Bucurați-vă și învățați câteva lecții valoroase din aceste citate Hedy Lamarr care vă vor lăsa o impresie.
Hedy Lamarr era cunoscută ca cea mai frumoasă femeie din show-business. Hedy nu era doar frumoasă și talentată, dar era și deșteaptă. Ea a contribuit la crearea Sistemului Secret de Comunicare.
Sperăm că vă plac aceste citate și replici inspiraționale de la această actriță iconică la fel de mult ca și nouă. Asigurați-vă că răsfoiți întreaga colecție de mai jos.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Mae West și citate Audrey Hepburn.

Cele mai bune citate Hedy Lamarr

1. „Orice fată poate fi plină de farmec. Tot ce trebuie să faci este să stai pe loc și să arăți prost.”
2. „Dacă ar fi să numesc timpul meu preferat din trecut, aș spune că vorbesc despre mine. Îmi place și cred că și majoritatea celorlalți. Avem nevoie de oameni ca noi – mai mulți ascultători și mai puțini vorbitori.”
3. „Câștig pentru că am învățat cu ani în urmă că banii speriați pierd mereu. Nu-mi pasă niciodată, așa că câștig.”
4. „Întotdeauna am simțit că, dacă un bărbat îți dă o cheie din aur solid la ușa lui, el are dreptul la amabilitatea unei vizite.”
5. „Am fost o vedetă importantă și am trăit o viață plină, dar am doar trei prieteni apropiați. Cred că la asta se poate aștepta oricine.”
6. „Bărbații sunt cei mai virili și cei mai atrăgători între 35 și 55 de ani. Sub 35 de ani, un bărbat are prea multe de învățat, iar eu nu am timp să-l învăț.”
7. „Analiza mi-a oferit o mare libertate de emoții și o încredere fantastică. Am simțit că mi-am servit timpul ca o marionetă.”
8. „Toți oamenii creativi vor să facă neașteptat.”
9. „Nu mă tem de moarte pentru că nu mă tem de nimic din ce nu înțeleg. Când încep să mă gândesc la asta, comand un masaj și dispare.”
10. „Speranța și curiozitatea față de viitor păreau mai bune decât garanțiile. Necunoscutul a fost întotdeauna atât de atractiv pentru mine – și încă este.”
11. „Lumea nu devine mai ușoară. Cu toate aceste noi inventii, cred ca oamenii sunt mai grabiti si impinsi mai mult. Calea grăbită nu este calea cea bună; ai nevoie de timp pentru orice – timp pentru muncă, timp pentru joacă, timp pentru odihnă.”
12. „Filmele au un anumit loc într-o anumită perioadă de timp. Tehnologia este pentru totdeauna.”
13. „Jack Kennedy mi-a spus întotdeauna: „Hedy, implică-te”. Acesta este secretul vieții. Încearcă totul. Alătură-te la tot. Faceți cunoștință cu toată lumea.”
14. „Îi sfătuiesc pe toți să nu economisească — să-ți cheltuiască banii. Majoritatea oamenilor își salvează toate viețile și o lasă altcuiva. Banii sunt de bucurat.”
15. „Știu de ce majoritatea oamenilor nu se îmbogățesc niciodată. Au pus banii înaintea slujbei. Dacă te gândești doar la job, banii vor urma automat. Acest lucru nu eșuează niciodată.”
Înrudit: Citate Maria Felix Citate

inspiraționale Hedy Lamarr

16. „Încrederea este ceva cu care te naști. Știu că am avut o mulțime de ea chiar și la vârsta de 15 ani.”
17. „Nu am fost atât de înțelept. Sănătate am luat-o de bună. Iubire am cerut-o, poate prea mult și prea des. Cât despre bani, mi-am dat seama de valoarea lor adevărată doar atunci când nu îi aveam.”
18. „Oferă lumii tot ce ai mai bun. Și vei fi lovit în dinți. Oricum, dă lumii tot ce ai mai bun.”
19. „Am fost în căutare constantă, în viața mea profesională și în viața mea personală.”
20. „Gândește mare.”
21. „Dacă faci bine, oamenii te vor acuza că ești egoist, motive ascunse.”
22. „Am 51 de ani, dar încă nu am terminat. Am trăit o viață plină și intenționez să fac mult mai multe.”
23. „Am întâlnit cei mai interesanți oameni în timpul zborului sau pe o barcă. Aceste metode de călătorie par să atragă genul de oameni cu care vreau să fiu.”
24. „Compromisul și toleranța sunt cuvinte magice. Mi-au luat 40 de ani să devin filosofic.”
25. „Un tablou bun pentru mine a fost întotdeauna ca un prieten. Îmi ține companie, mă mângâie și mă inspiră.”
26. „Aș prefera să port bijuterii în păr decât oriunde altundeva. Fața ar trebui să aibă avantajul acestei străluciri.”
27. „Mama îmi spunea mereu o buruiană urâtă, așa că nu am fost conștientă de nimic până când am fost mai mare. Fetele simple ar trebui să aibă pe cineva să le spună că sunt frumoase. Uneori, acest lucru face minuni.”
28. „Unul dintre oamenii mei preferați este Gypsy Rose Lee. Ea îndeplinește promisiunea biblică pe care cel care are, o primește. Și sper să primească mult mai mult.”
29. „Cred în trimiterea multor scrisori și notițe prietenilor.”
30. „Eram îndrăgostit nebunește de viață.”

