Dacă sunteți în căutarea celor mai bune citate G Herbo, atunci aceste citate vă vor arăta cum el și munca lui au inspirat generația tânără.
G Herbo și-a dezvoltat abilitățile de rap în timpul adolescenței, într-un program pentru tineri după școală.
Crescând uitându-se la mizeria unchiului său cu muzica, s-a implicat în rap în timp ce experimenta singur la tastatură.
Mediul său l-a inspirat să devină marele și cunoscutul artist care este.
Nu rata această colecție de citate G Herbo pe care am adunat-o pentru tine!
Consultați această listă și aflați mai multe despre cântecul, cariera și succesul său în industria muzicală.
Începeți să citiți aici.
Și nu ratați aceste citate Meek Mill și citate Lil Peep.

Cele mai bune citate G Herbo
1. „Viața este prea scurtă, mai bine să nu te lași prins în modurile tale nenorocite.”
2. „Nu forțați niciodată nimic. Las-o asa. Dacă este menit să fie, va fi.”
3. „Nu poți ține un bărbat fără să stai din nou cu el.”
4. „Încetează să fii loial față de mfs care nici măcar nu te face rahat. Te grăbești înapoi.”
5. „Într-o lume în care cuvintele înseamnă atât de puțin, încerc să fiu selectiv în privința celor pe care aleg să le spun.”
6. „Nu merge niciodată împotriva familiei.”
7. „Alegerile pe care le faci te pot defini și te vor defini pentru cea mai mare parte a vieții tale, dar chiar și așa, nu lăsa alegerile proaste să te împiedice să faci altele mai bune.”
8. „Nimic nu este imposibil la Dumnezeu. El poate face o cale pentru tine.”
9. „Odată ce mă murdărești, s-ar putea să te iert, dar niciodată nu te voi trata la fel. Nu vei mai lua niciodată bătrânul meu.”
Înrudite: Citate Lil Durk, Citate Quando Rondo

G Citate Herbo din cântece

10. „Îmi dau drumul cu ab*tch, eu sunt omul acum, era omul atunci.”
11. „Dar tu nu ai de-a face cu o stradă și ne*gg* ca mine trebuie să te învețe, de parcă viața mea pe linie și ar trebui să ajung la tine.”
12. „Sunt într-o misiune, sunt mereu ocupat, numărând Benjis. Încerc să mai iau niște pâine. Uită-te la mașinile mele chiar acum, am pâine pentru spectacol. Lil n*gg*, Lindsay, a luat mâna jos. Am pus treaba ca și cum aș avea patru mâini. Și am dragoste pentru câțiva, respect pentru câțiva negri. Dar nu este frică în inima mea pentru niciun om.”
13. „Am fost acolo de 3 zile și am fost împușcat de 3 ori, am simțit că fiecare glonț mă lovește când au zburat fiecare 9. Voi fi fericit când mă trezesc și voi avea mintea liberă.”
14. „Dacă nu ești cu mine, ești împotriva mea! Chiar dacă mi-a durut sufletul, mă comport de parcă i-ar păsa. Când tuful devine tuf, tuful începe.”
15. „Acum când vine vorba de pâine, merg cu ea ca maiaua. Nu pot să-mi treacă la cap. O să te draci de câteva ori înainte să înțelegi bine, asta e viața.”
16. „Acum tocmai am intrat în mașină ținându-mi slipurile roz, legănându-mă pe givenchy. Dacă mi-aș fi pus viața în joc, aș face lovitura, dar nu sunt un nowitzki. Împuşcat foarte fierbinte ca un shot de whisky, dacă nu mă agac, cum ai putea să-mi fie dor
Lipit de bloc, ține-mi rahat cu mine. Primesc partea din spate, tot mă întorc, în spatele camionului dacă clubul încearcă să mă percheziționeze.”
17. „Te-ai mulțumit cu mii de tine un negru ieftin*. Mulțumit de trăit din băieții lui, ăsta e un negru de lipitori. Am auzit că și-a stabilit obiectivele de la satisfacție, da, ăsta sunt eu, nenorocit*. Dacă s-a mulțumit cu haine și sape, e un negru slab*. Sunt doar un negru de stradă, sunt un gânditor extraordinar. Sunt trei la sută. Sunt ca un profet, știu magia, aș putea spune o imagine.”
18. „Oamenii au motive diferite pentru felul în care își trăiesc viața. Nu poți pune motivele tuturor în aceeași cutie.”
19. „PTSD înseamnă mai mult pentru mine decât doar albumul meu – este un stil de viață, este un tren de gândire.”

