[TITOLU]
Cele mai bune 50 de citate Ferris Bueller din Ziua liberă a lui Ferris Bueller (2022)
[DESCRIERE]
În căutarea unor citate grozave de Ferris Bueller
Consultați această colecție care vă va face cu siguranță să încalci anumite reguli și să te distrezi pentru o vreme!
Aceste 50 de citate Ferris Bueller te vor duce într-o aventură palpitant pe care nu o vei uita niciodată!
Ferris Bueller este personajul principal al filmului de succes pentru adolescenți de la sfârșitul anilor ’80, Ferris Bueller’s Day Off. Se apropie ziua absolvirii, iar Ferris nu are de gând să rămână între zidurile clasei lor.
Pentru a noua oară, Ferris Bueller s-a prefăcut bolnav ca parte a planului său de a sări peste școală. Intenționează să-și folosească ziua liberă cu cel mai bun prieten al său, Cameron, și cu iubita, Sloan, într-o escapadă distractivă. Împreună, își vor petrece timpul admirând frumusețea orașului în timp ce ocolesc ochii suspicioși ai decanului lor, Ed Rooney.
El ar putea apărea ca un personaj indisciplinat și o influență proastă asupra copiilor. Însă, părerile sale despre viață ne învață lucruri de care chiar și adulții ar trebui să le țină cont. Viața trebuie trăită, dar uneori uităm să ne bucurăm de ea pentru că suntem atât de prinși de studii, locuri de muncă sau frici.
A sări peste școală nu este răspunsul corect, dar prin Ferris, ni se reamintește că, uneori, trebuie să ne eliberăm de reguli și să trăim viața! Consultați cele mai bune citate ale lui care vă vor deschide cu siguranță ochii către idei și perspective noi.
Începeți să citiți aici.

Cele mai bune citate Ferris Bueller

1. „Întrebarea nu este „Ce vom face
” Întrebarea este „Ce nu vom face
””
2. „O persoană nu ar trebui să creadă într-un „-ism”. ‘ Ar trebui să creadă în sine. Îl citez pe John Lennon, „Nu cred în Beatles, doar cred în mine.”
3. „Un om cu priorități atât de neconforme nu merită un automobil atât de bun.”
4. „Cameron nu a fost niciodată îndrăgostit – cel puțin, nimeni nu a fost vreodată îndrăgostit de el. Dacă lucrurile nu se schimbă pentru el, el se va căsători cu prima fată pe care o naște, iar ea îl va trata ca pe un rahat, pentru că i-a dat ceea ce el și-a construit în mintea lui ca sfârșitul, să fie totul uman. existenţă.”
5. „Nu poți respecta pe cineva care te sărută în fund. Pur și simplu nu funcționează.”
6. „Orice este pașnic de la 1.353 de picioare.”
7. „Numai cei blânzi sunt ciupiți. Cei îndrăzneți supraviețuiesc.”
8. „Cameron, aceasta este a noua zi de boală a mea. Dacă sunt prins, nu absolv. Nu o fac pentru mine, o fac pentru tine.”
9. „Înțelegerea face posibil ca oamenii ca noi să tolereze oameni ca tine.”
10. „Viața se mișcă destul de repede. Dacă nu te oprești și te uiți în jur din când în când, ai putea să-l ratezi.”

Citate celebre Ferris Bueller

11. „Locul este ca un muzeu. E foarte frumos și foarte frig și nu ai voie să atingi nimic.”
12. „Dacă nu ajungi aici în 15 minute, poți găsi un nou cel mai bun prieten.”
13. „Am cerut o mașină, am luat un computer. Cum este asta pentru că te-ai născut sub un semn rău

14. „Indiferent de cât de mult te pun surorile să mănânci, cât de des te năpădesc, cât de prost se comportă sau cât de răi și insensibili pot fi, nu ar trebui să le înstrăinezi . Pentru că, cel mai probabil, au numerar și de obicei este foarte ușor să pui mâna.”
15. „Dacă ai avea acces la o mașină ca aceasta, ai lua-o înapoi imediat
Nici eu.”
16. „Nu știm când exploda bomba. Știm, totuși, că facultatea începe în toamnă.”

