Indiferent dacă ești adult sau adolescent, te vei referi la aceste citate și replici Ariana Grande care arată compasiunea și viziunea ei pozitivă în viață.
Ariana Grande este o cântăreață, interpretă, compozitoare și actriță celebră. Grande a fost, de asemenea, desemnată unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume, iar multe dintre melodiile ei s-au clasat pe Billboard.
Această colecție conține unele dintre cele mai puternice citate ale ei, care te vor ajuta să reușești în viață. Consultați întreaga listă de mai jos.
Începeți să citiți aici.
Și nu ratați aceste citate Lady Gaga și Nicki Minaj.

Cele mai bune citate Ariana Grande

1. „Viața este frumoasă. Prețuiește fiecare moment, chiar dacă ești stresat, rănit sau nu. Întotdeauna există mâine și mereu devine mai bine.”
2. „Nu vă îndoiți niciodată de voi înșivă și nu pierdeți nicio secundă din viața voastră. E prea scurt, iar tu ești prea specială.”
3. „Fă ceea ce te face să te simți confortabil și ceea ce te face să te simți drăguț și așa vei arăta cel mai bine, pentru că atunci când te simți mai bine, și toți ceilalți o pot simți.”
4. ”Dacă ești pasionat de ceva, atunci cu siguranță îți va funcționa. Nu ar trebui să încetezi să crezi în ceva și să nu asculți pe nimeni care îți spune altceva. Nu renunța niciodată la ceva ce iubești.”
5. ”Dragostea este un lucru cu adevărat înfricoșător și nu știi niciodată ce se va întâmpla. Este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viață, dar este unul dintre cele mai terifiante. Merită să te temi pentru că ai mai multe cunoștințe, experiență, înveți de la oameni și ai amintiri.”
6. „Cea mai bună parte a faptului că ai prieteni adevărați este că poți să treci luni de zile fără să-i vezi și ei vor fi în continuare alături de tine și se vor comporta ca și cum nu ai fi plecat niciodată.”
7. „Învață din greșelile tale, asumă-ți responsabilitatea și iartă-te.”
8. „Imperfecțiunea este frumusețe, nebunia este geniu și este mai bine să fii absolut ridicol decât absolut plictisitor.”
9. „Fii fericit fiind tu. Iubește-ți defectele. Deține-ți ciudateniile. Și să știi că ești la fel de perfect ca oricine altcineva, exact așa cum ești.”
10. „Sunt prea mulți oameni care îți spun că nu ești suficient de bun, dar ești suficient de bun.”
11. „Toată lumea este frumoasă, toată lumea este perfectă și toată lumea este drăguță.”
12. „Nu te lua niciodată prea în serios.”
13. „Nu regret niciuna dintre deciziile pe care le-am luat în viața mea pentru că cu fiecare alegere pe care am făcut-o am învățat ceva nou.”
14. „Sunt dispus să suport greul pentru că lupt în ceea ce cred.”
15. „Blochează toată energia negativă și doar iubire.”
Înrudite: Citate Jenni Rivera, Citate Beyonce Citate

inspiraționale Ariana Grande

16. „Școala este grea uneori, dar totul este să știi cine sunt prietenii tăi adevărați.”
17. „Fii cu cineva doar dacă te face să te simți cea mai bună versiune a ta. Nu te poți sacrifica pentru nimeni, știi .

