Dacă te-ai întrebat vreodată cum acest rapper a ajuns la faimă și a devenit faimos pentru simțul său în materie de modă, atunci aceste citate ASAP Rocky sunt pentru tine!
Rap-ul este un gen care a apărut în anii 1970 printre afro-americanii din centrul orașului. La fel ca mulți alți americani de culoare, ASAP Rocky credea că muzica l-ar putea ajuta să-și schimbe viitorul.
ASAP Rocky s-a alăturat colectivului de hip hop A$AP Mob și a devenit proeminentă după ce cântecul său, Peso, a fost difuzat la radio. Mai mult decât a fi rapper, acum este și un om de afaceri de mare succes. Află mai multe despre acest talentat artist prin lista de mai jos!
Să mergem!
Și nu uitați să verificați aceste citate J. Cole și citate Travis Scott.

Cele mai bune citate ASAP Rocky

1. „Dumnezeu mă lasă să strălucesc pentru că am o inimă bună.”
2. „Sunt aici să sparg granițele, omule. Asta e tot. Sunt aici pentru a fi primul, astfel încât oamenii de după mine să nu fie nevoiți să se gândească de două ori să se exprime și să fie liberi.”
3. „Toată lumea ar trebui să se poată bucura de viața lui pentru că trăiești o singură dată. Așa că vreau doar să scot totul acolo și să fiu cel mai bun model pe care îl pot fi dacă oamenii vor să mă pună într-o astfel de situație. Adică, nu am cerut să fiu un model, pentru că nu sunt perfectă.”
4. „Omul ne-a dat legi, iar Dumnezeu ne-a dat timp, este arta de a povesti și eu o spun doar pe a mea.”
5. „În ziua de azi, toată lumea vrea să fie ciudată. Știm cum să ne manifestăm că suntem ciudați.”
6. „Nu-mi pasă ce fac oamenii heterosexuali, nu-mi pasă ce fac oamenii gay. Nu-mi pasă ce face nimeni. Asta e treaba lor. Îmi pasă doar de ceea ce fac. Știi ce spun

7. ” Vreau să-mi fac propriul drum și să las în urmă o moștenire bună pentru mine și, sincer, vreau doar să fiu inovator și să fiu mereu înclinat pentru alți oameni. Pentru asta vreau să îmi amintesc. Vreau să inspir.”
8. „Mă străduiesc spre perfecțiune, dar nu sunt perfectă. Dar ceea ce pot spune este că morala mea este total diferită de orice alt rapper de 24 de ani de vârsta mea acum. Privesc viața total diferit. Cu totul alt aspect. Am opinii și morale diferite asupra vieții în general. Și opinii.”
9. „M-am gândit foarte bine când am crescut. Inca fac. Nu există prea multe lucruri care să-mi spună cineva pentru a-mi doborî încrederea sau altceva.”
10. „Vreau să inspir oamenii să-și deschidă cu adevărat mințile și să nu fie unilateral, părtinitori sau ipocriti.”
11. „Toți tinerii – oamenii artistici, oamenii care sunt trecuti cu vederea pentru că sunt ciudați sau nu au hype în jurul lor – trebuie să obțină puțină strălucire.”
12. „Nu am vrut să fiu învins, dar nu am vrut să mă potrivesc în același timp pentru că nu-mi place să fiu doar obișnuit. Deci este una dintre acele situații în care țin mereu capul sus.”
13. „Am atât de multe în creier și vreau să schimb uneori modul în care gândim.”
14. „Chestia cu mine este că dacă mă simt lipsit de respect, nu voi ezita să lupt. Dar este nevoie de mult pentru a mă face să mă simt lipsit de respect.”
15. „Uneori uit că ar trebui să țin oamenii distrați pentru că fac doar muzică pentru stilul meu de viață și pentru oamenii mei care îmi trăiesc stilul de viață. Uităm că ne așteaptă o lume.”

Citate celebre ASAP Rocky

16. „Sunt atât de multe acolo și atât de multă inspirație – vreau doar să fiu cu gust.”
17. „Nu preamăresc deloc, doar îți spun că uneori am gânduri de sinucidere. Și poate ar trebui să caut ajutor, sau poate că nu este atât de adânc.”
18. „Sunt o persoană a poporului, crezi sau nu. Am doar o parte întunecată pentru mine, ceea ce o facem cu toții.”
19. „Vreau să fiu primul tip care îi ajută pe oameni să accepte pe toți așa cum sunt. Vorbesc despre culori, religii, sex, toată lumea. Muzica mea este pentru toată lumea, nu este doar pentru un singur tip de grup.”
20. „Vreau doar ca fanii mei să crească și să se bucure mai întâi de muzică, nu vreau să schimb lumea, nu despre asta este muzica mea.”
21. „Nu mă judeca dacă nu înțelegi motivele pentru care fac ceea ce fac.”
22. „Sunt din New York și iubesc New York-ul și mereu reprezint New York-ul, dar ceea ce reprezint este ceva mai profund decât a fi doar un rapper din New York.”
23. „Încep să aflu că o mulțime de oameni pe care nu ai crede că mă ascultă într-adevăr”.
24. „Reprezint copiii care vin din nimic, dar care înțeleg totul și iubesc totul. Asta e ceea ce reprezint – aceștia sunt copiii cool, știi, copiii de mâine, pentru că cine ar fi știut că aș fi cine sunt astăzi.
Suntem copiii de mâine.”
25. „Îi tratez pe toată lumea în mod egal și vreau să fiu sigur că ascultătorii mei și adepții mei fac la fel dacă mă vor reprezenta. Și dacă îi voi reprezenta, atunci și eu vreau să o fac într-un mod bun.”
26. „Obișnuiam să fiu homofob, dar pe măsură ce am înaintat, mi-am dat seama că nu asta era modalitatea de a face lucrurile. Nu discriminez pe nimeni pentru preferințele sexuale, pentru culoarea pielii – asta este imatur.”
Citește și: Citate Tyler, Creatorul, Citate Lil Uzi Vert

