Aceste 60 de citate din Wale te vor inspira să continui să lucrezi pentru visele tale, indiferent cât de grea este viața.
Olubowale Victor Akintimehin, cunoscut sub numele de Wale, este un rapper și compozitor american care a crescut în Maryland. Și-a început cariera în 2005, lansând prima piesă intitulată Rhyme of the Century.
Ca artist și coleg, Wale poate fi văzut ca o persoană fericită și pozitivă. Dar viața lui nu a fost niciodată doar soare și curcubeu. Pe lângă muzica sa semnificativă, luptele în viață ale rapperului vor inspira și motiva oamenii cu siguranță, așa că asigură-te că citești aceste citate pe care le-am adunat pentru tine!
Citiți colecția completă de mai jos pentru a afla mai multe.
Și nu uitați să verificați aceste citate Joyner Lucas și citate J. Cole.

Cele mai bune citate din Wale
1. „Viața fără visare este o viață fără sens.”
2. „Fie ca optimismul de mâine să fie fundația ta pentru astăzi.”
3. „Nu toată lumea este un rapper grozav. Nu toată lumea trăiește pentru arta lirismului.”
4. „Fiecare artist ar trebui să se emoționeze. Pictezi imagini cu emoții.”
5. „Slujba mea este să inspir oamenii, să fiu în fruntea jocului meu și să-mi împing cultura înainte.”
6. „Eșecul nu este o opțiune. Succesul este doar un proces.”
7. „Nu sună banal, dar inteligența este mare. Totul se estompează și totul poate fi modificat, dar inteligența este ceva ce nu poți falsifica. Nici măcar nu vorbesc dacă poți citi un tezaur înapoi, dar există o frumusețe în bunul simț.”
8. „Abilitatea de a face pe cineva să simtă ceva, asta este artă. Oricum te-ai uita la asta, indiferent dacă ești un autor, un pictor, un cântăreț, un rapper, un artist de cuvinte vorbite – artă.”
9. „Pot să îmi iau o părere, dar nu-mi place când încerci să arunci ură și să contaminezi felul în care gândesc alții. Simt că sunt unul dintre oamenii care au făcut întotdeauna muzică pentru omul de rând. De aceea nu-mi trăiesc viața așa cum aș putea. Nu fac cascadorii atât de mult pe cât aș putea, pentru că nu pentru asta este muzica mea.”
10. „Sunt anumite lucruri care pot fi cerute care mă entuziasmează. Nu este niciodată un lucru în care cred că sunt prea bun. Sunt doar genul de persoană căruia îi place să fie iluminat. Nu-mi place să trec prin mișcări.”
11. „Ambiția este neprețuită. Este ceva care îți este în vene.”
12. „Inițial, am simțit că datoria mea era să păstrez lucrurile pozitive și să fiu pozitivă și, uneori, mă descurc în asta. Suntem oameni. Sunt imperfect uneori și doar că eram imperfect la un moment dat.”
13. „Nu am avut niciodată bani. Îmi plac lucrurile frumoase, dar nu las asta să-mi conducă viața. În același timp, trebuie să las ceva să mă conducă, așa că acum las banii să mă conducă.”
14. „Sunt o persoană pasionată – uneori de vină.”
15. „Este ceva să fii grozav. Nu este nimic să fii faimos.”
Citește și: Citate Meek Mill, Citate Kendrick Lamar Citate

inspiraționale despre viață Wale

16. „Primul lucru care este important este ca oamenii să creadă cu adevărat în tine. Dacă ai asta, poți face orice.”
17. „Te vor iubi puțin diferit când ești în vârf.”
18. „Cea mai tare persoană din cameră este, de obicei, cel mai stricat.”
19. „Îmi spun părerea. Pentru asta l-am iubit pe Tupac.”
20. „Nu vreau să par pretențios vorbind despre mine.”
21. „Sunt destul de norocos să-mi trăiesc visele și ale multor visuri ale altor oameni.”
22. „Viața mea este mai bună decât mulți oameni pe care îi cunosc. Sunt cu siguranță fericit pentru asta.”
23. „Știri, știri – este o lume crudă.”
24. „Poate că ei mă plac doar pentru că mă plac și nu mă plac pentru că simt că trebuie să mă placă pentru că le place această persoană sau acea persoană.”
25. „Sunt nesigur în privința lucrurilor. Nu mi-e frică să o spun, totuși. Chiar și atunci când publicistul meu spune: „Du-te pe covorul roșu”, nu vreau să merg.”

