Aceasta este colecția supremă de citate Grant Cardone care vă vor duce pe drumul spre succes și libertate financiară.
În această postare, vă prezentăm 160 dintre cele mai bune lecții de viață ale sale și vă arătăm cum a devenit milionar.
Prin experiențele prin care a trecut de-a lungul anilor, nu se poate nega că toți putem învăța de la el atunci când vine vorba de a depăși provocările și de a atinge înălțimi mari în ciuda șanselor.
Continuați cu lista completă de mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Eric Thomas și Dale Carnegie.

Cele mai bune citate Grant Cardone

1. „Succesul tinde să-i binecuvânteze pe cei care se angajează cel mai mult să-i acorde cea mai mare atenție.”
2. „Oamenii extrem de de succes știu că eforturile lor trebuie să continue pentru ca ei să realizeze noi realizări.”
3. „Individii slabi și copleșiți răspund la succesul altora atacându-l.”
4. „Atâta timp cât ești în viață, fie vei trăi pentru a-ți îndeplini propriile obiective și visuri, fie vei fi folosit ca o resursă pentru a le îndeplini pe ale altcuiva.”
5. „Una dintre diferențele majore dintre oamenii de succes și cei care nu au succes este că primii caută probleme de rezolvat, în timp ce cei din urmă încearcă să le evite.”
6. „Știi, nu trebuie să îmbătrânești pentru a muri. Muream la vârsta de 20 de ani din cauza lipsei de direcție și fără scop.”
7. „Până nu devii complet obsedat de misiunea ta, nimeni nu te va lua în serios. Până când lumea nu înțelege că nu vei pleca – că ești 100% angajat, ai o convingere completă și deplină și că vei persista în a-ți urmări proiectul – nu vei primi atenția de care ai nevoie și sprijinul pe care ți-l dorești.”
8. „În momentul în care începi să crezi că câștigul altcuiva este pierderea ta, te limitezi gândindu-te în termeni de concurență și lipsuri.”
9. „Gândește-te la asta – care este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla dacă mergi pe deplin pentru asta

10. „Trezește-te! Nimeni nu te va salva. Nimeni nu va avea grijă de familia ta sau de pensionarea ta. Nimeni nu va face lucrurile să meargă pentru tine. Singura modalitate de a face acest lucru este să utilizați fiecare moment al fiecărei zile la niveluri de 10X.”
11. „Toate scuzele din lume nu vor schimba un simplu fapt – că frica este un semn că faci orice te temi – și fă-o repede.”
12. „Media este un plan eșuat! Average nu funcționează în niciun domeniu al vieții. Orice lucru căruia îi acordați doar cantități medii de atenție va începe să scadă și în cele din urmă va înceta să mai existe.”
13. „Îți sugerez să devii obsedat de lucrurile pe care le dorești; altfel, vei petrece o viață obsedat să inventezi scuze de ce nu ai obținut viața pe care ți-ai dorit-o.”
14. „Nu lua niciodată poziția că lucrurile ți se întâmplă pur și simplu; mai degrabă, se întâmplă din cauza a ceva ce ai făcut sau nu ai făcut.”
15. „Dacă singurul lucru care stă în calea măreției tale ar fi că trebuie doar să mergi după totul obsesiv, persistent și ca și cum viața ta ar depinde de asta

16. „Profită copiii când își văd mamele și tații pierderea sau renunțarea

17. „Oricine minimizează importanța succesului pentru viitorul tău a renunțat la propriile șanse de realizare și își petrece viața încercând să-i convingă pe alții să facă la fel.”
18. „Deveniți atât de vândut, atât de convins, atât de dedicat companiei, produsului și serviciului dvs. încât credeți că ar fi un lucru groaznic pentru cumpărător să facă afaceri oriunde altundeva cu orice alt produs.”
19. „Este mai bine să faci să se întâmple ceva – bun sau rău – decât să ți se întâmple ție.”

