Mai jos este o selecție de Citate de dragoste Tumblr , potrivite în mod special pentru distribuirea pe platforma de microblogging sau pe alte rețele sociale. Poți folosi frazele Tumblr despre dragoste în dedicațiile tale către iubita ta și poți fi sigur că vor avea un efect sigur. Alege-ți preferatul și dedică-l prințesei sau prințului tău!
Tumblr, în ciuda faptului că este o platformă puțin folosită în Italia (cel puțin în comparație cu Facebook și Instagram), este o sursă inepuizabilă de idei, idei și reflecții pe numeroase subiecte: în mod firesc în fruntea listei se află dragostea. Iată 100 decitate de dragoste Tumblr .

Citate Tumblr și Citate de dragoste
A fi cu tine și a simți ceea ce simte inima mea și ceea ce nu pot spune cuvintele mele echivalează cu observarea eternității în timp ce joc dame cu infinit
De fiecare dată când îți spun că vreau să fiu singur nu mă crede, pentru că te vreau mereu aproape. Ori de câte ori din nebunie aș putea decide să renunț la tot, să nu mă abandoneze, să mă ajute să-mi găsesc din nou motivul dar, mai presus de toate, să-mi salvez inima, pentru că vrea doar să bată pentru tine și să te poată iubi.
Dragostea mea te așteaptă în tăcere.
Îți așteaptă ochii, mâinile, pielea, sânii.
Dragostea mea te așteaptă în fiecare zi mut cu numele pe buze și așteptarea unui sărut ca acela care iese dintr-un val își trage în sfârșit răsuflarea.
Îți voi urma pașii în seara asta, ca un rătăcit îți descopăr visele, pas după altul, până reușesc, atâta timp cât sufletul va rezista, până în zorii când visul va dispăru și voi fi încă în căutarea fără speranță. tu.
Ce este în fundul ochilor tăi
În spatele cristalinului, dincolo de aparența
Li unde timpul se oprește brusc și
sufletul meu rămâne suspendat pe buzele tale.
Voi lua cea mai rea parte din tine. Poți să juri.
Cea pe care nimeni nu o vrea, cea pe care cei mai mulți l-au aruncat.
O voi lua pe cea pe care nimeni nu o vrea, pe cea care este înfricoșătoare.
Îți voi lua fără teamă partea întunecată.
Da, dă-mi toate greșelile tale, defectele, cele mai rele.
Voi lua din tine momentele în care ai fost trist, neînțeles sau furios.
Îți voi lua fricile, ceea ce te temi, tot ceea ce îți întunecă ochii.
Vreau să iubesc cea mai rea parte din tine, astfel încât fiecare lucru mic pe care mi-l dai să aibă pentru mine dulceața mierii.
Iubirile imposibile nu se termină niciodată.
Ei sunt cei care durează pentru totdeauna.
Mai stăm o vreme să privim această mare, să privim un munte sau doar acest drum, gol sau aglomerat, cu ploaia căzând sau cu soarele strălucitor.
Mai stăm puțin să scriem gânduri pe acest perete alb sau pe cel al destinului sau doar în adâncul sufletului și apoi cui îi pasă dacă cineva le va șterge.
Mai stăm o vreme așteptând noaptea, numărând aceste stele, stăm până în zorii care vor topi întunericul și vor lumina ziua.
Mai stăm puțin să credem că este adevărat sau să ne prefacem că este fals și să ne spunem că iubirea este doar un vis măreț pus ca gheața în ochii noștri și apoi cui îi pasă dacă va dispărea mâine.
Mai stăm puțin să inventăm basme, învingând orci, dansând cu zânele… Mai stăm puțin, doar puțin, dând mâna, pierzându-ne în ochi și crezând că până la urmă mai putem aștepta, rămânem putin mai mult.putin sa ne uitam la aceasta mare, sa ne uitam la un munte sau doar acest drum oriunde ne va duce.
Și totul în ochiul privitorului și totul are sens în inima celui care iubește.
Am gânduri nor
și mâini de frunze.
Mi-e frică de vântul inimii.
Astăzi am
un vag pâlpâire de stele în inima mea.
Am nevoie de buzele tale
care miros de zori și miere.
Ce vreau eu sunt ochii tăi.
Vreau să te uiți la mine pentru că prin ochii tăi exist.
Vreau doar ochii tăi pentru mine; și aproape să nu ceri nimic și cum să ceri totul.
