Aceste 50 de citate Damian Lillard te vor motiva să-ți urmezi visele și te vor împinge să nu renunți niciodată, în ciuda mai multor eșecuri.
Damian Lillard este de șase ori simbol al NBA All-Star și Portland Trail Blazers. Acest atlet talentat este binecunoscut pentru abilitățile sale de tragere la distanță lungă, precum și pentru talentele sale de rapper.
El își menține un comportament umil și lucrează din greu pentru a-și îmbunătăți jocul. Mai mult, talentele sale atletice și muzicale i-au inspirat atât pe colegi, cât și pe adepții săi.
Deci, dacă sunteți un fan al lui sau doriți doar să citiți câteva rânduri perspicace pentru a vă ajuta să treceți peste săptămână, atunci verificați această listă.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Kobe Bryant și citate LeBron James.

Cele mai bune citate Damian Lillard
1. „Uneori, este rândul tău să treci prin momente grele.”
2. „Dacă visele tale nu se potrivesc cu acțiunile tale, poți fie să-ți schimbi visele, fie să-ți schimbi acțiunile.”
3. „Vreau doar să continui să muncesc din greu, să fiu umil și să încerc în continuare să câștig jocuri.”
4. „Presiune, nah. Eu doar joc mingea. Presiunea este omul fără adăpost care nu știe de unde vine următoarea sa masă. Presiunea este mama singură care încearcă să se ceartă și să-și plătească chiria. Nu mă înțelege greșit, există provocări, dar a numi asta „presiune” este aproape o insultă la adresa oamenilor obișnuiți.”
5. „Accidentele fac parte din joc. Fiecare sportiv știe asta.”
6. „De fiecare dată când șansele se ridică împotriva mea, simt că e în mine să le înving.”
7. „Cât timp ar trebui să rămân dedicat
Cât durează până când oportunitatea întâlnește pregătirea

8. „Vizionar înseamnă a fi capabil să vezi un loc pentru ceva care poate avea impact înainte de a fi chiar în fața ta.”
9. „Sunt aici să fiu un lider și să le arăt tinerilor calea.”
10. „Toată lumea și-a ridicat efortul și a jucat cu mai multă energie în a doua repriză, dacă am fi făcut asta în prima repriză, probabil că ar fi fost un rezultat diferit.”
11. „Nu suntem o echipă rea; suntem o echipă câștigătoare. Avem un mediu grozav, avem un oraș grozav, avem fani grozavi, sunt multe aspecte pozitive.”
12. „Toate acele lucruri pe care le-am făcut pentru a ne oferi șansa de a câștiga au fost uriașe, iar rolul meu în asta, cred, a fost probabil cea mai importantă performanță.”
13. „Dacă vrei să arăți bine în fața a mii de oameni, trebuie să treci peste mii în fața nimănui.”
14. „Trebuie să ne uităm în oglindă și să spunem „Trebuie să fiu mai bun”, pentru că orice facem nu funcționează și nu ne dă șansa de a concura la nivelul la care vrem să concuram. ”
15. „Îmi place muzica. În cea mai mare parte din timpul meu liber, îmi petrec timp ascultând muzica altora sau rime ale altor oameni și scriu pe ale mele.”
Citește și: Citate Stephen Curry, Citate Michael Jordan Citate

