Cu această colecție de aforisme, haideți să descoperim împreună cele maifrumoase Urări de La mulți ani de 30 de ani.Citate dulci, afectuoase, dar si amuzante si originale. Citate de ziua de naștere pe care să le dedic cuiva care se apropie de 30 de ani, să-i fie aproape dar și să-l tachineze puțin. Pentru că cea de-a treizecea aniversare este o etapă cu adevărat importantă, pentru mulți coincide cu intrarea în viața de adult.
Treizeci de ani sunt o piatră de hotar fundamentală, un moment de tranziție. A împlini 30 de ani înseamnă a crește, a face un bilanț al vieții cuiva și, mai ales, a sărbători alături de cei mai dragi noștri. Pentru că o zi de naștere nu este o zi de naștere, dacă nu este împărtășită cu prietenii, cu persoana pe care o iubim sau cu familia noastră. Și pentru a anticipa o petrecere frumoasă, nu este nimic mai bun decât un mesaj drăguț și cald de salut. Iată 60 de urări de la mulți ani pentru 30 de ani.

Urări de La mulți ani pentru 30 de ani

La 30 de ani devii brusc mai matur, mai responsabil, mai autodisciplinat, mai de încredere, mai adult… sau așa se spune. E în regulă cu mine chiar dacă rămâi așa cum ești. La multi ani!
A împlini treizeci de ani este modul în care viața îți spune că cea mai bună parte a vieții tale tocmai a început. La multi ani!
Felicitări celui mai bun tânăr de treizeci de ani din lume!
A împlini treizeci de ani nu este o dramă: trebuie doar să înlocuiți crema hidratantă cu o cremă antirid. La multi ani!
Cel mai bun prieten al meu are 30 de ani.
Spune-mi că nu este adevărat! Cele mai bune gânduri.
Intri într-o nouă fază în viață, nu-ți fie teamă să înfrunți ceea ce îți rezervă. La mulți ani de 30 de ani!
La mulți ani, vedeta vieții mele. Azi implinesti 30 de ani si nu mi se pare real!
Unii oameni cred că cele mai importante evenimente din viață au loc înainte de vârsta de 30 de ani. Dar amândoi știm că nu este cazul. Vă doresc ca această zi să fie o nouă piatră de temelie către o viață plină de fericire. La multi ani!
Am un sentiment clar că acest nou deceniu va fi plin de momente fericite. La mulți ani de 30 de ani!
La mulți ani de treizeci de ani, vouă care sunteți din ce în ce mai frumoși!
Oricine nu mai învață este bătrân, indiferent dacă are douăzeci sau optzeci. Oricine continuă să învețe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viață este să-ți păstrezi mintea tânără. (Henry Ford)
Nu-ți face griji pentru trecut. Sărbătorește viitorul care te așteaptă. La multi ani!
Secretul pentru a rămâne tânăr și a trăi cinstit, a mânca încet și a minți despre vârstă. (Lucille Ball)
Fiecare zi petrecută cu tine este o petrecere, dar în seara asta chiar trebuie să ne strângem! Cele mai bune gânduri!
Poate ai treizeci de ani, dar arăți mereu ca o fetiță! Cele mai bune gânduri.
Fie ca lumânările de pe tortul tău de ziua ta să te lumineze în timp ce sărbătorești 30 de ani de viață fantastică. La multi ani!
Valoarea lucrurilor nu stă în timpul în care durează, ci în intensitatea cu care sunt trăite. Pentru asta sunt momente de neuitat, lucruri inexplicabile și oameni incomparabili. (Fernando Pessoa)
Astăzi ești mai bătrân decât ai fost vreodată și mai tânăr decât vei fi vreodată. (Eleanor Roosevelt)
Salută-ți tinerețea pentru mine. A fost bine cât a durat. La mulți ani de 30 de ani!
Îți irosești banii și vei fi singur fără bani, dar îți pierzi timpul și vei fi pierdut o parte din viață. (Michael LeBoeuf)
Douăzeci, treizeci sau patruzeci de ani: ce contează
Atâta timp cât ai o atitudine pozitivă, viața va continua să-ți zâmbească. La multi ani!
Cele mai bune urări pentru cei treizeci de ani! Trebuie să recunosc că planul tău de a ajunge la 100 merge foarte bine. Ține-o așa!
Să toastăm pentru cei treizeci de ani ai tăi! Cele mai bune gânduri.
Nu lăsa treizeci de ani să te îngrijoreze – trăiește viața la maxim pentru a-ți oferi inimii cele mai dulci bătăi. La mulți ani de 30 de ani!