Citate Grant Cardone despre impuls și autodeterminare

20. „Pentru a ajunge la următorul nivel în ceea ce faci, trebuie să gândești și să acționezi într-un mod extrem de diferit decât ai fost anterior.”
21. „Gândirea realistă se bazează pe ceea ce alții cred că este posibil – dar ei nu sunteți voi și nu au de unde să vă cunoașteți potențialul și scopurile.”
22. „Critica precede admirația și – vă place sau nu – merge mână în mână cu succesul.”
23. „Tratarea succesului ca pe o opțiune este unul dintre motivele majore pentru care mai mulți oameni nu îl creează pentru ei înșiși – și de ce majoritatea oamenilor nici măcar nu se apropie de a-și ridica potențialul maxim.”
24. „Aș prefera să eșuez să împing înainte decât să mă retrag.”
25. „Niciun angajament nu înseamnă niciun rezultat.”
26. „Ieși dincolo de show-ul unic. Organizațiile mari nu sunt niciodată operațiuni cu un singur om.”
27. „Abilitatea ta de a te descurca bine în viață depinde de capacitatea ta de a-i vinde pe alții în lucrurile în care crezi!”
28. „Succesul nu este ceva care ți se întâmplă; este ceva care se întâmplă din cauza ta și din cauza acțiunilor pe care le faci.”
29. „Munca este mai bună decât vacanța și este important să ai un scop pentru a te trezi în fiecare zi.”
30. „Trebuie să abordezi noțiunea de succes așa cum părinții buni își abordează datoria față de copiii lor – este o onoare, o obligație și o prioritate.”
31. „Puțină imaginație combinată cu acțiune masivă este un drum lung.”
32. „Scopul trebuie să fie mai valoros decât riscul sau ați determinat ținta greșită.”
33. „Pentru a merge cu adevărat la asta în viață și în afaceri, trebuie să spui „da” la orice.”
34. „Ei se angajează cu nerăbdare în viață și realizează că cuvântul „da” are mai multă viață și posibilități.”
35. „Gândurile masive trebuie urmate de acțiuni masive.”
36. „Acțiunile disciplinate, consecvente și persistente sunt mai mult un factor determinant în crearea succesului decât orice altă combinație de lucruri.”
37. „Obsesia este ceea ce vei avea nevoie pentru a stabili obiective de 10X și pentru a le urmări cu acțiuni de 10X.”
38. „Angajați-vă mai întâi, înțelegeți-vă mai târziu.”
39. „Ideea de a fi copleșit, cred, este rezultatul faptului că nu luăm niciodată suficiente măsuri pentru a genera suficient câștig.”
40. „Gândește-te la ultima dată când ai fost rănit. Probabil ai încercat să protejezi ceva chiar înainte să se întâmple.”
41. „Nimeni nu va beneficia de pe urma eșecului tău. Cu toate acestea, dacă ai fi capabil să-l inversezi și să atingi obiectivele și visele pe care ți le-ai propus, acum, asta ar fi ceva.”
42. „Nu poți învinovăți familia ta pentru că te împiedică să creezi succesul pe care îl meriți. Ele ar trebui să fie motivul pentru care vrei să reușești!”
43. „Școlile, indiferent de motiv, pur și simplu nu sunt create pentru a preda lucrurile care pot face cea mai mare diferență.”
44. „Unul dintre cele mai mari momente de cotitură din viața mea a avut loc atunci când am încetat să mai aștept succesul și am început să-l abordez ca pe o datorie, obligație și responsabilitate.”
45. „Regula 10X presupune că ținta nu este niciodată problema. Orice țintă atacată cu acțiunile potrivite în cantitățile potrivite cu persistență este atinsă.”
46. ​​„A lua măsuri masive înseamnă a face alegeri oarecum nerezonabile și apoi a le urma cu și mai multă acțiune.”
47. „Fără îndoială că ai daruri pe care încă nu le folosești – potențial care rămâne neexploatat.”
48. „Ai fost înzestrat cu dorința de măreție și ești suficient de conștient pentru a ști că nu există lipsuri de succes.”
49. „Este o idee proastă să-ți ignori ambițiile, energia, obsesia; dar este și mai rău să-i lași să-și urmeze propriul curs.”
50. „Cred că știu cel mai bine în tot ceea ce fac și, dacă nu știu, mă antrenez până când am încredere și competență deplină în tot ceea ce fac.”
51. „Dacă nu consideri că este de datoria ta să trăiești la înălțimea potențialului tău, atunci pur și simplu nu o vei face.”
52. „Arde locul. Nu te odihni și nu te opri – niciodată.”
53. „Lasă-i pe ceilalți să facă orice, în timp ce tu faci tot ce este nevoie.”
54. „Nu renunța niciodată și ești garantat că îți vei găsi măreția.”
55. „Fă tot ce trebuie să faci pentru a deveni mai mare decât viața.”
56. „Ceea ce ai făcut nu este nimic în comparație cu ceea ce poți face.”
57. „Nu vei face mare lucru dacă mănești doar în zilele în care te simți bine.”
58. „Persistența este trăsătura cea mai comună a celor mai de succes.”
59. „Persistența ta în orice efort este determinată de claritatea scopului tău.”
60. „De zece ori acțiunile, de zece ori obiectivele și vei obține tot ce ai visat vreodată.”
61. „Abordați fiecare situație cu o mentalitate „orice este nevoie”.
62. „Dacă nu vă confruntați cu lucrurile dure, va avea întotdeauna control asupra voastră.”
63. „Fără curaj, fără glorie. Fără legendă, fără poveste.”

