Pasionat de baschet sau nu, suntem siguri că vei învăța multe despre câștigarea în viață prin această listă de citate Michael Jordan.
De-a lungul anilor, acest fost baschetbalist american a câștigat multe titluri și recunoașteri.
A dominat industria sportului timp de mulți ani și a devenit cunoscut drept unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai tuturor timpurilor.
Michael Jordan este, de asemenea, creditat pentru că a condus Chicago Bulls la șase campionate NBA. În afară de asta, el este și un fost atlet și actor olimpic.
Cu toate acestea, realizările sale nu se opresc aici. De la pensionarea sa în 2003, Michael Jordan își continuă cariera în afaceri.
În prezent, deține propria sa echipă de baschet NBA și multe alte întreprinderi.
Este clar că Michael Jordan are multe să ne învețe despre succes, nu doar în sport, ci și în viață.
Dacă ești curios să afli mai multe despre el și despre cuvintele lui înțelepte, nu rata această listă pe care am creat-o pentru tine.
Citiți până la sfârșit și adunați un citat sau două după care să trăiți!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Dick Vitale și citate Stephen Curry.

Cele mai bune citate Michael Jordan

1. „Unii oameni vor să se întâmple, unii își doresc să se întâmple, alții o fac.”
2. „Pot accepta eșecul, toată lumea eșuează la ceva. Dar nu pot accepta să nu încerc.”
3. „Am ratat peste 9.000 de lovituri în cariera mea. Am pierdut aproape 300 de jocuri. De douăzeci și șase de ori, am avut încredere că am șutul câștigător și am ratat. Am eșuat iar și iar și iar în viața mea. Și de aceea reușesc.”
4. „Talentul câștigă jocuri, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate.”
5. „Atitudinea mea este că, dacă mă împingi spre ceva ce crezi că este o slăbiciune, atunci voi transforma acea slăbiciune percepută într-o putere.”
6. „Învățarea este un dar, chiar și atunci când durerea este profesorul tău.”
7. „Dacă faci treaba, ești recompensat. Nu există scurtături în viață.”
8. „Toată lumea are talent, dar abilitatea necesită multă muncă.”
9. „Pentru a avea succes, trebuie să fii egoist, altfel nu reușești niciodată. Și odată ce ajungi la cel mai înalt nivel, atunci trebuie să fii altruist. Rămâi accesibil. Ține legătura. Nu te izola.”

Citate celebre Michael Jordan

10. „Inima este ceea ce separă binele de mare.”
11. „Jocul este soția mea. Cere loialitate și responsabilitate și îmi redă împlinirea și pacea.”
12. „Nu fac lucrurile cu jumătate de inimă. Pentru că știu că dacă o fac, atunci mă pot aștepta la rezultate cu jumătate de inimă.”
13. „Nu m-am uitat niciodată la consecințele ratei unei lovituri mari. Când te gândești la consecințe, te vei gândi întotdeauna la rezultatul negativ.”
14. „Uneori, lucrurile s-ar putea să nu-ți dea seama, dar efortul ar trebui să fie acolo în fiecare noapte.”
Citește și: Citate celebre, Citate inspiraționale Citate

inspirate Michael Jordan

15. „Dacă se dovedește că tot ce am avut nu a fost suficient de bun, cel puțin nu mă voi uita înapoi și nu voi spune că mi-a fost frică să încerc.”
16. „Pentru a învăța să reușești, trebuie mai întâi să înveți să eșuezi.”
17. „Cred că măreția este un proces evolutiv care se schimbă și evoluează de la o epocă la alta.”
18. „Este greu să încerci să faci totul și să mulțumești tuturor. Treaba mea era să merg acolo și să joc baschet cât pot de bine. Este posibil ca oamenii să nu fie de acord cu asta. Nu pot trăi cu impresia tuturor despre ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să fac.”
19. „Vreau să mă trezesc în fiecare zi și să fac orice îmi trece prin minte și să nu simt presiune sau obligații de a face altceva în viața mea.”
Citește și: Citate încurajatoare Citate

Michael Jordan pentru a te motiva

20. „Dacă renunți o dată, devine un obicei. Nu renunta niciodata!”
21. „Obstacolele nu trebuie să te oprească. Dacă dai de un zid, nu te întoarce și renunța. Găsește-te cum să-l urci, să treci prin el sau să lucrezi în jurul ei.”
22. „Știu că frica este un obstacol pentru unii oameni, dar pentru mine este o iluzie. Eșecul m-a făcut întotdeauna să încerc mai mult data viitoare.”
23. „Odată ce părăsești pământul, zbori. Unii oameni zboară mai mult decât alții.”
24. „Mi-am dat seama că, dacă aveam de gând să obțin ceva în viață, trebuia să fiu agresiv. A trebuit să ies acolo și să merg pentru asta.”
25. „Ai concurență în fiecare zi pentru că îți stabilești standarde atât de înalte încât trebuie să ieși în fiecare zi și să fii la înălțimea asta.”
26. „De fiecare dată când mă simt obosită în timp ce fac mișcare și antrenez, închid ochii să văd acea poză, să văd acea listă cu numele meu. Acest lucru mă motivează de obicei să lucrez din nou.”
27. „Tatăl meu obișnuia să spună că niciodată nu este prea târziu să faci ceva ce vrei să faci. Și a spus că nu știi niciodată ce poți realiza până nu încerci.”
28. „Ce este dragostea
Iubirea este să joci fiecare joc ca și cum ar fi ultimul tău!”
Citește și: Citate Damian Lillard, Citate Kobe Bryant Citate

