Cântați-vă inima cu aceste citate Luke Combs care vă vor inspira despre viață, dragoste și multe altele.
Luke Albert Combs este un cântăreț și compozitor talentat în genul muzicii country. Această cântăreață americană a câștigat două nominalizări la Grammy și cinci premii Country Music Association.
În ciuda succesului său, Combs se consideră un novice cu multe de învățat. El continuă să muncească din greu pentru a scrie melodii care să vorbească inimile ascultătorilor săi. Sperăm ca această colecție de citate să vă ajute să aflați mai multe despre înțelepciunea și stilul său muzical.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Morgan Wallen și citate de chitară.

Cele mai bune citate Luke Combs

1. „Nu te gândești atât de mult la viață. Doar o trăiești.”
2. „Există o autenticitate doar în a fi cine ești și în a nu acționa în legătură cu asta sau a nu purta haine pe care în mod normal nu le-ai purta. Mă simt confortabil în propria mea piele.”
3. „Toată lumea are ceva, dar am nevoie de unul care să te aducă înapoi; toți avem motivele noastre, la fel ca tine.”
4. „Sunt o mulțime de lucruri în toată lumea pe care le suport. Dar când vine vorba de a te pierde, pur și simplu nu pot.”
5. „Sunt un tip cinstit, nu încerc să fiu altceva decât ceea ce sunt.”
6. „Uneori, te așezi să scrii o melodie, nu realizezi ce va însemna aceasta pentru altcineva decât pentru tine.”
7. „Oricât de nebun ar suna, generația mea este foarte leneșă.”
8. „Îmi cer scuze că sunt asociat cu asta. Ura nu face parte din valorile mele de bază și nu este deloc ceva pe care îl consider o parte din mine.”
9. „Dar uneori lucrurile nu sunt ceea ce crezi tu că vor fi. Ceea ce vrei nu este întotdeauna ceea ce ai nevoie.”
10. „Încerc să învăț, încerc să mă fac mai bine.”
11. „Aș putea să dau un concert pe lună și să nu fiu nervos din cauza asta.”
12. „Bănuiesc că la revedere e prea greu, pentru că ultima dată a fost ultima dată, dar cădem din nou.”
13. „Îmi place să-i acorde meritul. Încerc doar să dau creditul în cazul în care creditul este dator, pentru că nu vreau să spun nimic fără tine.
14. „Întotdeauna am fost un tip de tip „goluri mici”.”
15. „Nu-i nimic, știu că ți-e frică când nu sunt aici. Dar voi fi mereu acolo. Chiar dacă plec, nu plec nicăieri.”
Citește și: Citate Willie Nelson Citate

celebre Luke Combs

16. „Confortul este cheia pentru mine. Sunt un tip mai mare, așa că orice se potrivește este și drăguț.”
17. „M-ai lovit categoria cinci cu zâmbetul tău. M-a dat pe spate.”
18. „Toată viața mea am cântat. Chitara a venit la mine mai târziu, pe drum.”
19. „Sper că vei primi tot ce ai avut.”
20. „Nu am știut niciodată că un pat king-size este doar un alt loc în care să te îneci, sau cât de singur sună singuratic, dar omule, am înțeles acum.”
21. „Este o pereche bună de blugi și o pereche de cizme confortabile și un tricou; atât de departe merg eu. Să te dezlănțui cu ea ar putea fi o jachetă drăguță, dar nu sunt un tip la modă cu siguranță.”
22. „Am fost în turnee câțiva ani înainte să semnăm cu Sony și toate celelalte.”
23. „Dacă ești ca mine, s-ar putea să faci tot ce este necesar pentru a îneca zgomotul.”
24. „Doar pentru că eu plec”. Nu înseamnă că nu voi fi lângă tine când vei avea nevoie de mine. Și nu mă poți vedea în miezul nopții.”
25. „Nu vreau să mă bag în nici un fel de cutie în ceea ce privește sunetul meu, pentru că a fi artist este fluid. Dacă te uiți la opera unui pictor, de multe ori, este asemănătoare ca stil, dar alteori — chiar și pe o perioadă de un an — se poate schimba atât de mult. Pur și simplu merg cu fluxul.”
26. „Amândoi bunicii mei erau în serviciu. Este unul dintre acele lucruri pentru care nu poți fi suficient de recunoscător.”

