Facebookare o putere mediatică enormă, care dacă este folosită bine dă multă satisfacție și o anumită popularitate, dar dacă este folosit într-un mod fanatic nu face altceva decât să creeze inamici mai degrabă decât prieteni, așa cum ar fi în filosofia rețelei: nu degeaba în anumite țări, cum ar fi Egipt, Libia, Siria au fost adesea înnegrite pentru a nu agrava situația deja destul de explozivă. Totul depinde de modul în care se folosește și cel mai important lucru este să respectați confidențialitatea celorlalți și, eventual, să vă ocupați de treburile dvs., cum ar fi postarea de link-uri muzicale și abținerea de la politică, sau comentarea doar dacă este necesar și făcând asta într-un mod frumos și plăcut. mod respectuos al ideilor altora, pe lângă posibilitatea de a găsi distracții și jocuri splendide care pot fi considerate printre cele mai bune din lumea virtuală. La urma urmelor, un mod de a petrece timpul fără griji și de a învăța mereu ceva util, răsfoind prin diferitele panouri de mesaje poți afla multe despre oameni: visele care ar fi trebuit să fie în sertar, scheletele care nu ar fi trebuit să iasă niciodată din dulap, lucruri care le plac, se urăsc și se tem. Dar să ne amintim că Facebook nu fură informații personale, ci utilizatorii înșiși le scriu public pentru că simt nevoia.
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze, citate, aforisme și glume amuzante pe Facebook , cea mai populară rețea de socializare a tuturor timpurilor.
1) Marea problemă cu Facebook este că niciodată nu se poate ști cu siguranță dacă citatele raportate sunt autentice. ( Napoleon Bonaparte )
2) Facebook nu are butonul „Nu a fost pentru tine”. ( Anonim )
3)
Peste ceva timp pe Facebook va fi de genul: „Sunt însărcinată!”
– Îmi place dacă vrei să-l păstrez.
– Comentează dacă crezi că ar trebui să facă un avort.
– Distribuie dacă crezi că ești tatăl.
4) Facebook este o contradicție. Practic, toată lumea știe afacerea ta, dar nimănui nu-i pasă cu adevărat de tine. (Giacomo Pederbelli )
5) Înainte de Facebook și alte platforme similare, internetul era în esență o rețea de pagini și conținut, nu de oameni. ( Antonio Spadaro )
6) Pe Facebook ar fi nevoie de butonul „Dar tu vorbești”
( Anonim )
7) Facebook mă face să urăsc oamenii pe care îi cunosc cu adevărat, Twitter mă ​​face să urăsc oamenii pe care nu îi cunosc deloc. ( Anonim )
8) A fi celebru pe Facebook este ca și cum ai fi bogat în Monopoli. ( Anonim )
9) Facebook este o sală a emoțiilor: un loc în care se măsoară ideile și sentimentele; unde toată lumea se bate pentru un loc la soare, unde să mențină un echilibru între adevărat și fals; și singurul lucru care face diferența. ( Maria Mollica Nardo )
10)
– Ce faci in viata
– Ofer mici emotii oamenilor cu probleme.
– Oh, terapia zâmbetului
– Nu, îmi „apreciez” la întâmplare Facebook.
11) Adesea, cantitatea de prieteni Facebook este considerată mai importantă decât calitatea acestora. ( Vincent Gerard Nichols )
12) Nu scrie problemele tale de dragoste pe Facebook. Dacă nu-i pasă, imaginează-ne. ( Anonim )
13) Facebook: contraceptiv virtual. (Jean Paul Malfatti )
14) Pe Facebook lipsește butonul „Te cunosc personal și nu ești așa de cool”. ( Anonim )
15) A critica Facebook este ca și cum ai vrea să critici telefonul. ( Jesse Eisenberg )
16) Este o pierdere de timp într-o viață care este deja destul de aglomerată. ( Alberto Pezzotta )
17) Dacă nu știi ce să faci, trimite o postare și toată lumea va ști că nu ai ce să faci. ( Franco Lissandrin )
18) Se numește Facebook, nu Facciadaculbook. ( Simpsonii )
19) Asumarea acelui site diabolic ar fi atunci posibilitatea de a găsi oameni din propria viață, din școală, din trecut, care s-au pierdut. Dar dacă le-am pierdut, va fi un motiv întemeiat! ( Simone Perotti )
20) Am o viață în afara Facebook, dar nu-mi amintesc parola. ( Anonim )
21) Nu contează câți prieteni ai pe Facebook sau câți urmăritori pe Twitter; nu sunt prieteni adevărați și nici fani adevărați. Ceea ce contează sunt oamenii cărora le va fi dor de tine dacă mâine nu mai ești acolo. ( Seth Godin )
22) Nu ajungi la 500 de milioane de prieteni fără să-ți faci niște dușmani. ( Mark Zuckerberg )
23) A deveni prieten cu cineva pe Facebook înseamnă pur și simplu să-l includem în sala noastră personală de oglinzi măgulitoare. ( Jonathan Franzen )
24) Multe rețele sociale, dar foarte a-social. ( Giacomo Pederbelli )
