Suntem siguri că aceste citate Kobe Bryant vă vor stârni ceva inspirație și vă vor ajuta să adoptați mentalitatea Black Mamba.
Kobe Bryant a petrecut 20 de ani ca membru al Los Angeles Lakers. A avut o listă lungă de realizări și a fost considerat unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai tuturor timpurilor.
Kobe a fost un jucător dedicat, muncitor și persistent. A muncit din greu și a exersat mult pentru a se îmbunătăți în fiecare zi și în cele din urmă a deveni unul dintre cei mai buni jucători NBA. Am alcătuit o listă cu cele mai bune linii ale sale pentru a vă inspira să munciți din greu și să perseverați pentru a vă atinge obiectivele, așa că asigurați-vă că nu ratați!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate LeBron James și citate Michael Jordan.

Cele mai bune citate Kobe Bryant
1. „Dedicația face ca visele să devină realitate.”
2. „Nu vreau să fiu următorul Michael Jordan, vreau doar să fiu Kobe Bryant.”
3. „Dacă ți-e frică să eșuezi, atunci probabil că vei eșua.”
4. „Totul ceea ce este negativ – presiunea, provocările – este o oportunitate pentru mine să mă ridic.”
5. „Mi-am dat seama că intimidarea nu există cu adevărat dacă ești în starea de spirit potrivită.”
6. „Cel mai important lucru este să încerci să inspiri oamenii, astfel încât să poată fi grozavi în orice vor să facă.”
7. „Nu mă pot raporta cu oamenii lenesi. Nu vorbim aceeași limbă. nu te inteleg. Nu vreau să te înțeleg.”
8. „Acesta este momentul în care accept că momentele cele mai provocatoare vor fi mereu în spatele meu și în fața mea.”
9. „Folosește-ți succesul, bogăția și influența pentru a-i pune în cea mai bună poziție pentru a-și realiza propriile visuri și a-și găsi adevăratul scop.”
10. „Frumusețea de a fi binecuvântat cu talent se ridică deasupra celor care se îndoiesc pentru a crea un moment frumos.”
11. „Odată ce știi cum se simte eșecul, determinarea urmărește succesul.”
12. „Momentul în care renunți este momentul în care lași pe altcineva să câștige.”
13. „Sunt extrem de dispus să câștig și răspund provocărilor. Nu este o provocare pentru mine să câștig titlul de punctaj, pentru că știu că pot.”
14. „Durerea nu îți spune când ar trebui să te oprești. Durerea este vocea mică din capul tău care încearcă să te rețină pentru că știe că dacă continui, te vei schimba.”
15. „Dacă nu crezi în tine, nimeni nu o va face pentru tine.”
Citește și: Damian Lillard Citate Citate

celebre Kobe Bryant

16. „Nu renunțăm, nu ne stârnim, nu alergăm. Îndurăm și biruim.”
17. „Perdanții vizualizează penalitățile eșecului. Câștigătorii vizualizează recompensele succesului.”
18. „Urătorii sunt o problemă bună. Nimeni nu-i urăște pe cei buni. Ei îi urăsc pe cei mari.”
19. „Crede-mă, aranjarea lucrurilor chiar de la început va evita o mulțime de lacrimi și dureri de inimă.”
20. „Lucru important este că colegii tăi trebuie să știe că trageți pentru ei și chiar doriți ca ei să aibă succes.”
21. „Sunt reflexiv doar în sensul că învăț să merg înainte. Reflectez cu un scop.”
22. „Când spunem că acest lucru nu poate fi realizat, acest lucru nu se poate face, atunci ne schimbăm pe noi înșine. Creierul meu nu poate procesa eșecul. Nu va procesa eșecul. Pentru că dacă trebuie să stau acolo și să mă înfrunt și să-mi spun „ești un eșec”, cred că este aproape mai rău decât să mor.”
23. „Îmi creez propriul drum. Era drept și îngust. M-am uitat la asta în felul acesta – ori erai în calea mea, ori în afara ei.”
24. „Tema leadershipului este una delicată. Mulți lideri eșuează pentru că nu au curajul să atingă acel nerv sau să lovească coarda respectivă. De-a lungul anilor, nu am avut această teamă.”
25. „Sportul este un profesor atât de grozav. Mă gândesc la tot ce m-au învățat – camaraderie, umilință, cum să rezolv diferențele.”
26. „Castigul are prioritate asupra tuturor. Nu există zonă gri. Nu „aproape.”
27. „Voi face tot ce este necesar pentru a câștiga jocuri, fie că stau pe o bancă fluturând un prosop, dau o cană cu apă unui coechipier sau lovin lovitura câștigătoare.”
28. „Am îndoială de mine. Am nesiguranță. Mi-e frică de eșec. Am nopți în care apar la arenă și îmi spun: „Ma doare spatele, mă dor picioarele, mă dor genunchii. nu-l am. Vreau doar să mă relaxez. Cu toții avem îndoială de sine. Nu o negi, dar nici nu capitulezi. Îl îmbrățișezi.”
29. „Putem întotdeauna să fim medii și să facem ceea ce este normal. Nu sunt în asta să fac ceea ce este normal.”
30. „Nu este vorba despre numărul de ore în care exersezi, ci despre numărul de ore în care mintea ta este prezentă în timpul practicii.”

