Daca nu ati auzit niciodata de Brene Brown, pierdeti o motivatie puternica. Ea nu este doar de cinci ori New York Times autoare cu cele mai bune vanzari, dar este si un vorbitor public uimitor al carui TED Talk a strans peste 50 de milioane de vizualizari online.

De parca nu ar fi suficient de impresionant, ea este si un profesor de cercetare care si-a petrecut ultimele decenii studiind empatia, vulnerabilitatea, rusinea si curajul. De-a lungul carierei, ea a devenit cunoscuta pentru modul ei puternic si inaltator cu cuvintele, motiv pentru care am adunat 50 dintre citatele noastre preferate Brene Brown, care acopera totul, de la citate de conducere si citate de motivatie pentru luni pana la citate de incredere si citate despre schimbare. Indiferent de ce fel de inspiratie aveti nevoie, aceste citate Brene Brown sunt doar biletul.

Urmatoarele citate nu sunt numai bune pentru auto-motivare; sunt, de asemenea, grozave pentru a le impartasi cu ceilalti. Si in vremuri atat de grele si neasteptate, precum ultimii ani, cu totii am putea beneficia de cateva citate inaltatoare si citate care ne schimba viata. Desi partajarea unui citat poate sa nu para prea mult, ar putea fi exact ceea ce oamenii din viata ta au nevoie sa auda pentru a-si incepe ziua cu piciorul bun. Esti gata sa fii inspirat? Consultati mai jos zeci de citate uimitoare Brene Brown.

Citate Brene Brown care inspira

1. „Suntem creatori nascuti. Mutam ceea ce invatam din cap in inima prin mainile noastre.” 2. „Vrei sa fii fericit? Nu mai incerca sa fii perfect”. 3. „Intr-o societate care spune: „Pune-te pe ultimul loc”, iubirea de sine si acceptarea de sine sunt revolutionare”. 4. „Sapati adanc – fiti deliberat, inspirati si mergeti.” 5. „Dar apartenenta adevarata nu este ceva ce negociem sau realizam cu altii… Este un angajament personal pe care il purtam in inimile noastre.” 6. „Pentru mine, un lider este cineva care se considera responsabil pentru gasirea potentialului in oameni si procese.” 7. „Opusul apartenentei se potriveste”. 8. „Cand suntem dispusi sa riscam sa ne aventuram in pustie si chiar sa devenim propria noastra pustie,Adevarata apartenenta nu ne cere niciodata sa schimbam cine suntem. Adevarata apartenenta ne cere sa fim cine suntem.” 10. „Poate sa nu controlezi toate evenimentele care ti se intampla, dar poti decide sa nu fii redus de ele.” 11. „Ceea ce stim conteaza, dar cine suntem conteaza mai mult.” 12. Vremitatea nu are premise.” 13. “Renunta la cine crezi ca ar trebui sa fii; imbratiseaza cine esti.” Iti plac aceste citate Brene Brown? Iata cateva citate inspirationale de buna dimineata care te vor face sa simti ca poti conduce lumea.

Brene Brown citate care motiveaza

14. „Poate ca nu te-ai inscris pentru calatoria unui erou, dar in clipa in care ai cazut, ti-ai dat cu piciorul in fund, ai suferit o dezamagire, ai incurcat sau ai simtit ca ti se rupe inima, a inceput. Nu conteaza daca suntem gata pentru o aventura emotionala — se intampla ranirea. Si ni se intampla fiecaruia dintre noi. Fara exceptie. Singura decizie pe care trebuie sa o luam este ce rol vom juca in propriile noastre vieti: vrem sa scriem povestea sau vrem sa predam acea putere altcuiva? A alege sa ne scriem propria poveste inseamna sa ne simtim inconfortabil; inseamna sa alegi curajul in locul confortului.” 15. „Intunericul nu distruge lumina; o defineste. Frica noastra de intuneric este cea care ne arunca bucuria in umbra”. 16. „Nu trebuie sa urmaresc momente extraordinare pentru a gasi fericirea – este chiar in fata mea daca sunt atent si exersez recunostinta.” 17. „Daca suntem suficient de curajosi suficient de des, vom cadea. Acestea sunt fizica vulnerabilitatii”. 18. „O criza evidentiaza toate liniile noastre de eroare. Ne putem preface ca nu avem nimic de invatat sau putem profita de aceasta ocazie pentru a detine adevarul si a ne face un viitor mai bun pentru noi insine si pentru altii.” 19. „Vorbeste cu tine ca si cum ai face cu cineva pe care-l iubesti”. 20. “Nu exista inovatie si creativitate fara esec. Punct.” 21. „Mijlocul este dezordonat, dar este si locul unde se intampla magia”. 22. „Conectand punctele vietii noastre, in special pe cele pe care preferam sa le stergem sau sa trecem peste acestea,

Citate de curaj Brene Brown

25. „Vorbeste despre esecurile tale fara sa-ti ceri scuze”. 26. „Adevarul este ca caderea doare. Indrazneala este sa continui sa fii curajos si sa simti drumul inapoi in sus.” 27. „Vor fi momente in care sa stai singur va fi prea greu, prea infricosator si ne vom indoi de capacitatea noastra de a ne face drum prin incertitudine. Cineva, undeva, va spune: „Nu o face. Nu o faci. sa aiba ceea ce este necesar pentru a supravietui in salbaticie. Acesta este momentul in care ajungi adanc in inima ta salbatica si iti amintesti: „Eu sunt pustia.” 28. „Putem alege curajul sau putem alege confortul, dar nu le putem avea pe amandoua. Nu in acelasi timp. ” 29. „Vad acum ca a detine povestea noastra si a ne iubi pe noi insine prin acest proces este cel mai curajos lucru pe care il vom face vreodata”. 30. „Numai cand vom fi suficient de curajosi pentru a explora intunericul vom descoperi puterea infinita a luminii noastre.” 31. „Cand combinam curajul de a clarifica ce functioneaza pentru noi si ce nu, cu compasiunea de a presupune ca oamenii fac tot posibilul, vietile noastre se schimba.” 32. „Uneori cel mai curajos si cel mai important lucru pe care il poti face este sa apari.” 33. „Fie intri in povestea ta si o detii, fie stai in afara povestii tale si te grabesti pentru demnitatea ta”. 34. „Curajul este contagios. O masa critica de lideri curajosi sta la baza unei culturi intentionat curajoase. De fiecare data cand suntem curajosi cu viata noastra, ii facem pe oamenii din jurul nostru un pic mai curajosi, iar organizatiile noastre mai indraznete si mai puternice”. 35. „Liderii curajosi nu tac niciodata in privinta lucrurilor grele”. 36. „Avem nevoie cu disperare de mai multi lideri care se angajeaza sa conduca curajos, din toata inima si care sunt suficient de constienti de sine pentru a conduce din inima, mai degraba decat de lideri neevoluati care conduc din ranire si frica”. 37. „Integritatea inseamna a alege curajul in locul confortului; a alege ceea ce este corect in locul a ceea ce este distractiv, rapid sau usor; si a alege sa ne exersam valorile, mai degraba decat sa le marturisim pur si simplu”. Nu uitati sa rasfoiti aceste citate de forta si citate de lucru in echipa pentru a motiva si imputernici intreaga echipa. sau usor; si alegerea sa ne exersam valorile, mai degraba decat pur si simplu sa le marturisim.” Nu uitati sa rasfoiti aceste citate de forta si citate despre munca in echipa pentru a motiva si imputernici intreaga echipa. sau usor; si alegerea sa ne exersam valorile, mai degraba decat pur si simplu sa le marturisim.” Nu uitati sa rasfoiti aceste citate de forta si citate despre munca in echipa pentru a motiva si imputernici intreaga echipa.

