A urmari inseamna a incerca cu tenacitate sa ajungi pe cineva, de obicei se refera la urmarirea unei persoane si, indragostit, sa o cuceresti. Când doi oameni se iubesc, nu este nevoie ca unul să-l urmărească pe celălalt, dacă este ceva, ar putea exista o urmărire reciprocă. Potrivit multora, urmărirea oamenilor servește doar pentru a-și mușca coada: dacă celălalt arată interes și ne caută, atunci actul de a o urmări și apoi de a alerga împreună este corect, dar dacă interesul este într-un singur sens nu merită efortul. demnitatea și respectul lor.
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze, aforisme, citate despre urmărirea , înțeleasă ca urmărirea unui vis, sau atingerea unui scop de viață sau urmărirea oamenilor, sau a ține pasul cu ei chiar dacă nu se lovesc de el.
1) Numai atunci când ați încetat să urmăriți lucrurile greșite, le veți oferi celor potrivite șansa de a vă ajunge din urmă.
2) Viața și urmărirea timpului. ( Carl Lewis )
3) După un timp ne frânge inimile și mingile să alergăm mereu după cei care nu fac un pas să te întâlnească.
4) Mâine este prea târziu să alergi după ceea ce urmărești astăzi, nu rata niciuna dintre oportunitățile pe care le găsești în viață.
5) M-am săturat de mers, imaginează-ți că urmăresc.
6)
7) Chiar și cele mai sincere emoții obosesc să-i urmărească pe cei care nu le apreciază.
8) Nu urmăriți o petală de trandafir purtată de vânt, ați simți doar o parte din parfumul florii sale, ci căutați floarea care a pierdut-o. Nu urmăriți o poezie scrisă pe o foaie de hârtie, și numai hârtie, ci căutați cine vi-a scris-o, pentru că cine vă dedică o propoziție este plin de dragoste.
9) Nu mai urmăresc oamenii, la fel cum nu vreau să fiu urmărit. Nu vă mai cer atenția, așa cum nu vreau să mă întrebe ei. Nu îmi mai pun întrebări despre indiferența celorlalți, așa că nu ar trebui să le întrebe despre a mea. Îmi doresc doar relații spontane și fără pretenții, restul nu este pentru mine.
10) Urmărirea pe cineva care fuge și cum să ajungi pe scara rulantă pe partea greșită. Întotdeauna te găsești în urmă. ( Cinella Micciani )
11) Nu urmăriți niciodată o persoană care nu vă merită, decât dacă o faceți cu pușca în mână.
12) Bărbaților le place să urmărească o minge sau un iepure de câmp: și plăcerea chiar și a regilor. ( Blaise Pascal )
13) Poți urmări un fluture pe tot gazonul și nu-l prinde niciodată. Dar dacă stai liniștit pe iarbă, aceasta va veni și se va odihni pe umărul tău.
14) Nu știu dacă urmăresc un vis sau fug de un coșmar.
15) Urmărind fericirea și cursa vieții. Niciodată nu este prea târziu pentru a fi ceea ce ți-ai dorit.
16) Zilele acelea pierdute urmărind vântul, cerând un sărut și dorind încă o sută. Iubește că fugi de mine te vei întoarce. ( Fabrizio De Andre )
17) Urmărirea cu orice preț a lucrurilor noi de făcut, mai degrabă decât a ne oferi ceva, îndepărtează multe dintre ele. Ne privează de acele timpuri necesare pentru a fi cu noi înșine, de tăcere și reflecție intimă.
18) Este mai bine să anticipezi decât să ai de urmărit.
19) Alerg dacă e de alergat. Dar urmărirea nu, nu mai este pentru mine.
20) Îmi este lene să alerg pe cont propriu, darămite să alerg după oameni. Fugi, că poate te împiedici și cazi pe față.
21) Nu mă ridic de pe canapea să iau telecomanda, imaginează-ți dacă încep să urmăresc oameni.
22) Scap de ceea ce mă urmează. Ceea ce îmi scapă îl urmăresc. ( Horace )
29) Și când încetezi să-i urmărești pe alții, înțelegi că ești capabil să zbori. ( CannovaV, Twitter )
30) Toată lumea urmărește libertatea, când singurul lucru pe care ne dorim cu adevărat este o îmbrățișare care ne poate reține. ( CeciliaSeppia, Twitter )
31) O viață petrecută urmărind pe cei care pleacă și alungându-i pe cei care ne urmăresc. Ce ființe stupide suntem. ( silviagarbe, Twitter )
32) Fericirea este ca o pisică care alergă după coadă. Cu cât o urmărește mai mult, cu atât scapă mai mult. Dar când se angajează în alte lucruri, coada îl urmărește oriunde merge.