Citate motivaționale Kobe Bryant pentru a vă ajuta să vă urmăriți pasiunea

31. „Lucrurile grozave vin din muncă grea și perseverență. Fără scuze.”
32. „Nu am avut niciodată nevoie de forțe externe care să mă motiveze.”
33. „Cele mai mari vise nu sunt alimentate de credință. Sunt alimentați de îndoială.”
34. „Când faci o alegere și spui: „Vino dracului sau mare, eu voi fi aceasta”, atunci nu ar trebui să fii surprins când ești așa. Nu ar trebui să fie ceva care este îmbătător sau în afara caracterului, pentru că ați văzut acest moment atât de mult timp încât—când vine acel moment, desigur, este aici pentru că a fost aici tot timpul pentru că a fost în mintea dvs. tot timpul.”
35. „Este singurul lucru pe care îl poți controla. Ești responsabil pentru modul în care oamenii te amintesc sau nu. Așa că nu o lua cu ușurință.”
36. „Am jucat cu o mână ruptă, o gleznă întorsă, un umăr rupt, un dinte fracturat, o buză tăiată și un genunchi de mărimea unei mingi de soft.”
37. „Dacă vrei să fii grozav la ceva, trebuie să faci o alegere. Ceea ce vreau să spun prin asta este că există sacrificii inerente care vin împreună cu asta. Timp în familie, petrecut cu prietenii, a fi un prieten grozav, a fi un fiu grozav, nepot, indiferent de caz.”
38. „Cel mai important lucru este că trebuie să anunți pe toată lumea că ești aici și ești cu adevărat.”
39. „Distracție plăcută. Viața este prea scurtă pentru a fi blocat și descurajat. Trebuie să te miști în continuare. Trebuie să continui. Pune un picior în fața celuilalt, zâmbește și continuă să te rostogolești.”
40. „Fii dispus să sacrifici orice, dar să nu compromiți nimic în încercarea ta de a fi cel mai bun.”
41. „Când am șansa să-l păzesc pe Michael Jordan, vreau să-l păzesc. Îl vreau. Este provocarea supremă.”
42. „Vreau să văd dacă pot. Nu știu dacă pot. vreau să aflu. Vreau sa vad. Voi face ceea ce fac mereu; Îl voi descompune până la cea mai mică formă, cel mai mic detaliu și voi merge după el. Zi de zi, o zi la un moment dat.”
43. „Rămân concentrat pe schimbarea lumii în moduri pozitive prin diverse povești, personaje și leadership, pentru a inspira următoarea generație.”
44. „Totul are un scop. Iar acest scop are o poveste care merge împreună cu el. Depinde doar de pasiunea ta.”
45. „Fie ca să-ți amintești mereu să te bucuri de drum, mai ales când este unul greu.”

Citate Kobe Bryant despre a avea mentalitatea potrivită pentru a avea succes în viață