Citate realiste Hedy Lamarr care vorbesc despre bărbați și femei

31. „Tot ce are nevoie o femeie este o baie bună, haine curate și ca părul să fie pieptănat. Aceste lucruri le poate face singură. Foarte rar merg la coafor, dar când o fac, pur și simplu mă minunez.”
32. „Nu mi-e rușine să spun că niciun bărbat pe care l-am întâlnit nu a fost egal cu tatăl meu și nu am iubit niciodată un alt bărbat la fel de mult.”
33. „Este mai ușor pentru femei să reușească în afaceri, arte și politică în America decât în ​​Europa.”
34. „Este amuzant despre bărbați și femei. Bărbații plătesc cash pentru a le obține și plătesc cash pentru a scăpa de ei. Femeile plătesc din punct de vedere emoțional mergând și venind. Nici nu este ușor.”
35. „Omul nu încearcă să afle ce este înăuntru. Nu încearcă să zgârie suprafața. Dacă ar face-o, ar putea găsi ceva mult mai frumos decât forma unui nas sau culoarea unui ochi.”
36. „Mărnicia îl face pe bărbat să pară masculin. Lasă-ți părul să bată în vânt și toate astea. E in regula. Tot ce trebuie să faci este să arăți îngrijit când trebuie să arăți îngrijit.”
37. „Unilor bărbați le place viața plictisitoare – le place rutina de a lua micul dejun, de a merge la muncă, de a veni acasă, de a mângâia câinele, de a se uita la televizor, de a săruta copiii și de a merge la culcare. Stai departe de asta – este adesea prindetoare.”
38. „Bărbații americani, ca grup, par să fie interesați doar de două lucruri – bani și sâni. Pare o perspectivă foarte îngustă.”
39. „Cred că femeile sunt prea preocupate de hainele lor. Bărbaților nu le pasă atât de mult de hainele pentru femei. Dacă le place o fată, sunt șanse să le placă hainele ei.”

Citate Hedy Lamarr despre a fi artist

40. „A fi o stea înseamnă a deține lumea și toți oamenii din ea. După un gust de vedetă, totul este sărăcie.”
41. „Știu că când lucrez, rareori am probleme. Presupunerea mea educată este că plictiseala a cauzat cele mai multe probleme cu celebritățile de la Hollywood.”
42. „Îmi face plăcere ca nenumărate sute să mă urmărească. Îi iubesc pe cei care mă iubesc cel mai mult. Sunt oarecum flatat de bărbații care îmi arată atenție.”
43. „A face poze — pentru o actriță — este ca un pariu, pentru un jucător de noroc. De fiecare dată când faci o poză încerci să analizezi de ce ai câștigat sau ai pierdut.”
44. „Scara succesului la Hollywood este de obicei un agent de presă, actor, regizor, producător, om de frunte; și ești o vedetă dacă te culci cu fiecare dintre ei în ordinea aceea. Crudă, dar adevărată.”
45. „Îmi amintesc prea bine de premiera filmului Ecstasy când mi-am văzut fundul gol care sări peste ecran și mama și tatăl meu stăteau acolo șocați.”
46. ​​„Întâlnirile cu actori, în sfârșit, mi s-au părut doar seri de discuții în magazin. M-am săturat de asta după un timp. Deci, cu cât deveneam mai faimos, cu atât îmi restrângeam mai mult alegerile.”
47. „Am fost cel mai mare preț și cel mai important star de la Hollywood, dar am fost „dificil”.
48. „Așa este întotdeauna în industria divertismentului, picioarele tale călcă mereu pe Jello.”

Citate perspicace Hedy Lamarr despre căsătorie și relații
49. „Poate că problema mea în căsătorie – și este problema multor femei – a fost să-mi doresc atât intimitate, cât și independență. Este o linie dificil de parcurs, dar ambele nevoi sunt importante pentru o căsnicie.”
50. „Bărbații sunt bine, dragostea este bine. De căsnicie sunt puțin dezamăgită.”
51. „Avocații știu să ia plângeri izolate într-un caz de divorț și să le transforme într-unul mare.”
52. „Fiecare fată și-ar dori să se căsătorească cu un soț bogat. Am făcut de două ori. Dar ceea ce împarte fetele în două grupuri este această întrebare: te gândești mai întâi la bani și apoi la dragoste sau invers

