Dacă ești fan al lui Fast & Furious, atunci suntem siguri că aceste citate Paul Walker te vor inspira și te vor împinge să-i iubești și mai mult personajul din filme!
Paul Walker este cel mai bine cunoscut pentru rolul său din franciza de film Fast & Furious ca Brian O’Conner. Deși a avut alte filme, rolul său în franciză a fost cel care l-a condus cu adevărat în vârf.
Înainte de a deveni actor, Paul Walker a avut un interes puternic pentru știință și a aspirat să fie biolog marin. Dar, viața avea alte planuri și diferite oportunități i-au deschis calea carierei sale în actorie. Consultați lista completă de mai jos pentru a înțelege cum a decurs viața lui și cum a rămas umil în ciuda faimei.
Continuați să citiți și ne vedem la linia de sosire!
Și nu uitați să consultați aceste citate Dwayne Johnson și Johnny Depp.

Cele mai bune citate Paul Walker

1. „Dacă într-o zi viteza mă omoară, nu plânge pentru că zâmbeam.”
2. „Filozofia mea este: dacă nu te poți distra, nu are sens să o faci.”
3. „Nu-ți dai seama că apreciezi ceva până când cineva i-o ia.”
4. „Dacă te joci cu oameni care sunt mai buni decât tine, atunci devii mai bun.”
5. „Vreau să am libertatea de a face tot ce vreau.”
6. „Amintiți-vă că, oricât de cool credeți că ați fi, nu ești suficient de cool pentru a privi cu dispreț pe nimeni – niciodată.”
7. „Întrenează-ți mintea să vezi binele din toate.”
8. „Sunt unul dintre acei oameni care cred că anumite lucruri se întâmplă la anumite momente din toate motivele potrivite.”
9. „Când pui bunăvoință acolo, este uimitor ce se poate realiza.”
10. „Trebuie să iei decizii inteligente, dar nu știi niciodată ce se va întâmpla în viitor.”

Citate celebre Paul Walker

11. „Îmi place o femeie capabilă și în același timp feminină. Admir calitățile de tomboy, dar cu o notă feminină.”
12. „Am un mod de a fi doar gheață și doar de a răci situațiile și de a face lucrurile să funcționeze.”
13. „Nu sunt afectat de violență așa cum sunt unii oameni. Nu știu de ce, dar mă bucur de această intensitate.”
14. „Dacă petreci timp cu un bărbat, îți vei da seama că toți suntem încă băieți.”
15. „Nu mă duc unde sunt oamenii, mă duc unde nu sunt oamenii.”
16. „Am învățat cu mult timp în urmă că dacă te abonezi și crezi în bine, trebuie să crezi în rău.”
17. „Știi, tot ce contează cu adevărat este că oamenii pe care îi iubești sunt fericiți și sănătoși. Orice altceva este doar stropire pe sundae.”

Citate inspirate Paul Walker

18. „Există un timp și un loc pentru orice, dar pe măsură ce îmbătrânesc, îmi place să găsesc acele momente umane și să mă conectez cu adevărat.”
19. „Uneori, obstacolele nu sunt deloc obstacole. Sunt provocări, teste binevenite.”
20. „Sunt un rezolvator de probleme. Iubesc oamenii. Cu cât sunt mai complicate, cu atât intru mai mult în ele și vreau doar să înțeleg ce le face să treacă.”
21. „Sunt un făcător și fie că a fost tsunami-ul din Sri Lanka sau cutremurul din Indonezia, mereu spuneam: „Ar trebui să fiu acolo; Ar trebui să ajut.”
22. „Surful pe valuri mari nu este un sport extrem pentru mine. Cad, mă dau jos și vin în sus. Inima îmi bate repede pentru că mă gândesc că aproape m-am înecat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot respira din nou, dar mereu mă gândesc: „Ce mă lovesc
de” apă.”
23. „Suntem pe pământ doar pentru o perioadă scurtă de timp. Filmele nu sunt suficiente. Vreau să-mi iau succesul și să-l transform în ceva mai mare și mai bun.”
Citește și: Citate celebre, Citate inspiraționale Citate

