În căutarea celor mai bune citate Elon Musk
Ați ajuns la locul potrivit. Am compilat o colecție de top 100 de citate.
Succesul unei persoane necesită auto-startare. Și poți spune că ai realizat ceva în viață când ai simțit fericire și bucurie în ceea ce ai făcut.
Colecția de citate a lui Elon Reeve Musk ne amintește că a fi unic este bine, iar îmbrățișarea lui te face de neînlocuit.
Ca CEO al unei renumite companii de automobile, Tesla. Ne-a făcut să credem că totul este posibil.
Dacă ești inspirat de a fi un antreprenor și un mare pasionat de tehnologie, atunci îți va plăcea asta.
Citiți mai jos colecția completă.
Și nu uitați să verificați aceste citate Bill Gates și Dave Ramsey.

Cele mai bune citate Elon Musk
1. „Când ceva este suficient de important, o faci chiar dacă șansele nu sunt în favoarea ta.”
2. „Unilor oameni nu le place schimbarea, dar trebuie să acceptați schimbarea dacă alternativa este dezastrul.”
3. „Răbdarea este o virtute, iar eu învăț răbdarea. Este o lecție grea.”
4. „Trebuie să existe motive pentru care te trezești dimineața și vrei să trăiești. De ce vrei să trăiești
Care este scopul
Ce te inspiră
Ce îți place la viitor
Dacă viitorul nu include să fii acolo printre stele și să fii o specie cu mai multe planete, mi se pare incredibil de deprimant.”
5. „Orice produs care are nevoie de un manual pentru a funcționa este stricat.”
6. „Este în regulă să ai ouăle într-un singur coș, atâta timp cât controlezi ce se întâmplă cu acel coș.”
7. „Sunt rezonabil de optimist în ceea ce privește viitorul, în special viitorul Statelor Unite – pentru secol, cel puțin.”
8. „Omul are puterea de a acționa ca propriul său distrugător – și acesta este modul în care a acționat în cea mai mare parte a istoriei sale.”
9. „Cred că este posibil ca oamenii obișnuiți să aleagă să fie extraordinari.”
10. „Dacă cineva are un interes personal în energia solară spațială, ar trebui să fiu eu.”
11. „De-a lungul timpului, cred că probabil vom vedea o fuziune mai strânsă a inteligenței biologice și a inteligenței digitale.”
12. „Există o părtinire extraordinară împotriva asumării riscurilor. Toată lumea încearcă să-și optimizeze acoperirea fundului.”
13. „Spun ceva și apoi se întâmplă de obicei. Poate nu în program, dar de obicei se întâmplă.”
14. „Aș putea fie să văd cum se întâmplă, fie să fac parte din el.”
15. „De fapt, nu am citit nicio carte despre managementul timpului.”
16. „Tehnologia disruptivă în care aveți într-adevăr o mare discontinuitate tehnologică… tinde să provină de la companii noi.”
17. „Cred că ori de câte ori există ceva — ori de câte ori există ceva care afectează binele public, atunci trebuie să existe o formă de supraveghere publică.”
18. „Cheia pentru a face lucrurile accesibile sunt îmbunătățirile de design și tehnologie, precum și scalarea.”
19. „Mi-aș dori să putem fi în privat cu Tesla. De fapt, ne face mai puțin eficienți să fim o companie publică.”
Înrudit: Citate Henry Ford Citate

