Aceste 100 de citate Chadwick Boseman vă oferă o perspectivă asupra curajului și sacrificiilor unui erou din viața reală în fața adversității.
Chadwick Boseman a fost un actor și scenarist american talentat. A jucat diverse roluri în filme, dar portretizarea sa ca Black Panther în 2018 a fost cea mai notabilă. În ciuda faptului că a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 3 în 2016, el a continuat să-și arate rezistența în fața greutăților.
Chadwick Boseman nu a renunțat niciodată și a continuat să muncească pentru a-și atinge obiectivele în viață. Sperăm că veți fi inspirat de aceste citate pe care le-am adunat pentru dvs.
Verificați lista completă de mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate de Robert Downey Jr. și citate de Jaden Smith.

Cele mai bune citate Chadwick Boseman
1. „Uneori trebuie să simți durerea și înțepătura înfrângerii pentru a activa pasiunea și scopul real pe care Dumnezeu le-a predestinat în tine.”
2. „Singura diferență dintre un erou și răufăcător este că răufăcătorul alege să folosească această putere într-un mod care este egoist și îi rănește pe ceilalți.”
3. „Savurează gustul triumfurilor tale astăzi, nu le înghiți pe toate întregi fără a digera ceea ce se întâmplă de fapt aici. Privește de sus la ceea ce ai cucerit și apreciază prin ce te-a adus Dumnezeu.”
4. „Cel mai bun sfat pentru a îmbătrâni
Doar fii recunoscător că nu ești mort!”
5. „Este uimitor să primești un premiu pentru rolul unui super-erou, dar este și mai mare să recunoști eroii pe care îi avem în viața reală.”
6. „Orice ai alege pentru o carieră, amintește-ți că luptele de-a lungul drumului sunt menite doar să te modeleze pentru scopul tău.”
7. „Cred că îți dai seama cât de mult ai nevoie pentru a avea oameni pe care îi iubești. Nu este vorba atât de mult despre ei să te iubească, ci despre faptul că trebuie să iubești oamenii.”
8. „Când stau în fața lui Dumnezeu la sfârșitul vieții mele, aș spera că nu mi-ar mai rămâne nici măcar un pic de talent și aș putea spune: „Am folosit tot ce mi-ai dat Tu.”
9. „Când te rogi . pentru ceva, se poate întâmpla de fapt și asta este puternic.”
10. „Colonialismul este vărul sclaviei.”
11. „Oamenii nu vor să experimenteze schimbarea; vor doar să se trezească și e diferit.”
12. „Nu ești liber decât dacă poți arăta binele și răul, toate părțile lor. Așa că pentru mine, când interpretez un personaj, este important să pot arăta fiecare aspect al lui.”
13. „Uneori trebuie să fii doborât înainte de a-ți da seama cu adevărat care este lupta ta și cum trebuie să o lupți.”
14. „Trebuie să prețuiești lucrurile într-un mod diferit când știi că ceasul bate, ești sub presiune.”
15. „Când te hotărăști cu privire la următorii pași, următoarele locuri de muncă, următoarele cariere, studii ulterioare — mai degrabă ar trebui să găsești un scop decât un loc de muncă sau o carieră. Scopul traversează discipline. Scopul este un element esențial al tău. Acesta este motivul pentru care vă aflați pe planetă în acest moment particular al istoriei.”

