Aceste citate de Anthony Jeselnik pe care le-am adunat vă vor vindeca cu siguranță tristețea și plictiseala!
Anthony Jeselnik este foarte faimos în domeniul benzilor desenate și este cunoscut drept prințul stand-up-ului cu gânduri sălbatice și vulgare.
Și, fiind unul dintre cei mai buni actori de comedie de urmărit în 10 benzi desenate ale Variety de urmărit, cu siguranță vă veți iubi și vă veți bucura de spectacolele lui!
Dacă vrei să râzi și să motivezi niște gaguri, atunci verifică colecția de mai jos! Aflați mai multe despre comediile lui Anthony Jeselnik oricând și oriunde.
Consultați lista completă aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Bo Burnham și citate Bill Burr.

Cele mai bune citate Anthony Jeselnik
1. „Umorul negru m-a atras pentru că era un râs mai mare decât ai putea obține cu orice altceva. Să văd oamenii râzând de ceva nepotrivit.”
2. „Am un copil în Africa pe care îl hrănesc, pe care îl îmbrac, pe care îl fac școală, pe care îl inoculez cu 75 de cenți pe zi. Ceea ce este practic nimic în comparație cu cât a costat să-l trimiți acolo.”
3. „Nu aș lovi niciodată o femeie, chiar dacă ar avea un cuțit sau o bâlbâială.”
4. „Lumea este plină de lucruri oribile care în cele din urmă te vor primi pe tine și tot ceea ce îți pasă. Râsul este o modalitate universală de a-ți ridica capul și de a spune: „Nu azi, nenorociților.”
5. „Nu există nimic care să fie interzis. Dacă oamenii cred că ceva este interzis, îmi fac treaba să merg să fac o glumă despre asta, asta este treaba mea.”
6. „O cunosc în sensul biblic și când spun asta, vreau să spun că nu cred niciun cuvânt din ea.”
7. „Nu am un tip, într-adevăr. Dar întotdeauna am fost mai atrasă de fetele care strigă „foc.”
8. „Străbunica mea s-a aruncat în fața unui autobuz. Poliția a încercat să spună că s-a sinucis, dar familia știa că doar încerca să oprească drepturile civile.”
9. „Mama mea, cea mai mare parte a vieții ei, a fost o negătoare a Holocaustului. Și a fost groaznic pentru întreaga familie să aibă de-a face până când, în sfârșit, acum câțiva ani, am avut o intervenție. Și l-am pus pe un rabin să vină în casă, l-a pus să o ghideze prin istoria poporului evreu și apoi a pus-o să urmărească „Lista lui Schindler”. Și după aceea, mama a făcut 180. Acum nu-i vine să creadă că s-a întâmplat o singură dată.”
10. „Nu vreau să mă trezesc cu polițiști în jurul meu patul în seara asta.”
11. „Vreau să îmi fac un tatuaj cu cuvântul „ironie”, doar scris greșit.”
12. „Fă ce vrei, oricând vrei să faci asta și, atâta timp cât arăți încrezător, nimeni nu-ți va da nimic. Pune-l pe spatele unui medalion, apoi înghite-l.”
13. „Oamenii care se jignesc de glume sunt al naibii de proști.”
14. „Am o formă rară de dismorfie corporală în care absolut nu suport cât de bine arăt.”

Citate Anthony Jeselnik despre lecțiile pe care le-a învățat din relațiile sale

15. „Iubita mea este evreică. Dar este mai ușor să-i cumperi un cadou de Crăciun și apoi să-l rupi în 8 bucăți.”
16. „Prietena mea îi place să mănânce ciocolată. Ea mănâncă mereu ciocolată și îi place să glumească că are o dependență de ciocolată. — Scoate-mă din barurile alea lui Hershey. Sunt dependent de ei. Este chiar enervant. Așa că am urcat-o într-o mașină și am condus-o în centru. Și am subliniat un dependent de crack. Și i-am spus: „Vezi asta, dragă, de
ce nu poți fi atât de slabă

17. „Iubita mea vrea o relație deschisă. Am spus că nu. Ce fel de bărbat aș fi dacă ar trebui să le spun prietenilor mei că mă întâlnesc cu tine

