Aceste 50 de citate Yo Gotti sunt perfecte pentru oricine vrea să fie inspirat și motivat să facă mai bine în viață.
Yo Gotti este un rapper și compozitor, cel mai bine cunoscut pentru colaborările sale cu Nicki Minaj, Young Jeezy și 2 Chainz. Dar, are și numeroase hituri solo sub centură, care i-au câștigat mulți fani.
În muzica sa, Yo Gotti vorbește despre modul în care a trebuit să se grăbească pentru a câștiga bani și despre modul în care începutul său dificil i-a influențat mesajele. Dar, mai mult decât un artist, este și un director de discuri care a fondat Collective Music Group, care a semnat personalități de succes precum Moneybagg Yo, 42 Dugg, Blac Youngsta și EST Gee. Mai multe dintre înțelepciunea și lecțiile sale de viață pot fi găsite în lista de citate de mai jos.
Începeți de aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste 2 citate Chainz și citate Gucci Mane.

Cele mai bune citate Yo Gotti

1. „Ca un hustler de stradă, trebuie să fii mai inteligent decât toată lumea. Trebuie să depășești poliția, trebuie să depășești oamenii în concurență cu tine, trebuie să depășești toată opoziția.”
2. „Unor oameni le place să-și facă singuri lucrurile. Nu spun că e greșit, dar eu, vreau să mă grăbesc cu un alt hustler. Cred că doi hustler cu impact, sau trei, sau patru, este o forță mai puternică.”
3. „Cheia mea pentru a supraviețui și a câștiga este agitația. Cred că odată ce îți pierzi forța, pierzi totul.”
4. „Sunt doar o persoană interesantă. Le spun oamenilor tot timpul – simt că ar trebui să am succes, indiferent ce fac.”
5. „Îmi place să învăț, îmi place să fiu educat la diferite niveluri.”
6. „Ești la fel de bun ca echipa ta, așa că dacă echipa ta este puternică în jurul tău, te pune într-o poziție mai bună.”
7. „Întotdeauna am înțeles importanța relațiilor, a respectului, a respectării cuvântului tău și a numelui tău bun.”
8. „Știi, lucruri care sunt importante pentru tine, lucruri care te pasionează, ar trebui să lupți pentru asta.”
9. „Cred că, dacă ai în jurul tău oameni buni și ei se angajează să te ajute să ajungi acolo unde ești, toată lumea ar trebui să mănânce. Niciun om nu ar trebui să fie dependent de alt bărbat.”
10. „Așa vrei să fie sunetul tău – global.”

Citate celebre Yo Gotti

11. „Cred că oamenii pot regreta că nu și-au urmat prea mult instinctele.”
12. „Nu, eu nu scriu rap-uri. Toate rapurile mele ies din cap.”
13. „L-am auzit pe Russell Simmons spunând că „Oamenii au vise de milioane de dolari cu o etică a muncii cu un salariu minim”. Practic, toată lumea vrea să fie bogați, dar nimeni nu vrea să muncească pentru asta.”
14. „Nu pot cumpăra dragoste, nu pot ascunde ura. Sută la sută fapte, majoritatea negrilor sunt falși.”
15. „Dacă îi înșeli pe cei mici, nu ești un prieten mare pentru mine. „
16. „Desigur că sunt binecuvântat. Super, super binecuvântat. De asemenea, cred că nu primești nimic pentru care să nu mergi. Chiar și cu binecuvântările tale, tot trebuie să mergi s-o faci.”
17. „Se spune că gloanțele nu au nici un nume, banii nu au reguli.”
18. „Eu, eu însumi, nu am avut niciodată nicio problemă să mă grăbesc cu nimeni.”

Citate Yo Gotti care vă oferă o perspectivă asupra personalității și intereselor sale
19. „Probabil mai mult de jumătate din viața mea, m-am gândit dintr-o mentalitate de capcană, un cadru mental de capotă în felul în care mă mișcam.”
20. „Cu fiecare proiect, fie că este un album sau un mixtape, încerc să învăț mai multe în acest proces.”
21. „Când sunt singur în camera mea, uneori mă uit la pereți, flashback-uri despre străzi și amintiri și băieții mei.”
22. „Sunt un tip adevărat dintr-un loc real și nu mă exprim niciodată prin intermediul site-urilor de socializare. Nu mă hrănesc cu asta, omule. Asta nu este viața reală.”