18. „Dacă cineva încearcă să te agreseze, nu-l lăsa. Luați energia pozitivă dintr-o minge de putere curcubeu și doar, cum ar fi, împingeți-o.”
19. „Unii oameni vor găsi orice motiv să urască, nu-ți pierde timpul. Înviorează-te! Este nevoie de mult mai puțină energie pentru a zâmbi decât pentru a ură – bucură-te de viață.”
20. „Prea multe fete tinere au tulburări de alimentație din cauza stimei de sine scăzute și a imaginii corporale distorsionate. Cred că este atât de important ca fetele să se iubească și să-și trateze corpul cu respect.”
21. „Nu prea cred în nicio regulă de modă. Cred că moda este o formă de auto-exprimare, poartă ce vrei.”
22. „Fetele, respectați-vă. Ține-ți capul sus și rostește doar cuvinte amabile. Cunoaște-ți adevărul. Nimeni nu îți poate lua asta vreodată.”
23. „Fiorul de a nu știu ce se va întâmpla m-a antrenat să fiu pregătit pentru orice.”
24. „Unul dintre cele mai groaznice sentimente din lume este să știi că altcineva nu te place. Mai ales când nu știi ce ai făcut ca să meriți asta.”
25. „Dacă dăm puțină dragoste, poate că putem schimba lumea.”
26. „Cel mai bun sfat despre modă pe care aș spune că ar fi să faci ceea ce te face să te simți confortabil și ceea ce te face să te simți drăguț.”
27. „Toată lumea se străduiește pentru aprobare și vrea să fie iubită.”
28. „Trebuie să ne ridicăm unul pe celălalt, nu să încercăm să ne dăm jos unii pe alții.”
29. „Memento prietenos să fii drăguț cu tine însuți. Adesea ne îngreunăm lucrurile pentru noi înșine decât sunt de fapt. Fii bun cu creierul tău.”
30. „Este în regulă să fii diferit.”
Citește și: Citate Rihanna Citate

motivaționale Ariana Grande pentru a-ți face inima pompată
31. „Plantează dragostea, crește pacea.”
32. „Este o nouă zi. Numără-ți binecuvântările, gândește-te de două ori înainte de a te plânge, dă mai mult decât ceri, fă ceea ce te face fericit și bucură-te de viață.”
33. „Toți suntem oameni și toți avem o presiune mare asupra noastră. Când cineva doare, fii acolo. Tuturor ne-ar putea folosi puțină compasiune.”
34. „Nu trebuie să ai multe pentru a arăta cât de mult îți pasă.”
35. „De fiecare dată când te confrunți cu ceva urât, concentrează-te pe ceva frumos. Pe ce te concentrezi se extinde. Numai tu îți poți schimba realitatea.”
36. „Dacă ești pasionat de ceva, atunci cu siguranță îți va funcționa.”
37. „Luați-vă deoparte, nu luați totul atât de în serios și pur și simplu fii mai fericit.”
38. „Viața este frumoasă. Fii recunoscător pentru tot. Distruge-ți ego-ul. Îmbrățișări gratuite. Cântați-vă inimile pe stradă. Rock and roll.”
39. „Dacă ar fi ceva, ar trebui să ne parăm rău pentru oamenii care vor să ne simțim prost pentru noi înșine, deoarece ei sunt cei care se luptă pentru aprobare.”
40. „Simt că atunci când încerc să mă potrivesc, mi se pare că nu este autentic, iar asta nu este bine. Aș prefera să mă fac și să-i pun pe oameni să spună: „Oh. E interesant, decât să încerci să te încadrezi.”
41. „Meditația este o modalitate excelentă de a-mi menține corpul bine centrat în timp ce jonglez cu programele de filmare și sesiunile de înregistrare.”
42. „Sunt un mare perfecționist! Încerc să canalizez femei super încrezătoare precum Alicia Keys, Mariah Carey și Beyonce pentru că mi-am dat seama că, dacă vrei ceva, chiar trebuie să mergi pentru asta, la fel ca ei.”
43. „Tot ce putem face cu bătăuții este să le dorim fericire și să o sărbătorim pe a noastră.”
44. „Ești frumoasă și perfectă și drăguță oricum ești.”
45. „Pink Champagne înseamnă să te distrezi și să renunți și să-ți trăiești viața la maximum!”