Paul Walker despre viață

24. „Visul este să ai totul. Cine spune că nu poți să-ți iei prăjitura și să-l mănânci și pe el
Trăiește această viață, acea viață, această viață, știi
că trăiești o singură dată — vreau să-l introduc pe toate.”
25. „Oricât de bună sau rea este viața ta, trezește-te în fiecare dimineață și fii recunoscător că mai ai unul.”
26. „Nu mă interesează ce este în viață: ascultă-ți inima. Dacă o faci, indiferent de ce, vei câștiga.”
27. „Nu urăști niciodată oamenii care sunt geloși pe tine, ci respectă-le gelozia, sunt oameni care cred că ești mai bun decât ei.”
28. „Călătoria este mai importantă pentru mine acum. Nu există nicio garanție, indiferent de ce. Primim o singură cursă în viață.”
29. „Viața este prea scurtă. Și cel mai mare blestem este să te îndrăgostești de cineva.”
Citește și: Citate despre viață, Citate de trăit de

Paul Walker Citate despre mașini

30. „Sunt un tip nebun cu mașini. Am un hangar de avioane plin de mașini.”
31. „Mi-aș dori să fiu la volan pentru fiecare cascadorie.”
32. „Întotdeauna mi-am dorit să fac curse de mașini, încă de când eram mic, așa cum cred că au făcut mulți băieți.”
33. „Vreau să mă căsătoresc. Mă gândesc mult la asta. Dar mă gândesc și la mașinile mele, așa că poate că prioritățile mele nu sunt încă exact pe linie.”
34. „Îmi place foarte mult Evo din „2Fast”. Mașina aceea este foarte distractiv ca șofer zilnic. Sunt foarte rapizi și pe pistă, când sunt așezați în poziție verticală.”
35. „Cred că doar să stai jos și să ții o conversație obișnuită este cel mai greu lucru de făcut. Dar la extremele
știu cum se simte să vină la colț cu 90 de mile pe oră, alunecând mașina în lateral. Știu în ce treaptă o pun când vin după colț și unde trebuie să reduc treapta. Deci, pentru mine, acestea sunt lucrurile distractive.”

Citate Paul Walker despre filme și cariera lui

36. „Există mai mult în viață decât filme.”
37. „Îmi place să fac chestii de acțiune. Este atât de distractiv!”
38. „Nu mai e vorba de lucru, ci de a face o muncă de care pot fi mândru.”
39. „Sper că sunt în măsură să fac lucruri pe care vreau cu adevărat să le fac, spre deosebire de lucruri pe care trebuie să le fac doar din motive financiare sau pentru a susține o anumită valoare marcantă.”
40. „Uneori mă lupt, pentru că meseria mea este ca antiteza a ceea ce înseamnă surfing. Navigarea este simplă. E real.”
41. „Asta e un lucru despre Hollywood. Oamenii nu vor întotdeauna ceea ce este real. Oamenii vor mereu ceva mai mult. Deci, pentru mine, este un compromis. Poftim, acea hiper-realitate.”
42. „Vreau să lucrez cu oameni buni. Nu vreau să lucrez cu regizori care țipă și țipă care au probleme cu tatăl. Pur și simplu nu vreau să am de-a face cu acești tipi.”
43. „În ceea ce privește Hollywood, am un loc de muncă ucigaș și mă distrez de minune. Am luxul să merg în excursii oricând vreau și să-mi invit prietenii care nu își permit. Și, dacă voiește Dumnezeu, voi putea face toate acestea până în ziua în care voi muri.”
44. „Părinții mei nu au privit niciodată actoria mea ca pe o carieră. Ei au văzut-o ca pe o modalitate de a ajuta la întreținerea gospodăriei.”
45. „Practic, vinzi o lume ca actor, corect
vreau să spun că este ca orice agent de vânzări: dacă crezi în produsul tău, îți cunoști produsul, îl vinzi mult mai bine.”
46. ​​„Nu am crezut niciodată că voi fi actor. Și niciodată nu m-am gândit cu adevărat la mine ca unul. Chiar dacă continui să muncesc. M-am gândit că voi face doar un val de filme și apoi o să epuizez. Au continuat să vină împreună.”