18. „De Crăciunul trecut, i-am spus prietenei mele cu luni înainte că tot ce îmi doream este un Xbox. Asta e, începutul și sfârșitul listei, Xbox. Știi ce mi-a luat
O ramă de casă cu o poză cu noi de la prima întâlnire împreună. Ceea ce a fost bine. Pentru că i-am luat un Xbox.”
19. „Mă gândesc la avortul prietenei mele ori de câte ori trec pe lângă o școală. Sau locul de joacă unde a făcut avortul.”
20. „Iubita mea mă face să-mi doresc să fiu o persoană mai bună, ca să-mi pot obține o prietenă mai bună.”
21. „Vecinul meu se plânge de fiecare dată când eu și prietena mea facem sex. Nici măcar nu suntem atât de tare. Dar obișnuia să se întâlnească cu iubita mea.”
22. „Acum câteva luni, i-am oferit iubitei mele niște lenjerie de lux și chiar s-a supărat pe mine. Ea a spus: „Anthony, cred că acesta este mai mult un cadou pentru tine decât pentru mine”. Și i-am spus: „Dacă vrei să devii tehnic, a fost inițial un cadou pentru ultima mea iubită”.
23. „Iubita mea are cea mai grozavă poveste despre motivul pentru care nu mai este religioasă. Când era copil, ca la 12 ani, părinții ei au bătut în cuie un crucifix de 25 de lire pe perete chiar deasupra patului ei. Aproximativ două săptămâni mai târziu, în miezul nopții, crucifixul cade de pe perete și lasă o tăietură de doi centimetri în ceafa tatălui ei.”
24. „Seara trecută, eu și prietena mea eram în pat împreună. Ea spune: „Anthony, vreau să faci pipi pe mine”. Acum nu m-am gândit niciodată să mă urin pe o femeie în toată viața mea. Nici măcar nu mi-am imaginat-o înainte, dar apoi am primit undă verde și se pare că e treaba mea. Am sărit în sus imediat. Dar, de îndată ce începe asta, începe să țipe la mine de parcă ar fi vina mea, ea vorbește în somn.
25. „Fosta mea iubită deținea un perus, oh, Doamne, chestia aia naibii nu va tăcea niciodată. Dar pasărea a fost cool.”
26. „Ea s-a supărat foarte tare acum o lună pentru că mi-a trimis prin e-mail o poză goală cu ea însăși – ceea ce este un lucru drăguț de făcut – dar apoi am încurcat și am trimis accidental acel e-mail ambilor mei părinți. Acum, prietena mea este furioasă, mortificată, dar nici măcar nu-mi pasă, pentru că acum trebuie să o sun pe mama și să-i spun: „Mamă, îmi pare atât de rău, poza aia a fost doar pentru tata.”
27. „ Prietena mea tocmai a murit într-un accident de mașină. Devastator. Nu pot să cred că voi mai face sex cu ea doar o dată.”
28. „Iubita mea este supărată pentru noua ei tunsoare. Nu înțeleg de ce plânge. Eu sunt cel care trebuie să-și facă o nouă iubită.”
29. „Mi-am petrecut ultimii doi ani în căutarea ucigașului fostei mele iubite, dar nimeni nu o va face.”

Celebrul Anthony Jeselnik Citate

30. „Fac umor negru”. Îmi plac oamenii care sunt proști și ciudați și oamenii care sunt surprinzători și buni în ceea ce fac.”
31. „Am fost în Boston acum câțiva ani și o fată foarte beată a alergat la mine. Și ea țipă: „Nu ar trebui să vă bate joc de Holocaust!” și am spus: „De ce

” Știi, doar pentru a fi un prost. Și ea spune: „Pentru că mi-am pierdut familia în Holocaust”. și i-am spus: „Nu pari evreu”. Și ea a spus: „Ascultă, *ssh*l*, există anumite linii pe care nu ar trebui să le traversezi, anumite granițe pe care nu ar trebui să le împingi niciodată”. Și am spus: „Hei, hei, hei. Ți-am făcut doar un compliment.’”
32. „Poate că sunt prea optimist, dar cred că această țară este în sfârșit pregătită pentru un criminal în serie negru.”
33. „Obișnuiam să fac sex cu profesorii mei în schimbul unor note bune la evaluările profesorilor.”
34. „Hitler chiar nu a fost atât de rău. Într-un mod negru.”
35. „Oamenii sunt surprinși că sunt drăguț și mă ajută puțin. E ușor să fii drăguț când toată lumea crede că ești așa, când cineva ar muri, aș scrie o glumă. Sau dacă e o tragedie, aș scrie o glumă și aș scrie pe Twitter. Asta a fost treaba mea și apoi, la un moment dat, oamenii au început să ceară asta.”
36. „Nu voi înțelege niciodată cum o mamă își poate ucide propriul copil și să nu scape cu el.”
37. „Obezitatea în copilărie afectează toți pedofilii.”
38. „Nu mă întorc atât de mult pe cât mi-aș dori, așa că nu am prea multe legături strânse cu „Pittsburgh”, dar voi sângera negru și auriu până voi muri.”
39. „Sunt foarte arogant și răutăcios. Sunt aproape ca un luptător profesionist de tip rău.”
40. „Am fost un angajat groaznic. Am fost concediat din aproape toate locurile de muncă pe care le-am avut vreodată, din fericire, într-un mod bun, altfel aș rămâne blocat. Glumeam mereu cu toată lumea și nimănui nu i-a plăcut umorul meu.”
41. „Ar trebui să-mi țin gura, dar nu pot, pentru că sunt atât de amuzant.”
42. „Adevărata semnificație a Crăciunului este de fapt secole de credulitate.”
43. „Sigur, glumele retardate se scriu singure. Dar ortografia este întotdeauna departe.”
44. „Cred că este potrivit să începem cu o glumă despre viol. E bine să aflu cu ce tip de public am de-a face.”

Citate amuzante Anthony Jeselnik

45. „Donald, nu sunt sigur dacă chiar ești conștient de asta, dar singura diferență dintre tine și Michael Douglas din filmul, Wall Street, este că nimeni nu va fi trist când vei primi. cancer.”
46. ​​„Nu știi nimic despre durere până când nu îți vezi propriul copil înecat într-o cadă și cu siguranță nu știi nimic despre cum să speli un copil.”
47. „Devin destul de îngrijorat. Prietena mea nu a avut menstruație. Și ea are deja 14 ani.”
48. „Am scris în trecut pentru Jimmy Kimmel și Sarah Silverman. Jimmy avea o voce diferită și priorități diferite. Nu putea fi tipul rău din glumă, nu putea supăra oamenii, într-adevăr.”
49. „În urmă cu aproximativ o lună, niște copii din cartierul meu se jucau de ascunselea și unul dintre ei a ajuns într-un frigider abandonat. Este tot despre care s-a vorbit cineva de săptămâni întregi. Am spus: „Cui îi pasă
Câți copii cunoști că vor muri învingători

