Aceste citate Ruby Bridges te vor inspira să iubești și să apreciezi oameni din toate categoriile sociale, indiferent de rasă sau etnie.
Ruby Bridges avea șase ani când s-a înscris la o școală numai albă, în 1960. S-a confruntat cu un val de respingeri, dar nu a renunțat niciodată. Angajamentul și determinarea ei continuă să încurajeze pe toată lumea să accepte educația desegregată.
Rasismul este o problemă semnificativă care se manifestă în multe feluri. Să punem capăt prejudecăților și să ne învățăm copiii despre egalitate și compasiune unii pentru alții. Am adunat aceste citate pentru a te inspira să te iubești și să fii mândru de rasa ta.
Începeți să citiți aici.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Harriet Tubman și citate Fannie Lou Hamer.

Cele mai bune citate Ruby Bridges
1. „O mare parte din puterea mea a venit din creșterea mea.”
2. „Rasismul este o boală a adulților și ar trebui să încetăm să ne folosim copiii pentru a o răspândi.”
3. „Cred că nu îți face bine să urăști.”
4. „S-ar putea să nu fim toți la fel de vinovați. Dar toți suntem responsabili în mod egal pentru construirea unei societăți decente și drepte.”
5. „Avem toleranță, respect și egalitate în legile noastre scrise, dar nu în inimile unora dintre oamenii noștri.”
6. „Rasismul este o formă de ură. O transmitem tinerilor noștri. Când facem asta, îi jefuim copiilor nevinovăția.”
7. „Binele și răul vin în toate nuanțele și culorile. Răul nu are prejudecăți, răul are nevoie doar de o oportunitate de a lucra prin tine.”
8. „Copiii vin pe lume cu inimile curate, cu începuturi noi.”
9. „Nu poți să te uiți la o persoană și să spui dacă este bună sau rea.”
10. „Rasismul este ceva pe care noi, ca adulți, l-am păstrat în viață.”
11. „Fiecare și fiecare dintre noi se naște cu inima curată. Copiii noștri nu știu nimic despre ură sau rasism.”
12. „Singurul lucru rău despre arderea podurilor în spatele tău este că lumea este rotundă.”
13. „Cred că trebuie să ne unim și trebuie să ne bazăm pe bunătatea celuilalt.”
14. „Dacă copiii au ocazia să se întâlnească pentru a se cunoaște unul pe altul, ei pot judeca singuri cine vor să fie prietenii lor. Toți copiii ar trebui să aibă această alegere. Noi, ca adulți, nu ar trebui să facem aceste alegeri pentru copii. Așa începe rasismul.”
15. „Nu urma calea. Mergeți acolo unde nu există potecă și începeți poteca. Când începi un nou traseu dotat cu curaj, forță și convingere, singurul lucru care te poate opri ești tu!”

Citate celebre Ruby Bridges

16. „Am simțit că trebuie să fac ceva – să vorbesc cu copiii și să le împărtășesc povestea mea și să-i ajut să înțeleagă că rasismul nu are loc în mintea și inimile copiilor.”
17. „Trebuie să avem absolut grijă unii de alții.”
18. „Cred că unii oameni se nasc ca suflete bătrâne.”
19. „Știu acum că experiența vine la noi cu un scop și dacă urmăm călăuzirea spiritului din noi, probabil vom descoperi că scopul este unul bun.”
20. „Toți, indiferent cum arătăm, toți avem un dușman comun și acesta este răul. Dacă nu înțelegem asta și ne unim, atunci răul va învinge.”
21. „Am vrut să-mi folosesc experiența pentru a-i învăța pe copii că rasismul nu are loc în inimi și în minți.”
22. „Istoria este sacră. Pentru mine, istoria este un fundament și adevărul.”
23. „Vreau să inspir copiii.”
24. „Sunt foarte mândru că părinții mei s-au întâmplat să fie oameni care au făcut-o. Ei nu au avut privilegiul de a avea o educație formală.”
25. „Dacă te gândești cu adevărat la asta, dacă începem să predăm istoria exact așa cum s-a întâmplat – bine, rău, urât, indiferent de ce. Cred că vom descoperi că suntem mai apropiați, mai conectați decât suntem despărțiți.”
26. „ Cumva, a funcționat întotdeauna. Să îngenunch lângă patul meu și să vorbesc cu Domnul a făcut totul bine.”
27. „Mi-aș dori să existe destui comisari care să meargă cu fiecare copil în timp ce s-au confruntat astăzi cu ura și rasismul și să îi susțin, să îi încurajez așa cum au făcut acești comisari federali pentru mine.”
28. „Mama mea și pastorul nostru au spus întotdeauna că trebuie să te rogi pentru dușmanii tăi și pentru oamenii care îți greșesc, și asta am făcut.”
29. „Cred că rasismul este urât și atât de nedrept și cred că toți avem nevoie unii de alții.”
30. „Când toată lumea din cartier era la mine acasă și-mi felicita familia pentru că am trecut testul, am crezut că mă felicita pentru că am trecut un test pentru a merge la facultate direct de la grădiniță pentru că eram atât de deșteaptă.”