celebre Damian Lillard

16. „Am crescut fan Warriors.”
17. „Pune puțin respect pe numele meu nenorocit!”
18. „Trebuie să mergi să câștigi jocul, Nets au făcut o împingere și au luat conducerea. În acel moment, totul este pe fereastră. Jucătorii trebuie să meargă să câștige; jucătorii trebuie să joace. Și noi am făcut asta.”
19. „Nu am avut niciodată probleme cu celebritatea.”
20. „Sunt loial lui Portland. Vreau să joc toată cariera mea aici, dar în orice moment, ei pot decide că vrem pe altcineva.”
21. „Unele lovituri, pentru mine, sunt o lovitură bună chiar dacă este forțată. Așa cum ar putea arăta pentru o persoană care urmărește, ei ar putea să o privească de genul „Este o șansă grea”. Dar pentru mine, nu este o decizie grea. Sunt dedicat acestor fotografii și îmi petrec timp lucrând la ele.”
22. „Nu ne este de ce să ne fie rușine, am crezut că am făcut un joc foarte bun. Nu cred că scorul a spus cum a mers jocul.”
23. „Cred că acesta este stadiul în care ne aflăm ca echipă în care noi toți, nu doar eu, nu doar colegii mei, nu doar noul nostru personal de antrenori, front office, toți cei din această organizație trebuie să ne uităm în oglindă pentru că noi am rămas în mod constant scurte.”
24. „Majoritatea părinților pot fi cu copiii lor în fiecare zi. În fiecare zi a vieții lor, părinții lor au ocazia să fie alături de ei, iar noi nu avem acest lux ca sportivi profesioniști. Acesta este cel mai greu lucru.”
25. „Vreau să văd lucrurile să funcționeze pentru toată lumea – așa că este o povară pe care o pun asupra mea să mă asigur că performam la un anumit nivel, că realizăm anumite lucruri.”
26. „Cred că pe parcursul seriei, cel puțin după meciul 1, pur și simplu nu am văzut mingea mergând suficient de inconsecvent, treaba mea este să rămân agresiv, să continui să fac ceea ce fac și în seara asta au căzut loviturile.”
27. „Am încercat să obțin puțin spațiu—Andre Iguodala m-a prins de braț și am pierdut puțin mingea, au fost multe contacte, dar evident că arbitrul nu va decide jocul sau nu va sări în acel moment. . Deci, joc defensiv bun.”
28. „Pentru mine, este pur și simplu uimitor că am crescut uitându-mă la Tim Duncan și KG și Kobe și Paul Pierce, Allen Iverson și toți tipii ăia și acum este de genul „omule, nu pot să cred că au îmbătrânit de fapt”. Parcă au plecat de fapt. Este o nebunie să te gândești, dar jocul trebuie să se miște în continuare.”
29. „Este impresionant și cred că este impresionant pentru orice echipă, să ieși la drum și să câștigi pe podeaua altcuiva este greu. Orice poate merge prost pe drum. Am crescut atât de mult.”
30. „Sunt direct cu voi. Nu sunt nefericit. Iubesc locul unde locuiesc, iubesc organizarea, iubesc personalul nostru de antrenori, iubesc cine sunt.”
Citește și: Citate celebre Citate

Damian Lillard despre viața și cariera lui în baschet

31. „Citesc, mă uit la multe filme, trăiesc constant, așa că am în permanență mai multe de spus.”
32. „Știu, personal, oamenii au spus multe despre ce fel de fundaș am fost. Așa că am vrut să devin mai bun la asta.”
33. „Știm cum se simte să câștigi din nou, acum putem să trecem de la asta și să rămânem concentrați pe această serie.”
34. „Asta face parte din ceea ce îl face special, eu sunt de aici, aș putea merge acasă de aici dacă aș vrea, asta îți spune cât de aproape este.”
35. „Am început să lucrez cu Special Olympics când aveam 17 ani. Nu voi uita niciodată prima dată când am făcut-o: am fost la Weber State și a fost vara înainte să încep școala. Trebuie să ne trezim dimineața și să facem această tabără Special Olympics.”
36. „Întotdeauna îmi place când CJ începe, pentru că nu este doar faptul că o face pentru echipa noastră; este felul în care arată. Neted. Încrucișări. Viclean. Lovituri dure.”
37. „Este practic un joc în care o singură echipă va reuși, este ultima ta șansă de a juca, așa că pentru mine să înfrunți eliminarea este ceea ce înseamnă și asta va fi abordarea mea, așa cum a fost în seara asta. Singurul lucru este că va fi pe drum. Este pentru sezonul nostru. Toate bilele.”
Citește și: Citate de trăit de