50. „Ieri, am lovit accidental un copil mic cu mașina mea. Nu a fost grav – nimeni nu m-a văzut.”
51. „Iubita mea este însărcinată. Dar deja am decis să renunțăm la el pentru răpire.”
52. „Doctorul mi-a spus că nu pot avea copii. Am cerut o a doua opinie. El a spus: „De ce
Nimeni nu te va lăsa să iei copii din acest spital.”
53. „L-am iubit pe Steven Wright și l-am iubit pe Mitch Hedberg, dar păreau niște genii pe care nu i-ai putea emula niciodată. Doar le-ai smulgi.”
54. „Jeff Ross a prăjit oameni de când Whitney Cummings nu a fost decât o licărire în ochiul bărbatului care i-a violat mama.”
55. „Gura mea este suficient de mare încât să-mi încap întregul pumn în vaginul tău.”
56. „Urăsc când mă masturbez cu o tipă fierbinte la televizor și apoi, chiar când sunt pe cale să vin, îi trage pe unul dintre ceilalți ștrumfi.”
57. „Sunt de fapt un tip foarte drăguț, odată ce ajungi să mă sufle.”
58. „Larry King a fost căsătorit de opt ori. De opt ori! Iisuse, omule. Ai 99 de probleme și nenorocitele sunt toate!”
59. „Fiecare comic a trecut prin faza lui Mitch Hedberg – ochelarii, părul din față – și știai imediat când o fac.”

Citate Anthony Jeselnik despre marile spectacole de comedie

60. „Nu merg niciodată să văd spectacole de comedie live pentru că stau în public și mă gândesc: „Iată ce aș spune. Iată ce aș face dacă aș ajunge acolo sus. Ma innebuneste.”
61. „Dezastrele sunt amuzante pentru mine. Ca comedian, înveți din eșec, așa că încerc mereu să mă pun într-o situație care nu pare ideală pentru comedia mea și să văd cum funcționează.”
62. „Vreau ca oamenii să fie atenți, chiar dacă nu râd neapărat de ceva, sau dacă le ia ceva timp să obțină ceva, nu mă deranjează. Dacă jumătate din mulțime primește gluma și cealaltă jumătate stă acolo și se scarpină în cap, asta e la fel de bine pentru mine dacă îmi place gluma, pentru că simt că aduce oamenii mai mulți.”
63. „Întotdeauna mi-a plăcut comedia, dar nu mi s-a părut niciodată ceva ce aș putea face profesional.”
64. „Pentru mine a fost important să fiu cool ca comediant. Nu am vrut să fiu o persoană care mulțumește, care a transmis vibrația „Am nevoie de voi, băieți”. Am vrut să fiu atât de cool încât publicul să poată pleca și să fiu totuși ucis, încât să nu fiu nevoit să mă bazez pe ei sau să am nevoie de ei. Asta m-a atras cu adevărat.”
65. „În comedie, urăsc acea ieșire polițistă în care spui: „Glumesc”. Știu că doar glumești. Nu-mi insulta inteligența explicându-mi atât de mult.”
66. „Într-un monolog de noapte târziu, nu este vorba doar de a fi amuzant, trebuie să fii informat. Trebuie să cultivi o persoană de încredere, inteligență și simpatie.”
67. „În emisiune, trebuie să fii mai carismatic, puțin mai lin, dar cred că tot pot fi acel prinț al întunericului. Trebuie doar să înveți și trucurile meseriei TV.”
68. „Dacă spun o glumă pe scenă și mulțimea râde un minut, stau acolo un minut și mă bucur să râd înainte de a trece la următoarea glumă. La televizor, dacă stau acolo un minut în timp ce ei râd, arăt ca un idiot care nu-și amintește următoarea glumă.”
69. „Am această nevoie în mine — vreau să mă iubească toată lumea, dar mă jenează această nevoie, așa că am vrut să o acoper în persoana mea. Am simțit că nu aș putea să fac stand-up pentru o carieră dacă aș avea nevoie. Nu voiam să mă plâng sau să mă plâng pe scenă. Am vrut să fiu cool și să fac exact ceea ce vreau să fac. În felul acesta nu ar trebui să mă schimb niciodată pentru nimeni.”
70. „Unul dintre lucrurile mele preferate din emisiune a fost să-mi fac propriul monolog și să vorbesc despre cineva care s-a sinucis sau să fac o glumă despre o tragedie oribilă. Îmi place să pot să lupt și să ajung la televizor. Pur și simplu cred că este atât de diferit.”
71. „Nu cred că oamenii nu ar trebui să încerce să fie nervoși, dar trebuie să ții cont de ceea ce îți spune publicul.”
72. „Nu sunt un scriitor de comedie, sunt un comedian, așa că scriu doar lucruri pe care aș vrea să le spun.”
73. „Simt că fiecare prim episod al unei emisiuni TV este rău, știi, și se îmbunătățește mereu.”
74. „Tăcerea înseamnă că publicul este atent. Chiar dacă arunc bombe și sunt foarte liniștite, tot e în regulă. Dacă încep să vorbească, atunci i-ai pierdut.”