Citate celebre Chadwick Boseman
16. „Când investești într-o sămânță, o vezi cum crește fără tine, aceasta este o pastilă amară de înghițit.”
17. „Nu mi-e frică să lucrez.”
18. „Băieții rezolvă probleme naturale – le place să aibă strategii.”
19. „Unul dintre primele lucruri pe care am fost învățat ca actor a fost „Nu judeca personajul.”
20. „Uneori, notele tale nu dau o indicație reală despre măreția ta.”
21. „Existența ta este învăluită în lucrurile pe care trebuie să le îndeplinești.”
22. „Industria caută actori și actrițe albe, dar nu este același lucru pentru actorii de culoare. Trebuie să punem de lucru cu adevărat.”
23. „Simt că îmi trăiesc scopul. Dar scopul este că ți se dezvăluie din ce în ce mai mult în fiecare zi.”
24. „Încerc să privesc fiecare rol la fel, indiferent dacă personajul este real sau personajul este fantezie. Întotdeauna pornesc de la mine, pentru că mai întâi trebuie să te cunoști pe tine însuți.”
25. „Cred cu adevărat că există un adevăr care trebuie să intre în lume la un moment dat.”
26. „Am început ca scriitor și regizor. Am început să joc pentru că am vrut să știu cum să mă raportez la actori. Când oamenii mă întreabă ce fac, nu prea spun că sunt actor, pentru că actorii așteaptă adesea ca cineva să le dea roluri.”
27. „Când vine vorba de asta, aș prefera o figură de acțiune decât un Glob de Aur.”
28. „Când joci personaje, nu ar trebui să le îmbraci doar caracteristicile, ci ar trebui să le găsești în interiorul tău.”
29. „Un film cu supereroi este la fel de grozav ca și răufăcătorii săi.”
30. „Am spus prea mult da. Am spus da anumitor proiecte care nu erau pentru mine. Era viziunea altcuiva și visul altcuiva și efortul artistic al altcuiva, dar nu se încadra neapărat în marea mea schemă.”

Citate Chadwick Boseman pentru a te motiva

31. „Poți spune că ai muncit din greu, dar nu poți spune că ai meritat. Poți spune că ți-ai dorit și te-ai rugat pentru asta, dar nu poți spune că ai făcut-o să se întâmple.”
32. „Toată lumea este eroul în propria poveste – ar trebui să fii erou în propria poveste. Ar trebui să te vezi cucerind acțiunea dramatică a tot ceea ce încerci să faci, astfel încât atunci când ajungi într-o criză, să știi cum să o faci. Ar trebui să poți face asta. Sunt oameni care vin să te ajute cu povestea ta, dar tu trebuie să fii persoana care se ocupă de conflictele existente. Chiar dacă te rogi lui Dumnezeu, Dumnezeu se așteaptă să faci niște lucruri.”
33. „Există o multitudine de povești în cultura noastră care nu au fost spuse pentru că Hollywood nu credea că sunt viabile. Ar fi tare să vezi felii de istorie pe care nu le-ai văzut cu figuri africane. Ca africanii din Europa — maurii din Spania. Sau dacă mergi în Portugalia, au statui de oameni de culoare peste tot. Deci, nu numai că am fost aici, dar am afectat direct tot ceea ce credeți că este european.”
34. „S-ar putea să ai un lucru în cap, dar lucrurile pe care le faci nu te conduc pe drumul cel bun, neapărat. Când ești tânăr, nu vrei să auzi asta. Crezi că poți face totul, fii toate lucrurile.”
35. „Uneori, asta este ironia vieții că în cele mai dificile momente te uiți înapoi la ea și îți dai seama cât de mult te-ai bucurat de ea – cât de mult ai putea să o sărbătorești.”
36. „Ai putea trăi în ceea ce ți s-a revelat la un moment dat și apoi s-ar putea să stai, pentru că ar trebui să faci mai multe. Nu se oprește doar când faci un singur lucru. Cred că este vorba de a fi deschis la ceea ce ar trebui să faci în acest moment și de a nu rămâne blocat în trecut. Scopul nu este legat de carieră sau carieră. Este legat de ceea ce Dumnezeu a pus în tine pe care ar trebui să-l dai lumii.”
37. „Nu știu care este viitorul tău, dar dacă ești dispus să mergi pe calea mai grea, pe cea mai complicată, cea cu mai multe eșecuri la început decât succese, cea care s-a dovedit până la urmă a avea mai multă semnificație , mai multă victorie, mai multă glorie – atunci nu vei regreta.”
38. „Când parcurgeți o urcare lungă, aveți mai întâi amețeli, dezorientare și dificultăți de respirație din cauza altitudinii mari. Dar odată ce te-ai obișnuit cu urcarea, mintea ta se deschide spre liniștea triumfului. Adesea, mintea este inundată de realizări la care, dintr-un motiv oarecare, erau mai greu de ajuns atunci când erai la o altitudine mai joasă.”
39. „În acest moment, cei mai mulți dintre voi au nevoie de niște realizări pentru că acum aveți niște decizii mari de luat. Chiar acum, vă îndemn să — în respirația voastră, în ochii voștri, în conștiința voastră — să investiți în importanța acestui moment. Și prețuiește-o.”
40. „Sunt de fapt câțiva copii cu care m-am conectat în timp ce filmam Black Panther și, literalmente, când eram obosit, mă gândeam doar la ei. Gândiți-vă la ei care văd filmul.”
41. „Proiectele pe care ajung să le fac, în care vreau să mă implic în orice fel, au fost întotdeauna proiecte care vor avea un impact, în cea mai mare parte, pentru oamenii mei – pentru oamenii de culoare.”
42. „Mi-ar plăcea să am un ocean de dragoste chiar acum. Acestea fiind spuse, regula numărul unu în actorie este „Nu căuta aprobarea publicului”. Oamenii nu realizează asta. Nu poți face lucruri pentru a primi aplauze. Trebuie să trăiești în adevăr.”

Citate Chadwick Boseman despre frică și valoare de sine

43. „Fără frică înseamnă să faci primul pas, chiar dacă nu știi unde te va duce. Înseamnă să fii condus de un scop mai înalt, mai degrabă decât de aplauze. Înseamnă să știi că îți dezvălui caracterul atunci când stai deoparte mai mult decât atunci când stai alături de mulțime.”
44. „Chiar și după ce m-am implicat în teatru și m-am implicat în televiziune și film, am avut acest gen de idee că Hollywood-ul este interzis. Era ceva în LA, mistica și teama de ea.”
45. „Ceea ce ei nu realizează este cel mai mare conflict cu care te vei confrunta vreodată va fi conflictul cu tine însuți.”
46. ​​„De aceea ai oamenii în jurul tău pentru că ei reprezintă diferite părți din tine. Poți să-ți auzi argumentele care au loc în interior printre ei.”

Citate Chadwick Boseman despre cariera și colegii săi

47. „Aș trece prin aceste cicluri de a fi cu adevărat, cu adevărat concentrat pe muncă, și de a nu fi în preajma nimănui, pentru a fi în preajma tuturor. Și asta ar putea distrage atenția. Nu a fost nimic sau totul.”
48. „Nu este nimic mai stresant decât mârâitul stomacului tău.”
49. „Uneori, când joci, ai nevoie doar de un pic de ceva pentru a face un fel de canal sau, știi, să te transporti într-un loc.”
50. „În fiecare an, Hollywood caută acel nou lider alb și noua starletă albă de care publicul se îndrăgostește. Dar nu-i caută pe următorul Denzel Washington, Will Smith sau Sidney Poitier.”
51. „Sunt un artist. Artiștii nu au nevoie de permisiunea de a lucra. Indiferent dacă joc sau nu, scriu. Scriu când sunt obosit, de fapt, pentru că cred că gândurile tale cele mai pure ies la suprafață.”
52. „Cred că oamenii au fost foarte amabili și m-au întâmpinat pe platoul de filmare și chiar și în afara filmului.”
53. „Când am cunoscut-o pentru prima dată pe Rachel Robinson, era o femeie regală și era ca o bunică la prima întâlnire.”
54. „Ca regizor, este important să înțelegeți procesul actorului.”
55. „Când faci un personaj, vrei să cunoști întregul peisaj. Vrei să-i cunoști spiritual, mental și fizic.”
56. „Cred că există o diferență între un actor care lucrează, un star de film și o celebritate. Sunt toate trei lucruri diferite.”
57. „Am cicatrici de la fiecare film pe care l-am făcut, fiecare emisiune TV.”
58. „Îmi amintesc că primul meu agent mi-a spus pentru că m-au găsit ca actor, dar probabil că eram mai interesat de scris și poate de regie – ei au spus: „Ei bine, nu poți face ambele lucruri”. Și am spus: „Îți voi arăta.”
59. „Există chestia asta – dacă faci filme și te descurci bine – oamenii încep să spună, oh, el este următorul Denzel sau el este acela. A face ca succesul tău să se bazeze pe ideea că poate fi doar unul dintre voi. Noi, ca actori, vorbim despre asta. Vorbim despre cât de debilitant este – cât de negativ este. De asemenea, este înfricoșător într-o anumită măsură pentru că dezbină și cucerește – ne pune unul împotriva celuilalt. Deci, susțin pe toată lumea pentru că știu că, dacă se descurcă bine, adevărul este că reprezintă o oportunitate pentru mine.”
60. „În televiziune, nu ai mult timp de petrecut cu rolul sau cu scenariul. De obicei, primești un scenariu cu o săptămână înainte de filmare. Uneori este și mai puțin timp, nu este suficient timp pentru a visa la rol.”
61. „La televizor, practic filmezi un episod în 10 până la 14 zile; 14 zile este o situație de lux. Și în film, ai de la o lună la trei luni, sau poate fi chiar mai mult decât atât, în funcție de producția.”