Citate Ariana Grande pline de pasiune

46. „Ce absurd că minimizi respectul de sine și valoarea de sine a femeilor spunând că cineva ar trebui să rămână într-o relație toxică. Nu sunt babysitter sau mamă și nicio femeie nu ar trebui să simtă că trebuie să fie.”
47. „Unul m-a învățat iubirea, unul m-a învățat răbdarea și unul m-a învățat durerea.”
48. „Dacă știi să fii iubitul meu, poate poți fi copilul meu.”
49. „Apreciez oamenii exact așa cum sunt, nu există un anumit fel de frumusețe pe care să o caut sau să apreciez sau un lucru care să fie mai frumos decât celălalt. Iubesc unicitatea oamenilor, iubesc lucrurile ciudate, ciudate și interesante – lucruri diferite despre fiecare.”
50. „Aștept cu nerăbdare să învăț să învăț mie în acest an o parte din dragostea și iertarea pe care le-am oferit atât de frivol și ușor bărbaților în trecut.”
51. „Doar un pic din inima ta este tot ceea ce cer.”
52. „Atâta timp cât sunt numele de pe inima ta tatuată.”
53. „Mulți oameni uită de dragostea de sine atunci când sunt îndrăgostiți și ambele sunt imperative.”
54. „Așa întâlnesc oameni – nu pot să întâlnesc pe cineva într-un bar. Trăiesc repede și din plin, fac greșeli, învăț de la ele și sunt recunoscător indiferent de ce se întâmplă.”
55. „Pentru ultima dată, trebuie să fiu cel care te duce acasă.”
56. „De ce ar trebui să fii atât de drăguț
, că este imposibil să te ignori.”
57. „Nu am privit niciodată dragostea ca pe ceva de care am nevoie pentru a mă completa. Mi-ar plăcea să fiu complet pe cont propriu și să mă îndrăgostesc de cineva care este, de asemenea, complet. Încă puteți sărbători și să fii total obsedat unul de celălalt, dar vreau să mă simt 100% eu însumi, astfel încât să pot iubi acea persoană mai bine.”
58. „Iubirea necondiționată nu este egoistă. Este să-ți dorești tot ce este mai bun pentru cineva, chiar dacă în acest moment nu ești tu.”
59. „Și aproape că știam ce este dragostea, dar aproape niciodată nu este suficientă.”
60. „Ar trebui să te simți recunoscător și fericit că ești sănătos, că ești în viață și că ești iubit. Indiferent de greutatea ai avea, indiferent de situația în care te afli, dacă ai o erupție, oricare ar fi aceasta, ești iubit.”

Citate Ariana Grande și versuri din cântecele ei

61. „Deci, numește un joc de jucat și voi arunca zarurile, hei.”
62. „Capul în nori, nu am greutate pe umerii mei.”
63. „Ceva despre care mă faci să vreau să fac lucruri pe care nu ar trebui.”
64. „Pentru că în seara asta fac înțelegeri cu diavolul și știu că mă va pune în necazuri.”
65. „Dar, aproape nu este suficient de aproape până nu trecem linia, iubito.”
66. „Nu am suficienți bani pentru a-mi aduce respect.”
67. „Nu te supăra pe mine pentru că ai fost înlocuit, cunoaște-ți locul.”
68. „Și dacă se simte bine, promit că nu mă deranjează.”
69. „Toate fetele vor să fie așa, fetele rele dedesubt așa.”
70. „Nu am nevoie să trăiesc după regulile tale, tu nu mă controlezi.”
71. „Trezește-te în patul meu, vreau doar să am o zi bună. Gândește-te în capul meu, apoi se va întâmpla cum ar trebui.”
72. „Iubito, ai avut noroc pentru că te legăni cu cei mai buni.”
73. „Ceva despre tine mă face să mă simt ca o femeie periculoasă.”
74. „Sunt aici lucrând zi și noapte și dacă realitatea mea nu este suficient de reală, îmi pare rău pentru tine, iubito.”
75. „Imilic, cădere, fără plasă de siguranță, băiete, trebuie să fie ceva ce ai spus.”