53. „Lasă orice fată drăguță să anunțe un divorț la Hollywood și lupii vin în fugă. Carne proaspătă pentru fiare și ei sunt mereu înfometați.”
54. „Trebuie să renunț să mă căsătoresc cu bărbați care se simt inferiori față de mine. Undeva, trebuie să existe un bărbat care ar putea fi soțul meu și să nu se simtă inferior.”
55. „Când am atins o anumită intimitate avansată cu un bărbat și nu mă refer doar la sex, m-am căsătorit cu el.”
56. „Nu am nicio vinovăție pentru a contribui la vreo nefericire suferită de soții mei. Au fost la fel de vinovați ca și mine.”
57. „Toți cei șase soți ai mei s-au căsătorit cu mine din motive diferite.”
58. „Ceremonia a durat șase minute. Căsătoria a durat aproximativ aceeași perioadă de timp, deși nu am divorțat aproape un an.”

Citate Hedy Lamarr care provoacă pe gânduri

59. „Pot scuza totul, în afară de plictiseala. Oamenii plictisitori nu trebuie să rămână așa.”
60. „Nu cred în viața de după moarte. Dar, eu cred într-un destin măcinator care ne veghează pe pământ. Dacă nu, supapa de siguranță ar ceda și cazanul ar exploda.”
61. „Aș spune oricui dorește ceva de la altcineva să pretindă că nu vrea. Oamenii sunt perversi. Dacă le arăți o mare afecțiune, ei vor fugi în altă direcție.”
62. „Sunt un dușman jurat al convenției. Disprețuiesc convenționalul în orice, chiar și în arte.”
63. „Nu merg niciodată la înmormântări. Pentru mine, o persoană este moartă când respiră pentru ultima dată. După aceea, amintirile tale ar trebui să fie personale.”
64. „Pentru că nu locuiești lângă o brutărie, nu înseamnă că trebuie să pleci fără cheesecake.”
65. „Nu am văzut niciodată un meci de lupte sau o luptă cu premii și nu vreau. Când aflu că un bărbat este interesat de aceste sporturi, îl renunț.”
66. „ Pictez pânze pe podea și i-am alungat din minte un profesor de artă. Dar, așa pictez cel mai bine.”
67. „Dacă aș fi făcut-o, toată lumea ar avea un psihiatru. Când creierul este bolnav și trebuie să vărsați, o faceți purtând în cabinetul unui psihiatru.”
68. „Publicul plătește și simte că are dreptul de a participa la treburile personale ale unui interpret.”
69. „Majoritatea copiilor ies prost pentru că au imaginea parentală greșită. Asta nu înseamnă că părinții lor sunt criminali. Înseamnă că sunt plictisitori și cruzi.”

Citate Hedy Lamarr care te vor face să zâmbești
70. „Găsesc foarte des că femeile foarte urâte au bărbați cu adevărat frumoși și invers pentru că nu au nicio concurență. Uneori, bărbați frumoși m-au evitat.”
71. „Dacă îți folosești imaginația, poți să te uiți la orice actriță și să o vezi nud – sper să te fac să-ți folosești imaginația.”
72. „Experții știu întotdeauna totul, în afară de punctele fine. Când mi-am susținut examenele de cetățenie, nimeni acolo nu știa cum Casa Albă a ajuns să fie numită Casa Albă.”
73. „Am vorbit des cu Bing Crosby și, deși îmi plăcea de el, nu am înțeles niciodată de ce era atât de popular. Pentru mine, vocea lui a fost doar un truc.”
74. „Totuși, încă arăt bine.”
75. „Ai crede că am fost o vedetă celebră
Este adevărul.”

Mai multe citate Hedy Lamarr
76. „M-am născut copil unic în Viena, Austria. Tatăl meu a găsit ore în șir să stea lângă mine lângă focul bibliotecii și să spună povești cu zâne.”
77. „Acest lucru este prea adânc pentru mine.”
78. „Sunt un șut foarte bun. Am vânat orice fel de animal. Dar nu aș ucide niciodată un animal în timpul sezonului de împerechere.”
79. „Sophia Loren ar fi o fată plină de farmec chiar dacă ar fi în zdrențe, vânzând pește. Ea are aspectul, mișcarea și intelectul.”
80. „Nu mi-au plăcut niciodată chilipirurile când a venit vorba de sex.”

Ți-ai dorit vreodată să fii o celebritate și să fii celebru ca Hedy Lamarr

Hedy Lamarr a fost o actriță austro-americană care a captivat publicul cu chipul ei frumos și abilitățile de actorie excepționale. În cariera ei de 28 de ani, ea a apărut într-un total de 30 de filme.
Performanța ei din Alger, primul ei film american, a propulsat-o spre celebritate. În 1960, Hedy a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
Ea a dezvăluit realitățile dure din spatele fiecărui reflector și cameră. Profesionalismul, în opinia ei, este cheia unei cariere de lungă durată.
Deci, v-au distrat aceste citate de Hedy Lamarr
Care dintre citatele ei sunt preferatele voastre
Comentați mai jos.