În căutarea celor mai bune citate Stephen Curry
Ați ajuns la locul potrivit.
Am pregătit o listă de 37 de citate inspiraționale de Stephen Curry despre baschet, succes și viață.
Citiți mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Michael Jordan și citate Dick Vitale.

Cele mai bune citate Stephen Curry

1. „De fiecare dată când mă trezesc, am încredere că voi reuși.”
2. „Nu sunt tipul căruia îi este frică de eșec. Îmi place să îmi asum riscuri, să iau lovitura mare și toate astea.”
3. „Nu mi-a fost niciodată frică de momentele mari. Primesc fluturi. Devin nervos și anxios, dar cred că toate acestea sunt semne bune că sunt pregătit pentru moment.”
4. „Pot să mă fac mai bine. Nu am atins încă plafonul cu privire la cât de bine pot să trag la baschet.”
5. „Există mai mult în viață decât baschetul. Cel mai important lucru este familia voastră și să aveți grijă unul de celălalt și să vă iubiți orice ar fi.”
6. „Știu că am un loc în Rai care mă așteaptă datorită Lui și este ceva ce niciun premiu sau trofeu pământesc nu l-ar putea depăși vreodată.”
7. „Fac un mic semn pe teren de fiecare dată când fac o lovitură sau o pasă bună și îmi lovesc pieptul și arată spre cer – simbolizează că am o inimă pentru Dumnezeu. Este ceva cu care mama și cu mine am venit la facultate și o fac de fiecare dată când pășesc pe podea pentru a-mi aminti pentru cine joc.”
8. „Vreau să exersez până la punctul în care este aproape incomod cât de repede trageți, astfel încât în ​​joc lucrurile să se cam încetinească.”
9. „Nu pot spune suficient: cât de importantă este credința mea pentru modul în care joc jocul și cine sunt.”
Citește și: Citate Lebron James, Citate Damian Lillard Citate

inspiraționale Stephen Curry

10. „Aș prefera să fiu un non-All-Star care joacă în finala Conferinței de Vest decât un All-Star care stă acasă în mai.”
11. „Fii cea mai bună versiune a ta în orice faci. Nu trebuie să trăiești povestea altcuiva.”
12. „A fi un superstar înseamnă că ți-ai atins potențialul și nu cred că mi-am atins potențialul ca jucător de baschet și ca lider.”
13. „Baschetul nu este doar un sport. Este o artă, una care trebuie stăpânită pentru a reuși.”
14. „Dacă nu cazi, de unde vei ști cum este să te trezești

15. „Asigură-te că trăiești momentul și îți faci fundul în fiecare zi și sper să inspir oameni din întreaga lume să fie ei înșiși, să fie umili și să fie recunoscători pentru toate binecuvântările din viața ta.”
16. „Succesul nu este un accident, succesul este de fapt o alegere.”
17. „Prețuiesc cu adevărat tot ceea ce aduce baschetul; și cred că, pentru mine, a fost o călătorie grozavă și încă nu am terminat.”
18. „Încerc să folosesc fiecare joc ca pe o oportunitate de a fi martor… Când pășesc pe podea, oamenii ar trebui să știe pe cine reprezint, în cine cred.”
19. „Baschetul a fost al meu și asta m-a determinat până acum.”
Citește și: Citate Kobe Bryant Citate