Citate Paul Walker despre experiențele sale în franciza Film Fast & Furious

47. „Aproape că mi-am sabotat cariera. „Fast & Furious” nu m-a lăsat, iar acum sunt recunoscător. Acea franciză mi-a oferit oportunitatea.”
48. „Sunt Brian mult mai mult decât Paul Walker, ceea ce este minunat. Când aud: „Hei Paul Walker!” părul mi se ridică pe ceafă. Este incomod. Dar când aud: „Sunt Brian!” E cool. Îmi place Brian.”
49. „Este amuzant să vezi că oamenii se conectează cu Fast & Furious așa cum o fac. Habar nu aveam, nu am înțeles. Și acum, înțeleg mai mult și îl văd.”
Citate Paul Walker care vă vor spune despre personalitatea și interesele sale
50. „Nu sunt genul de tip care profită de poziția mea.”
51. „Nu mi-e frică de nimic. Așa sunt eu.”
52. „Mi-ar plăcea să trăiesc călare și să fiu doar un cowboy.”
53. „Știi, sunt un tip destul de blând. Sunt destul de ușoară. Văd perspectiva tuturor.”
54. „Îmi place să trag cu pușca la distanță lungă. Îmi place orice se referă la precizie. Găsesc asta și cu tirul cu arcul. La ferma mea, am propria mea zonă cu ținte 3-D de animale și baloturi de fân de la distanțe diferite.”
55. „Sunt un surfer. Am crescut în sudul Californiei și obișnuiam să facem surf de două ori pe zi, în fiecare zi.”
56. „Am crescut vânând și pescuind. Mereu am fost pasionat de tir cu arcul. Mereu am fost în mașini. În familia mea, acestea au fost doar lucruri pe care le-am făcut. Cam așa a fost.”
57. „Nu sunt deloc șlefuit, provin dintr-un mediu cu guler albastru și nu m-am gândit niciodată că mă pot simți confortabil în preajma englezilor.”
58. „Aș putea să te duc la o plimbare pe plajă și aș putea să subliniez orice creatură și să-ți dau numele lor latine.”
59. „Surful mă liniștește, a fost întotdeauna un fel de experiență Zen pentru mine. Oceanul este atât de magnific, liniștit și minunat. Restul lumii dispare pentru mine când sunt pe val.”
60. „Sunt un tip de știință. Sunt un tocilar. Îmi place geologia și botanica și știința marine. M-am gândit că poate voi fi un ghid profesionist, sau poate chiar un gardian de parc, care lucrează pentru Departamentul de Pește și Vânat.”

Te-au inspirat aceste citate Paul Walker să ai grijă de ceilalți și să-ți împărtășești binecuvântările

Paul Walker a fost un cunoscut actor de la Hollywood care și-a dedicat viața pentru a face diferența în lume
A lucrat ca actor timp de aproape două decenii înainte de moartea sa tragică într-un accident de mașină în 2013.
De asemenea, a fost un filantrop generos care a ajutat victimele dezastrelor naturale. Înainte de moartea sa, a organizat un eveniment caritabil prin intermediul fundației sale, Reach Out Worldwide (ROWW).
Paul Walker și-a folosit cariera ca o platformă pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cauza sa. De asemenea, a îndemnat oamenii să fie buni unii cu alții și cu mediul înconjurător. El a fost și este încă o sursă de inspirație pentru mulți și sperăm că această listă cu cele mai bune citate ale lui a fost capabilă să te determine să faci diferența în felul tău, la fel ca el.
Care dintre aceste citate Paul Walker este preferata ta
. Vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii.