Aceste 100 de citate de la Andrew Jackson vă vor oferi o relatare directă despre președinția sa și despre conflictele cu care s-a confruntat de-a lungul vieții.
În timpul vieții sale, Andrew Jackson a fost o figură mai mare decât viața.
A fost primul președinte născut în sărăcie și a fost prizonier de război, dar, în același timp, a fost și un avocat autodidact care a devenit erou al Occidentului.
Viața lui a fost un rollercoaster literal și, cu siguranță, avem multe de învățat.
Vezi mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Calvin Coolidge și citate Harry Truman.

Cele mai bune citate Andrew Jackson

1. „Un om cu curaj face majoritatea.”
2. „Nu există rele necesare în guvernare. Răul ei există doar în abuzurile sale.”
3. „Distracția înseamnă să ai multe de făcut și să nu le faci.”
4. „Întotdeauna mi-a fost frică de bănci.”
5. „Dacă Uniunea este odată ruptă, linia de separare va crește din ce în ce mai largă, iar controversele care sunt acum dezbătute și soluționate în sălile legislației vor fi apoi încercate în câmpuri de luptă și determinate de sabie.”
6. „Sunteți o groapă de vipere și de hoți. Intenționez să te izgonesc afară și, prin Dumnezeul veșnic, te voi izgoni.”
7. „Fă-ți timp pentru a delibera; dar când sosește timpul pentru acțiune, nu te mai gândi și intră.”
8. „Este o minte al naibii de săracă care se poate gândi la un singur mod de a scrie un cuvânt.”
9. „M-am născut pentru furtună, iar calmul nu mi se potrivește.”
10. „Pacea, mai presus de toate, este de dorit; dar sângele trebuie vărsat uneori pentru a-l obține în condiții echitabile și de durată.”
11. „Dacă Congresul are dreptul conform constituției de a emite bani de hârtie, li s-a dat acestora pentru a fi folosiți singuri, nu pentru a fi delegati persoanelor fizice sau corporațiilor.”
12. „Biblia este piatra pe care se sprijină această Republică.”
13. „O, nu plânge. Fiți copii cuminți și ne vom întâlni cu toții în ceruri.”
14. „Orice cetățean bun își face cinstea țării sale și o prețuiește nu numai ca prețioasă, ci și ca sfântă. El este dispus să-și riște viața în apărarea acesteia și este conștient că câștigă protecție în timp ce o oferă.”
15. „Este de regretat faptul că cei bogați și puternici înclină prea des actele guvernamentale spre propriile lor scopuri egoiste.”
16. „Ridicați armele alea puțin mai jos.”
17. „Banii sunt putere și în acel guvern care plătește toți funcționarii publici ai statelor va fi concentrată substanțial toată puterea politică.”
18. „Îți spun să nu te implici niciodată în datorii și să devii garanția nimănui.”
19. „Raiul va fi rai numai dacă soția mea este acolo.”

Citate Andrew Jackson despre Țară și Constituție

20. „Fiecare diminuare a sarcinilor publice care decurg din impozitare conferă întreprinderii individuale o putere sporită și oferă tuturor membrilor fericitei noastre confederații noi motive pentru afecțiune și sprijin patriotic.”
21. „Plâng pentru libertatea țării mele când văd în această primă zi a experimentului său reușit că corupția a fost imputată multor membri ai Camerei Reprezentanților, iar drepturile oamenilor au fost schimbate cu promisiuni de funcții. ”
22. „Niciodată pentru o clipă să nu crezi că marele corp al cetățenilor oricărui stat sau state poate intenționa în mod deliberat să facă rău. Ei pot, sub influența excitației temporare sau a opiniilor greșite, să comită greșeli; pot fi induși în eroare pentru un timp de sugestiile de interes propriu; dar într-o comunitate atât de iluminată și patriotică precum poporul Statelor Unite, discuțiile îi vor face în curând să simtă erorile lor și, când vor fi convinși, vor fi gata să le repare.”
23. „Păditorul, fermierul, mecanicul și muncitorul formează marele corp al poporului Statelor Unite. Ei sunt oasele și tendințele compatrioților care iubesc libertatea și nu doresc altceva decât drepturi egale și legi egale.”
24. „Omul curajos, neatent la datoria lui, valorează puțin mai mult pentru țara lui decât lașul care dezertă în ceasul primejdiei.”
25. „Individul care refuză să-și apere drepturile atunci când este chemat de guvernul său merită să fie sclav și trebuie pedepsit ca un dușman al țării sale și un prieten al dușmanului ei.”
26. „Siguranța republicii fiind legea supremă, iar Texasul ne-a oferit cheia siguranței țării noastre împotriva tuturor intrigilor și diplomației străine, spun să acceptăm cheia și să închidem ușa imediat.”
27. „Iuda din Apus a încheiat contractul și va primi treizeci de arginți. A fost vreodată martor la o asemenea corupție în vreo țară înainte

28. „Nu aș putea face altfel fără să depășesc limitele prescrise de Constituție pentru Președinte și fără să simt că aș putea, într-o oarecare măsură, să tulbur securitatea religiei în zilele noastre
se bucură în această țară de separarea sa completă de preocupările politice ale guvernului general.”
29. „Fiind mulțumiți din observație și experiență, precum și din mărturia medicală, acel spirit arzător ca băutură este nu numai inutil, ci și vătămător; și că întreaga neutilizare a acestuia ar tinde să promoveze sănătatea, virtutea și fericirea comunității, ne exprimăm prin prezenta convenția că, în cazul în care cetățenii Statelor Unite, și în special toți tinerii, ar întrerupe în întregime utilizarea acestuia. , ei nu ar promova doar propriul beneficiu personal, ci și binele țării noastre și al lumii.”
30. „Pe dușmanii mei politici îi pot ierta liber; dar despre cine m-a abuzat când îmi slujisem țara pe teren și cei care m-au atacat pentru că îmi slujesc țara — doctore, acesta este un caz diferit.”
31. „S-a stabilit prin Constituție, legile și întreaga practică a guvernului că întreaga putere executivă este învestită în Președintele Statelor Unite.”
32. „Constituția și legile sunt supreme, iar Uniunea indisolubilă.”
33. „Proprietatea privată este considerată sacră în toate guvernele bune, și în special în a noastră. Totuși, frica de a o invada trebuie să împiedice un general să-și mărșăluiască armata peste un lan de porumb sau să ardă o casă care protejează inamicul
O mie de alte cazuri ar putea fi citate pentru a arăta că legile trebuie uneori să tacă atunci când necesitatea vorbește

34. „Cei mari se pot proteja, dar cei săraci și smeriți au nevoie de brațul și scutul legii.”
35. „Consider, deci, puterea de a anula o lege a Statelor Unite, asumată de un singur stat, incompatibilă cu existența Uniunii, contrazisă expres de litera Constituției, neautorizată de spiritul ei, incompatibilă cu orice principiu. pe care s-a întemeiat și distrugând marele obiect pentru care a fost format”.
36. „Acest spirit al legii gloatelor devine un rău la fel de mare ca un război servil.”
37. „John Calhoun, dacă te despart de națiunea mea, îți voi separa capul de restul corpului tău.”
38. „Dar trebuie să vă amintiți, concetățenii mei, că veghea veșnică a poporului este prețul libertății”.
39. „Toate drepturile asigurate cetățenilor prin Constituție nu valorează nimic și o simplă balonă, cu excepția celor garantate lor de o Justiție independentă și virtuoasă.”
40. „Curtea Supremă și-a luat decizia, acum lăsați-i să o execute.”
41. „Învingătorilor aparțin prada.”
42. „Perpetuitatea este însemnată pe Constituție de sângele părinților noștri.”
43. „Hidra corupției este doar scufundată, nu moartă. O anchetă îl ucide pe el și susținătorii săi morți. Să aibă asta.”
44. „Sunt un senator împotriva dorințelor și sentimentelor mele, pe care le regret mai mult decât oricare altul din viața mea.”
45. „Thomas Paine nu are nevoie de nici un monument făcut cu mâinile; a ridicat un monument în inimile tuturor iubitorilor de libertate”.
46. ​​„Începem o nouă eră în guvernul nostru. Nu pot îndemna cu prea multă tărie necesitatea unei economii rigide și a unei hotărâri inflexibile de a nu mări veniturile dincolo de nevoile reale ale guvernului.”
47. „Acum sunt uşurat în finanţele mele şi reaprovizionat în garderoba mea.”
48. „Nu pot fi de acord ca trupul meu muritor să fie așezat într-un depozit pregătit pentru un împărat sau un rege; sentimentele și principiile mele republicane o interzic; simplitatea sistemului nostru de guvernare o interzice.”
49. „Înțelepciunea omului nu a creat încă un sistem de impozitare care să funcționeze cu egalitate perfectă.”

