Cu aceasta colectie de aforisme si Citate despre Femei frumoase aducem un omagiu frumusetii femeilor. Frumusetea femeilor a fost intotdeauna onorata de arta, literatura si muzica. Frumusetea femeilor este persuasiunea, o valoare adaugata care le face unice si perfecte.
Uneori devine si o arma de seductie, nu este nimic mai periculos decat o femeie frumoasa, constienta de frumusetea ei. Pana la urma, fiecare dintre noi, pentru a obtine ceea ce isi doreste, isi joaca cartile. Iata cele mai bune 60 de Citate despre femei frumoase.

Citate, aforisme si Citate despre femei frumoase

Daca Dumnezeu nu ar fi facut o femeie, nu ar fi facut o floare. (Victor Hugo)
Nu conteaza cum arata o femeie, daca pe chipul ei sunt scrise adevar si onestitate, va arata frumoasa. (Eleanor Roosevelt)
Cand lumanarile sunt stinse, toate femeile sunt frumoase. (Plutarh)
Nicio femeie care nu-si controleaza corpul nu se poate numi libera. (Margaret Sanger)
Femeile sunt ca florile: daca incerci sa le deschizi cu forta, petalele raman in mana si floarea moare. Pentru ca doar cu caldura eclozeaza. Iar dragostea si tandretea impreuna sunt soarele pentru o femeie. (Fabio Volo)
Nu frumusetea, ci buna reputatie a femeii trebuie sa fie cunoscuta de multi. (Gorgias)
Femeile urate sunt mereu geloase pe sotii lor. Femeile frumoase nu au niciodata timp. Sunt mereu atat de ocupati sa fie gelosi unul pe sotii celuilalt. (Oscar Wilde)
Un barbat poate purta orice vrea. Va ramane mereu un accesoriu al femeii. (Coco Chanel)
O femeie care nu a fost frumoasa nu a fost niciodata tanara. (Anne Sophie Swetchine)
Femeile sunt ca ciresele: una duce la alta. (Giacomo Casanova)
De cele mai multe ori, un aer de dulceata sau mandrie nu inseamna ca o femeie este mandra sau dulce: este un mod special de a fi frumoasa, atat. (Alphonse Karr)
O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa. (Karl Kraus)
Nu cred in existenta femeilor puritane. Nu cred ca exista o femeie pe lume care sa nu fie putin flatata daca ar fi flatata. Iata farmecul irezistibil al femeii. (Oscar Wilde)
Daca o femeie este atat de atractiva cand te intalneste, cui ii pasa daca intarzie. (JD Salinger)
Nu a existat niciodata o femeie frumoasa care sa nu faca o stramba in fata unei oglinzi. (William Shakespeare)
Femeile sunt facute pentru a fi iubite, nu pentru a fi intelese. (Oscar Wilde)
Femeia care nu reuseste sa-si faca greselile fascinante si doar o femeie. (Oscar Wilde)
Niciodata nu a fost vazuta o femeie frumoasa si proasta. (William Shakespeare)
Violenta femeilor si in farmecul ei. (Jean Jacques Rousseau)
Nu exista o singura femeie frumoasa care sa poata satisface toate dorintele pe care le inspira. (Marcel Achard)
Adesea o femeie urata este mai cocheta decat una frumoasa; primul ii provoaca pe barbati si celalalt ii asteapta. (Charles Augustin De Sainte Beuve)
Ce este femeia