Elon Musk despre auto-îmbunătățire și tehnologie
20. „Cred că este foarte important să ai o buclă de feedback, în care să te gândești constant la ceea ce ai făcut și cum ai putea să o faci mai bine.”
21. „Dacă ceva este suficient de important, ar trebui să încerci. Chiar dacă rezultatul probabil este eșecul.”
22. „Cred că acesta este cel mai bun sfat: gândește-te constant la cum poți să faci lucrurile mai bine și să te întrebi.”
23. „Într-adevăr, singurul lucru care are sens este să lupți pentru o mai mare iluminare colectivă.”
24. „Oamenii lucrează mai bine atunci când știu care este scopul și de ce. Este important ca oamenii să aștepte cu nerăbdare să vină la muncă dimineața și să se bucure de lucru.”
25. „Persistența este foarte importantă. Nu ar trebui să renunți decât dacă ești forțat să renunți.”
26. „Lucrează ca naiba. Vreau să spun că trebuie doar să faci 80 până la 100 de ore pe săptămână în fiecare săptămână. [Acest lucru] îmbunătățește șansele de succes. Dacă alți oameni lucrează săptămânal de 40 de ore, iar tu lucrezi săptămânal de 100 de ore, atunci chiar dacă faci același lucru, știi că vei obține în patru luni ceea ce le ia lor un an pentru a realiza.”
27. „Oamenii ar trebui să urmărească ceea ce îi pasionează. Asta îi va face mai fericiți decât orice altceva.”
28. „Nu aș spune că am o lipsă de frică. De fapt, mi-aș dori ca emoția mea de frică să fie mai mică pentru că îmi distrag atenția și îmi eliberează sistemul nervos.”
29. „Nu ar trebui să faci lucrurile altfel doar pentru că sunt diferite. Trebuie să fie… mai buni.”
30. „Trebuie să spui: „Ei bine, de ce a reușit acolo unde alții nu au
””
31. „Marca este doar o percepție, iar percepția se va potrivi cu realitatea în timp. Uneori va fi înainte, alteori va fi în urmă. Dar marca este pur și simplu o impresie colectivă pe care unii o au despre un produs.”
32. „M-am născut în Africa. Am venit în California pentru că aici se pot realiza noile tehnologii și nu văd un concurent viabil.”
33. „Am întotdeauna optimism, dar sunt realist. Nu cu așteptarea unui mare succes am început Tesla sau SpaceX… Doar că am crezut că sunt suficient de importante pentru a le face oricum.”
34. „Dacă ceva trebuie să fie proiectat și inventat și trebuie să vă dați seama cum să vă asigurați că valoarea obiectului pe care îl creați este mai mare decât costul intrărilor, atunci aceasta este probabil abilitățile mele de bază.”
35. „Nu vă amăgiți să credeți că ceva funcționează atunci când nu funcționează, sau o să vă fixați pe o soluție proastă.”
36. „Boeing tocmai i-a luat 20 de miliarde de dolari și 10 ani pentru a îmbunătăți eficiența avioanelor lor cu 10%. E destul de prost. Am în minte un design pentru un jet supersonic cu decolare verticală, care ar fi o îmbunătățire foarte mare.”
37. „Facebook-ul este destul de înrădăcinat și are un efect de rețea. Este greu să intri într-o rețea odată ce s-a format.”
38. „Dacă ceva este suficient de important, ar trebui să încerci și chiar dacă tu, rezultatul probabil este un eșec.”
39. „Viața este prea scurtă pentru ranchiuni pe termen lung.”

Citate Elon Musk despre perspective pozitive în viață, mediu și familie
40. „Dacă te trezești dimineața și crezi că viitorul va fi mai bun, este o zi strălucitoare. Altfel, nu este.”
41. „Dacă nu sunt îndrăgostit, dacă nu sunt cu un tovarăș pe termen lung, nu pot fi fericit.”
42. „Cea mai mare greșeală a mea este probabil să cântăresc prea mult talentul cuiva și nu personalitatea cuiva. Cred că contează dacă cineva are o inimă bună.”
43. . „Vom face ca asta să se întâmple. Întrucât Dumnezeu este martor al meu sângeros, sunt hotărât să o fac să funcționeze.”
44. „Primul pas este să stabilim că ceva este posibil; atunci probabilitatea va apărea.”
45. „Există unele diferențe importante între mine și Tony Stark, cum ar fi eu cinci copii, așa că petrec mai mult timp mergând la Disneyland decât petreceri.”
46. ​​„Sunt interesat de lucruri care schimbă lumea sau care afectează viitorul și de tehnologia minunată, nouă acolo unde o vezi, și îți spui: „Uau, cum s-a întâmplat asta
. Cum este posibil