33) Nu este adevărat că oamenii încetează să urmărească vise pentru că îmbătrânesc, ei îmbătrânesc pentru că nu mai urmăresc vise. ( Gabriel Garcia Marquez )
34)
35) Nu mai urmăriți succesul și începeți să urmăriți pasiunea. (Tony Hsieh )
36)
37) Petrecem timp urmărind oameni urmărind alți oameni. ( mesmeri, Twitter )
38) Dacă aș fi vrut să urmăresc oameni, m-aș fi născut Doberman. ( MLicenza, Twitter )
39) Fiecare minut pierdut urmărind pe cineva care nu ne apreciază și timp pe care îl luăm celor care ne iubesc exact așa cum suntem. ( grazyetta, Twitter )
40) Nu alergați niciodată după cineva care nu vrea să fie contactat. Pierde doar timp, respirație și demnitate. ( alemarsia, Twitter )
41) Când îi întâlnești pe cei care îți pot porni fantezia, înțelegi imediat cât timp ai pierdut urmărind pe cei care au încercat să o stingă. ( CannovaV, Twitter )
42) Singurii bărbați care trebuie urmăriți sunt spărgătorii. Și nici măcar nu se spune; depinde de geanta. ( eloisa_pi, Twitter )
43) În dragoste, cine fuge câștigă doar dacă cineva îl urmărește. ( Roberto Gervaso )
44) În urma urmăririi bărbatului perfect, mă găsesc o necăjită, dar măcar cu un corp uluitor. ( Third_note, Twitter )
45) O femeie care fuge atrage urmăritorul, într-adevăr ea îl creează. ( Ennio Flaiano )
46) Iubirea fuge ca o umbră de iubirea adevărată care o urmărește, urmărind pe cei ce o fug, fugind de cei care o urmăresc. ( William Shakespeare)

47) Dacă trebuie să te urmăresc înseamnă că ești deja prea departe. ( ladoria1, Twitter )
48) Nu am timp să urmăresc succesul în zadar, merg direct la eșecul care se face înainte. ( godzyperplesso, Twitter )
49) Ne îndrăgostim întotdeauna în momentele greșite, pentru că în cele potrivite suntem ocupați să urmărim oameni cărora nu le pasă de noi. ( CannovaV, Twitter )
50) Pentru a urmări visele este nevoie de doi. Unul care urmărește și celălalt care se lasă luat. ( CannovaV, Twitter )
51) Dacă vrei să urmărești pe cineva, fă-o în picioare. Și trebuie să fie fără suflare. ( Diceroio, Twitter )
52) Urmărirea dorințelor cuiva și cel mai bun mod de a evita să fii atins de regrete. ( CannovaV, Twitter )
53) Singurii oameni care merită urmăriți sunt copiii, în timp ce te joci cu ei la acchiapparella ( alemarsia, twitter )
54) Vise, ușor de urmărit, greu de atins. ( DavideMapelli, Twitter )
55) A avea treizeci de ani, fără o idee nebună de urmat, este doar o risipă. ( LilaSchon, Twitter )
56) Nu mai urmăriți pe cei care vă lasă în urmă. În cele mai importante provocări ale vieții, cei care te iubesc nu te lasă niciodată să alergi singur. ( grazyetta, Twitter )
57) Înțelegi că ai crescut atunci când încetezi să mai urmărești vise pentru a începe să scapi de coșmaruri. ( Comeprincipe, Twitter )
58) Și că în căutarea perfecțiunii, cineva pierde din vedere frumusețea. ( Emilia974, Twitter )
59) Romanticii vor salva lumea. Și o vor face pentru că vor avea totuși puterea de a imagina și inconștiența de a urmări lucruri imposibile. ( aerdna77, Twitter )
60) Având în urmărire pe cineva, riști să te pierzi. ( FrankVirzi, Twitter )
61) Și apoi te sături de urmărit și începi să-i cauți pe cei care vor să meargă .. Alături de tine, cu același ritm .. ( RitaGodino, Twitter )
62) Leul vorbește: „Eu” M-am săturat să urmăresc, aș vrea că gazela să se facă auzită din când în când”. ( Tremenoventi, Twitter )
63) Cât de rău este când îți dai seama că, în loc să urmărești ceva, fugi de altceva. ( Pao_lost, Twitter )
64) Îmi datorez niște explicații. Mai ales pentru fiecare dată când m-am lăsat în urmă să urmăresc pe cineva. ( GinevraCardinal, Twitter )
65) Ceea ce contează este să înveți să nu alergi după cei care pleacă și să-i faci pe cei care vor să rămână să se simtă importanți. ( Ilredeiforse, Twitter )
66) Și că ne-am pierdut acea luciditate, acel instinct, acea fericire care îi determină pe copii să urmărească un fluture într-o poiană… ore întregi. ( Barbamaura, Twitter )
67) Cel mai simplu mod de a nu mai urmări pe cineva este să te oprești pentru o clipă, să te întrebi dacă asta ne dorim și să asculți primul răspuns. ( CannovaV, Twitter )
68) Mă folosesc de dreptul de a nu urmări. ( iBlulady, Twitter )
69) A alerga după cineva este doar cel mai bun mod de a te împiedica. ( alemarsia, Twitter )
70) Nu vă mai urmăriți visele. Dacă ei fug de tine trebuie să existe un motiv. ( MixMic76, Twitter )
71) Pierd timpul pentru că nu trebuie să alerg după lucruri pe care nu le vreau. ( Vibes_San, Twitter )
72) Numai când nu mai gonești pe cei care au fugit te apropii de cei care te așteptau. ( CannovaV, Twitter)