ASAP Rocky Citate care îi dezvăluie personalitatea și interesele

27. „Nu sunt un activist pentru drepturile gay”.
28. „Nu sunt un gangster, frate.”
29. „Nu vreau ca oamenii să aibă impresia că am primit bani și acum sunt îngâmfat pentru că nu sunt. Sunt doar puțin prea încrezător.”
30. „Numele meu adevărat este Rakim – părinții mei m-au numit după zeul însuși MC.”
31. „Nu gătesc, pentru că nu știu să gătesc.”
32. „Îmi place „Harry Potter” și JK Rowling – nu râde de mine!”
33. „Nu-mi plac mașinile noi; Îmi plac mașinile de epocă — există un Jaguar E-Type în videoclipul „Goldie”.
Citește și: Citate Playboi Carti Citate

cât mai curând posibil Citate Rocky despre stilul său de viață și simțul modei

34. „Am vrut să fac model când eram mai tânăr.”
35. „Moda este aproape ca o religie, cel puțin pentru mine.”
36. „Mă îmbrac așa cum mă simt. Pur și simplu plec de la emoție. Nu pot să-mi pregătesc ținuta cu o zi înainte. Tot ceea ce port este spontan.”
37. „Nu port coliere cu diamante. Nu sunt împotrivă, dar nu mi-am putut permite niciodată, așa că acum pur și simplu port aur. Port brățări, inele și glezne.”
38. „Gata
, am dinți de aur, am împletituri, port cizme moon Rick Owens, am rupturi în denim, o vestă de motociclist, iubesc fetele artistice, artiștii mei preferați sunt Jimi Hendrix și John Lennon. Sunt obsedat să fiu diferit.”
39. „Cu haine, îmi place să amestec ceea ce fac diferiți designeri până când devine o expresie personală a felului în care mă simt în ziua aceea.”
40. „Dar pe bune, pentru mine, simt că cu rujul roșu totul depinde de perechea de ten. Sunt doar pe bune. Trebuie să fii frumos ca să scapi cu asta.”
41. „Deci, pentru mine, moda a însemnat să ies în evidență ca individ – și m-a ajutat să atrag atenția pe care majoritatea oamenilor încearcă să o obțină prin cascadorii publicitare sau făcând alte lucruri nebunești. Dar am lăsat atenția să vină asupra mea în mod natural și cred că o parte din asta are legătură cu moda mea.”
42. „Dacă o tipă vrea să știe cine îmi face pantofii, trebuie să-mi scoată din picioare și să privească înăuntru.”
43. „Am un Rolex, dar fără diamante. Raperii poartă diamante pentru a compensa lipsa simțului modei. Nici măcar nu am urechi străpunse — nu sunt în asta; e prea mult.”

