Următoarele sunt cele mai bune citate aniversare pentru el și ea. Am întocmit o listă cu cele mai populare citate și proverbe aniversare pentru soți și soții, prietene și iubiți. Bucurați-vă.

Cele mai bune citate de 55 de ani pentru el și ea

1. „Odată, am devenit al tău și tu ai devenit al meu. Și vom rămâne împreună atât prin lacrimi, cât și prin râs. Pentru că așa numesc ei fericiți pentru totdeauna.”
2. „Îți jur că nu te-aș putea iubi mai mult decât o fac acum și totuși știu că o voi face mâine.”
3. „Când vom ajunge la sfârșitul vieții noastre împreună, casa pe care o aveam, mașinile pe care le-am condus, lucrurile pe care le aveam nu vor mai conta. Ceea ce va conta este că eu te-am avut pe tine, iar tu m-ai avut pe mine.”
4. „O aniversare a nunții este sărbătorirea iubirii, încrederii, parteneriatului, toleranței și tenacității. Ordinea variază pentru fiecare an.”
5. „Ești cea mai bună, drăguță, tandră și mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată – și chiar și asta este un eufemism.”
6. „Când mă uit la tine, draga mea – nu pare că ai îmbătrânit. Pentru mine ești la fel de frumoasă ca în ziua în care ne-am logodit. Aniversare placuta.”
7. „Și eu te-aș alege pe tine; într-o sută de vieți, într-o sută de lumi, în orice versiune a realității, te-aș găsi și te-aș alege.”
8. „Pentru noi doi, casa nu este un loc. Este o persoană. Și suntem în sfârșit acasă.” – Stephanie Perkins
9. „Să te întâlnesc a fost soarta, să devin prietenul tău a fost o alegere, dar să mă îndrăgostesc de tine nu aveam control asupra.”
10. „Inima mea este plină de lucruri pe care numai cuvintele nu le pot spune. Acest lucru vine special pentru tine cu toată dragostea mea astăzi.”
11. „Îmbătrânește împreună cu mine, ce mai bun trebuie să fie…” – Robert Browning
12. „Voi petrece o veșnicie iubindu-te, îngrijindu-mă, respectându-te, arătându-ți în fiecare zi că te țin la fel de sus ca stelele .” – Steve Maraboli
13. „Orice poveste de dragoste este frumoasă, dar a noastră este preferata mea.”
14. „Te iubesc cel mai frumos, dragă, mai mult decât oricine pe pământ și îmi place de tine mai mult decât tot ce este pe cer.”
15. „Căci nu mi-ai șoptit la ureche, ci în inima mea. Nu buzele mele le-ai sărutat, ci sufletul meu.” – Judy Garland
16. „În tine, am găsit iubirea vieții mele și cel mai apropiat și adevărat prieten al meu.”
17. „La aniversarea noastră, vreau să știi cât de mult mi-a plăcut să te enervez în tot acest timp și cât de entuziasmat sunt să continui să fac asta în viitor.”
18. „Mai bine decât am fost, mai mult decât sunt. Și toate acestea s-au întâmplat luându-ți mâna.”
19. „Aniversarea noastră este doar o sărbătoare de moment, dar căsnicia noastră este una atemporală.”
20. „Te iubesc cu atât mai mult cu cât cred că m-ai plăcut de dragul meu și pentru nimic altceva.” – John Keats
21. „Te vreau mereu… zile, ani, eternități.”
22. „Dragostea nu înseamnă câte zile, luni sau ani ai fost împreună. Dragostea înseamnă cât de mult vă iubiți în fiecare zi.”
23. „Pentru totdeauna este mult timp, dar nu m-ar deranja să-l petrec lângă tine.”
24. „Deci, te iubesc pentru că întregul univers a conspirat să mă ajute să te găsesc.” – Paulo Coelho
25. „Nu vă spun frumos, domnule, deși vă iubesc cel mai mult: mult prea mult ca să vă măgulesc. Nu mă măgulește.” – Charlotte Bronte
26. „Cel mai minunat lucru pe care am decis să-l fac a fost să-mi împărtășesc viața și inima cu tine.”
