Aceste citate de John Mulaney sunt mai mult decât doar pentru râs.
Ne arată, de asemenea, fragmente din viața lui de comediant și cum s-a luptat și a triumfat asupra dependenței.
Deci, dacă sunteți în căutarea unor citate amuzante, dar înțelepte, care să vă ajute să continuați atunci când vremurile sunt grele, asigurați-vă că consultați colecția noastră de primele 100 de citate ale sale.
Să începem.
Și nu ratați aceste citate de Steven Wright și citate de Dave Chappelle.

Cele mai bune citate John Mulaney

1. „Este 100% mai ușor să nu faci lucruri decât să le faci.”
2. „Vrei o salată sau cartofi prăjiți
Este ca și cum ai întreba: „Vrei să mergi la jogging sau la cocaină liberă
””
3. „Întotdeauna am crezut că nisipurile mișcătoare va fi o problemă mult mai mare decât s-a dovedit a fi. Te uiți la desene animate și nisipurile mișcătoare este ca al treilea lucru cel mai mare de care trebuie să-ți faci griji, în spatele dinamitei și nicovalelor uriașe care cad peste tine din cer.”
4. „Iată cât de ușor a fost să scapi de un jaf de bănci în anii ’30 – atâta timp cât nu erai încă acolo când a sosit poliția, aveai șanse de 99% să scapi de asta.”
5. „Lucrurile nu există până când nu există.”
6. „Aveți practica dumneavoastră de avocat; iar eu, am toate aceste nenorocite de marcaje.”
7. „Pentru aceia dintre voi care nu știu ce este, consumul de alcool este atunci când creierul tău adoarme, dar corpul tău are tot „Ochiul Tigrului” și soldații.”
8. „Când merg pe stradă, nu cred că cineva spune „Hei, uită-te la omul ăla”. Ei sunt doar de genul „Woah, copilul ăla înalt arată groaznic.”
9. „Am fost hărțuit când eram la școală pentru că sunt asiatic-american. Cea mai mare problemă cu asta este că nu sunt asiatic-american.”
10. „Sunt foarte mic și nu am bani, așa că vă puteți imagina regele stresului în care mă aflu.”
11. „Nu arăt ca cineva care făcea ceva. Arăt de parcă stăteam într-o cameră cu un scaun și mănânc sărate timp de 28 de ani și apoi am plecat chiar aici.”
12. „Am fost odată la telefon cu Blockbuster Video, care este o propoziție foarte demodată.”
13. „Am o mulțime de povești despre a fi copil pentru că a fost ultima oară când am fost interesant.”
14. „Acum pot să spun „Soția mea”, ceea ce este foarte interesant. Are multă putere. Este distractiv să spui „Soția mea.”
15. „A fost atât de frumos astăzi încât am urmărit doar patru ore de Lege și Ordine în apartamentul meu.”
16. „Dacă ești elev, părerea ta nu contează.”
17. „Ar trebui să poți spune: „Nu știu”. Acesta ar trebui să fie un răspuns acceptabil la un test.”
18. „Toți banii mei sunt într-un cont de economii. Tatăl meu mi-a explicat bursa de 75 de ori. Încă nu înțeleg.”
19. „Până în 2029, voi bea suc de lună cu președintele Johnathan Taylor Thomas.”
Înrudit: Citate Bo Burnham Citate

John Mulaney despre noroc și muncă grea
20. „Poți să faci o treabă bună stând treaz toată noaptea și mâncând nimic altceva decât mâncare nedorită, dar probabil nu pe termen lung.”
21. „Sunt o persoană foarte norocoasă. Sunt un idiot și am străbătut viața destul de bine până acum, așa că nu simt că merit un tratament bun.”
22. „Îmi place când lucrurile sunt nebunești. Ceva bun iese din epuizare.”
23. „Confortul este totul. Începi să faci ceva și vrei să fie perfect imediat, dar majoritatea bebelușilor se nasc urâți și apoi se scutură și obții copii frumoși.”
24. „A merge pe drumuri lungi poate părea descurajantă și cu siguranță îmi este dor să fiu acasă uneori, dar șansa de a vedea atât de multe orașe diferite, ca să nu mai vorbim de spectacol în ele, este ceva pentru care sunt foarte recunoscător.”
25. „Cu cât faci mai multe lucruri, cu atât te descurci mai bine cu modul în care încă nu reușești la asta de multe ori.”
26. „Ai coloana vertebrală morală a unui ecler de ciocolată.”
27. „N-am știut niciodată că ar trebui să te împingi din picioare când mergi. Și am încercat și am mers mult mai repede.”
28. „Doar pentru că ești precis nu înseamnă că ești interesant.”
29. „Oamenii care au așteptări pot însemna că le-a plăcut ceea ce am făcut.”
30. „A fi președinte pare cel mai prost loc de muncă din lume.”
31. „Poate că am o stima de sine ridicată, dar am multe de care îmi plac cu adevărat.”
32. „Cu siguranță arăt ca un copil mic. Mă simt confortabil și mă distrez foarte mult acolo. Și dacă ar fi să fiu extrem de egoist, aș spune că m-am simțit puțin mai bine.”
33. „În toate cazurile, mi se pare nobilă planificarea prealabilă, dar nu întotdeauna atât de utilă în comedie.”
34. „În mod normal, studenții nu sunt invitați la deschideri.”
35. „Îți amintești că aveai 12 ani, când spui „Nimeni nu se va uita la mine sau mă voi sinucide.”
36. „Uneori, oamenii spuneau: „Ce crezi că faci
”, dar asta însemna doar „Opriți-vă.”
37. „Parcă ar fi un cal liber într-un spital.”
38. „Și acum sunt noi naziști! Nu-mi pasă de acești noi naziști și poți să mă citezi despre asta.”
39. „Copiii de 13 ani sunt cei mai răi oameni din lume.”