47. „ Acordați cu adevărat atenție feedback-ului negativ și solicitați-l, în special de la prieteni. Aproape nimeni nu face asta și este incredibil de util.”
48. „Cred că avem datoria să menținem lumina conștiinței pentru a ne asigura că aceasta continuă în viitor.”
49. „Aș pune la îndoială lucrurile… Mi-ar enerva părinții… Că nu le-aș crede doar când vor spune ceva, pentru că i-aș întreba de ce. Și apoi m-aș gândi dacă acel răspuns are sens, având în vedere tot ce știam.”
50. „Aș vrea să mor pe Marte. Doar nu la impact.”
51. „Au existat doar aproximativ o jumătate de duzină de evenimente cu adevărat importante în saga de patru miliarde de ani a vieții pe Pământ: viață unicelulară, viață multicelulară, diferențierea în plante și animale, mișcarea animalelor de la apă la pământ, și apariția mamiferelor și a conștiinței.”
52. „Nu există nimic – am cumpărat tot ce îmi doresc. Nu-mi plac iahturile sau altceva; Știi, nu sunt o persoană cu iahturi și am aproape cel mai frumos avion pe care mi-aș dori să-l am.”
53. „Cred că mulți americani se simt mai mult decât puțin dezamăgiți de faptul că punctul maxim al explorării umane a fost 1969. Visul călătoriilor umane în spațiu aproape că a murit pentru mulți oameni.”
54. „Suntem prima specie capabilă de autoanihilare.”
55. „Pe cât posibil, evită să angajezi MBA. Programele de MBA nu îi învață pe oameni cum să creeze companii.”
56. „Vreau doar să mă retrag înainte de a deveni senil, pentru că dacă nu mă retrag înainte de a deveni senil, atunci voi face mai mult rău decât bine în acel moment.”
57. „Când eram copil, am spus un lucru: „Nu vreau să fiu niciodată singur”. Așa aș spune. Nu vreau să fiu singur.”
58. „Am fost la Disneyland de 10 ori. M-am săturat de Disneyland.”
59. „Mi-ar plăcea să zbor în spațiu. Absolut. Ar fi super. Odinioară făceam lucruri riscante, dar acum am copii și responsabilități, așa că nu pot fi propriul meu pilot de testare. Nu ar fi o idee bună. Dar cu siguranță vreau să zbor de îndată ce este un lucru bun de făcut.”

Citate Elon Musk despre antreprenoriat

60. „Companiile mari sunt construite pe produse grozave.”
61. „Mașinile care se conduc singure sunt extensia naturală a siguranței active și, evident, ar trebui să facem.”
62. „Drumul către biroul CEO-ului nu ar trebui să fie prin biroul CFO și nici prin departamentul de marketing. Trebuie să fie prin inginerie și proiectare.”
63. „Vânzarea unei mașini sport electrice creează o oportunitate de a schimba fundamental modul în care conduce America.”
64. „Depozitarea staționară va fi la fel de mare ca afacerea cu mașini pe termen lung. Rata de creștere va fi probabil de câteva ori mai mare decât cea a afacerii auto.”
65. „Nu cred că este o idee bună să plănuiești să vinzi o companie.”
66. „Este o greșeală să angajezi un număr mare de oameni pentru a face o treabă complicată. Numerele nu vor compensa niciodată talentul de a obține răspunsul corect (doi oameni care nu știu ceva nu sunt mai buni decât unul), vor tinde să încetinească progresul și vor face sarcina incredibil de costisitoare.”
67. „O companie este un grup organizat pentru a crea un produs sau un serviciu și este la fel de bun ca oamenii săi și cât de entuziasmați sunt de a crea. Vreau să recunosc o mulțime de oameni super-talentați. Se întâmplă să fiu chipul companiilor.”
68. „Dacă ești co-fondator sau CEO, trebuie să faci tot felul de sarcini pe care s-ar putea să nu vrei să le faci… Dacă nu-ți faci treburile, compania nu va reuși… Nicio sarcină nu este prea ușoară. ”
69. „Întotdeauna îmi investesc proprii bani în companiile pe care le creez. Nu cred în toată chestia de a folosi doar banii altora. Nu cred că este corect. Nu le voi cere altor oameni să investească în ceva dacă nu sunt pregătit să o fac eu însumi.”
70. „Unele companii citează un început de producție cu mult înainte de momentul în care clienții își iau mașinile.”
71. „Începerea și creșterea unei afaceri înseamnă atât inovația, impulsul și determinarea oamenilor care o fac, cât și produsul pe care îl vând.”
72. „Nimeni nu vrea să cumpere un Civic electric de 60.000 de dolari. Dar oamenii vor plăti 90.000 de dolari pentru o mașină sport electrică.”
73. „Nu creez companii de dragul de a crea companii, ci pentru a face lucrurile.”
74. „Nu cred în proces. De fapt, atunci când interviu un potențial angajat și el sau ea spune că „totul este despre proces”, văd asta ca un semn rău. Problema este că la multe companii mari, procesul devine un substitut pentru gândire. Ești încurajat să te comporți ca un mic echipament într-o mașină complexă. Sincer, îți permite să păstrezi oameni care nu sunt atât de inteligenți, care nu sunt atât de creativi.”
75. „Talentul este extrem de important. Este ca o echipă sportivă, echipa care are cel mai bun jucător individual va câștiga adesea, dar apoi există un multiplicator din modul în care acești jucători lucrează împreună și strategia pe care o folosesc.”
76. „A fi antreprenor este ca și cum ai mânca pahar și te uiți în abisul morții.”
77. „Este foarte important să-ți placă oamenii cu care lucrezi, altfel viața [și] slujba ta va fi destul de mizerabilă.”
78. „Avem o politică strictă de „fără idioți” la SpaceX.”
79. „Cred că cea mai bună modalitate de a atrage capital de risc este să încerci să faci o demonstrație a oricărui produs sau serviciu este și, în mod ideal, să duci asta cât de departe poți. Vezi doar dacă poți să vinzi asta clienților reali și să începi să generezi un impuls. Cu cât poți merge mai departe cu asta, cu atât vei avea mai multe șanse să obții finanțare.”