Sărutul era pur și simplu o necesitate, nu un joc sau o alegere, era doar cel mai natural lucru din lume, aproape ca și respirația. Și apoi încă un minut din acei ochi, doar încă un minut, un scurt moment în care să simți viața năvălindu-se înăuntru, să simți un val ireprimabil al iubirii. Apoi departe, în zgomotul lumii care nu știe nimic despre tine, nimic despre ea…
Dragostea nu este programată, nu este plănuită, nu poate fi decât trăită și atât, cu intensitate, până la capăt, și dacă trebuie să se termine… Fie ca finalul să fie orbitor!
În seara asta uită cine ești,
uită cine sunt eu,
deoarece nicio viață nu
ne aparține cu adevărat, cu excepția nopții cu
substanța ei minunată de vis.
Împreună suntem toată existența noastră
și, în același timp, tot ceea ce nu este.
Împreună, tu și eu, suntem Absurdul și Divinul.
Inima are întotdeauna un motiv, mintea întotdeauna are o scuză.
Am ochii tăi în ochii mei. Suntem unul acum. Tu și cu mine, tu și cu mine; uită-te la mine, suntem una. Restul nu contează, timpul, ceilalți, viața, nu-mi pasă acum. Te vreau doar pe tine și pe tine din nou, ca o lăcomie nestăpânită de iubire. Ochii tăi, ai observat ochii tăi
Sunt ca apa transparentă pe abisuri adânci și rămân suspendat între teroarea scufundării și dorința lor, ochi în ochi, tu și eu… suntem una, uită-te la mine – iubirea mea – suntem un singur lucru…
La sfârșitul tuturor, când vezi sosirea, când rezumați, tocmai acolo concepeți că poate, mai mult decât sfârșitul, mai mult decât sosirea, ceea ce a meritat cu adevărat a fost călătoria, călătoria, descoperirea și cunoașterea că cineva a devenit mai bogat cu noi emoții, o nouă viață vibrantă.
Dacă dragostea noastră ar fi durat doar o zi, atunci din această zi am iubit fiecare secundă pe care am trăit-o și pe care am văzut-o transformându-se în minute și apoi ore, am iubit fiecare adiere de vânt, fiecare clipă de soare care ți-a luminat. ochii, am iubit cerul, florile galbene, zâmbetele tale, păsările în zbor, bărcile în mare, firele de iarbă, momentele de liniște, pământul, tensiunile, neînțelegerea, umbra și lumina, suspinele tale și fiecare grăunte de timp care m-a luat până la apus, până la sfârșit, până în momentul în care ziua nu va mai fi zi și va muri în noapte când nu voi înceta să te visez.
Mă gândesc la tine
când merg, când vorbesc, când râd, când respir,
mă gândesc la tine
când mă trezesc, când alerg toată ziua
Mă gândesc la tine
în timp ce mă dezbrac de orice mândrie în timp ce îmi privesc destinul
Mă gândesc la tine
când îmi amintesc în timp ce încă mai simt parfumul tău
Mi-e dor de mâinile tale pe față.
Tăcerile tale și ochii care vorbesc
.Mi-e dor de sărutările noastre flămânde de dragoste
și de îmbrățișările lungi care au înlănțuit timpul.
Ne îndrăgostim așa, punct. Pur și simplu se îndrăgostește, brusc. Stai acolo, în timp ce toată lumea vorbește, în timp ce lumea face altceva, stai acolo și ai chef să zâmbești și te întrebi: „Dar cum s-a întâmplat
”. Ne îndrăgostim așa, fără efort, brusc; punct.
… Și tu lipsești mai întâi din inimă, apoi din mâini, apoi din durerea mea
Ploaia, soarele, în inimă nu schimbă imaginea pe care o am despre tine și de fiecare dată când treci pe sub bolta minții, închid ochii și încep să te respir.
Sunt mereu acolo, unde știi, uneori pierdut pe aleile inimii, dar sunt mereu la fel și dacă mă cauți nu voi întârzia să ajung pentru că aș găsi mereu calea să ajung la tine, oriunde. vei fi.
Atunci a fost ca niciodată și ca întotdeauna.
Ne-am găsit acolo unde nimic nu ne aștepta și am găsit ceea ce așteptam mereu.
Te-ai săturat de dragostea care arde înăuntru. Și cu febră în ochi se fac lucruri imposibile.
(F. Pellegrino)
Sunt zile care merg așa… în care stai și te uiți la o vrabie pe pervaz, dar fără să te uiți la vrabie sau pe pervaz, de parcă lumea întreagă ar fi doar un străin care te depășește distras…
Fericirea este o foame care costă dragoste și lacrimi…
(F. Pellegrino)
Unele tăceri nu sunt absențe.
Puteți să-l legați, să-l înlănțuiți, să-l tăceți, să-l umili, să-l ascundeți, puteți face orice, dar Iubirea va găsi inevitabil o cale!
Destinul atrage, dar numai timpul își dă seama.
În fiecare poveste, la un moment dat, vine un mare punct de cotitură. O evoluție neașteptată la care nu te așteptai. Fericirea este întotdeauna aceeași, simplă și de recunoscut, dar nefericirea… că nu, asta poate avea variații infinite.
Fericirea este un basm, nefericirea este un roman.
Dragostea este un concept complex. Nu este nici rai, nici iad, dar le conține pe amândouă. Are în sine binele și răul, sublimul și imperfectul. Oricare ar fi efortul pe care îl faci pentru a-l înțelege, vei greși pentru că nu poți suferi decât iubire.
Mă trezesc înconjurând orizontul de evenimente al unei găuri negre, adică un pas înainte este suficient pentru a prăbuși fără nicio posibilitate de a mă întoarce, sau un pas în cealaltă direcție și aș putea pleca pentru totdeauna.
Și ziua, știu, dar încă mă uit la cer și aștept stelele.
Unele sunete au puterea de a te duce în locuri ireale. Ca noi, care nu am fost niciodată reali. Totul a durat doar timpul unui vis, la fel de eter ca gustul unui sărut.
Până și sunetul numelui tău are acea magie, capacitatea de a mă proiecta în vieți care nu au existat niciodată, în fericirea pe care doar ți-o imaginezi.
Memoria este un sentiment melancolic de gol, dar atât de dorit încât nu mă pot opri să mă gândesc la tine.
Am ochii tăi în ochii mei, ca lumina dimineții.
Gustul buzelor tale pe ale mele, ca un vin care îmbătă.
Dar am doar o inimă care dă viață vieții mele, a ta.
Există momente în viață în care îți este atât de dor de cineva încât ai vrea să-l scoți din visele tale pentru a-l îmbrățișa cu adevărat… și acesta este doar unul dintre acele momente! Unde esti iubirea mea
Este minunat sa incerci anumite lucruri mai ales ca uneori merita mai mult o privire decat un cuvant, iar astazi privirea ta a vorbit mult… te iubesc cateluse!
Iubirea mea, tu care îmi faci zilele să strălucească, tu care îmi umpli inima de bucurie. Draga mea, iubeste-ma pentru felul in care fac, iubeste-ma cand uneori sunt suparata, dar iubeste-ma, mai presus de toate, pentru ca te iubesc mai mult decat pe mine insumi!
Gust buzele tale, gust din toată pielea ta, gust din tot exoticul care este în tine și apoi te iubesc în cel mai frumos mod care există.
Dragostea, necunoscută înainte de mine, mi-a explodat în inima abia după ce ochii mei și-au așezat privirea asupra ai tăi!
Te iubesc la nebunie și cu tine voi vrea să fiu pentru totdeauna. Tu ești viața mea acum și nu te voi lăsa niciodată să pleci!
Mângâierile tale au aroma unei iubiri infinite.
Vreau să te privesc dormind și să-ți ascult doar respirația și bătăile inimii tale, apoi vreau să adorm lângă tine, să mă pot trezi, să-ți văd chipul frumos și să zâmbesc de fericire.
Dragostea este motorul Universului al cărui combustibil este aceeași Iubire care ne face să înțelegem cine este constructorul!
După acel prim sărut, care a durat atât de scurt, timpul nu mai avea sens, trecutul era doar trecut, viitorul era doar imaginabil în adâncul ochilor tăi.
Știi ce cred
Cred că toți avem două destine: ceea ce alegem până la urmă și ceea ce ar fi trebuit să fie. Și din acest motiv că anumite povești nu se termină niciodată, pentru asta vei rămâne un pic a mea și vei continua să mă cauți, în ciuda tuturor. Asta pentru că vrei sau nu vrei, noi continuăm să fim ceea ce ar fi trebuit să fim. Și nu va exista niciodată un avertisment între noi.
Ochii tai…ti-au spus vreodata cat de frumosi sunt ochii
tai.Trebuie sa te cufunzi in ei ca sa intelegi, trebuie sa sari gardul si sa te lasi sa intri in abisul emotiilor care se ascunde in spatele lor.