Citate Luke Combs despre visul și călătoria lui muzicală

27. „Știam că sunt un cântăreț bun – am cântat toată viața, așa că m-am simțit suficient de confortabil cu asta – am simțit că aș putea compensa faptul că nu sunt grozav la chitară. ”
28. „Scrie ceea ce vrei să scrii, scrie ce vor oamenii să audă și scrie despre ceea ce trec, pentru că dacă ai putea intra în legătură cu oamenii care îți ascultă muzica și vin la concertele tale și vin la tine. întâlnește-te și salută, apoi îți faci treaba bine.”
29. „Este minunat să ai prieteni în comunitatea muzicii country pe care știi că te așteaptă și pe care ești încântat să-i vezi pe drum.”
30. „Când am luat chitara, nu era de genul „Ok, voi fi Kenny Chesney”. Era de genul: „Vreau să cânt un acord”, apoi a fost de genul „Vreau să cânt altul, apoi să cânt o melodie, apoi să cânt în timp ce cânt melodia”.
31. „Gravitez spre melodiile triste pentru că le consider mai mult o provocare pentru mine din punct de vedere al scrisului. Există lucruri despre acele cântece care ating oamenii într-un mod în care un cântec distractiv nu poate.”
32. „Cred că nu am avut niciodată acest vis grandios de a fi vreo vedetă a muzicii country. Doar că am progresat încet, în asta fac.”
33. „Când intru într-o cameră să scriu, parcă nu aș încerca să spun: „Trebuie să scriu o melodie care să sune ca Eric Church sau Jason Aldean”. Încerc doar să obțin cea mai bună melodie care se află în cameră în ziua aceea. Oricare ar fi stilul sau sunetul, nu mi-e frică să-l atac în acel unghi.”
34. „Dacă pot ajunge la tipul din Alabama care vânează, și el aude cântecul acela și mă vede – ca, se simte confortabil cu mine, cu imaginea mea ca persoană, ca artist – el este dispus să se așeze și să dea asta cântec o șansă.”
35. „A fost cool să mă uit la fanii care au fost mereu acolo pentru mine. Acesta este doar un sentiment special în fiecare seară; să ieși și să știi că există oameni care sunt mândri, nu doar că sunt la spectacol, ci mândri că sunt fanul tău și sunt investiți în ceea ce faci.”

Citate Luke Combs care îi descriu personalitatea și interesele

36. „Știu că sunt un membru foarte vizibil al comunității muzicii country în acest moment și vreau să folosesc această poziție pentru bine și să spun că oamenii se pot schimba, iar oamenii se pot schimba. vreau să mă schimb, iar eu sunt unul dintre acei oameni care încearcă.”
37. „Cred că există un fel de confort cu mine pe scenă – și cred că factorul meu cool este să nu am unul. Nu sunt foarte cool sau foarte diferit.”
38. „Îmi place foarte mult să fac cumpărături și să ies și să iau lucruri pentru alți oameni. Chiar mi-ar păsa să primesc cadouri pentru mine, dar îmi place foarte mult să ofer cadouri.”
39. „Ca un bărbat mai tânăr, aceasta a fost o imagine pe care am asociat-o pentru a însemna altceva. Și pe măsură ce am crescut în timpul meu ca artist și pe măsură ce lumea s-a schimbat drastic în ultimii cinci până la șapte ani, acum sunt conștient cât de dureroasă poate fi acea imagine pentru altcineva.”
40. „Nu am fost niciodată prea preocupat de ceea ce port, și probabil că asta îi înfurie pe mulți, dar las muzica să vorbească și las imaginea să fie ceea ce va fi.”
41. „Nu am știut să cânt la chitară până la vârsta de 21 de ani, dar din momentul în care am fost suficient de bun la chitară pentru a pune chiar și o melodie împreună, m-am cam declarat artist.”
42. „Îmi place pur și simplu să scriu cântece și să le cânt. Oamenii par să le placă și asta este tot ceea ce poți cere cu adevărat. Nu am intrat în asta ca să încerc să fiu o celebritate sau altceva.”
43. „Sunt un student al Bisericii Eric și spun asta foarte mult – am fost atras de ea din cauza onestității și pentru că are margini aspre. Nu se sfiește de la nimic și așa mi-am dorit să fiu.”
44. „Cel mai tare cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată sunt probabil șosetele. Bunica îmi ia mereu șosete – în fiecare an – și asta e ceva pe care probabil nu mi l-am cumpărat niciodată. Dacă nu ar fi fost Crăciunul și bunica mea nu mi-ar fi luat șosete, probabil că nu aș avea niciunul.”
45. „Vânătoarea de curcan este treaba mea; e doar o dată pe an, dar dacă e sezonul curcanilor, nu mă suna, că nu răspund.”
46. ​​„Întotdeauna am fost un tip super obișnuit.”

Citate Luke Combs despre fanii săi și concertele de vis

47. „Am cântat pentru o mulțime de mulțimi dure.”
48. „Cred că acesta a fost întotdeauna scopul meu; faceți oamenii să se întoarcă și să vadă un spectacol de două ori și apoi să îl vadă a treia oară. Și acum am oameni care au fost la 30, 40 de spectacole.”
49. „Cred că mulțimile din Europa sunt mulțimi de compozitori. De exemplu, sunt fani ai cuvintelor și sunt acolo pentru a asculta. O mulțime americană, sunt acolo pentru a deveni zgomotos, omule. Și le iubesc pe amândouă.”