Citate Chadwick Boseman care vorbesc despre călătoria și scopul vieții sale

62. „Trăim într-o lume în care oamenii te pot ridiculiza doar apăsând butonul. Ei te pot întreba prin apăsarea unui buton.”
63. „Pentru mine, a fi un artist complet înseamnă nu neapărat să fiu doar în fața camerei, ci să fii în spatele camerei sau să fii inițiatorul sau creatorul a ceva.”
64. „M-am specializat în regie. Cu toate acestea, am petrecut ceva timp la Centrul Schomburg pentru Cercetare în Cultura Neagră din Harlem, așa că sunt oarecum bine versat în Studiile Africane.”
65. „Nici măcar nu-mi pot imagina ceva mai distractiv decât să-l joc pe James Brown pe scenă.”
66. „Ca actor afro-american, multe dintre poveștile noastre nu au fost spuse.”
67. „Oameni de origine africană, cei mai mulți dintre noi au crescut acceptând și iubindu-i pe Spider-Man. Încă îl iubesc pe Spider-Man. Încă îl iubesc pe Incredibilul Hulk. Încă mai am acele personaje care au fost modele albe, super-eroi, eroi – cum vrei să-i spui. Practic, nu ai avut de ales decât să le accepți.”
68. „Sunt din Anderson, SC, dar am crescut în Sud. Așa că știu ce înseamnă să merg la școală și să am steaguri Confederate care arborează din camioane în fața mea și în spatele meu, să văd o parcare plină de oameni cu steaguri Confederate și să știu ce înseamnă asta. Am fost oprit de poliție fără niciun motiv.”
69. „Sunt doi copii mici, Ian și Taylor, care au murit recent de cancer. Și pe parcursul filmărilor noastre pentru Black Panther, am comunicat cu ei știind că amândoi erau terminali. Ceea ce mi-au spus părinții lor a fost că încearcă doar să țină până va veni acest film. Într-o anumită măsură, îi auzi spunând asta și îți spui: „Uau, trebuie să mă ridic și să merg la sală; Trebuie să merg la muncă; Trebuie să învăț aceste rânduri; Trebuie să lucrez la aceste accente. Este o experiență umilitoare pentru că îți spui „Acesta nu poate însemna atât de mult pentru ei”, dar văzând cum lumea a preluat asta și cum și-a luat o viață proprie, mi-am dat seama că au anticipat ceva grozav. ”
70. „Odată ce începi să obții roluri importante ca actor, totul se plătește. Deci despre ce luați decizii
Este vorba despre regizor sau despre scenariu sau orice altceva. Dar înainte de a ajunge la acel punct, iei un loc de muncă, să zicem, la o companie de teatru, în ciuda faptului că nu îți plătește facturile.”
71. „Cred că cea mai stresantă perioadă din viața mea a fost când am fost la New York și nu aveam bani să-mi plătesc chiria.”
72. „A fi tânăr, talentat și negru. Știm cu toții cum este să ți se spună că nu există un loc în care să fii prezentat. Cu toate acestea, ești tânăr, talentat și negru. Știm cum este să ni se spună că nu există un ecran pe care să fii prezentat, o scenă pe care să fii prezentat. Știm cum este să fii coada și nu capul. Știm cum este să fii dedesubt și nu deasupra. Cu asta mergeam la lucru în fiecare zi. Pentru că știam că avem ceva special pe care dorim să dăm lumii. Că am putea fi ființe umane depline în rolurile pe care le jucam. Că am putea crea o lume care să exemplifice o lume pe care am vrut să o vedem.”