Citate Ariana Grande despre tristețe și succes

76. „Trebuie să fiu cea mai norocoasă fată din lume și cea mai ghinionică, cu siguranță.”
77. „Lumina vine să dea înapoi tot ce a furat întunericul.”
78. „Doar continuă să respir și să respir și să respir și să respir – și oh, trebuie să continui, să continui să respir – doar să continui să respir și să respir și să respir și să respir.”
79. „Sunt o persoană care a trecut prin multe și nu știe ce să-mi spun despre nimic, darămite lumii.”
80. „Nu este trauma mea.”
81. „Nu am lacrimi în corpul meu, am fugit, dar băiete, îmi place, îmi place, îmi place.”
82. „Nu cred că am trecut vreodată prin ceva atât de traumatizant ca ceea ce am trecut.”
83. „Vom trece peste asta, vom trece peste asta, sunt o fată cu o mulțime de bagaje. Dar te iubesc, vom trece peste asta, sunt o fată cu o mulțime de bagaje.”
84. „Este greu să cânți cântece care vorbesc despre răni atât de proaspete.”
85. „Dacă sunt complet sincer, nu-mi amintesc acele luni din viața mea pentru că eram atât de tristă. Nu prea îmi amintesc cum a început sau cum s-a terminat, sau cum dintr-o dată au fost 10 melodii pe tablă.”
86. „Pot vedea această versiune mai puternică, uimitoare și neînfricată a mea în care sper să evoluez într-o zi.”
87. „Am pictat o poză, am crezut că te cunosc bine. Am obiceiul să văd ce nu este acolo. Prins pe moment, încurcat în cearșafurile tale. Când mi-ai frânt inima, am spus că vrei doar jumătate din mine.”
88. „Am plâns destule lacrimi ca să-mi văd reflectarea în ele și apoi a fost clar că nu pot nega, mi-e foarte dor de el.”
89. „Când viața ne oferă cărți, faceți totul să aibă gust de sare. Apoi treci ca îndulcitorul care ești, pentru a opri gustul amar.”
90. „Am multe de spus care probabil ar putea ajuta oamenii pe care vreau să le împărtășesc, dar mai am multe despre care mai trebuie să le procesez și probabil că nu voi fi niciodată gata să vorbesc.”

Citate Ariana Grande despre a fi interpret

91. „Îmi place, iubesc, îmi place să fiu practic în orice moment în studio.”
92. „Îmi place să fac muzică și să cânt pentru fanii mei și vreau să fiu fericit și să fac ceea ce îmi place încă. Nu iau un moment de la sine și dacă voi fi norocos, voi putea continua să fac asta. Imi place. Sunt foarte fericit.”
93. „Nu am de gând să fac nimic nebunesc, dar vreau să fac muzică care să mă pasioneze. Sunt în sfârșit la o vârstă la care pot să fac muzica pe care am crescut o iubesc, care a fost urban pop, muzică din anii ’90. Am crescut ascultând dive, așa că sunt foarte fericit că în sfârșit fac pop urban. Sper că a fost primit bine și a fost până acum.”
94. „Dacă aș putea, nu aș face altceva. Doar că aș fi în studio toată viața. Nu aș merge niciodată la petreceri, evenimente și covoare roșii. Prefer să stau în studio tot timpul. nici măcar nu-mi pasă. Nimeni nu trebuie să știe cum arăt. Vreau doar să fac muzică.”
95. „Visez să fac muzică de când aveam trei sau patru ani.”
96. „Cu siguranță am fost inspirat de Madonna.”
97. „Broadway este uimitor pentru că faci spectacol pentru un grup atât de intim de oameni. Trăiești momentul și orice s-ar întâmpla, se întâmplă și mergi mai departe. Nu poți spune tăiați și refaceți, trebuie să fiți tot timpul.”
98. „Ca să fiu sincer, nu m-am considerat niciodată prea mult o actriță. Așa că, ori de câte ori am ocazia să fac muzică, sunt mereu, ca, doar în ea. Este ca, „O, Doamne, în sfârșit pot să fac asta. Sunt atât de fericit.”
99. „Am învățat multe din experiența mea de la Broadway, a fost unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care probabil că va trebui să le fac în toată viața mea, deoarece erau opt spectacole pe săptămână – cântând live cu Coregrafie foarte grea – și spontaneitatea, nu știi ce se va întâmpla.”
100. „Tot ce am de spus este, în esență, că dacă ai interpreta, a cânta, a juca și a dansa este ceea ce vrei să faci, atunci trebuie doar să o faci – indiferent unde se află.”
101. „Muzica este cea mai mare pasiune a mea și tocmai am fost obsedat de ea. Ca de obicei.”
102. „Muzica îmi conduce cu adevărat toată viața.”
103. „Oamenii tind să creadă că, pentru că sunt un interpret și nu merg la un liceu obișnuit, nu am fost personal afectat de bătăuși. Dar, de fapt, este chiar contrariul.”
104. „Dansul în tocuri înalte este cam greu. Învăț dansurile fără tocuri, apoi le adăugăm. Doar exersăm și mă obișnuiesc. Mă dor foarte tare picioarele la sfârșitul spectacolelor, dar este distractiv. În timp ce se întâmplă, este distractiv. Mă simt înalt.”
105. „Vreau să fiu un artist de înregistrări pentru toată viața mea. Dar, Broadway este ceva la care aș reveni în orice moment. Iubesc, iubesc, iubesc să fac teatru.”

