Am adunat aceste citate DMX pentru a vă reamintim că, indiferent de câte ori societatea vă va refuza, Dumnezeu va fi mereu acolo pentru voi dacă vă păstrați credința.
DMX a fost unul dintre cei mai intensi și intimidanți rapperi din vremea lui.
De asemenea, este cunoscut pentru versurile sale interesante și captivante. În scurta sa viață, a devenit unul dintre cei mai cruzi și mai influenți regi ai hip-hop-ului care a trăit vreodată.
Din păcate, DMX a murit la începutul vieții sale.
Cu toate acestea, moștenirea sa va rămâne pentru totdeauna în inimile tuturor celor care i-au ascultat muzica. Dacă doriți să aflați mai multe despre el, citiți colecția completă de mai jos.
Să începem aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Lil Durk și citate Wiz Khalifa.

Cele mai bune citate DMX
1. „În fiecare zi, mă apropii de Dumnezeu. În fiecare zi, voința mea de a face ceea ce trebuie devine mai puternică.”
2. „Corect, greșit; rău Bun; Raiul, iadul — cred că aceasta este tema vieții mele. Cred că trebuie să le cunoști pe amândouă pentru a alege sincer unul. Așa că sunt familiarizat cu ambele părți ale gardului.”
3. „Dacă inima ta ar fi la fel de mare ca gura, ai fi real.”
4. „Sunt o binecuvântare pentru oricine ajunge să mă cunoască cu adevărat.”
5. „Relația mea cu Dumnezeu a devenit mult mai puternică. Întotdeauna a avut mâna pe mine. El m-a ghidat mereu. Nu m-am dus întotdeauna acolo unde voia El să ajung. Dar El m-a avut mereu. Acum că ascult și sunt ascultător, viața este mult mai bună.”
6. „Blestemul s-a transformat în har când rana sa transformat în credință.”
7. „Lucrurile grele prin care trecem, lucrurile grele prin care trecem, ne duc în acel punct în care suntem mai buni și mai puternici decât am fost vreodată.”
8. „Dacă influențezi oamenii, cred că ar trebui să consideri că viața este prea prețioasă pentru ca aceștia să urmărească lucrurile greșite. Nu le oferi bijuterii, dă-le bijuterii.”
9. „Știu că poate am făcut niște lucruri rele, dar nu sunt o persoană rea.”
10. „Mă găsesc doar mulțumit de lucrurile simple. Apreciind binecuvântările pe care mi le-a dat Dumnezeu.”
11. „Trebuie să ai smerenie. Trebuie să fii capabil să te umilești și să știi ce ai, să știi de unde a venit.”
12. „Nu te voi lipsi de respect, nu mă lipsi de respect.”
13. „Nu te implica niciodată atât de mult cu ceva încât să te orbească. Nu uita niciodată de unde ești, cineva îți va aminti.”
14. „Fă murdărie, ia murdărie. Așa că tratez oamenii cu același respect pe care mi-l doresc.”
Citește și: Citate Tupac, Citate Wu-Tang Citate

celebre DMX

15. „A trăi înseamnă a suferi. A supraviețui, ei bine, asta înseamnă a găsi sens în suferință.”
16. „Nu te împaci cu ceva înainte de a o face. Abia după ce ai făcut-o îți dai seama, știi, că poate că nu a fost cel mai bun lucru de făcut. Uneori trebuie să cazi ca să afli senzația de a te ridica.”
17. „Voi străluci indiferent, pașii mei au fost deja rânduiți. Pașii mei au fost deja scrisi, Domnul mi-a scris deja pașii, astfel încât nimeni să nu poată face nimic pentru a o opri.”
18. „Orice lucru care nu este pozitiv, nu am energia să mă concentrez asupra lui. Orice lucru care nu merge în direcția corectă, nu am timp sau energie.”
19. „Mă bucur că tinerii de culoare au succes cu muzica. Nu sunt un urător.”
20. „Nu-mi place nimic la Drake.”
21. „Adevărul nu se schimbă. A fost la fel când Moise a primit cele Zece Porunci, așa cum este astăzi. Asta e chestia cu adevărul. Asta e treaba cu realul. Nu se schimbă și nu trebuie să se schimbe. Acum o poți pune într-o altă carte, dar este totuși reală. Este încă adevărul.”
22. „Oricât de tare plouă, rezistă durerii.”
23. „Nu crede tot ce auzi, nu crezi tot ce citești și crezi doar jumătate din ceea ce vezi.”
24. „Este o risipă de energie să te gândești la ce face altcineva și cum o face. O să fac doar ceea ce fac.”
25. „Când eram copil, nimeni din familia mea nu avea mașină. Și nu aveam multe jucării. Singurele jucării pe care le aveam erau cele pe care le furam.”
26. „Eu pictez pereții cu sângele lui.”
27. „Nu poți numi pe nimeni Diavolul. Pentru că nimeni nu are puterea de a fi Diavolul.”
28. „Când ești fericit, ești blocat în somn. Ai somn fericit. Întotdeauna vreau să fiu la punct. Întotdeauna vreau să fiu conștient.”
29. „Sunt un rege. Indiferent prin ce am trecut și ce am făcut, mă prezint ca un Rege. Și primesc acest respect de la oameni, de la toți cei cu care am de-a face. Am muncit toată viața pentru a stabili acest respect și pentru a mă asigura că primesc acel respect.”
Citește și: Citate Nas Citate

