Aceste citate Audrey Hepburn care se adâncesc în personalitatea și modul ei de viață vă vor inspira, fără îndoială!
Audrey Hepburn a fost o actriță, iconiță de modă și filantrop de origine belgiană. Cunoscută pentru stilul și rafinamentul ei, ea este considerată una dintre cele mai îndrăgite simboluri ale modei și filmului din secolul al XX-lea.
Am adunat câteva dintre cele mai grozave citate ale ei despre dragoste, succes, frumusețe și viață, care vă vor deschide ochii către idei noi. Află despre frumusețea pe care a întruchipat-o, atât în ​​interior, cât și în exterior, prin această listă!
Vedeți mai jos întreaga listă.
Și nu uitați să verificați aceste citate Marilyn Monroe și Mae West.

Cele mai bune citate Audrey Hepburn

1. „Cel mai important lucru este să te bucuri de viața ta – să fii fericit – este tot ce contează.”
2. „Cred în a fi puternic atunci când totul pare să meargă prost.”
3. „Nimic nu este imposibil, cuvântul în sine spune „Sunt posibil!”
4. „Lucrurile bune nu ar trebui să-ți cadă doar în poală. Dumnezeu este foarte generos, dar El se așteaptă ca tu să faci partea ta mai întâi.”
5. „A planta o grădină înseamnă a crede în ziua de mâine.”
6. „De ce să schimbi
Fiecare are stilul lui. Când l-ai găsit, ar trebui să te ții de el.”
7. „Oricine nu crede în miracole nu este realist.”
8. „Pentru mine singurele lucruri de interes sunt cele legate de inimă.”
9. „Iubesc oamenii care mă fac să râd. Sincer cred că e lucrul care îmi place cel mai mult, să râd. Vindecă o multitudine de boli. Este probabil cel mai important lucru la o persoană.”
10. „Oportunitățile nu apar adesea. Așa că, atunci când o fac, trebuie să le iei.”

Citate inspiraționale Audrey Hepburn

11. „Ține minte, dacă ai nevoie de o mână, o vei găsi la capătul brațului tău.”
12. „Iartă repede. Sărută încet. Iubește cu adevărat. Râzi incontrolabil și nu regretă niciodată nimic care te-a făcut să zâmbești.”
13. „Pe măsură ce îmbătrânești, amintește-ți că ai o altă mână: prima este să te ajuți pe tine însuți, a doua este să-i ajuți pe ceilalți.”
14. „Am învățat să trăiesc — cum să fiu în lume și în lume, și nu doar să stau deoparte și să privesc.”
15. „Oamenii, chiar mai mult decât lucrurile, trebuie să fie restaurați, reînnoiți, reînviați, recuperați și răscumpărați; nu da niciodată afară pe nimeni.”
16. „Trebuie să te uiți obiectiv la tine. Analizează-te ca pe un instrument. Trebuie să fii absolut sincer cu tine însuți. Înfruntă-ți handicapurile, nu încerca să le ascunzi. În schimb, dezvoltați altceva.”
17. „Alege ziua. Bucurați-vă de el – până la mâner. Ziua așa cum vine. Oamenii așa cum vin – cred că trecutul m-a ajutat să apreciez prezentul – și nu vreau să stric nimic din el, îngrijorându-mă de viitor.”
18. „Cred că, în fiecare zi, ar trebui să ai cel puțin un moment minunat.”
Citește și: Citate inspiraționale, Citate încurajatoare Citate

semnificative Audrey Hepburn despre viață
19. „Am decis, foarte devreme, doar să accept viața necondiționat; Nu m-am așteptat niciodată să facă ceva special pentru mine, dar părea să realizez mult mai mult decât am sperat vreodată. De cele mai multe ori mi s-a întâmplat fără ca eu să-l caut vreodată.”
20. „Nu îmi iau viața în serios, dar iau în serios ceea ce fac în viața mea.”
21. „A trăi este ca și cum ai sparge un muzeu. Abia mai târziu nu începi să absorbi cu adevărat ceea ce ai văzut, să te gândești la el, să cauți într-o carte și să-ți amintești — pentru că nu poți să le înțelegi pe toate odată.”
22. „A da înseamnă a trăi. Dacă nu mai vrei să dăruiești, nu mai ai pentru ce să trăiești.”
23. „Propria mea viață a fost mult mai mult decât un basm. Am avut parte de momente dificile, dar indiferent de dificultățile prin care am trecut, întotdeauna am primit premiul la sfârșit.”
24. „Și cred că despre asta este viața, de fapt, despre copii și flori.”
25. „Cel mai bun lucru de care să te ții în viață este unul pe celălalt.”
26. „Dacă duci o viață simplă și acea poveste este scrisă, atunci acea poveste nu te va mulțumi. Are nevoie de un unghi. Să presupunem că nu există niciun unghi

27. „Când nu ai pe nimeni, poți să faci o ceașcă de ceai, când nimeni nu are nevoie de tine, atunci cred că viața s-a terminat.”
28. „Există o diferență între o viață lungă și o cină grozavă; la cină, lucrurile dulci vin ultimele.”
29. „Viața este o petrecere. Îmbrăcați-vă pentru asta.”
Citește și: Citate semnificative, Citate de trăit de