Citate Wale care mărește dragostea
26. „A face dragoste este – mai simplu spus – poezie în mișcare.”
27. „Mai degrabă să pierzi dragostea decât să mergi mai departe, fără să știi niciodată cum te simți.”
28. „Gheața se topește în ploaie. Dragostea se transformă în durere. Iată-mă din nou, mă îndrăgostesc din nou.”
29. „Tot ce spun este ca, răsfățați-mă cu consistența voastră. Rămâneți mereu același voi și nu va trebui să vă faceți griji pentru un eu diferit.”
30. „Îmi place persoana care ești, dar sunt îndrăgostită de persoana care ai potențialul să fii.”

Citate interesante Wale care vă vor oferi o privire asupra personalității sale

31. „Sunt o persoană obișnuită. Știu că multor oameni le place să fie faimoși. nu-mi place. Doar mă racesc. Știi ce spun

32. „Nu sunt niciodată mulțumit, omule. Eu sunt Fecioară. Supraanalizam și nu suntem niciodată mulțumiți. Așa că voi continua până când roțile vor cădea.”
33. „Dacă m-am trezit mâine și n-aș avea un dolar, atâta timp cât am inima mea, o pot scăpa de tot.”
34. „Sunt un bărbat de culoare în Statele Unite ale Americii, așa că simt mereu că am o țintă asupra mea.”
35. „Îmi bag uneori piciorul în gură. Voi fi primul care recunoaște asta.”
36. „Uneori, sunt fericit. Puteți spune prin Twitter. Uneori, sunt supărat. Puteți spune prin Twitter. Cred doar că, la sfârșitul zilei, nu vreau să mă vadă ca pe o celebritate. Vreau doar ca ei să mă vadă și să spună: „Este ca o persoană obișnuită la slujba lui chiar acum, care este supărată.”

Citate Wale care îi evidențiază opiniile despre relații.
37. „M-am întâlnit cu toate aceste fete și am ajuns să nu le placă și m-am gândit în sinea mea: „Ce au toate acestea în comun
” Aveau prea mult timp liber. Chiar dacă erau drăguți, le lipsea ceva. O femeie ar putea fi mai puțin atrăgătoare, dar cu ambiție și impuls, acesta este cel mai frumos lucru.”
38. „M-am întâlnit mult, dar nu am avut niciodată pe cineva care să fie demn de o aniversare. Și, oricum, majoritatea prietenelor nu au ajuns niciodată la un an.”
39. „Fătă ambițioasă, vrei doar să câștigi și ai prefera să-ți alungi visele decât să încerci să-i alungi pe acești bărbați care încearcă să urmărească aceste fuste, care încearcă să urmărească aceste fotografii cu arome care nici măcar nu sunt la fel de dulci ca ea .”
40. „Am văzut toate tipurile de femei. Fete celebrități cu care m-am întâlnit și fete obișnuite de la nouă până la cinci. Am avut spectacole în care femeile căsătorite au încercat să mă urmeze la hotel. Percepția mea despre femei nu este foarte ignorantă pentru că am văzut multe.”

