Am adunat cele mai bune citate de Walter White care vă vor permite să revăzuți cele mai emblematice scene ale lui și să vă umple de înțelepciune despre viață.
Walter White este protagonistul principal al serialului de televiziune Breaking Bad. Personajul său spune povestea unui profesor de chimie timid devenit un stăpân al drogurilor și al crimei.
Cu ambițiile, mândria și geniul lui, Walter și-a făcut un nume și a adunat avere. Cu toate acestea, chiar și cu toată faima și banii pe care i-a dobândit, a continuat să-și lase egoismul să-l preia, rezultând în cele mai proaste alegeri ale sale din viață.
Sunt multe de învățat din cuvintele lui despre viață, acțiuni și consecințe. Așadar, asigurați-vă că nu pierdeți nimic citind colecția completă de mai jos.
Să începem.
Și consultați aceste citate Breaking Bad și citate Mad Men.

Cele mai bune citate Walter White

1. „Trebuie să nu te mai concentrezi pe întunericul din spatele tău. Trecutul este trecutul. Nimic nu poate schimba ceea ce am făcut.”
2. „Nu renunțați niciodată la control. Trăiește viața în propriile tale condiții.”
3. Skyler White: „Walt, te rog, să încetăm amândoi să mai încercăm să justificăm toată chestia asta și să admitem că ești în pericol!”
Walter White: „Cu cine vorbești acum
Cine crezi că vezi
. Știi cât câștig pe an
, adică, chiar dacă ți-aș spune, n-ai crede. Știi ce s-ar întâmpla dacă aș decide brusc să nu mai merg la muncă
O afacere suficient de mare încât să poată fi listată pe NASDAQ merge cu burta în sus. Dispare! Încetează să mai existe fără mine. Nu, clar că nu știi cu cine vorbești, așa că lasă-mă să-ți dau indicii. Nu sunt în pericol, Skyler. Eu sunt pericolul. Un tip își deschide ușa și este împușcat, iar tu crezi că din mine
Nu. Eu sunt cel care bat!”
4. „Am făcut-o pentru mine. Mi-a placut. Eram bun la asta. Și chiar eram, eram în viață.”
5. „Există calea ușoară și apoi calea corectă.”
6. „Fie mori erou, fie trăiești suficient pentru a te vedea că devii un răufăcător.”
7. „De un an trăiesc sub amenințarea morții. Și din această cauză, am făcut alegeri.”
8. „Există aur pe străzi doar așteaptă să vină cineva să-l culege.”
9. „A fi cel mai bun la ceva este un lucru foarte rar. Nu arunci pur și simplu așa ceva.”
10. „Trăiesc cu cancer de aproape un an. Chiar de la început, este o condamnare la moarte. Asta îmi tot spun. Ei bine, ghici ce.
Fiecare viață vine cu o condamnare la moarte. Așa că, la fiecare câteva luni, vin aici pentru scanarea mea obișnuită, știind foarte bine că una dintre aceste ori, la naiba, poate chiar și astăzi, voi auzi vești proaste. Dar până atunci, cine
mă conduce
Așa îmi trăiesc viața.”

Citate celebre Walter White

11. „Dacă nu știi cine sunt, atunci poate cel mai bun curs ar fi să mergi ușor.”
12. „Jesse, m-ai întrebat dacă fac afaceri cu metanfetamina sau afaceri cu bani. Nici. Sunt în afacerile imperiului.”
13. „Universul este aleatoriu. Nu este inevitabil. Este simplu haos. Sunt particule subatomice într-o coliziune fără sfârșit, fără scop. Asta ne învață știința, dar ce este această zicală
Ce ne spune, când chiar în noaptea în care fiica acestui bărbat moare, eu sunt cel care bem un pahar cu el .
Cum poate fi la întâmplare

14. „Mi-am petrecut toată viața speriată, speriată de lucruri care s-ar putea întâmpla, s-ar putea întâmpla, s-ar putea să nu se întâmple. Cincizeci de ani i-am petrecut așa, trezindu-mă la trei dimineața. Dar știi ce
De la diagnosticul meu, dorm bine. Ceea ce am ajuns să-mi dau seama este că frica, asta este cel mai rău. Acesta este adevăratul dușman. Așa că, ridică-te, ieși în lumea reală și dai cu piciorul pe nenorocitul ăla cât poți de tare, drept în dinți.”
15. „Întotdeauna a fost un pas înainte și doi pași înapoi.”
16. „Ți-am spus, Skyler, te-am avertizat pentru un an bun, mă înșeli și vor fi consecințe.”
17. „Am încercat să te otrăvim. Am încercat să te otrăvim pentru că ești o mizerie nebună, degenerată și meriți să mori.”
18. „Dacă crezi că există un iad, aproape că mergem deja acolo.”
19. „În acest moment, ceea ce am nevoie este ca tu să cobori din fundul meu. Poți să faci asta
. Ai să faci asta pentru mine, dragă
. Te rog, o singură dată, dă-te jos de pe fund .
Știi
că aș aprecia. Chiar aș face-o.”
20. „Ei bine, din punct de vedere tehnic, chimia este studiul materiei, dar prefer să o văd ca un studiu al schimbării.”
Citește și: Citate Soprano, Citate Fiii Anarhiei Citate