27. „Tu ești lumina care mă trezește dimineața, mă călăuzește ziua și mă veghează noaptea. Îți mulțumesc că mi-ai luminat viața.”
28. „Dacă știu ce este iubirea, este din cauza ta.” – Herman Hesse
29. „Și eu te-aș alege pe tine; într-o sută de vieți, într-o sută de lumi, în orice versiune a realității, te-aș găsi și te-aș alege.” – Kiersten White
30. „Dragostea mea pentru tine nu are profunzime, granițele ei se extind mereu. Dragostea mea și viața mea cu tine vor fi o poveste fără sfârșit.”
31. „Ești încă totul pentru mine.”
32. „Împărtășirea vremurilor bune, suportarea vremurilor grele, încrederea în dragoste pentru a ne arăta calea. Râzând și trăind, încrezător, iertând, împreună pentru totdeauna, cot la cot, zi de zi.”
33. „S-ar putea să nu avem totul împreună, dar împreună le avem pe toate.”
34. „Cuplurile care sunt „menite să fie” sunt cele care trec prin tot ceea ce este menit să-i despartă și să iasă și mai puternice decât erau înainte.”
35. „Nu există niciun mister – aceasta este frumusețea. Suntem pe deplin explicabili unul altuia și totuși rămânem. Ce miracol este asta.” – Kamila Shamsie
36. „Poveștile de dragoste adevărate nu au niciodată sfârșit.” – Richard Bach
37. „Îți cer să treci prin viața alături de mine – să fii al doilea eu și cel mai bun partener pământesc.” – Charlotte Bronte
38. „Dragostea este ca vinul, se îmbunătățește cu timpul.”
39. „Fericiți și de trei ori fericiți sunt cei care se bucură de o unire neîntreruptă și a căror iubire, neîntreruptă de plângeri acre, nu se va dizolva decât în ​​ultima zi a existenței lor.”
40. „Mi-aș dori să existe un cuvânt mai mult decât „dragoste” în sine pentru a exprima ceea ce simt pentru tine.” – Faraaz Kazi
41. „În toată lumea nu există inimă pentru mine ca a ta. În toată lumea, nu există dragoste pentru tine ca a mea.” – Maya Angelou
42. „L-am găsit pe cel pe care sufletul meu îl iubește.”
43. „Când îți spun că te iubesc, nu o spun din obișnuință sau doar pentru a purta conversație. O spun pentru a-ți aminti că ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”
44. „Dacă afecțiunea egală nu poate fi, cel mai iubitor să fiu eu.” – WH Auden
45. „Tot ceea ce ești este tot ceea ce voi avea vreodată nevoie.”
46. ​​„Pe măsură ce îmbătrânim împreună, pe măsură ce continuăm să ne schimbăm odată cu vârsta. Există un lucru care nu se va schimba niciodată, voi continua să mă îndrăgostesc de tine.”
47. „Soțul meu a spus că are nevoie de mai mult spațiu. Așa că l-am închis afară!”
48. „Nici un cuvânt nu poate exprima dragostea pe care o am pentru tine. Sunt atât de recunoscător să te am ca partener de viață.”
49. „Viața este o călătorie, iar dragostea este ceea ce face ca această călătorie să merite.”
50. „Tu ești iubirea mea, prietenul meu, iubita mea, de asemenea. Viața mea, totul, visul meu devenit realitate. Mă bucur că m-am îndrăgostit de tine!”
51. „Către minunatul meu soț care mi-a arătat ce este iubirea cu adevărat. Cine este motivul zilelor mele fericite și al mângâierii în cele triste. Care îmi înveselește succesele și mă încurajează în eșecuri. Sunt atât de mândru că sunt soția ta. Te iubesc. Aniversare placuta.”
52. „Dacă aș avea o floare pentru fiecare dată când m-ai făcut să zâmbesc și să râd, aș avea o grădină în care să merg pentru totdeauna.”
53. „Din cauza ta, râd puțin mai tare, plâng puțin mai puțin și zâmbesc mult mai mult.”
54. „Îmbătrânește cu mine…”
55. „Ar trebui să crezi în căsătorie ca în nemurirea sufletului.”