Indiferent dacă sunteți sau nu un fan al baseballului, suntem siguri că veți învăța o mulțime de înțelepciune care vă deschide ochii din aceste citate Ted Williams.
Ted Williams a fost un jucător de baseball american și fost marin care a servit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și al războiului din Coreea. Pe lângă multele sale realizări în armată, el a câștigat și o mulțime de premii și recunoașteri remarcabile atunci când a jucat pentru Boston Red Sox.
Williams a trăit o viață plină de aventură și fior și suntem siguri că există mai mult de câteva informații și lecții valoroase pe care le vei putea obține prin această colecție.
Așadar, ce așteptați
Asigurați-vă că citiți întreaga listă de mai jos!
Începe aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate de baseball și citate Babe Ruth.

Cele mai bune citate Ted Williams
1. „Dumnezeu te duce în farfurie, dar odată ce ești acolo, ești singur.”
2. „Dacă nu gândești prea bine, nu te gândi prea mult.”
3. „Doar continuă. Toată lumea devine mai bună dacă continuă.”
4. „Dacă te lași păcălit de un pitch cu mai puțin de două lovituri, ia-l.”
5. „Gândește-te. Nu te balansa doar. Gândește-te la ulcior, la ce te-a aruncat ultima dată, la cel mai bun lanț al lui, cine urmează. Gândi.”
Citește și: Citate Satchel Paige Citate

celebre Ted Williams

6. „Tot ceea ce vreau de la viață este ca atunci când merg pe stradă, oamenii să spună: „Acolo merge cel mai mare lovitor care a trăit vreodată”
. trebuie să fiu pregătit pentru minge rapidă.”
8. „Cel mai greu lucru de făcut în baseball este să lovești o minge de baseball rotundă cu o bâtă rotundă, direct.”
9. „Toți managerii sunt învinși, sunt cele mai consumabile piese de mobilier de pe fața Pământului.”
10. „Dacă a existat vreodată un om născut pentru a fi lovitor, acela am fost eu.”
11. „Singurul lucru mai prost decât un ulcior sunt două ulcioare.”
12. „Lovirea este cea mai importantă parte a jocului. Este acolo unde sunt banii mari, unde este o mare parte din statut și interesul fanilor.”
13. „Toarnă apă pe un scriitor sportiv – rahat instantaneu.”

Citate Ted Williams pentru a te împinge să exersezi și să muncești din greu

14. „Oamenii mi-au spus întotdeauna că abilitatea mea naturală și buna vedere au fost motivele succesului meu ca lovitor. Ei nu vorbesc niciodată despre practică, practică, practică.”
15. „Cheia lovirii este pur și simplu să lucrezi la asta. Munca – acesta este adevăratul secret.”
16. „Am descoperit că în viață, cu cât exersezi mai mult, cu atât devii mai bine. Dacă vrei ceva suficient și muncești din greu pentru a-l obține, șansele tale de succes sunt mai mari.”
17. „Nimeni nu a venit cu un înlocuitor pentru munca grea.”
18. „Uite, puștiule, nu mă înțelegi niciodată, nu lăsa pe nimeni să se maimuteze cu leagănul tău.”
19. „Păi, mi-aș dori să pot juca aici doar un sezon doar ca să văd ce aș putea face.”
20. „Știi de ce este hit-ul meu preferat.
Ei bine, se spune că singurii ceilalți doi jucători care au lovit vreodată unul acolo au fost Ruth și Gehrig. Dar acum trebuie să spună: „Numai Ruth, Gehrig și Williams au lovit vreodată unul acolo.””
Citește și: Citate Mickey Mantle, Citate Lou Gehrig Citate

înțelepte de Ted Williams care te vor învăța despre viață
21. „Până când știi ce să faci, ești prea bătrân ca să faci asta.”
22. „Oamenii vor să facă ce pot. Unii ne dau provizii de doborât, alții ne dau bani sau timp.”
23. „Cred, fără îndoială, cel mai greu lucru de făcut în sport este să lovești o minge de baseball.”
24. „Dacă voi fi campion, vreau să câștig ca campion. Rămân până la capăt.”
25. „Un copil copiază ceea ce este bun.”
26. „Toate gloanțele și toate bombele care explodează peste tot în lume nu vor lăsa impactul, când totul va fi, al unei bancnote de un dolar scăpat în vasul Jimmy Fund de o inimă caldă și o mână de bună voie. Ar trebui să fii mândru și fericit să știi că contribuția ta va ajuta cândva un copil la o viață mai bună.”
27. „Cea mai distractivă pe care m-am distrat vreodată în viața mea a fost să lovesc o minge de baseball. Și cel mai bun sunet pe care l-am auzit vreodată în viața mea a fost o minge lovită cu o bâtă. Powww!”
28. „Copiii sunt despărțiți de părinți tot timpul. Dacă părinții lui ar fi fost atenți, acest copil mic nu s-ar fi rătăcit.”
29. „De ce mă aplaudă pentru că am lovit un homer și apoi mă huiduiesc pentru că mă huiduiesc data viitoare. Încă sunt același tip, nu-i așa că
toți pot merge în iad. Nu-mi voi înclina niciodată șapca față de ei.”
Citește și: Citate Mike Trout, Citate Ken Griffey Jr. Citate