Treizeci de ani este vârsta potrivită pentru a-ți realiza visele. Sper că sunt începutul a ceva mare. La multi ani!
Viața este prea scurtă pentru a fi trăită numărând anii. Bucurați-vă de călătorie și construiți-vă amintiri minunate. La multi ani!
Treizeci de ani sunt noii douăzeci! Cele mai bune gânduri.
Ești tânăr o singură dată, dar poți rămâne imatur pentru totdeauna. (Ogden Nash)
La treizeci de ani ești considerat bătrân de douăzeci și tânăr de patruzeci. Bucurați-vă de ce este mai bun din ambele lumi. La multi ani!
Când vei avea patruzeci de ani, vei dori să te poți întoarce la treizeci. Așadar, încearcă să te bucuri de toate, zi după zi. La multi ani!
Cei mai buni ani din viața ta sunt în fața ta, nu în spatele tău. Niciodata sa nu uiti. La multi ani!
Acum 30 de ani s-a născut un copil minunat care acum a devenit o persoană minunată. La multi ani!
Salutari draga treizeci de ani… in seara asta sarbatorim!
La treisprezece ani, oficial erai adolescent. La optsprezece ani, oficial erai adult. Dar la treizeci de ani ești oficial bătrân. La mulți ani de 30 de ani!
Pentru a nu fi sclavi martirizați de timp, îmbătați-vă, îmbătați-vă mereu! De vin, de poezie sau de virtute, după bunul plac. (Charles Baudelaire)
La mulți ani în primii 30 de ani!
Acesta este al treilea deceniu pe care îl vei trece pe planeta Pământ, o mare ocazie care merită sărbătorită. Vă doresc încă multe decenii de urmat. La multi ani!
Poți fi superb la treizeci de ani, fermecător la patruzeci și irezistibil pentru tot restul vieții. (Coco Chanel)
Ești o persoană specială, una dintre cei greu de găsit. Îți doresc toată fericirea și norocul pe care le meriți. La multi ani!
Viața este prea prețioasă pentru a face lucruri care nu-ți plac. Încercați să urmăriți mereu fericirea, doar așa o puteți obține. Îți doresc acest om de 30 de ani de la o nouă fază în viața ta!
La treizeci de ani poți privi înapoi și râzi de naivitatea trecută și poți aștepta cu nerăbdare visele tale. La multi ani iti doresc din tot sufletul!
De-a lungul anilor nu îmbătrânim, ci mai noi în fiecare zi. (Emily Dickinson)
Fie ca cei treizeci de ani să-ți depășească toate așteptările. La multi ani!
Fie ca fiecare pas pe care îl faci de acum înainte să te aducă mai aproape de rezultate mai mari. Îți doresc o 30 de ani minunată!
Cele mai bune gânduri! Până acum ai 30 de scuze pentru a face pe cineva mai tânăr să facă ceva ce nu vrei să faci. La multi ani!
Urări minunate de treizeci de ani! Să știi că ai o întâlnire cu mine în seara asta!
Bun venit în a patra decadă de viață. Vă doresc un viitor plin de fericire și succes!
Este imposibil să uiți cea de-a treizecea aniversare a unei persoane atât de speciale. Cele mai bune urări din suflet!
La multi ani pentru implinirea de 30 de ani. De acum încolo, viața este mai puțin o chestiune de a ști câți ani ai și mai mult de a te gândi la cât de tânăr te simți încă. La multi ani!
Nu spune nimănui că ai împlinit 30 de ani sau toată lumea va începe să devină geloasă și să te urască pentru că arăți încă atât de minunat de tânăr. La multi ani!
Dacă nu te-aș iubi, ți-aș spune cât de îngrozitor este să împlinesc treizeci de ani. Dar din moment ce te vreau, nu am de gând să stric petrecerea. La multi ani!
Cele mai bune urări celui mai exploziv de treizeci de ani din lume!
Cele mai bune urări celui mai fantastic de treizeci de ani din această lume!
Tineretea nu are varsta. (Pablo Picasso)
Meriți o zi de naștere uimitoare. Cele mai bune gânduri!
Pe măsură ce sărbătorești această piatră de hotar, știi că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți urmări noi vise. La mulți ani de 30 de ani!
Cele mai bune urări celui de treizeci de ani din inima mea!
Unii spun că înțelepciunea vine doar odată cu vârsta… dar nu vă faceți griji, nu aveți aceste probleme. Salutari tinere!
Cu fiecare an care trece, întineriți din ce în ce mai mult. Cele mai bune gânduri!
Viața este scurtă, nu lăsa nimic să te împiedice să te bucuri la maxim de 30 de ani. La multi ani!