Citate de vulnerabilitate Brene Brown

38. “Toata lumea are o poveste sau o lupta care iti va frange inima. Si daca suntem cu adevarat atenti, majoritatea oamenilor au o poveste care ne va pune in genunchi.” 39. „Pana cand nu putem primi cu inima deschisa, nu daruim niciodata cu inima deschisa. Cand atasam judecata primirii ajutorului, constient sau fara sa stim, acordam judecata acordarii de ajutor”. 40. „Definesc conexiunea ca fiind energia care exista intre oameni atunci cand se simt vazuti, auziti si apreciati; cand pot oferi si primi fara a judeca; si cand obtin sustinere si putere din relatie”. 41. „Imperfectiunile nu sunt insuficiente; sunt amintiri ca suntem cu totii in asta impreuna.” 42. „Autenticitatea este practica zilnica de a renunta la ceea ce credem ca ar trebui sa fim si de a imbratisa cine suntem.” 43. “Vulnerabilitatea nu este slabiciune. Si acel mit este profund periculos.” 44. „A ramane vulnerabil este un risc pe care trebuie sa-l asumam daca vrem sa experimentam conexiunea.” 45. „Vulnerabilitatea suna ca adevar si se simte ca curaj. Adevarul si curajul nu sunt intotdeauna confortabile, dar nu sunt niciodata slabiciune.” 46. ​​„Vulnerabilitatea este locul de nastere al iubirii, apartenentei, bucuriei, curajului, empatiei si creativitatii. Este sursa de speranta, empatie, responsabilitate si autenticitate. Daca vrem o mai mare claritate in scopul nostru sau vieti spirituale mai profunde si mai semnificative , vulnerabilitatea este calea.” Si acel mit este profund periculos.” ​​44. „A ramane vulnerabil este un risc pe care trebuie sa-l asumam daca vrem sa experimentam conexiunea.” 45. „Vulnerabilitatea suna ca adevar si se simte ca curaj. Adevarul si curajul nu sunt intotdeauna confortabile, dar nu sunt niciodata slabiciune.” 46. „Vulnerabilitatea este locul de nastere al iubirii, apartenentei, bucuriei, curajului, empatiei si creativitatii. Este sursa de speranta, empatie, responsabilitate si autenticitate. Daca vrem o mai mare claritate in scopul nostru sau vieti spirituale mai profunde si mai semnificative, vulnerabilitatea este calea.” Si acel mit este profund periculos.” ​​44. „A ramane vulnerabil este un risc pe care trebuie sa-l asumam daca vrem sa experimentam conexiunea.” 45. „Vulnerabilitatea suna ca adevar si se simte ca curaj. Adevarul si curajul nu sunt intotdeauna confortabile, dar nu sunt niciodata slabiciune.” 46. „Vulnerabilitatea este locul de nastere al iubirii, apartenentei, bucuriei, curajului, empatiei si creativitatii. Este sursa de speranta, empatie, responsabilitate si autenticitate. Daca vrem o mai mare claritate in scopul nostru sau vieti spirituale mai profunde si mai semnificative, vulnerabilitatea este calea.” dar nu sunt niciodata slabiciune.” 46. „Vulnerabilitatea este locul de nastere al iubirii, apartenentei, bucuriei, curajului, empatiei si creativitatii. Este sursa de speranta, empatie, responsabilitate si autenticitate. Daca vrem o mai mare claritate in scopul nostru sau vieti spirituale mai profunde si mai semnificative, vulnerabilitatea este calea.” dar nu sunt niciodata slabiciune.” 46. „Vulnerabilitatea este locul de nastere al iubirii, apartenentei, bucuriei, curajului, empatiei si creativitatii. Este sursa de speranta, empatie, responsabilitate si autenticitate. Daca vrem o mai mare claritate in scopul nostru sau vieti spirituale mai profunde si mai semnificative, vulnerabilitatea este calea.”

47. „A vedea si a fi vazut. Aceasta este cea mai adevarata natura a iubirii”.

48. „Iata ce se afla cu adevarat in inima intregii inimi: demn acum. Nu daca. Nu cand. Suntem demni de iubire si de apartenenta acum. Chiar in acest moment. Asa cum este.” 49. „Adevarata apartenenta nu este pasiva… Este o practica care ne cere sa fim vulnerabili, sa ne simtim inconfortabil si sa invatam cum sa fim prezenti cu oamenii fara a sacrifica cine suntem.” 50. „Esti imperfect, esti pregatit pentru lupta, dar esti demn de iubire si apartenenta”. Amintiti-va: dragostea ar trebui sa vina din interior. Iata cateva citate de dragoste de sine care te vor face sa te simti ca un milion de dolari.