Citate John Mulaney despre comedie și umor
40. „Acum sunt neplăcut. Sunt umed tot timpul. Sunt umed acum și voi fi umed mai târziu. Ca spatele unui delfin, spatele meu. Partea fundului pantalonilor mei este foarte umedă. Nu cred că este ceva grav, dar nu-i așa, deși
voi fi într-un restaurant și mă voi ridica și voi spune: „Ce am stat eu
” Și am fost eu.”
41. „Lumea este condusă de computere. Lumea este condusă de roboți și ne petrecem cea mai mare parte a zilei spunându-le că nu suntem un robot doar ca să ne putem conecta și să ne uităm la propriile lucruri.”
42. „Îmi place foarte mult să-mi bat joc de mine. Și mie îmi place să fiu batjocorit. Mi-a plăcut mereu. Doar că e ceva cu adevărat, foarte amuzant în ceea ce privește cineva care mă strecoară.”
43. „Oamenii irlandezi nu vor confort. Uită-te la un pulover fabricat în Irlanda. Este ca un gât țestoasă făcut din tampoane Brillo.”
44. „Conform site-ului Girl Scouts nu puteți cumpăra cookie-uri Girl Scout online. Știi ce poți cumpăra online
Totul.”
45. „Voi rezerva un bilet la o companie aeriană de gunoi. Nu vreau să numesc o companie aeriană adevărată, așa că hai să inventăm una, să o numim ca Delta Airlines.”
46. ​​„Mă uit înapoi la 17 ani și mă gândesc: „O, Doamne, cum n-am murit

47. „Tocmai m-am uitat la o mulțime de comedie și am văzut o mulțime de stiluri diferite și, în cele din urmă, te gândești: „Oh, da, aș putea fi așa.’”
48. „M-am gândit, „Nu ar fi amuzant să fiu în partea ciudată a mainstreamului