Andrew Jackson citează guvernul și președinția
50. „Datoria guvernului este de a lăsa comerțul propriului capital și credit, precum și tuturor celorlalte ramuri de afaceri, protejându-i pe toți în activitățile lor legale, fără a acorda privilegii exclusive nimănui.”
51. „Guvernul nostru se bazează pe inteligența poporului. Eu unul, nu deznădăjduiesc republica. Am mare încredere în virtutea marii majorități a oamenilor și nu mă tem de rezultat.”
52. „Atâta timp cât guvernul nostru este administrat pentru binele poporului și este reglementat de voința lor; atâta timp cât ne asigură drepturile persoanei și proprietății, libertatea conștiinței și a presei, va merita apărat.”
53. „Poporul este guvernul, care îl administrează de către agenții lor; ei sunt guvernul — puterea suverană”.
54. „Niciun guvern liber nu poate rezista fără virtute în popor și un înalt spirit de patriotism.”
55. „Va fi dorința mea sinceră și constantă de a respecta față de triburile indiene, în limitele noastre, o politică dreaptă și liberală; și să acordăm acea atenție umană și atentă drepturilor și dorințelor lor, care este în concordanță cu obiceiurile guvernului nostru și sentimentele poporului nostru.”
56. „Într-un guvern liber, cererea de calități morale ar trebui să fie superioară celei de talente.”
57. „Îmbunătățirea internă și difuzarea cunoștințelor, în măsura în care pot fi promovate prin actele constituționale ale Guvernului Federal, sunt de mare importanță.”
58. „Fiind dependenți ai guvernului general și având în vedere trezoreria acestuia ca sursă a tuturor remunerațiilor lor, ofițerii de stat, sub orice nume ar putea trece și sub orice formă le-ar fi prescris îndatoririle, ar fi, de fapt, simplul stipendiare și instrumente ale puterii centrale”.
59. „Nenorocirea izvorăște din puterea pe care dobânda în bani o derivă dintr-o monedă de hârtie pe care sunt capabili să o controleze — din multitudinea de corporații cu privilegii exclusive pe care au reușit să le obțină. Și dacă nu deveniți mai vigilenți în statele voastre și nu verificați acest spirit de monopol și sete de privilegii exclusive, veți descoperi în cele din urmă că cele mai importante puteri ale guvernului au fost date sau schimbate.”
60. „Efortul îndrăzneț pe care actuala bancă centrală l-a făcut pentru a controla guvernul nu sunt decât premoniții ale soartei care îl așteaptă pe poporul american dacă ar fi înșelați în perpetuarea acestei instituții sau în înființarea unei alte asemenea instituții.”
61. „Trebuie să plătiți prețul dacă doriți să obțineți binecuvântarea.”
62. „Nu este nicio plăcere să nu ai nimic de făcut.”
63. „Am pantofi mari de umplut. Aceasta este șansa mea de a face ceva. Trebuie să profit de moment.”
64. „Nu vă temeți. Poporul poate fi înșelat pentru o clipă, dar nu poate fi corupt.”
65. „După opt ani ca președinte, am doar două regrete – că nu l-am împușcat pe Henry Clay sau l-am spânzurat pe John C. Calhoun.”
66. „Dezbinarea prin forță este trădare.”
67. „Simt în adâncul sufletului meu că este partea cea mai înaltă, cea mai sacră și cea mai ireversibilă a obligației mele de a păstra uniunea acestor stări, deși s-ar putea să mă coste viața.”
68. „Ești neliniştit; nu ai navigat niciodată cu mine înainte, înțeleg.”
69. „Războiul este o binecuvântare în comparație cu degradarea națională.”