Doar cei care iubesc pot vedea dincolo de ceea ce pare.
Te iubesc atât de mult, nu pot să-ți spun cât de mult, este o dragoste prea mare. Când te văd mă simt copleșit, iar inima mea îndrăgostită bate într-un ritm neîncetat. Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna, cățelușule, ești totul pentru mine!
Inima mi s-a spulberat când, înroșit de emoție, în tăcere, ai spus da. Dar când buzele tale le-au atins pe ale mele, sufletul meu s-a spulberat!
Iubeste-ma in fiecare zi, si nu-ti face griji daca este ploaie sau vant, nu conteaza pentru ca in orice furtuna iubirea noastra se va transforma in cel mai frumos si mai stralucitor soare…
Iubesc ochii tai pentru ca sunt furtuna si curcubeu de emoții. Sunt un salt în gol în care dragostea izbucnește!
Inima nu gândește, inima „simte”. Dacă credea, s-ar opri.
Noapte… lasă-mă să devin parte din corpul tău, lasă-mă să mă pierd în faptul de a fi simplu întuneric și să devin și eu noapte, fără vise sau… stele de așteptat.
Între „lucru corect” și „lucru rațional” acum este timpul să alegeți „lucru real”.
Fericirea este un moment și atunci când ajunge trebuie să o trăiești din plin, să iei fiecare clipă, să te îmbăți și să te pierzi, înainte de a deveni din nou evanescent.
ah fericire, în ce tren al nopții vei călători

Media dintre totul și nimic, și viață.
Nu am decât momente din tine, tu
ești carnea mea și sângele care curge
împreună suntem nebunie și minciuni
suntem iubire condamnată la iubire
A nu te vedea este cum să-ți ții respirația: o pot face doar pentru un timp foarte scurt, după care trebuie să-ți respir puternic parfumul, să te respir, purtând înăuntru și apoi eliberând iubirea.
Când ochii tăi îi întâlnesc pe ai mei, timpul pierde clipe și fiecare vis devine posibil.
Te astept, draga mea iubire.
Te aștept stând în pragul unui vis.
Între timp scriu cuvinte, dar nu sunt niciodată suficiente pentru a descrie infinitul a ceea ce simt.
Suntem atât de fragili, micuța mea zână, atât de apropiați și îndepărtați, atât de uniți și divizați. Spune-mi că mă vrei iar și iar, spune-mi cu acele cuvinte niciodată spuse, cu acele sunete tăcute și mute pe care doar noi, în lumea noastră de zâne, le putem auzi.
Se spune că viața nu se întoarce niciodată înapoi și poate că este adevărat, dar știu că dacă te întorci, dacă e vânt sau ploaie, soare sau zăpadă, dacă este zi sau noapte, dacă este mâine sau între un an, și acolo mă vei găsi, stând pe ușa amintirilor…
Vreau să fac dragoste cu tine uitându-te în ochii tăi și privindu-te unul în ochii celuilalt să devină una, cu pielea ta pe pielea mea, cu inima bătând tare în inima ta, până când devine confuz, până devine o singură inimă.
… cuvintele vin de departe, tăcute ca pașii în zăpadă și îmi șoptesc despre tine. Așa că încep să te caut până la granița dintre vis și realitate, în timp ce viața trece, indiferent de noi, și traversează orizonturi prăbușite pe golul pe care îl vei lăsa în mine.
… într-o zi mă vei găsi acolo la ușa nostalgiei și amintirile îți vor spune despre noi și poate vei înțelege că toate lucrurile pe care le cauți le-ai uitat aici, în interiorul meu.
… lucrurile se întâmplă ca un apus neașteptat, ca ploaia din august care te surprinde în aer liber și nu trebuie decât să alergi. Așa că uneori ajungi în fața destinului fără să găsești cuvinte…
În seara asta te voi căuta printre emoții și firimituri de iubire, voi urmări stelele și șoaptele inimii, până voi găsi un vis în care să-ți respir. parfum.
Dă-mi un zâmbet, zâna mea, un zâmbet care mă îmbătă cu magia ta până îmi amețește capul, beat de tine, până îmi sparge inima!
Dragoste, numai iubire.
Pentru dumneavoastră.
Simplu.
Inevitabil.
S-au îmbrățișat îndelung ca doi copii rătăciți, iar în cele din urmă fiecare și-a căutat gura celuilalt și s-au sărutat tremurând de pasiune, de parcă tocmai ar fi descoperit dragostea.
Anotimpurile se repetă, vântul trece, dar ești mereu acolo la pianul amintirilor.