Citate Luke Combs pentru a vă oferi o privire asupra muncii lui și a deciziilor de viață

50. „Oricand eu și băieții ieșim la drum, este distractiv să ne depărtăm de nebunia a ceea ce facem. Îmi place pur și simplu timpul în care stau afară cu prietenii mei.”
51. „Nici nu știam ce este un tour manager, dar am fost tour manager, agent de rezervări, toate chestiile astea timp de aproape doi ani fără să știu. Nu am fost copleșită, pentru că mi-a plăcut să fac asta.”
52. „Am condus la Nashville de câteva ori, m-am întâlnit cu câțiva oameni și am stat, am mers la Opry și așa ceva. Am luat decizia — trebuie să fii prezent pentru a câștiga, așa că l-am împachetat și m-am mutat aici, și a fost grozav. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.”
53. „Uneori, oamenii caută: „Care este următoarea mașină Tesla
Ce este acest lucru cu adevărat tare, super-specific pe care îl vor dori oamenii
” Dar eu încerc să fiu exact ca un camion Ford. Ei vând mult mai multe camioane Ford decât mașini Tesla.”

Citate amuzante Luke Combs

54. „Sunt un jucător de golf îngrozitor, deși îmi place”.
55. „Ziua ei începe cu o cafea și se termină cu un vin.”
56. „Și nu trebuie să-mi mai văd fosta viitoare soacră. Doamne, când plouă se revarsă.”

Citate memorabile și versuri ale cântecului Luke Combs

57. „Pot sta doar atât de mult până când autostrada Honky Tonk mă cheamă acasă.”
58. „Mi-ai distrus întreaga lume când ai venit și m-ai lovit ca un uragan.”
59. „Vrei să ridici când te sun sau pur și simplu uiți că ne-am iubit deloc
. Nu trebuie să vorbim. Vreau doar să-ți aud vocea.”
60. „Iau o cutie de bere și încep să mă simt ca Superman.”
61. „Și am fost pe un drum al dracului de roșu de trei săptămâni și totul a început în ziua în care a plecat.”
62. „Ea a luat tot ce este mai bun din mine. Mi-a frânt inima. Acum tot ce a mai rămas din mine este să bat în această chitară.”
63. „Frumoasă, nebună, nu se poate abține să nu mă uimească.”
64. „Cred că, ai grijă ce îți dorești, este tot ce am vrut să spun când am spus că ceea ce vezi este ceea ce primești.”
65. „Nu mă pot sătura de tine, dragă, ai dreptate la bani. Sunt un drogat pentru mișcările tale de la miezul nopții. Sunt îndrăgostit de iubirea de tine.”
66. „Modul în care spui și eu te iubesc. E ca ploaia pe un acoperiș vechi de tablă. Și mâna ta se potrivește în a mea ca un ac într-un șanț. Unele lucruri merg mai bine împreună și probabil o vor face întotdeauna.”
67. „Până la 10 și jumătate sunt bărbătește. La 12 fără un sfert, omule pe care l-am făcut a avut destule. Numărătoarea inversă a început când mă lovește prima bere. Cinci, patru, trei, doi, unu. Prea multe.”
68. „Aceste lumini ale orașului nu pot străluci ca stelele. Mi-aș dori să-i pot dori înapoi în brațele mele.”
69. „Am fost doborât din nou și din nou. Am fost preluat de dragoste și de câțiva prieteni buni.”
70. „Bere Longneck rece ca gheața nu mi-a frânt niciodată inima.”
71. „Nu mi-e frică să fac prea mulți pași în afara rândului, așa că nu mă tenta cu un timp bun.”

Mai multe citate și versuri Luke Combs pe care le veți iubi

72. „Este o potrivire făcută în rai. Ca băieții buni, berea și mine, atâta timp cât ești aici.”
73. „Ceea ce am crezut că va fi moartea mea a fost harul meu salvator.”
74. „Am mințit când am spus că plec și nu mă întorc.”
75. „Sunt câțiva oameni cărora le datorez o bere sau două și trei sau patru cărora le datorez mai mult decât câțiva.”
76. „Când toți prietenii mei ar scăpa, se pare că aș fi prins simplu ca ziua.”
77. „Și pun pariu că faci tot posibilul să mergi mai departe. Ei bine, nu ești singurul singur.”
78. „Uneori avem ulei și apă, dar nu le-aș avea altfel.”
79. „De-abia așteptam să ieșim din acel oraș cu un singur cal, nu vedeam nici un folos să rămân prin preajmă.”
80. „Da, acelea au fost zilele pe care am crezut că nu le vom pierde niciodată. Dar am făcut-o și ne este dor de cum era când eram doar copii.”

Ce este ceea ce admiri cel mai mult la Luke Combs

Este adevărat că „când plouă, toarnă” pentru că succesul lui Combs este de neoprit. Majoritatea pieselor sale au atins vârful în topul Billboard Country Airplay.
Stilul muzical și profesionalismul lui Luke au inspirat o mulțime de oameni. A persistat să învețe să cânte la chitară pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreț.
Învățarea de noi abilități este posibilă pentru toți cei motivați să învețe. Sperăm că aceste citate Luke Combs v-au putut ajuta să obțineți motivația de a lucra pentru propriile obiective.
Care dintre aceste citate Luke Combs sunt preferatele voastre
Vă rugăm să comentați în spațiul de mai jos.