Citate Andrew Jackson despre binecuvântările și credințele omului

70. „Orice om care își merită săracul va susține ceea ce crede că este corect, dar este nevoie de un om puțin mai bun pentru a recunoaște instantaneu și fără rezerve că greșește.”
71. „Bărbații nu se ridică și nu fac rău, fără să fie cineva în fruntea ei.”
72. „Dă-mi o mie de tennesseni și voi biciui orice alte mii de oameni de pe glob!”
73. „Există, probabil, puțini oameni care se pot bucura, pentru o lungă perioadă de timp, de funcții și de putere, fără a fi mai mult sau mai puțin sub influența unor sentimente nefavorabile îndeplinirii fidele a îndatoririlor lor politice.”
74. „Acolo merge un om făcut de Domnul Atotputernic și nu de croitorul lui.”
75. „Ce om bun ar prefera o țară acoperită cu păduri și întinsă de câteva mii de sălbatici decât întinsele noastre Republici – plină de orașe, orașe și ferme prospere, înfrumusețate cu toate îmbunătățirile pe care arta le poate concepe sau pe care le poate executa industria.”
76. „Într-o țară în care birourile sunt create exclusiv în beneficiul poporului, niciun om nu are mai mult drept intrinsec la posturi oficiale decât altul.”
77. „Masoneria este o ordine morală, instituită de oameni virtuoși, cu planul lăudabil de a ne aminti cele mai sublime adevăruri, în mijlocul celor mai nevinovate și sociale plăceri, întemeiate pe liberalitate, iubire frățească și caritate”.
78. „Cred ei că sunt un prost al naibii de prost încât să cred că sunt potrivit pentru președintele Statelor Unite
. Nu, domnule; Știu pentru ce sunt potrivit. Pot comanda un corp de oameni într-un mod dur, dar nu sunt apt să fiu președinte.”
79. „Nu promit să cred mâine exact ceea ce cred astăzi și nu cred astăzi exact ceea ce am crezut ieri. Mă aștept să fac, așa cum am făcut, un progres sincer în fiecare douăzeci și patru de ore ulterioare.”
80. „Oamenii sunt religia mea, pentru că eu cred în ei.”
81. „Sunt unul dintre cei care nu cred că o datorie națională este o binecuvântare națională, ci mai degrabă un blestem pentru o republică; în măsura în care este calculat să ridice în jurul administrației o aristocrație bănească periculoasă pentru libertățile țării.”
82. „Această frizerie fiind dedicată unui soldat american de culoare reprezintă, de asemenea, ceva foarte pozitiv pentru comunitate. Și cred în steag, chiar dacă țara nu se ridică la înălțimea lui.”
83. „Sper și am încredere să te întâlnesc în Rai, atât alb, cât și negru.”
84. „Este un principiu bine stabilit al codului internațional că, în cazul în care o națiune datorează altuia o datorie lichidată pe care refuză sau neglijează să o plătească, partea vătămată poate pune sechestru asupra bunurilor aparținând celeilalte, cetățenilor sau supușilor acesteia, suficient să plătească datoria fără a da un motiv just de război”.
85. „Când te îndatorezi, devii sclav.”
86. „Sunt doar două lucruri la care nu pot renunța – unul este cafeaua și celălalt este tutunul.”
87. „Nu uit că sunt mecanic. Sunt mândru că îl dețin. Nici nu uit că apostolul Pavel a fost făuritor de corturi; Socrate a fost sculptor; iar Arhimede era mecanic.”
88. „Trăiește în limitele posibilităților tale, nu fi niciodată îndatorat; iar prin mărirea banilor tăi, poți oricând să-i aranjezi bine.”
89. „Nu am văzut în viața mea un Kentuckian care să nu aibă o armă, un pachet de cărți și un ulcior de whisky.”
90. „Nu temporariza! Este întotdeauna dăunător.”
91. „Când vine moartea, el nu respectă nici vârsta, nici meritul. El mătură din existența pământească pe cei bolnavi și pe cei puternici, pe cei bogați și pe cei săraci și ar trebui să ne învețe să trăim pentru a fi pregătiți pentru moarte.”
92. „Americanii nu sunt un popor perfect, dar suntem chemați la o misiune perfectă.”
93. „Egalitatea de talente, de educație sau de bogăție nu poate fi produsă de instituțiile umane.”
94. „Trebuie să recâștigăm Texasul, în mod pașnic dacă putem, cu forța dacă trebuie.”
95. „Prea multe laude nu pot fi acordate celor care au condus artileria mea.”
96. „Am cărat 5000 de dolari când m-am dus la Washington. M-am întors cu abia 90 de dolari în buzunare.”
97. „Aș regreta sincer, și ceea ce nu se va întâmpla niciodată cât timp voi fi în funcție, o gardă militară în preajma Președintelui.”
98. „Găsesc că virtutea se găsește numai printre fermierii țării, nu despre curți, unde locuiesc curtenii.”
99. „Dacă oamenii ar înțelege doar nedreptatea generală a sistemului nostru monetar și bancar, ar fi o revoluție înainte de dimineață.”
100. „De la cele mai timpurii epoci ale istoriei până în zilele noastre, nu au existat niciodată treisprezece milioane de oameni asociați într-un singur organism politic care să se bucure de atâta libertate și fericire ca oamenii din aceste State Unite. Nu mai aveți de ce să vă temeți de pericolul din străinătate. Este din interior, dintre voi – din cupiditate, din corupție, din ambiția dezamăgită și din setea exagerată de putere.”

Care dintre aceste citate Andrew Jackson a dat lumină la ambele capete ale spectrului

Mulți oameni sunt sfâșiați de moștenirea lui Andrew Jackson – la urma urmei, el a sprijinit îndepărtarea nativilor americani de pe pământurile lor, care s-a încheiat cu Traseul lacrimilor. A fost un erou sau a fost un răufăcător
Aceasta este întrebarea pe care o pun mulți oameni când vine vorba de el. Și deși au existat efecte și rezultate negative din deciziile sale anterioare, nu putem nega faptul că, în calitate de părinte al Partidului Democrat modern, el și susținătorii săi au luptat pentru drepturile și vocea oamenilor de rând.
Cum îl vedeți pe Andrew Jackson și administrația sa
A fost un erou pentru dvs.
Sau a fost un răufăcător
. Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.