Citate Ferris Bueller despre viață

17. „Nu mori. Pur și simplu nu te poți gândi la nimic bun de făcut.”
18. „Hai! Traieste putin!”
19. „Trebuie să plănuiești lucrurile înainte de a suferi este durere și ideea este să o iei mai ușor, să te eliberezi și să te bucuri.”
20. „Evitați mizeria. Planifică-ți ziua. Fă-o corect.”
21. „Da, viața este un carusel. O mare minge nebună de viață pură, respirând bucurie și încântare. Trebuie să iei unul.”
22. „Câștigi ceva, pierzi ceva.”
23. „Este înfricoșător să vezi oameni înnebuniți de detaliile trecutului lor.”
24. „Există multă presiune la locul de muncă în grupa mea de vârstă. Și nu este întotdeauna recunoscut. Un tip căruia îi cade părul și îi atârnă stomacul peste cureaua și totul îl face să se pire, se uită la cineva ca mine și se gândește: „Acest copil este tânăr și puternic și are un viitor plin și bogat în față, la ce a ajuns. cățea despre.””

Ferris Bueller Citate care măresc asupra încălcării regulilor

25. „În primul rând, nu poți merge niciodată prea departe. În al doilea rând, dacă o să fiu prins, nu va fi de un tip ca ăsta!”
26. „Cheia pentru a simula părinții sunt mâinile umede. Este un simptom nespecific bun. Sunt un mare credincios în asta. Mulți oameni îți vor spune că o febră falsă bună este un impas, dar ai o mamă nervoasă, ai putea ajunge într-un cabinet medical – asta e mai rău decât la școală. Prefaci o crampe de stomac, iar când ești aplecat, gemi și te plângi, îți linge palmele. Este puțin copilăresc și stupid, dar din nou, la fel și liceul.”
27. „L-au cumpărat. Incredibil. Una dintre cele mai proaste performanțe din cariera mea și nu s-au îndoit nici măcar o secundă.”
28. „Oh, îmi pare rău. Nu pot veni la uşă acum. Mi-e teamă că, în starea mea slăbită, aș putea să iau o vărsare urâtă pe scări și să mă supun absențelor la școală. Puteți contacta părinții mei la locurile lor de afaceri. Vă mulțumesc că ați trecut pe aici. Apreciez grija ta pentru bunăstarea mea. O zi plăcută!”
29. „Aceasta este a noua mea zi de boală în acest semestru. Este destul de greu să vină cu noi boli. Dacă merg pe 10, probabil că va trebui să-mi fac un plămân, așa că mai bine îl fac pe acesta să conteze.”
30. „Mintea adultă este o mașinărie suspectă. Stai jos, omule.”

Citate despre Ferris Bueller pentru cei care uită să se bucure de viață

31. „Nimic—ce—ce vrei să spui nimic bun
Am văzut totul bine. Am văzut tot orașul! Am fost la un muzeu, am văzut opere de artă neprețuite! Am mâncat pancreas!”
32. „Dacă cineva are nevoie de o zi liberă, este Cameron. Are o mulțime de lucruri de rezolvat înainte de a absolvi. Nu poate fi închis atât de strâns și să meargă la facultate.”
33. „Cum ar putea fi de așteptat să mă descurc la școală într-o zi ca aceasta

34. „Îmi iau ziua liberă. Îmbracă-te și vino la el.”
35. „Nu ești pregătit pentru vremuri bune
. Este o zi frumoasă. E aproape vara. Dacă acesta ar fi Hawaii, am fi surfing.”
36. „Vrei să stai acasă și să încerci să faci rahati
. Încearcă
să te simți mai rău.”
37. „Cameron, este o zi frumoasă, ne-am câștigat libertatea, călătorim pe una dintre cele mai pitorești căi navigabile poluate ale Americii și trebuie să aduci în discuție calea nucleară