Citate celebre G Herbo
20. „Nu te stresa niciodată pe cineva care nu te stresează.”
21. „Încetează să te dai peste cap pentru oamenii care nu vor face același lucru pentru tine.”
22. „Tot ceea ce vreau să fiu. Trebuie să lucrez până îmi vine.”
23. „Nu fi șchiop frate! Nimănui nu-i place șchioapă.”
24. „Am pierdut atât de mulți negri adevărați, că nu pot avea încredere în negri, așa că îmi păstrez distanța față de negri.”
25. „Sunt un singuratic popular. Cunosc mulți oameni și mulți oameni mă cunosc, dar cercul meu este mic și de obicei singur.”
26. „Pentru frații și surorile mele, ceea ce treci nu este întâmplător. Este ceva grozav acolo pentru tine! Totul depinde de tine să obții ceea ce este al tău.”
27. „Cu cât îmbătrâneam, cu atât făceam mai puțin ce a spus el. Nu încerc să te învăț așa. Nu încerc să te înving, nu, o să-ți dau jocul.”
28. ”Jay-Z este rapperul meu preferat din toate timpurile. El îmi oferă cea mai mare inspirație.”
29. „Nu trebuie să crești pe stradă așa cum am făcut mine, mi-am pierdut cei mai buni prieteni. Am făcut sacrificii pentru ei.”

Citate G Herbo despre dragoste

30. „Totul a fost dragoste, am fost complet cu bătăuși!”
31. „Nimeni nu a gătit cu mine, dar am dat ultima mea lingură!”
32. „Tot ceea ce strălucește nu este aur, dar ea are cel mai strălucitor suflet.”
33. „Sunt periculos, pentru că există o călugăriță pe care nu aș face-o să mă întorc la tine.”
34. „Mi-au spus că totul este dragoste, dar eu iubesc totul.”
35. „Apreciază lecțiile și binecuvântările pe care le tot prind, sunt ale mele.”
36. „Păstrează-ți cercul mic, ai grijă în cine ai încredere 100 – te vor iubi când ești jos, nu când ești sus.”
37. „Am făcut totul pentru toată lumea, în afară de mine și m-am simțit mai puțin bărbat.”
38. „Am urmărit persoana de care eram îndrăgostită arătând altui mf fără ezitare dragostea pe care o meritam, așa că nu mă întreba de ce nu am încredere în mfs.”
39. „Fetele care plâng pentru noi, se stresează pentru tine, se supără de ce faci, își fac griji pentru tine. Este genul de fată care este reală și neplăcută pentru tine, nu o pierde.”

Citate G Herbo despre cariera lui

40. „Avem ură în noi, încercăm să ucidem ceva. Alergând prin câmpuri, sărind garduri.”
41. „Primele mele cântece au fost energice pentru că mi-a plăcut energia lor.”
42. „Mă concentrez pe modă, desigur, îmi place. S-ar putea să mă duc să-mi cumpăr o ținută și să mă îmbrac doar ca să stau pe canapea și să mă uit la televizor la pătuț, astfel încât să privesc oamenii în exterior să-l spună mai bine. Sunt cu adevărat eu doar că sunt eu.”
43. „Am apărut un album cu Bibby „No Limitations”. Am făcut un album comun, primul nostru album comun împreună oficial de când am început, care urmează anul acesta 2017.”
44. „Îi ascult pe Meek, Blac Youngsta, Playboi Carti, Lil Uzi Vert, Kodak, Lil Bibby desigur. Îi ascult aproape pe toată lumea. Îmi place muzica diferită. Ascult The Weeknd, s-ar putea să ascult Common, s-ar putea să fiu în pătuț și s-ar putea să cânt o ediție nouă.”
45. „Trebuie să fie cu moda mea. Trebuie să mă simt confortabil cu el și vreau să-l port mai mult decât oricine altcineva. Deci acesta este obiectivul meu principal atunci când vine vorba de asta.”
46. ​​„Trebuie să-mi schimb felurile. Ar putea la fel de bine să încep să urmăresc ce spun. Am crescut un exemplu prost.”
47. „În ultimul timp, nu pot fuma acolo unde am stat.”
48. „Viața mea m-a durut atât de tare, gândindu-mă dacă ai fi aici.”
49. „Spun care cred că este cel mai mare defect – încerc să fiu consecvent, dar nu pot.”