Citate Yo Gotti despre muzică și cariera lui

23. „Am fost binecuvântat cu talent. Dumnezeu mi-a dat darul să pun cuvinte cap la cap și să fac cântece populare.”
24. „Nu le spun niciodată artiștilor mei cum să rapeze sau cum să abordeze o melodie. I-am lăsat să facă cântecul.”
25. „Când lucrez la muzica mea, am grijă deosebită să mă asigur că sunetul este perfect.”
26. „Ai putea fi cel mai bun textier sau rapper sau compozitor, dacă nu ești pregătit mental să lucrezi, este o pierdere de timp.”
27. „Este foarte important să știi în ce te bagi atunci când semnezi o înțelegere. Am învățat asta pe calea grea.”
28. „Eu ca persoană, omule, doar rapesc realitatea. De fiecare dată când ajung în fața microfonului, vorbesc doar despre viața reală și despre ce se întâmplă.”
29. „Sunt unul dintre puținii artiști care au început de la zero cu adevărat. Nu duc niciun disc la postul de radio implorând niciun DJ să-l cânte. Când DJ-ii au început să-mi cânte discurile, m-au chemat pentru ele. Nu trag și nu cer nimic nimănui, nu plătesc nimănui nimic.”
30 .„A fi independent este mai mult o stare a minții mai mult decât orice altceva. Mulți oameni nu înțeleg că a fi artist independent înseamnă a fi practic cu cariera ta în toate aspectele – să nu-ți fie frică să-ți cheltuiești banii și să investești timp în tine. Deși sunt afiliată unei case de discuri majore, încă mă trezesc în fiecare zi cu o mentalitate independentă.”
31. „Sunt un om de afaceri și motivul pentru care am făcut legătura cu un major a fost pentru că înțeleg că au acea întindere pe care nu o pot obține, indiferent cât de fierbinte mi-ar fi pe străzi. Nu este întotdeauna vorba despre bani pentru că am primit bani. Vreau să fiu la TV și să câștig premii. Vreau să fiu numărul unu. Ai nevoie de o etichetă pentru a trece peste bariere.”
32. „Muzica trap pentru mine nu este doar un sunet. Dacă vorbim despre ceea ce cred că este muzica capcană, nu aș putea spune că eu am creat-o sau că nimeni nu a creat-o, pentru că dacă ai trăi aceeași viață pe care o trăiam și eu și vorbești despre ea, noi. vorbim doar despre eforturile noastre în acea lume.”
33. „Îmi place să fac muzică din punct de vedere personal și muzica care mă simte bine, iar când muzica devine mare, este și mai bine pentru că este un sentiment și mai organic decât atunci când ai încercat să faci un hit record.”
Citește și: Citate Young Jeezy, Citate Meek Mill Citate

interesante Yo Gotti despre bani

34. „Ne concentrăm pe bani, obținerea de bani și câștigarea. Îi lăsăm pe ceilalți să urmărească femeile. Ne concentrăm pe câștig, deoarece obținerea de femei este o muncă ușoară. Asta e tot timpul cu noi.”
35. „Cred că ai putea obține un contabil bun, dar cred că sunt cel mai bun contabil pentru mine. Nimeni nu îmi poate număra banii așa cum îi pot număra eu.”
36. „Nu există nimic mai valoros decât libertatea ta în viața ta. Când ești în stradă, joci cu asta 24/7. Dacă nu știi că ești pur și simplu prost cu mine.”

Citate semnificative Yo Gotti despre familie

37. „Vorbind pentru mine, prima mea prioritate este să am grijă de familia mea. Asta este în primul rând.”
38. „Îmi țin familia departe de închisoare cât pot de bine. Asta este succes pentru mine. Am creat asta fără să vând discuri.”
39. „Cred că succesul tău se bazează pe obiectivele tale. Încercați să vă hrăniți familia sau aveți plăci pe perete și sunteți rupt
În acest caz, cred că jocul este într-un loc mai bun. Cu toții am auzit de artiști celebri care s-au dezamăgit. Apoi știm de artiști care poate au avut doar o melodie sau două la radio, dar au o reducere de un milion sau doi de dolari la acea rapiditate.”
40. „Doar responsabilitatea de a dori să-mi văd mama având o viață mai bună; asigurându-mă că sora mea are o viață mai bună. Am mers înainte și am acceptat această responsabilitate când eram tânăr și a dat roade. Acesta a fost într-adevăr singurul obiectiv.”