Citate Chadwick Boseman despre a avea o familie și prieteni care susțin
73. „Nu citesc recenzii, dar primesc feedback de la colegii mei și de la oameni pe care îi cunosc, precum alți actori, regizori și producători.”
74. „S-ar putea să fi avut prea mulți prieteni la 20 de ani. Probabil că am spus prea mult da și apoi a trebuit să învăț să spun nu. Cum să scapi pentru a lucra la lucruri.”
75. „Am fost crescut într-un fel de sat. Am o familie mare și cred că există putere în asta. M-a ajutat să fac față unora dintre complicațiile vieții în sud, pentru că întotdeauna m-am simțit ca aparținând, indiferent de situație.”

Citate Chadwick Boseman pentru a vă oferi o privire asupra hobby-urilor și intereselor sale

76. „În copilărie, nu eram un toci de benzi desenate. Am citit câteva, dar mi-a spus: „Oh, am această carte de benzi desenate aici”. Nu era ca și cum le adunam.”
77. „A fost mare lucru pentru mine să citesc scriitori de culoare. „Fences”, de August Wilson. „Amen Corner” al lui James Baldwin. „Incendiul Data viitoare”. „Autobiografia lui Malcolm X”, desigur.”
78. „Am luat de câteva ori, poate, niște cursuri de dans african, dar nu eram deloc un om de teatru muzical.”
79. „Cu siguranță pot dansa, dar dansul pietonal.”
80. „M-am gândit să desenez sau să pictez sau să fiu arhitect. Desenam mereu portrete. Mama ma băga la cursuri de artă vara.”
81. „Îmi plac toate tipurile de muzică. Jazz, clasic, blues, rock, hip-hop. Deseori scriu scenarii pentru instrumentale ca un artist hip-hop. Muzica mă inspiră să scriu. Este fie muzică, fie complet tăcută. Uneori, sunetul îndepărtat te alimentează. În New York, întotdeauna se aude un bâzâit sub tine.”

Citate Chadwick Boseman despre interesul său pentru sport

82. „Sunt genul de tip care vine acasă și verifică scorurile pentru orice. Sunt un fan al sportului în general, așa că țin aproape cine este în frunte într-o divizie și tot ce se întâmplă.”
83. „Am jucat ligi mici de baseball, dar am jucat și baschet. Baschetul a fost sportul meu principal. Când joci baschet serios, de multe ori, prin sezonul estival, continui să joci. Deci asta m-a înlocuit să joc baseball.”
84. „Știu că jucătorii de baseball au anumite ritualuri sau obiceiuri pe care le dezvoltă, pentru că uneori devine oarecum superstițios dacă ajung într-o serie și doresc să facă același lucru iar și iar.”
85. „Jucătorii de baseball au nevoie de forță, dar și de capacitatea de a face mișcări rapide, explozive, așa că antrenamentul lor se referă la întărirea tendoanelor din jurul osului și articulației, astfel încât să nu rupi mușchii din oase. Și astfel mușchii vor avea rezistență și stabilitate. Și flexibilitate, care te ajută să arunci mingea mai greu sau să ai snap pentru a lovi mingea. Sau să decoleze repede pentru a fura o bază.”

