că cândva, în perioada de vârf al „Whiskey Glasses”, mi-am dat seama: „Omule, asta chiar începe să se întâmple. Oamenii nu cântă doar aceste single-uri, ei cântă fiecare melodie de pe albumul meu și au investit cu adevărat în ceea ce fac.”
65. „Vreau să fac mai mulți fani, să vând discuri.”
66. „Simt că am ajuns să cunosc Chicago destul de bine și de fiecare dată când vin aici am un răspuns foarte bun.”
67. „Mă pregăteam pentru „Saturday Night Live” sâmbăta aceasta și am primit un telefon de la emisiune că nu voi mai putea juca, iar Saturday Night Live din cauza protocoalelor Covid, pe care le înțeleg.”

Citate Morgan Wallen care abordează problemele vieții sale și regretele
68. „Sunt jenat și îmi pare rău, am folosit o insultă rasială inacceptabilă și nepotrivită pe care mi-aș dori să o pot recupera. Nu există nicio scuză pentru a folosi acest tip de limbaj, niciodată. Vreau să-mi cer scuze sincer pentru folosirea cuvântului. Promit să fac mai bine.”
69. „SNL, în sfârșit, știu că iau puțină căldură, multă căldură, dar am vrut doar să vă anunț că nici mesajele voastre de încurajare nu au trecut neobservate.”
70. „Am fost în preajma unora dintre prietenii mei și doar – spunem lucruri proaste împreună, și a fost – în mintea noastră, este jucăuș – care sună ignorant, dar – chiar de acolo a venit – și este greșit. ”
71. „Și, evident, mi-au afectat obiectivele pe termen lung și visele. Respect decizia emisiunii pentru că știu că le-am pus în pericol și îmi asum proprietatea pentru asta. Aș dori să-mi cer scuze lui „SNL”, fanilor mei, echipei mele pentru că mi-au oferit aceste oportunități și le-am dezamăgit.”
72. „Eu—am acceptat niște invitații de la niște organizații uimitoare de culoare, niște directori și niște lideri, pentru a ne angaja în conversații foarte reale și sincere.”
73. „Cuvintele mele contează. Un cuvânt poate răni cu adevărat o persoană și, în miezul meu, nu sunt de acord cu asta.”

Citate amuzante Morgan Wallen

74. „Străbunica mea în vârstă de 91 de ani s-ar ridica de pe scaun și m-ar biciui dacă încep să mă port ca și cum aș fi o vedetă sau ceva de genul ăsta.”
75. „Întotdeauna am avut un os muzical, cred că dacă vrei.”
76. „Îmi place whisky-ul și îmi place și vodca. Și bere.”

Morgan Wallen Citate și versuri lirice preluate din unele dintre cântecele sale

77. „Da, stau întins în fiecare seară în brațe pe cineva nou. Încă te urmăresc, încă te urmăresc.”
78. „O trăim aici sus.”
79. „Iată, îmi las sudul să se arate.”
80. „Nu putem opri această lume reală să ne învârtească.”
81. „Trăiesc așa cum vorbesc.”
82. „Dacă văd răsăritul, este pentru că am stat treaz toată noaptea.”
83. „Te întristează vreodată să știi
că a fost acum șapte veri

84. „Te iubesc mai mult decât un apus de soare din California.”
85. „Pot transforma această parcare într-o petrecere.”
86. „Cuplu de copii într-un Chevrolet.”
87. „Alungă libertatea, urmărește acel sentiment.”
88. „M-am trezit în acest bar.”
89. „Da, obișnuiai să vorbești despre, să mergi și mai spre sud.”
90. „Ceva despre felul în care m-a sărutat îmi spune că i-ar plăcea Eastern Tennessee.”

Mai multe citate și replici Morgan Wallen pentru a vă oferi o privire asupra celor mai bune hituri ale sale

91. „Dacă te voi primi vreodată înapoi, te voi trata ca pe o regină.”
92. „Întregul oraș ne răzbește la fel ca echipa gazdă.”
93. „Cred că întotdeauna m-am întrebat despre vânt.”
94. „Îmi place să mă înec în acești ochi albaștri sfâșietori.”
95. „Putem dormi când suntem morți, noaptea este încă tânără.”
96. „Tequila m-a înnebunit, berea rece nu merge, așa că mi-am făcut whisky peste tine.”
97. „Nopțile acelea, ce aș mai da pentru una. Se luminează muguri și sărutăm pe veranda din față.”
98. „Roșoși, literă roșie, murdărie roșie, o viață, un bar, o biserică.”
99. „Știu că am făcut o rezervare în centrul orașului. Haideți să ajungem acolo devreme, să ne îmbătăm și să o spargem.”
100. „Nu vreau să merg în centru, făcând ce făceam noi.”

Care este cântecul tău favorit

Morgan Wallen Morgan Wallen și-a început cariera când a concurat pentru cel de-al șaselea sezon al The Voice, dar a fost eliminat în playoff. În ciuda încercării sale eșuate, și-a urmat pasiunea, în cele din urmă a semnat cu Big Loud în 2016. În 2018, a lansat If I Know Me, albumul său de debut, care a debutat pe locul 1 în topul Billboard Top Country Albums.
Cariera sa muzicală a crescut vertiginos și a primit premii pentru talentele sale muzicale. Dar, el s-a împiedicat și de multe controverse, inclusiv cea mai recentă problemă a insultelor rasiste. Își învățase deja lecția și rezolvase totul cu oamenii implicați.
Sperăm că aceste citate v-au inspirat să continuați să lucrați din greu pentru pasiunea și obiectivele dvs. Viața este plină de posibilități; nu vă limitați concentrarea într-o parte. Sunt multe de învățat și de descoperit și trebuie doar să cauți în continuare.
Sunteți un fan al cântecelor country
Care dintre citatele de mai sus au rezonat cel mai mult cu voi
Vă rugăm să comentați mai jos.