Ted Williams despre goluri și baseball

30. „Un bărbat trebuie să aibă obiective — pentru o zi, pentru o viață.”
31. „Lovirea este cu 50% deasupra umerilor.”
32. „Obțineți un pas bun de lovit!”
33. „Întotdeauna a existat o vorbă în baseball că nu poți face un lovitor, dar cred că poți îmbunătăți un lovitor mai mult decât poți îmbunătăți un jucător. Se fac mai multe greșeli în lovire decât în ​​orice altă parte a jocului.”
34. „Există o singură modalitate de a deveni un lovitor. Urcă-te în farfurie și te enervezi. Supără-te pe tine și supără-te pe ulcior.”
35. „Nimeni nu poate vedea vreodată mingea lovind bâta pentru că este imposibil din punct de vedere fizic să-ți concentrezi ochii în acest fel. Cu toate acestea, când am lovit mingea deosebit de puternic, am simțit mirosul că pielea începea să ardă în timp ce lovea bâta de lemn.”
36. „Un lovitor de .300 – cea mai rară dintre rase din zilele noastre – trece prin viață cu certitudinea că va eșua la locul său de muncă de 7 din 10 ori.”
37. „Baseball-ul oferă fiecărui băiat american șansa de a excela – nu doar de a fi la fel de bun ca altcineva, ci de a fi mai bun decât altcineva. Aceasta este natura omului și numele jocului.”
38. „Antrenorii de bataie sunt la fel de importanți ca antrenorii de pitching.”
39. „Baseballul este singurul domeniu de efort în care un bărbat poate reuși de 3 ori din 10 și poate fi considerat un bun performer.”
40. „Viitorul baseballului Din ce în ce
mai mare, din ce în ce mai bine! Fără îndoială, este cel mai grozav joc care există!”
41. „Aș dori să dobor fiecare record de lovituri din cărți.”
42. „Batașul are trei zone de strike: a lui, a aruncătorului advers și a arbitrului. Zona arbitrului este definită de regulamentul, dar mai important este definită și de modul în care funcționează arbitrul. Un arbitru bun este consecvent, astfel încât să-i poți învăța zona de strike.”

Mai multe citate pe care le veți iubi pe Ted Williams

43. „Dacă aș fi plătit cu 30.000 de dolari pe an, cel mai puțin pe care l-am putut face era să ajung la .400.”
44. „Am descoperit că nu trebuie să porți cravată dacă poți lovi.”
45. „A fost întotdeauna distractiv pentru mine, mi-a plăcut atât de mult baseballul. După orele în care am exersat, ar trebui să spui că muncesc multe ore, dar a fost aproape o distracție neobosită pentru mine. Prefer să leagăn o liliac decât să fac orice altceva pe lume.”
46. ​​„Joe DiMaggio a fost cel mai mare jucător polivalent pe care l-am văzut vreodată. Cariera sa nu poate fi rezumată în cifre și premii. Poate suna ciudat, dar a avut un impact profund și de durată asupra țării.”
47. „Știam ce se întâmplă la farfuria aceea. Obișnuia să mă omoare ca să lovesc, dar când am lovit, am știut ce m-a luat și ce voi încerca să fac în privința asta.”
48. „Îmi opun turneele de pescuit mai puțin pentru ceea ce fac ei pentru a pescui decât pentru ceea ce fac pescarilor.”
49. „Au inventat jocul All-Star pentru Willie Mays.”
50. „Este un lucru amuzant, dar, pe măsură ce anii trec, cred că apreciezi din ce în ce mai mult ce lucru grozav a fost să fii marine al Statelor Unite. Oamenii îmi vor spune ce păcat că a trebuit să mă întorc în serviciu a doua oară, dar sunt oarecum fericit că am făcut-o. În plus, sunt marin american și voi fi unul până voi muri.”

Care sunt cele mai mari lecții pe care le-ați învățat de la Ted Williams

Chiar și la ani de la moartea sa, Ted Williams este considerat în continuare cel mai mare lovitor al tuturor timpurilor. Imaginează-ți cât de mândru și fericit ar fi, deoarece una dintre cele mai faimoase versuri ale sale include: „Tot ceea ce vreau de la viață este ca atunci când merg pe stradă, oamenii vor spune: „Acolo merge cel mai mare lovitor care a trăit vreodată”. ”
Ei bine, nu există nicio îndoială că a fost și este încă. Cu toate acestea, pe lângă faptul că este unul dintre cei mai buni jucători din domeniu, Ted Williams era cunoscut și pentru că pledează pentru munca grea, perseverență și „exersează, exersează, exersează”. El credea că nimic bun nu va veni vreodată în calea ta dacă nu lucrezi pentru asta.
S-a antrenat din greu și i-a plăcut să-și dezvolte și să-și îmbunătățească abilitățile, care a fost unul dintre principalele motive pentru care a avut succes în carieră. Așa că, la fel ca Ted Williams, amintiți-vă întotdeauna că nimic bun nu va fi niciodată ușor. Întotdeauna trebuie să lucrezi la atingerea obiectivelor tale cât de activ poți.
Ce ai învățat din colecția de astăzi.
Există și alte citate de la Ted Williams pe care ai dori să le adăugăm.
Împărtășește-ți părerile mai jos!