DMX despre încredere

30. „Mulți sunt cei care au gust și dragoste pentru desen, dar nu au talent și acest lucru se va vedea la băieții care nu sunt harnici și nu își termină niciodată desenele cu umbrire.”
31. „Am fost întotdeauna un câștigător, dar pur și simplu nu am știut.”
32. „Sunt tot la fel. De aceea fanii mă iubesc, pentru că au nevoie de stabilitate în industrie.”
33. „Cei mai duri tipi au cele mai mari inimi. Cele mai mari inimi pentru că trebuie să fie duri să o protejeze.”
34. „Ai grijă la cei care vor întotdeauna să te sufoce, pentru că atunci când va veni timpul, acela te va lăsa să mori.”
35. „Uită-te în ochii mei, vezi ce văd. Fă ceea ce fac, fii ceea ce sunt. Mergi în pantofii mei, rănește-ți picioarele. Atunci știi de ce fac murdărie pe stradă.”
36. „Nu voi juca în fiecare dintre filmele mele. Dar vă spun că ceea ce voi aduce în această industrie cinematografică este același lucru pe care l-am adus în industria discurilor când am intrat în ea. Realism. Dragoste de câini fără compromisuri, necondiționată.”
37. „Adevărul este de netăgăduit. Dacă spui cuiva adevărul, este de netăgăduit.”
38. „Să știe că, în mijlocul confuziei, unii dintre noi ar putea câștiga, dar toți facem pierderea, doar cine face alegerea.”
39. „Trebuie să spun ce am în inima mea, iar tu numești asta un stil.”

Citate DMX interesante

40. „În clipa în care devii prea mare pentru a șterge podeaua sau a șterge un blat, este exact în momentul în care ai viața stricată.”
41. „Mama m-ar bate atât de rău, încât nu aș putea să stau jos. Și nu aș smuci niciodată.”
42. „Sunt în fața ta o versiune de weekend a reflecției tale, cerșind direcție, pentru că sufletul meu are nevoie de înviere.”
43. „Mama mea, tatăl meu, îi iubesc, îi urăsc, mi-aș dori Doamne să nu-i am, dar mulțumesc lui Dumnezeu că i-a făcut.”
44. „Nu mă plimb cu capul mare. Nu sunt un superstar.”
45. „Sunt obișnuit să conduc repede, sunt newyorkez.”
46. ​​„Nimic pe care să nu putem face față, să-l spargem și să-l demontăm.”
47. „Mulți oameni, vrem un miracol, vrem o binecuvântare uriașă. Oamenii vor uita că un miracol se va întâmpla doar pe platforma unei tragedii.”
48. „Nu trebuie să lucrez la un album pentru a înregistra o melodie.”
49. „Nașterea mea a fost o binecuvântare. Trimis să trăiască și să moară pe Pământ – este o binecuvântare. Fiecare avem o stea, tot ce trebuie să faci este să o găsești. Odată ce faci, toată lumea o vede, nu vei fi orbit.”

Citate DMX despre credința și realitatea lui

50. „Sunt foarte favorizat de Dumnezeu, experimentez mari victorii, răsturnări supranaturale și descoperiri miraculoase în mijlocul unor mari imposibilități.”
51. „Simt că Sony apreciază muzica bună de la un artist talentat.”
52. „Niggas au încercat să urle, dar nu au putut să urle înapoi. Acum trebuie să înghită tot ce se află în sac.”
53. „Cu Domnul în spatele nostru, ei nu sunt nimic ce să nu putem face.”
54. „Locurile în care am fost, lucrurile pe care le-am văzut – ceea ce ai tu drept coșmaruri sunt ceea ce am eu ca vise.”
55. „Am făcut cântece gospel pe fiecare album.”
56. „Mama m-a lăsat departe la șapte. Mi-a plăcut să fiu în instituții. Am luat trei mese pe zi, haine.”
57. „Pentru mine, nu sunt pulovere strâmte. Nu asta este rap-ul. Nu e deloc hip hop. Fiecare fază a trecut prin schimbarea stilurilor lor vestimentare și toate astea, dar de când a apărut Run DMC, au fost blugi largi.”
58. „Am citit fiecare dintre cărțile lui Donald Goines. Așa că, de îndată ce am auzit că există o oportunitate ca unul dintre romanele lui să fie transformat într-un film, am profitat de ocazie.”
59. „Fă ce trebuie, pentru că după lacrimi vin uralele.”
60. „Vremurile sunt grele în ghetou, trebuie să fur pentru a trăi – să mănânc cu aromă de curcan acum și mai târziu de Ziua Recunoștinței.”
61. „Cineva este supărat cu fiecare film.”
62. „Sunt doar eu, soția mea, copiii mei, câinii mei – asta este lumea mea.”
63. „Există o diferență între violență și violență fără sens.”
64. „O premisă importantă și fundamentală a sistemului judiciar american este prezumția de nevinovăție – adică până la dovedirea vinovăției.”