Citate motivaționale G Herbo

50. „Nu este nimic rău să-i vezi pe gangsta plângând.”
51. „Chiar dacă cădem, nu vreau să las asta să-mi ia prietenul.”
52. „Înnebunesc cu gașca mea, dar sunt un singuratic mai puternic.”
53. „Sunt pregătit să schimbe oricine oricând.”
54. „Doar felul în care îmi duc mochiul și sunt umil cu el.”
55. „Te-ai uitat în jos, te-ai uitat în jur și voi, negri*, încă clovni.”
56. „Aș spune că stilul meu este doar eu, este diferit de alți artiști chiar și în orașul meu sau în afara orașului meu.”
57. „Vreau doar ca muzica mea să reprezinte o parte din mine și din viața mea într-un mod atât de clar încât poate salva un milion de vieți!”
58. „S-ar putea să simt că o zi este una dintre cele mai bune performanțe ale mele vreodată și s-ar putea să aș depăși acea performanță sau s-ar putea să mă ritm pentru următoarele 5 spectacole. Mai degrabă le ofer un spectacol bun. Va fi întotdeauna un același spectacol solid, așa că depinde întotdeauna de energia mea.”
59. „N*gg* de pe stradă ca mine, la naiba voi fi de genul: „La naiba pe străzi”. Nu am dragoste pentru mine. Mi-a luat pe toți pe care îi iubesc de la mine, nu i-am făcut niciodată pentru 200.000. Pot să reușesc într-o zi, tot trebuie să țin o armă cu mine. Să știi că sunt la punct dacă se dau peste mine. Omule, asta nu e deloc distractiv pentru mine.”

G Herbo Citate despre succes

60. „Nu pierd niciodată, nu termin niciodată ultimul.”
61. „Unde aș fi fără rap
Nimeni nu știe cu adevărat.”
62. „Sunt doar un copil din partea de est a Chicago-ului. Mulțumesc pentru oportunitate, totul este dragoste.”
63. „Rămâneți adevărat și rămâneți adevărat. Indiferent de cât de murdari te fac oamenii. Așa câștigi cu adevărat.”
64. „Viața este 10% ceea ce ni se întâmplă și 90% cum reacționăm la ea.”
65. „Vine din sacrificii, muncă grea, investiții și timp. Ascultă-mi instinctul, îl urmez, nu neglijez niciodată semnele.” 66. „Mi-aș lăsa fanii și oamenii care se uită din afară, uitându-se înăuntru, să dicteze asta. Dar, în mintea mea, trebuie să mă tratez ca și cum aș fi cel mai bun și trebuie să mă străduiesc să fiu mai bun decât ceea ce sunt. Deci, bineînțeles, etica mea de muncă și felul în care gândesc ca persoană și artist – voi simți așa. Dar la nivel de lăudare, n-ai auzi niciodată asta ieșind din gura mea.”
67. „S-ar putea să nu port lanțuri, sau s-ar putea să port doar un ceas, sau s-ar putea să nu port deloc bijuterii, sau s-ar putea să-mi iau totul la o ținută, sau pur și simplu le-aș pune niște lucruri de bază, doar o pereche de blugi, un tricou și altele. Dar, încă ies în evidență mai mult decât mulți oameni din sală, așa că nu pot să o descriu cu adevărat, dar știu că din exterior, privind înăuntru, oamenii pot explica mai bine decât pot eu.”
68. „Pentru toată echipa mea căzută, scrie-ți numele pe cer.”
69. „Uneori trebuie să fii ca un pariu și să lași rahat în pace.”

G Herbo Citate despre viață

70. „Stai calm, nu te panica niciodată. Sunt obișnuit să risc.”
71. „Singurul mod în care ai murit un gangsta este dacă te-ai născut unul.”
72. „În ultima vreme am făcut niște „pariuri bune”, toată lumea se mișcă amuzant.”
73. „Aș prefera să aud adevărul chiar dacă mă doare decât să mint drept.”
74. „De obicei, le dau oamenilor mai multe șanse decât merită, dar odată ce am terminat, am terminat.”
75. „Voi fi acolo pentru toată lumea, țin multe, dar când sunt gata să vorbesc. Nu este un suflet aici să asculte.”
76. „Cineva să-i ofere cuiva o a doua șansă este ca și cum i-ai oferi un glonț în plus pentru arma lui pentru că a ratat prima dată.”
77. „Am greșit singur, am învățat singur lecții. Am trecut peste rahat de care credeam că nu voi trece niciodată peste oameni pierduți, despre care credeam că vor fi în viața mea pentru totdeauna, așa că ai încredere în mine când spun că sunt bun cu sau fără tine.”
78. „Viața este ceea ce o faci, doar nu o falsifica.”
79. „Nu spun sau nu mă consider cu adevărat asta, de parcă n-aș spune „da, sunt cel mai bun, da, sunt cel mai tare.”