Citate Ferris Bueller pentru a deschide ochii la vulnerabilitățile oamenilor

38 „Există ceva mai rău decât să fii acasă la cineva când părinții lor se ceartă
Este apogeul absolut al disconfortului social.”
39. „Poate că viața ei s-a prăbușit. Poate a pierdut pe cineva. Un iubit. Un iubit. Un parinte. Un copil — genul ăsta de lucruri mă face puțin deprimat. S-ar putea să crezi că pentru că sunt la vârsta pe care o am că sunt un maniac sexual. Sexul ăsta este tot ce mă gândesc. Dar asta nu este adevărat. Sunt romantic. Cred că sunt mulți oameni de vârsta mea. Ne gândim la dragoste și la problemele inimii. Iar scorurile SAT și acneea deoparte, ne facem griji pentru singurătate. Este un lucru groaznic. Și o simțim. Îl simt.”
40. „Tot ce am vrut să fac era să-i ofer o zi bună. Vom absolvi în câteva luni. Apoi avem vara. El va lucra și eu voi lucra. Și ne vedem noaptea și în weekend, dar apoi el va merge la o școală și eu la alta. Și practic, asta va fi. Oricât de mult ne place unul pe altul, procesul de creștere ne va despărți.”
41. „L-am întrebat ce este în neregulă și el a spus: „Nimic – nimic nu este în neregulă”. Nu exista un lucru anume pentru care plângea. De fapt, nici măcar nu era conștient că plângea. Plângea doar să doarmă în fiecare noapte. Era un obicei. Tipul este condiționat de durere că, dacă nu simte, nu poate dormi.”

Ferris Bueller Citate care vor trăi în capul tău Chirie gratuită

42. „Am avut un test astăzi. Asta nu a fost o prostie. Este despre socialismul european. Adică, într-adevăr, de ce
nu sunt european. Nu plănuiesc să fiu european, așa că cui îi pasă dacă sunt socialiști
Ar putea fi anarhiști fasciști – asta tot nu ar schimba faptul că nu dețin o mașină.”
43. „Am un test astăzi. Trebuie să o iau. Vreau să intru într-o facultate bună ca să pot avea o viață fructuoasă…”.
44. „Este plăcut să știu că am părinți atât de iubitori și grijulii. Sunteți amândoi oameni foarte speciali.”
45. „Un pericol foarte serios de a juca rău este că este posibil să-ți crezi propria faptă.”
46. ​​„Chestia cu luarea mașinii bătrânului lui
E bine pentru el. Îl învață să-și facă față fricii.”
47. „Vorbeam serios când am spus că mă voi căsători cu ea. Aș. Aceasta nu este doar pasiune adolescentă. Așa îi spun părinții mei. Cum se numesc ceea ce au
Dacă asta e dragoste, voi lua acea infatuare.”
48. „Cameron este atât de încordat încât dacă i-ai înfipt un bulgăre de cărbune în fund, în două săptămâni ai avea un diamant.”
49. „E vina lui că nu a încuiat garajul.”
50. „Aceasta este partea în care Cameron înnebunește.”

Îți amintești că ai încălcat unele reguli când erai la liceu

Adulților le place să stabilească reguli la școală sau acasă pentru a-i modela pe copii să fie oameni mai responsabili. Dar, prea multă cantitate ne poate sufoca și ne poate face să ne simțim mai înclinați să facem altfel. În copilărie, putem crede că încălcarea regulilor ne-ar oferi libertatea pe care altfel nu o vom avea atunci când adulții ne supraveghează.
Ferris Bueller dorea libertatea de a vedea viața în afara zidurilor unei săli de curs. Și-a dorit asta mai ales pentru prietenul său, Cameron, care rar se distra în viață. În plus, Ferris ar prefera să-și petreacă zilele rămase în liceu în aer liber și să se distreze cu prietenii săi, decât să rămână blocat cu lucrări și teme.
În spatele necazurilor și actelor sale capricioase, el este doar un copil care încearcă să ne amintească să experimentăm frumusețea vieții. La urma urmei, adevăratul succes nu este marcat de notele tale la școală. Viața se extinde dincolo de clasă și tocmai asta încearcă Ferris să ne facă să înțelegem.
La fel ca Ferris Bueller, de ce nu încălcăm niște reguli și să ne bucurăm de viață
Petreceți o zi liberă cu prietenii tăi, ascultați muzică și faceți tot ce doriți!
Ați încălcat unele reguli când erați mai mic
. Ați reușit să vă raportați la aceste citate Ferris Bueller
. Vă rugăm, împărtășiți-vă părerile mai jos!