46. „Ne psihicăm prea mult. Ca și cum ai încerca să te convingi: „Oh, acesta este un moment mare, acesta este o șansă mare”, vă puneți multă presiune asupra dvs. Ai tras acel foc de sute și mii de ori. Doar împușcă în altul.”
47. „Unii oameni au vrut să mă întorc pe pământ. Să coboare la nivelul lor. A se relaxa. Dar nu am putut. Nu era în ADN-ul meu.”
48. „Pentru că pentru a merge acolo unde alții nu au mers niciodată, trebuie să faci ceea ce alții nu au făcut niciodată.”
49. „Toată lumea se uită la ceasul tău și acesta reprezintă cine ești, valorile și stilul tău personal.”
50. „Indiferent de accidentarea – cu excepția cazului în care este complet debilitantă – voi fi același jucător pe care l-am fost întotdeauna.”
51. „De la început mi-am dorit să fiu cel mai bun. Aveam o dorință constantă, o dorință de a mă îmbunătăți și de a fi cel mai bun.”
52. „Este o înțelegere că nu poți avea viață fără moarte, nu poți avea lumină fără întuneric,
așa că este o acceptare a acestui lucru.”
53. „Văd frumusețea în a te trezi dimineața și a suferi de durere pentru că știu toată munca grea de care a fost nevoie pentru a ajunge în acest punct. Deci, nu sunt, nu sunt trist că mă retrag. Sunt foarte recunoscător pentru ceea ce am avut.”
54. „Acești băieți tineri joacă dame. Sunt acolo să joc șah.”
55. „Mulți oameni spun că vor să fie grozavi, dar nu sunt dispuși să facă sacrificiile necesare pentru a atinge măreția.”
56. „Oamenii pur și simplu nu înțeleg cât de obsedat sunt de câștig.”
57. „Voi, băieți, știți cum sunt. Nu uit nimic.”
58. „A pierde înseamnă a pierde. Nu există grade diferite de pierdere. Ori câștigi un campionat, ori ești rahat. Este foarte alb-negru pentru mine.”
59. „Nu e nimic de care să te temi cu adevărat, când te gândești la asta, pentru că am eșuat înainte și m-am trezit a doua zi dimineață și sunt bine.”
60. „Mă concentrez pe un singur lucru și doar pe un singur lucru – acela este să încerc să câștig cât mai multe campionate pot.”

Citate înțelept Kobe Bryant despre munca grea și perseverență

61. „Vreau să învăț cum să devin cel mai bun jucător de baschet din lume. Și dacă o să învăț asta, trebuie să învăț de la cei mai buni. Copiii merg la școală pentru a fi doctori sau avocați și așa mai departe și acolo învață. Locul meu de studiu este de la cei mai buni.”
62. „Toți putem fi maeștri în meșteșugul nostru, dar trebuie să faci o alegere. Ceea ce vreau să spun prin asta este că există sacrificii inerente care vin împreună cu asta. Timp în familie, petrecut cu prietenii, a fi un prieten grozav, a fi un fiu grozav, nepot, orice ar fi cazul. Există sacrificii care vin odată cu luarea acestei decizii.”
63. „Te-am văzut intri și am vrut să știi că nu contează cât de mult muncești, că sunt dispus să muncesc mai mult decât tine.”
64. „Îmi place că copiii își construiesc încrederea pe teren și în afara ei și își deblochează potențialul prin sport.”
65. „Prietenii pot veni și pleca, dar bannerele atârnă pentru totdeauna.”
66. „Trebuie să muncești din greu în întuneric pentru a străluci în lumină.”
67. „Sunt aici. Nu ma duc nicaieri. Indiferent de accidentare – cu excepția cazului în care este complet debilitantă – voi fi același jucător pe care l-am fost întotdeauna. O să-mi dau seama. Voi face niște ajustări, niște schimbări, dar încă mai vin.”

Citate Kobe Bryant și sfaturi despre cum să faci față urii și criticilor

68. „Sunt anumiți jucători pe care i-am făcut să plângă. Dacă te pot face să plângi fiind sarcastic, atunci chiar nu vreau să joc cu tine în playoff.”
69. „Nu mă deranjează deloc. Am vreo durere
deloc. Viața este prea scurtă ca să stai și să ții ranchiună. Nu dețin nimic.”
70. „Învață să iubești ura. Imbratiseaza-l. Bucură de ea. Ai castigat-o. Fiecare are dreptul la propria părere și toată lumea ar trebui să aibă una despre tine.”
71. „Oamenii spun lucruri rele despre tine în ziar luni, iar apoi miercuri, ești cel mai grozav lucru de la feliile de pâine. Am văzut acel ciclu, așa că de ce aș fi nervos că se va întâmpla

Citate Kobe Bryant pentru a vă oferi o perspectivă despre cum să conduceți o echipă

72. „Conducerea este singură. Nu o să-mi fie frică de confruntare pentru a ne duce acolo unde trebuie să mergem.”
73. „Lucru ciudat este că am ajuns să învăț mai multe despre lumea din jurul meu, având un accent singular în interiorul meu.”
74 „Frumusețea antrenamentului constă în creșterea jucătorilor de la zero. Călătoria continuă.”
75. „Nu cred că un antrenor devine antrenorul potrivit până când nu câștigă un campionat.”
76. „Vrei să dețin o echipă și să mă ocup de acești sportivi bogați, răsfățați și încăpățânați și să încerc să-i fac să performeze
Nu, mulțumesc.”
77. „Este diferit de a avea 21 de ani și crezi că există o mulțime de oportunități. La 33 de ani, finalul este mult, mult mai aproape.”
78. „Rolul meu este să mă asigur că ne mișcăm în direcția corectă, obținem puncte, recuperări, furări, asistă și oferind leadership.”
79. „A trebuit să organizez lucrurile. Așa că am creat „Black Mamba”. Deci Kobe trebuie să se ocupe de aceste probleme, de toate provocările personale. Black Mamba pășește pe teren și face ceea ce face. Îi distrug pe toți cei care pășesc pe teren.”
80. „Nu încerc doar să marchez. Provocarea este să-mi ridic colegii de echipă pentru a putea câștiga un campionat.”