Citate motivaționale Ruby Bridges pentru a vă face să mergeți înainte

31. „Cred în rugăciunile mele.”
32. „În acea primă dimineață îmi amintesc că mama mi-a spus când mă îmbrăcam în noua mea ținută: „Acum, vreau să te comporți astăzi, Ruby, și nu-ți fie frică. S-ar putea să fie mulți oameni în afara acestei noi școli, dar voi fi cu tine.’”
33. „Mama mă învățase că singurul lucru de care puteai să te bazezi era credința ta și am avut asta.”
34. „Pentru a face cu adevărat o schimbare pozitivă de durată – pentru a menține visul Dr. King să meargă mai departe – trebuie să gândim mare și să acționăm mare.”
35. „Mi s-a spus că ideile mele sunt grandioase. Da, ei sunt. Totuși, la fel au fost și ideile care m-au condus prin mulțimile care țipă și pe scările de la Primaria William Frantz cu mai bine de 50 de ani în urmă.”
36. „Mă rog pentru dușmanii mei, ca Dumnezeu să-i ierte”.
37. „De-a lungul vieții mele, rugăciunile mele m-au susținut activ – m-au susținut, m-au dus până la capăt.”
38. „Ceea ce am stat noi, ca afro-americani, a fost credința noastră.”
39. „Îmi place să împărtășesc povestea mea copiilor, iar ei sunt uimiți de poveste.”
40. „Despre asta înseamnă munca mea – să aduc copiii împreună.”
41. „De la 7 la aproximativ 37 de ani, am avut o viață normală și nu foarte ușoară.”
42. „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o în acel an la cursul doamnei Henry a fost lecția pe care Dr. Martin Luther King, Jr., a încercat să ne învețe pe toți. „Nu judeca niciodată oamenii după culoarea pielii. Dumnezeu ne face pe fiecare dintre noi unici în moduri care merg mult mai adânc.”
43. „Am fost primul copil de culoare care a desegregat școala primară William Frantz din Louisiana, în 1960.”

Citate Ruby Bridges despre rasism și inegalitate

44. „Când mă gândesc la bebelușii noștri de astăzi și că nu sunt în siguranță la școală, cred că aceasta ar trebui să fie următoarea mișcare pentru drepturile civile, știți, este interzicerea armelor de asalt, astfel încât copiii noștri să poată fii în siguranță.”
45. „Noi, ca afro-americani, știam că, dacă dorim să vedem schimbarea, trebuie să facem un pas înainte și să facem noi înșine această schimbare. Nu toată lumea ajunge la această realizare în viața lor, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, tatăl Lindei Brown a simțit așa.”
46. ​​„Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost singurătatea de la școală în fiecare zi.”
47. „Când subiectul înfricoșător al rasei este în sfârșit abordat, copiii vor să vorbească și să vorbească. Este foarte satisfăcător.”
48. „Mi-a luat mult timp să dețin prima parte a vieții mele.”
49. „Dacă vom depăși diferențele noastre rasiale, va veni de la copiii noștri, dar trebuie să fie împreună pentru a face asta.”
50. „Îmi amintesc cum era la vârsta de șase ani, fără să înțeleg cu adevărat ce se întâmpla în jurul meu, dar cu toate aceste gânduri de adulți care îmi treceau prin cap despre ceea ce mă confruntam, de ce se întâmpla asta.”
51. „Te rog, Doamne, iartă-i pe acești oameni pentru că chiar dacă spun acele lucruri rele, ei nu știu ce fac.”
52. „Atunci mi-am dat seama că nu era Mardi Gras sau facultate, era vorba despre eu să merg la școală acolo. Nu am fost supărată pe băiat pentru că a spus că mama lui a spus să nu se joace cu mine pentru că sunt negru. „Dacă mama ar fi spus să nu mă joc cu el pentru că era o altă rasă, nu aș face-o.”