Citate Elon Musk despre inovare

80. „Există o idee stupidă că eșecul nu este o opțiune la NASA. Eșecul este o opțiune aici. Dacă lucrurile nu eșuează, nu inovezi suficient.”
81. „Este adevărat că SpaceX este parțial un contractant guvernamental, dar ar fi nedrept să spunem că SpaceX este în întregime un contractant guvernamental.”
82. „Dacă te uiți la nivelul nostru actual de tehnologie, trebuie să se întâmple ceva ciudat cu civilizațiile și mă refer la ciudat într-un mod rău. Și s-ar putea să existe o mulțime de civilizații moarte, cu o singură planetă.”
83. „Cred că există mult potențial dacă ai un produs convingător și oamenii sunt dispuși să plătească o primă pentru asta. Cred că asta a arătat Apple. Puteți cumpăra un telefon mobil sau un laptop mult mai ieftin, dar produsul Apple este mult mai bun decât alternativa, iar oamenii sunt dispuși să plătească această primă.”
84. „Nu-mi petrec timpul pontificând despre lucruri de înaltă concepție; Îmi petrec timpul rezolvând probleme de inginerie și producție.”
85. „Cred că ar trebui să existe niște reglementări privind AI.”
86. „Cred că Tesla va dezvolta cel mai probabil propriul sistem de pilot automat pentru mașină, deoarece cred că ar trebui să fie bazat pe cameră, nu pe Lidar. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil să facem ceva împreună cu Google.”
87. „Pentru toți susținătorii Tesla de-a lungul anilor și au trecut câțiva ani și au fost momente foarte grele, aș dori doar să vă mulțumesc foarte mult. Apreciez profund sprijinul, în special în cele mai întunecate vremuri.”
88. „Vai, mașini de încredere, oamenii au spus: „Nu, Henry Ford a făcut ce nu e în regulă cu un cal
„Acesta a fost un pariu uriaș pe care l-a făcut și a funcționat.”
89. „Pila de combustie este doar o modalitate fundamental inferioară de a furniza energie electrică unui motor electric decât bateriile.”
90. „Ceea ce majoritatea oamenilor știu, dar nu realizează că știu este că lumea este deja alimentată aproape în întregime de energie solară. Dacă soarele nu ar fi acolo, am fi o minge de gheață înghețată la trei grade Kelvin, iar soarele alimentează întregul sistem de precipitații. Întregul ecosistem este alimentat de energie solară.”
91. „Pentru educație, am avut fizică și economie și am crescut într-un fel de mediu ingineresc – tatăl meu este inginer electromecanic. Și așa erau o mulțime de lucruri proiectate în jurul meu.”
92. „Îmi place cuvântul „pilot automat” mai mult decât îmi place cuvântul „auto-conducere”. „Conducerea autonomă” pare că va face ceva ce nu vrei să facă. „Pilot automat” este un lucru bun de avut în avioane și ar trebui să îl avem în mașini.”
93. „Există într-adevăr două lucruri care trebuie să apară pentru ca o nouă tehnologie să fie accesibilă pieței de masă. Una este că aveți nevoie de economii de scară. Celălalt este că trebuie să repetați designul. Trebuie să treci prin câteva versiuni.”
94. „În primele zile ale aviației, a existat o mulțime de experimente și o rată ridicată a mortalității.”