Citate Anthony Jeselnik despre femei

75. „De câte ori întâlnesc o fată drăguță, primul lucru pe care îl caut este inteligența, pentru că dacă ea nu are asta, atunci e a mea.”
76. „Odată am fost la o întâlnire cu o fată la care am făcut drumeții și a fost mușcată de un șarpe între degetele de la picioare, iar eu a trebuit să sug otrava, așa că e moartă.”
77. „De parcă nu voi uita niciodată ultima dată când am jucat acel joc, ea era ca Anthony. Dacă ai putea lua prânzul cu oricine din lume, viu sau mort, cine ar fi
și i-am spus: „Nu știu, Caligula” și ea era într-adevăr Caligula. „Acesta este răspunsul tău, asta o să-mi spui, iubita ta, ești sigur
”, a spus, „Îmi pare rău iubito, lasă-mă să schimb asta, aș lua prânzul cu tine și ai fi mort. „”
78. „Da, nu mai suntem împreună. Acum are un nou iubit. Tocmai s-au mutat împreună. Și am auzit zvonuri că el este abuziv, ceea ce te face să vrei să mergi acolo cu o bâtă de baseball. Și apoi dă vina pe iubitul ei.”
79. „A trebuit să mă despart de ultima mea iubită pentru că am mințit că am fost violată de vecina ei. Dar l-am cunoscut pe vecinul ei, e un tip cool. Totuși, nu ca celălalt vecin al ei înfiorător.”
80. „Fosta mea iubită are multe obiceiuri asemănătoare cu adevărat enervante, știi, cred că cel mai rău a fost că îi place să citească reviste pentru femei precum Cosmo și ar trece direct la testul de relație și nu numai că mi-ar prezenta asta. , de parcă ar fi ca o activitate distractivă pe care o facem împreună, deși fiecare întrebare este concepută pentru a-mi dracu întreaga lume. Dar și mai rău este că s-ar supăra pe răspunsurile mele și m-ar pune să le schimb, astfel încât să obținem cel mai bun punctaj.”
81. „Femeile sunt cu adevărat împărțite în privința avortului în această țară. Jumătate dintre ei sunt cool, dar cealaltă jumătate trebuie să trag acolo jos.”
82. „Femeile sunt ca chipsurile de cartofi. Ar fi bine să vină cu sandvișul meu dracu’.
83. „Așa că două femei care fuseseră împușcate au fost descoperite pe un teren de golf. Se pare că cineva are o gaură într-una și o gaură în cealaltă.”
84. „Tocmai am primit un e-mail de la un necrofil care îmi dorește moartea. Hei, mulțumesc pentru compliment!”
85. „Am primit un e-mail de la fosta mea, în care îmi spunea că are SIDA. Nu știam cum să o consolez, așa că doar i-am scris înapoi „Știu.”
86. „Îmi place să fac farse prietenei mele, știi, păstrează lucrurile proaspete pentru mine, fă-mă să râd, știi că
ea urăște aceasta. Dar, aseară, am pus folie pe Saran peste scaunul de toaletă, știi, ceea ce nu sună atât de original, dar e bulimică.
87. „Zilele trecute, iubita mea s-a plâns că a murit cavalerismul. — Oh, Anthony, cavalerismul a murit. Și i-am spus: „Nu, iubito, cavalerismul nu a murit. Cavalerismul este viu și bine. Te gândești la mama ta.”
88. „Iubita mea este disprețuitoare. Tocmai am aflat că a cochetat cu fratele meu, la înmormântarea mamei, în timp ce eu dormeam.”
89. „Iubita mea tocmai mi-a cerut zece mii pentru că vrea t*ts falși. Am spus: „Nu, iubito. Ai nevoie de t*ts falși.”

Anthony Jesenik Citate despre familie

90. „Sora mea tocmai a avut un copil – un nou-născut mic. Copilul este adorabil, atât de drăguț. Nu m-a lăsat să-l țin în brațe, ea refuză. Ea spune: „În niciun caz, Anthony, mi-e teamă că o să-l scapi”. Am 32 de ani. De parcă aș fi un fel de idiot. De parcă n-aș avea un milion de alte moduri de a răni acel copil.”
91. „Mama mea a avut dificultăți în ultima vreme. Tocmai a aflat că trebuie să-i fie îndepărtați ambii sâni – dacă va fi vreodată bună la golf.”
92. „Sora mea va avea o nuntă simplă. Doar familia imediată. Și oricine dracu ar vrea să se căsătorească cu ea.”
93. „Tocmai am aflat că fratele meu mai mic are o alergie la arahide, ceea ce este foarte grav, știu. Dar totuși, simt că părinții mei reacționează total exagerat – m-au prins mâncând o pungă minusculă de alune ale companiei aeriene și m-au dat afară de la înmormântarea lui.”
94. „Am o lungă istorie de sinucidere în familia mea. Vestea bună este că trece peste o generație, așa că dacă am noroc, copiii mei se vor sinucide.”
95. „Sora mea mai mică a încercat odată să fugă de acasă. Dar doar câteva ore mai târziu, cineva a găsit cadavrul.”
96. „Nu pot vorbi despre politică cu vărul meu pentru că este atât de ipocrit. El este împotriva pedepsei cu moartea și s-a spânzurat.”
97. „Am avut o copilărie fericită într-o zonă suburbană drăguță, destul de idilică, de clasa mijlocie superioară și foarte, foarte albă. Tatăl meu este avocat. Mama mea este casnica. Au avut cinci copii în șapte ani: eu, fratele meu și trei surori. Eu sunt cel mai bătrân. Am fost cu toții foarte activi. Mama era epuizată.”
98. „Am îngropat-o pe bunica anul trecut. A fost devastator pentru bunicul meu. Încă este foarte supărat pe mine.”
99. „Sigur, unchiul meu s-a sinucis jucând la Ruleta Rusă. Dar aleg să-l amintesc ca pe un mare jucător de ruletă rusă.”
100. „Tatăl meu a avut dificultăți în ultima vreme. Continuă să-și piardă cheile. Nu se poate agăța de un set de chei pentru a-și salva viața. Și a încercat totul, un cârlig lângă uşă, un castron lângă patul lui, un breloc care face zgomot când fluieri. Nimic nu a funcționat. Așa că, în sfârșit, anul acesta de ziua lui, întreaga familie a intervenit și l-am pus într-o casă.”
101. „Când m-am născut, eram preferatul părinților mei. Dar apoi au părut că au uitat totul de mine, odată ce au adoptat acea autostradă stupidă.”
102. „Tatăl meu a fost uimitor. A crescut cinci băieți. De unul singur. Fără ca noi ceilalți să știm.”
103. „Nepotul meu s-a sinucis masturbându-se, dar oficial, cauza morții este epuizarea.”
104. „Este imposibil pentru mine să aud cuvintele „sinucidere crimă cvadruplă” fără să mă gândesc la bunicii mei.”