Citate Grant Cardone despre succes și depășirea mediei
64. „Average presupune – în mod incorect, desigur – că totul funcționează stabil.”
65. „Când auzi ce spun și gândesc oamenii obișnuiți, mulțumește-le pentru sfaturi. Amintiți-le apoi că doriți sprijinul lor pentru a merge în acest sens și spuneți-le că preferați să vă dedicați viselor și obiectivelor și să fiți dezamăgit, decât să nu vă angajați niciodată și să fiți dezamăgiți.”
66. „Nu te-ai născut în apatie. Nu te-ai născut în retragere. Nici măcar nu ești născut în medie. Te-ai născut la un nivel masiv de acțiune.”
67. „Ești o amenințare pentru toate lucrurile medii. Reamintești mediei că s-au stabilit!”
68. „Media este o formulă eșuată.”
69. „Oamenii supraestimează în mod optimist cât de bine vor merge lucrurile și apoi subestimează cât de multă energie și efort va fi nevoie doar pentru a împinge lucrurile.”
70. „Nu fi confundat cu ceea ce ți se pare noroc. Oamenii norocoși nu fac oameni de succes; oamenii care se angajează complet în succes par să aibă noroc în viață.”
71. „Asta fac cei mai slabi performanți; îi fac pe alții să greșească pentru că fac ceea ce este necesar pentru a se face să se simtă bine că nu fac nimic! Cei mai performanti — câștigătorii — răspund studiind oamenii de succes și duplicând succesul.”
72. „Există anumite lucruri în viață care au limite, dar nu le ai decât dacă îți impui limite.”
73. „Nu reduce niciodată o țintă. În schimb, creșteți acțiunile. Când începi să-ți regândești țintele, să inventezi scuze și să te lași din cârlig, renunți la visele tale!”
74. „Când oamenii încep să limiteze cantitatea de succes pe care și-o doresc, vă asigur, ei vor limita ceea ce li se va cere pentru a obține succesul și vor eșua lamentabil în a face ceea ce este necesar pentru a-l păstra.”
75. „Trebuie să stabilești ținte care sunt de zece ori mai mari decât crezi că vrei și apoi să faci de zece ori mai mult decât crezi că va fi nevoie pentru a atinge acele ținte.”
76. „Scopul aici este să discutăm despre ideea că plângășii, plângătorii și victimele pur și simplu nu se descurcă bine în atragerea sau crearea succesului.”
77. „Nu vă stabiliți niciodată obiective realiste; poți obține o viață realistă fără să-ți stabilești obiective.”
78. „Odată ce vânătoarea pentru un obiect sau un scop dorit este abandonată, ciclul succesului se încheie.”
79. „Un lucru interesant despre succes este că este ca o gură de aer – deși ultima ta suflare de aer este importantă, nu este nici pe departe la fel de importantă ca următoarea.”
80. „O persoană care își limitează succesul potențial va limita ceea ce va face pentru a-l crea și a-l păstra.”
81. „Lucrurile bune nu li se întâmplă victimelor; lucrurile rele apar – destul de des – și tot ce trebuie să faci este să le întrebi.”
82. „Cei care îmbrățișează poziția de victimă vor continua cu bucurie să vă spună cum nu au avut nimic de-a face cu multele lor pauze și nenorociri proaste din viață, care par să-i lovească din nou și din nou de-a lungul vieții lor.”
83. „Există patru factori consecvenți în viața victimei: li se întâmplă lucruri rele, lucruri rele se întâmplă des, sunt întotdeauna implicați și cineva sau altceva este întotdeauna de vină.”
84. „Dacă nu creezi noi probleme, atunci nu iei suficiente măsuri.”
85. „Persoanele care se retrag pretind că fac acest lucru pentru a evita mai multe respingeri și eșecuri; aproape niciodată respingerea sau eșecul efectiv le-a afectat. De cele mai multe ori, impresia și evaluarea lor a ceea ce înseamnă eșecul și respingerea îi determină să se retragă.”
86. „Nu mă confrunt cu stres; Îmi iubesc viața. Îmi place și tânjesc toată activitatea și toate noile provocări nebunești.”
87. „Ceea ce spun acești griji profesioniști este că ei cred că ar fi stresați dacă ar face tot ceea ce fac eu. Ei spun mai multe despre ei înșiși decât despre mine.”
88. „Cei care se retrag vor petrece mult timp justificând de ce se retrag.”
89. „Cea mai bună răzbunare este succesul masiv.”
90. „Deoarece cei mai slabi performanți nu sunt dispuși să accelereze și să-și asume responsabilitatea pentru a-și crește producția, ei pot căuta doar să-i distrugă pe cei care au performanțe la niveluri mai înalte.”
91. „Până când adulții au început să-ți spună contrariul, nu știai altceva decât acțiune masivă.”
92. „Îmi place sentimentul care vine odată cu a fi obsedat de o idee și admir să văd pe alții care sunt atât de fanatici.”
93. „Gânditorii avangardişti nu copiază. Ei nu concurează, ei creează.”
94. „Confortul face mai mulți prizonieri decât toate închisorile la un loc.”
95. „Norocul este doar unul dintre produsele secundare ale celor care iau cele mai multe măsuri.”
96. „Problema ta nu este problema. Reacția ta la problemă este problema ta.”
97. „Gândește mare. Nu există niciun motiv să credem mic.”
98. „Afișați-vă devreme, tratați oamenii cu respect și performați la cele mai înalte niveluri până când lumea nu vă poate nega.”
99. „„Nu am timp”, este cea mai mare minciună pe care ți-o spui.”
100. „Fă lucrurile pe care nu vrei să le faci, ca într-o zi să poți face lucrurile pe care vrei să le faci. Plătește prețul. Sacrifici ceva.”
101. „Nu stabiliți ținte și nu veți ajunge nicăieri.”
102. „Ai obiective atât de mari problemele tale palid în comparație.”
103. „Mergeți mai mult, nu e nimeni.”