49. „Lucrurile trebuie să fie amuzante mai întâi, și dacă vor să aibă un punct de vedere, este minunat.”
50. „Eram nou în a juca pe o scenă într-o narațiune, spre deosebire de a juca pe o scenă ca un stand-up. Și ca orice altceva, este la fel ca nivelul de confort. Prima dată când am făcut stand-up, eram într-un loc numit B3 din New York, pe Third și Avenue B și nu numai că nu am scos microfonul din stand, dar am strâns standul tot timpul. ”
51. „Ocazional, primești acea persoană care spune: „Îmi place foarte mult acea parte din această glumă”, iar tu spui „Oh, mulțumesc și asta este partea mea preferată”. Dar nu, pentru a fi autentic, sper să ai glume cu care toată lumea le poate accepta și apoi ai câteva lucruri pentru tine.”
52. „Aveți cu toții o rudă care este un expert, chiar dacă ei chiar nu știu despre ce vorbesc.”
53. „Sunt o mulțime de glume grozave pe care le poți sta și le poți scrie, dar asta este doar o glumă scrisă, versus comedia situației. În mod ideal, scoți cât mai multă comedie din situație.”
54. „Mi-am propus cu adevărat să fac acest sitcom cu mai multe camere cu aspect tradițional și cu sunet tradițional, dar apoi să fac lumea cât de elastică ar putea fi un spectacol animat. Faceți lumea atât de suprarealistă așa cum ne-am dorit să fie.”
55. „Este important să ne amintim că viața este o glumă și că perspectiva oferă multă perspectivă, dar nu cred că comedia ar trebui să se schimbe și să devină politică din cauza altor lucruri. Ar trebui să râdă de gluma aceea cosmică că viața este tot timpul.”
56. „Sunt o persoană foarte simplă, dar asta e bine pentru un comedian. Pentru că de multe ori, vorbești despre toți ceilalți.”
57. „Îmi amintesc că am scris bancuri stand-up fără să fi făcut seturi. Dar de îndată ce am făcut primul meu set, nu a contat. Tot ce am crezut că va funcționa, nu a funcționat. Și tot ce eram îndoielnic a fost amuzant.”
58. „Știi comedia odată ce o faci.”
59. „Aș vrea să pot să-i spun copilului de 12 ani, de genul: „Nu-ți face griji că tocmai ai leșinat în fața tuturor fetelor, într-o zi vei putea transforma asta într-un episod de la TV. .’”
60. „Dacă eram la Pivnița Comediei la miezul nopții, ai țipat în fundul camerei. Dar tu, pentru televiziune, îl redați la camera pentru că da, comunicați cu oamenii de acasă folosind publicul de studio care este chiar în fața dvs. ca ghid pentru asta.”
61. „Personajul meu de stand-up este de genul „Voi intensifica lucrurile, dar observ lumea așa cum este într-o stare emoțională crescută.”
62. „Făcând stand-up la televizor și în Stand-up-uri speciale, cum ar fi Comedy Central, înveți repede că pentru acel tip de performanță îl joci la cameră.”
63. „Nu întorc niciodată mulțimea. Uneori, crezi că este un spectacol groaznic, iar apoi, uneori, oamenii spun că le-a plăcut foarte mult. Așadar, a încuraja mulțimea nu va face decât să înstrăineze puținii oameni cărora le-ar putea plăcea.”
64. „Uneori, eu, cu comedia, parcă te place cineva în liceu. Ori o fac, ori nu. Și când nu o fac, nu o fac. Si asta e. Nu există contestații. Apari și spui: „Bună! Eu sunt… și tu te împiedici, iar ei spun: „S-a terminat”.
65. „Dacă ceva este foarte, foarte amuzant, dar posibil controversat, dacă este cu adevărat amuzant, atunci merită făcut. Lucrurile nu merită făcute de dragul de a fi controversate.”
66. „Îmi plac comedianții care se scufundă în politică. Eu, personal, nu mă simt confortabil cu mediul meu care cântărește, cu excepția cazului în care am o interpretare care mi se pare suficient de amuzantă încât să o pun în fața unui public.”
67. „Am descoperit că oamenii care doresc cu adevărat să lucreze la Saturday Night Live și să-l urmărească se apropie destul de mult. Trebuie să fii amuzant, dar toți cei care lucrează acolo a fost visul lor să lucreze acolo. Deci e cam frumos în felul ăsta. Există o mulțime de oameni care spun: „Mi-am dorit întotdeauna să fac asta, iar acum o fac.”
68. „Este greșit să-mi bat joc de oameni, dar uneori este atât de distractiv.”
69. „Se pare că toată lumea, pretutindeni, este super supărată pentru tot, tot timpul.”