Sincere Ariana Grande Citate

106. „Misoginia este mereu prezentă și trebuie să fim acolo pentru a ne sprijini unul pe celălalt. Este vorba despre fraternitate. Nu există concurență în asta.”
107. „Nu suntem obiecte sau premii. Suntem regini.”
108. „Toată lumea are ceva de spus, dar eu aș prefera să fiu persoana care este sinceră decât persoana care spune: „Oh, asta e personal, nu am de gând să-ți spun”. Întotdeauna am avut o relație deschisă și sinceră cu fanii mei.”
109. „Am vrut să-i fac pe oameni să se simtă foarte bine când ascultă asta. Lucrul pe care îl spun prietenii mei când ascultă acest album este: „Se simte ca fata cu care ne petrecem”. Când ascultă, ei spun: „Acesta este prietenul nostru.”
110. „Cât de mult vă poate ridica capul că judeci pe cineva ca persoană pe baza sexualității sale înainte de a avea o conversație cu el. ei

111. „Indiferent ce faci, indiferent care este profesia ta, indiferent câți ani ai, toată lumea are de-a face cu haters.”
112. „Uneori, oamenii pot fi extraordinar de judecători și închiși la minte față de oricine diferit sau special, motiv pentru care este atât de greu pentru tinerii din zilele noastre să se simtă suficient de confortabil în propria lor piele pentru a nu asculta pe cei care se încurcă. lor.”
113. „Sunt un mare susținător al autoexprimării, a fi tu însuți și a încurajării oamenilor să îmbrățișeze cine sunt și lucrurile care îi fac frumoși. Iubesc unicitatea oamenilor – lucrurile ciudate, ciudate, interesante și diferite despre fiecare.”
114. „Sunt atât de recunoscător pentru internet, deoarece actorii, cântăreții și interpreții au acum o modalitate de a se conecta cu fanii lor la un nivel foarte personal, ceea ce cred că este destul de special.”
115. „Întotdeauna am știut că St. Jude este o organizație uimitoare, dar să întâlnesc copiii și să văd direct cum funcționează spitalul a fost cu adevărat frumos. Nu se simte ca un spital obișnuit deloc trist și trist. Este un loc colorat, frumos, confortabil, distractiv de trăit, iar energia este minunată.”

Citate grozave Ariana Grande și replici din interviurile ei

116. „Nu am fost niciodată atât de vulnerabil față de mine. Simt că aproape că am absolvit. Simt că de mult timp melodiile au fost grozave, dar nu erau melodii care m-au făcut să simt ceva așa cum fac aceste melodii.”
117. „Voi fi doamna pe care a crescut-o mama mea și o să mă port cu clasă și demnitate, dar nu voi fi niciodată oportunitatea de presă a niciunui bărbat.”
118. „Pentru petrecerea a cincea mea aniversare, am avut o temă „Fălci”.
119. „Este șocant cu incredibilele standarde duble cu care noi – femeile – ne confruntăm zilnic, în industrie și doar în lume.”
120. „Faptul că toți acești oameni au fost capabili să transforme ceva care reprezenta cel mai odios al umanității în ceva frumos, unificator și iubitor este pur și simplu sălbatic.”
121. „De asemenea, cred că mulți oameni nu știu ce înseamnă cuvântul „diva” – dacă vrei să-mi spui divă, o să spun „Hm, bine, cool”. Barbra Streisand este o divă; asta e uimitor. Celine Dion este o divă; mulțumesc.”
122. „Iluminarea spirituală și autoprotecția sunt mai eficiente decât drogurile și alcoolul, cred.”
123. „Lucrurile care ne fac diferiți unii de alții sunt lucrurile care ne fac frumoși.”
124. „Întotdeauna mi-am dorit să am vopsea pe față sau să port o mască Freddy Krueger.”
125. „Nu aveam nicio legătură cu mafia. Simt că am cunoscut unele dintre mafii, dar nu am fost implicați cu siguranță. Știu că undeva, în urmă, au existat câteva prietenii. Totuși, fără legături cu mafia, nu a fost ceva cu care m-am lăudat.”
126. „Mama mea este CEO și deține o companie care produce echipamente de comunicații pentru pușcașii marini și marinei, așa că nu este chiar genul de gospodină, dacă înțelegi ce spun. Este cea mai ticălosă și independentă femeie pe care o vei întâlni vreodată.”
127. „Eu nu aparțin nimănui decât mie și nici ție.”
128. „Eram ca o mini-Helena Bonham Carter.”
129. „Sunt un mare tocilar. Iubesc Stăpânul Inelelor. Iubesc Harry Potter. Îmi plac filmele de groază. Iubesc dinozaurii, știința, extratereștrii, fantomele.”
130. „Dragostea vine în multe forme diferite. Poți să iubești pe cineva și să nu fii îndrăgostit de el. Ei îți pot rupe inima și poți plânge din cauza ei, dar totuși să nu fii îndrăgostit de ei – dragostea este un lucru cu adevărat ciudat.”