25) Transformarea actuală, generată de Facebook, a verbului plăcere și de la o dispoziție a minții la o acțiune efectuată cu mouse-ul, de la un sentiment la o afirmare a alegerii consumatorului. ( Jonathan Franzen )
26) Nu ne dăm seama de drama timpului nostru. Copiii noștri vor citi ce am scris pe Social. Va fi greu să ceri respect. ( Anonim )
27) Zuckerberg a înțeles acest lucru când a numit buletinul „jurnal”, adică informând pe alții nu despre extraordinarul, ci despre rutina zilnică a vieții obișnuite. M-am trezit, sunt vesel, sunt deprimat, am mâncat, m-am enervat. Nu postează o fotografie pentru că urcă pe Burj Khalifa ca Tom Cruise, este suficient să arate zampone cu cotechino gătit de mătușa lui de Revelion. ( Massimiliano Parente )
28) Pe Facebook, oamenii relatează în direct căsnicia lor. Lucrul care mă încurajează este că măcar nu o va putea face la înmormântare. ( 4mgny, Twitter )
29) Când cineva postează ceva trist pe Facebook, îmi vine să-l îmbrățișez și să-i șoptesc la ureche „Nimănui îi pasă”. (battutiere, Twitter )
30) Ar trebui să inventeze funcția „Îmi place că-ți place” pe facebook și să o permită până la nivelul șase. ( Carlogabardini, Twitter )
31) Pe Facebook sunt oameni care ar trebui să ceară prietenie Gramaticei. ( Fragmentarius )
32) Narciso are o pagină de Facebook. Există doar butonul „Îmi place de mine”. ( Lia Celi, Twitter )
33) Tot ce învăț pe Twitter uit pe Facebook. ( BombeOfficial, Twitter )
34) Cei care au imaginea granulată de profil de acum douăzeci de ani au trimis-o pe Facebook prin poștă obișnuită
( Barby_S_L, Twitter )
35)
Prietenii pe Facebook
Dragoste pe WhatsApp
Sex în Chat
Era mai bine când stai la coadă în fața unui stand cu un jeton în mână.
( Masse78 )
36)
Străinii se insultă reciproc pe Twitter, Facebook și chiar pe YouTube.
Din fericire, nu comentează cărțile.
Pentru că, din fericire, nu le citesc.
( pea_terrible, Twitter )
37) Facebook, butonul „Dislike” va veni doar pentru postări triste, dramatice și tragice. Practic sub selfie-uri. ( ItsCetty, Twitter )
38) Pe Facebook apare butonul „Nu îmi place”. Pe fotografia de profil a femeii tale de lângă ea va fi scris „Folosește-l dacă ai curaj”. ( tragi_com, Twitter )
39) Butonul „Nu îmi place” de pe Facebook va servi pentru a transmite tristețea. De parcă selfie-urile tale din baie nu ar fi de ajuns. ( David_IsayBlog )
40) Acum folosesc facebook la fel ca twitter. În sensul că îi urăsc pe toți cei de acolo. ( PAO_lost, Twitter )
41) Mi-ar plăcea să fiu unul dintre acele teste pe Facebook care pot convinge o femeie că a fost Marilyn Monroe în viața ei anterioară. ( Marco Salvati )
42) Știți dacă like-urile de pe Facebook pe paginile despre bolnavi și imigranți pot fi deduse din taxe sub formă de donații
( diodeglizilla, Twitter )
43) Invitațiile la evenimente de pe Facebook lipsesc „Du-te liniștit, ne vedem acolo Așteptați eu, huh
„( diodeglizilla, Twitter )
44) Am făcut testul „Cine este sufletul tău pereche „pe Facebook și am ieșit „Nu“. ( diodeglizilla, Twitter )
45) Mă întreb cum merge terapia celor care lucrează pentru mine Facebook. ( _Luilla_, Twitter )
46)
Ea: „pentru că nu ai facebook

eu: „Am vrut, dar Zuckerberg mi-a spus că nu vrea să-l vândă”
( 140caratteracci, Twitter )
47) Pe Facebook au ar trebui să faci secțiunea „oameni pe care nu ți-ai fi dorit niciodată să-i cunoști.” ( Vibes_San, Twitter )
48) Când pun un Like pe o postare în care ești trist pe Facebook nu este o palmă pe spate: sunt foarte fericit. ( TristeMietitore, Twitter )
49) Zuckerberg ar trebui să facă această glumă: într-o dimineață ia la întâmplare și scrie „M-am plictisit și sunt bogat: Facebook se termină astăzi”. PANICĂ ( Doamne, Twitter )
50)
Punem like pe Facebook
Punem stele pe Twitter
Punem inimi pe Instagram.
Era mai bine când puneai cerneală pe hârtie.
( Masse78 )
51) Facebook nu are butonul „De aceea sunt pe Twitter” sub cuvintele „Oameni pe care s-ar putea să-i cunoști”. ( diodeglizilla, Twitter )
52)
În dragoste care nu are câștigă:
-Facebook.
-Stare de nervozitate.
– Instagram.
-Whatsapp.
Deci, pentru a câștiga în dragoste trebuie să te întorci la Nokia 3210. ( Masse78 )
53) Când nu exista Facebook, ne puteam doar să ne imaginăm din câți idioți era făcută lumea. Astăzi știm numele și prenumele.
54) Pe Facebook sunt atât de proști încât reușesc să fie în afara tribunalului la universitatea vieții și să fie concediați de la slujbă. ( FranAltomare, Twitter )
55) Când te simți trist, gândește-te că pe Facebook sunt cei care studiază la „L’universita della strada”. ( IlFuGigiBi, Twitter )
CITEȘTE ȘI: Fraze și aforisme pe WhatsApp