Audrey Hepburn Citate despre frumusețe

30. „Frumusețea unei femei nu este în hainele pe care le poartă, în silueta pe care o poartă sau în felul în care își pieptănează părul. Frumusețea unei femei se vede în ochii ei pentru că aceasta este ușa către inima ei; locul unde locuiește dragostea.”
31. „Frumusețea înseamnă să fii cea mai bună versiune posibilă a ta, în interior și în exterior.”
32. „Eleganța este singura frumusețe care nu se estompează niciodată.”
33. „O femeie poate fi atât frumoasă, cât și intelectuală.”
34. „Pentru ochi frumoși, caută binele în alții; pentru buze frumoase, rostește numai cuvinte de bunătate; și pentru echilibru, mergi cu știința că nu ești niciodată singur.”
35. „Adevărata frumusețe la o femeie se reflectă în sufletul ei. Este grija și pe care o dă cu dragoste pasiunea pe care o arată, iar frumusețea unei femei crește doar cu anii care trec.”
36. „Sunt lucruri mai importante decât aspectul exterior. Nicio cantitate de machiaj nu poate acoperi o personalitate urâtă.”
37. „Cred în manichiură. Eu cred în îmbrăcăminte excesivă. Cred în amorsarea în timpul liber și purtarea de ruj. Eu cred in roz. Cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete.”
38. „Machiajul te poate face doar să arăți drăguță pe dinafară, dar nu ajută dacă ești urâtă pe dinăuntru. Dacă nu mănânci machiajul.”

Citate Audrey Hepburn despre dragoste

39. „Se spune că dragostea este cea mai bună investiție; cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult în schimb.”
40. „Toți ne dorim să fim iubiți, nu-i așa că
Toată lumea caută o modalitate de a găsi dragostea
Este o căutare constantă a afecțiunii în fiecare domeniu al vieții.”
41. „Dacă ai de gând să portretizezi dragostea, trebuie să o simți.”
42. „Dacă trebuie să „iubim pe aproapele tău ca pe tine însuți”, atunci cu siguranță ar trebui să iubim copiii lumii ca pe ai noștri”.
Citește și: Citate de dragoste Citate

Audrey Hepburn care reflectă personalitatea ei

43. „Dacă sunt sinceră, trebuie să-ți spun că încă citesc basme și îmi plac cel mai mult dintre toate.”
44. „Nu mă consider niciodată o icoană. Ceea ce este în mintea altora nu este în mintea mea. Eu doar îmi fac treaba.”
45. „Cea mai mare victorie a mea a fost să pot trăi cu mine însumi, să-mi accept neajunsurile. Sunt departe de ființa umană care mi-ar plăcea să fiu, dar am decis că nu sunt așa de rău până la urmă.”
46. ​​„Sunt un introvertit — îmi place să fiu singură, îmi place să fiu în aer liber, îmi place să fac o plimbare lungă cu câinii mei și să mă uit la copaci, flori și cer.”
47. „Dacă lumea mea s-ar prăbuși mâine, m-aș uita înapoi la toate plăcerile, emoțiile și meritul pe care am fost destul de norocos să le fi avut. Nu tristețea, nu avorturile mele sau părăsirea tatălui meu de acasă, ci bucuria de la orice altceva. Va fi de ajuns.”
48. „Este prea mult să sper că îmi voi păstra succesul. Eu nu cer asta. Tot ce voi face este tot ce pot – și sper.”
49. „Trebuie să fiu singur foarte des. Aș fi destul de fericit dacă aș petrece de sâmbătă noaptea până luni dimineața singur în apartamentul meu. Așa fac plinul.”
50. „Hai să recunoaștem, o prăjitură de ciocolată cremoasă drăguță face multe pentru mulți oameni; este pentru mine.”
51. „Toată viața mea, activitatea mea preferată a fost lectura. Nu este cea mai socială distracție.”
52. „M-am născut cu o nevoie enormă de afecțiune și cu o nevoie teribilă de a o oferi.”
53. „Pe de o parte, poate că am rămas infantilă, în timp ce pe de altă parte m-am maturizat repede pentru că la o vârstă fragedă eram foarte conștientă de suferință și frică.”

Mai multe citate Audrey Hepburn pe care le veți bucura

54. „Există o nuanță de roșu pentru fiecare femeie.”
55. „Nu vreau să fiu singur, vreau să fiu lăsat în pace.”
56. „Indiferent unde alergi, ajungi să te întâlnești cu tine însuți.”
57. „Doar oamenii absolut hotărâți reușesc.”
58. „Prietenii adevărați sunt familii pe care le poți selecta.”
59. „Întotdeauna poți spune ce fel de persoană crede un bărbat că ești cu adevărat după cerceii pe care ți-i dăruiește.”
60. „Nimic nu este mai important decât empatia pentru suferința altei ființe umane. Nimic. Nu o carieră, nu bogăție, nu inteligență, cu siguranță nu statut. Trebuie să ne simțim unul pentru celălalt dacă vom supraviețui cu demnitate.”

Ce înseamnă frumusețea și fericirea pentru tine
Audrey Hepburn a crescut în Belgia, Anglia și Țările de Jos. Spre deosebire de majoritatea copiilor din zilele noastre, care se bucură de o viață fericită, ea a suferit și a fost traumatizată de ocupația nazistă. Aceste experiențe au fost factori fundamentali care au modelat cine era ea și în ce credea.
Pentru că știa cât de dificil este să trăiască în condiții grele, ea a devenit ambasador special UNICEF când a crescut. Folosindu-și cariera și faima ca platformă, ea a ajutat copiii defavorizați din întreaga lume.
Audrey Hepburn a contribuit mult la cultura filmului și industria divertismentului. Dar, mai mult decât atât, ea este un simbol al compasiunii, al iubirii și al frumuseții reale – unul care strălucește atât în ​​interior, cât și în exterior. Lăsați cele mai bune citate ale ei să vă încurajeze să fiți mai buni, mai iubitori și mai răbdători unul cu celălalt și cu lumea.
Care citate au avut cel mai mare impact asupra dvs.
Ne-au ratat vreun citat semnificativ de la ea
Lăsați un comentariu mai jos.