Cu această colecție de aforisme descoperim împreună cele mai frumoase Citate despre scopuri. Expresii care ne pot încuraja să dăm tot ce putem, să ne exploatăm întregul potențial. Să ne urmăm visele.
În viață trebuie să- ți urmezi întotdeauna obiectivele . Cu toții avem planuri pentru viitorul nostru, pași de urmat, vise, lucruri pe care ne dorim cu siguranță să le facem. Problema este însă că toți avem tendința de a amâna. Pentru a ne amâna visele pentru un mâine, poate pentru că îndrăzneala sperie, necesită curaj și multă tenacitate. Trebuie să fim pregătiți. Iată 60 de Citate despre obiective.

Citate, aforisme și Citate despre obiective

Căzând, picătura sapă piatra, nu pentru puterea ei, ci pentru constanța ei. (Lucretius)
Există un singur tip de succes: să-ți faci viața ceea ce îți dorești. (Henry David Thoreau)
Cel care își cunoaște scopul se simte puternic; această putere îl face senin; această seninătate asigură pacea interioară; numai pacea interioară permite o reflecție profundă; reflecția profundă este punctul de plecare al oricărui succes. (Lao Tzu)
Deoarece un mare muzician este capabil să deseneze cea mai frumoasă compoziție muzicală din coardele unei viori, așa că și tu poți trezi geniul care doarme în creierul tău, bazându-se pe puterea lui pentru a se ridica oriunde vrei să-l atingi. te conduce.. (Dealul Napoleon)
Numai călătoria contează, pentru că doar ea este de durată și nu scopul, care se dovedește a fi doar iluzia călătoriei. (Antoine de Saint-Exupery)
Stabilește-ți obiective mari și nu te opri până nu le atingi. (Anonim)
Decide că un lucru poate și trebuie făcut și vei găsi o cale. (Abraham Lincoln)
Fii atent când munca unui om devine mai importantă decât obiectivele sale, când omul dispare în spatele îndatoririlor sale. (John Harington)
Este minunat cum puterea obiectivelor, precum și îndrăzneala și energia voinței sunt trezite de garanția că ne facem datoria. (Walter Scott)
Urmează-ți mereu visele. (Anonim)
Este de preferat ca un proiect bun să nu treacă mai degrabă decât un proiect fără sens care are succes. (Epicur)
Fă-ți o imagine clară a ceea ce îți dorești în viitor, dar obține astăzi tot ce este mai bun din tot ce se poate realiza astăzi. (Wallace Wattles)
Poate că scopul principal astăzi nu este să aflăm ce suntem, ci mai degrabă să respingem cine suntem. Trebuie să ne imaginăm și să construim ceea ce am putea deveni. (Michel Foucault)
Judecă-ți succesul în raport cu ceea ce a trebuit să renunți pentru a-l obține. (Dalai Lama)
Obstacolele sunt acele lucruri înfricoșătoare pe care le vezi când îți iei ochii de la țintă. (Henry Ford)
Timpurile și condițiile se schimbă atât de rapid încât trebuie să ne concentrăm constant asupra viitorului. (Walt Disney)
Cele trei elemente esențiale pentru a obține ceva ce merită avut sunt; în primul rând, munca grea, în al doilea rând, perseverență și în al treilea rând, bunul simț. (Thomas Edison)
Dorința este cheia motivației, dar este angajamentul ferm de a-ți urmări fără încetare scopul, un angajament către perfecțiune, care îți va permite să obții succesul dorit. (Michael Jordan)
Judecata, experiența, inițiativa, caracterul sunt condițiile succesului în viață; și toate acestea nu se învață în cărți. (Gustave Le Bon)
Cel mai mare pericol pentru mulți dintre noi nu constă în faptul că obiectivele noastre sunt prea mari și, prin urmare, nu le putem atinge, ci în faptul că sunt prea jos și că le atingem. (Michelangelo)
Puterea și capacitatea de a atinge obiectivele. Puterea și capacitatea de a face schimbări. (Martin Luther King)
Secretul succesului constă în consistența cu care cineva urmărește un scop. (Benjamin Disraeli)
Succesul este fiul tupeului. (Benjamin Disraeli)
Întotdeauna pare imposibil, până când se face. (Nelson Mandela)
Succesul este abilitatea de a trece de la un eșec la altul fără a pierde entuziasmul. (Winston Churchill)
Succesul a fost întotdeauna fiul îndrăznei. (Voltaire)
Succesul este o consecință, nu un scop. (Gustave Flaubert)