Damian Lillard Citate despre tratarea presiunii

38. „Nu vreau să se rănească. Nu vreau să se sufoce cu ceva. Ești atât de îngrijorat pentru ei și te doare. E atât de alarmant, omule. Simt asta pentru oamenii din jurul meu, dar este mai profund pentru fiul meu. Doar un părinte ar înțelege.”
39. „Vorbesc mereu despre situații de la sfârșitul jocului, să fac și să ratez lovituri mari, știu că pot să mă asum la asta. Pot trăi cu succesul playoff-urilor și cu un eșec uriaș. Știu că pot face față.”
40. „Mulți oameni se cam conformează. Nu vreau să sune ca și cum aș spune că nu-ți pasă de campionate. Nu asta e ideea mea. Dar ceea ce spun este că mulți oameni cedează presiunii: „Nu am avut asta; Nu am avut inele.”
41. „Această epocă este de genul „Oh, vreau să câștig campionate și câte inele ai
” Am spus pentru asta joc: să câștig. Dar nu sunt la fel de consumat de asta ca felul în care tratez oamenii din jurul meu. Și cât de mult îmi pasă de oamenii din jurul meu.”
42. „Evident că l-am iubit pe Ed. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din ligă, coechipieri preferați cu care am jucat. Este o pierdere pentru echipa noastră.”

Citate Damian Lillard care vă vor spune mai multe despre preferințele sale muzicale

43. „Simt că atunci când vine vorba de rap—ca muzica rap reală—și cunoscând pionierii rap-ului, simt că nu există nicio competiție pentru mine în NBA. Alți tipi pot rap, dar nu sunt la fel de investiți sau la fel de adânci în muzica reală precum sunt și am fost întotdeauna. Cred că asta ar putea fi diferența. Îmi doresc mai mult să fiu artist.”
44. „Îmi place „1989”, întregul album. „Bun venit la New York”, „Blank Space”. „Bad Blood” – totul!”
45. „Când voi termina de jucat baschet, cu siguranță nu voi fi rapper. Nu voi fi o persoană în vârstă care se concentrează pe a fi rapper.”
46. ​​„Vreau să am recorduri de succes, dar nu caut să spun: „Bine, am nevoie de asta ca să fie în club. Am nevoie de asta, de asta. Fac doar muzică de calitate.”
47. „Am început să rap spre sfârșitul gimnaziului. În liceu, cu mulți dintre prietenii mei, făceam beat-uri și începeam pur și simplu să rapăm – bătând pe perete, bătând pe masă și să facem freestyle.”
48. „Când îmi asculți muzica, vei ști că primești adevăratul eu, gândurile și sentimentele mele adevărate – vreau ca oamenii să spună: „Oh, a ieșit proaspăt cu muzica lui, ca să o facă fii atât de bun.”
49. „Rap, fac hooping, am un max-contract, am o afacere mare cu pantofi. Totul este bine acum. Deci, desigur, sprijinul va fi acolo, dragostea va fi acolo, dar ce se va întâmpla atunci când se va schimba sau când sunt la capătul carierei mele sau când nu sunt la televizor timpul

50. „Cu Biggie, am crezut că fluxul lui și mișcarea lui sunt mai bune decât Tupac, dar am crezut că pasiunea și capacitatea lui Tupac de a se raporta la omul obișnuit sunt mai bune decât Biggie și am crezut că Nas era cam ca ambele, cu o mulțime de substanță, dar multă bătaie.”

Admirați conducerea și jocul lui Damian Lillard
În 2012, el a câștigat onorurile All-American pentru echipa a treia în timp ce juca baschet la colegiu pentru Weber State Wildcats. Toate acestea și multe altele arată doar modul în care acest om versatil te va inspira prin conducerea și modestia sa.
Damian este membru al echipei Portland Trail Blazers din 2012 și a rămas angajat în echipă. Coechipierii lui îl privesc ca pe un punct de încredere și pe un coechipier de încredere. Dar, în ciuda numeroaselor sale realizări, el continuă să muncească din greu și să exerseze mult pentru a se îmbunătăți ca jucător.
Oamenii grozavi nu ies pur și simplu de oriunde. Ei lucrează toate orele din zi și din noapte pentru a-și îndeplini obiectivele. Așadar, lăsați aceste citate Damian Lillard să vă servească drept motivație pentru a lucra din greu și a persevera pentru a vă atinge obiectivele vieții.
Ceea ce citează Damian Lillard ți-a atras atenția
Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți în zona de comentarii de mai jos.