motivaționale Stephen Curry pe care le vei iubi

20. „Succesul se naște din credință, o pasiune nemuritoare și un impuls necruțător.”
21. „Succesul vine după ce îți învingi cele mai mari obstacole și obstacole.”
22. „Dacă îți iei timp să realizezi care este visul tău și ce îți dorești cu adevărat în viață – indiferent ce este, fie că este vorba de sport sau din alte domenii – trebuie să realizezi că întotdeauna este de lucru și îți dorești să fii cea mai muncitoare persoană în orice faci și te pui în situația de a avea succes. Și trebuie să ai o pasiune pentru ceea ce faci.”
23. „Trebuie să avem mentalitatea că trebuie să muncim pentru tot ceea ce vom obține.”
24. „Pot face toate lucrurile”.
25. „Îmi place să joc baschet; nu există nicio îndoială. Este ceva ce fac de atunci – ce, mama și tata, două
obiective cu Fisher Price. Bunica mea e aici; discutam despre asta ieri. Ea a fost comentatorul meu. Ea era Bob Fitzgerald pentru mine când număram scorurile. Am lovit o lovitură câștigătoare sau orice altceva și m-aș împiedica și i-aș da un high five, chestii de genul ăsta.”
26. „Când vine vorba de baschet, am fost întotdeauna cel mai mic copil din echipa mea. Am avut o lovitură groaznică, urâtă, cu catapulta de la 14 ani, pentru că nu eram suficient de puternică ca să-mi trag peste cap și a trebuit să o reconstruiesc în timpul verii și au fost cele mai proaste trei luni din viața mea. Ai crede că nu există obstacole sau obstacole pe care a trebuit să le depășesc, dar nici când am ajuns la liceu nu am fost clasat. Nu am fost clasat. Nu am fost foarte apreciat ca un prospect de liceu. Nu aveam pe nimeni să alerge cu adevărat, bătând la ușă spunându-mi „Te rog, te rog, vino să joci pentru școala noastră”.
27. „Uneori oamenii fac să pară că trebuie să ai anumite premise sau o poveste nebună de viață pentru a avea succes în această lume. Dar adevărul este că tu chiar nu. Nu contează de unde vii, ce ai sau nu ai, ce îți lipsește sau ce ai prea mult, dar tot ce trebuie să ai este credința în Dumnezeu, o pasiune nemuritoare pentru ceea ce faci și ce alegi să faci în această viață și un impuls necruțător și dorința de a face tot ce este necesar pentru a avea succes în orice îți pui în minte.”
28. „Există mai mult pentru mine decât acest tricou pe care îl port și acesta este Hristos care trăiește în mine.”
29. „Fiecare joc este o oportunitate de a fi pe o scenă mare și de a fi martor pentru Hristos. Când pășesc pe podea, oamenii ar trebui să știe pe cine reprezint, în cine cred.”

Citate celebre Stephen Curry despre baschet și viață

30. „Reprezintă un verset din Biblie pe care îl port pe pantof. Filipeni 4:13. Se spune: „Pot face toate lucrurile prin Hristos, care mă întărește”. Este, de asemenea, mantra mea, cum mă trezesc pentru jocuri și de ce joc așa cum fac.”
31. „Copiii pun viața în perspectivă. Nu am niciodată o zi proastă. Viața se întâmplă și primești vești proaste uneori, sau lucrurile nu merg așa cum îți place la serviciu – pentru mine asta ar putea însemna că pierd un joc sau nu joc bine – dar asta nu îmi afectează starea de spirit de la o zi la alta. Îmi place să merg acasă și să văd zâmbetele de pe fețele fiicelor mele fiind fericiți să mă văd, iar asta face totul în ordine.”
32. „Totul este să câștigi. Statisticile chiar nu contează, adică băieții au seriale grozave și toate astea, iar oamenii iau în seamă și își iau locul în istorie cu acele statistici și toate chestiile astea. Dar, la sfârșitul zilei, totul este să câștigi și ce poți face pentru a-ți ajuta echipa să ajungă în acel punct.”
33. „Ne supraîncărcăm în antrenamente, astfel încât jocul să încetinească în viața reală. Te ajută să devii un jucător de baschet mai inteligent.”
34. „Am învățat cât de repede mi-am eliberat lovitura din dribling. Știu că este ceva la care lucrez și îl folosesc cu adevărat în jocuri, dar nu știam exact cât de rapid a fost, până la milisecunda.”
35. „La fiecare pas, cred că înveți ceva care te face un jucător mai bun și toate acele lecții ies cu adevărat atunci când contează cel mai mult într-un campionat.”
36. „Cu cât trec mai mulți ani, cu atât am mai multă experiență, cu atât nutriția și consumul alimentelor potrivite sunt importante pentru recuperare și lucruri de genul.”
37. „Joacă de parcă ai fi primul. Antrenează-te ca și cum ai fi pe locul secund.”