G Herbo Citate despre bani

80. „Omule, îmi amintesc. Acum inima mea este rece ca decembrie, să obțin bani este singurul lucru de pe agenda mea.”
81. „Trebuie să-ți alegi prietenul cu înțelepciune pentru că nu sunt prea mulți oameni cu adevărat pregătiți să călărească atunci când rahat devine real.”
82. „Le voi da bani – la naiba cu faima, toate bijuteriile, toate sapele, toate hainele și apoi toți pantofii – doar pentru spatele neagrului meu.”
83. „Planificarea pentru viitor este cheia succesului. Desigur, m-am distrat foarte mult să fac bani și să-i cheltuiesc, dar întotdeauna am făcut sacrificii pentru a investi înapoi în cariera mea.”
84. „Numai oamenii în care am încredere sunt ai mei. Doar oamenii cu care sunt blocat sunt ai mei. Și am primit doar bani pentru ai mei.”

Mai multe Citate G Herbo

85. „Fratele meu a fost o legendă. El este în rai acum. Ar trebui să fiu chiar acolo, simt că l-am dezamăgit!”
86. „Nu prea port pantofi străini. Trebuie să fie o pereche de vremuri de grâu și altele de care nu cred că aș putea rămâne fără, nici o lună întreagă fără acestea.”
87. „Intensitatea la un spectacol G Herbo este nebună cu fanii mai ales la New York. Este întotdeauna o nebunie și acasă, desigur, „Chicago”. Intensitatea este întotdeauna nebună, în funcție de energia pe care o dau, ei se hrănesc din energia mea.”
88. „În timp ce îmi dau o flacără la creier și mă duc să mă sufoc, și indiferent de durere, nu o să plâng.”
89. „Convingerea ta va ajuta la crearea faptului.”
90. „Sunt un tip umil, de aceea Humble Beast era ceea ce era. Pe lângă faptul că ești umil, ar trebui să poți vorbi despre posesiunile tale și despre ce faci și despre ce faci asta și despre lucruri mari pentru care cheltuiești banii. Sunt destul de sigur că orice artist îți va spune că asta este cea mai mare parte din frumusețea ei și că lucrezi din greu și facem ceea ce facem.”
91. „Este mai ușor să vorbești despre prezent. Humble Beast Vorbesc despre povești, mă întorc pentru a vorbi despre primele etape ale vieții mele. Swervo, vorbesc despre acum.”
92. „Oamenii din afară, nu înțeleg Chicago. Ei ne privesc doar ca pe niște monștri. Cu toții începem nevinovați. Cu toții începem cu o carte curată.”
93. „Strălucim o lumină puternică asupra Chicago-ului, asta facem cu toții. Eu, Chance, Keef, „Lil” Durk, Vic Mensa. Toți facem asta în felul nostru. Toată lumea ar putea juca un rol în a pune o lumină mai strălucitoare asupra Chicago-ului.”
94. „Luc Belaire respectă cultura și sunt fani ai muzicii rap. Te fac să te simți ca acasă.”
95. „Vreau ca moștenirea mea să fie la fel de coborâtă ca unul dintre cei mai buni rapperi care a făcut-o vreodată.”
96. „Sunt oameni în fiecare zi care donează persoanelor fără adăpost, copiilor și au organizații care să facă Chicago mai bun, dar asta nu apare niciodată la știri.”
97. „Mulți oameni de vârsta mea nu au nici un respect sau nicio cunoaștere a culturii hip-hop, punct.”
98. „Swervo este alter ego-ul meu. Este tot ceea ce nu este G Herbo. Sunt umil și rece.”
99. „Aș fi putut încerca să vorbesc cu tine și măcar să te iau acum când te-am văzut, dar ceva mi-a spus să nu o fac.”
100. „Nu vă temeți de viață. Credeți că viața merită trăită.”

Were You Inspired By G Herbo’s Love On Music

Muzica este modalitatea cuiva de a-și însenina starea de spirit. De fapt, chiar alegi muzica pe care vrei să o auzi în funcție de cum te simți la un moment dat. De aceea, fiecare melodie pe care o auzi te poate face să te simți trist, fericit sau să te simți viu.
G Herbo a crescut pe South Shore, unde drogurile și violența erau chiar în afara ușii lor. Din această cauză, mama lui l-a încurajat să meargă la un centru de tineret unde s-a intersectat cu Lil Bibby și a devenit prieteni apropiați.
Aceste citate din G Herbo vă vor oferi o privire asupra luptelor cu care s-a confruntat înainte de succesul său. Trauma pe care a trăit-o la o vârstă foarte fragedă l-a făcut puternic. Și și-a folosit muzica ca o modalitate de a exprima experiențele trecute pe care le-a întâlnit când era mai tânăr.
Care dintre aceste citate G Herbo este preferatul tău
Ce lecții ai învățat din colecția de astăzi
Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!