Citate dramatice ale Ariana Grande cu care te poți relaționa

131. „Cât de curând uităm ce ne-am simțit

132. „Pentru că dacă vrei să mă ții, trebuie să mă iubești mai mult.”
133. „Despărțirea reprezintă o pierdere totală de timp. Putem, te rog, să ne hotărâm și să nu ne mai purtăm ca și cum am fi orbi.”
134. „Este dragoste când s-a luat la revedere atât de ușor

135. „Nu mai am lacrimi de plâns.”

Citate lirice Ariana Grande pe care o să-ți

placă 136. „Cad, cad, dar nu m-am gândit niciodată că mă vei părăsi.”
137. „Sunt îndrăgostit de durere, nu vreau să trăiesc niciodată fără ea. Deci de ce încerc să
mă înnebunești, acum țipăm doar să vedem cine e mai tare.”
138. „În ziua în care m-ai părăsit, un înger a plâns.”
139. „Acum toate emoțiile mele sunt din cauza ta.”
140. „Ceea ce nu înțelegi este că te îndrăgostești nu a făcut parte din planul meu.”
141. „Sunt atât de îndrăgostit de tine încât abia pot respira.”
142. „Și toți prietenii mei au plecat plângând.”
143. „Și aș purta o băț de hochei în jur.”
144. „Oricand, oriunde, băiete, mă pot comporta prost.”
145. „În seara asta sunt un băiețel”.

Citate amuzante Ariana Grande

146. „Întotdeauna am avut un simț al umorului foarte ciudat, cum ar fi Familia Addams. Mama mea este fabuloasă, dar nu am văzut-o niciodată în afară de negru.”
147. „Nimic nu arde mai multe calorii decât dansul cu tocuri de cinci inci – încearcă!”
148. „Am făcut chestia cu băiatul rău. A fost distractiv timp de trei luni bune. Dar treaba cu băieții răi este că trebuie să ții minte că nu te vei căsători niciodată cu un băiat rău.”
149. „Îmi plac blugii rupți! Sunt măgulitoare. Sunt foarte mic, așa că cred că îmi fac fundul să arate minunat.”
150. „Merg până la semnul de la Hollywood în fiecare weekend. Este distractiv și ce priveliște!”
151. „Ziua în care copilul meu încearcă o țelină este cea mai stresantă zi din viața mea.”
152. „Îmi plac băieții tocilari, drăguți, ciudați, care nu se iau prea în serios.”
153. „Am făcut stand-up pentru bunicii mei în fiecare zi când aveam opt ani.”
154. „Este grozav să aud povești despre mama mea care a crescut în Brooklyn, apoi s-a mutat în Florida, m-a avut și a crescut cu această familie excentrică și distractivă. Deși nu mănânc multe chestii italiene, pentru că sunt vegan. Am fost crescut cu carne și brânză, așa că am avut suficient pentru durata normală de viață a oricui.”
155. „Îmi place să fac cumpărături. Dacă aș putea, aș face cumpărături în fiecare zi în fiecare magazin și aș cheltui toți banii, ceea ce, știți, o fac oricum.”
156. „Îmi plac fie blugii skinny, fie blugii boyfriend rupți, casual, super neîngrijiți. O mulțime de blugi rupti. Sunt atât de începutul anului 2000, dar sunt atât de drăguți, că îi iubesc. Și mie îmi plac blugii surfer!”

