Cu aceasta colectie de aforisme, sa descoperim impreuna cele mai frumoase Citate despre Patima.Citate intense, eficiente, romantice si pasionale pe care sa le dedici unei persoane speciale. Citate de impartasit pe retelele de socializare, pentru a le face pe toata lumea sa stie cat de mare este puterea iubirii noastre.
In dragoste, cuvintele sunt adesea importante, cu atat mai mult cand este implicata pasiunea. Este important sa-i spunem celuilalt cat de mult ne dorim, ca transportul nostru este mai puternic ca niciodata. Si pentru a fi in siguranta, este mai bine sa iei un indici de la mari experti in dragoste si pasiune. Cuvintele lui Marcel Proust, Oscar Wilde, William Shakespeare, Frida Kahlo si Emile Verhaeren, pot fi de mare ajutor in acest sens. Pentru mesaje dulci, directe de dragoste si o multime de transport. Citate cu care sa uimim persoana speciala care ne face inima sa bata. Iata 40 de Citate despre Pasiune.

Citate, aforisme si Citate despre

patima Daca vederea, conversatia si starea impreuna sunt indepartate, pasiunea iubirii se stinge. (Epicur)
Daca exista o iubire care este pura si scutita de celelalte pasiuni ale noastre, aceasta este ceea ce este ascuns in adancul inimii noastre si pe care noi insine nu o cunoastem. (Francois De La Rochefoucauld)
La atingerea iubirii, toata lumea devine poet. (Platon)
Dragoste
, nu stiu. Daca include totul, chiar si contradictiile si depasirea de sine, aberatiile si nespusul, atunci da, mergi dupa dragoste. In rest nu. (Frida Kahlo)
Placerea iubirii este sa iubesti si esti mai fericit pentru pasiunea pe care o hranesti decat pentru cea pe care o inspiri. (Francois De La Rochefoucauld)
Dragostea nu incepe si nu se termina asa cum gandim. Dragostea este o batalie, iubirea este un razboi; iubeste si creste. (James Baldwin)
Dragostea este cea mai groaznica, dar si cea mai cinstita dintre pasiuni; si singura care nu se poate descurca cu propria ei fericire fara sa inteleaga fericirea altuia. (Alphonse Karr)
Dragostea este acel lucru pe care tu esti de o parte si ea de cealalta, iar strainii isi dau seama ca va iubiti. Chest’e. (Massimo Troisi)
Sunt momente in viata, in care inima este atat de plina de emotii incat daca intamplator este zguduita, sau in adancul ei ca o piatra, un cuvant nepasator cade, se revarsa, iar secretul ei, turnat pe pamant. ca apa. , nu mai poate fi reasamblat. (Henry Wadsworth Longfellow)
Nu exista nici un remediu pentru iubire decat sa iubesti mai mult. (Henry David Thoreau)
Dragostea este singura pasiune pentru care se plateste cu o moneda pe care si-o fabrica singura. (Stendhal)
Dragostea adevarata nu a cunoscut niciodata masura. (Sesto Properzio)
Dragoste si pasiune, obsesie. Cineva fara de care nu traiesti. (Anthony Hopkins)
Raiul este sa iubesti multe lucruri cu pasiune. (Pablo Picasso)
Cei care traiesc in dragoste traiesc pentru eternitate. (Emile Verhaeren)
Noaptea mea te asteapta, trupul meu te asteapta. (Frida Kahlo)
Dragostea nu este o pasiune altruista. (Marcel Proust)
Nu exista iubire, exista dovada iubirii. (Pierre Reverdy)
Toate pasiunile ne fac sa gresim, dar dragostea ne face sa facem cei mai ridicoli. (Francois de La Rochefoucauld)
Am iubit-o asa cum se iubeste pentru prima data, cu idolatrie, cu pasiune. (Voltaire)
Daca nu-ti amintesti ca dragostea te-a facut vreodata sa comiti cea mai mica nebunie, atunci nu ai iubit. (William Shakespeare)
Dragostea este cea mai puternica dintre toate pasiunile, deoarece ataca capul, inima si corpul in acelasi timp. (Voltaire)
Nimeni, nici macar un poet, nu a masurat vreodata capacitatea unei inimi. (Zelda Fitzgerald)
Nu poti iubi cu pasiune o femeie si pe Dumnezeu in acelasi timp. Amestecarea a doua erotice ireductibile creeaza o oscilatie interminabila. (Emil Cioran)
In prima ei pasiune femeia isi iubeste iubitul, in toate celelalte ceea ce iubeste este dragostea ei. (George Gordon Byron)
Intre barbat si femeie nu poate exista prietenie. Poate exista pasiune, ostilitate, adoratie, dragoste, dar nu si prietenie. (Oscar Wilde)
A iubi pe cineva nu este nimic, a fi iubit de cineva este ceva, a iubi pe cineva care te iubeste este totul. (Bill Russell)
Ar trebui sa iubim, sa iubim la nebunie, fara sa vedem ceea ce iubim. De ce sa vezi si sa intelegi, si sa intelegi si sa dispretuiesti. (Guy De Maupassant)
Dragostea nu este o pasiune. Dragostea nu este o emotie. Dragostea este o intelegere profunda a faptului ca cealalta persoana te completeaza intr-un fel. Cineva te face un cerc perfect; prezenta celuilalt iti intareste prezenta. (Osho)
Va exista o singura femeie care se va potrivi cel mai perfect cu un anumit barbat. Adevarata pasiune a iubirii este la fel de rara ca sansa ca cei doi sa se intalneasca. (Arthur Schopenhauer)
te iubesc teribil. Daca o floare ar inflori de fiecare data cand ma gandesc la tine, fiecare desert ar fi plin de ea. (Khalil Gibran)
Ar trebui sa se agate de inima cuiva; pentru ca daca ii dai drumul, in curand vei pierde controlul si asupra capului. (Friedrich Nietzsche)
Din care se nasc pasiunile bruste ale unui barbat pentru o femeie, pasiunile profunde, interioare Minim
doar din senzualitate: ​​dar cand un barbat gaseste impreuna slabiciune, nevoie de ajutor si trufie intr-o fiinta, se intampla ceva. in el, de parca sufletul lui ar fi vrut sa se reverse: si in acelasi timp miscat si jignit. Aici curge izvorul marii iubiri. (Friedrich Nietzsche)
Marile pasiuni nu exista: sunt fanteziile mincinosilor. Exista doar iubiri mici care pot dura putin sau mult timp. (Anna Magnani)
Numai cei care iubesc fara speranta cunosc iubirea. (Friedrich Schiller)
Ratiunea si pasiunea sunt carma si panza sufletului nostru navigator. (Khalil Gibran)
Te iubesc teribil. Daca o floare ar inflori de fiecare data cand ma gandesc la tine, fiecare desert ar fi plin de ea. (Khalil Gibran)
Mi-as dori sa-ti ofer tot ce nu ai avut niciodata si nici chiar atunci nu ai sti cat de minunat este sa te iubesti. (Frida Kahlo)
Dragostea este cea mai egoista dintre toate pasiunile. (Alexandre Dumas – Parinte)
Daca pasiunea, daca nebunia n-ar fi strabatut sufletele… Ce ar valora viata
(Jacinto Benavente)
Iubeste, iubeste la nebunie, iubeste cat poti si daca iti spun ca este pacat, iubeste-ti pacatul si vei fi nevinovat. (William Shakespeare)
Ori de cate ori iubesti si singura data cand ai iubit vreodata. Diferenta obiectului nu modifica unicitatea pasiunii: pur si simplu o intensifica. (Oscar Wilde)