Doar una dintre gafele placute ale naturii. (Hannah Cowley)
Inima slaba nu a castigat niciodata o femeie frumoasa. (Miguel de Cervantes)
O femeie frumoasa face placere ochilor, una buna face placere inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara. (Honore de Balzac)
Cel care isi doreste o viata intreaga de fericire alaturi de o femeie frumoasa doreste sa se bucure de aroma vinului avand mereu gura plina. (George Bernard Shaw)
Pentru femeia dispusa sa iubeasca, este un mare noroc sa fie frumoasa, dar pentru cea care vrea doar sa fie dorita, este suficient sa o gaseasca frumoasa. (Alphonse Karr)
Femeia poseda (sau cel putin pe vremea mea posedata, fie ea frumoasa sau urata, inteligenta sau nebuna) un nas care nu insela si cu care, cred eu, citeste in inima ta cu o ora inaintea ta. (Alphonse Karr)
Frumusetea face adevarate minuni. Orice defect moral al unei femei frumoase, departe de a genera repulsie, in schimb, devine atractiv in cel mai inalt grad; viciul insusi respira gratie; dar frumusetea dispare, iar o femeie trebuie sa fie de douazeci de ori mai inteligenta decat un barbat pentru a se atrage, nu ma refer la dragoste, ci macar la stima. (Nikolaj Vasil’evic Gogol ‘)
Frumusetea unei femei este ca stie sa fie pur si simplu extraordinara in orice situatie, desi in marea ei fragilitate. (Stephen Littleword)
O femeie frumoasa nu este cea ale carei picioare sau brate frumoase sunt laudate, ci cea al carei aspect general este de o asemenea frumusete incat sa ia posibilitatea de a admira partile individuale. (Lucio Anneo Seneca)
O femeie frumoasa are ceva in comun cu adevarul: ambele ofera mai multa fericire atunci cand se vor decat atunci cand se au. (Friedrich Nietzsche)
A fi femeie este atat de fascinant. Este o aventura care necesita atat de curaj, o provocare care nu este niciodata plictisitoare. (Oriana Fallaci)
Frumusetea este necesara pentru ca femeile sa fie iubite de barbati, prostia pentru a iubi barbatii. (Coco Chanel)
Frumusetile fara zestre isi gasesc mai multi amanti decat soti. (Proverb)
Zambetul unei femei frumoase poate face minuni. (Anonim)
Femeia invata sa urasca in masura in care dezinvata sa fascineze. (Friedrich Nietzsche)
A fi frumos este frumos. Daca o femeie stie sa faca asta bine, cine o va cere mai mult
(William Makepeace Thackeray)
Femeie: mister fara sfarsit (Guido Gozzano)
Cei care se nasc frumosi nu sunt deloc saraci. (Proverb)
Femei, arsenale blande de frumusete. (Gesualdo Bufalino)
Adevarata frumusete a unei femei se reflecta in sufletul ei. (Audrey Hepburn)
Fiecare femeie are o floare in ea. (Anonim)
Frumusetea unei femei nu depinde de hainele pe care le poarta sau de aspectul pe care il poseda sau de felul in care isi pieptana parul. Frumusetea unei femei trebuie perceputa din ochii ei, pentru ca aceasta este usa inimii ei, locul in care locuieste dragostea. (Audrey Hepburn)
Din ochii femeilor imi trag doctrina: ele inca stralucesc cu adevaratul foc al lui Prometeu, sunt cartile, artele, academiile, care arata, cuprind si hranesc lumea. (William Shakespeare)
Femeie: Frumusete, arta, pasiune. (Anonim)
Frumusetea unei femei se masoara prin dulceata, si acea doza de seninatate care emana in gesturi si miscari. O femeie este frumoasa prin virtute, nu prin exterioritate. (Stephen Littleword)
Omenirea fara femei ar fi rara. Ingrozitor de sarac. (Mark Twain)
Belladonna. In italiana si o doamna frumoasa; in engleza o otrava mortala. Exemplu deosebit de potrivit al identitatii fundamentale a acestor doua limbi. (Ambrose Bierce)
Pentru a deveni frumoasa, o femeie nu trebuie sa vrea sa treaca pentru draguta: adica, in nouazeci si noua de cazuri in care i-ar placea, trebuie sa dispretuiasca si sa se abtina de la placere, pentru a prelua intr-o zi rapirea lui, usa lui. al carui suflet este suficient de mare pentru a-i primi pe cei mari. (Friedrich Nietzsche)
Femeia este un miracol al contradictiei divine. (Jules Michelet)
Care autor din lume te poate invata frumusetea ca privirea unei femei
(William Shakespeare)
Sa lasam femeile frumoase barbatilor fara imaginatie. (Marcel Proust)
Femeile sunt ca niste elefanti pentru mine: frumoase la privit, dar nu mi-as dori niciodata ale mele. (William Claude Fields)
Femeile au mingi. Doar ca le au putin mai sus, atat. (Joan Jett)
Femeile sunt sex fermecator si incapatanat. Fiecare femeie este o rebela si, de obicei, se revolta impotriva ei insasi. (Oscar Wilde)
O femeie careia Providenta i-a daruit atat frumusete fizica, cat si spirituala si un adevar in acelasi timp accesibil si ascuns, pe care nu-l putem intelege decat cu dragoste, si nu-l putem atinge decat cu virtute; iar cand incercam sa descriem o astfel de femeie, ea dispare ca un vapor slab. (Kahlil Gibran)
Singurul mod de a te purta cu o femeie este sa faci dragoste cu ea daca este frumoasa si cu alta daca este urata. (Oscar Wilde)
O femeie frumoasa care are calitatile unui domn si cel mai incantator lucru din lume cu care sa se intample: are tot meritul ambelor sexe. (Jean de La Bruyere)
Frumusetea este cea mai buna scrisoare de recomandare pentru o femeie. (Aristotel)
O femeie frumoasa este de o suta de ori mai atragatoare cand iese din somn decat dupa o toaleta. (Giacomo Casanova)