înțelept Michael Jordan, pline de lecții de viață

29. „Este ușor să alegi o cale a anonimatului și să duci o viață goală. Dar pentru a te strădui din greu și pentru a duce o viață cu impact, ai nevoie de o dorință arzătoare de a realiza vise.”
30. „Transformă întotdeauna o situație negativă într-o situație pozitivă.”
31. „Trebuie să te aștepți la lucruri mari de la tine înainte de a le putea face.”
32. „Dacă accepți așteptările altora, în special pe cele negative, atunci nu vei schimba niciodată rezultatul.”
33. „Bucurați-vă de fiecare minut al vieții. Niciodată să nu ghiciți viața.”
34. „Nu spune niciodată niciodată, pentru că limitele, precum fricile, sunt adesea doar o iluzie.”
35. „Fii fidel jocului, pentru că jocul îți va fi adevărat. Dacă încercați să faceți o comandă rapidă la joc, atunci jocul vă va face scurtătură. Dacă depui efortul, îți vor fi dăruite lucruri bune. Asta e cu adevărat despre joc și, în anumite privințe, asta este și despre viață.”
Citește și: Citate LeBron James, Citate John Wooden

Scurte Citate Michael Jordan la care să reflectezi

36. „A câștiga nu înseamnă întotdeauna campionate.”
37. „Trăiește momentul pentru moment.”
38. „Nu există „Eu” în „Echipă”, dar există în „Câștig”.
39. „Câștiga are un preț și conducerea are un preț.”
40. „Nu am pierdut niciodată un joc, doar am rămas fără timp.”

Citate Michael Jordan pentru fanii baschetului

41. „Relaxați-vă și nu vă gândiți niciodată la ce este în joc. Gândește-te doar la meciul de baschet.”
42. „Când îmi pierd simțul motivației și simțul de a dovedi ceva ca jucător de baschet, este timpul să mă îndepărtez de joc.”
43. „Dacă începi să te gândești la cine va câștiga campionatul, ți-ai pierdut concentrarea.”
44. „Nu există un jucător de baschet perfect și nici nu cred că există un singur cel mai mare jucător.”
45. „Jocul are suișuri și coborâșuri, dar nu poți pierde niciodată concentrarea asupra obiectivelor tale individuale și nu te poți lăsa învins din cauza lipsei de efort.”
46. ​​„Vreau să fiu perceput ca un tip care a jucat cel mai bine în toate fațetele, nu doar să marcheze – un tip căruia i-au plăcut provocările.”

Mai multe citate Michael Jordan care merită citite

47. „Chiar și când voi fi bătrân și cenușiu, nu voi putea să-l joc, dar încă îmi va plăcea jocul.”
48. „Sper că milioanele de oameni pe care i-am atins au optimismul și dorința de a-și împărtăși obiectivele, munca grea și perseverența cu o atitudine pozitivă.”
49. „Îmi dau seama că sunt negru, dar îmi place să fiu privit ca o persoană, iar aceasta este dorința tuturor.”
50. „Jocul de baschet a fost totul pentru mine – locul meu de refugiu, locul în care am fost întotdeauna unde aveam nevoie de confort și pace. A fost locul durerii intense și al celor mai intense sentimente de bucurie și satisfacție. Este o relație care a evoluat de-a lungul timpului, oferindu-mi cel mai mare respect și dragoste pentru joc.”

Ce ai învățat despre eșec și să te reînvie de la Michael Jordan

În afară de termenii legați de baschet, unul dintre cuvintele de top la care ne gândim când auzim numele lui Michael Jordan este „perseverență”. Acest lucru se datorează faptului că el cunoaște, înțelege și acceptă eșecurile sale și alege să avanseze folosindu-le ca trepte.
S-ar putea să fi avut multe lovituri ratate și decizii greșite în viață, dar Michael Jordan a depășit orice provocare și a devenit un succes. Totul a fost posibil datorită persistenței și dăruirii.
Mulți dintre noi privim eșecul ca pe un semn de stop – ceva care ne oprește progresul și ne împiedică să mergem înainte. Cu toate acestea, nu reușim să realizăm că aceste situații sunt necesare pentru ca noi să creștem și să devenim indivizi mai buni. În loc să le percepi negativ, priviți-le ca pe începutul unei noi oportunități.
La urma urmei, așa cum spun oamenii, „Când o ușă se închide, alta se deschide”. Să învățăm cu toții de la Michael Jordan; Încearcă din nou, continuă să te miști și încearcă continuu să găsești noi căi care te vor conduce către obiectivele tale. Va fi o provocare, dar dacă ne place cu adevărat ceea ce facem și suntem dedicați reușirii, orice și totul va fi posibil.
Cu asta, sperăm că această listă de citate Michael Jordan v-a putut deschide ochii asupra valorii muncii grele și a perseverenței. Viața nu este întotdeauna distractivă, dar cu siguranță vor veni și zile mai luminoase odată ce trecem peste vremurile grele.
Ești un fan al lui Michael Jordan
Ne-a ratat vreunul dintre citatele lui
. Împărtășește-ți părerile mai jos.