Grant Cardone Citate despre afaceri, bogăție și influență

104. „Oamenii bogați pot schimba lumea. oamenii săraci nu pot face asta.”
105. „Dormi de parcă ai fi bogat. Mă trezesc de parcă aș fi frâu.”
106. „A deveni bogat – chiar și foarte bogat – nu ar trebui să fie tabu. Ar trebui să fie strigătul tău de luptă.”
107. „Oamenii bogați nu se îmbogățesc din întâmplare, iar oamenii săraci nu rămân săraci din întâmplare.”
108. „Amintiți-vă, pentru a crea bogăție, nu puteți înscrie doar o dată, trebuie să fiți capabil să o repetați.”
109. „Există trei pași către bogăție — în primul rând, trebuie să faci bani; apoi, trebuie să-l păstrezi; atunci, trebuie să o înmulți.”
110. „Vor fi momente când va trebui să te ocupi de cumpărător pe bani.”
111. „Problemele sunt oportunități, iar oportunitățile cucerite sunt egale cu banii câștigați.”
112. „Fluxul de numerar nu înseamnă drepturi de lăudare. Este libertatea financiară.”
113. „Banii vin atunci când faci ceea ce ești bun și muncești din greu la asta.”
114. „Ai un scop mai mare decât banii.”
115. „Nu doar faceți bani, faceți diferența.”
116. „Banii sunt simpli. Cumpărați active producătoare de fluxuri de numerar.”
117. „Când ai probleme cu banii, primul lucru de făcut este să renunți să cheltuiești pe toate lucrurile care nu produc bani.”
118. „Nedorința de a face ceea ce nimeni altcineva nu vrea este motivul pentru care oamenilor le lipsesc banii.”
119. „Nu ai timp și bani pentru că nu investești timp și bani.”
120. „Fii serios în privința banilor tăi.”
121. „Dacă cumpărătorul este pe deplin convins că este corect, își va mesteca singur piciorul pentru a-l avea!”
122. „Dacă cei mai mulți dintre clienții tăi te măcinează pe preț, atunci nivelul tău de serviciu nu este evident pentru ei.”
123. „Aceasta este problema cu mulți membri ai clasei de mijloc. Ei merg după ceea ce au considerat necesar, mai degrabă decât să meargă vreodată cu adevărat mare.”
124. „Povara întregii economii a culturii noastre de astăzi depinde de capacitatea vânzătorilor.”
125. „Indiferent de moment, economie, produs sau cât de mare este afacerea dvs., acțiunile corecte făcute în gradul potrivit de-a lungul timpului vă vor face să aveți succes.”
126. „Nicio persoană nu va dobândi vreodată adevărata putere și statură în lume fără capacitatea de a-i convinge pe alții.”
127. „Dacă renunți să-ți pese, atunci renunți să câștigi; renunță să câștigi suficient de mult și vei renunța pur și simplu!”
128. „Oricine folosește vina ca motiv pentru care ceva s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat niciodată nu va acumula succes real în viață și doar va spori statutul său de sclav pe această planetă.”
129. „Când acționezi masiv, nu te gândești în termeni de câte ore lucrezi.”
130. „Fie că dețin sau nu controlul, aleg totuși să pretin responsabilitatea și controlul, astfel încât să pot face ceva pentru a-mi îmbunătăți situația pe viitor.”
131. „Lucrește la potențialul tău, nu la cota.”
132. „Eșecul de a insista asupra unor cantități abundente de succes este oarecum lipsit de etică.”
133. „Consilierii nesolicitați sunt oameni care știu totul, dar nu au făcut niciodată nimic.”
134. „Ai grijă cu cine îți petreci timpul.”
135. „Oamenii din viața ta sunt fie o influență bună, fie o influență proastă. Nu există zonă gri.”