Citate Ariana Grande pentru a vă menține interesat

157. „Nu vă pot sublinia suficient cât de mult mă pot raporta la adolescenții care sunt hărțuiți cibernetic. Ceva care mă ajută este să mă uit la videoclipuri vechi cu mine și prietenii mei de la gimnaziu sau videoclipuri cu familia mea. Îmi place să văd videoclipuri amuzante cu oamenii mei preferați – chiar mă înveselește.”
158. „Majoritatea oamenilor mei preferați din viața mea sunt gay. Este ceva care mă pasionează foarte mult, pentru că ori de câte ori îmi vedeam prietenii hărțuiți sau fratele meu rănit din cauza sexualității sale, deveneam un nebun furios.”
159. „Moonlight este foarte sincer și foarte special pentru mine. Simt că aceasta este cea mai personală muzică pe care am făcut-o, de departe. Sunt foarte mândru de asta și sunt foarte entuziasmat. Este înfricoșător – este vulnerabil și oarecum terifiant.”
160. „Este scandalos pentru mine când văd că oamenii urăsc pe cineva din cauza sexualității lor. Urăsc intoleranța. Urăsc judecata. Urăsc atât de mult.”
161. „Am fost crescut într-o gospodărie în care a fi gay era cel mai normal lucru. Fratele meu este gay, toți cei mai buni prieteni ai mei sunt gay. Când fratele meu a ieșit din dulap, nu a fost mare lucru pentru familia mea.”
162. „Mi-ar plăcea să zbor. Cred că ar fi grozav.”
163. „Mă simt cea mai norocoasă fată din lume. Am cea mai bună familie și fani din lume!”
164. „Sper ca oamenii să se poată raporta la muzica mea, este foarte relatabilă, e foarte distractivă, este foarte sinceră. Este foarte, foarte, sincer. Știu că fanii mei probabil vor învăța multe despre mine ascultând muzica mea, dacă ascultă cu adevărat versurile. Sunt sigur că vor învăța despre o latură nouă pentru mine, totul este foarte cinstit, nu-mi pun niciuna — nu există falsuri în ea, este foarte reală și sper că fanii mei se pot identifica și asta este plăcut pentru toate vârstele.”
165. „Îmi place Aurora, Frumoasa Adormită pentru că doar doarme și arată drăguță și așteaptă să vină băieții să o sărute. Sună ca o viață bună – multe pui de somn și băieți drăguți care se luptă cu dragonii să vină să te sărute.”
166. „Am jurat că nu voi spune niciodată că îmi este mai dor de tine în fiecare zi, dar, unele lucruri ar fi mai bine să nu spun.”
167. „Acest păr are reputația de a fi stereotip punk rock și sunt cea mai feminină persoană pe care o vei găsi vreodată, așa că mi-a luat ceva timp să-mi dau seama cum să-mi transmit stilul. Nu mai port niciodată negru foarte des, toate culorile pe care le port sunt extrem de moi și drăguțe.”
168. „Îmi iubesc atât de mult fanii! Știu că o spun tot timpul, dar apreciez cu adevărat toate lucrurile pe care le-au făcut pentru mine.”
169. „Îmi place să pot să-mi bat joc de mine. Îmi place să pot să-mi pun o mască diferită. Îmi place să cânt, desigur, dar cred că să-i fac pe oameni să râdă și să simtă că nu trebuie să ia totul atât de în serios este și mai împlinitor pentru mine.”
170. „Nu aș putea niciodată să explic în mod corespunzător legătura pe care o am cu fanii mei, simt că ei sunt familia mea, sunt atât de susținători și incredibil de dedicați, încât nu aș putea exprima niciodată în cuvinte cât de recunoscător sunt pentru ei. Mă inspiră și vreau să continui să fac ceea ce fac datorită lor, este atât de uimitor.”