Citate Wise Ruby Bridges despre importanța educației

53. „Toate școlile noastre ar trebui să fie suficient de bune pentru a atrage un amestec rasial sănătos, ceea ce, cred, duce la cea mai eficientă învățare pentru toată lumea.”
54. „Odată ce școala mea a fost integrată și am fost acolo cu copii albi și câțiva copii negri, chiar nu a contat pentru noi cum arătăm.”
55. „Partea amuzantă a testului a fost că șase copii l-au promovat pentru a merge la școlile albe, dar niciunul dintre ei nu era băieți, toți erau fete. Mai târziu, părinții mei au aflat că celelalte două fete din raionul meu fuseseră scoase de părinți pentru că au crezut că va fi o idee proastă. Mă duceam singur la William Frantz.”
56. „Ceea ce îmi amintesc despre clasa întâi și anul acela a fost că a fost foarte singur. Nu aveam prieteni și nu aveam voie să merg la cantină sau să mă joc pe terenul de joacă.”
57. „Îmi amintesc că am întors pe stradă. Am văzut baricade și polițiști și, doar, oameni peste tot. Când am văzut toate astea, am crezut imediat că este Mardi Gras. Habar nu aveam că au fost aici ca să mă țină departe de școală.”
58. „Există tot felul de monumente pentru adulți – de obicei morți și de obicei albi. Dar nu ridicăm adesea munca extraordinară a copiilor.”
59. „Nu mai văzusem niciodată un profesor alb, dar doamna Henry a fost cea mai drăguță profesoară pe care am avut-o vreodată.”
60. „Înțelepciunea este un dar, dar nu are nimic de-a face cu vârsta. Probabil că așa a fost și cu mine.”
61. „Administrațiile și facultatea de administrație lucrează foarte mult pentru a vedea că școlile sunt cât mai diverse posibil.”
62. „Misiunea Fundației Ruby Bridges este de a crea oportunități educaționale, cum ar fi tabăra de știință, care să permită copiilor din diferite medii rasiale, culturale și socio-economice să construiască relații de durată.”
63. „Școlile ar trebui să fie diverse dacă vrem să depășim diferențele rasiale.”
64. „Oamenii cu care treceam în fiecare dimineață când urcam treptele școlii erau plini de ură. Erau albi, dar și profesorul meu, care nu putea fi mai diferit de ei. Ea a fost unul dintre cei mai iubitori oameni pe care i-am cunoscut vreodată.”

Citate Ruby Bridges care vorbesc despre drepturile civile

65. „În fiecare zi apăream și nu erau copii, doar eu și profesorul meu în clasă. În fiecare zi, eram escortat de mareșali pe lângă o mulțime de oameni care protestau și boicotează școala. Asta a durat un an întreg.”
66. „Nu contează acum lângă cine vei sta la școală; este ce resurse va avea școala ta.”
67. „Am văzut școli în Detroit unde geamurile sunt sparte, unde nu este căldură, iar copiii stau cu paltoanele în clasă în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Am văzut, de asemenea, școli în California cu piscine de dimensiuni olimpice și cantine precum restaurante de cinci stele.”
68. „Îmi amintesc prima dată când m-am văzut la televizor când familia mea se uita la documentarul „Ochii pe premiu” pentru prima dată. Erau imagini cu oameni urcând scările școlii, iar mama a spus: „Oh, ăsta ești tu!” Am spus: „Nu pot să cred asta. Acest lucru este important.”
69. „Dacă suntem despre ceea ce este bine astăzi, atunci noi, cei buni, trebuie să ne unim pentru a lupta cu ceea ce este rău acolo.”

Citate profunde Ruby Bridges despre familie

70. „Dacă mama a spus să nu fac ceva, nu am făcut-o.”
71. „Primeam aceste cutii de haine prin poștă, iar mama îmi spunea: „Ce te face să crezi că toate acestea sunt pentru tine
. Ai o soră în spatele tău”. Atunci mi-am dat seama că suntem cu toții în asta împreună. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții.”
72. „Acum că sunt părinte, știu că părinții mei au fost incredibil de curajoși.”
73. „În calitate de afro-americani, oamenii din acea generație au simțit destul de mult că, dacă aveau de gând să vadă schimbări în lume, trebuie să facă sacrificii și să facă un pas în farfurie.”
74. „Familia mea – mama și tatăl meu – trecuseră printr-o perioadă atât de grea încât până am absolvit clasa a șasea, s-au despărțit.”
75. „Persoana care mi-a influențat cel mai mult viața ar fi trebuit să fie tatăl meu, pentru că el m-a modelat în ceea ce sunt astăzi.”

Mai multe citate Ruby Bridges
76. „Aș visa că acest sicriu are aripi și că va zbura în jurul patului meu noaptea, așa că a fost un vis care s-a întâmplat mult și asta m-a speriat.”
77. „Nu sunt o persoană foarte publică.”
78. „Sunt mama a patru copii”.
79. „Părea diamante, rubine, smaralde; nu se putea gândi la nimic frumos cu care să nu semene.”
80. „Nu am avut niciodată șansa să o cunosc pe Linda Brown; Au fost de mai multe ori ar trebui să ne întâlnim sau să fim împreună pe aceeași scenă, dar viața ne pune în cale și nu s-a întâmplat niciodată.”

Ați mai experimentat vreo formă de rasism înainte
Ruby Bridges a fost primul copil negru care a urmat școala primară în întregime albă din Louisiana. Nu este ușor pentru ea să facă acest sacrificiu, dar pentru o cauză mai semnificativă, familia ei a decis să o lase să meargă la școală în 1960.
Pentru un copil mic, era pur și simplu o chestiune de a merge la școală și de a întâlni alți copii. Dar chiar și când era copil mic, ea a îndemnat oamenii să oprească rasismul în America trecând prin această acțiune.
Nimeni nu este inferior sau superior celuilalt. Ura nu ne va aduce niciodată bine. Sperăm că aceste citate Ruby Bridge te-au încurajat să fii curajos și să ai compasiune pentru alți oameni.
Care citate Ruby Bridge sunt preferate
. Vă rugăm să le trimiteți în zona de comentarii de mai jos.