Citate John Mulaney despre înțelepciune și viața de zi cu zi

70. „Nu poți vedea întotdeauna ambele părți ale poveștii. În cele din urmă, trebuie să alegeți o parte și să rămâneți cu ea. Nu mai echivoc. Trebuie să te angajezi.”
71. „Elevii de clasa a VIII-a se vor face de râs de tine, dar într-un mod exact. Vor ajunge la lucrul care nu-ți place la tine. Nici măcar nu trebuie să se uite mult la tine.”
72. „Copilăria mea a fost complet dominată de Bill Clinton și de procesul OJ. Nu cred că am avut o cină în familie în care să nu apară una.”
73. „Ai imaginație, ai în minte un cinematograf care joacă argumente!”
74. „Nu am vorbit niciodată cu tatăl meu despre asta, dar m-am gândit că o să vă spun tuturor.”
75. „Îmi voi păstra toate emoțiile chiar aici și apoi într-o zi voi muri.”
76. „Stand-up for mine este doar părerile mele despre lucruri, așa că nu ar fi la fel de distractiv tradus într-o schiță, nici o schiță nu ar fi la fel de distractivă dacă aș fi eu acolo, spunând-o.”
77. „Nu-mi mai fac planuri, așa că nu trăiesc minut în minut.”
78. „Dacă compari răutatea a două cuvinte și nici măcar nu vei spune unul dintre ele, acesta este cel mai rău cuvânt.”
79. „Virușii de e-mail reunesc oamenii în moduri uimitoare.”
80. „De ce oamenii tac animalele
pe care nu le-au vorbit niciodată.”
81. „Am fost întotdeauna cea mai pătrată persoană din camera rece și, alternativ, uneori persoana mai ciudată de la masa de masă.”
82. „Îmi place să pornesc televizorul și să mă uit la orice e pornit. Nick Kroll face asta foarte mult. Nu se uită la emisiuni importante. Pur și simplu va deschide un documentar despre Mia Hamm și îl va urmări timp de o oră. Indiferent ce se întâmplă, ne uităm.”
83. „Am încetat să beau când aveam 23 de ani. Am început cam la 13 ani, așa că a fost o cursă de 10 ani. Dar pur și simplu am devenit un copil rău, enervant, beat, așa că, când m-am oprit, am făcut multe lucruri de care nu eram mândru”.
84. „Întotdeauna am crezut că de multe ori ai nevoie de mai puțin. Nu trebuie să auzi de ce oamenii sunt prieteni, nu trebuie să auzi de ce oamenii sunt colegi de cameră, nu trebuie să auzi de ce cineva ar ajuta un prieten să facă ceva.”
85. „Pe măsură ce am intrat în liceu și după pubertate, eram puțin mai interior. Eram un adevărat extrovertit când eram mic, dar nu știu, pur și simplu m-am liniștit. Cu prietenii mei, eram încă un extrovertit.”
86. „A fost amuzant să fii prezentator, pentru că ești atât de la cheremul clubului. Puteți să vă prezentați în weekend în speranța de a obține cei 400 de dolari și să fiți concediat. A trebuit să fac o glumă pe oricine mi-au spus ei să fac o glumă.”
87. „Îmi place ideea că ceea ce fac ar putea fi mainstream – ar putea fi.”
88. „Cel mai bun scenariu este că totul merge perfect și fără probleme, dar suntem și un spectacol nou și ciudat. Așa că toate conversațiile mele au fost: „Hei, noaptea trecută nu a mers perfect, dar știm cumva ce avem pregătit pentru toată lumea din punct de vedere al episoadelor”.
89. „Fac rulări mai lungi pe lucruri – o mulțime de povești. Îmi plac foarte mult one-liners. Îmi plac o mulțime de tipuri diferite de stand-up, dar întotdeauna am fost lung.”
90. „Un episod care este aproape și drag inimii mele este întreaga distribuție într-o singură cameră pentru noapte, deoarece avem ploșnițe în blocul nostru, așa că trebuie să stăm cu Martin Short.”
91. „M-am lăsat de băut pentru că obișnuiam să beau prea mult, apoi mă înneneam și stric petrecerile.”
92. „Tatăl meu este și a fost foarte amuzant și avea un simț al umorului foarte sec, care, în copilărie, părea nedistractiv. Dar retrospectiv, este cam hilar.”
93. „Când ai ceva la care ai făcut atât de multe locuri de muncă și ai fost atât de îndreptat și în centrul atenției, și atunci oamenilor nu le place, vrei să înveți lecții din asta și vrei să mergi mai departe și vrei să mergi și tu mai departe rapid.”
94. „M-am distrat foarte mult scriind lucruri care au murit în timpul repetițiilor generale. Uneori, îmi amintesc de cei nebuni care au murit și mai mult decât de cei care s-au descurcat foarte bine.”
95. „Vibe-ul meu este de genul „Hei, probabil că ai putea să-mi torni supă în poală și îmi voi cere scuze”.
96. „Am o mulțime de glume cu momente în ele de-a lungul anilor în stand-up care nu nu râd, dar îi iubesc, așa că rămân.”
97. „În ceea ce privește ușurarea instantanee, anularea planurilor este ca heroina.”
98. „Nu arăt mai în vârstă, doar arăt mai rău.”
99. „Când merg pe stradă, am nevoie ca toată lumea, toată ziua, să mă placă atât de mult. Este epuizant.”
100. „Cred că, în cele din urmă, totul va fi bine, dar nu am idee ce se va întâmpla în continuare. Și nici tu. Și nici părinții tăi.”

Crezi că râsul este cu adevărat cel mai bun medicament

John Mulaney este unul dintre cei mai populari – și considerat unul dintre cei mai amuzanți – comedianți din ziua de azi. A lucrat ca scriitor și gazdă pentru Saturday Night Live și, de asemenea, a co-creat unele dintre cele mai bune seriale de comedie de pe Netflix, precum The Comeback Kid. Ca comedian, oamenii se uită la el pentru a râde.
Cu toate acestea, John Mulaney nu este doar despre comedie. El a fost întotdeauna foarte deschis cu privire la luptele sale cu dependența și a folosit asta ca o punte pentru a ajuta alți oameni care se luptă și cu lucruri similare.
Deși viața nu va fi întotdeauna ușoară și plină de fericire, dacă privim provocările ca pe niște lecții din care putem învăța, atunci, într-o zi, vom putea privi înapoi la aceste lucruri într-o lumină mai pozitivă.
Care este citatul tău preferat de John Mulaney
Care dintre ele te-au făcut să zâmbești cel mai mult
. Distribuiți citatele preferate mai jos.