Citate înțelepte DMX despre conștientizarea de sine

65. „Am fost același tip toată viața mea.”
66. „Pot ierta, pur și simplu nu pot uita.”
67. „În inima mea, vreau bine. Dar dacă mă ajuți să cresc, atunci ceea ce am în inima mea va începe să se arate.”
68. „Mă voi pocăi într-o zi, doar că nu chiar acum.”
69. „Cred că voi purta Timberland până voi muri, omule. Poate că nu sunt cel mai tare lucru, dar Timbs continuă să se reinventeze.”
70. „Sunt un tip personal de persoană. Voi vorbi când voi avea ceva de spus, nu pentru că cineva vrea doar să știe ceva.”
71. „Când sunt acasă, nu discut despre afaceri. Nu vorbesc afaceri. Nu răspund la telefon.”
72. „Tu ne-ai dat putere în cuvintele noastre, așa că mă gândesc înainte să vorbesc, și în felul acesta, când vorbesc, ei știu că sunt aici pentru a preda.”
73. „Pot ajunge la oameni pe care omul obișnuit nu îi poate ajunge pentru că sunt la fel de întemeiat ca mine.”
74. „Vreau ca „carnea din carnea mea” să fie ca legătura mea cu comunitatea, vreau să spun ce este în mintea poporului meu, să le absorb toată durerea. Am învățat că, atunci când preiau totul, pot face ca durerea unui brotha să fie înțeleasă de lume.”

Citate DMX despre cariera lui
75. „Obișnuiam să făceam beat box. Un prieten de-al meu, el era rapper și, după aceea, făceam o petrecere la bloc sau ceva de genul ăsta sau o petrecere în casă, și el atrage toată atenția și eu ajungeam cu o mână de scuipat, știi, de la făcând bătăile.”
76. „Am fani și scrisori din Israel, Franța, Germania, Suedia, Londra, Africa. Toți spun cam același lucru: „Yo, te iubim, avem nevoie de tine, pune mai multă muzică, te rog!”
77. „Un lucru pe care oamenii nu îl înțeleg cu adevărat este că, ca celebritate, rareori primești. tratament corect. Ori primești dragoste, ori ură. Nu este niciodată cu adevărat corect.”
78. „Nu poți vorbi în numele oamenilor decât dacă ești capabil să mergi printre oameni. Și câți dintre acești rapperi de aici ies de fapt cu oameni obișnuiți

79. „Doar pentru că cineva rapează, nu înseamnă că asta este tot ce poate face. Mulți oameni sunt multitalentați.”
80. „Nu ar trebui să existe violență în hip hop. Primești haine gratis. Practic, sunt bani gratuiti.”
81. „Nu sunt tipul de mixtape care va scoate unul nou în fiecare lună. O să permit albumelor mele să se marineze și să rezoneze și orice fel de „ate” pot face. O să-mi las muzica să crească pe ei.”
82. „Mulți artiști pe care i-am întâlnit mi-au spus că sunt mari fani ai mei.”
83. „Nu-mi amintesc să fi fost entuziasmat de un nou rapper, niciodată.”
84. „Nu sunt un artist din industrie — sunt un artist din industrie.”
85. „Unii oameni cumpără discuri doar pentru a dansa cu ei. Unii cumpără discuri pentru a asculta radioul. Și sunt oameni care cumpără discuri pentru că ascultă fiecare melodie.”
86. „Fanii mei au nevoie de mine. Am nevoie de mine.”
87. „Mi-ai arătat că totul era negru pentru că ochii mei erau închiși.”
88. „Orice performanță pe care o fac, dau 110%.”
89. „Columbia a încercat să mă pună în spatele altor grupuri, așa că nu am vrut să aștept, m-au lăsat să renunț la contract și mă bucur că au făcut-o.”
90. „Nu sunt artistul obișnuit.”

Te-au inspirat aceste citate

DMX DMX a trăit o viață foarte grea din mâna mamei sale abuzive la o vârstă foarte fragedă. Pentru a supraviețui pe străzi, a jefuit și a furat doar pentru a-și potoli foamea.
Viața lui care a implicat crime l-a pus după gratii. În timp ce era în închisoare, și-a canalizat furia în rime.
DMX ar putea fi puternic atât în ​​interior, cât și în exterior, dar nu i-a fost frică să-și arate adevăratele emoții. Latura lui agresivă i-a adus faimă și succes dincolo de imaginația lui.
DMX ne-a învățat că, chiar dacă crezi că ești dur, e bine să plângi în momentele grele. Arată-ți emoțiile reale și nu te preface că nimic nu te deranjează. Orice se întâmplă cu tine, amintește-ți mereu că Dumnezeu va fi de partea ta.
Care dintre aceste citate DMX este preferata ta
Care este cea mai relevantă pentru ceea ce treci acum.
Aruncă-le în comentariile de mai jos.