Citate Yo Gotti despre determinarea sa de a reuși în viață

41. „Cred că CMG va crește și va deveni din ce în ce mai mare. Vom continua să găsim talentul potrivit și să facem tot ce este necesar pentru că am o mentalitate „Nu voi pierde”.
42. „Da, nu mi-a fost niciodată frică să-mi pun banii pe ceea ce îmi doream și în ce am crezut sau în cine am crezut.”
43. „Bucătăria este locul în care pui toate ingredientele împreună. Bucătăria este locul în care pregătiți planul și vă puneți rețeta împreună. Indiferent ce faci în viață, trebuie să ai un plan și să-l pui cap la cap.”
44. „Rap-ul devenea încet una dintre agitațiile mele, dar nu era principala mea agitație. Dar provin dintr-o familie de hustlers, așa că, odată ce mi-am dat seama de agitația și am stăpânit-o, le-am dus-o fraților mei, cum ar fi: „Putem să răsturnăm asta la fel cum răsturnăm orice altceva”, și au fost cu ea, dar și un fel de lent să ajungă până la bord.”

Mai multe citate Yo Gotti pentru a-l cunoaște mai bine
45. „Nu am vândut un milion de discuri sau nu am câștigat un Grammy, dar am văzut bomboane de nas în valoare de un milion de dolari.”
46. ​​„Simt că e treaba noastră, între mine, Jeezy și Gucci – simt că la asta se uită străzile în ceea ce privește muzica trap. Deci, dacă va fi salvat, trebuie să-l salvăm.”
47. „Cred că albumul „I Am” mi-a permis să le arăt fanilor că sunt mai mult decât un artist de mixtape, care poate face muzică pe o altă platformă, o platformă mai mare și cred că mai mulți oameni respectă ceea ce sunt fac acum.”
48. „„Scrisoarea către capcană” este o abordare reală a modului în care mă simt cu adevărat. Este ca și când ești în acea cultură și trăiești acea viață, întotdeauna există obstacole atunci când încerci să ieși.”
49. „La fel ca LeBron James, știm deja cât de bun este bărbatul. Știm că poate juca. El este bogat. Dar tot vrea un inel. Negrii știu că muzica mea este fierbinte. Asta e dovedit. Acum este timpul să luăm inelul.”
50. „Simt că nu mă poți opri acum. Sunt mai strâns acum, mai mult un scriitor acum, decât un rapper acum, m-a făcut să plătesc taxe acum. Nu mă pot relaxa acum. Am mari corporații, care îmi trimit faxuri acum, mai mult decât acum, CEO acum.”

Cum ți-a schimbat Yo Gotti percepțiile în viață

Mario Sentell Giden Mims, mai cunoscut sub numele de Yo Gotti, este un rapper din Tennessee. El este cel mai bine cunoscut pentru vocea sa profundă, bogată și fluxul distinct. Una dintre cele mai faimoase melodii ale sale este Down in the DM, care a ajuns pe primul loc în topurile Billboard.
Fiecare dintre noi are propriul set de obiective și provocări de depășit în viață. Ca și alți muzicieni rapper, Yo Gotti a început de jos și și-a făcut drumul spre vârf. S-a grăbit atât de mult pentru a oferi un viitor mai bun familiei sale, făcându-l o inspirație pentru oamenii din întreaga lume.
Permiteți acestor citate Yo Gotti să vă motiveze să munciți din greu și să rămâneți concentrat asupra obiectivelor dvs. Sperăm că înțelepciunea și lecțiile sale de viață au putut să vă lumineze asupra importanței familiei și a priorităților în viață!
Care dintre aceste citate Yo Gotti a rezonat cel mai mult cu tine.
Vă rugăm să le împărtășiți în zona de comentarii de mai jos.