Citate Wise Wale care te vor învăța despre muzică și pasiune

41. „Sunt foarte mândru de spectacolul meu live și pun mai multă energie acolo decât în ​​studio.”
42. „Sper că toată lumea crede că are cel mai bun album. Nu l-aș fi scos pe al meu dacă nu credeam că este cel mai bun.”
43. „Simt că sunt unul dintre cei mai creativi artiști din joc. Cred că voi fi aici o vreme.”
44. „Fără zile libere. Sunt un dependent de muncă.”
45. „Vreau doar să afectez cultura și vreau să pot sprijini tinerii cu obiective care nu se limitează doar la rap și producție.”
46. ​​„Vin dintr-un loc, cu tot respectul, care nu a avut niciodată o vedetă a muzicii în hip hop. Deci șansele sunt deja împotriva mea.”
47. „Un lucru pe care Jay-Z mi-a spus că îmi rămâne întotdeauna este că albumul nu este niciodată așa cum l-ai văzut tu.”
48. „Oricât de mult nu vreau să recunosc, fanii mei sunt singurii care îmi pot răni sentimentele atunci când nu sunt mulțumiți de ceea ce prezint. Vreau să fie perfect pentru ei. Vreau ca ei să aibă un alt sentiment de mândrie în muzica mea.”
49. „Vreau ca oamenii să spună: „Albumul tău este la fel de bun ca al lui Kendrick sau Esperanza Spalding sau Beck. Muncesc la fel de mult ca ei.”
50. „Hip-hop-ul înseamnă impact, iubito. Poți vinde discuri, poți fi de două ori platină, poți fi aur, dar dacă șchioai, șchioapă, omule. Încercăm să oferim exact opusul. Este stil, individualitate, încredere. Noi emanăm asta.”
51. „Jay-Z este rapperul meu preferat, dar de ce nu pot aspira să fiu mai bun decât el

52. „Nu alegi neapărat single-urile pe care le dorești atunci când faci un disc, dar în cea mai mare parte , este același proces. Tu ești artistul. Tu faci muzica pe care vrei să o faci.”
53. „Încerc doar să fac cea mai bună muzică pe care o pot face și să reprezint noua clasă sau orice altceva.”
54. „Învăț pe măsură ce merg. Nu știu totul. Nu am avut niciodată pe cine să mă uit, nimeni nu m-a învățat vreodată și, de unde sunt, nu am avut modele celebre.”
55. „Mulți dintre fanii mei de sex feminin m-au descoperit prin pasiunea pe care o am pentru a mă îmbunătăți. Ca să nu spun că băieții nu o fac, dar baza mea de fani feminine se bazează pe femei care vor să facă mai bine.”

Mai multe citate și versuri Wale pe care le veți bucura

56. „Pentru prețul faimei, ce ai face ca să-ți spună numele
Este atât de păcat.”
57. „Transformă o cărămidă într-o piatră, dar crezi că nu avem suflet. Pe măsură ce un copil are nevoie să crească, greutatea pulberii în aur.”
58. „TV-ul a ucis radioul și apoi internetul a tăiat gâtul televizorului.”
59. „Vorbesc cărămizi, fără sărituri. Eu o numesc lucru, fără ceasuri cu pumn.”
60. „Există multă unitate reală și multă unitate falsă, din păcate. Cred că mulți oameni vor avea ocazia să urmeze măreția și să urmeze cariere în afara DC. Nu toată lumea va reuși. Cred că există o conotație că există o lipsă de rapperi acolo.”

V-au motivat aceste citate de Wale să continuați să lucrați pentru obiectivele dvs.

Wale și-a dedicat întreaga viață pasiunii sale pentru muzică. În ciuda faptului că lucrările sale nu au primit suficientă recunoaștere, perseverența și dragostea pentru cariera l-au ajutat să continue.
Este o calitate admirabilă a Țării Galilor să aibă un devotament neobosit pentru lumea rap-ului și a muzicii. La urma urmei, nu toată lumea are voința de a continua să-și atingă visele în ciuda luptelor și greutăților. El este o motivație pentru mulți dintre noi care trec prin același lucru.
Sperăm că aceste citate din Wale v-au putut inspira să nu renunțați niciodată la visele voastre. La urma urmei, nu putem trăi o viață plină de sens decât trăind visele din interiorul nostru.
Ați învățat multe în această colecție de citate Wale
Ați ascultat melodiile lui Wale
Nu uitați să comentați mai jos!