Citate Instagrammable Ariana Grande pe care le puteți folosi ca subtitrări

171. „Nimic de dovedit și sunt antiglonț și știu ce fac.”
172. „Am făcut prostii; mai sălbatic decât am fost vreodată.”
173. „Voi fi noul tău favorit. Spune-le că închizi ușa că sunt singurul sigur, iubito.
174. „Nu am nevoie de permisiune, am luat decizia de a-mi testa limitele.”
175. „Prezența mea dulce și aura mea strălucitoare.”
176. „Știi că sunt lacom de dragoste.”
177. „Dar dacă nu pot să fiu eu, atunci la naiba e ideea

178. „Îmi dau seama că ești curios, este scris pe buze.”
179. „Nu știi că nu mă trag cu ei băieți buni

180. „N-ai văzut vreodată o prințesă să fie o cățea rea

181. „Nu te supăra pe mine pentru că ai fost înlocuit , cunoaște-ți locul.”
182. „Ai nevoie de o fată rea care să-ți sufle mintea.”
183. „Pe o scară de la unu la 10, sunt la 100.”
184. „Ține-ți mâinile pe mine, nu le scoate până nu spun asta.”
185. „Toată drama, băiete, este exagerată.”

Mai multe citate Ariana Grande
186. „Sunt cu adevărat recunoscător – îmi place ceea ce fac. Unul dintre lucrurile mele preferate este să pot avea un impact asupra vieții fanilor mei și să fiu acolo pentru ei – să știu că ceea ce creez îi ajută într-un fel. Chiar dacă doar îi face să se simtă împuterniciți când se pregătesc dimineața, îi ajută să treacă peste o durere de inimă sau să găsească ceva ce le place la ei înșiși. Mă gândesc la ei cu tot ce creez.”
187. „Stilul meu personal este un amestec de tip feminin, retroactiv, cum ar fi pin-up-urile retro din anii ’50, floral, ca hipioții, ca orice feminin și ca flirty.”
188. „Îmi plac lucrurile foarte feminine, de inspirație retro, feminine, florale. Nu sunt foarte nervos.”
189. „Sunt destul de sigur că casa mea din Florida este bântuită! Totuși, este o fantomă drăguță.”
190. „Am o grădină în curtea mea care este complet organică, de care sunt foarte mândru.”
191. „Mariah și Whitney Houston au fost zeițele mele în copilărie.”
192. „Desigur că iubesc muzica și îmi place ceea ce fac, dar să văd răspunsul lor la munca mea este partea mea preferată din ea.”
193. „Voi lua plăcerea, o să o iau cu durerea.”
194. „Dă jos fusta, ține tocurile înalte.”
195. „Încerc doar să-ți ofer ceva de reținut în timpul verii.”
196. „Nici măcar nu mă gândesc să plec uneori. Nici măcar nu mă gândesc să dau drumul. Nu m-am gândit niciodată să merg nicăieri. Nici măcar nu-l văd pe drum.”
197. „Ai devenit păcatul meu preferat.”
198. „Dă-mi așa ceva. Îl doresc tot timpul, am nevoie de el în fiecare zi.”
199. „Nu mă poți ierta,
măcar temporar.”
200. „Băiete, mă faci să iau decizii proaste.”

Sunteți un fan al Ariana Grande.
Ai luat vreo lecție interesantă din cele mai bune citate ale ei

Ariana Grande și-a început cariera în musicalul de pe Broadway 13 în 2008. A apărut în alte roluri de teatru și televiziune și a oferit voiceover pentru televiziune și filme animate.
Grande este renumită pentru fluierul ei iconic și gama vocală. Albumele ei de studio au fost toate certificate de platină de Recording Industry Association of America și a vândut peste 85 de milioane de unități.
În afară de muzică, ea pledează pentru egalitatea de gen, rasă și LGBT. Sperăm că aceste citate te-au încurajat să fii tu însuți pentru a-ți trăi visele.
Care dintre melodiile lui Ariana Grande sunt pe lista dvs. de redare
V-a plăcut să citiți colecția noastră
Comentați mai jos.