Marele Kobe Bryant Citate care măresc asupra personalității și intereselor sale

81. „În orice caz, refuz să schimb ceea ce sunt. Un leu trebuie să mănânce. Fugi cu mine sau fugi de mine.”
82. „Nu sunt cel mai răbdător dintre oameni.”
83. „Un lucru pe care trebuie să-l știi despre mine este că nu am absolut niciun filtru. Nu am nicio problemă să spun ce naiba cred despre cineva.”
84. „Nu vreau nebuni, nu vreau împovărați, iar dacă ești un prost și un împușcat, te voi alerga.”
85. „Îmi este greu să înțeleg conceptul că cineva este nervos când vorbesc cu ei.”
86. „Uneori mă întreb cum ar fi fost facultatea. Dar am luat decizia mea.”
87. „Exemplele sunt nesfârșite, dar filosofia mea este simplă. Odată ce mi-am cunoscut sămânța, am putut să-mi descopăr muza și scopul meu de a fi a fost limpede ca cristalul.”
88. „Vreau să fiu cel mai bun, simplu și simplu.”

Mai multe citate Kobe Bryant pe care veți dori să le citiți

89. „Magic are cinci campionate. Am cinci campionate. Sunt destul de sigur că amândoi știm ce facem.”
90. „Dacă ar fi existat telefoane cu cameră pe vremea aceea, cei mai mari sportivi din lume ar fi avut multe de făcut.”
91. „Doar un idiot s-ar îndoi de întoarcerea mea.”
92. „Juc împotriva unor jucători mari, joc împotriva celor mai buni din lume. Concurența – asta mi-am dorit mereu.”
93. „Bună, sunt Kobe Bryant. Și am decis să-mi iau talentul la… am decis să renunț la facultate și să-mi duc talentul la NBA.”
94. „S-a vorbit mult despre mine că sunt un one-man show, dar pur și simplu nu este cazul. Câștigăm meciuri când înscriu 40 de puncte și am câștigat când obțin 10.”
95. „Eeew, aș fi puțin inconfortabil să caut pe Google. Oamenii stau acolo – și se caută pe Google
. E cam ciudat.”
96. „Mai bine învață să nu vorbești cu mine. Dacă scuturi copacul, un leopard va cădea.
97. „Dacă aș vrea să joc, aș juca în continuare pentru Lakers. Chestia cu sănătatea pe care mi-aș fi putut da seama — pur și simplu nu vreau să mai joc.”
98. „Nu este nevoie să devii prea nebun sau să te îndoiești din formă. Există încă provocări în fiecare zi. Dar încă mă distrez. M-am născut să joc acest joc. Încă îl iubesc.”
99. „Știm cu toții ce este flop-ul când îl vedem. Lucrurile pe care le vezi sunt în cazul în care băieții nu sunt deloc loviți și doar se zvârnesc ca un pește din apă.”
100. „În copilărie, nu am sărit niciodată pași. Am lucrat mereu la fundamente pentru că știu că atletismul este trecător.”

Ce poți spune despre mentalitatea Black Mamba a lui Kobe Bryant

Pe lângă faptul că este un jucător de baschet de stele, Kobe a fost și un tată iubitor pentru copiii săi. De asemenea, a ajutat multe fundații în dezvoltarea abilităților tinerilor în diverse sporturi.
Kobe Bryant era cunoscut drept „Black Mamba” și a jucat în NBA timp de 20 de ani înainte de a se retrage. Mulți fani au fost șocați când elicopterul său s-a prăbușit pe 26 ianuarie 2020. Kobe a fost declarat oficial mort pe 28 ianuarie 2020.
Kobe Bryant a atins o mulțime de jucători de baschet aspiranți din întreaga lume. A fost o astfel de inspirație pentru mulți, ca să nu mai vorbim de faptele sale caritabile, care i-au ajutat pe mulți tineri. Sperăm că am reușit să declanșăm ceva în tine prin această colecție.
Ce părere aveți despre jocul lui Kobe Bryant
Care dintre aceste citate Kobe Bryant este preferatul dvs.
Vă rugăm să le trimiteți în caseta de comentarii de mai jos.