Citate inspiraționale Anthony Jeselnik

105. „Voi scrie mai mult decât toți ceilalți și așa mă voi îmbunătăți.”
106. „Întotdeauna tăiam cuvintele. Chiar îmi scriam glumele în caiet. Încă fac asta, aproape ca o poezie.”
107. „Stereotipurile nu ar fi atât de rele dacă negrii ar fi mai drăguți, în general.”
108. „Sunt un realist până la capăt. Sunt prea cinic pentru a fi un optimist. Dar până acum am trăit prea mult o viață fermecată pentru a fi vreodată pesimist.”
109. „Nu te poți aștepta ca toată lumea să râdă sau să te aplaude pentru că faci lucruri nefaste. Uneori, o să-ți fie dor, dar cred că comedianții sunt artiști și că eșecul are valoare. Funcționează într-un fel în ambele sensuri între comedianți și public. Publicul trebuie să înțeleagă că comedianții vor spune uneori o glumă care nu funcționează cu subiecte întunecate, iar comediantul trebuie să înțeleagă că uneori vor eșua și nu este vina publicului că nu o înțelege sau că nu o iubește. ”
110. „Tocmai am luat o groapă care mi-a amintit de copilăria mea. Pentru că era mare ca un copil.”
111. „Sunt inspirat de a-i face pe oameni să râdă la subiecte care ar trebui să-i facă să plângă.”
112. „Dacă putem preda limbajul semnelor maimuțelor, atunci surzii nu ar trebui să fie grozavi la gimnastică

113. „Un membru al publicului ofensat care repetă din memorie actul unui comedian este mai rău decât, la propriu, orice.”
114. „M-am putut vedea adoptând un copil într-o zi. Dar, evident, aș prefera să fie avortat.”
115. „Îmi place ideea de a fi tipul amuzant în chestia dramatică, jucând un asasin cu un simț al umorului ciudat.”
116. „Dacă bei, nu conduce. Sau dacă o faci, măcar încearcă să te lovești de niște *ssh*l* dintr-o Corvette sau așa ceva.”
117. „Numai Dumnezeu poate judeca concursurile de tricouri ude.”
118. „Arăți de parcă ți-ai prăji mâinile înainte să-ți muști unghiile.”
119. „Toată lumea are același fel de temeri. Toată lumea are aceleași mari probleme în lume, adică frica de moarte și „Sper să nu se întâmple lucruri oribile familiei mele”, dar se întâmplă. Și cred că oamenii râd de ei din cauza acestei eliberări grozave.”

Citate Anthony Jeselnik care te vor face să râzi în hohote

120. „Uită-te la această estradă, ai un proxeneț, un criminal, un traficant de droguri, ap*rn*gr*ph*r și apoi opt oameni albi.”
121. „Am urât-o pe mama pentru că nu m-a lăsat să joc fotbal când eram copil. Așa că când voi avea copii într-o zi, garantez că nu se vor întâlni niciodată cu bunica lor.”
122. „Am crezut odată că sunt tată. Dar apoi i-au făcut un test de sânge copilului și copilul a murit.”
123. „Pot bea ca un pește, sau cel puțin, pe cineva născut cu sindromul alcoolic fetal.”
124. „Scriu o carte. Se numește „Punctul moale și alte modalități de a opri un bebeluș care plânge.”
125. „Tocmai m-am întors de la dentist. A spus că nu am carii! Și cancer de gură.”
126. „Ce fel de super-erou ai deveni dacă, la vârsta de 9 ani, ți-ai vedea pe ambii tăi părinți fiind violați de miei
Nu genul cool.”
127. „Întotdeauna am fost fascinat de lucrurile interzise despre care oamenii nu voiau să vorbească, cum ar fi moartea.”
128. „Atât de bucuros că nu sunt singurul tip care se gândește să-i omoare pe toți cei care poartă un hanorac.”
129. „Asta este cel mai rău mod prin care poți auzi despre materiale de comedie, din povestea pe blog a unei terțe persoane pe care a scris-o când erau supărate.”
130. „Oamenii spun că este ușor să-ți faci joc de retardați, dar nu este așa. Chiar trebuie să le explici.”
131. „Îmi place să văd ce crede comiculul că este amuzant, nu doar ceea ce cred ei că eu voi crede că este amuzant.”
132. „Când voi muri, vreau să fiu incinerat cu toată lumea.”
133. „De Ziua Recunoștinței, vizitez spitalul și prăjesc curcani pentru copiii din unitatea de arsuri, doar pentru a vedea aspectul de pe „fețele” lor.”
134. „Cred că un spectacol de teatru este o versiune pură a mea când fac material. Mulțimea de la teatru este puțin mai politicoasă, chiar nu sunt nicăieri și sunt mulți oameni acolo care să mă vadă și sunt încântați de glume și ies cu mine la un spectacol.”

Citate Anthony Jeselnik despre realitate

135. „Dacă ești violat de un pompier, nu striga „foc”. Și cu siguranță nu aduceți în discuție 9/11.”
136. „Forța motrice din spatele a face tot ceea ce fac de 11 ani ca stand-up este să am probleme cu autoritatea și să nu-mi place să mi se spună ce să fac.”
137. „Bebelușii sunt singurii oameni în care am încredere, în măsura în care pot să-i arunc.”
138. „Pitbul-ul vecinului meu tocmai le-a atacat copilul. Copilul lor este bine. Dar copilul e mort.”
139. „Coreea de Nord a supărat întreaga lume săptămâna trecută testând încă o bombă nucleară. Acest lucru aduce Coreea de Nord cu un pas mai aproape de o bombă nucleară la scară largă pe care o vom arunca asupra Coreei de Nord.”
140. „Știai că diareea te poate ucide
chiar dacă bei puțin

141. „Ziua Îndrăgostiților a fost creată de industria de felicitări pentru a obține păsărică.”
142. „Oamenii din Islanda trebuie să fie în rahat destul de ciudat dacă nu găsesc o singură fecioară pe care să o arunce în acel vulcan.”
143. „În fiecare Ziua Recunoștinței, îmi place să-i invit pe cei mai puțin norocoși la mine la o cină grozavă. Și dați-le o adresă greșită.”
144. „Sunt la un tweet. Dar Comedy Central a spus că nu mă pot susține public, decât dacă îl șterg. Nu eram pe cale să le spun oamenilor care lucrează pentru mine că nu mai au locuri de muncă pentru că nu aveam de gând să șterg un tweet prost.”
145. „Anul trecut, i-am oferit prietenei mele ochelari de ziua ei. Anul acesta, i-am fost operată cu Lasik pentru că nu avea nevoie de ochelari.”
146. „Mi-a plăcut să scriu pentru vocea altcuiva, dar nu eram foarte bun la asta.”
147. „George Zimmerman vrea să meargă la facultatea de drept. Cred că cuvintele lui exacte au fost: „Aș ucide pentru a fi avocat.”
148. „Partea mea preferată în a merge la o nuntă este să stric nunta.”
149. „Nimeni nu a fost vreodată în frâu spunându-i publicului american să se tragă.”

Vulgarul Anthony Jeselnik Citate

150. „Iubita mea vrea să o sufoc în timp ce facem sex. Dar spun, ce e în neregulă cu asta în timp ce luăm cina

151. „Ori de câte ori sunt pe cale să fac sex cu o fată, o joc inteligent și presupun automat că are herpes pentru că în acest fel nu trebuie să fac spune-i despre herpesul meu.”
152. „Ellen Page spune că sexismul la Hollywood este constant. S-ar putea să-ți amintești de ea din filmul ei Juno, unde a jucat o tipă guroasă, fără t*ts.”
153. „Poate că cel mai inconfortabil moment din viața mea a fost când tatăl meu mi-a vorbit despre sex. Bătrânului îi plăcea niște rahat nebunești.”
154. „Prima dată când am făcut sex, nu știam ce fac. A fost o ușurare când totul s-a terminat după doar 45 de minute.”
155. „Am o păpușă sexuală de doisprezece ani. Nouă.”
156. „Sunt un fotograf amator. Nu am luat niciodată nimic de care sunt mândru. Doar copii fac sex.”
157. „Un nou sondaj arată că femeile căsătorite fac cu 40% mai multe relații sexuale extraconjugale decât acum 20 de ani. Oamenii de știință spun că numărul scade semnificativ atunci când îți scad mama.”
158. „Prietenul meu se bucură de cea mai nebună viață sexuală de când a divorțat de sora lui.”
159. „Majoritatea băieților nu realizează că atunci când fac sex cu prietena lor, fac și sex cu toți cei cu care am făcut sex.”
160. „Plănuiesc să vorbesc devreme cu copiii mei despre sex. Ca șase. Sau șapte dimineața.”
161. „Nu știu despre prezervative pentru toată lumea din p*rn. Dar există un argument puternic pentru ochelari de protecție.”
162. „Nu sunt un tip mare p*rn. Îmi place doar să mă masturb la orice e pe Cinemax la ora două după-amiaza.”
163. „Aproape că am fost concediat pentru că mă uit pe internet la serviciu. În schimb, am fost concediat pentru că m-am masturbat.”
164. „Sunt înnebunit. Prietena mea tocmai a găsit colecția mea masivă p*rn*. DVD-uri, reviste și hard disk-uri. Peste tot la sora ei.”

Mai multe glume și citate Anthony Jeselnik

165. „Opusul tristeții este sindromul Down.”
166. „Mă uit la fotbal doar îmi doresc să mă uit la fotbal.”
167. „Mă descriu oamenilor ca un „iubitor de istorie”. Sună mai bine decât „Buff Holocaust.”
168. „Mi-am petrecut toată noaptea hrănind câinii fără adăpost.”
169. „De ce nu pun urși în reclamele de la Tampax

170. „Hitler a încercat și el odată o curățare cu suc.”
171. „Sunt supărat pe colegul meu de cameră pentru că m-a masturbat în fața computerului. Este computerul meu. Și nici măcar nu se uită la nimic.”
172. „O să-mi iei arma de asalt când o scoți din mâinile reci și moarte ale curioasei mele copii de șase ani.”
173. „N-am știut niciodată dacă voi avea propriul meu spectacol, dar știam că îmi place stand-up-ul.”
174. „Am ucis o veveriță odată cu o mașină. De două ori cu o rachetă de tenis.”
175. „Trebuietorii de copii trebuie să creadă toți că au niște niște uriașe.”
176. „Când aveam șapte ani, mi-am rupt piciorul jucând fotbal. Doar să simt ceva.”
177. „Halloween este doar o sărbătoare inventată, creată de industria lamelor de ras.”
178. „În clasa a II-a, mă plictiseam și îmi venea o glumă în cap și trebuia să o spun. Era aproape ca și cum aș fi avut un roman genial în cap pe care a trebuit să mă las jos, și aș întrerupe cursurile tot timpul și aveam probleme.”
179. „Când sunt bolnav nu dau mâna. Salut punându-mi degetele în gură.”

Citate Anthony Jeselnik despre rasism și convingerile sale

180. „Tatăl meu era un bărbat complicat. Era un mare rasist, dar tot a încercat să fie un tată bun, știi
De exemplu, îmi spunea că Moș Crăciun este negru – în felul ăsta, când am aflat că nu există, nu ar fi o dezamăgire atât de mare.”
181. „Dermatologii rasiști ​​cred că toți oamenii de culoare au pielea foarte proastă.”
182. „Din toate modurile în care oamenii economisesc timp, cred că rasismul este cel mai rău.”
183. „Nu sunt o persoană religioasă, m-aș numi ateu. Nu am o poveste bună în spate, sunt doar rezonabil.”
184. „Sf. Ziua lui Patrick este cum ar fi Crăciunul dacă Isus ar fi fost ucis de o mașină-bombă.”
185. „Aș scrie 100 de bancuri pe zi. Majoritatea erau groaznice. Dar am spus doar că oamenii spun: „Oh, este un lucru negativ să fii ateu”. nu sunt de acord. Cred că este mai optimist să crezi că nu există Dumnezeu, nici viața de apoi.”
186. „Am fost crescut catolic. Am respins-o mai târziu. Acum sunt un ateu deschis.”
187. „Cine crezi că a fost mai bun, Iisus sau Buddha
, vreau să spun, doar în ceea ce privește a nu se lăsa răstignit

188. „Larry King este atât de bătrân, încât este de fapt unul dintre evreii care l-au ucis pe Hristos.”
189. „La câteva săptămâni după acele incendii tragice din Arizona, o brățară de pompier căzută pe care scria „Fii bine” a fost găsită în cenușă. Unii îl văd ca pe un semn de la Dumnezeu, în timp ce alții îl văd ca din ce ar trebui făcute costumele de foc.”
190. „Nu sunt vocea rațiunii, sunt mai degrabă tipul care folosește aceste subiecte jignitoare ca furaj pentru a ridica tensiunea într-o glumă.”
191. „De ce ar vrea cineva să pună o moschee la punctul zero când am putea pune un Six Flags la locul zero

192. „Nu am prea multe lucruri rasiale în actul meu. Și nimeni nu m-a amenințat cu adevărat în față. Amenințările de pe internet nu mă deranjează atât de mult.”
193. „Cum se numesc acea pălărie evreii poartă întotdeauna
șapcă A Yankees.”
194. „În fiecare duminică, tata mă sună să mă întrebe dacă am fost la biserică. Și în fiecare duminică mint și spun: „Îmi pare rău. Număr greșit.”

Anthony Jeselnik Citate despre viață

195. „Nu sunt doar ofensator, sunt foarte deștept în ceea ce privește modul în care o fac și asta necesită mult timp.”
196. „Ziua Tatălui mă face să-mi doresc să mai pot vorbi cu tatăl meu doar o dată, în loc de tot timpul.”
197. „Când eram mic, ardeam furnicile cu lupa. Dar acum că sunt mai în vârstă, sunt mai mult un tip pisică.”
198. „Se spune că o cunoscută stripteză Huston a făcut twerk atât de tare încât a suferit un avort spontan pe scenă. Nu linia de lovitura. Pentru că, în apărarea ei, ea a spus tuturor: „Nu cred că ești pregătit pentru acest jeleu.”
199. „Mi-ar plăcea să fac DJ nunta regală. Doar ca să pot juca „Candle in the Wind” non-stop.”
200. „M-am hotărât să o iau pe bunica mea de susținerea vieții. De îndată ce se îmbolnăvește.”
201. „Întotdeauna este dificil când cineva apropiat îți moare. Dar este foarte greu când sunt deasupra ta.”
202. „Am fost absolut furioasă fără motiv în ultima vreme. Poate că mă voi simți mai bine dacă găsesc un psihiatru bun și îl bat până la moarte.”
203. „Dacă voi avea vreodată ocazia, aș vrea să forțez un poștaș să mănânce propria corespondență.”
204. „Cea mai bună modalitate de a te despărți de o fată este ca și cum mi-aș scoate o bandă. Încet și sub duș.”
205. „Ești atât de prost, că ai abandonat școala mai repede decât copilul lui Casey Anthony.”
206. „Lucrez la un scenariu despre un tip care învață un copil retardat să citească. Este bine. Dar este atât de lung.”
207. „Sincer nu-mi amintesc ultima dată când m-am lovit în cap cu un ciocan.”
208. „Tocmai am început un incendiu într-un cinema aglomerat. Nimeni nu a spus rahat.”
209. „Mi-aș fi dorit ca familia mea să fi făcut mai multe poze când eram copil. În loc să trebuiască mereu să desenezi totul.”

Citate Anthony Jeselnik despre bani
210. „Când am terminat liceul, am vrut să-mi iau toți banii de absolvire și să-mi cumpăr o motocicletă. Dar mama a spus nu. Vezi, ea avea un frate care a murit într-un oribil accident de motocicletă când avea 18 ani. Și aș putea doar să-i am motocicleta.”
211. „Singurul lucru despre care am descoperit că nu poți glumi și oamenii cred că este moartea sau ceva, sunt banii. Nimeni nu crede că este amuzant, indiferent dacă îl ai sau nu. Banii sunt ceva despre care nimeni nu pare să-i placă să glumească.”
212. „Am crescut într-o familie săracă. A trebuit să tund părul tuturor pentru că nu aveam bani pentru distracție.”
213. „Nu știu ce să fac. Am un prieten în Japonia. Și chiar îmi datorează zece dolari.”
214. „Prenupația lui Tom Cruise îi permite să-și păstreze banii, copiii și Katie Holmes.”

Citate Anthony Jeselnik despre relații

215. „Încerc să-mi învăț prietena cum să surfeze. Dar am ajuns să țip la ea tot timpul. Pentru că nu știu să fac surf.”
216. „Îmi place că mama gătește puțin mai mult decât al prietenei mele. Dar nu-i spun asta prietenei mele. Îi spun prietenei mele că e nasol de gătit.”
217. „Este greu, dar încerc să aștept până la a doua întâlnire înainte de a-mi aduce prietenele moarte.”
218. „În mod tragic, ultima mea iubită nu a putut să gătească pentru a-și salva viața.”
219. „Iubita mea m-a întrebat dacă o iubesc doar pentru trupul ei, i-am spus: „Fără copil, doar părți din el.”
220. „Când prietena mea gătește cina, sunt fericit să fac vasele. Pentru că o pun să spele vase când o duc la restaurant.”
221. „Nu știu ce m-a posedat, dar ieri am strigat numele greșit în mijlocul înmormântării iubitei mele.”
222. „Nu știu ce aș face dacă i s-ar întâmpla ceva iubitei mele. Dar mai întâi, probabil că mi-aș arde hainele.”
223. „Am probleme să-mi conving iubita să înființeze un club de luptă.”
224. „Dacă iubita mea s-ar transforma vreodată într-un zombi, nu aș ezita să port prezervativ.”
225. „Prefer să mă culc cu fete surde. Puii ăia nebuni nu au niciodată un cuvânt sigur.”
226. „Fosta mea prietenă ținea animale de pluș pe tot patul ei. Chiar a ucis starea de spirit. Pentru că era taxidermistă.”
227. „Două cuvinte pe care nicio femeie nu ar trebui să le audă vreodată – Mastectomie triplă.”
228. „Nu, nu am lovit-o cu pumnul pe femeie în mușcătura Honeymooners. Am pus un artist de machiaj să o dea cu pumnul.”
229. „Mă simt fără valoare. Prietena mea a fost atacată ieri în metrou. Și nici măcar nu mă pot bucura de asta.”

Citate Anthony Jeselnik despre prieteni și însoțitori

230. „Am lăsat un prieten să mă organizeze la o întâlnire nevăzută. A fost un dezastru. Ea a ajuns să fie o victimă a arsurilor. Până la sfârșitul nopții.”
231. „Cred că soția prietenilor mei a lovit un negru. Pentru că tocmai au avut un copil, iar copilul avea o gaură în el.”
232. „Am avut un prieten care a primit atât de multe DUI încât a trebuit să meargă la închisoare timp de un an. Acum, singura lui grijă era să fie violată. Pentru tot anul, nu a făcut duș.”
233. „Colega mea de cameră din LA obișnuia să-și lovească iubita în stomac. Nu mi-aș fi putut crede niciodată ce nenorocită era.”
234. „Prietenul meu are o relație ciudată cu mama lui. L-a alăptat până la vârsta de patru ani. Și de atunci tocmai a luat-o.”

Mai multe Citate Anthony Jeselnik

235. „Fă orice vrei să faci, oricând vrei să faci.”
236. „Cred că lucruri geniale provin din lucrul cu limitări. One liners sunt foarte limitative, dar asta m-a atras la ele în primul rând.”
237. „Cred că prietenul meu Jeff este gay. Nu știu, sunt atât de rău cu numele.”
238. „Iubesc pe oricine mă surprinde și mă face să râd.”
239. „Este jenant. Prietenul meu s-a sinucis din greșeală masturbându-se când încerca doar să se sinucidă.”
240. „Toată lumea face greșeli. De aceea creioanele fac avorturi.”

Care dintre aceste citate de Anthony Jeselnik te-a amuzat cel mai mult

Trebuie să ai talent dacă vrei să fii comedian. Încearcă doar să te imaginezi, încercând să-i faci pe străini să râdă, dar nu ai nicio idee despre ce au în minte. Acesta este motivul pentru care trebuie să exersați sau să repetați, sau trebuie doar să fiți inteligent.
Anthony Jeselnik are un umor grozav în multe aspecte diferite. Publicul său adoră glumele lui pentru că sunt pline de suspans și cu siguranță te va face să râzi indiferent de ocazie.
Jeselnik este unul dintre acei comedianți care îi înțeleg publicul. Face glume negre, pline de umor și vulgare, care îl fac unic în lumea comediei.
Aceste colecții vă vor învăța multe despre călătoria lui de viață ca comedian. Veți fi atrași de glumele lui cu umor negru, care, în mod ironic, sunt foarte amuzante. Acest lucru te va face să realizezi că viața este grozavă până la urmă. Amuzați-vă cu aceste citate și trăiți o viață fericită.
Care citate de Anthony Jeselnik sunt preferatele tale
Nu uita să le comentezi mai jos. Împărtășește-l cu prietenii tăi!