semnificative Walter White despre viață

21. „Astăzi este prima zi a restului vieții tale.”
22. „Există două părți în fiecare poveste, întotdeauna.”
23. „Există mai mult de un fel de închisoare.”
24. „Uneori, simt că nu-mi fac niciodată nimic. Alegeri, vreau să spun. Întreaga mea viață, se pare că nu am avut niciodată un cuvânt de spus despre asta. Acum, acesta din urmă, cancerul, tot ce îmi rămâne este cum aleg să abordez asta.”
25. „Ceea ce se întâmplă cu mine nu este despre vreo boală. Este vorba despre alegeri. Alegeri pe care le-am făcut, alegeri pe care le susțin.”
26. „Știi că eu, cred că lucrurile au un mod de a se rezolva de la sine.”
27. „Uneori, este mai bine să nu vorbești. Deloc. Despre orice. Catre oricine.”
Citește și: Citate profunde semnificative, Citate pentru a trăi de

Walter White Citate pentru a-ți schimba perspectiva despre tot

28. „Electronii — își schimbă nivelurile de energie. Moleculele își schimbă legăturile. Elemente – se combină și se transformă în compuși. Ei bine, asta e toată viața, nu
este constanta. Este ciclul. Este soluție, dizolvare, din nou și din nou și din nou. Este creștere, apoi decădere, apoi transformare.”
29. „Vezi acel ceas
. Este un cadou de ziua de naștere. Persoana care mi-a făcut acest cadou m-a vrut și eu mort. Nu cu mult timp în urmă, mi-a îndreptat o armă chiar între ochii mei, chiar aici, și m-a amenințat că mă va ucide. S-a răzgândit despre mine, Skyler. Și tu la fel.”
30. „Crezi că am venit până aici doar ca să las ceva la fel de prostesc ca cancerul pulmonar să mă doboare
Nicio șansă. Nu ma duc nicaieri.”
31. „Spun că am trăit prea mult. Vrei să le fie dor de tine. Cred cu adevărat că există o combinație de cuvinte. Trebuie să existe anumite cuvinte într-o anumită ordine specifică care pot explica toate acestea, dar cu ea, pur și simplu nu le pot găsi niciodată.”
32. „Este cam amuzant. Când am primit diagnosticul meu, cancer, mi-am spus: „De ce eu
” Și apoi, zilele trecute, când am primit veștile bune, am spus același lucru.”
33. „Numiți un lucru în această lume care nu este negociabil.”

Citate tare Walter White pentru fiecare fan Breaking Bad
34. „Se poate face exact cum vreau eu. Singura întrebare este, ești tu omul care să o facă

35. „Nu poate fi norocul orb sau vreo rudă imaginară care ne salvează. Nu, eu am câștigat banii ăia.”
36. „Am văzut-o pe Jane murind. Am fost acolo. Și am văzut-o murind. Am privit-o cum a supradozat și s-a sufocat de moarte. Aș fi putut s-o salvez. Dar nu am făcut-o.”
37. „Stai departe de teritoriul meu.”

Mai multe citate Walter White pe care nu le vom uita niciodată
38. „Numele meu este Walter Hartwell White. Locuiesc la 308 Negra Arroyo Lane, Albuquerque, New Mexico, 87104. Pentru toate entitățile de aplicare a legii, aceasta nu este o recunoaștere a vinovăției. Vorbesc cu familia mea acum. Skyler, ești iubirea vieții mele. Sper că știi asta. Walter Jr., ești omul meu mare. Vor fi câteva lucruri pe care le vei afla despre mine în următoarele zile, dar să știi că, indiferent cum ar arăta, te-am avut doar pe tine în inima mea. La revedere.”
39. „Învesețiți-vă, oameni frumoși. Aici ajungi să faci totul corect.”
40. „Tot ce pot face este să aștept ca cancerul să revină.”

Cum stabiliți dacă acțiunea dvs. este bună sau rea
Luăm decizii – mari și mici – tot timpul care afectează în mod semnificativ oamenii din jurul nostru. Așadar, de fiecare dată când ne confruntăm cu o alegere, ar trebui să evaluăm în mod constant dacă relele vor depăși rezultatele bune și invers.
În Breaking Bad, Walter White poate avea intenții bune la început. Dar, își lasă lăcomia și mândria să-și câștige inima până în punctul în care face rău altor oameni. Dacă ajungem la asta, ar trebui să ne oprim și să ne regândim acțiunile și să le schimbăm.
Nu ar trebui să ne justificăm niciodată alegerile greșite și să sperăm că lucrurile se vor îmbunătăți. La urma urmei, deciziile noastre și modul în care acționăm definesc cine suntem și cine vom fi în viitor. Trecutul, împreună cu greșelile noastre, va continua să ne bântuie dacă nu încercăm în mod activ să ne schimbăm în bine.
Așadar, asigurați-vă că reflectați asupra identității și acțiunilor dvs. folosind aceste citate Walter White. Amintiți-vă întotdeauna că niciun vis nu merită să ne sacrificăm morala și umanitatea.
Care citat de Walter White este preferatul tău.
Ai învățat multe urmărindu-l în Breaking Bad.
Spune-ne ce crezi în secțiunea de comentarii de mai jos.