136. „Umple-ți timpul cu cei care te susțin.”
137. „Când lucrurile merg prost, nu-mi pasă de conducere; Vreau control, sau cel puțin să știu că cineva are controlul. Vreau răspunsuri, vreau să rezolv problemele rapid și știu că am capacitatea de a oferi soluții și de a readuce scena sub control.”
138. „Cele mai valoroase jetoane pe care le ai sunt mentalitatea, acțiunile, persistența și creativitatea.”
139. „Dezamăgirea sau nemulțumirea mea față de locul în care mă aflu în acest moment nu sugerează că ceva nu este în regulă cu mine, ci mai degrabă că ceva este în regulă cu mine.”
140. „Când ați subestimat timpul, energia și efortul necesar pentru a face ceva, veți renunța în mintea, vocea, postura, fața și prezentarea voastră. Nu vei dezvolta persistența necesară pentru a-ți îndeplini misiunea.”
141. „Cei obsedați sunt constructorii industriei, perturbatorii, titanii, schimbătorii de joc și legendele vii pe care alții le admiră și doresc să le imite. Cei obsedați nu fac doar lumea să se învârtă. Ei fac lumea în care merită să trăiești.”
142. „Oricine îmi sugerează să fac mai puțin fie nu este un prieten adevărat, fie este foarte confuz!”
143. „Cei crescuți săraci și clasa de mijloc moștenesc credințele săracilor și ale clasei de mijloc.”
144. „Cunoașterea vorbește. Înțelepciunea ascultă. Acțiunea câștigă.”
145. „Încetează să te mulțumești cu realitate și concentrează-te pe potențialul tău.”
146. „Puterea reală vine doar din repetarea acțiunilor.”
147. „Nu vă temeți niciodată de cei care urăsc. Nu îți poți atinge potențialul fără ei.”
148. „Într-o săptămână mă iubesc, săptămâna viitoare mă urăsc – în ambele săptămâni sunt plătit.”
149. „Nu accepta niciodată sfatul unui renunț sau al unui pretendent.”
150. „Libertatea nu este ceva ce cumperi. Este ceva ce câștigi.”
151. „Dacă nu faci ceva, vei ajunge să fii nimic.”
152. „Nu te duce la muncă la muncă; mergi la muncă pentru a prospera.”
153. „Nu vei fi niciodată admirat fără a fi criticat mai întâi.”
154. „Oamenii se mulțumesc cu realitatea lor în loc să lucreze la potențialul lor maxim.”
155. „Totul în viață este o vânzare și tot ceea ce vrei este un comision.”
156. „Elimină negativitatea din mediul tău.”
157. „Căutați probleme pe această planetă cu care puteți ajuta și ajutați.”
158. „Spectatorii plătesc, jucătorii sunt plătiți.”
159. „Nu am nevoie de o armă, eu sunt una.”
160. „Încetează să mai împărtășești vești proaste și bârfe, nu ești un camion de gunoi.”

Care dintre aceste citate de Grant Cardone te-au făcut să realizezi că lovirea de fund nu este sfârșitul
În discuțiile sale motivaționale, programele de antrenament și cărțile cele mai bine vândute, el a subliniat întotdeauna faptul că eșecul și atingerea fundului nu este sfârșitul. Uneori, trebuie să treci prin toate lucrurile negative din viață pentru a te ridica și a face schimbări pozitive și impact în viața ta. Muncind din greu, depășind ceea ce este așteptat și punând întotdeauna familia pe primul loc, vom putea să ne asigurăm adevărata fericire și succes în toate aspectele vieții noastre.
Te-au făcut aceste citate de la Grant Cardone să crezi că poți depăși orice
Care citate au fost preferatele tale
Comentează-le mai jos