Succesul vine nu numai cu câștig, ci și cu dorința de a câștiga. (Friedrich Nietzsche)
Singura ta datorie este să-ți salvezi visele. (Amedeo Modigliani)
Majoritatea oamenilor sunt gata să-și uite obiectivele, renunțând la primul semn de ghinion sau dificultate. Unii, însă, persistă în ciuda dezacordurilor, în cele din urmă câștigând. Poate că nu există nimic eroic în tenacitate, dar această calitate este pentru caracterul unei persoane așa cum este carbonul pentru oțel, adică este elementul care întărește aliajul. (Napoleon Hill)
Epoca noastră, după părerea mea, pare a fi caracterizată printr-o perfecțiune a mijloacelor și o confuzie a obiectivelor. (Albert Einstein)
Perseverența este o componentă importantă a succesului. Dacă bati la ușa de la intrare suficient de mult, sigur vei trezi pe cineva. (Henry Wadsworth Longfellow)
Omul de succes crede în el însuși și în realizarea dorinței sale și, fără a fi abătut de mici dificultăți, pași greșiți și greșeli, continuă să-și urmărească scopul, crezând în mod constant să-l atingă. (William Walker Atkinson)
În lumea comună a faptelor, cei slabi nu sunt pedepsiți și nici cei puternici nu sunt recompensați. Succesul aparține celor puternici, eșecul aparține celor slabi. (Oscar Wilde)
În măsura în care avansăm spre scopul nostru, vom găsi împlinirea și fericirea. (Mohandas Gandhi)
Nu încerca să devii un om de succes, ci mai degrabă un om de valoare. (Albert Einstein)
Nu există vânt favorabil pentru marinarul care nu știe încotro să meargă. (Lucio Anneo Seneca)
Nu te retrage doar atunci când ești aproape de atingerea scopului. (Publilius Syrus)
Nu ești niciodată prea bătrân ca să-ți stabilești un alt obiectiv sau să visezi la ceva nou. (CS Lewis)
Nu ești niciodată prea bătrân ca să-ți stabilești un nou obiectiv sau să visezi un nou vis. (CS Lewis)
În fiecare zi, fă cel puțin un pas bine definit către obiectivul tău. (Bruce Lee)
Nimic nu este imposibil pentru cel care nu trebuie să o facă. (Arthur Bloch)
Pentru a face pași mari, nu trebuie doar să acționăm, ci și să visăm, nu doar să planificăm, ci și să credem. (Anatole France)
Când ați obținut succesul, legați un nod strâns și încercați să rămâneți acolo. (Franklin Delano Roosevelt)
Când realizezi că nu poți atinge obiectivele, nu coborî ștacheta, ci acționează diferit pentru a le atinge. (Frank Tibolt)
Ceea ce mă menține în continuare sunt obiectivele. (Muhammad Ali)
Acesta este întregul secret al luptei de succes: pune-ți inamicul într-un dezavantaj și nu luptă niciodată cu el în condiții egale din orice motiv. (George Bernard Shaw)
Dacă inamicul îți oferă un avantaj, profită de el acum. Acționează înaintea lui, ocupând mai întâi unul dintre obiectivele sale. (Sun Tzu)
Dacă nu ar exista iarnă, primăvara nu ar fi atât de plăcută: dacă nu am experimenta adversitatea, succesul nu ar fi foarte apreciat. (Anne Bradstreet)
Dacă vrei să fii fericit, stabilește-ți obiective care să-ți guverneze gândurile, să-ți elibereze energia și să-ți inspire speranțe. (Andrew Carnegie)
Dacă vrei o viață fericită, trebuie să o dedici unui scop, nu oamenilor sau lucrurilor. (Albert Einstein)
Găsește ceva de făcut în viață care te interesează cu adevărat. Stabiliți obiective, urmăriți-le și străduiți-vă să atingeți excelența. Fă întotdeauna tot ce poți. (Chris Evert)
Oricine se poate îmbunătăți și atinge succesul indiferent de circumstanțe, dacă este pasionat de ceea ce face.(Nelson Mandela)
Tot ce este nevoie pentru a avea succes în viață este ignoranța și încrederea în sine. (Mark Twain)
Un obiectiv și un vis cu o destinație. (Ducele Ellington)
Un obiectiv nu trebuie neapărat atins: de multe ori servește doar ca ceva spre care să se urmărească. (Bruce Lee)
O idee bună și tot ce este nevoie pentru a obține succesul. (Napoleon Hill)
Continuă. Nu te opri, nu zăbovi în călătoria ta, ci caută scopul în fața ta. (George Whitefield)
Toți trăim cu scopul de a fi fericiți; viețile noastre sunt diferite, dar la fel. (Anne Frank)
Dacă poți să visezi, poți să o faci. (Walt Disney)