Ploaia, soarele, în inimă nu schimbă imaginea pe care o am despre tine și de fiecare dată când treci pe sub bolta minții, închid ochii și încep să te respir.
Am trecut prin multe împreună și gândirea că totul s-ar putea termina acum îmi face inima să se rupă, dar nu pot să ne schimb destinul. Îți mulțumesc oricum pentru ceea ce m-ai supus și amintește-ți că orice s-ar întâmpla, te iubesc în toate privințele!
Apariția ta în viața mea m-a reaprins. Mi-ai dat înapoi, după ani și ani de suferință, fericire și armonie, și mi-ai recuperat, prin nemărginirea iubirii tale, inima mea acum într-un abis și la mila întunericului! Te iubesc draga mea draga!
Nu există cuvinte care să te descrie și toate adjectivele din lume nu ar fi suficiente pentru a o face! Cred că nimeni n-ar fi în stare să exprime în cuvinte o asemenea feerie, o asemenea lumină încât să străluciți! Te iubesc atat de mult!
Acum suntem departe, iar drumurile noastre s-au împărțit, dar știu că fără tine nu pot fi! Mi-e atât de dor de tine și, fără a ta, viața mea este lipsită de sens!
Și cu cât încerc să nu mă gândesc la tine, cu atât mă gândesc mai mult la părul tău moale ca mătasea, la ochii tăi atât de dulci, la gura ta fantastică pe a mea și, cu cât mă gândesc mai mult la tine, cu atât îmi dau seama că te iubesc. din ce în ce mai mult și că mi-e dor de tine când nu ești cu mine!
Daca inchid ochii iti vad lumina, iti aud vocea, iti ascult sufletul. Dacă te-aș putea atinge, ți-aș simți căldura, iar dacă te-aș avea lângă aș fi învăluit de parfumul pielii tale.
Aș vrea să fiu refugiul tău secret, Paradisul visurilor tale, interpretul pasiunilor tale! Te iubesc!
Mâinile tale de pe ochii mei îmi spun despre tine, buzele mele de pe pielea ta îți spun despre mine, dar numai atunci când suntem un singur trup și un singur suflet, devenim ireversibil… noi.
Dragostea cere curaj, dar pentru a te iubi este nevoie de nebunie!
Astăzi am un diavol care visează în inimă
și dulceața numelui tău pe buzele mele
Dorința pentru tine este un chin foarte dulce!
Așteptarea transformă clipele în eternitate.
Alice: „Pentru cât timp și pentru totdeauna

Bianconiglio: „Uneori, doar o secundă”.
Fericire și vertij brusc, tragi și te oprești, asta-i tot.
Nu este o perioadă sau o fază, este doar o clipă, un moment neașteptat, sau ești acolo sau nu vei fi acolo.
Am marea în mine.
Vise dizolvate și promisiuni încălcate.
Voci și tăceri care sunt făcute să fluture.
Dragostea arde timpul și emoția te lovește brusc și violent, ajunge în tăcere, iar atunci când crezi că o poți descurca, acolo te copleșește viața…
Fericirea este alcătuită din lucruri mărunte, foarte mici, ca o atingere a mâinilor… Un cântec care îți place… Un moment care te face să uiți timpul…
Te iubesc, dar nu din cauza privirii tale sau a zâmbetului tău . Te iubesc și nu este pentru felul în care mă îmbrățișezi și nici pentru săruturile tale. Te iubesc și nu pentru că fără tine mor sau alte lucruri de genul… Nu, adevărul este că te iubesc pentru că pentru mine este… inevitabil.
Când iubești ajungi să încurci momentele cu eternul.
Am memoria ta atașată de hainele mele, le ține strâns și nu mă lasă să plec.
Ce vom face cu toată această dragoste
Cu toate aceste vise
De zâmbete, de sărutări, de mâini pe față, de ochi în ochi
Ce vom face cu toată magia, emoția și nebunia
Ce vom face cu toată dragostea asta când până acum departe vom privi, cu secretul în inimile noastre, aceleași stele
Unde ești
Unde îți sunt zâmbetele
Unde s-au pierdut ochii
… aș veni să te caut dacă aș putea, sunt aici unde știi, dar deja ești plecat și respir amintiri despre tine.
Dragostea înseamnă să mă gândesc la tine chiar și atunci când mă gândesc inevitabil la altceva.
Nu vei ști niciodată cât de mult te iubesc, tu care rămâi în mine în inima adormită.