Citate amuzante Chadwick Boseman

86. „Nu sunt atât de dornic să-mi las mașina să se conducă singură.”
87. „Probabil ar trebui să aibă o bandă aerobică James Brown. Ai slăbi mult.”
88. „Nu am o casă inteligentă. Casa mea este foarte proastă.”

Citate Chadwick Boseman care mărește asupra personajelor pe care le-a interpretat
89. „Nu mă interesează cu adevărat să fiu un super-erou. Nu este o casetă pe care am încercat să o bifez.”
90. „Fiecare film pe care îl faci despre o persoană reală este ca un tablou și alegi anumite lucruri din tablou pe care vrei să le scoți și pe care vrei să le arăți.”
91. „Există expresia „making America great again”, dar cum am făcut America grozavă
Cine a făcut-o
A fost Thurgood Marshall care a făcut-o. Thurgood Marshall a fost cel care a făcut America să fie la înălțimea constituției sale, la visul său. A împins plicul pentru a se asigura că suntem egali.”
92. „Când faci filme, este o perioadă atât de importantă, când te uiți înapoi la fiecare dintre ele. Vrei să poți spune că ai făcut ceva care a fost o provocare și care te-a schimbat.”
93. „Oamenii au spus: „Nu trebuie să mai faci biopics. Nu trebuie să mai joci cu oameni reali. Nu sunt de acord cu asta.”

Citate memorabile Chadwick Boseman din filmele sale de succes

94. „Nu cred că contează ceea ce cred, ci doar ceea ce fac.”
95. „Nu voi abandona pe cineva să moară când voi avea mijloacele pentru a-i salva viața.”
96. „Nu-mi pasă dacă mă plac. Nu am venit aici să-mi fac prieteni. Nici măcar nu-mi pasă dacă mă respectă. Stiu cine sunt. Am suficient respect pentru mine. Nu vreau să mă bată.”
97. „Constituția nu a fost scrisă pentru noi. Noi stim aia. Dar indiferent de ce este nevoie, o vom face să funcționeze pentru noi. De acum înainte, îl revendicăm ca fiind al nostru.”
98. „În cultura mea, moartea nu este sfârșitul. Este mai mult un punct de plecare. Întinzi mâna cu ambele mâini, iar Bast și Sekhmet te conduc într-o zonă verde unde poți fugi pentru totdeauna.”
99. „Astăzi, nu ne luptăm pentru o singură viață. Luptăm pentru toți.”
100. „Wakanda nu va mai veghea din umbră. Nu putem. Noi nu trebuie. Vom lucra pentru a fi un exemplu despre modul în care noi, ca frați și surori de pe acest pământ, ar trebui să ne tratăm unii pe alții. Acum, mai mult ca niciodată, iluziile diviziunii ne amenință însăși existența. Cu toții știm adevărul: mai mult ne leagă decât ne desparte. Dar în vremuri de criză cei înțelepți construiesc poduri, în timp ce cei proști construiesc bariere. Trebuie să găsim o modalitate de a avea grijă unii de alții ca și cum am fi un singur trib.”

Crezi că toți avem un scop în viață
Chadwick Boseman a fost un actor afro-american născut în noiembrie 1976. A avut un impact cultural imens asupra oamenilor de culoare când a interpretat rolul Pantera Neagră în 2018.
Nu a vorbit niciodată despre boala sa în public, motiv pentru care fanii lui au fost uimiți. prin moartea sa prematură în august 2020. Chiar și în timpul filmărilor cu Studiourile Marvel, a primit discret tratament pentru cancerul de colon stadiul 3.
Fiecare are un scop, așa că nu-l irosește cu lucruri aleatorii. Nu lăsa pe nimeni sau nimic să te împiedice să-ți atingi obiectivele în viață. Sperăm că aceste citate te-au inspirat să-ți urmezi visele în ciuda deficiențelor tale.
Ce citate de Chadwick Boseman au rezonat cu tine
. Te rog, plasează-le în zona de comentarii.