Citate intrigant ASAP Rocky despre opiniile sale despre femei

44. „Îmi plac femeile. Iubesc femeile.”
45. „Ruj violet
Naw, asta pare prost pentru toate fetele!”
46. ​​„Știu că femeile sunt mai inteligente decât bărbații. Nu vreau să par ca și cum aș fi într-o treabă pentru pui, dar îi iubesc, nu pot în fața. Femeile sunt mai inteligente decât bărbații. Știu că am o mulțime de pui în mânecă, dar voi sunteți de două ori mai buni.”
ASAP Rocky Citate pentru a vă oferi o privire asupra muzicii și carierei lui
47. „Vreau să fac o muzică de care să mă simt mândru când sunt pe scenă, în care să simt că am pus totul în ea.”
48. „Nu m-aș considera un adevărat rapper din New York. Nici măcar nu-mi plac rapperii din New York.”
49. „Oamenii nu mai fac albume. Întotdeauna este vorba despre single. Am vrut să iau acea abordare de școală veche.”
50. „Când am început, aveam 23 de ani să regizat propriile mele videoclipuri muzicale; Coproduc albumul meu; Sunt practic cu totul. Sunt mai mult decât un băiat drăguț: sunt un artist. Nu spun că sunt un artist de muzică hip hop, sunt un artist.”
51. „Nu am versuri preferate. Sincer, pe toți îi iubesc de moarte — este la fel și cu cântecele. Nu am un singur vers preferat, le iubesc pe toate.”
52. „Nu spun că hip-hop-ul are nevoie de rapperi gay sau altceva, dar ei trebuie să înceteze să fie atât de apropiați pentru că asta va duce la eșecul genului. Uită-te la pop. Pop nu discriminează oamenii. Uită-te la Lady Gaga, știi ce vreau să spun
.”
53. „Multă energie și entuziasm – asta sunt multe dintre emisiunile mele, energie și entuziasm.”
54. „Îmi face lacrimi să văd oamenii din New York dându-mi recuzita pentru că New York-ul este încăpățânat și arogant.”
55. „Nu sunt cel mai bun în a alege ce este bine și ce este rău. Nici nu aș ști ce este o melodie pop bună și ce este una proastă. Acestea fiind spuse, am vrut să spun ce este adevărat pentru mine. Unii oameni ar putea spune că discul Skrillex a fost pop, dar asta era doar despre chimia dintre mine și băiatul meu.”
56. „Am vrut să fac apel la oameni care nu au ascultat niciodată cu adevărat hip hop sau care i-au oferit o șansă până acum. De asemenea, am încercat să încorporez în muzică toate lucrurile mele preferate de stil de viață. Desigur, „Fashion Killa” este una dintre favoritele oamenilor, deoarece exprimă doar cât de mult îmi place moda.”
57. „Îmi primesc respectul ca regizor video. Industria modei mă respectă și știe cine sunt.”

Interesante Citate Rocky ASAP Despre prieteni

58. „În Harlem, am toți prietenii mei de culoare. Dar când merg în centru, am prieteni negri, albi, asiatici și indieni. Nu există granițe, nu există bariere.”
59. „Omule, dacă ești gay putem fi prieteni. Dacă ești hetero, putem fi prieteni. Nu sunt gay, nu intenționez să fiu gay, nu accept și nu spun că sunt împotrivă.”
60. „De ce nu pot fi prieten cu cineva care este gay
De ce nu
Poți să ratezi multe dacă ai la minte atât de mic și ai un stereotip cu privire la oameni. E o prostie.”
61. „Am putea lupta cu tam-tam până ajungem ca prieteni, sau cineva mușcă praful și ne despărțim ca niște capete. Chiar și în cele mai sălbatice momente ale noastre, fată, mă ocup de asta pentru că meriti. Practica face perfectă, așa că luptăm pentru un scop.”
62. „Când Big Meech și toată lumea au fost inculpați, a murit hustling. Păstrați-l tril.”

ASAP Rocky Citate și versuri despre dragoste și relații

63. „Nu faceți greșeli, totul este un salt de credință pentru dragoste.”
64. „A te îndrăgosti este un lucru ușor de făcut.”
65. „Cine le place oamenilor este propria lor afacere. Nu mă priveşte. Știu ce fac – și mă distrez foarte mult cu femeile cu care sunt.”
66. „Cel mai rău lucru pe care ți-l poate face o fată bună este să-ți rupă inima.”

Mai multe citate ASAP Rocky

67. „La „Phoenix”, vorbesc despre gânduri de sinucidere și despre întreaga mea viață. Se numește „Phoenix” pentru că vorbește despre moarte, dar când moare un Phoenix, renaște din propria sa cenușă. M-am legat de asta.”
68. „Mă gândeam să-mi numesc copilul Kanye.”
69. „Probabil, lucrurile violente pe care le-am făcut când eram mai tânăr, au fost probabil cele mai disprețuitoare lucruri pe care le-am făcut vreodată.”
70. „Mi-a fost rușine să anunț pe cineva că locuiesc într-un adăpost. Îmi amintesc că o dată am venit acasă și unii copii m-au văzut și au spus: „Ce faci aici,
acesta este un adăpost!” Dar am spus: „Mama lucrează acolo”. A fost destul de jenant.”

Care melodie ASAP Rocky este preferata ta

Pe 3 octombrie 1988, ASAP Rocky s-a născut în cartierul Harlem din Manhattan. Muzica a fost ceva care l-a interesat încă de când era tânăr. A durat ceva timp, dar în sfârșit a început să crească când a primit recenzii bune pentru mixtape-ul său de debut Live.Love.A$AP în 2011.
În ciuda copilăriei sale dificile, ASAP Rocky și-a urmărit pasiunile și visele vieții de a deveni rapper. De asemenea, a dezvoltat un interes pentru modă, ceea ce l-a condus către noi oportunități.
Viața nu este întotdeauna corectă, iar unii oameni trebuie să depună mai mult efort decât alții pentru a-și îndeplini visele. Dar, ASAP Rocky nu a lăsat aceste obstacole să-l împiedice să-și urmărească pasiunea și să aibă un viitor mai bun. Așadar, lăsați aceste citate să servească drept inspirație pentru dvs. și pentru toți ceilalți care se luptă să se ridice peste dificultățile vieții, astfel încât visele vor fi atinse dacă nu renunțați niciodată la ele.
Care dintre aceste citate ASAP Rocky este preferatul tău
. Vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos!